نوشته شده توسط : newmiiind

درد جسمانی ترک اعتیاد حالتی طبیعی است که مخصوصا در دوران سم‌زدایی بروز می‌کند. اما این درد به قدری شدید است که بسیاری از افراد دقیقا به همین دلیل از ترک منصرف می‌شوند. مصرف موادمخدر مختلف با بافت‌ها و عضلات بدن آسیب زیادی وارد کرده و حال که فرد دیگر از این مواد استفاده نمی‌کند؛ دردهای ناشی از آن را تجربه کرده و دچار مشکلات مختلفی می‌گردد. از طرفی پفرایند خروج این مواد از بدن نیز دردآور است. این موضوع گاهی تبدیل به بزرگ‌ترین مانع در این زمینه شده و چالش‌های زیادی را برای افراد ایجاد می‌کند. از این رو افراد باید قبل از شروع فرایند ترک به این مسئله فکر کرده و خود را برای تجربه آن آماده کنند. همچنین در این زمینه حتما از متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک نمایید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درد جسمانی ترک اعتیاد

فرقی نمی‌کند که افراد در حال ترک چه ماده ای هستند؛ در هرحال دچار دردهای جسمانی شده و مشکلات زیادی را در این فرایند تجربه می‌کنند. در واقع بدن درد از اصلی‌ترین نشانه های قطع مصرف یک مخدر می‌باشد. این موضوع با اینکه خوشحال کننده بوده و به معنی ترک کردن فرد است. اما با سختی های زیادی نیز همراه است.

افراد باید این نکته را در نظر داشته باشند که ترک اعتیاد یک فرایند طولانی مدت و پرمشقت بوده و نباید با بروز این دردها جا بزنند. در واقع این درد جسمانی ترک اعتیاد موقتی بوده و بعد از گذشت مدتی برطرف می‌شود. البته افراد نیز می‌توانند در این دوران اقداماتی انجام دهند تا این دردها کاهش یابند. برای آشنایی با بهترین و کم دردترین روش های ترک اعتیاد کلیک کنید.

نشانه های درد جسمانی ترک اعتیاد

درد جسمانی ترک اعتیاد با بروز نشانه های مختلفی همراه است. البته شدت این دردها بسته به ماده ای که فرد مصرف می‌کرده است؛ متفاوت هستند و گاها نشانه های مختلفی دارند. اما در بیشتر موارد علائمی در این دوران بین همه افراد مشترک است. از طرفی هرزمان که احساس کردید دردها بسیار شدید شده و یا برای مدت زمان طولانی ادامه داشته اند؛ باید فرد را سریعا به مراکز درمانی ببرید. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

  • سوزن سوزن شدن
  • خواب رفتن بدن
  • بروز دردهای استخوانی و عضلانی
  • بیقراری دست و پا (ابتلا به سندرم پای بیقرار)
  • ضربان داشتن بدن به صورت دردناک
  • سوزش بدن
  • خارش
  • داشتن توهم های لامسه. به این معنی که فرد احساس می‌کند چیزی روی بدنش است.

درد جسمانی ترک اعتیاد و ابتلا به بیماری‌های روان‌تنی

دردهای روان تنی آن دسته از دردهای هستند که هیچ منشا جسمانی ندارند. در واقع افراد احساس درد دارند اما بدن آنها هیچ مشکلی از نظر فیزیولوژیکی ندارد. در برخی موارد افراد تحت تاثیر درد جسمانی ترک اعتیاد دچار بیماری های سایکوسوماتیک و یا روان تنی می‌شوند. به این معنی که دردهای ناشی از ترک به قدری در آنها طولانی می‌شود که دیگر عامل بدنی از بین رفته، اما فرد همچنان درد را تجربه می‌کند. در این حالت افراد حتما باید از یک روانشناس کمک گرفته و از لحاظ روانی فرایند ترک اعتیاد خود را به پایان برسانند.

روش های کاهش درد جسمانی ترک اعتیاد

اما برای کاهش درد جسمانی ترک اعتیاد و درمان آن راه هایی نیز وجود دارد. در واقع در حین درد کشیدن نباید فرد را به حال خود رها کرده و نسبت به این دردها بی توجه بود. از طرفی نباید سرخود داروهایی را نیز برای تسکین درد به فرد داد. چرا که احتمال وابستگی مجدد فرد به این دارو ها نیز وجود دارد. از این رو ما در این قسمت بر روش های غیردارویی بیشتر تمرکز کرده ایم. برای آشنایی با انواع مراقبت های بعد از ترک اعتیاد کلیک کنید.

بهتر است افراد برای مصرف دارو در این دوران حتما از متخصص کمک گرفته و زیرنظر پزشک اینکار را انجام دهند.

ترک کردن به صورت تدریجی

بهترین راه برای کاهش درد جسمانی ترک اعتیاد، ترک کردن به صورت تدریجی است. زمانی که افراد به صورت ناگهانی مصرف خود را قطع کنند با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. اما ترک تدریجی باعث می‌شود تا علائم کمتری را تجربه نمایند.

داشتن آرامش ذهنی

یکی از موضوعاتی که درد جسمانی ترک اعتیاد را تشدید می‌کند؛ داشتن افکار منفی و به طور کلی ذهن شلوغ است. به همین دلیل افراد باید سعی کنند تا در دوران ترک اعتیاد آرامش روانی خود را حفظ نمایند. ورزش کردن، معاشرت کردن با خانواده و دوستان، مراجعه به روانشناس و… همگی از راه هایی هستند که به آرامش روانی افراد کمک می‌کند.

ترک مصرف داروهای متفرقه

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ گاهی افراد در دوران ترک خود و یا برای درمان درد جسمانی ترک اعتیاد از داروهایی استفاده می‌کنند؛ که خود اعتیادآور بوده و مشکلات بیشتری را برای افراد ایجاد می‌کند. به همین دلیل بهتر است افراد در این دوران برای مصرف هرگونه دارویی در ابتدا با پزشک مشورت نمایند.

آب درمانی

یکی دیگر از راه های درمان کاهش درد جسمانی ترک اعتیاد ، آب درمانی است. راه رفتن در آب ولرم منجر به افزایش گردش خون شده و فرایند بهبودی را تسهیل می‌کند. از طرفی هیچ گونه عوارض جانبی نیز نداشته و از لحاظ روانی نیز موثر است. افراد می‌توانند برای اینکار از استخر، جکوزی، حوض های آب گرم، وان آب داغ و حتی دوش گرفتن به صورت مداوم استفاده کنند.

داشتن تغذیه مناسب

تغذیه نیز نقش مهمی در این فرایند بازی می‌کند. مصرف برخی از خوراکی های طبیعی مانند دمنوش های گل گاو زبان، بابونه، زرشک دم کرده و آب گوجه فرنگی منجر به کاهش درد جسمانی ترک اعتیاد می‌گردد. افراد باید در این دوران به اندازه از ویتامین های مختلف استفاده کرده و نوشیدنی بخورند.

ماساژدرمانی

در این راستا افراد می‌توانند از ماساژ نیز کمک گرفته و بدن خود را در وضعیت آرامی قرار دهند. البته ماساژ گرفتن به صورت مداوم نیز معایب خود را دارد. اما در این دوران بد نیست که افراد هرچند روز یکبار ماساژ درست و اصولی دریافت کنند.

آیا ترک بدون درد جسمانی ممکن است؟

تقریبا هیچ راه فراری از این موضوع وجود ندارد. ترک اعتیاد با هرروشی منجر به درد جسمانی در افراد می‌گردد. چرا که سموم در بافت ها و ماهیچه های بدن فرد وجود داشته و زمانی که بخواهد خارج شود؛ همواره با درد همراه است. تنها می‌توان با استفاده از روش هایی این درد را تا حدی کاهش داد.

سخن پایانی

از آنجایی که درد جسمانی ترک اعتیاد افراد را در شرایط سختی قرار می‌دهد؛ طبیعی است که آنها به دنبال راهی برای فرار از آن باشند. اما با اینکار خود را در موقعیت بدتری قرار می‌دهند. از این رو بهتر است قبل از شروع فرایند ترک اعتیاد در این زمینه از متخصص مشورت گرفته و همچنین خود را از لحاظ بدنی و روانی نیز برای آن آماده کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا ترک اعتیاد بدون درد جسمانی امکان پذیر است؟

با توجه به اینکه مواد مخدر مانند سم در بدن جاری می‌شوند، ترک آن نیز مسلما با درد و سختی‌هایی همراه است. اما می‌توان با رعایت برخی نکات و کمک گرفتن از یک فرد متخصص، سختی و درد جسمانی ترک اعتیاد را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.

منبع: درد جسمانی ترک اعتیاد



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به مورفین امروزه تبدیل به یکی از شایع ترین انواع اعتیاد شده است. چرا که مورفین دارویی مسکن بوده و بسیاری از افراد تحت تاثیر بیماری که دارند؛ شروع به مصرف آن می‌کنند. اما مورفین اعتیادآور بوده و بعد از مدتی به طور کامل به مصرف آن وابسته می‌شوند. حتی اگر دردی نداشته و نیازی به مصرف آن نداشته باشند. از طرفی اعتیاد به این ماده نیز اصلا کار ساده ای نیست. چرا که افراد تصور می‌کنند که تنها در حال تجربه عوارض جانبی ناشی از این دارو هستند و اینها نشانه اعتیاد در آنها نیست. همچنین مصرف آنان به مرور بیشتر و بیشتر شده و مشکلات بیشتری را تجربه می‌کنند. به همین دلیل افراد باید برای مصرف مورفین حتما با متخصص مشورت کرده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به مورفین می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

اعتیاد به مورفین

مورفین مخدری طبیعی محسوب می‌شود که در غالب دارو به اشکال مختلفی مانند قرص یت تزریقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. (بسیاری دیگر از موادمخدر مانند قرص ب2 از مشتقات مورفین محسوب می‌شوند). این دارو در ابتدا برای درمان بیماری های مختلف تجویز شده، اما بعد از مدتی بدن نسبت به آن مقاوم شده و وابستگی پیدا می‌کند. به طوری‌که بسیاری از افراد حتی بعد از دوره درمانی بازهم به مصرف خود از این ماده ادامه می‌دهند. از این رو این دارو به صورت آزاد در داروخانه ها وجود نداشته و حتما نیاز به دستور پزشک دارد. برای آشنایی با انواع مواد اعتیادآور کلیک کنید.

نشانه های اعتیاد به مورفین

اعتیاد به مورفین با بروز نشانه های مختلفی در افراد همراه است. با اینکه افراد در تشخیص این نشانه ها به مشکل خورده و یا علت آنها را اعتیاد به ماده دیگری می‌دانند؛ اما اعتیاد به این دارو نیز دقیقا مانند مصرف مواد مخدر دیگر است. حتی گاهی افراد به دلیل اینکه به مورفین دسترسی ندارند؛ دست به مصرف مواد دیگری می‌زنند. در این قسمت به توضیح این نشانه ها خواهیم پرداخت.

نشانه های جسمانی

نشانه های جسمانی اعتیاد به مورفین شامل موارد زیر می‌شود.

بروز تغییرات پوستی مانند ظاهر شدن رنگدانه های مایل به آبی در نقاط مختلف بدن

بروز لکه و جوش های ریز در جای جای بدن

ابتلا به سرگیجه مزمن

خستگی شدید در طول روز

بروز تکانه های غیرعادی در عضلات

اختلال در اشتها

بروز مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس ( مشکلات تنفسی از شایع ترین علائم در این افراد است. بدین صورت که تنفس افراد کند شده و بالا و پایین شدن قفسه سینه آنها اصلا مشخص نیست)

نشانه های روانی

متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل ابتلا به بیماری های روانی مختلف مانند دوقطبی و افسردگی است که رو به مصرف این دارو می‌آورند. اما خود مصرف این دارو منجر به بروز نشانه های بیشتری در آنان می‌گردد. نشانه هایی مانند استرس و اضطراب، بی قراری، بی ثباتی در احساسات عاطفی، بروز پارانویا، تغییرات ناگهانی در خلق افراد در مدت زمان و… همگی به دلیل اعتیاد به مورفین هستند.

علائم رفتاری

همچنین بعد از گذشت مدتی از اعتیاد به مورفین ، نشانه هایی در رفتار افراد نیز بروز می‌کند. این علائم رفتاری شامل گوشه گیری و انزوا، غیبت داشتن به صورت ناگهانی و برای طولانی مدت، پنهان کردن لوازم خود از دیگران، درست کردن تنش و ناآرامی در بین اعضای خانواده و دوستان، گرفتن پول از دیگران به صورت مکرر و بدون توضیح دادن، لذت نبردن از انجام کارهایی که در گذشته منجر به ایجاد لذت می‌شدند، حاضر نشدن در جمع های خانوادگی و دوستانه.

یکی از اصلی ترین نشانه های رفتاری اعتیاد به مورفین پیدا شدن سرنگ و یا ورق های قرص در بین وسایل آنهاست. البته مواد مخدر دیگر را نیز می‌توان به وسیله سرنگ مصرف نمود؛ اما در صورتی که چنین چیزی را مشاهده کردید باید احتمال اعتیاد به مورفین را نیز در نظر داشته باشید.

پیامدهای اعتیاد به مورفین

اعتیاد به مورفین منجر به بروز مشکلات زیادی برای افراد می‌گردد. به طور کلی اعتیاد به هر ماده و دارویی در مدت زمان طولانی، عوارض جانبی زیادی ایجاد می‌کند. یکی از اصلی ترین پیامدهای ناشی از این نوع اعتیاد از دست دادن قدرت دفع مواد زائد بدن یعنی ادرار و مدفوع است. این افراد دچار اختلالات ادراری یا یبوست می‌شوند. از دیگر عوارض آن می‌توان به از کار افتادن ماهیچه ها، سرگیجه های شدید، اختلال در گردش خون، ایست قلبی و در نهایت کما اشاره کرد. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

اعتیاد به مورفین در بارداری

بسیاری از زنان حتی در دوران بارداری خود نیز از این دارو استفاده می‌کنند. در واقع آنان تصور می‌کنند که چون مورفین یک دارو است و ماده مخدر نیست؛ اعتیاد ایجاد نکرده و به فرزند آنان نیز آسیبی نمی‌زند. اما مصرف این دارو مستقیما بر جنین اثر گذاشته و منجر به اعتیاد او نیز می‌گردد. همچنین خود مادر نیز در معرض خطرات مختلفی قرار دارد.

علت تجویز مورفین برای افراد

از آنجایی که مورفین یک مسکن بسیار قوی است؛ برای درمان دردهای شدید ناشی از عمل های جراحی و یا جراحت های عمیق مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این حالت دوز مصرفی را متخصص تعیین کرده و به تدریج آن را کم می‌کند تا افراد درگیر اعتیاد نشوند. اما باید قبل از مصرف آن به نکاتی توجه داشت. در صورت ابتلا به آسم شدید، انسداد معده یا روده، و یا مصرف برخی از داروها به تازگی افراد نباید از مورفین استفاده کنند.

تست اعتیاد به مورفین

برای تست اعتیاد به مورفین نیز افراد می‌توانند هم به آزمایشگاه ها مراجعه کرده و هم از کیت های تشخیصی فوری کمک بگیرند. در این حالت می‌توانند از اعتیاد خود مطمئن شده و برای درمان اقدامات لازم را انجام دهند. برای آشنایی بیشتر با راه های تست اعتیاد به مورفین کلیک نمایید.

نشانه های مسمومیت و اوردوز با مورفین

فراموش نکنید که احتمال مسمومیت و اوردوز نیز با مورفین وجود دارد. زمانی که افراد به طور ناگهانی مقدار زیادی از این دارو را مصرف می‌کنند و یا مدت زمان مصرف آنها زیاد می‌شود؛ دچار نشانه هایی مثل خواب آلودگی شدید، کوچک شدن مردمک چشم و آهسته شدن تنفس می‌شوند که در این شرایط باید حتما برای درمان مراجعه نمایند.

ترک اعتیاد به مورفین

در بیشتر موارد افراد تصور می‌کنند که برای ترک اعتیاد به مورفین به طور کلی هر ماده دیگری باید به طور ناگهانی مصرف آن را قطع کنند. اگر در این شرایط به بدن شوک وارد شده و افراد شرایط سخت تری را تجربه می‌کنند. در ترک اعتیاد به مورفین افراد باید با یک پزشک و روانشناس مشورت کرده و به صورت تدریجی صورت مصرفی خود را کاهش دهند تا در نهایت به صفر برسد. در کنار این کار افراد از خدمات روانشناختی نیز استفاده کرده تا سختی های دوران ترک را به حداقل برسانند.

سخن پایانی

علاوه بر پیامدهای زیاد استفاده از مورفین، اعتیاد به آن مهم ترین موضوعی است که باید در نظر گرفته شود. این دارو وابستگی ایجاد کرده و افراد را معتاد می‌کند. از این رو باید در مصرف آن احتیاط کرده و حتما از یک متخصص در این زمینه کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به مورفین می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

پزشک پس از جراحی ستون فقرات تزریق مورفین را برای من شروع کرده است. چگونه می‌توانم از اعتیاد به این دارو پیشگیری کنم؟

مصرف مورفین تحت نظارت پزشک اغلب مشکلی ایجاد نمی‌کند چرا که پزشکان دارو را در مقادیر کنترل شده و در زمان محدود توصیه می‌کنند. برای پیشگیری از اعتیاد تنها کافی است دستورات پزشک را رعایت نمایید و از مصرف سرخود این دارو زمانی که درد شدت می‌گیرد خودداری کنید.

آیا مورفین در بارداری منع مصرف دارد؟

اگر درد و مشکل جسمانی بسیار شدیدی برای مادر ایجاد شده باشد تنها پزشک است که می‌تواند فواید مصرف مورفین را نسبت به خطرهای احتمالی آن بررسی کرده و در نهایت برای آن تصمیم بگیرد. به طور کلی با توجه به اینکه مرفین نوعی مخدر محسوب می‌شود و می‌تواند از جفت عبور نماید بهتر است در دوران بارداری مورد استفاده قرار نگیرد. 

 

منبع: اعتیاد به مورفین



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شیر برای ترک اعتیاد یکی از توصیه های پزشکی بوده و بسیاری از افراد در این دوران از شیر مصرف می‌کنند. به طور کلی مصرف مایعات در این دوران بسیار تجویز می‌شود. اما باید با توجه به شرایط جسمانی آنها را مصرف نمود. در برخی از موارد خود شیر می‌تواند برای سلامتی افراد مضر باشد. از طرفی بسیاری در دوران ترک اعتیاد خود از آن استفاده می‌کنند؛ اما تاثیر آن را نمی‌دانند. آیا واقعا شیر خوردن بر روند ترک اعتیاد موثر است؟ در ادامه این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. اما فراموش نکنید که داشتن رژیم غذایی سالم و متعادل در این دوران ضروری بوده و بهتر است در این زمینه از یک متخصص کمک بگیرید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شیر برای ترک اعتیاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

شیر برای ترک اعتیاد خوب است؟

طبیعی است که شیر با داشتن خواص فراوان می‌تواند در دوران سم زدایی به خوبی عمل کرده و به افراد کمک زیادی در این زمینه کند. از طرفی شیر جزو مایعات بوده و افراد باید در این دوران تاجایی که می‌توانند مایعات بخورند. شیر با داشتن مواد مغذی مختلف به ترمیم بافت ها و اندام های آسیب دیده کمک کرده و به طور کلی فرایند بهبودی را سریعتر می‌کند.

البته برخی از افراد به طور کلی به قندهای موجود در شیر آلرژی داشته و دچار مشکلات گوارشی می‌شوند. بروز این حالت در دوران ترک اعتیاد می‌تواند افراد را با مشکلات بیشتری روبرو کند. از این رو اگر فرد از گذشته نسبت به شیر حساسیت دارد؛ بهتر است از این نوشیدنی در این دوران استفاده نکنید. برای اطلاع از راه های ترک اعتیاد در خانه کلیک نمایید.

تاثیر شیر برای ترک اعتیاد

علاوه بر تاثیراتی که در قسمت قبلی به آنها اشاره کردیم؛ شیر برای ترک اعتیاد می‌تواند بر بخش های مختلفی از بدن تاثیر گذاشته و آسیب های ناشی از اعتیاد را جبران کند. برخی از این اثرات، شامل موارد زیر می‌شود. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

کمک به ترمیم بافت، اندامها، دستگاه گوارشی و عصبی

در طول اعتیاد احتمالا آسیب زیادی به بافت ها و اندام های مختلف بدن مخصوصا دستگاه گوارشی و عصبی وارد شده است. افرادی که بعد از ترک اعتیاد نیاز دارند تا این پیامدها را جبران کنند؛ باید ویتامین ها و مواد مغذی زیادی را به بدن برسانند. شیر یکی از نوشیدنی های طبیعی است که سرشار از کلسیم و پروتئین است. به همین دلیل در فرایند بهبودی مانند کاتالیزور عمل کرده و آن را بسیار سریع می‌کند.

سم زدایی | شیر برای ترک اعتیاد

یکی دیگر از تاثیرات شیر برای ترک اعتیاد ، سم زدایی است. پروتئین های موجود در شیر به سموم ناشی از مواد مخدر در دستگاه گوارش متصل شده آنها را از بدن خارج می‌کنند. دقیقا به همین دلیل است که افرادی که در دوره سم زدایی قرار دارند باید در طول روز چندین بار شیر بنوشند.

تنظیم فشارخون

طبیعی است که افراد تحت تاثیر مصرف مواد مخدر برای طولانی مدت دچار مشکلات قلبی و عروقی شوند. شیر به دلیل داشتن منیزیم و پتاسیم به کاهش فشارخون کمک کرده و همچنین کلسترول های بد را در خون نیز کاهش می‌دهد. همین موضوع باعث باز شدن رگ های خونی در بدن فرد می‌گردد. از این رو فشارکمتری به سیستم گردش خون وارد شده و قلب نیز سالم تر می‌ماند.

پیشگیری از چاقی | شیر برای ترک اعتیاد

از آنجایی که افراد در طول دوران ترک اعتیاد و یا بعد از آن به صورت ناگهانی دچار افزایش وزن می‌شوند؛ این موضوع برایشان نگران کننده بوده و گاها دست به روش های غیرمتعارفی می‌زنند تا دوباره به وزن قبلی خود برگردند. مصرف شیر وزن افراد را تنظیم کرده و همچنین بر میزان اشتهای آنان نیز موثر است. از این رو بهتر است قبل از استفاده از روش های دیگر شیر بنوشند.

منبع کلسیم

شیر منبعی غنی از کلسیم بوده که در طول فرایند ترک اعتیاد می‌تواند به افراد برای ترمیم بافت های استخوانی و حتی دندانهای آنان کمک کند. مواد مخدر مختلف صدمات زیادی به بدن وارد می‌کنند که یکی از راه های جبران آنها کلسیم موجود در شیر است.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف | شیر برای ترک اعتیاد

بدن در دوره اعتیاد مستعد ابتلا به بیماری های مختلفی مثل سرطان و بیماری های قلبی می‌شود. اما کلسیم و ویتامین دی موجود در شیر سیستم ایمنی بدن را قوی تر کرده و افراد را در مقابل ابتلا به بیماری های مختلف مقاوم می‌کند.

کاهش استرس و پیشگیری از افسردگی

یکی دیگر پیامدهای ناشی از ترک اعتیاد، ابتلا به استرس و اضطراب و یا افسردگی است. اما پروتئین و لاکتوم موجود در شیر میزان هورمون های مرتبط به استرس و افسردگی را کاهش داده و منجر به ترشح سروتونین یعنی هورمون شادی می‌گردد.

تامین مایعات مورد نیاز بدن در این دوران

متخصصین در این دوران توصیه زیادی برای مصرف مایعات دارند. حتی انسان های سالمی که در دوره ترک اعتیاد نیز نیستند باید روزانه 8 لیوان آب بخورند. اما در دوره ترک اعتیاد علاوه بر آب نوشیدنی های دیگری نیز می‌توانند موثر واقع شوند. مانند شیر. شیر آب از دست رفته بدن را در دوره اعتیاد جبران کرده و دوباره بدن را به حالت قبلی خود برمی‌گرداند. برای آشنایی بیشتر با راه های تقویت بدن بعد از ترک اعتیاد کلیک نمایید.

بالارفتن کیفیت خواب

شاید شما هم بسیاری از افرادی را دیده باشید که قبل از خواب شیر می‌نوشند. این دقیقا به همین خاطر است شیر بر کیفیت خواب افراد موثر است. شیر دارای مقدار کمی از ملاتونین است که به طور طبیعی می‌تواند خواب افراد را تنظیم نماید.

بازگشت زیبایی و شادابی

پوست افراد و زیبایی شان در زمان اعتیاد از بین رفته و شادابی خود را از دست می‌دهند. اما شیر با داشتن آنتی اکسیدان لطافت و نرمی پوست را دوباره به آن برگردانده و پوست را هیدراته می‌کند. همچنین در میزان انرژی افراد نیز موثر است.

توصیه های شیر برای ترک اعتیاد

برای مصرف شیر در این دوران نکاتی وجود دارد که با عمل کردن به آنها بیشتر می‌توانید از خواص شیر استفاده نمایید.

  • مصرف شیر ولرم هضم آن را راحت تر می‌کند
  • از شیرهای مدت دار که حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده هستند؛ استفاده نکنید
  • در کنار شیر از دیگر مایعات نیز استفاده کنید
  • مقدار خوردن شیر در هر وعده را کاهش داده و دفعات خوردن را بیشتر کنید

منع شیر برای ترک اعتیاد

گاهی در زمان اعتیاد بدن افراد خاصیت تحمل و هضم لاکتوز را از دست داده و افراد دچار حساسیت نسبت به لاکتوز موجود در شیر می‌شوند. در این حالت مصرف شیر برای ترک اعتیاد توصیه نمی‌شود. چرا که در این حالت فرد دچار علائم گوارشی مانند اسهال و یبوست شده و مشکلات مختلفی را تجربه می‌کند. از این رو بهتر است در این مورد با متخصص مشورت کنید. برای اطلاع از انواع مراقبت های بعد از ترک اعتیاد کلیک کنید.

سخن پایانی

مصرف شیر برای ترک اعتیاد همواره توسط متخصصین مختلف توصیه شده و همچنین به افراد در این زمینه کمک کرده است. تنها افراد بهتر است علاوه بر خوردن شیر به تنهایی، از یک برنامه مشخص پیروی کرده و در این زمینه حتما با پزشک خود مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه شیر برای ترک اعتیاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

چرا بعضی افراد در هضم شیر مشکل دارند؟

سیستم گوارشی آسیب دیده هضم تمام مواد غذایی از جمله شیر را سخت می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود افراد در سه وعده نصف یک لیوان شیر را مصرف کنند تا دچار مشکل هضم نشوند.

چرا افراد معتاد تمایلی برای خوردن شیر ندارند؟

چون خوردن موادی مثل شیر و بستنی یا حتی ترشی حالت نئشگی را در آن‌ها از بین می‌برد.

اگر شیر را با مواد دیگر مخلوط کنیم خواص خود را حفظ می‌کند؟

غیر از قهوه و شکلات شما می‌توانید با خیال راحت انواع مواد مثل موز، انبه، هویج و… را به شیر بیافزایید.

 

منبع: شیر برای ترک اعتیاد



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با معتاد یک ریسک بزرگ محسوب می‌شود. البته در مواردی افراد اصلا از این موضوع اطلاعی نداشته و بعد از ازدواج با آن مواجه می‌شوند. در این شرایط بیشتر افراد به فکر جدایی افتاده و فکر می‌کنند که نمی‌توان شرایط را درست کرد. البته در مواردی واقعا هم اوضاع قابل تغییر نیست. یا افراد به دلیل احساسی که به یکدیگر دارند؛ ترجیح می‌دهند که با این مسئله کنار بیایند. امااعتیاد موضوعی است که نه تنها خود فرد را درگیر کرده، بلکه خانواده او را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو نباید ساده و بی تفاوت از کنار آن رد شد. مخصوصا به عنوان همسر فرد معتاد شما نقشی تعیین کننده در ادامه یافتن اعتیاد و یا توقف آن دارید. در این مقاله بیشتر در مورد این شرایط توضیح خواهیم داد. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره قبل از ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با معتاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج با معتاد

بسیاری از افراد به دلیل عدم اطلاعات کافی در این مورد و یا فشارهای دیگران بر سر دوراهی ازدواج با معتاد و یا ترک کردن او می‌مانند. پس باید به فرد معتاد نیز فکر کرد. در مواردی فرد معتاد به دلیل شروع زندگی مشترک خود این عادت را به طور کلی کنار گذاشته و یا برعکس به خاطر طردشدگی اعیتاد او نیز تشدید شده است.

در این رو تصمیم گیری در این مورد حساس است. زمانی که با یک معتاد ازدواج می‌کنید باید شرایط مختلفی را در نظر داشته باشید. از طرفی به خود نیز فکر کرده و اجازه ندهید که یک تصمیم اشتباه به طور کلی زندگی تان را نابود کند. برای اطلاع از انواع ملاک انتخاب همسر کلیک نمایید.

آیا معتادین عاشق می‌شوند؟

برخی از افراد در پاسخ به این سوال با قطعیت می‌گویند: بله. در واقع چنین افرادی احتمالا مدتی با یک فرد معتاد در رابطه بوده و یا با او ازدواج کرده اند. و همواره می‌گویند که مطمئنم عاشقم بود و من را دوست داشت. تنها مشکل او اعتیادش بود. شاید فرد معتاد نیز احساسات داشته و به فرد دیگری دلبسته شود؛ اما عشق به معنای واقعی را نمی‌تواند تجربه کند. عشق برای او تنها رسیدن به مواد مخدر خلاصه می‌‍شود. از این رو نباید به احساسات، بیش از حد اتکا کرد.

توجه به نشانه های اعتیاد در افراد

برخی از افراد به این دلیل که قبل از ازدواج نشانه های اعتیاد را نادیده گرفته و به آنها توجهی نداشته اند؛ چنین تصمیمی را گرفته اند. از این رو قبل از هرچیز باید نشانه های فرد معتاد را در نظر گرفته و به آنها توجه کرد. این نشانه ها در بخش های مختلفی مانند شخصیت، رفتار، مسائل مالی و… بروز کرده و می‌توان متوجه اعتیاد فرد شد. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

شرایطی که باید در ازدواج با معتاد در نظر داشته باشید

شرایط ازدواج با معتاد

اگر تصمیم به ازدواج با معتاد گرفتید؛ باید مسائلی را بعد از شروع زندگی مشترک در نظر داشته باشید. در واقع بهتر است قبل از این تصمیم مهم به این موضوعات فکر کنید. برخی از این موضوعات شامل موارد زیر می‌شوند.

اختلال در روابط جنسی

اعتیاد تاثیر مستقیم بر عملکرد جنسی افراد دارد. بیشتر زوجینی که یکی از آنها مبتلا به اعتیاد هستند؛ به همین دلیل از یکدیگر جدا می‌شوند. چرا که فرد مبتلا به اعتیاد به انواع مشکلات جنسی مبتلا شده و همچنین نمی‌تواند عملکرد خوبی در رابطه جنسی داشته باشد.

بروز رفتارهای پرخاشگرایانه

افراد معتاد بسیار حساس و تحریک پذیر شده و رفتارهای پرخاشگرایانه زیادی از خود بروز می‌دهند. این موضوع در زندگی مشترک قطعا زوجین را از یکدیگر دور کرده و آنان دچار مشکلات زیادی می‌کند.

بروز مشکلات مالی

افراد معتاد هزینه زیادی را صرف مصرف مواد و یا حتی ترک اعتیاد می‌کنند. آنان به این دلیل شغل خود را نیز از دست داده و حتی گاها مجبور به دزدی از خانواده خود می‌شوند. این شرایط خانواده را در دوران سختی قرار داده و حتی گاها منجر به جدایی زوجین می‌گردد.

ناتوانی در ترک اعتیاد

فرد معتاد احتمالا بارها برای ترک تلاش کرده، اما موفق نمی‌شود. از این رو باید این احتمال را در ازدواج با معتاد در نظر گرفت که احتمالا فرد هیچگاه نمی‌تواند ترک کند

اقدامات لازم در ازدواج با معتاد

بعد از ازدواج با معتاد می‌توان اقداماتی را انجام داد که با کمک آنها احتمالا فرد زندگی بهتری داشته  شاید حتی بتوان اعتیاد را نیز درمان نمود. البته این توجیح درست نیست که فردی که معتاد است باید ازدواج کند تا اعتیادش درمان شود؛ چرا که در این حالت فرد دیگری نیز درگیر می‌شود. اما نقش همسر را نیز در این مورد نمی‌توان نادیده گرفت. برای آشنایی بیشتر با راه های ترک اعتیاد کلیک نمایید.

پرهیز از کنترلگری: نباید سعی کرد تا فرد معتاد را کنترل کرده و یا او را مجبور به انجام کاری کرد. در این شرایط او نیز دچار لجبازی می‌شود.

حمایتگر بودن: در ازدواج با معتاد به جای ترک کردن او و یا وارد کردن فشار زیاد، از او حمایت کرده و صبوری کنید.

مراقبت از خود: به عنوان همسر شخص معتاد احتمالا سختی های زیادی را تحمل خواهید کرد. از این رو باید از سلامت روان خود محافظت کنید تا بتوانید ارتباط درستی نیز با او داشته باشید.

باعث ادامه یافتن اعتیاد نشوید: بعد از ازدواج با معتاد، شما فردی نباشید که باعث ادامه یافتن اعتیاد می‌شود. در برخی مواقع این همسران هستند که منجر به ایجاد چنین شرایطی می‌شوند.

کمک گرفتن از مشاور: در ازدواج با معتاد حتما از مشاور کمک بگیرید. مشاور به افراد کمک می‌کند تا اعتیادشان را ترک کرده و به طور کلی سلامت روانی خود را بهبود بخشند.

ادامه زندگی مشترک و یا جدایی؟

بسیاری از زوجین بعد از مدتی بر سر این دوراهی قرار می‌گیرند. که آیا ادامه این زندگی درست است و یا باید خود را نجات دهند. در جواب به این سوال نمی‌توان یک جواب قطعی داد. چرا که شرایط هر خانواده ای متفاوت است. برخی از زوجین تنها به دلیل حضور فرزندان شان است که به زندگی مشترک ادامه می‌دهند. اما در شرایط دیگر این رابطه به هر دونفر و حتی خانواده هایشان صدمه های زیادی وارد می‌کند؛ از این رو باید به پایان برسد.

در ازدواج با معتاد این سوال هارا از خود و او بپرسید

ازدواج با معتاد

قبل از ازدواج با معتاد پرسیدن برخی از سوالها از خود و یا طرف مقابل باعث می‌شود تا افراد راحت تر تصمیم گرفته و یا تصمیم بهتری در این مورد بگیرند. برخی از این سوالها شامل موارد زیر می‌شود.

چه مدت از ترک اعتیاد او می‌گذرد؟

با چه انگیزه ای ترک کرده است؟

در این دوران چه آسیب های روحی و جسمی را متحمل شده است؟

رفتارهای ناسالم او کدام اند؟

سبک زندگی او چیست؟

شرایط مالی اش چگونه است؟

انگیزه فرد برای ازدواج و زندگی مشترک چیست؟

سخن پایانی

از آنجایی که نمی‌توان به طور کلی افراد معتاد را تا پایان عمر از ازدواج و برقراری رابطه عاطفی با دیگران منع کرد و یا آنها را مجبور به ترک نمود؛ باید تمهیداتی را در مورد ازدواج با این افراد اندیشید. تصمیم گیری در این مورد شخصی بوده و افراد باید به شرایط خود در این مورد فکر کنند. اما کمک گرفتن از روانشناس نیز می‌تواند کمک بزرگی به آنها بکند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با معتاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

ازدواج با پسری که قبلا اعتیاد داشته چگونه است؟

اعتیاد پیامدهای رفتاری زیادی مانند پرخاشگری و بی هدفی را به دنبال دارد. اگر می‌خواهید با فردی که قبلا اعتیاد داشته ازدواج کنید حتما در دوران نامزدی و آشنایی‌های اولیه، اخلاقیات و روحیات او را در نظر گرفته و نشانه‌ها را نادیده نگیرید.

 

 

منبع : ازدواج با معتاد



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با معتاد یک ریسک بزرگ محسوب می‌شود. البته در مواردی افراد اصلا از این موضوع اطلاعی نداشته و بعد از ازدواج با آن مواجه می‌شوند. در این شرایط بیشتر افراد به فکر جدایی افتاده و فکر می‌کنند که نمی‌توان شرایط را درست کرد. البته در مواردی واقعا هم اوضاع قابل تغییر نیست. یا افراد به دلیل احساسی که به یکدیگر دارند؛ ترجیح می‌دهند که با این مسئله کنار بیایند. امااعتیاد موضوعی است که نه تنها خود فرد را درگیر کرده، بلکه خانواده او را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو نباید ساده و بی تفاوت از کنار آن رد شد. مخصوصا به عنوان همسر فرد معتاد شما نقشی تعیین کننده در ادامه یافتن اعتیاد و یا توقف آن دارید. در این مقاله بیشتر در مورد این شرایط توضیح خواهیم داد. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره قبل از ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با معتاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج با معتاد

بسیاری از افراد به دلیل عدم اطلاعات کافی در این مورد و یا فشارهای دیگران بر سر دوراهی ازدواج با معتاد و یا ترک کردن او می‌مانند. پس باید به فرد معتاد نیز فکر کرد. در مواردی فرد معتاد به دلیل شروع زندگی مشترک خود این عادت را به طور کلی کنار گذاشته و یا برعکس به خاطر طردشدگی اعیتاد او نیز تشدید شده است.

در این رو تصمیم گیری در این مورد حساس است. زمانی که با یک معتاد ازدواج می‌کنید باید شرایط مختلفی را در نظر داشته باشید. از طرفی به خود نیز فکر کرده و اجازه ندهید که یک تصمیم اشتباه به طور کلی زندگی تان را نابود کند. برای اطلاع از انواع ملاک انتخاب همسر کلیک نمایید.

آیا معتادین عاشق می‌شوند؟

برخی از افراد در پاسخ به این سوال با قطعیت می‌گویند: بله. در واقع چنین افرادی احتمالا مدتی با یک فرد معتاد در رابطه بوده و یا با او ازدواج کرده اند. و همواره می‌گویند که مطمئنم عاشقم بود و من را دوست داشت. تنها مشکل او اعتیادش بود. شاید فرد معتاد نیز احساسات داشته و به فرد دیگری دلبسته شود؛ اما عشق به معنای واقعی را نمی‌تواند تجربه کند. عشق برای او تنها رسیدن به مواد مخدر خلاصه می‌‍شود. از این رو نباید به احساسات، بیش از حد اتکا کرد.

توجه به نشانه های اعتیاد در افراد

برخی از افراد به این دلیل که قبل از ازدواج نشانه های اعتیاد را نادیده گرفته و به آنها توجهی نداشته اند؛ چنین تصمیمی را گرفته اند. از این رو قبل از هرچیز باید نشانه های فرد معتاد را در نظر گرفته و به آنها توجه کرد. این نشانه ها در بخش های مختلفی مانند شخصیت، رفتار، مسائل مالی و… بروز کرده و می‌توان متوجه اعتیاد فرد شد. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

شرایطی که باید در ازدواج با معتاد در نظر داشته باشید

شرایط ازدواج با معتاد

اگر تصمیم به ازدواج با معتاد گرفتید؛ باید مسائلی را بعد از شروع زندگی مشترک در نظر داشته باشید. در واقع بهتر است قبل از این تصمیم مهم به این موضوعات فکر کنید. برخی از این موضوعات شامل موارد زیر می‌شوند.

اختلال در روابط جنسی

اعتیاد تاثیر مستقیم بر عملکرد جنسی افراد دارد. بیشتر زوجینی که یکی از آنها مبتلا به اعتیاد هستند؛ به همین دلیل از یکدیگر جدا می‌شوند. چرا که فرد مبتلا به اعتیاد به انواع مشکلات جنسی مبتلا شده و همچنین نمی‌تواند عملکرد خوبی در رابطه جنسی داشته باشد.

بروز رفتارهای پرخاشگرایانه

افراد معتاد بسیار حساس و تحریک پذیر شده و رفتارهای پرخاشگرایانه زیادی از خود بروز می‌دهند. این موضوع در زندگی مشترک قطعا زوجین را از یکدیگر دور کرده و آنان دچار مشکلات زیادی می‌کند.

بروز مشکلات مالی

افراد معتاد هزینه زیادی را صرف مصرف مواد و یا حتی ترک اعتیاد می‌کنند. آنان به این دلیل شغل خود را نیز از دست داده و حتی گاها مجبور به دزدی از خانواده خود می‌شوند. این شرایط خانواده را در دوران سختی قرار داده و حتی گاها منجر به جدایی زوجین می‌گردد.

ناتوانی در ترک اعتیاد

فرد معتاد احتمالا بارها برای ترک تلاش کرده، اما موفق نمی‌شود. از این رو باید این احتمال را در ازدواج با معتاد در نظر گرفت که احتمالا فرد هیچگاه نمی‌تواند ترک کند

اقدامات لازم در ازدواج با معتاد

بعد از ازدواج با معتاد می‌توان اقداماتی را انجام داد که با کمک آنها احتمالا فرد زندگی بهتری داشته  شاید حتی بتوان اعتیاد را نیز درمان نمود. البته این توجیح درست نیست که فردی که معتاد است باید ازدواج کند تا اعتیادش درمان شود؛ چرا که در این حالت فرد دیگری نیز درگیر می‌شود. اما نقش همسر را نیز در این مورد نمی‌توان نادیده گرفت. برای آشنایی بیشتر با راه های ترک اعتیاد کلیک نمایید.

پرهیز از کنترلگری: نباید سعی کرد تا فرد معتاد را کنترل کرده و یا او را مجبور به انجام کاری کرد. در این شرایط او نیز دچار لجبازی می‌شود.

حمایتگر بودن: در ازدواج با معتاد به جای ترک کردن او و یا وارد کردن فشار زیاد، از او حمایت کرده و صبوری کنید.

مراقبت از خود: به عنوان همسر شخص معتاد احتمالا سختی های زیادی را تحمل خواهید کرد. از این رو باید از سلامت روان خود محافظت کنید تا بتوانید ارتباط درستی نیز با او داشته باشید.

باعث ادامه یافتن اعتیاد نشوید: بعد از ازدواج با معتاد، شما فردی نباشید که باعث ادامه یافتن اعتیاد می‌شود. در برخی مواقع این همسران هستند که منجر به ایجاد چنین شرایطی می‌شوند.

کمک گرفتن از مشاور: در ازدواج با معتاد حتما از مشاور کمک بگیرید. مشاور به افراد کمک می‌کند تا اعتیادشان را ترک کرده و به طور کلی سلامت روانی خود را بهبود بخشند.

ادامه زندگی مشترک و یا جدایی؟

بسیاری از زوجین بعد از مدتی بر سر این دوراهی قرار می‌گیرند. که آیا ادامه این زندگی درست است و یا باید خود را نجات دهند. در جواب به این سوال نمی‌توان یک جواب قطعی داد. چرا که شرایط هر خانواده ای متفاوت است. برخی از زوجین تنها به دلیل حضور فرزندان شان است که به زندگی مشترک ادامه می‌دهند. اما در شرایط دیگر این رابطه به هر دونفر و حتی خانواده هایشان صدمه های زیادی وارد می‌کند؛ از این رو باید به پایان برسد.

در ازدواج با معتاد این سوال هارا از خود و او بپرسید

ازدواج با معتاد

قبل از ازدواج با معتاد پرسیدن برخی از سوالها از خود و یا طرف مقابل باعث می‌شود تا افراد راحت تر تصمیم گرفته و یا تصمیم بهتری در این مورد بگیرند. برخی از این سوالها شامل موارد زیر می‌شود.

چه مدت از ترک اعتیاد او می‌گذرد؟

با چه انگیزه ای ترک کرده است؟

در این دوران چه آسیب های روحی و جسمی را متحمل شده است؟

رفتارهای ناسالم او کدام اند؟

سبک زندگی او چیست؟

شرایط مالی اش چگونه است؟

انگیزه فرد برای ازدواج و زندگی مشترک چیست؟

سخن پایانی

از آنجایی که نمی‌توان به طور کلی افراد معتاد را تا پایان عمر از ازدواج و برقراری رابطه عاطفی با دیگران منع کرد و یا آنها را مجبور به ترک نمود؛ باید تمهیداتی را در مورد ازدواج با این افراد اندیشید. تصمیم گیری در این مورد شخصی بوده و افراد باید به شرایط خود در این مورد فکر کنند. اما کمک گرفتن از روانشناس نیز می‌تواند کمک بزرگی به آنها بکند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با معتاد می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

ازدواج با پسری که قبلا اعتیاد داشته چگونه است؟

اعتیاد پیامدهای رفتاری زیادی مانند پرخاشگری و بی هدفی را به دنبال دارد. اگر می‌خواهید با فردی که قبلا اعتیاد داشته ازدواج کنید حتما در دوران نامزدی و آشنایی‌های اولیه، اخلاقیات و روحیات او را در نظر گرفته و نشانه‌ها را نادیده نگیرید.

 

 

منبع : ازدواج با معتاد



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست ب2 یا بوپرونورفین به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. اما در بیشتر موارد افراد نیازی به شناسایی‌اعتیاد افراد به این ماده ندارند. چرا که این قرص در بیشتر موارد برای ترک‌اعتیاد کاربرد داشته و افراد در این دوران از آن استفاده می‌کنند. با اینکه این قرص خود اعتیادآور بوده و عوارض جانبی مختلفی برای افراد ایجاد می‌کند؛ اما گاهی از آن برای منفی کردن جواب تست‌اعتیاد نیز استفاده می‌کنند. البته هنوز تاثیر دقیق آن بر جواب تست‌اعتیاد قطعی نبوده و در این مقاله بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد. اما به طور کلی بهتر است از آن برای موارد غیرمجاز استفاده نکنید چرا که عوض کردن جواب آزمایش‌اعتیاد نه تنها تبعات قانونی دارد؛ بلکه در زندگی خود افراد نیز تاثیر می‌گذارد. جهت دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست ب2 می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تست ب2

بسیاری از افراد به دلیل اینکه از این قرص برای ترک‌اعتیاد استفاده می‌کنند؛ به آن وابستگی پیدا کرده واعتیاد جدید پیدا می‌کنند. از طرفی باورهای مختلفی در مورد تاثیر قرص ب2 بر تست‌اعتیاد وجود دارد. بسیاری معتقدند که استفاده از این قرص قبل از تست در صورت‌اعتیاد فرد، جواب آزمایش را منفی کرده و برخی دیگر می‌گویند که به دلیل وجود مورفین در ترکیبات این قرص، جواب آزمایش مثبت می‌گردد. به طور کلی استفاده از روش های مختلف برای تغییر جواب آزمایش کار اشتباهی است. اما بوپرونورفین نیز قرص خطرناک و اعتیادآوری محسوب می‌شود که نباید خودسرانه از آن استفاده نمود. از این رو در صورت مصرف این قرص بهتر است با متخصص خود مشورت نمایید. رای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

آیا در تست قرص ب2 مورفین مثبت می شود؟

انواع تست اعتیاد به قرص ب2

نکته جالب اینجاست که قرص ب2 خود از مشتقات مورفین بوده قدرتی 40 برابر بیشتر از خود قرص مورفین دارد. پس در جواب این سوال باید با قطعیت گفت: بله. همچنین مانند مورفین خاصیت اعتیادآوری داشته و مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد می‌نماید. البته با این وجود تفاوت هایی نیز بین ساختار این قرص با مورفین وجود دارد. قرص ب2 یک آگونیست قوی اما گیرنده جزئی است که وابستگی زیادی ایجاد کرده اما در واقع فعالیت کمی در بدن دارد. از این رو نمی‌توان قرص ب2، متادون و مورفین را یکی دانست.

مدت زمان ماندگاری قرص ب۲ در بدن

اثرات این قرص در بخش های مختلف بدن تا مدتی بعد از مصرف مشاهده شده و در واقع تست های‌اعتیاد بر همین اساس عمل می‌کنند. اثرات این ماده در خون، بزاق و ادرار بعد از چند روز از بین رفته اما در فولیکول مو تقریبا تا 90 روز باقی می‌ماند.

انواع تست ب2

روش های مختلفی برای تست اعتیاد  به ب2 وجود دارد. در واقع افراد همه در آزمایشگاه با انجام آزمایش های مختلف می‌توانند متوجه این موضوع شوند و هم با کیت های تشخیصی در خانه. البته در بیشتر موارد مصرف این قرص منجر به منفی شدن تست‌اعتیاد به طور کلی شده و دیگر اعتیادها را نیز نمی‌توان تشخیص داد. اما راه هایی برای تشخیص وجود آن در بدن نیز وجود دارد. در این قسمت به توضیح برخی از این راه ها خواهیم پرداخت.

آزمایش خون

با استفاده از آزمایش خون بعد از تقریبا 3 تا 5 روز می‌توان متوجه مصرف قرص ب2 شد. البته این عدد متغیر بوده و تا 7 روز هم ممکن است جواب آزمایش منفی شود. از طرفی فرد کمتر می‌تواند جواب آزمایش خون را تغییر داده و در آن مداخله کند.

تست مو ب2

تست ب2 نیز به وسیله آزمایش کردن مو نیز امکانپذیر است. حتی این ماده در موی افراد بیشتر از سایر بخش ها باقی مانده و می‌توان به آن پی برد. البته که استفاده از این نوع تست زیاد رایج نیست. اما به طور کلی در موارد خاص از آن استفاده می‌شود.

بزاق

برتری تست ب2 از طریق بزاق این است که هم آسان و سریع انجام شده و هم دقت لازم را دارد. البته این آزمایش را تنها تا سه روز می‌توان انجام داد.

تست ب2 با ادرار

یکی دیگری از راه های تست ب2 استفاده از آزمایش ادرار است که پرکاربردترین نیز هست. چرا که همه آزمایش ها و حتی کیت های تشخیصی از این روش استفاده می‌کنند. اما در حین انجام این آزمایش نیاز به نظارت زیادی وجود دارد. چرا که بسیاری از معتادین از روش هایی برای تغییر دادن تست خود استفاده می‌کنند. البته قبل از انجام این نوع آزمایش باید مواردی را در نظر گرفت. برای مثال خواص شیمیایی ماده ای که فرد مصرف می‌کند؛ میزان متابولیسم بدن و راه های دفع مواد، مقدار، دفعات و مزمن بودن دوز مصرفی، تغییرات فردی در وضعیت جسمانی فرد و… همگی موضوعات مهمی هستند.

ب۲ تست اعتیاد را مثبت می‌کند؟

مصرف قرص ب2 با اینکه در بیشتر موارد جواب آزمایش را تغییر می‌دهد؛ اما در صورتی که افراد تقاضای آزمایش مجدد با دقت بیشتر و یا روش های دیگری را داشته باشند؛ می‌توان به وابستگی فرد به این قرص نیز پی برد. کیت تشخیصی‌اعتیاد به مورفین و قرص بوپرونورفین به صورت مجزا وجود داشته و تقریبا از دقت بالایی نیز برخوردار هستند. افراد می‌توانند هم به صورت خودجوش و هم به با درخواست از آزمایشگاه ها این آزمایش ها را انجام دهند.

استفاده از این قرص نه تنها تست‌اعتیاد را مثبت نمی‌کند؛ بلکه اگر افراد تا 48 ساعت قبل از آزمایش مصرف آن را متوقف نکنند، جواب تست آنها منفی نیز می‌شود. البته همیشه هم این اتفاق نمی‌افتد و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

عوامل موثر بر زمان از بین رفتن اثرات قرص ب۲

عوامل موثر بر تست اعتیاد ب2

همانطور که قبل تر هم به آن اشاره شد؛ برخی از عوامل بر خروج اثرات قرص ب2 از بدن موثر هستند. در واقع زمانی که افراد از این قرص استفاده می‌کنند؛ مدتی طول می‌کشد تا اثرات آن به طور کلی در بدن از بین برود. این مدت زمان بسته به عواملی متفاوت بوده و تغییر می‌کند. برخی از شرایطی که باعث می‌شود اثرات این قرص دیرتر با زودتر از بین رود؛ شامل موارد زیر می‌شود.

عملکرد کبد

سن افراد

وزن آنها

دفعات استفاده از این ماده

اعتیادبه سایر مواد

دوز مصرفی آنها

سخن پایانی

امروزه استفاده از قرص ب2 تبدیل به یکی از روش های رایج برای ترک‌اعتیاد شده است. اما این روش منجر به وابستگی بیشتر افراد به این قرص شده و عوارض جانبی جدیدی برای آنها ایجاد می‌کند. از این رو بهتر است افراد قبل از استفاده از این روش برای ترک‌اعتیاد با متخصص مشورت کرده و عوامل مختلفی را در نظر داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست ب2 می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

میزان دقت تست ب2 بوپرنورفین چقدر است؟

شیوه ارزیابی از طریق نمونه ادرار درصورتی‌اعتیاد فرد را تأیید می‌کند که غلظت بوپرنورفین در ادرار حداقل 10 میلی گرم باشد به همین خاطر احتمال خطا وجود دارد اما در بررسی نمونه خون، مصرف بوپرنورفین در یک هفته منتهی به آزمایش قابل بررسی است.

چرا استفاده از قرص ب2 باعث منفی شدن تست‌اعتیاد می‌شود؟

این دارو خاصیت سم‌زدایی بالایی دارد و استفاده از آن تمامی نشانه‌های‌اعتیاد در خون و ادرار شما را پاک خواهد کرد. به همین خاطر مصرف آن از چند روز پیش از انجام آزمایش باعث منفی شدن تست‌اعتیاد می‌شود. البته درصورتی که از آزمایشگاه خواسته شود تا مصرف مشتقات مرفین را نیز مورد بررسی قرار دهد استفاده از بوپرنورفین مشخص خواهد شد.

استفاده از بوپرنورفین برای چه مدتی باعث‌اعتیاد می‌شود؟

پاسخ این سؤال با توجه به سن و جنس مصرف‌کننده و میزان مصرف در هر وعده متفاوت خواهد بود اما به‌طورکلی این دارو خاصیت اعتیادآوری کمتری نسبت به مرفین یا متادون دارد و باید برای مدت طولانی‌تری مورد استفاده قرار بگیرد. مشاوره به شما کمک می کند تا بهترین درمان ممکن را برگزینید.

 

منبع : تست ب2 | تست اعتیاد به ب 2



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استعدادیابی کودکان قزوین در مراکز آموزشی و خدمات استعدادیابی مختلفی مثل آواژه با کیفیت بالا انجام می‌شود. برخی تصور می‌کنند که برای استعدادیابی کودکان شان باید حتما هزینه زیادی کرده و فرایندهای سخت و دشواری را پشت سر بگذارند. این موضوع یکی از دغدغه‌های خانواده کودکان در این شهر است که فرزندان‌شان به خدمات و امکانات با کیفیتی دسترسی داشته باشند. اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی افراد می‌توانند در هرجای ایران به خدمات درمانی و آموزشی دسترسی داشته و لزومی نیازی به طی مسافت طولانی هم نیست. اما کودکان در هرمکانی باید استعدادیابی شده و در مسیر درستی قرار گیرند. در این زمینه می‌توانید از مشاوران کلینیک آواژه کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان قزوین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

استعدادیابی کودکان قزوین چطور انجام می‌شود؟

اگر والدین امکان سفر و مراجعه حضوری را ندارند؛ می‌توانند از طریق مشاوره های تلفنی یا آنلاین اقدام کرده و با همان کیفیت اینکار را انجام دهند. از طرفی فرایند استعدادیابی برای همه جای ایران به صورت یکسانی انجام شده و مشاوران با استفاده از آزمون های مشخصی که متناسب با سن کودکان نیز انتخاب می‌شوند؛ اینکار را انجام می‌دهند. اما در این زمینه نیاز به همکاری والدین و مربیان آموزشی نیز هست. کودکان بیشتر زمان خود را در خانه و با خانواده خود می‌گذارنند از این رو آنان می‌توانند در این زمینه نقش موثری داشته باشند. در این مقاله بیشتر در مورد استعدادیابی کودکان قزوین توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از سن استعدادیابی کودکان کلیک نمایید.

اهمیت استعدادیابی کودکان قزوین

این موضوع را در نظر داشته باشید که همه کودکان از استعدادهای ذاتی برخوردار بوده و در صورتی که به موقع  و به صورت درست شناسایی شوند؛ می‌توانند در مسیر درست قرار گرفته و از ظرفیت های درونی نهایت استفاده را ببرند. همه کسانی که در بزرگسالی که به موفقیتی دست یافته اند؛ از دوران کودکی خود به استعداد پی برده و در راستای پرورش و تقویت آن تلاش کرده اند. والدین باید در سن مناسبی اینکار را انجام داده و در این زمینه به فرزندان خود کمک نمایند. برای اطلاع از روش های استعدادیابی دانش آموزان در خانه کلیک کنید.

وظایف والدین در مورد استعدادیابی کودکان

از آنجایی که کودکان در این دوران، اطلاعات کافی در این مورد نداشته و به والدین خود وابسته هستند و همچنین وقت بیشتری را با والدین خود می‌گذارنند. والدین می‌توانند با اقداماتی استعدادیابی را برای فرزندان خود انجام داده و در این هنگام از روانشناس نیز کمک بگیرند. در این قسمت به توضیح این راهکارها می‌پردازیم.

مشاهده رفتارها به شکل درست

در ابتدا والدین باید قادر باشند تا به شکل درستی رفتارهای فرزندان خود را در شرایط مختلف مورد بررسی قرار دهند. درواقع مشاهده اولین قدمی است که باید در این زمینه برداشته شود. در این حالت والدین بیشتر با علائق و روحیات فرزندان خود آشنا شده و راحت‌تر می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

نادیده گرفتن پیش فرض ها | استعدادیابی کودکان قزوین

البته در این مورد والدین باید برخی از پیش فرض ها را نادیده بگیرند. گذشته خود والدین و آمال و آرزوهایی که برای فرزندان خود دارند پیش فرض های ذهنی آنها محسوب می‌شود. این موضوعات به افکار آنها سوگیری داده و موجب می‌شود که انجام کاری را به فرزند خود تحمیل کنند.

مقایسه نکردن بچه ها با یکدیگر

یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه استعدادیابی کودکان قزوین باید صورت می‌گیرد؛ عدم مقایسه کردن کودکان با دیگران است. هر کودکی استعداد خاص خودش را دارد و در زمینه خاصی می‌تواند به موفقیت برسد. زمانی که افراد فرزندان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند؛ به آنها این حس را القا می‌کنند که کافی و یا دوست داشتنی نیستند. از این رو آنان نیز دیگر به طور کلی شور و اشتیاق خود را از دست می‌دهند.

قراردادن کودکان در محیطی درست | استعدادیابی کودکان قزوین

برخی تصور می‌کنند همین که استعداد کودک را کشف کنند؛ کافی است. اما کودکان با استعداد باید در محیط درستی نیز قرار بگیرند. در این چنین فضاهایی بیشتر احتمال دارد که کودکان استعدادهای خود را بروز دهند و یا استعدادهای آنها پرورش یابد. برای اطلاع از روش های استعدادیابی کودک سه ساله کلیک نمایید.

اهمیت دادن به رویاهای کودک

در این مورد نباید رویاها و علائق کودک را نادیده گرفت. همه کودکان رویاهایی برای آینده و برای شغل خود دارند. بنابراین حتما باید از آنها سوال کنید و اجازه دهید که در مورد رویاهایشان صحبت کنند. اینکار خود می‌تواند در مورد استعدادیابی کودکان به والدین نشانه هایی را بدهد.

کمک گرفتن از مشاور | استعدادیابی کودکان قزوین

یکی از اصلی‌ترین اقدامات در زمینه استعدادیابی کودکان قزوین، کمک گرفتن از مشاوران و متخصصان در این زمینه است. والدین اگر خود وقت و انرژی کافی برای انجام اقدامات بالا ندارند؛ باید به روانشناس کودک مراجعه کرده و در این زمینه با او مشورت کنند. روانشناس در ابتدا سوالاتی در این مورد از والدین پرسیده و نشانه های رفتاری او را بررسی کرده. در قدم بعدی از تست هایی در این زمینه استفاده می‌کند.

خدمات آواژه در مورد استعدادیابی کودکان قزوین

آواژه با سابقه ای درخشان در زمینه مشاوره کودک و استعدادیابی، با کمک مشاورین مجرب اش در این زمینه به شما و فرزندان تان کمک خواهد کرد. آواژه بستری برای خانواده ها فراهم کرده است تا با مراجعه حضوری و تلفنی افراد بتوانند به امکانات ویژه ای در این زمینه دسترسی داشته و استعدادیابی نیز به درستی صورت گیرد.

آدرس بهترین مراکز استعدادیابی کودکان قزوین

علاوه بر آواژه، کلینیک های معتبر دیگری نیز در زمینه استعدادیابی کودکان قزوین وجود دارند؛ که به خانواده ها کمک کرده و آنها را راهنمایی می‌کنند تا بتوانند این فرایند را به درستی پیش ببرند. برخی از این مراکز شامل موارد زیر می‌شوند.

?مرکز مشاوره ذهن نو  02191002360

?مرکز مشاوره آواژه 02166419012

?– مرکز مشاوره دانتل کو – 02191005066

سخن پایانی

خوشبختانه امروزه استعدادیابی کودکان قزوین و شهرهای دیگر در ایران با روش های مختلفی انجام شده و به خانواده ها کمک می‌شود تا در این زمینه بتوانند به شکل درستی اقدام کنند. در این زمینه بهتر است در ابتدا والدین از روش هایی که در قسمت بالا توضیح داده شد؛ استفاده کرده و در قدم بعدی از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان قزوین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

 

منبع :‌  استعدادیابی کودکان قزوین



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استعدادیابی کودکان سمنان در مراکز آموزشی و خدمات استعدادیابی مختلفی مثل آواژه با کیفیت بالا انجام می‌شود. برخی تصور می‌کنند که برای استعدادیابی کودکان شان باید حتما هزینه زیادی کرده و فرایندهای سخت و دشواری را پشت سر بگذارند. این موضوع یکی از دغدغه‌های خانواده کودکان در این شهر است که فرزندان‌شان به خدمات و امکانات با کیفیتی دسترسی داشته باشند. اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی افراد می‌توانند در هرجای ایران به خدمات درمانی و آموزشی دسترسی داشته و لزومی نیازی به طی مسافت طولانی هم نیست. اما کودکان در هرمکانی باید استعدادیابی شده و در مسیر درستی قرار گیرند. در این زمینه می‌توانید از مشاوران کلینیک آواژه کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان سمنان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

استعدادیابی کودکان سمنان چطور انجام می‌شود؟

اگر والدین امکان سفر و مراجعه حضوری را ندارند؛ می‌توانند از طریق مشاوره های تلفنی یا آنلاین اقدام کرده و با همان کیفیت اینکار را انجام دهند. از طرفی فرایند استعدادیابی برای همه جای ایران به صورت یکسانی انجام شده و مشاوران با استفاده از آزمون های مشخصی که متناسب با سن کودکان نیز انتخاب می‌شوند؛ اینکار را انجام می‌دهند. اما در این زمینه نیاز به همکاری والدین و مربیان آموزشی نیز هست. کودکان بیشتر زمان خود را در خانه و با خانواده خود می‌گذارنند از این رو آنان می‌توانند در این زمینه نقش موثری داشته باشند. در این مقاله بیشتر در مورد استعدادیابی کودکان سمنان توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از سن استعدادیابی کودکان کلیک نمایید.

اهمیت استعدادیابی کودکان سمنان

این موضوع را در نظر داشته باشید که همه کودکان از استعدادهای ذاتی برخوردار بوده و در صورتی که به موقع  و به صورت درست شناسایی شوند؛ می‌توانند در مسیر درست قرار گرفته و از ظرفیت های درونی نهایت استفاده را ببرند. همه کسانی که در بزرگسالی که به موفقیتی دست یافته اند؛ از دوران کودکی خود به استعداد پی برده و در راستای پرورش و تقویت آن تلاش کرده اند. والدین باید در سن مناسبی اینکار را انجام داده و در این زمینه به فرزندان خود کمک نمایند. برای اطلاع از روش های استعدادیابی دانش آموزان در خانه کلیک کنید.

وظایف والدین در مورد استعدادیابی کودکان

از آنجایی که کودکان در این دوران، اطلاعات کافی در این مورد نداشته و به والدین خود وابسته هستند و همچنین وقت بیشتری را با والدین خود می‌گذارنند. والدین می‌توانند با اقداماتی استعدادیابی را برای فرزندان خود انجام داده و در این هنگام از روانشناس نیز کمک بگیرند. در این قسمت به توضیح این راهکارها می‌پردازیم.

مشاهده رفتارها به شکل درست

در ابتدا والدین باید قادر باشند تا به شکل درستی رفتارهای فرزندان خود را در شرایط مختلف مورد بررسی قرار دهند. درواقع مشاهده اولین قدمی است که باید در این زمینه برداشته شود. در این حالت والدین بیشتر با علائق و روحیات فرزندان خود آشنا شده و راحت‌تر می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

نادیده گرفتن پیش فرض ها | استعدادیابی کودکان سمنان

البته در این مورد والدین باید برخی از پیش فرض ها را نادیده بگیرند. گذشته خود والدین و آمال و آرزوهایی که برای فرزندان خود دارند پیش فرض های ذهنی آنها محسوب می‌شود. این موضوعات به افکار آنها سوگیری داده و موجب می‌شود که انجام کاری را به فرزند خود تحمیل کنند.

مقایسه نکردن بچه ها با یکدیگر

یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه استعدادیابی کودکان سمنان باید صورت می‌گیرد؛ عدم مقایسه کردن کودکان با دیگران است. هر کودکی استعداد خاص خودش را دارد و در زمینه خاصی می‌تواند به موفقیت برسد. زمانی که افراد فرزندان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند؛ به آنها این حس را القا می‌کنند که کافی و یا دوست داشتنی نیستند. از این رو آنان نیز دیگر به طور کلی شور و اشتیاق خود را از دست می‌دهند.

قراردادن کودکان در محیطی درست | استعدادیابی کودکان سمنان

برخی تصور می‌کنند همین که استعداد کودک را کشف کنند؛ کافی است. اما کودکان با استعداد باید در محیط درستی نیز قرار بگیرند. در این چنین فضاهایی بیشتر احتمال دارد که کودکان استعدادهای خود را بروز دهند و یا استعدادهای آنها پرورش یابد. برای اطلاع از روش های استعدادیابی کودک سه ساله کلیک نمایید.

اهمیت دادن به رویاهای کودک

در این مورد نباید رویاها و علائق کودک را نادیده گرفت. همه کودکان رویاهایی برای آینده و برای شغل خود دارند. بنابراین حتما باید از آنها سوال کنید و اجازه دهید که در مورد رویاهایشان صحبت کنند. اینکار خود می‌تواند در مورد استعدادیابی کودکان به والدین نشانه هایی را بدهد.

کمک گرفتن از مشاور | استعدادیابی کودکان سمنان

یکی از اصلی‌ترین اقدامات در زمینه استعدادیابی کودکان سمنان، کمک گرفتن از مشاوران و متخصصان در این زمینه است. والدین اگر خود وقت و انرژی کافی برای انجام اقدامات بالا ندارند؛ باید به روانشناس کودک مراجعه کرده و در این زمینه با او مشورت کنند. روانشناس در ابتدا سوالاتی در این مورد از والدین پرسیده و نشانه های رفتاری او را بررسی کرده. در قدم بعدی از تست هایی در این زمینه استفاده می‌کند.

خدمات آواژه در مورد استعدادیابی کودکان سمنان

آواژه با سابقه ای درخشان در زمینه مشاوره کودک و استعدادیابی، با کمک مشاورین مجرب اش در این زمینه به شما و فرزندان تان کمک خواهد کرد. آواژه بستری برای خانواده ها فراهم کرده است تا با مراجعه حضوری و تلفنی افراد بتوانند به امکانات ویژه ای در این زمینه دسترسی داشته و استعدادیابی نیز به درستی صورت گیرد.

آدرس بهترین مراکز استعدادیابی کودکان سمنان

علاوه بر آواژه، کلینیک های معتبر دیگری نیز در زمینه استعدادیابی کودکان سمنان وجود دارند؛ که به خانواده ها کمک کرده و آنها را راهنمایی می‌کنند تا بتوانند این فرایند را به درستی پیش ببرند. برخی از این مراکز شامل موارد زیر می‌شوند.

?مرکز مشاوره ذهن نو  02191002360

?مرکز مشاوره آواژه 02166419012

?– مرکز مشاوره دانتل کو – 02191005066

سخن پایانی

خوشبختانه امروزه استعدادیابی کودکان سمنان و شهرهای دیگر در ایران با روش های مختلفی انجام شده و به خانواده ها کمک می‌شود تا در این زمینه بتوانند به شکل درستی اقدام کنند. در این زمینه بهتر است در ابتدا والدین از روش هایی که در قسمت بالا توضیح داده شد؛ استفاده کرده و در قدم بعدی از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان سمنان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

 

منبع : استعدادیابی کودکان سمنان



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علائم اعتیاد به شیشه به صورت کاملا واضح بعد از مدتی بروز کرده و منجر به تشخیص مصرف این ماده در میان افراد می‌گردد. شیشه یا متامفتامین یک ماده مخدر صنعتی است که اعتیادآور بوده و افراد زیادی را به تاریکی کشانده. همچنین عوارض جانبی زیادی حتی بعد از ترک برای افراد ایجاد می‌کند. نشانه‌های‌اعتیاد به این ماده طیف وسیعی از علائم روانی و جسمانی را در برگرفته که زندگی فردی و اجتماعی افراد را بعد از مدتی به طور کامل مختل می‌کند. مصرف شیشه به طور کلی بدن را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد آن را مختل می‌کند. متاسفانه عدم آگاهی از شکل و عوارض شیشه باعث شروع اعتیاد می‌شود. از این رو بهتر است از آموزه‌های روانشناسان و خدمات درمانی آن‌ها در زمان مناسب استفاده شود. برای دریافت مشاوره مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به شیشه می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

علائم اعتیاد به شیشه کدام اند؟

علائم اعتیاد به شیشه جسمانی

در بیشتر موارد اطرافیان متوجه تغییر فرد به طور ناگهانی می‌شوند؛ اما دقیقا نمی‌دانند منشا آن چیست و یا اینکه در صورت اعتیاد فرد به چه ماده ای اعتیاد دارد. به طور کلی زیرنظر گرفتن نشانه ها از اهمیت زیادی برخوردار بوده و می‌تواند به اطرافیان کمک زیادی در این مورد کند. در این بخش به توضیح این نشانه ها می‌پردازیم. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

نشانه های کوتاه مدت

برخی از علائم اعتیاد به شیشه که تا مدت کوتاهی بروز کرده و بعد از بین می‌روند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • بوی بد دهان
  • سیاه شدن دندان ها
  • سوختگی لب و انگشتان
  • گشاد شدن مردمک چشم ها
  • تعریق
  • نامنظم شدن الگوهای تنفسی
  • سوزن سوزن شدن پاها
  • خون دماغ شدن و اختلال در مجاری ادراری
  • خشونت ورزی و رفتار خصمانه
  • کم شدن وزن به صورت ناگهانی و شدید

نشانه های بلند مدت

اما بعد از مدتی که دوز مصرفی فرد بیشتر شده و به طور کلی بدن نسبت به این ماده عادت کرده است؛ فرد گروه دیگری از نشانه ها را از خود بروز می‌دهد. حتی از این طریق نیز می‌توان متوجه شد که فرد در چه مراحلی از اعتیاد خود به شیشه قرار دارد. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با تست شیشه کلیک کنید.

  • حس کردن حرکت حشرات و موجوداتی زیر پوست
  • تحریک پذیری به دلیل اختلال در سیستم عصبی
  • شکستن دندان ها و یا پوسیده شدن همه آنها
  • پیر شدن پوست به صورت ناگهانی
  • تخریب گیرنده های دوپامین در مغز. پس فرد نمی‌تواند هیچگاه احساس لذت کند.
  • احساس اضطراب ، نگرانی و ناراحتی
  • بروز زخم، آبسه و عفونت
  • بروز نشانه های افسردگی
  • توهم
  • اختلال در فعالیت های شناختی، حرکتی و حافظه
  • ابتلا به سوتغذیه
  • نوسانات خلقی
  • بروز نشانه های پارانوییا و بی اعتمادی شدید به دیگران
  • بیشتر شدن دوز مصرفی

در مواردی شاهد نارسایی کبدی و تشنج نیز در افراد شیشه ای هستیم که در این شرایط اطرافیان باید سریعا فرد را به مراکز درمانی منتقل نمایند.

نشانه های رفتاری اعتیاد به شیشه

شیشه می‌تواند رفتار افراد را نیز در زمینه های مختلف تغییر دهد. این تغییر رفتار ناگهانی از علائم اعتیاد به شیشه است و هیچ توجیه دیگری ندارد. کاهش مهارت در انجام حرکات ظریف، بزهکاری، ابتلا به وسواس های فکری عملی مانند کندن پوست و یا کشیدن موهای خود، بروز تغییرات در الگوی خواب، اختلال در اشتها، بروز رفتارهای پرخطر جنسی، بیش فعالی و داشتن انرژی زیاد و… همگی از نشانه‌های رفتاری اعتیاد به شیشه هستند.

علائم اعتیاد به شیشه در مردان

از آنجایی که مردان در مقایسه با زنان بیشتر به اعتیاد مبتلا می‌شوند و همچنین شیشه مصرف می‌کنند؛ بررسی علائم اعتیاد به شیشه در آنان از اهمیت بیشتری برخوردار است. بیشتر مردان در ابتدا برای درمان مشکلات جنسی و یا کاهش وزن خود از شیشه استفاده می‌کنند. اما بعد از مدتی به آن اعتیاد پیدا کرده و مشکل آنان نیز شدیدتر می‌شود. مصرف این ماده منجر به از بین رفتن دریچه پروستات شده و در بیشتر موارد بر عملکرد جنسی آنها تاثیر می‌گذارد. از طرفی آنان بعد از ترک نیز بیشتر احتمال دارد که مبتلا به افسردگی و سایر اختلالات روانی شوند.

نحوه مصرف شیشه

شیشه را می‌توان به روش های مختلفی مصرف نمود. در بیشتر موارد افراد این ماده را که حالت کریستالی و سفید رنگ دارد را درون وسیله ای به اسم پایپ ریخته و حرارت می‌دهند و سپس دود آن را استنشاق می‌کنند. سپس بقیه آن را نیز جمع آوری کرده و دوباره مصرف می‌کنند. روش های دیگر اینکار نیز شامل مصرف شیشه با نوشابه، زرورق، و همچنین دستگاهی به اسم قلقلی است. در صورتی که چنین ابزارهایی را در وسایل فرزند یا همسر خود دیدید؛ باید احتمال اعتیاد به شیشه را در نظر داشته باشید.

علائم اوردوز و مسمومیت با شیشه

انواع نشانه های اعتیاد به شیشه

شیشه از آن دست موادی است که احتمال اوردوز و مسمومیت با آن نیز وجود دارد. زمانی که افراد در مدت زمانی کوتاه مقدار زیادی از این ماده را استفاده نمایند؛ دچار حالاتی مانند هیجان زدگی، افزایش ریتم تنفسی، برافروختگی چهره، گشاد شدن مردمک چشم ها، بی خوابی، لرزش و تشنج می‌شوند که همگی آنها نشانه های خطرناکی در مورد مصرف شیشه محسوب می‌شوند. از این رو فرد را سریعا باید به مراکز درمانی برد.

علائم ترک شیشه

زمانی که افراد مصرف شیشه را ترک کرده و در دوران سم زدایی هستند نیز دچار حالات متفاوتی می‌شوند. البته این نشانه ها هر زمانی که فرد مصرف شیشه را متوقف نماید؛ بروز می‌کند و همواره به معنی ترک کردن نیست. اما به طور کلی اگر در دوران ترک اعتیاد به شیشه شاهد بروز چنین علائمی بودید؛ نباید از این بابت دچار نگرانی شوید. این نشانه ها شامل تعریق، لرزش بدن، گرگرفتگی، کلافگی و بی قراری، کاهش انرژی، بیشتر شدن خواب افراد و… می‌گردد. در صورتی که این نشانه ها به صورت بسیار شدید و برای مدت زمان طولانی بروز کردند؛ باید از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت درمان ترک اعتیاد کلیک کنید.

پیامدهای اعتیاد به شیشه

اعتیاد به شیشه عوارض جانبی زیادی دارد که گاها بعد از دوران ترک نیز همراه افراد هستند. ابتلا به اسکیزوفرنی، توهم، کرم زدگی بدن، ابتلا به عفونت های دهانی، لاغری بیش از حد، ابتلا به بیماری ها و زخم های پوستی و… در این شرایط دور از انتظار نیستند. از این رو با اطلاع از اعتیاد فرد باید سریعا برای درمان به او کمک کرد.

نحوه ساخت شیشه

شیشه یک مخدر صنعتی است که برخلاف تریاک و هروئین منشا زیستی ندارد. این ماده از دو ماده شیمیایی دیگر با نام های لئو مت آمفتامین و دکسترو مت آمفتامین تولید می‌شود که این دو ماده به میزان یکسانی درون شیشه وجود دارند. شیشه در آزماشیگاه های غیرمجازی به نام آشپزخانه تولید و عرضه می‌شود.

علت محبوبیت شیشه در میان جوانان

بر اساس آمارهای به دست آمده در این زمینه بیشترین گروه سنی مصرف کننده شیشه افراد بین 18 تا 25 سال هستند. این موضوع به این خاطر است که این ماده در پارتی ها وجود داشته و افراد به دلیل اینکه اطلاعات کافی در مورد آن ندارند؛ مصرف می‌کنند. شاید تصور کنید که امروزه همه افراد ماده مخدر شیشه را می‌شناسند. اما در صورتی که اینطور نبوده و به دلیل نام های مختلفی که برای این ماده وجود دارد و روش های مصرف متفاوت گاها افراد نمی‌دانند که در حال مصرف چه ماده ای هستند. از طرفی میزان لذتی که این ماده برای جوانان ایجاد می‌کند بسیار بیشتر از سایر مواد است.

سخن پایانی

به دلیل مشکلات زیادی که مصرف شیشه برای افراد ایجاد می‌کند؛ بسیار اهمیت دارد که افراد در مورد آن اطلاعات کافی داشته و همچنین از خود و دیگران نیز در این زمینه مراقبت کند. همچنین می‌توانند در این مورد از پزشک متخصص و روانشناس کمک گرفته و در صورت مشاهده علائم اعتیاد به شیشه حتما اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به شیشه می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

چطور می‌توان تشخیص داد که فردی شیشه مصرف کرده است؟

مصرف شیشه نشانه‌های مشخصی در رفتار و حالات فرد ایجاد می‌کند که از جمله آنها کاهش اشتها، فعالیت طولانی مدت بدون احساس خستگی، تعریق بدن، احساس پرخاشگری یا تحریک پذیری را می‌توان نام برد.

علائم اعتیاد به شیشه از چه زمانی در فرد قابل مشاهده هستند؟

آنچه به عنوان نشانه‌های مصرف یا اعتیاد به شیشه از آن صحبت می‌شود معمولاً در پی مصرف شیشه مشخص می‌شود و نیاز به گذشت زمان ندارد. البته این مسئله می‌تواند با توجه به میزان مصرف و سن و جنسیت مصرف کننده تا حدودی متفاوت باشد.

اگر فردی به دنبال مصرف شیشه دچار توهم شده باشد چه باید کرد؟

شما نمی‌توانید برای تغییر توهم در فرد کاری انجام دهید مهم‌ترین مسئله این است که در صورت مشاهده چنین شرایطی با فرد مخالفت نکرده و به‌سرعت با مراکز درمانی تماس بگیرید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

 

منبع :  علائم اعتیاد به شیشه



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

معیارهای ازدواج هر فردی متفاوت هستند. همه افراد قبل‌از ازدواج استانداردهایی در مورد شریک عاطفی خود داشته و بر این اساس تصمیم گیری می‌کنند. داشتن این ملاک و معیارها لازم و گاها ضروری است. اما در برخی موارد افراد در مورد آنها دچار سخت‌گیری و وسواس شده و هم به طرف مقابل و هم به خود فشار می‌آورند. در صورتی که معیارها باید به نحوی انتخاب شوند که زن و مرد به دنبال اشتراکات یکدیگر باشند. این ملاک‌ها ثابت نیست و در طول زمان و حتی بروز برخی از اتفاقات تغییر می‌کنند. در ابتدا باید افراد ملاک‌های خود را شناخته و در قدم بعدی آنها را با طرف مقابل در میان بگذارند. در این زمینه می‌توانید از خدمات مشاوره ازدواج استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معیارهای ازدواج می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

معیارهای ازدواج

معیارهای ازدواج در واقع همان استانداردهای ذهنی است که در مورد طرف مقابل مان داریم این معیارها در زمینه های ظاهری، رفتاری، اخلاقی و… هستند و در همه متفاوت می‌باشند. از این رو نمی‌توان آنها را تعمیم داد و یا به دیگری تحمیل کرد.

از طرفی در برخی موارد شرایطی ایجاد می‌شود که افراد به طور کلی معیارهای خود را تغییر می‌دهند. در گذشته افراد بیشتر بر مسائل تمرکز کرده و به آنها در طرف مقابل خود توجه می‌کردند. اما امروزه بیشتر افراد معیارها مادی را در نظر می‌گیرند. البته به خاطر داشتن ملاک ها مختلف نمی‌توان افراد را قضاوت کرد و یا آنها را تغییر داد. چرا که این موضوع می‌تواند زندگی مشترک این دو نفر را دچار مشکلاتی بکند. مقاله بهترین اختلاف سن ازدواج را مطالعه نمایید.

معیارهای ازدواج موفق

معیارهای ازدواج موفق

در یک ازدواج موفق، هر دو نفر ملاک های مشخصی داشته و نگاه درستی نسبت به ازدواج دارند. البته نمی‌توان به طور قطعی گفت که کدام ازدواج موفق است و کدام یک به نتیجه بدی منتهی می‌شود. اما داشتن معیارهای ازدواج درست، پیش بین خوبی برای خوشبختی و سازگاری افراد با یکدیگر است. در این قسمت به توضیح برخی از این ملاک ها می‌پردازیم. برای اطلاع از انواع نشانه های یک ازدواج موفق کلیک نمایید.

وابسته نبودن طرف مقابل

در معیارهای ازدواج باید به این موضوع توجه داشت که آیا طرف مقابل به شما علاقه دارد و یا تنها به شما وابسته است؟ در برخی موارد افراد تنها به یکدیگر وابسته هستند؛ و دلیل ادامه رابطه دقیقا همین موضوع است. آنان از یکدیگر جدا نمی‌شوند چرا که از عواقب ناشی از آن می‌ترسند. اما علاقه‌ای بین آنها وجود ندارد.

مسئولیت پذیری او

مسئولیت پذیری یکی از معیارهای ازدواج بسیار مهم است. در واقع ادامه یک زندگی مشترک بدون داشتن روحیه مسئولیت پذیری اصلا امکانپذیر نیست. در این حالت افراد اشتباهات خود را گردن عوامل خارجی نیانداخته و مسئولیت تمام رفتارهای خود را برعهده می‌گیرند.

برخورداری از هوش اقتصادی

در زندگی مشترک مدیریت پول و زندگی مشترک از اهمیت زیادی برخوردار است. امروزه بسیاری از زوجین به دلیل مسائل مالی از یکدیگر جدا شده و یا به مشکل می‌خورند. اما زمانی که دو نفر و یا یکی از آنها از هوش اقتصادی خوبی برخوردار باشد؛ کمتر احتمال دارد که در این زمینه دچار مشکل شوند.

کنترلگر نبودن

یکی از رفتارهای مخربی که گاها بین زوج های امروزی دیده می‌شود؛ کنترلگری و میل به نمایش قدرت به طرق مختلف است. در زندگی مشترک نباید تصور کنید که شما صاحب طرف مقابل هستید و یا او باید همواره مطابق با میل شما عمل کند. بلکه این رابطه دوطرفه است و همه افراد از حق و حقوقی برخوردار هستند.

تحقیر نکردن شما در شرایط مختلف

احترام و تحقیر نکردن نیز از ملاک های ازدواج محسوب می‌شود. بسیاری از افراد در ابتدا به این موضوع توجهی نمی‌کنند و در واقع معیار آنها نیست. اما بعد از مدتی متوجه اهمیت آن در زندگی مشترک خواهند شد. برای آشنایی بیشتر با انواع اصول اخلاقی در ازدواج کلیک کنید.

مهارت حل تعارض

از آنجایی که در زندگی مشترک احتمال بروز تعارض ها و اختلافات مختلفی وجود دارد؛ افراد باید از مهارت حل مسئله برخوردار بوده و با تعارض های مختلف کنار بیایند. در ازدواج نمی‌تواند با بروز هرگونه مشکلی رابطه را پایان داد. بلکه افراد باید بیاموزند با وجود این اختلاف نظرها نیز بازهم زندگی کنند.

دیدگاه او نسبت به خیانت

دیدگاه افراد نسبت به خیانت نیز از ملاک های ازدواج محسوب می‌شود. افراد بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک تازه در مورد این موضوع صحبت کرده و یا به مشکل برمی‌خورند. چرا که در ابتدا آنان با یکدیگر حل نکرده اند. در برخی موارد افراد رفتاری را انجام می‌دهند که اصلا تصور نمی‌کنند از دید طرف مقابل شان خیانت تلقی شود.

خودگذشتگی او

در یک زندگی مشترک هر دو نفر باید روحیه از خودگذشتگی داشته و کمی از موضع خود کوتاه بیاند. این مورد را باید حتما از ملاک های ازدواج برای خود قرار دهید. چرا که در غیراینصورت افراد بر سر کوچک ترین مسائل نیز چالش های بزرگی را تجربه خواهند کرد.

معیارهای ازدواج در روانشناسی

در حوزه روانشناسی نیز ملاک هایی برای ازدواج در نظر گرفته می‌شود که تقریبا برای همه افراد کارایی داشته و مشترک است. افراد در مورد ملاک های ازدواج منحصر به فرد هستند که باید به آنها احترام گذاشته و آنها را پذیرفت. اما در نظر گرفتن این موضوعات باعث می‌شود که انعطاف پذیری بیشتری در مورد ملاک های خود داشته باشید. برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شوند.

تعهد و مسئولیت پذیری

برخورداری از سلامت جسمانی و روانی

داشتن خانواده

نکاتی در زمینه معیارهای ازدواج

نکات معیارهای ازدواج موفق

قبل از فکر کردن به ملاک های ازدواج باید نکاتی را در مورد خود و یا طرف مقابل در نظر داشته باشید. در واقع با فکر کردن به این نکات احتمالا ملاک های واقع بینانه تری را انتخاب کرده و دید درست تری نسبت به ازدواج خواهید داشت.

  • خودشناسی در مرحله اول
  • عشق باید با تعهد همراه باشد
  • داشتن صبرو گذشت در هر دو نفر
  • توجه کردن به خلقیات طرف مقابل
  • اعتماد کردن به او
  • هم سطح بودن خانواده ها از نظر فرهنگی و اقتصادی
  • داشتن اختلاف سنی متناسب

سخن پایانی

ازدواج یکی از مهم ترین بخش های زندگی هر فردی است که نمی‌توان در مورد آن به صورت ناگهانی و بدون هیچ گونه پیش زمینه ای عمل کرد. در واقع داشتن ملاک های ازدواج باعث می‌شوند که افراد بهتر و درست تر در مسیر انتخاب شریک زندگی گام بردارند. داشتن اصول اخلاقی در هرزمینه ای موثر بوده و به افراد برای گرفتن تصمیمات بهتر کمک می‌کند. افراد در این زمینه بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه معیارهای ازدواج می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

مشخص کردن معیارهای ازدواج چه اهمیتی دارد؟

درصورتی‌که معیار مشخصی برای انتخاب همسر نداشته باشید به این معناست که نمی‌دانید به دنبال چه هستید. این افراد معمولاً در آینده دچار این شک می‌شوند که شاید درصورت انتخاب کردن فرد دیگری زندگی بهتری داشتند و یا در آینده متوجه شوند فردی که انتخاب کرده‌اند مطابق میل و علاقه آن‌ها نیست.

چقدر برای معیارهایی که مشخص کرده ام انعطاف قائل شوم؟

شما نمی‌توانید معیارهایتان را به طور کلی کنار بگذارید اما می‌توانید از برخی آن‌ها به خاطر طرف مقابلتان چشم‌پوشی کنید. البته این درصورتی است که طرف مقابل شما حداقل نیمی از معیارهای مدنظر شما را برآورده کرده باشد. به‌علاوه صرف‌نظر کردن از معیارهایی که نخستین اولویت‌ها را برای شما داشته‌اند معمولاً باعث پشیمانی در آینده خواهد شد.

 

 

منبع : معیارهای ازدواج برای دختر و پسر



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به الکل یا الکلیسم نوعی از اعتیاد است که افراد در آن به طور مداوم در حال الکل خوردن به شکل های مختلف هستند. عوامل مختلفی در مورد اعتیاد به الکل موثر هستند؛ اما دسترسی آسان و وجود این نوشیدنی حتی در میهمانی ها افراد را بیشتر در معرض ابتلا به این نوع از اعتیاد قرار می‌دهد. امروزه بیش از هر زمان دیگری افراد در مکان های مختلفی افراد شروع به نوشیدن الکل کرده و بعد از مدتی به آن وابستگی پیدا می‌کنند. البته مصرف آسان آن نیز در این مورد موثر است. در مورد مواد مخدر افراد نمی‌توانند در ملاعام اینکار را انجام داده و در هرمکانی به آن دسترسی ندارند. اما این موضوع در مورد الکل صدق نمی‌کند. به همین دلیل است که طیف وسیعی از افراد چنین وابستگی را به الکل تجربه می‌کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  اعتیاد به الکل (Alcoholism)

اعتیاد به الکل چیست

یکی از نکات جالب در مورد اعتیاد به الکل این است که به طور کامل یک بیماری محسوب می‌شود. چرا که الکل تاثیر مخربی بر عملکرد مغز و اعصاب داشته و افراد را در معرض مشکلات مختلفی قرار می‌دهد. با اینکه برخی از افراد ابتلا به این نوع بیماری یا اعتیاد را در خود انکار می‌کنند؛ اما زمانی که برای مدت زمان طولانی نتوانند وسوسه خود را برای مصرف الکل کنترل نمایند؛ به این معنی است که به این نوع از اعتیاد مبتلا شده اند. زمانی که خود فرد و یا اطرافیان او متوجه الکلیسم شدند؛ باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد به الکل

 

اعتیاد به الکل با بروز نشانه های رفتاری و جسمانی همراه است که می‌تواند دیگران و خود فرد را مطلع نمایند. در واقع این نشانه ها به افراد کمک می‌کنند تا برای درمان به موقع اقدام نمایند. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی با انواع مواد اعتیادآور کلیک نمایید.

فرد به انجام کارهایی که قبلا برای او با لذت همراه بوده اند؛ تمایلی ندارند

کمبود انرژی و زودرنج شدن

ناتوانی در نه گفتن به الکل

ابتلا به اضطراب و افسردگی

پنهانکاری و دروغ گفتن در این مورد

افرادی که بیشتر در معرض اعتیاد به الکل قرار می‌گیرند

برخی از افراد بیشتر در معرض الکلیسم قرار دارند و در واقع این موضوعات عامل خطر و هشداردهنده برای آنها هستند. زمانی که چنین شرایطی برای فرد وجود داشته باشد باید از بروز اعتیاد در خود جلوگیری کند.

  • افرادی که والدین مبتلا به اعتیاد به الکل دارند
  • سابقه بیماری های روانی دارند
  • در جامعه ای زندگی می‌کنند که مصرف الکل در آن رایج است
  • بیشتر از پنج بار در روز الکل مصرف می‌کنند

علت اعتیاد به الکل

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ میزان دوپامین در مغز نقش اصلی را در مورد اعتیاد به الکل بازی می‌کند. در واقع شیمی مغز است که منجر به اعتیاد به این نوشیدنی شده و یا آنها را از مصرف بی نیاز می‌کند. البته عوامل دیگری نیز در این مورد موثر هستند. اما در بیشتر موارد این میزان هورمون دوپامین است که می‌تواند تعیین کننده باشد.

عوامل موثر بر الکلیسم

همانطور که گفته شد؛ برخی از عوامل دیگر نیز بر اعتیاد به الکل موثر بوده و می‌تواند این وابستگی را در آن تشدید کند و یا آنان را در معرض عوارض جانبی خطرناک تری قرار دهد. برخی از عوامل شامل موارد زیر می‌شوند.

  • سن
  • دسترسی آسان به الکل
  • استرس و اضطراب
  • الکل نوشیدن دوستان و اطرافیان
  • ابتلا به افسردگی
  • اثر رسانه ها و تبلیغات

پیامدهای اعتیاد به الکل

اعتیاد به الکل افراد را دچار مشکلات زیادی می‌کند. حتی گاهی بعد از ترک این نوع اعتیاد، افراد همچنان عوارض جانبی مصرف الکل را تجربه می‌کنند. در این قسمت به توضیح برخی از این مشکلات می‌پردازیم.

◀ابتلا به بیماری های کبدی: الکل تاثیر مستقیم بر آنزیم های کبدی داشته و چربی آن را به شدت افزایش می‌دهد. از این رو بعد از مدتی بافت کبد زخم شده و دچار سیروز کبدی می‌شوند

◀بروز مشکلات گوارشی: التهاب و زخم معده نیز از دیگر عوارض جانبی اعتیاد به الکل است. مصرف این ماده بر پانکراس نیز تاثیر داشته و جذب ویتامین های ب را کم می‌کند.

◀ابتلا به بیماری های قلبی: اعتیاد به الکل بعد از مدتی افراد را دچار فشاخون بالا و نارسایی قلبی می‌کند. حتی مصرف اندک آن نیز منجر به بروز آریتمی می‌گردد.

◀دیابت: الکل مانع از آزاد شدن گلوکز از کبد شده وقندخون را به شدت کاهش می‌دهد. این نوسانات میزان قند خون در بدن بعد از مدتی منجر به دیابت شده و یا حتی با انسولین دریافتی افراد مبتلا به دیابت نیز تداخل دارد.

◀مشکلات بینایی: الکل بعد از مدتی منجر به بروز حرکات غیرارادی کره چشم شده و عضلات چشم را ضعیف می‌کند. حتی احتمال فلج شدن عضلات چشم نیز وجود دارد.

◀تاثیر بر جنین در دوران بارداری:  مادرانی که در دوران بارداری الکل مصرف می‌کنند نیز علاوه بر بروز مشکلاتی برای خودشان، منجر به آسیب رسیدن به فرزند نیز می‌گردند. سقط جنین، مرده زایی، ابتلا به انواع عقب ماندگی های جسمی و ذهنی و… از آثار مصرف الکل توسط مادر است.

◀بروز مشکلات استخوانی: مصرف الکل منجر به نازک شدن بافت استخوانها و در نهایت پوکی استخوان می‌گردد.

◀اختلال در سیستم ایمنی: یکی دیگر از عوارض جانبی اعتیاد به الکل ضعیف شدن سیستم ایمنی و ابتلا افراد به عفونت ها و بیماری های مختلف است.

◀بیشتر شدن احتمال ابتلا به سرطان: افرادی که اعتیادبه الکل دارند؛ در معرض ابتلا به سرطان های دهان، گلو، کبد، روده و سینه قرار می‌گیرند.

◀بروز مشکلات جنسی: ابتلا به مشکلات جنسی نیز از دیگر پیامدهای اعتیاد به الکل است. که می‌تواند زندگی زناشویی افراد را مختل نماید.

تشخیص اعتیاد به الکل

در ابتدا باید تشخیص اعتیاد به الکل به درستی انجام شده و در مرحله بعدی افراد برای درمان اقدام نمایند. در این حالت متخصص میزان تحمل افراد را به الکل مورد بررسی قرار داده، علائم ترک مصرف را مشاهده کرده و همچنین از انجام تست‌های اعتیادبه‌الکل نیز کمک می‌گیرد.

مراحل اعتیاد به الکل

 

اعتیاد به الکل در طی فرایندی صورت می‌گیرد. اگر افراد در مراحل ابتدایی بتوانند اعتیاد خود را درمان نمایند؛ عوارض جانبی این اعتیاد به حداقل رسیده و همچنین افراد نیز راحت تر می‌توانند اینکار را انجام دهند. این مراحل شامل موارد زیر می‌شود.

  1. در خطر بودن
  2. اعتیاد
  3. الکلیسم
  4. الکلی شدن به طور کامل
  5. تست‌اعتیاد به‌الکل

الکل تا مدتی در بدن باقی مانده و از همین رو با انجام آزمایش های مختلف می‌توان متوجه مصرف آن شد. مصرف الکل با استفاده از تست های تنفسی تا 24 ساعت، در ادرار تا 48 ساعت، خون 12 ساعت، بزاق تا پنج روز و در مو تا 90 روز باقی می‌ماند.

درمان اعتیاد به الکل

درمان الکلیسم امکانپذیر است. تنها افراد باید در ابتدا از اعتیاد خود اطمینان حاصل کرده و از مشاور نیز کمک بگیرند. از طرفی اعتیاد به الکل نیز دارای مرحله سم زدایی است. افراد باید این دوره را پشت سر گذاشته و همچنین در دوره نقاهت نیز مراقبت های لازم را انجام دهند. کمک گرفتن از پزشک متخصص و روانشناس نیز در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است.

سخن پایانی

اعتیاد به الکل یکی از انواع شایع اعتیاد است که حتی بسیاری از افراد از اعتیاد خود نیز مطلع نیستند. از طرفی این نوع از اعتیاد عوارض جانبی بسیار بدی داشته و خانواده های زیادی از دچار مشکل کرده است. از این رو بسیار اهمیت دارد که در این زمینه به فرد مبتلا کمک کرده و او را مطلع نمود. برای انجام اینکار از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیادمی توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

چه مسائلی موجب گرایش افراد به الکل می شود؟

علت خاصی را در گرایش به الکل نمی‌توان نام برد ولی معمولا مواردی نظیر فرار ظاهری از مشکلات، افسردگی، انواع اختلالات … در این امر دخیل هستند.

آیا اعتیاد به الکل خطر مرگ دارد؟

بله متاسفانه مصرف بیش از حد آن موجب اوردوز، سکته و… شده و خطر مرگ را به همراه دارد. بنابراین توصیه می شود حتما برای درمان مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

هوش هیجانی کودکان و بزرگسالان به معنی توانایی تشخیص و مدیریت احساسات و هیجانات در خود و دیگران است. معمولا همه افراد از دوران کودکی بر هوش عمومی تمرکز کرده و حتی آن را محدود به مسائل درسی می‌دانند. اما هوش هیجانی کاربردهای بیشتری در شرایط مختلف برای ما دارد. از این رو بهتر است والدین و حتی خود افراد این موضوع را به رسمیت شناخته و آن را تقویت نمایند. تقویت هوش هیجانی کار ساده ای نیست و نیاز به تمرین دارد. در واقع این یک نوع مهارت است که باید آن را تمرین و تکرار کرده و به کار برد. همچنین نمی‌توان از همه افراد انتظار داشت تا از همان ابتدا در این موضوع خوب باشند. افراد می‌توانند در این مورد از روانشناس کمک گرفته و آن را در خود شناسایی و تقویت نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه هوش هیجانی کودکان می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  هوش هیجانی کودکان را چطور افزایش دهیم؟

هوش هیجانی کودکان

انسانها نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارند. از طرفی داشتن هوش هیجانی بالا لازمه برقراری ارتباط است. این موضوع حتی به خود افراد نیز به تنهایی کمک کرده و باعث می‌شود احساس بهتری را تجربه کنند. از این رو تقویت هوش هیجانی کودکان از همان دوران می‌تواند موثرتر واقع شود. چرا که آنان در این سنین نیاز به پیدا کردن دوست و برقراری ارتباط با دیگران دارند. والدین در این زمینه نقش اساسی داشته و می‌توانند به فرزندان خود کمک نمایند. تنها باید اطلاعات خود را در این مورد افزایش داده و همچنین با یک متخصص نیز مشورت نمایند. برای اطلاع از روش های مختلف استعدادیابی کودکان کلیک نمایید.

ویژگی های هوش هیجانی کودکان

 

هوش هیجانی کودکان دارای مولفه ها و ویژگی هایی است که شاید این موضوعات در مورد هوش هیجانی بزرگسالان به این اندازه قابل اهمیت نباشند. در واقع شناخت این ویژگی ها به والدین کمک می‌کند تا با تقویت هریک از آنها هوش هیجانی را به طور کلی بالاتر ببرند. برخی از این ویژگی ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی با انواع هوش کودک کلیک کنید.

خودآگاهی

مفهوم خودآگاهی برای کودکان، موضوع ملموسی نیست. اما کودکان باید به کمی شناخت از خود برسند. در واقع یکی از مهم ترین اصول در هوش هیجانی کودکان همین خودآگاهی است که به معنی شناخت احساسات و هیجانات و تمییز دادن آنها از یکدیگر است.

مدیریت خلق

در مدیریت خلق ، کودکان می‌اموزند که چطور احساسات خود را مدیریت کرده و واکنش های درستی نسبت به هریک از آنها داشته باشند. آموزش این مهارت نیز برعهده والدین است و البته آنان گاهی به طور ناخودآگاه این موضوع را به فرزندان خود می‌آموزند.

انگیزه

کودکان معمولا انگیزه بالایی در مورد مسائل مختلفی دارند. اما در زمینه هوش هیجانی کودکان باید بیاموزند که این انگیزه ها را در راه درستی خرج کرده و از خود بروز دهند.

همدلی

درک نشانه های کلامی و غیرکلامی در دیگران منجر به برانگیختن احساس همدلی در کودکان شده و هوش هیجانی را در آنان تقویت می‌کند.

مدیریت رابطه

یکی از مسائلی که کودکان در مورد آن دچار مشکل هستند؛ مدیریت رابطه است. چرا که تحت تاثیر احساسات خود مدام با دوستانشان قهر و آشتی کرده و نمی‌توانند رابطه را به درستی پیش ببرند. که البته طبیعی هم هست. اما با آموزش هوش هیجانی کودکان این موضوع تا حدی برطرف می‌شود.

روشهای تقویت هوش هیجانی کودکانی

برای تقویت هوش هیجانی کودکان راه های مختلفی وجود دارد. البته انجام اینکار به طور کلی در مورد کودکان ساده تر از بزرگسالان است. چرا که آنان از انعطاف پذیری روانی بالاتری برخوردار هستند. از این رو والدین با کمی تلاش می‌توانند این نوع هوش را در آنان تقویت نمایند.

گوش دادن به کودک

یکی از اصلی ترین کارها در این مورد این است که به حرف های کودک و احساسات آنها گوش دهید. آنها در برخی موارد تنها نیاز به شنیده شدن و یا مورد توجه واقع شدن دارند. از این رو آنان را نادیده نگیرید.

راهنمایی کردن او زمانی که استرس دارد

زمانی که کودکان استرس دارند؛ نمی‌توانند به درستی مسئله پیش آمده را حل کرده و یا استرس خود را کنترل کنند؛ از این رو به جای سرزنش کردن آنها در کنار آنها بوده و به آنها کمک کنید.

استفاده کردن از کلمات احساسی در مکالمات روزمره

برخی از والدین تنها در برخی از شرایط خاص به فرزندان خود ابراز احساسات می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود تا کودکان نیز از نظر احساسی دچار سرخوردگی شوند. اما والدین باید در هر شرایطی آنان را تشویق کرده و به آنها بگویند که دوست داشتنی و کافی هستند.

به او کمک کنید تا مسائلش را خودش حل کند

همچنان که باید در شرایط مختلف در کنار او باشید و به او کمک کنید؛ استقلال و مهارت حل مسئله را نیز به او بیاموزید. در واقع اگر او از این سنین این مهارت را نیاموزد؛ در آینده نیز نمی‌تواند اینکار را انجام دهد.

سرمشق خوبی برای او باشید

در مورد هوش هیجانی کودکان موضوع دیگری که اهمیت دارد؛ این است که سرمشق خوبی برای آنان باشید. در واقع زمانی که شما از هوش هیجانی بالایی برخوردار باشید و رفتارهای درستی را از خود نشان دهید؛ کودک نیز بیشتر احتمال دارد که در این زمینه بهتر عمل کند.

فایده هوش هیجانی کودکان

 

داشتن هوش هیجانی بالا در کودکان برای آنان از فواید زیادی برخوردار بوده  در شرایط مختلفی به آنان کمک می‌کند. برخی از والدین به این موضوع به اندازه اهمیت نداده به طور کلی در مورد آن تلاشی نمی‌کنند. آنان تصور می‌کنند که هوش هیجانی موضوعی است که کودک بعد از مدتی خود آن را می‌آموزد. در صورتی که این بخش از هوش تا حد زیادی اکتسابی است. همچنین یادگیری و تقویت آن در دوران کودکی بیشتر می‌تواند در آینده تاثیر خود را بگذارد. برخی از اثرات هوش هیجانی کودکان در آینده آنان شامل موارد زیر می‌شود.

?هوش هیجانی با استانداردهای هوشی رابطه تنگاتنگی دارد

?داشتن روابط بین فردی بهتر

?احتمال موفقیت بیشتر در دوران بزرگسالی

?بهبود یافتن سلامت روان

?ارتباط هوش هیجانی با منطق

سخن پایانی

طبیعی است که والدین در تمییز بین هوش هیجانی کودکان و هوش عمومی آنها دچار چالش هایی شوند. در واقع آنان بیشتر تمرکز خود را بر وضعیت تحصیلی فرزندان خود قرار داده و از بخش های دیگر هوش و توانایی های فرزند خود غافل می‌شوند. این موضوع تا حد زیادی از عدم اطلاعات کافی در مورد هوش نشات می‌گیرد. از این رو می‌توانند در این زمینه از یک روانشناس کودک کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه هوش هیجانی کودکان می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آیا هوش هیجانی کودکان قابل پرورش و افزایش است؟

هوش هیجانی مانند هر توانمندی و مهارت کودک قابل پرورش و افزایش است. با این حال هر کودکی با یک ظرفیت زیستی به دنیا می‌آید که از طریق آموزش می‌توان این ویژگی را تا حد زیادی پرورش و افزایش داد. در مجموع باید در نظر داشت که هوش هیجانی تحت تاثیر عوامل زیستی، روانی و اجتماعی مختلف قرار دارد و هر یک از این عوامل در افزایش هوش هیجانی نقش دارند.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درمان اعتیاد رفتاری از آن جهت اهمیت دارد که افراد را از بروز مشکلات بیشتر حفظ می‌نمایند. در واقع اعتیادهای رفتاری نیز مانند اعتیاد به مواد مخدر آسیب زننده و مخرب بوده و می‌توانند دقیقا همان تاثیرات را ایجاد نمایند. با این تفاوت که در اعتیاد رفتاری افراد معمولا متوجه اعتیاد و وابستگی خود به انجام یک رفتار نیستند. آنان تنها تصور می‌کنند که درگیر یک عادت شده اند. امروزه متاسفانه افراد زیادی درگیر این نوع از اعتیاد بوده و این موضوع در زندگی فردی و اجتماعی شان اختلال ایجاد کرده است. از این رو بهتر است در مورد اعتیادهای رفتاری اطلاعات لازم را کسب کرده ودر مرحله بعدی از متخصص نیز برای درمان آنها کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اعتیاد رفتاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  درمان اعتیاد رفتاری

چگونگی درمان اعتیاد رفتاری

اعتیادهای رفتاری مانند یک چرخه عمل می‌کنند که خارج شدن از آنها کار دشواری است. در واقع افرادی که به این نوع اعتیادها مبتلا هستند؛ بارها برای ترک تلاش کرده اند اما موفق نشده اند. از این رو بعد از مدتی به طور کلی ناامید شده و به رفتارهای مخرب خود ادامه می‌دهند. یکی دیگر از دلایلی که اعتیاد آنها درمان نمی‌شود؛ نصفه رها کردن فرایند درمان است. این افراد در بیشتر موارد درمان خود را نیمه کاره رها کرده و به همین دلیل نشانه های وابستگی به طور مجدد بازمی‌گردند. درمان اعتیاد رفتاری نیاز به انگیزه و تلاش زیادی داشته و همچنین در این زمینه دیگران نیز باید به فرد کمک کنند. در این مقاله بیشتر این موضوع را مورد بررسی قرار خواهیم داد. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

راه های مختلف درمان اعتیاد رفتاری

 

برای درمان اعتیاد رفتاری راه های مختلفی وجود دارد. اما همه روش ها برای همه افراد مناسب نیست و یا همیشه یک راه پاسخگو نیست. برای مثال دارودرمانی باید در کنار روش های روانشناختی بکار گرفته شود تا اثربخشی آنها بروز کند. در این قسمت به توضیح راه های مختلف در این زمینه می‌پردازیم.

کمک گرفتن از مشاور

یکی از اولین اقداماتی که افراد باید برای درمان اعتیاد رفتاری بردارند؛ کمک گرفتن از روانشناس است. چرا که این اعتیادها در بیشتر موارد جنبه روانی داشته و بدن افراد به انجام این کار وابستگی ندارد. این اعتیاد به مواد مخدر است جسم افراد را نیز وابسته می‌کند. روانشناس نیز در ابتدا دلیل این موضوع را پیدا کرده و در مراحل بعدی از روش های مختلفی برای درمان فرد استفاده می‌کند.

خانواده درمانی و کمک گرفتن از گروه های پشتیبانی

در فرایند درمان اعتیاد رفتاری فرد، خانواده او نیز باید تحت درمان قرار بگیرند. چرا که در بسیاری از موارد آنان عامل این موضوع بوده اند و یا اینکه بعد از مدتی آنان نیز درگیر این موضوع شده اند. کمک گرفتن از گروه های پشتیبانی به معنی حمایت از طرف دوستان و اطرافیان فرد است. در این شرایط آنان می‌توانند نقشی اثرگذار در فرایند درمان داشته باشند. برای اطلاع از نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک نمایید.

گروه درمانی

یکی دیگر از روش های درمان اعتیاد رفتاری ، شرکت در جلسات گروه درمانی است. در جلسات گروه درمانی افراد از تجربیات مشترک خود صحبت کرده و می‌توانند نظر یکدیگر را در این مورد بدانند. در مورد انواع اعتیاد، این روش کارآمد است.

استفاده از رویکردهای مختلف درمانی

همچنین برای درمان اعتیاد رفتاری باید رویکردهای مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. درمان شناختی رفتاری، روانکاوی و… همگی در مورد اعتیاد موثر هستند. در واقع این تشخیص روانشناس است که کدام روش برای فرد مناسب تر خواهد بود.

دارودرمانی

گاهی اعتیاد رفتاری فرد به قدری شدید است که باید از داروهای مختلف در این زمینه استفاده کند. از آنجایی که ریشه اصلی ابتلا به انواع اعتیادهای رفتاری اضطراب و افسردگی است؛ معمولا در این شرایط متخصص برای افراد داروهای ضداضطراب و ضدافسردگی تجویز می‌کند. فراموش نکنید که مصرف خودسرانه دارو در این شرایط می‌تواند عوارض جانبی زیادی ایجاد کند. از این رو حتما از متخصص کمک بگیرید.

اصلاح سبک زندگی

افراد باید برای درمان اعتیاد رفتاری علاوه بر استفاده از روش های بالا، سبک زندگی خود را نیز کمی تغییر دهند. در واقع گاهی کارها و اتفاقات در طول زندگی روزمره ما هستند که عامل زمینه ساز و ماشه چکان انجام یک رفتار مخرب می‌شوند. همچنین افراد باید بر کیفیت خواب و تغذیه خود نیز تمرکز کرده و از طرفی ورزش کردن را نیز فراموش نکنند.

پیامدهای عدم درمان اعتیاد رفتاری

اگر درمان اعتیاد رفتاری کامل نشود و یا درمان نیمه کاره رها شود؛ می‌تواند عوارض جانبی بسیار بدی برای افراد داشته باشند. در واقع در این حالت خود فرد و اطرافیان او به طور کلی از درمان ناامید شده و فرد را در شرایط سختی قرار می‌دهند. از طرفی چنین فردی در معرض ابتلا به دیگر انواع اعتیادها نیز هست. این دسته از افراد افکار خودکشی داشته و در صورتی که نتوانند اعتیاد خود را درمان کنند دست به رفتارهای آسیب زننده می‌زنند.

نشانه های ابتلا به اعتیاد رفتاری

 

برای درمان اعتیاد رفتاری بسیار مهم است که در ابتدا نشانه های این بیماری را در آنان شناسایی کرده و بتوانیم به موقع و به درستی در این زمینه اقدام کنیم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شود. برای آشنایی با نشانه های اعتیاد به قمار کلیک نمایید.

?فکر کردن به انجام یک رفتار مشخص به صورت مداوم

?داشتن افکار اجبارگونه برای انجام یک رفتار مشخص

?اختلال در جنبه های دیگر زندگی

?انجام رفتار به مرور زمان بیشتر می‌شود

?در صورتی که فرد نتواند رفتار مشخص را انجام دهد؛ دچار اضطراب و افسردگی می‌گردد

انواع مختلف اعتیادهای رفتاری

این نکته را فراموش نکنید که تنها انجام برخی از کارها اعتیاد رفتاری تلقی می‌شوند. برخی از این رفتارها شامل خوردن، انجام بازی های کامپیوتری، تماشای پورن، خرید کردن، قمار و… است. در صورتی که این کارها را به صورت روزانه و مکرر انجام می‌دهید؛ شما احتمالا دچار این نوع از اعتیاد شده اید.

مدت زمان درمان اعتیاد رفتاری

نمی‌توان زمان دقیقی که برای درمان اعتیاد رفتاری در نظر گرفت. چرا که این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد. شدت اعتیاد افراد، سن آنها، شرایط خانوادگی و… همگی در این مورد موثر هستند. از طرفی در این مورد دیگر با دوره سم زدایی روبرو نیستیم؛ به همین دلیل شاید این فرایند کمی طولانی تر از اعتیاد به مواد مخدر شود. بهتر است طبق نظر متخصص زمان کافی را به این موضوع اختصاص داده و دوره درمانی خود را تکمیل نمایند.  

سخن پایانی

در مواردی ابتلا به اعتیاد رفتاری خود فرد را نیز کلافه کرده و دیگر انجام یک رفتار مشخص هیچ لذتی نمی‌برد. تنها به صورت وسواس گونه باید کار مشخصی را انجام داده تا دچار احساس استرس نشود. از طرفی انجام دادن آن نیز حس عذاب وجدان را برای او ایجاد می‌کند. در این شرایط بهتر است افراد حتما از متخصص کمک گرفته و این چرخه را متوقف نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اعتیاد رفتاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

1.آیا اعتیادهای رفتاری قابل‌درمان هستند؟

بله؛ متخصصین روانشناسی می‌توانند راهکارهایی را برای کنترل میل به انجام مکرر یک رفتار به فرد آموزش دهند و همین‌طور با کمک به او برای حل مشکلات زیربنایی و بهبود ارتباط وی با خانواده احتمال عود مجدد بیماری را کاهش دهند.

2.آیا داروی خاصی برای درمان اعتیاد رفتاری وجود دارد؟

درصورتی‌که روانشناس احساس کند شدت بیماری به‌اندازه‌ای است که فرد قادر به کنترل آن نخواهد بود احتمالا از دارو درمانی هم کمک می‌گیرد. در این صورت متخصصین روان‌پزشکی با توجه به سابقه بیماری فرد و وضعیت فعلی وی از برخی داروها استفاده خواهند کرد.

3.بهترین درمان برای بهبود اعتیاد رفتاری کدام است؟

برنامه درمانی معمولاً با توجه به وضعیت فرد و شرایط و امکانات موجود تهیه می‌شود. بااین‌حال اولین قدم، استفاده از جلسات روان‌درمانی فردی است و در کنار آن می‌توان از گروه‌درمانی نیز استفاده کرد.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مواد غذایی آلرژی زا برای کودک در دسته های مختلفی قرار دارد. اما اغلب کودکان و میانگین 8 درصد از آنها را به خود درگیر می‌کند. غذاهای زیادی وجود دارد که باعث بروز آلرژی می‌شود. اما برخی از مواد غذایی مانند شیر گاو، سویا، تخم مرغ، بادام زمینی، آجیل، ماهی و کنجد با درصد بالاتری باعث بروز آلرژی می‌شوند. 

مواد غذایی آلرژی زا برای کودک باید مورد به والدین آموزش داده شود. به خصوص وقتی فرزند شما نوزاد است و به عنوان والدین اطلاعی در رابطه با حساسیت های او ندارید. متاسفانه راه حلی جز امتحان مواد غذایی برای آگاهی از حساسیت های فرزند ندارید. اما برخی از مواد غذایی برای اغلب کودکان حساسیت می‌آفریند. در صورت مشاهده هر نوع آلرژی فورا به متخصص مراجعه کنید. در این مقاله لیست مواد غذایی آلرژی زا برای کودک را آورده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه مواد غذایی آلرژی زا برای کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  مواد غذایی آلرژی زا برای کودک

مواد غذایی آلرژی زا برای کودک

آلرژی یک واکنش افراطی سیستم ایمنی به پروتئین بی ضرر در ماده غذایی خاص است. زمانی که کودک ماده آلرژی زا را می‌خورد؛ بدن او آنتی بادی تولید می‌کند و واکنش نشان می‌دهد. این علائم طی چند دقیقه ظاهر می‌شود. نوع ظهور آنها گاهی روی پوست مانند کهیر، خارش و قرمزی است و عده ای به صورت گوارشی مانند اسهال و استفراغ حساسیت خود را بروز می‌دهند. مواد غذایی آلرژی زا برای کودک در دسته های مختلفی قرار دارد که از بارزترین آن می‌توان به تخم مرغ، سویا و شیر گاو اشاره کرد. 

همانطور که به مواد غذایی آلرژی را برای کودک توجه می‌کنید؛ لطفا به تربیت و نوع رفتار با او نیز اهمیت دهید. کودکان جدا از سلامت جسمانی به سلامت روانی هم نیازمند هستند. در این راه حتما از روانشناس کمک بگیرید تا راهکار اصولی به شما ارائه شود. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید. 

انواع مواد غذایی آلرژی زا برای کودک

 

مواد غذایی آلرژی زا برای کودک انواع مختلفی دارد. این مواد در همه کودکان یکسان نیست و متفاوت از یکدیگر وجود دارد. در این بخش مقاله راجع به انواع مواد غذایی آلرژی زا برای کودک صحبت کرده ایم.

محصولات لبنیاتی

یکی از مواد غذایی آلرژی زا برای کودک، محصولات لبنی و شیر است. شیر و محصولات لبنی مانند پنیر، ماست، کره و بستنی می‌توانند آلرژی زا برای برخی از کودکان باشند. حتی بسیاری از کودکان به شیر گاو حساسیت دارند.

بادام زمینی | مواد غذایی آلرژی زا برای کودک

از دیگر مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان، بادام زمینی است. این ماده غذایی تهدید کننده حیات است و به عنوان یک ماده کشنده شناخته می‌شود. به دلیل اینکه پروتئین موجود در بادام زمینی شبیه به آجیل درختی است؛ احتمال اینکه به آجیل درختی هم حساسیت داشته باشید زیاد است. 

سویا

یکی از مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان، سویا است. سویا نیز یک ماده آلرژی زا است که برخی از کودکان حساس به آن هستند. این ماده غذایی تقریبا 5 درصد کودکان را به خود درگیر می‌کنند و اغلب در کودکان زیر 3 سال مشاهده می‌شود. خوشبختانه آلرژی به سویا تا 10 سالگی رفع می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید. 

تخم مرغ 

تخم‌ مرغ یکی از مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان است. برخی از افراد به سفیده تخم مرغ، عده ای به زرده و تعدادی به تمامی اجزا تخم مرغ حساسیت دارند. بر اساس نظر کارشناسان، حتی افرادی که به یکی از اجزای تخم مرغ حساسیت دارند، باید از خوردن تخم مرغ به طور کامل جلوگیری کنند. تخم مرغ دومین آلرژی رایج بین غذا ها است. 

گندم

برخی از کودکان ممکن است حساسیت به گندم داشته باشند که می‌تواند منجر به آلرژی شود. این نوع آلرژی نادر است و تا سن 12 سالگی رفع می‌شود. حتی عده ای از کودکان علاوه بر گندم، به سایر غلات ها حساسیت دارند. اما در دسته مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان قرار می‌گیرد. 

فندق | مواد غذایی آلرژی زا برای کودک

مغز های خشک و فندق‌ها مانند بادام، پسته، گردو و بادام زمینی نیز ممکن است آلرژی زا برای برخی از کودکان باشند. این ماده غذایی و مغز های خشک حتما باید جدی گرفته شود. 

کنجد

یکی از مواد غذایی آلرژی زا در کودکان، کنجد است. حدودا 17 درصد از کودکان به این ماده غذایی حساسیت دارند و تنها 20 تا 30 درصد آن با گذشت زمان رفع خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نیازهای اولیه و اساسی کودکان کلیک کنید. 

ماهی

ماهی از دیگر مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان است. حدودا 2 درصد کودکان به این ماده حساسیت دارند و با خوردن ماهی، حساسیت آنها بروز می‌کند. اما بسیاری از افراد نیز هستند که تنها با دست زدن به ماهی یا تنفس بخار در حال پخت آن به آلرژی مبتلا می‌شوند. اغلب افراد با گذر زمان حساسیت به ماهی در آنها رفع خواهد شد. 

کلام آخر

در این مقاله راجع به مواد غذایی آلرژی زا برای کودکان صحبت کرده ایم. مواد غذایی گوناگونی وجود دارند که در بدن هر کودک به شیوه متفاوتی بروز می‌کند. برای اطلاع از حساسیت های فرزند خود؛ حتما از متخصصین سلامت راهنمایی بگیرید تا دچار عارضه نشوند. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

چه زمانی برای درمان آلرژی باید به پزشک مراجعه کرد؟

زمانی که کودک واکنش آلرژیک شدید مانند مشکلات تنفسی، تورم دهان و … داشته باشد؛ سیستم بدن را تحت تاثیر ثرار دهد و کودک دچار کهیر، درد معده و … شود؛ باید به پزشک مراجعه کنید. 

آیا آلرژی قابل درمان است؟

در حال حاضر درمان قطعی و اساسی برای آلرژی وجود ندارد. اما بهترین گزینه برای جلوگیری از بروز حساسیت، جلوگیری از ماده غذایی است که به آن حساسیت دارد. 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست اعتیاد به کراک به شکل های مختلفی انجام می‌شود. کراک به دلیل قیمت کمی که دارد در مقایسه با کوکائین بسیار پرمصرف بوده و بسیاری از افراد به آن اعتیاد دارند. اما این ماده خاصیت اعتیادآوری بیشتری نسبت به کوکائین داشته و عوارض جانبی بسیار بیشتری را نیز برای افراد ایجاد می‌کند. نکته جالب اینجاست که منشا کراک و کوکائین هر دو مشابه بوده و از دسته محرک ها هستند. اما کراک بسیار خطرناک بوده و همچنین افراد باید میزان بیشتری از آن را برای تجربه احساس نشاط و لذت مصرف نمایند.

گاهی افراد دقیقا به همین دلیل به کراک اعتیاد پیدا می‌کنند چرا که تصور آنها این است که کراک و کوکائین تفاوتی با یکدیگر ندارند. در صورتی که افراد این ماده را مصرف می‌کنند باید تست های لازم را در این زمینه انجام داده و فرایند ترک را آغاز نمایند. برای این منظور توصیه می‌کنیم حتما مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست اعتیاد به کراک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  تست اعتیاد به کراک

تست اعتیاد به کراک

برای تشخیص اعتیاد به این ماده ، در ابتدا باید تست اعتیاد به کراک را انجام داده و در مرحله بعدی درمان را آغاز نمود. طبیعی است که افراد معتاد در مقابل انجام تست مقاومت کرده و تمایلی به انجام آن ندارند. به همین دلیل از روش هایی برای منفی کردن تست خود استفاده می‌کنند تا اعتیاد آنها مشخص نشود. این تست هم در خانه با کیت های تشخیصی و هم در آزمایشگاه ها قابل انجام است. اما جواب تست های آزمایشگاهی بیشتر قابل اعتماد بوده و همچنین سندیت قانونی نیز دارند.

منفی شدن تست اعتیاد به کراک

همانطور که گفته شد؛ افرادی که هنوز مبتلا به اعتیاد هستند و مجبور به انجام تست می‌شوند؛ از روش هایی استفاده می‌کنند تا تست خود را منفی کنند. در این قسمت به توضیح این روش های می‌پردازیم. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

اثرجانبی برخی از داروها

مصرف برخی از داروها قبل از انجام آزمایش منجر به منفی شدن جواب تست می‌گردد. یکی از این داروها قرص بوپرنورفین یا ب2 است. این دارو برای ترک اعیتاد تجویز می‌شود و مصرف خودسرانه آن مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد خواهد کرد.

تغییر دادن نمونه

یکی دیگر از روش هایی که افراد برای منفی شدن تست اعتیاد به کراک انجام می‌دهند؛ تغییر دادن محتویات نمونه شان است. برای مثال با آب ادرار خود را رقیق می‌کنند که تست شان منفی شود. و یا مواد دیگری را درون نمونه ادرار می‌ریزند. البته انجام اینکار در آزمایشگاه ممکن نیست.

تغییر PH ادرار

برخی از افراد به طور کلی نمونه دیگری را به جای نمونه خود ارائه می‌دهند و یا PH ادرار را عوض می‌کنند. در این حالت نیز تست اعتیاد به کراک منفی خواهد شد. برخی از موادی که میزان اسیدی و یازی نمونه آزمایش را تغییر می‌دهد شامل بزاق، منی، اشک، خون و ناخن می‌شود.

جواب مثبت تست اعتیاد به کراک

در صورتی که فرد اعتیاد داشته باشد و برای منفی شدن تست اعتیاد به کراک کاری انجام ندهد؛ طبیعی است که تست منفی می‌گردد. در این حالت احتمالا اطرافیان بسیار شوکه و ناراحت می‌شوند. اما در این شرایط باید به جای سرزنش و یا طرد کردن فرد، به او برای درمان و ترک کمک کنید. البته گاهی این جواب مثبت کاذب است و در آزمایش خطایی رخ داده است. اما در بیشتر موارد نتایج آزمایش در آزمایشگاه دقت بالایی داشته و قابل استناد هستند. برای آشنایی با انواع تست اعتیاد کلیک کنید.

کراک چیست؟

کراک و کوکائین هر دو از برگ های گیاه کوکا تولید می‌شوند. از هزاران سال پیش افراد از این ماده برای بالابردن انرژی و مقابله با گرسنگی استفاده می‌شد. این دو مواد هنوز هم بر سیستم اعصاب مرکزی تاثیر گذاشته و منجر به افزایش خلق و خو و انرژی در افراد می‌گردند. اما اعتیاد آور بوده و عوارض جانبی زیادی نیز ایجاد می‌کنند.

نام های مختلف کراک

کراک با نام های مختلفی از جمله اپل جک، بد راک، بال،بیس، بیت، هارد بال، گلو، کرانچ و مانج، کندی و… نیز شناخته می‌شود.

تفاوت کراک با کوکائین

با اینکه کراک از مشتقات کوکائین است و این دو ماده محتویات یکسانی دارند؛ اما تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. علاوه بر قیمت آنها کراک ارزان تر است، در ترکیبات کراک از هیچگونه ماده فرار و قابل اشتعالی استفاده نمی‌شود. کراک در نهایت تبدیل به ماده ای سخت و جامد مانند سنگ می‌شود. اما کوکائینی حالتی مانند نمک داشته و پودر سفید رنگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

نحوه مصرف کراک

کراک در بیشتر موارد با پایپ و مانند شیشه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه کراک را پودر کرده و درون پایپ می‌ریزند و سپس به آن حرارت می‌دهند. کراک هیچگونه بویی تولید نمی‌کند؛ از این رو بعضی از افراد در خانه و بدون اینکه فردی متوجه شود، این ماده زا مصرف می‌کنند. در این حالت دود از طریق ریه ها جذب شده و وارد جریان خون می‌گردد. سرعت تاثیر مواد در این روش بالا بوده و افراد کمتر از 10 ثانیه تاثیرات را تجربه می‌کنند. از طرفی مدت زمان ماندگاری این ماده در بدن تقریبا 5 ساعت است.

عوارض جانبی مصرف کراک

عوارض ناشی از مصرف کراک مانند آمفتامین هاست. برخی از این پیامدها شامل موارد زیر می‌شود.

◀تشنج

◀اضطراب

◀اختلال در خواب

◀حالت تهوع و یبوست

◀ابتلا به اختلالات جنسی

◀رنگ پریدگی

◀تعریق

◀ابتلا به افسردگی

◀حمله قلبی

اوردوز و مسمومیت با کراک

احتمال اوردوز و مسمومیت نیز با کراک وجود دارد. اگر افراد به این ماده اعتیاد کنند و برای درمان هیچ اقدامی ننمایند؛ در کمتر از یکسال جان خود را از دست می‌دهند. در این حالت احتمال ابتلا به عفونت بسیار بالاست و همچنین در اثر مصرف بیش از حد نیز افراد دچار ایست قلبی می‌شوند.

روش های تست اعتیاد به کراک

پیش تر در مورد تست اعتیاد به کراک صحبت کردیم. اما باید بدانید که علاوه بر آزمایش ادرار با روش های دیگری نیز می‌توان وجود این ماده را در بدن تشخیص داد. برای اینکار از آزمایش های خون، بزاق و مو نیز می‌توان استفاده کرده. مدت زمان ماندگاری اثرات این ماده در هریک از این بخش ها متفاوت است. اما در موی افراد تقریبا تا 90 روز باقی می‌ماند.

درمان ترک اعتیاد به کراک

با اینکه فرایند ترک اعتیاد به کراک کمی دشوار است؛ اما با همکاری خود فرد و خانواده او با متخصصین این دوران سریعتر و راحت تر سپری می‌شود. افراد بهتر است برای اینکار به کلینیک های ترک اعتیاد مراجعه کرده و تحت نظر پزشک و روانشناس باشند. مدت زمان این دوران نیز برای هر فردی متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند سن، دوز مصرفی، ابتلا به بیماری های مختلف و… بستگی دارد. اما به طور کلی برای دوره سم زدایی تقریبا 10 روز زمان لازم است. برای اطلاع از روش های ترک اعتیاد به مواد محرک با موثرترین راهکارهای درمان کلیک نمایید.

سخن پایانی

تست اعتیاد به کراک از این رو انجام می‌شود که افراد در این مورد اطمینان حاصل کرده و بتوانند برای درمان اقدام نمایند. فراموش نکنید که انجام آزمایش و یا حتی ترک کردن را نمی‌توان با زور و اجبار انجام داد. از این رو در این مورد از یک روانشناس کمک گرفته به شکل اصولی اینکار را انجام دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست اعتیاد به کراک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

1. چه روش‌هایی برای تست اعتیاد به کراک وجود دارد؟

استفاده از نمونه ادرار، خون، بزاق و یا مو برای بررسی اعتیاد به کراک استفاده می‌شوند.

2. دقیق‌ترین تست برای سنجش اعتیاد به کراک کدام است؟

بررسی نمونه مو می‌تواند مصرف کراک را حتی تا چند ماه پیش از انجام آزمایش مشخص نماید اما با توجه به هزینه بالای این تست معمولاً از نمونه ادرار استفاده می‌شود.

3. آیا امکان منفی کردن عمدی آزمایش اعتیاد به کراک وجود دارد؟

بله، راه‌هایی ازجمله دست‌کاری نمونه و یا استفاده از برخی داروها وجود دارد اما در صورت شک مراکز انجام آزمایش می‌توان از تست‌های تکمیلی استفاده کرد که امکان تقلب در آن‌ها بسیار ضعیف است.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست اعتیاد به کراک به شکل های مختلفی انجام می‌شود. کراک به دلیل قیمت کمی که دارد در مقایسه با کوکائین بسیار پرمصرف بوده و بسیاری از افراد به آن اعتیاد دارند. اما این ماده خاصیت اعتیادآوری بیشتری نسبت به کوکائین داشته و عوارض جانبی بسیار بیشتری را نیز برای افراد ایجاد می‌کند. نکته جالب اینجاست که منشا کراک و کوکائین هر دو مشابه بوده و از دسته محرک ها هستند. اما کراک بسیار خطرناک بوده و همچنین افراد باید میزان بیشتری از آن را برای تجربه احساس نشاط و لذت مصرف نمایند.

گاهی افراد دقیقا به همین دلیل به کراک اعتیاد پیدا می‌کنند چرا که تصور آنها این است که کراک و کوکائین تفاوتی با یکدیگر ندارند. در صورتی که افراد این ماده را مصرف می‌کنند باید تست های لازم را در این زمینه انجام داده و فرایند ترک را آغاز نمایند. برای این منظور توصیه می‌کنیم حتما مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست اعتیاد به کراک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  تست اعتیاد به کراک

تست اعتیاد به کراک

برای تشخیص اعتیاد به این ماده ، در ابتدا باید تست اعتیاد به کراک را انجام داده و در مرحله بعدی درمان را آغاز نمود. طبیعی است که افراد معتاد در مقابل انجام تست مقاومت کرده و تمایلی به انجام آن ندارند. به همین دلیل از روش هایی برای منفی کردن تست خود استفاده می‌کنند تا اعتیاد آنها مشخص نشود. این تست هم در خانه با کیت های تشخیصی و هم در آزمایشگاه ها قابل انجام است. اما جواب تست های آزمایشگاهی بیشتر قابل اعتماد بوده و همچنین سندیت قانونی نیز دارند.

منفی شدن تست اعتیاد به کراک

همانطور که گفته شد؛ افرادی که هنوز مبتلا به اعتیاد هستند و مجبور به انجام تست می‌شوند؛ از روش هایی استفاده می‌کنند تا تست خود را منفی کنند. در این قسمت به توضیح این روش های می‌پردازیم. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

اثرجانبی برخی از داروها

مصرف برخی از داروها قبل از انجام آزمایش منجر به منفی شدن جواب تست می‌گردد. یکی از این داروها قرص بوپرنورفین یا ب2 است. این دارو برای ترک اعیتاد تجویز می‌شود و مصرف خودسرانه آن مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد خواهد کرد.

تغییر دادن نمونه

یکی دیگر از روش هایی که افراد برای منفی شدن تست اعتیاد به کراک انجام می‌دهند؛ تغییر دادن محتویات نمونه شان است. برای مثال با آب ادرار خود را رقیق می‌کنند که تست شان منفی شود. و یا مواد دیگری را درون نمونه ادرار می‌ریزند. البته انجام اینکار در آزمایشگاه ممکن نیست.

تغییر PH ادرار

برخی از افراد به طور کلی نمونه دیگری را به جای نمونه خود ارائه می‌دهند و یا PH ادرار را عوض می‌کنند. در این حالت نیز تست اعتیاد به کراک منفی خواهد شد. برخی از موادی که میزان اسیدی و یازی نمونه آزمایش را تغییر می‌دهد شامل بزاق، منی، اشک، خون و ناخن می‌شود.

جواب مثبت تست اعتیاد به کراک

در صورتی که فرد اعتیاد داشته باشد و برای منفی شدن تست اعتیاد به کراک کاری انجام ندهد؛ طبیعی است که تست منفی می‌گردد. در این حالت احتمالا اطرافیان بسیار شوکه و ناراحت می‌شوند. اما در این شرایط باید به جای سرزنش و یا طرد کردن فرد، به او برای درمان و ترک کمک کنید. البته گاهی این جواب مثبت کاذب است و در آزمایش خطایی رخ داده است. اما در بیشتر موارد نتایج آزمایش در آزمایشگاه دقت بالایی داشته و قابل استناد هستند. برای آشنایی با انواع تست اعتیاد کلیک کنید.

کراک چیست؟

کراک و کوکائین هر دو از برگ های گیاه کوکا تولید می‌شوند. از هزاران سال پیش افراد از این ماده برای بالابردن انرژی و مقابله با گرسنگی استفاده می‌شد. این دو مواد هنوز هم بر سیستم اعصاب مرکزی تاثیر گذاشته و منجر به افزایش خلق و خو و انرژی در افراد می‌گردند. اما اعتیاد آور بوده و عوارض جانبی زیادی نیز ایجاد می‌کنند.

نام های مختلف کراک

کراک با نام های مختلفی از جمله اپل جک، بد راک، بال،بیس، بیت، هارد بال، گلو، کرانچ و مانج، کندی و… نیز شناخته می‌شود.

تفاوت کراک با کوکائین

با اینکه کراک از مشتقات کوکائین است و این دو ماده محتویات یکسانی دارند؛ اما تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. علاوه بر قیمت آنها کراک ارزان تر است، در ترکیبات کراک از هیچگونه ماده فرار و قابل اشتعالی استفاده نمی‌شود. کراک در نهایت تبدیل به ماده ای سخت و جامد مانند سنگ می‌شود. اما کوکائینی حالتی مانند نمک داشته و پودر سفید رنگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

نحوه مصرف کراک

کراک در بیشتر موارد با پایپ و مانند شیشه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه کراک را پودر کرده و درون پایپ می‌ریزند و سپس به آن حرارت می‌دهند. کراک هیچگونه بویی تولید نمی‌کند؛ از این رو بعضی از افراد در خانه و بدون اینکه فردی متوجه شود، این ماده زا مصرف می‌کنند. در این حالت دود از طریق ریه ها جذب شده و وارد جریان خون می‌گردد. سرعت تاثیر مواد در این روش بالا بوده و افراد کمتر از 10 ثانیه تاثیرات را تجربه می‌کنند. از طرفی مدت زمان ماندگاری این ماده در بدن تقریبا 5 ساعت است.

عوارض جانبی مصرف کراک

عوارض ناشی از مصرف کراک مانند آمفتامین هاست. برخی از این پیامدها شامل موارد زیر می‌شود.

◀تشنج

◀اضطراب

◀اختلال در خواب

◀حالت تهوع و یبوست

◀ابتلا به اختلالات جنسی

◀رنگ پریدگی

◀تعریق

◀ابتلا به افسردگی

◀حمله قلبی

اوردوز و مسمومیت با کراک

احتمال اوردوز و مسمومیت نیز با کراک وجود دارد. اگر افراد به این ماده اعتیاد کنند و برای درمان هیچ اقدامی ننمایند؛ در کمتر از یکسال جان خود را از دست می‌دهند. در این حالت احتمال ابتلا به عفونت بسیار بالاست و همچنین در اثر مصرف بیش از حد نیز افراد دچار ایست قلبی می‌شوند.

روش های تست اعتیاد به کراک

پیش تر در مورد تست اعتیاد به کراک صحبت کردیم. اما باید بدانید که علاوه بر آزمایش ادرار با روش های دیگری نیز می‌توان وجود این ماده را در بدن تشخیص داد. برای اینکار از آزمایش های خون، بزاق و مو نیز می‌توان استفاده کرده. مدت زمان ماندگاری اثرات این ماده در هریک از این بخش ها متفاوت است. اما در موی افراد تقریبا تا 90 روز باقی می‌ماند.

درمان ترک اعتیاد به کراک

با اینکه فرایند ترک اعتیاد به کراک کمی دشوار است؛ اما با همکاری خود فرد و خانواده او با متخصصین این دوران سریعتر و راحت تر سپری می‌شود. افراد بهتر است برای اینکار به کلینیک های ترک اعتیاد مراجعه کرده و تحت نظر پزشک و روانشناس باشند. مدت زمان این دوران نیز برای هر فردی متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند سن، دوز مصرفی، ابتلا به بیماری های مختلف و… بستگی دارد. اما به طور کلی برای دوره سم زدایی تقریبا 10 روز زمان لازم است. برای اطلاع از روش های ترک اعتیاد به مواد محرک با موثرترین راهکارهای درمان کلیک نمایید.

سخن پایانی

تست اعتیاد به کراک از این رو انجام می‌شود که افراد در این مورد اطمینان حاصل کرده و بتوانند برای درمان اقدام نمایند. فراموش نکنید که انجام آزمایش و یا حتی ترک کردن را نمی‌توان با زور و اجبار انجام داد. از این رو در این مورد از یک روانشناس کمک گرفته به شکل اصولی اینکار را انجام دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست اعتیاد به کراک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

1. چه روش‌هایی برای تست اعتیاد به کراک وجود دارد؟

استفاده از نمونه ادرار، خون، بزاق و یا مو برای بررسی اعتیاد به کراک استفاده می‌شوند.

2. دقیق‌ترین تست برای سنجش اعتیاد به کراک کدام است؟

بررسی نمونه مو می‌تواند مصرف کراک را حتی تا چند ماه پیش از انجام آزمایش مشخص نماید اما با توجه به هزینه بالای این تست معمولاً از نمونه ادرار استفاده می‌شود.

3. آیا امکان منفی کردن عمدی آزمایش اعتیاد به کراک وجود دارد؟

بله، راه‌هایی ازجمله دست‌کاری نمونه و یا استفاده از برخی داروها وجود دارد اما در صورت شک مراکز انجام آزمایش می‌توان از تست‌های تکمیلی استفاده کرد که امکان تقلب در آن‌ها بسیار ضعیف است.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

داروهای اعتیاد آور شامل برخی از داروهایی می‌شود که افراد در ابتدا برای خواص درمانی آنها مصرف می‌کنند اما در مرحله بعدی به آنها وابستگی پیدا کرده و بدن نسبت به آنها مقاوم می‌شود. این دارو ها در بیشتر موارد با تجویز پزشک داده می‌شوند اما در مراحل بعدی افراد به قدری به مصرف آنها وابسته می‌شوند که دوز مصرفی خود را سرخود زیاد کرده و بیشتر مصرف می‌کنند. وقتی اسم از اعتیاد می‌آید؛ همه افراد به مصرف مواد مخدر فکر می‌کنند. در صورتی که برخی از داروها نیز حالتی کاملا شبیه اعتیاد برای افراد ایجاد کرده و منجر به بروز واکنش های روانی و جسمانی در آنها می‌گردد. از این رو بهتر است افراد قبل از مصرف هرگونه دارویی در ابتدا در مورد آن اطلاعات لازم را کسب کرده و در مرحله بعدی با متخصص خود مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه داروهای اعتیاد آور می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  داروهای اعتیاد آور

داروهای اعتیاد آور

داروهای اعتیاد آور شامل طیف وسیعی از داروها در زمینه های مختلف می‌شود. در واقع باید گفت که این نوع از داروها اصلا کم نیستند. بیشتر داروهایی که حتی به طور روزمره از آنها استفاده می‌کنیم؛ اعتیادآور بوده و منجر به بروز مشکلات مختلفی بعد از مدتی می‌گردند. در واقع برخی از افراد دقیقا به همین دلیل اعتیاد را در خود انکار کرده و تصور می‌کنند که دارو نمی‌توان به اعتیاد مبتلا شد. بیشتر داروهایی که برای بیماری های روانی و یا مشکلات تجویز می‌شوند، اعتیاد آور هستند. از طرفی برخی از داروهایی که برای ترک اعتیاد نیز توصیه می‌شوند؛ خود منجر به شکل گیری نوع دیگری از اعتیاد می‌شوند. از این کسب اطلاعاتی در این زمینه حائز اهمیت است. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

انواع داروهای اعتیاد آور

همانطور که در قسمت های قبلی هم به آن اشاره شد؛ تنوع داروهای اعتیاد آور کم نیست. این داروها برای درمان بیماری های مختلف و در دوز های متفاوتی وجود دارند که اگر افراد مطابق با دستور پزشک خود از آنها مصرف نمایند؛ مشکل خاصی برایشان ایجاد نمی‌شود. در این قسمت به توضیح این نوع از داروها بیشتر خواهیم پرداخت.

ترامادول

ترامادول یکی از اصلی ترین داروهای اعتیادآور است که نوعی مسکن بوده و در فرایند ترک اعتیاد نیز تجویز می‌شود. اما بعد از مدتی افراد به خود این دارو اعتیاد پیدا کرده و باید آن را ترک نمایند. از طرفی این قرص علاوه بر خاصیت ضد درد و مسکن، نشاط آور نیز هست و دقیقا به همین دلیل است که افراد را برای مصرف بیشتر مشتاق می‌کند.

عوارض جانبی این دارو شامل تشنج، مبتلا شدن به اختلالات عصبی و روانی، اضطراب و پرخاشگری است. برای آشنایی با نشانه های اعتیاد به ترامادول کلیک نمایید.

ریتالین

ریتالین یک نوع دارو محرک است که برای کودکانی که مبتلا به اختلال بیش فعالی کم توجهی هستند؛ تجویز می‌شود. این دارو به دلیل اینکه تمرکز افراد را تا حد زیادی افزایش می‌دهد؛ باعث می‌شود تا دانشجویان برای شب بیداری و درس خواندن برای امتحان از آن استفاده کنند. اما این دارو خاصیت کوتاه مدتی داشته و بعد از زمان کوتاهی دوباره افراد باید مقدار بیشتری از این دارو را مصرف کنند تا به تمرکز اولیه خود دست یابند. این دارو بدون نسخه قابل خریداری نبوده و فقط متخصص کودکان می‌تواند آن را تجویز کند.

عوارض جانبی ناشی از آن نیز شامل مبتلا شدن به اختلالات خواب، اختلالات خلقی، روانی و در برخی موارد تشنج است.

بنزودیازپین ها

بنزودیازپین های خود شامل داروهای مختلفی مانند فلورازپام، میدازولام، دیازپام، اگزازپام، آلپاروزولام، کلونازپام، کلرودیازپام، میدازولام و… می‌شود. این دارو های خاصیت آرامش بخش و شل کننده عضلات دارند و متخصصین آنها را برای درمان استرس و اضطراب و مشکلات خواب استفاده می‌کنند. این داروها به شدت اعتیادآور بوده و افراد برای ترک آنها به مشکلات زیادی برمی‌خورند. مصرف این داروها در میان زنان بسیار شایع است. افراد بعد از مصرف آنها در ابتدا احساس خوبی داشته و بعد از مدت زمان کوتاهی دچار استرس و اضطراب می‌شوند. عوارض آن نیز شامل بی خوابی، اضطراب، استرس و تشنج است.

نورتریپتیلین

نورتریپتیلین جزو ضدافسردگی هاست و افراد تنها با دستور پزشک می‌توانند آن را مصرف کنند. این دارو اشتهای افراد را زیاد کرده و بعد از مدتی بدن نسبت به آن مقاومت نشان می‌دهد. این دارو نیز منجر به بروز پیامدهایی مثل سرگیجه، ضعف، تشنج، خواب آلودگی، اضطراب، گیجی، آرامش بیش از حد و خشکی دهان می‌گردد.  

فلوکستین

یکی از رایج ترین نوع ضدافسردگی ها فلوکستین است که در بیشتر موارد برای افراد مبتلا تجویز می‌شود. اما در بیشتر افراد بعد از مدتی از مصرف آن دیگر مطابق با دوز تجویزی پیش نرفته و همواره مقدار بیشتری استفاده می‌کنند. داروهای ضدافسردگی در بیشتر موارد اشتها آور بوده و سرخوشی موقتی ایجاد می‌کنند. همچنین با مصرف طولانی مدت و یا بیش از اندازه از این دارو افراد دچار حالاتی مانند سردرد، سرگیجه، خواب آلودگی، بی خوابی و خستگی می‌شوند.

باربیتورات ها

باربیتورات ها جزو داروهای خواب آور بوده و در بیشتر موارد پزشکان آنها را برای درمان مشکلات خواب و درمان صرع تجویز می‌کنند. این دارو نیز اعتیادآور بوده و مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد می‌کند. در واقع مصرف بیش از حد از این دارو ها باعث می‌شود تا بعد از مدتی به طور کامل عملکرد افراد مختل گردد. همچنین قطع کردن آنها به صورت خودسر و ناگهانی نیز مشکلات خودش را دارد. از این رو برای ایجاد هرگونه تغییرات و یا قطع مصرف باید حتما از متخصص کمک بگیرید.

مصرف این دارو منجر به بروز نشانه هایی مانند مشکلات تنفسی، خواب آلودگی و خستگی مداوم، خشکی دهان، سردرد، آلرژی، تاری دید، سردرد، توهم، خشونت طلبی و… می‌گردد.

آمفتامین ها

آمفتامین ها نیز برای افراد مبتلا به بیش فعالی تجویز می‌شوند. افرادی که مایل به لاغری هستند نیز از این دارو استفاده می‌کنند. اما آمفتامین ها کاملا مخدر بوده و باید گفت که شیشه نوعی آمفتامین است. از این رو نباید در دوزهای بالا و برای مدت زمان طولانی از آنها استفاده نمود. افزایش دمای بدن، بی نظمی در ضربان قلب، ایست قلبی و… از پیامدهای استفاده از آمفتامین ها هستند. برای آشنایی بیشتر با آمفتامین و متامفتامین ها کلیک نمایید.

دکسترومتورفان

این دارو در مقایسه با انواع دیگر داروهای اعتیاد آور مشکلات کمتری برای افراد ایجاد می‌کند. در واقع اگر افراد آن را طبق دستور پزشک مصرف نمایند هیچ مشکلی برایشان ایجاد نشده و سرفه ها و علائم سرماخوردگی شان نیز برطرف می‌شود. اما اگر به صورت خودسر از آن مصرف نمایند؛ منجر به توهم و دیگر نشانه های اعتیاد می‌گردد. مصرف این دارو در میان نوجوانان شایع تر است چرا که دسترسی به آن آسان است. برخی دیگر از عوارض ناشی از آن شامل تهوع، ضربان قلب شدید و آسیب به مغز می‌شود.

جلوگیری از اعتیاد به داروهای اعتیاد آور

اگر با مصرف این دسته از داروها نمی‌خواهند دچار اعتیاد شوند؛ باید نکاتی را رعایت کنند. برخی از این موضوعات، شامل موارد زیر می‌شود.

?افراد نباید دارو را به اختیار خود قطع کنند

?آنها باید طبق دوز مصرفی پزشک خود پیش روند

?در مورد دارو اطلاعاتی کسب کرده و عوارض جانبی آن را بشناسید

?دارو را به پیشنهاد دیگران مصرف نکنید

?در مورد شرایط بدنی خود و حتی پیشنیه خانوادگی خود با متخضض مشورت نمایید

روش ترک مصرف داروهای اعتیاد آور

 

متاسفانه ترک اعتیاد به داروهای اعتیاد آور کار ساده ای نسیت. افراد باید در این زمینه حتما با متخصص مشورت کرده و آن را به صورت اصولی انجام دهند. فرایند ترک اعتیاد به این داروها نیز دقیقا مانند اعتیاد به مواد مخدر است. از این رو باید در صورت مشاهده نشانه های اعتیاد در خود و یا دیگری حتما در این زمینه اقدام نمایید.

سخن پایانی

امروزه بسیاری از افراد به دلیل دسترسی آسان تر به داروها، در صورت بروز هرگونه علائم بیماری به صورت خودسرانه شروع به مصرف دارو می‌کنند. اما اینکار باعث می‌شود تا بیماری شما شدیدتر شده و حتی به اعتیاد مبتلا شوید. در مورد مصرف داروهای مختلف و دارو درمانی حتما با یک پزشک و یک روانشناس مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه داروهای اعتیاد آور می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

آیا مصرف داروهای اعتیادآور منجر به مرگ می شود؟

بله در برخی از داروهای اعتیادآور نظیر آمفتامین، اکسی کارنیتین و… احتمال اوردوز و ایست قلبی که منجر به مرگ می‌شود بسیار بالاست.

ترک داروهای اعتیادآور مشکل تر است یا مواد مخدر؟

معمولا ترک داروهای اعتیادآور کمی راحت تر از مواد اعتیادآور صنعتی و سنتی می‌باشد که البته آن هم به نوع دارو مصرفی و مدت مصرف و… بستگی دارد. برای شروع درمان و ترک اعتیاد کلیک کنید.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علائم اعتیاد به حشیش شامل طیف وسیعی از نشانه های روانی و جسمی است که برای مدت زمان طولانی در افراد باقی می‌ماند. به طور کلی برخی از نشانه های اعتیاد در فرد معتاد هیچگاه از بین نمی‌رود. حشیش یکی از مواد اعتیادآور بوده که امروزه افراد زیادی به خصوص جوانان از آن استفاده کرده و به شکل های مختلفی نیز مصرف می‌شود. بخش عمده ای از این اشتیاق برای مصرف این ماده به این دلیل است که آنان اطلاعات کافی در این زمینه ندارند. این ماده از دسته مواد سنتی بوده و اط شیره گیاه شاهدانه به دست می‌آید و نام های مختلفی نیز شناخته می‌شود. برای پیشگیری از اعتیاد به این ماده در ابتدا باید افراد را در مورد عوارض جانبی آن آگاه نمود. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به حشیش می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  علائم اعتیاد به حشیش و عوارض آن

علائم اعتیاد به حشیش

 

حشیش یکی از آشناترین قدیمی ترین اسم هایی است که افراد با آن را می‌شناسند و گاها آن را مصرف می‌کنند. اما اعتیاد به این ماده نیز مانند انواع دیگر مواد مخدر با نشانه های مختلفی همراه است که آشنایی با آنها می‌تواند به افراد کمک کند که به زودی آن را ترک کرده و عوارض جانبی کمتری را تجربه نمایند. در این قسمت به ذکر برخی از این نشانه ها می‌پردازیم. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

نشانه های جسمانی

?تشنگی و عطش افراد به صورت مداوم

?بیشتر شدن اشتها

?خشکی دهان و گلو

?قرمزی چشم ها

?اختلال در فعالیت های حرکتی

?بالارفتن ضربان قلب

?پایین آمدن فشارخون

علائم روانی

?اختلال در یادگیری و حافظه

?گیجی و سردرگمی

?پایین آمدن توجه و هوشیاری نسبت به اطراف

?توهم

?ابتلا به هذیان

?شکاک شدن نسبت به همه چیز

?توجه نکردن به اطرافیان و افراد خانواده

?پرخاشگری و بروز حمله های روانی

مصرف حشیش پیامدها و نشانه های بلندمدتی نیز دارد که در قسمت های بعدی در مورد آنها بیشتر توضیح خواهیم داد.

مکانیسم اثر حشیش

در حشیش ماده فعالی به نام THC وجود دارد که در برگ ها و سایر قسمت های گل دارد گیاه وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع بیشترین میزان THC در این نواحی است و تاثیر بیشتری بر افراد دارد. این ترکیب در چربی های بدن تجمع یافته و به تدریج متابولیزه می‌شود. این موضوع به حدی است که تا 10 هفته بعد از ترک اعتیاد هنوز در ادرار افراد اثرات مصرف وجود دارند. مقدار این ماده در انواع مختلف حشیش متفاوت است و به همین دلیل است که افراد گاهی روش های دیگر را امتحان می‌کنند تا به لذت بیشتری دست یابند.

حشیش با نام های مختلف دیگری نیز یافت می‌شود که در همگی آنها ترکیبات یکسان است و تنها نام آنها متفاوت است. برخی از این اسامی شامل بنگ، منگ، سیگاری، پنیر و چرس است. برای آشنایی بیشتر با تست اعتیاد به حشیش کلیک کنید.

حشیش اعتیاد آور است؟

حشیش ماده ای اعتیادآور است اما می‌توان گفت به اندازه کوکائین یا هروئین وابستگی ایجاد نمی‌کند. مدت کوتاهی بعد از مصرف حشیش افراد دچار احساس سرخوشی می‌شوند و همین موضوع آنها را وابسته می‌کند. اما بعد از مدتی افراد باید مقدار بیشتر از این ماده را مصرف کنند تا به لذت اولیه برسند. از این رو دوز آنها بالا رفته و به طور کلی به این ماده معتاد می‌شوند.

انواع حشیش و چگونگی مصرف

همانطور که گفته شد؛ حشیش به شکل های مختلفی وجود داشته و روش های مصرف آن نیز متفاوت است. در بیشتر موارد این ماده جامد بوده و رنگ های زرد، قهوه ای یا سیاه دارد. اما حتی به شکل مایع نیز یافت می‌شود که به آن روغن حشیش می‌گویند. برای آشنایی با انواع مواد اعتیادآور کلیک نمایید.

روغن حشیش

در مواردی رزین استخراج شده از حشیش را به روغن تبدیل کرده و این ماده را به صورت مایع در غذا و یا حتی سیگارهای الکترونیکی مصرف می‌کنند. حتما شما هم نام حش کیک را شنیده اید. در این نوع کیک از روغن حشیش استفاده شده و افراد معتاد آن را مصرف می‌کنند.

استشمام بو

یکی دیگر از روش های مصرف حشیش، استشمام بوی آن از طریق یک لوله است. در این حالت به آن بنگ گفته می‌شود. افراد حتی با بوکردن این ماده نیز می‌توانند نشئگی را تجربه نمایند.

تزریق

برخی از افراد حشیش را حرارت داده و سپس آن را در بدن خود تزریق می‌کنند. اینکار بسیار خطرناک بوده و علاوه بر اوردوز، خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی نیز وجود دارد. در این حالت تاثیر حشیش بر بدن سریع تر از حالت های دیگر است.

پیامدهای اعتیاد به حشیش

اعتیاد به حشیش نیز مانند دیگر سایر مواد منجر به بروز عوارض جانبی زیادی در بدن می‌گردد. در این بخش به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

دستگاه تنفسی

از آنجایی که برخی از افراد از روش استشمام برای مصرف این ماده استفاده می‌کنند؛ بعد از مدتی دچار مشکلات تنفسی مختلفی می‌گردند. دود حشیش سرشار از آمونیاک و هیدروژن سیانید است و با استشمام آن به طور مستقیم به ریه های آسیب می‌رسد. در این حالت خطر سرطان ریه بسیار افزایش می‌یابد.

گردش خون

وقتی حشیش وارد جریان خون می‌شود؛ در تمام بدن به گردش درآمده و منجر به بیشتر شدن ضربان قلب می‌شود. از این رو احتمالا به قلب به طور ناگهانی فشار زیادی وارد می‌شود. انبساط رگ های خونی و کاهش علائم گلوکوم نیز از دیگر نشانه های مصرف این ماده است.

مغز و سیستم عصبی مرکزی

مصرف این ماده می‌تواند تاثیرات جبران ناپذیری بر ساختار و عملکرد مغز داشته باشد. بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی از مصرف این ماده افراد دچار تشنج و علائم دیگری از این قبیل می‌گردند. بروز توهم و هذیان نیز به دلیل تاثیری است که حشیش بر مغز می‌گذارد.

سیستم ایمنی

این ماده سیستم ایمنی را سرکوب کرده و به همین دلیل افراد را در معرض ابتلا به بیماری های مختلفی قرار می‌دهد. البته بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ افرادی که مبتلا به بیماری های خودایمنی و یا سیستم ایمنی بسیار فعالی دارند، می‌توانند از خواص حشیش بهره مند شوند.

مصرف حشیش در بین نوجوانان

متاسفانه مصرف حشیش در بین نوجوانان و جوانان بیش از سایر گروه های سنی است. و قضیه دقیقا به خاطر اطلاعات غلطی است که در این زمینه وجود دارد. همچنین بسیاری از افراد تحت تاثیر همسالان خود مصرف این ماده را آغاز کرده و درگیر می‌شوند. اما آنان به دلیل اینکه در سن رشد هستند؛ بیشتر پیامدهای ناشی از این ماده را تجربه خواهند کرد. همچنین نوجوانانی که مصرف حشیش را آغاز می‌کنند؛ بیشتر در معرض استفاده از مواد دیگر نیز قرار می‌گیرند.

ترک اعتیاد به حشیش

 

علائم اعتیاد به حشیش قابل درمان هستند. افراد می‌توانند با مراجعه به کلینیک های ترک اعتیاد و یا در خانه این فرایند را آغاز کرده و از یک پزشک نیز کمک بگیرند. مدت زمان ترک در افراد مختلف، متفاوت بوده و بستگی به دوز مصرفی و مدت زمان مصرف دارد. اما معمولا دوران سم زدایی یک تا دو هفته طول می‌کشند. برای اطلاع از راه های ترک اعتیاد کلیک نمایید.

نشانه ها

افراد در این دوران دچار برخی از نشانه هایی مانند موارد زیر می‌شوند.

کابوس

اختلال در خواب

تغییرات ناگهانی در خلق و خو

ابتلا به افسردگی

اختلال در تمرکز

ابتلا به مشکلات بینایی

لرزش بدن

حالت تهوع و استفراغ

ابتلا به اختلالات جنسی

تفاوت حشیش با ماری جوانا

ماری جوانا از مشتقات حشیش محسوب می‌شود؛ اما این دو تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. چرا که ماری جوانا از قسمت های برگ دار و فراوری نشده گیاه به دست آمده اما حشیش از جمع آوری ترکیبات رزینی گیاه تولید می‌شود. غلضت ماده THC در حشیش بیشتر از ماری جوانا است.

سخن پایانی

به طور کلی حشیش امروزه تبدیل به یکی از مواد مخدر پرمصرف شده است. به دلیل دسترسی آسان و قیمت ارزان بسیاری از افراد مصرف آن را آغاز می‌کنند. این موضوع مخصوصا در میان جوانان بیشتر دیده می‌شود. از این رو بهتر است افراد در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و حتما به موقع اقدامات لازم را به کمک یک پزشک و روانشناس انجام دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به حشیش می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

1.از کجا بفهمیم یک نفر حشیش مصرف کرده؟

استفاده از حشیش نشانه‌هایی را در رفتار فرد باقی می‌گذارد که از جمله آن‌ها می‌توان به احساس آرامش و سرخوشی، سرخی چشم‌ها و یا افزایش اشتها اشاره کرد.

2.استفاده از جلسات بازپروری در درمان اعتیاد به حشیش چه اهمیتی دارد؟

هدف این جلسات در حالت کلی این است که از مصرف مجدد ماده مخدر توسط فرد جلوگیری کند.

3.نشانه‌های وابستگی بدنی به حشیش چیست؟

افرادی که به این ماده مخدر اعتیاد دارند درصورتی‌که به طور ناگهانی مصرف آن را قطع کرده و یا کاهش دهند نشانه‌هایی مثل درد عضلانی، سردرد، تعریق و یا بیقراری و اضطراب را تجربه خواهند کرد.



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استعدادیابی کودکان ساری در مراکز آموزشی و خدمات استعدادیابی مختلفی مثل آواژه با کیفیت بالا انجام می‌شود. برخی تصور می‌کنند که برای استعدادیابی کودکان شان باید حتما هزینه زیادی کرده و فرایندهای سخت و دشواری را پشت سر بگذارند. این موضوع یکی از دغدغه‌های خانواده کودکان در این شهر است که فرزندان‌شان به خدمات و امکانات با کیفیتی دسترسی داشته باشند. اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی افراد می‌توانند در هرجای ایران به خدمات درمانی و آموزشی دسترسی داشته و لزومی نیازی به طی مسافت طولانی هم نیست. اما کودکان در هرمکانی باید استعدادیابی شده و در مسیر درستی قرار گیرند. در این زمینه می‌توانید از مشاوران کلینیک آواژه کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان ساری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  استعدادیابی کودکان ساری

استعدادیابی کودکان ساری چطور انجام می‌شود؟

اگر والدین امکان سفر و مراجعه حضوری را ندارند؛ می‌توانند از طریق مشاوره های تلفنی یا آنلاین اقدام کرده و با همان کیفیت اینکار را انجام دهند. از طرفی فرایند استعدادیابی برای همه جای ایران به صورت یکسانی انجام شده و مشاوران با استفاده از آزمون های مشخصی که متناسب با سن کودکان نیز انتخاب می‌شوند؛ اینکار را انجام می‌دهند. اما در این زمینه نیاز به همکاری والدین و مربیان آموزشی نیز هست. کودکان بیشتر زمان خود را در خانه و با خانواده خود می‌گذارنند از این رو آنان می‌توانند در این زمینه نقش موثری داشته باشند. در این مقاله بیشتر در مورد استعدادیابی کودکان ساری توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از سن استعدادیابی کودکان کلیک نمایید.

اهمیت استعدادیابی کودکان ساری

این موضوع را در نظر داشته باشید که همه کودکان از استعدادهای ذاتی برخوردار بوده و در صورتی که به موقع  و به صورت درست شناسایی شوند؛ می‌توانند در مسیر درست قرار گرفته و از ظرفیت های درونی نهایت استفاده را ببرند. همه کسانی که در بزرگسالی که به موفقیتی دست یافته اند؛ از دوران کودکی خود به استعداد پی برده و در راستای پرورش و تقویت آن تلاش کرده اند. والدین باید در سن مناسبی اینکار را انجام داده و در این زمینه به فرزندان خود کمک نمایند. برای اطلاع از روش های استعدادیابی دانش آموزان در خانه کلیک کنید.

وظایف والدین در مورد استعدادیابی کودکان

از آنجایی که کودکان در این دوران، اطلاعات کافی در این مورد نداشته و به والدین خود وابسته هستند و همچنین وقت بیشتری را با والدین خود می‌گذارنند. والدین می‌توانند با اقداماتی استعدادیابی را برای فرزندان خود انجام داده و در این هنگام از روانشناس نیز کمک بگیرند. در این قسمت به توضیح این راهکارها می‌پردازیم.

مشاهده رفتارها به شکل درست

در ابتدا والدین باید قادر باشند تا به شکل درستی رفتارهای فرزندان خود را در شرایط مختلف مورد بررسی قرار دهند. درواقع مشاهده اولین قدمی است که باید در این زمینه برداشته شود. در این حالت والدین بیشتر با علائق و روحیات فرزندان خود آشنا شده و راحت‌تر می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

نادیده گرفتن پیش فرض ها | استعدادیابی کودکان ساری

البته در این مورد والدین باید برخی از پیش فرض ها را نادیده بگیرند. گذشته خود والدین و آمال و آرزوهایی که برای فرزندان خود دارند پیش فرض های ذهنی آنها محسوب می‌شود. این موضوعات به افکار آنها سوگیری داده و موجب می‌شود که انجام کاری را به فرزند خود تحمیل کنند.

مقایسه نکردن بچه ها با یکدیگر

یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه استعدادیابی کودکان ساری باید صورت می‌گیرد؛ عدم مقایسه کردن کودکان با دیگران است. هر کودکی استعداد خاص خودش را دارد و در زمینه خاصی می‌تواند به موفقیت برسد. زمانی که افراد فرزندان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند؛ به آنها این حس را القا می‌کنند که کافی و یا دوست داشتنی نیستند. از این رو آنان نیز دیگر به طور کلی شور و اشتیاق خود را از دست می‌دهند.

قراردادن کودکان در محیطی درست | استعدادیابی کودکان ساری

برخی تصور می‌کنند همین که استعداد کودک را کشف کنند؛ کافی است. اما کودکان با استعداد باید در محیط درستی نیز قرار بگیرند. در این چنین فضاهایی بیشتر احتمال دارد که کودکان استعدادهای خود را بروز دهند و یا استعدادهای آنها پرورش یابد. برای اطلاع از روش های استعدادیابی کودک سه ساله کلیک نمایید.

اهمیت دادن به رویاهای کودک

در این مورد نباید رویاها و علائق کودک را نادیده گرفت. همه کودکان رویاهایی برای آینده و برای شغل خود دارند. بنابراین حتما باید از آنها سوال کنید و اجازه دهید که در مورد رویاهایشان صحبت کنند. اینکار خود می‌تواند در مورد استعدادیابی کودکان به والدین نشانه هایی را بدهد.

کمک گرفتن از مشاور | استعدادیابی کودکان ساری

یکی از اصلی‌ترین اقدامات در زمینه استعدادیابی کودکان ساری، کمک گرفتن از مشاوران و متخصصان در این زمینه است. والدین اگر خود وقت و انرژی کافی برای انجام اقدامات بالا ندارند؛ باید به روانشناس کودک مراجعه کرده و در این زمینه با او مشورت کنند. روانشناس در ابتدا سوالاتی در این مورد از والدین پرسیده و نشانه های رفتاری او را بررسی کرده. در قدم بعدی از تست هایی در این زمینه استفاده می‌کند.

خدمات آواژه در مورد استعدادیابی کودکان ساری

آواژه با سابقه ای درخشان در زمینه مشاوره کودک و استعدادیابی، با کمک مشاورین مجرب اش در این زمینه به شما و فرزندان تان کمک خواهد کرد. آواژه بستری برای خانواده ها فراهم کرده است تا با مراجعه حضوری و تلفنی افراد بتوانند به امکانات ویژه ای در این زمینه دسترسی داشته و استعدادیابی نیز به درستی صورت گیرد.

آدرس بهترین مراکز استعدادیابی کودکان ساری

علاوه بر آواژه، کلینیک های معتبر دیگری نیز در زمینه استعدادیابی کودکان ساری وجود دارند؛ که به خانواده ها کمک کرده و آنها را راهنمایی می‌کنند تا بتوانند این فرایند را به درستی پیش ببرند. برخی از این مراکز شامل موارد زیر می‌شوند.

?مرکز مشاوره ذهن نو  02191002360

?مرکز مشاوره آواژه 02166419012

?– مرکز مشاوره دانتل کو – 02191005066

سخن پایانی

خوشبختانه امروزه استعدادیابی کودکان ساری و شهرهای دیگر در ایران با روش های مختلفی انجام شده و به خانواده ها کمک می‌شود تا در این زمینه بتوانند به شکل درستی اقدام کنند. در این زمینه بهتر است در ابتدا والدین از روش هایی که در قسمت بالا توضیح داده شد؛ استفاده کرده و در قدم بعدی از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه استعدادیابی کودکان ساری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بحران نوجوانی اگر به شیوه درستی کنترل نشود؛ آسیب های فراوانی به همراه خواهد داشت. پدر و مادرانی که نتوانند با فرزندان خود ارتباط مناسب و صمیمیت ایجاد کنند؛ باید در انتظار پیامد های رفتاری و تربیتی خود باشند. همچنین این فرزندان برای فرار از چالش ها و بحران ها، به مواد مخدر و مسیر های اشتباه رو می‌آورند.

به دلیل اینکه نوجوانی دوران گذر از خردسالی به بزرگسالی است؛ بحران های بسیاری به همراه دارد. اغلب نوجوانان در این دوران با چالش های زیادی از قبیل مشکلات روحی، جسمانی، تغییرات هورمونی و … روبرو می‌شوند؛ که به آن بحران نوجوانی می‌گویند. در این دوران پدر و مادر باید با نوجوان خود به شیوه اصولی و مناسبی رفتار کنند. و اگر در این زمینه توانایی ندارند؛ حتما از روانشناس و مشاورین متخصص نوجوان راهنمایی بگیرند. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بحران نوجوانی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  بحران نوجوانی

بحران نوجوانی چیست؟

 

معمولا این سوال برای همه نوجوانان رخ می‌دهد که چرا از لحاظ ظاهری زیبا نیستند؛ حالات روحی سردرگمی دارند و از لحاظ جسمانی چهره بد قواره ای دارند. این مسائل موضوعات ساده ای در قبال بحران های دیگر هستند. در این شرایط پدر و مادر باید برخورد مناسبی با فرزند خود داشته باشند. تا در این شرایط بحران ها و سلامت روانی فرزندشان تامین شود.

نوجوانی دوران بسیار سخت و دشواری است که نوجوان را با چالش های فراوان روبرو می‌کند. اگر نوجوان این دوران را به خوبی سپری نکند؛ آسیب های فراوانی را حتی در دوران بعد از نوجوانی و ورود به بزرگسالی تجربه خواهند کرد. به همین جهت برای جلوگیری از این آسیب ها حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. در این مقاله تمامی جوانب بحران نوجوانی را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل نوجوان کلیک کنید.

انواع بحران در نوجوانی

بحران نوجوانی در دسته های مختلفی قرار دارد. این بحران ها تغییرات بسیار سریع و ناگهانی در نوجوان ایجاد می‌کند که اگر به شیوه مناسبی مدیریت نشود؛ آسیب فراوانی به همراه خواهد داشت.

بحران جنسی

بحران نوجوانی در زمینه جنسی نیز قرار دارد. نوجوان در این دوره نیازهای جنسی را احساس می‌کند و تمایل زیادی به سوی شناخت جنس مخالف پیدا می‌کند. اما نوجوان هنوز آمادگی های لازم برای کنترل نیازهای جنسی را ندارد و برای اینکه او را از این بحران نجات دهید؛ باید در رابطه با این مسائل با او صحبت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عشق در نوجوانی کلیک کنید.

بحران هویت

هویت یکی از بحران نوجوانی است و کسی که در این دوره سنی قرار دارد؛ به دنبال هویت مستقل است. نوجوانان تلاش می‌کنند که هویت مستقلی شکل دهند؛ باورهایی را در خود ایجاد کنند و بر اساس خواسته های خودشان عمل کنند. گاهی اوقات این موضوع باعث می‌شود که اطرافیان خود را تغییر دهند. برای اینکه به عنوان والد بتوانید نوجوان را به شیوه مناسبی هدایت کنید؛ باید رفتار مناسب داشته باشید.

بلوغ و تغییرات ظاهری

بحران نوجوانی به منظور بلوغ و تغییرات ظاهری است. شرایط روحی نوجوانان در این دوره سنی بسیار حساس می‌باشد و باعث می‌شود که خود را ضعیف تر از همسالان بدانند. تغییر اندام ها، روان و هورمون باعث می‌شود که نوجوانان به طور کل آمادگی خود را از دست بدهد.

روابط اجتماعی

بحران نوجوانی در روابط اجتماعی نیز قرار دارد. گاهی اوقات نوجوان توانایی برقراری ارتباط با دیگران را ندارد و این تبدیل به بحران شده است. در نهایت نوجوان را با مشکلات روحی و روانی بسیاری روبرو خواهد کرد. گاهی این موضوع دغدغه بزرگی برای والدین می‌شود. اما نوجوانان نیز علاقه به حفظ حریم خصوصی دارند و باید در کنار سخت گیری ها؛ آزادی هایی نیز برای آنها در نظر بگیرید. برای حل این مشکل حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید.

علل بحران نوجوانی چیست؟

بحران نوجوانی برای همه افراد در زمینه های مختلفی پدید می‌آید. اما برخی از عوامل این بحران را افزایش می‌دهند. در این بخش مقاله راجع به علل بحران نوجوانی توضیح داده ایم.

? تجربیات آسیب زا

? عدم پیروی از قوانین خانواده

?مواد مخدر

? اختلال روانی والدین

? فشار اجتماعی

?فشار همسالان

? درگیری خانوادگی

? مصرف الکل

?جدایی والدین

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انتخاب هدف در نوجوانی کلیک کنید.

پیامد های بحران نوجوانی

بحران نوجوانی همراه خود پیامد ها و عوارضی به همراه دارد. و رفتار و خصوصیات فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این بخش مقاله راجع به پیامدهای بحران نوجوانی صحبت کرده ایم.

? درد های جسمانی مانند آلرژی ها یا درد های عضلانی را تجربه می‌کنند.

? دچار اختلاف راجع به مشکلاتی که از قبل وجود نداشته است؛ خواهید شد.

?احساس می‌کنید که فرد دچار زودرنجی و حساسیت شده است.

? گروه دوستان تغییر خواهد کرد.

? در الگوی خواب و خوراک او تغییر ایجاد می‌شود.

?در مدرسه با افت تحصیلی مواجهه می‌شود.

?پرخاشگر، ساکت تر و مضطرب تر از قبل شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اشتباهات نوجوان کلیک کنید.

چطور بحران نوجوانی را مدیریت کنیم؟

 

برای اینکه به عنوان پدر و مادر، بحران نوجوانی فرزند را مدیریت کنید؛ باید با برخی از نکات آشنا شوید. بهتر است که در وهله اول از روانشناس کمک بگیرید و از نکاتی که در ادامه توضیح داده ایم برای کنترل بحران استفاده کنید.

اطلاعات خود را افزایش دهید

برای کنترل و مدیریت بحران نوجوانی باید اطلاعات خود را افزایش دهید. تا جایی که می‌توانید در رابطه با نوجوانی، تغییرات روحی و روانی مطلع باشید. با این کار شرایط فرزند خود را درک می‌کنید و بهتر می‌توانید با فرزند خود ارتباط برقرار کنید.

سبک زندگی سالمی داشته باشید

برای گذر از بحران نوجوانی، باید سبک زندگی سالم را انتخاب کنید. الگوی سالم و منظم زندگی کمک می‌کند که توانایی های شما جهت مبارزه با اضطراب افزایش یابد. برای اینکه سبک زندگی سالمی داشته باشید باید به تغذیه، ورزش و خواب فرزندتان اهمیت دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت نوجوان کلیک کنید.

رابطه خود را با فرزندتان بهتر کنید

بحران نوجوانی به منزله ناتوانی در حل و فصل بسیاری از مسائل است. به همین جهت به عنوان پدر و مادر باید شرایط فرزندتان را درک کنید. رابطه با او را در وضعیت مناسب نگه دارید و تحت هر شرایطی کاری کنید که تنها دوستش شوید. با این روش ها فرزندتان را مانند یک دوست و همراه در کنار خود نگه خواهید داشت.

فرزندان خود را درک کنید

از دیگر روش های گذر از بحران نوجوانی، درک فرزندان است. فرزند شما در این دوره استرس بسیاری را تحمل می‌کند و گاهی بد رفتاری می‌کند. بهتر است که او را درک کنید و از هرگونه بحث دوری کنید. به این شیوه می‌توانید زندگی خوبی را با فرزند داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درک فرزند نوجوان کلیک کنید.

کلام آخر

بحران نوجوانی برای همه انسان ها رخ می‌دهد. برای اینکه فرزند شما به سادگی و با آرامش از دوران نوجوانی عبور کند؛ باید برخورد مناسبی با او داشته باشید. این دوره را به خوبی سپری کنید تا در آینده مشکلات گریبان گیر فرزند شما نشود. برای آشنایی با نحوه رفتار با نوجوان، از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بحران نوجوانی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1403 | نظرات ()