مدرسه نرفتن بچه ها در هر سنی برای والدین دردسر و مشکل است. برخی از کودکان در سنین دبستان، برخی در دوره اول دبیرستان و عده ای نیز در دوره دوم دبیرستان از مدرسه رفتن فراری هستند. این دوره مخصوصا برای پسر ها بیشتر رخ میدهد و مقاومت در مدرسه رفتن در آن ها بیشتر است. دلایل متعددی در بروز این اتفاق وجود دارد که عبارتند از ویژگی های شخصیتی، ویژگی های فردی، شرایط و جو مدرسه، شرایط و جو خانه و … باعث ممانعت کودک از مدرسه رفتن میشود.
اغلب والدین نگران این موضوع هستند که شاید مدرسه نرفتن فرزند باعث بروز مشکلات زیاد در زمینه شغلی و آینده فرزند شود. به همین دلیل به دنبال راهکار برای مقابله با مدرسه نرفتن بچه ها هستند. برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل و برخورد با کودک حتما از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.
منبع: مدرسه نرفتن بچه ها
برای دریافت مشاوره در زمینه مدرسه نرفتن بچه ها می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
مدرسه نرفتن بچه ها
همانطور که در مقدمه گفته شد، مدرسه نرفتن بچه ها دلایل متعددی دارد. و برای اینکه به دنبال راهکار و چاره برای جلوگیری از این رفتار باشید باید ابتدا دلایل آن را بررسی کنید؛ سپس در مقابل این رفتار کودک واکنش نشان دهید. گاه جو خانه به قدری دشوار است که باعث آسیب به کودک میشود. و بازدهی کاملی برای مطالعه دروس ندارد. به همین دلیل از مدرسه رفتن ممانعت میکند و علاقه ای نشان نمیدهد. اما دلایل دیگری نیز دخیل هستند و باید برای کمک به فرزند آن ها را بررسی کرد. در این مقاله تمامی جوانب مدرسه نرفتن بچه ها را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.
دلیل مدرسه نرفتن بچه ها
مدرسه نرفتن بچه ها و یا هر رفتاری که از کودک سر میزند دلیل خاص خود را دارد. در این بخش مقاله دلیل مدرسه نرفتن فرزندان تان را بررسی کرده ایم. تا با آگاهی از این دلایل روش مناسبی را برای مقابله با این رفتار کودک داشته باشید.
???? برخورد معلمان در مدرسه
برخورد معلم در مدرسه از اهمیت بالایی برخوردار است. عده ای از پدر و مادر ها دلیل مدرسه نرفتن بچه ها را برخورد معلم در کلاس گزارش کرده اند. برای اغلب کودکان فضای مدرسه خوشایند و باب میل نیست و احساس میکنند که صبح تا ظهر را باید در زندان سپری کنند. در کنار این تصور اگر معلم نیز برخورد خشک و بدی داشته باشد باعث دو چندان شدن این احساسات کودک میشود.
???? مشکلات روانی کودکان
یکی از دلایل مدرسه نرفتن بچه ها، مشکلات روانی کودکان است. برای مثال کودکی که به اضطراب جدایی مبتلا است، از مدرسه رفتن اجتناب میکند. برخی از کودکان در سنین قبل از ورود به مدرسه به شدت به مادران خود وابسته هستند و لحظه ای را بدون مادر نمیتوانند باشند. که همین موضوع در سال های مدرسه مشکل ساز خواهد شد. پریشانی های روانی دیگر نیز در بروز این رفتار دخیل هستند که شامل افسردگی، اختلال سلوک، تیک و … میشوند.
???? دلایل دیگر مدرسه نرفتن بچه ها
???? خجالتی بودن کودک
????اضطراب اجتماعی کودک
???? سخت گیری های معلم
????همکلاسی های زورگو و بی ادب
???? ترس از تنهایی در مدرسه
????ناتوانی و ترس از برقراری ارتباط با همکلاسی ها
???? ناتوانی در سازگار شدن با دیگران
????غمگینی از پایان تعطیلات و آغاز روزهای دشوار
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دعوای بچه ها در مدرسه کلیک کنید.
تاثیر مدرسه نرفتن بچه ها در سن بالا تر
مدرسه نرفتن بچه ها همیشه منجر به بروز مشکلات زیادی شده است. اگر کودک درس خود را تا مقطع دیپلم به پایان نرساند، از همسالان خود عقب افتاده و در بزرگسالی شغل مناسبی پیدا نخواهد کرد. حتی اگر کودک مدرسه نرفتن بچه ها را به صورت های مختلفی تجربه کرده باشد و در بازه های زمانی گوناگونی این کار را ادامه داده باشد؛ در دروس خود لطمه خواهد خورد و پایه او به شدت ضعیف میشود. که با این روند در سال های بعد تحصیلی با افت شدید درسی روبرو خواهد شد.
برخورد با مدرسه نرفتن بچه ها
والدین همیشه به دنبال راهکار برای برخورد با مدرسه نرفتن بچه ها هستند. به همین دلیل این بخش مقاله را به برخورد با مدرسه نرفتن کودکان اختصاص داده ایم. پدر و مادر ها به دقت به این راهکارها توجه کنید.
✨ برخورد با کودک تمارض کننده
عده ای از کودکان دلیل ممانعت از مدرسه را بیماری میگویند. اما والدین باید راست و دروغ این موضوع را بررسی کنند. که آیا بیماری فرزند واقعی است یا در حال تمارض میباشد. برای اینکه در رابطه با این موضوع تشخیص دهید؛ نشانه های بیماری فرزند را بررسی کنید. اگر علائمی وجود نداشت توضیح دهید که بیماری او چیزی نیست که در مدرسه حضور نداشته باشد. اگر با صحبت های شما قانع نشد؛ وقت آن رسیده که جذابیت های خانه را کم کنید و او را از فعالیت های مورد علاقه محروم سازید.
✨ حضور پدر و مادر در مدرسه
در دو بخش قبلی مقاله راجع به اضطراب جدایی کودکان صحبت کردیم. در این بخش نیز قصد داریم تا روش مقابله با این اضطراب را به شما آموزش دهیم. هنگامی که فرزند شما با اضطراب جدایی روبرو بود؛ بهتر است که پدر و مادر در مدرسه بمانند و به صورت تدریجی مقدار حضور در مدرسه را کمک کنند. و در کنار این روند به کودک آموزش دهد که در نبود والدین باید چگونه برخورد کند و چه کارهایی را انجام دهد. این روش باعث میشود که فرزند شما به مرور استقلال کسب کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درس نخواندن بچه ها کلیک کنید.
✨ اعتماد به معلم و مشاورین در مدرسه
یکی از کارهایی که والدین در قبال مدرسه نرفتن بچه ها باید انجام دهند، اعتماد به معلم و مشاورین مدرسه است. فرزندان خود را به مدرسه بسپارید و بخواهید که افراد با تجربه مانند معلمین و مشاورین با آنها صحبت کنند و علت این رفتار را متوجه بشوند. این موضوع را با کادر مدرسه در میان بگذارید تا با روش های گوناگون از دلزدگی کودک کم کنند.
✨ تغییر مدرسه کودک و جابجایی
گاهی دلیل مدرسه نرفتن بچه ها، همسالان بی ادب و زورگو است. در این شرایط بهتر است که مدرسه کودک را تعویض کنید و به او استقلال و دفاع از خود را آموزش دهید. در این شرایط برای فرزند جایزه نیز در نظر بگیرید. اینکه اگر در مدرسه حضور داشته باشد و این رفتار را دائمی انجام دهد، با جوایز زیبا روبرو خواهد شد.
کلام آخر
مدرسه نرفتن بچه ها برای اغلب والدین رخ داده است. بچه ها معمولا دلایل و بهانه های گوناگونی را برای ممانعت از مدرسه رفتن سرهم میکنند. که همین امر به شدت در افت تحصیلی کودک دخیل است. بهتر است که با این موضوع مقابله کنید و از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه میدهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه مدرسه نرفتن بچه ها میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.
منبع: مدرسه نرفتن بچه ها
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0