دارو ترک اعتیاد یکی از مواردی است که بسیاری از معتادان و اعضای خانواده آنها به دنبال آن می گردند. در طی این سالها شاهد بسیاری از خانواده ها بودیم که به دنبال قرص و یا دارو ترک اعتیاد هستند که با مصرف آن بدون تحمل هیچ دردی اعتیاد را ترک کنند. باید گفت که در واقعیت همچین دارویی وجود ندارد اما دارو ترک اعتیاد که در مسیر ترک اعتیاد به فرد کمک نماید تا درد فرد کم شود و یا مسیر ترک اعتیاد را راحت تر سپری نمایید وجود دارد. استفاده خود سرانه از دارو و قرص های ترک اعتیاد می تواند عوارض جبران ناپذیری را برای فرد ایجاد نمایید پس حتما قبل از هر اقدامی به پزشک متخصص در زمینه ترک اعتیاد مراجعه نمایند و این داروها را با نسخه پزشک و زیر نظر وی مصرف کنند. اگر قصد ترک اعتیاد را دارید. در این مقاله می توانید اطلاعات مفیدی در مورد داروها و قرص های موجود در مورد ترک اعتیاد کسب نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.
منبع: دارو ترک اعتیاد
دارو ترک اعتیاد
دارو ترک اعتیاد در حقیقت معمولا جایگزین مواد مخدر میشوند و عوارض ترک مواد مخدر را برای فرد معتاد کمتر میکنند. از طرف دیگر این داروها درد بدن در فرایند ترک را کاهش میدهند. همه این داروها برای کمک به افراد معتاد وارد بازار شدهاند. این داروها باید طبق دستور پزشک مصرف شوند تا تاثیر مثبت به جا بگذارند. اما افراد با مصرف خودسرانه این داروها جایگزین مناسبی برای مواد مخدر پیدا کردهاند و این به وضعیت جسمانی آنها آسیب میرساند و بعد از مصرف این داروها به طور خودسرانه سبب ایجاد اعتیاد به ماده جدیدی در فرد می گردد.
انواع دارو ترک اعتیاد کدامند ؟
دارو ترک اعتیاد انواع متعددی دارند که برخی از آنها به شرح زیر هستند:
1. بوپرنورفین | ب 2
بوپرنورفین یا ب2 یکی از داروهای ترک اعتیاد است که برای ترک اعتیاد به هروئین و کوکائین مورد مصرف قرار میگیرد. این دارو نقش مسکن برای دردهای بدن مصرف میشوند. بوپرنورفین به کاهش بدن درد فرد معتاد کمک بسیاری میکند. بوپرنورفین جایگزینی برای مواد مخدر است و در طول دوره درمان توسط پزشک تجویز میگردد. توصیه میشود که هیچ وقت بوپرونوفین را به صورت خودسرانه مصرف نکنید. بوپرنورفین منجر به وابستگی و اعتیاد شدید شده و پس از مدتی مصرف خودسرانه، برای ترک این دارو هم دچار مشکل میشوید.
عوارض مصرف بوپرنورفین | ب2
از جمله عوارض بوپرنورفین میتوان به استفراغ، آبریزش بینی، تهوع، سردرد، معده درد، کمردرد و مشکلات تنفسی اشاره کرد. همچنین ممکن است این دارو احساس گرما و تعریق، خستگی، مشکلات در خوابیدن، اضطراب و افسردگی را به همراه داشته باشد. در صورت بروز هر یک از این عوارض فورا درمانگر خود را مطلع سازید. برای آشنایی بیشتر با قرص ب 2 کلیک کنید.
نکته مهم: از تزریق بوپرنورفین داخل رگ جدا خودداری کنید. این کار ممکن است باعث مرگ شود.
2. داروهای ترک اعتیاد | قرص و شربت متادون
متادون یک داروی صنعتی و جایگزین دارویی برای مواد افیونی است. متادون بدون اینکه عوارضی به وسعت مواد مخدر داشته باشد به کنترل عوارض ترک اعتیاد کمک میکند. این دارو برای ترک مواد مخدر بویژه ترک هروئین تاثیر زیادی دارد. در واقع مصرف قرص و شربت متادون برای ترک هروئین تجویز میشود. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.
باید توجه داشت که این دارو خود به خود موجب اعتیاد نمیشود بلکه میتواند عوارض اعتیاد را کاهش دهد. ممکن است پزشک معالج شما برای دردهای شدید جسمانی نیز متادون را تجویز کند. کسانی که مشکلات تنفسی شدید دارند یا دچار انسداد روده هستند، نمیتوانند از این دارو استفاده کنند.
عوارض مصرف متادون
داروی متادون باعث سنگینی و مشکلات تنفسی در فرد میشود. به همین علت است که افراد دارای مشکلات تنفسی نمیتوانند آن را مصرف کنند. درد قفسه سینه، سردرد و سرگیجه، تپش قبل و دردهای شکمی از جمله دیگر عوارض مصرف دارو متادون هستند. برای آشنایی بیشتر با نشانه ها و عوراض اعتیاد به متادون کلیک کنید.
3. دارو نالوکسان
نالوکسان یک داروی مهم برای ترک اعتیاد است که طبق تجربه تاثیرات بسیار خوبی بر روی افراد معتاد داشته است. نالوکسان برای بیش مصرفی یا مسمومیت حاصل از مصرف مواد مخدر استفاده میشود. ممکن است فرد آنقدر مسموم شده باشد که به کما رود؛ این دارو در چنین مواقعی نیز میتواند موثر باشد.
عوارض مصرف نالوکسان
جالب است بدانید این دارو سبب اختلال در تمرکز میشود. تهوع، بی اشتهایی، استفراغ و تغییرات فشار خون از جمله سایر عوارض مصرف نالوکسان هستند. از مصرف خود سرانه این دارو جدا خودداری نمایید.
4. داروهای ترک اعتیاد | نالتروکسان
نالتروکسان میل به مصرف مخدر را در فرد معتاد کاهش میدهد. تا زمانی که این ماده در بدن باشد، فرد لذت ناشی از مصرف مواد مخدر را درک نمیکند. در واقع این دارو گیرندههای مواد مخدر را به صورت موقتی از کار میاندازد. نالتروکسان عملکردی مشابه بوپرنورفین دارد و برای درد و دیگر عوارض دوران ترک مواد مخدر مصرف میشود و به بیمار در بهبود حالش کمک میکند.
عوارض مصرف دارو نالتروکسان
این دارو باعث عوارض روانی مانند عصبانیت، اضطراب و بی قراری میشود. دیگر عوارض جسمانی این دارو شامل تهوع، خشکی دهان، اختلال در خواب، احساس خستگی بیش از حد، کاهش اشتها، درد در ناحیه شکم و سردرد هستند. برای آشنایی بیشتر با دارو یا قرص نالتروکسان کلیک کنید.
5. داروهای ترک اعتیاد | حب الشفاء
این دارو نیز داروی کمتر شناخته شده اما موثری است که به فرد معتاد کمک میکند. حب الشفاء اثر بالای تقویتی دارد، ضد درد است و خوشبختانه هیچ گونه وابستگیای ایجاد نمیکند. نکته مهم در مصرف این دارو نداشتن وابستگی پس از مصرف است.
عوارض دارو حب الشفاء
این دارو یک داروی گیاهی است که در کنار داروهای اصلی دیگر مصرف میشود. این دارو برای دردهای مزمن جسمانی، ضعف جنسی و دردهای ناشی از التهاب بدن نیز مورد مصرف قرار میگیرد.
کلام آخر در مورد دارو ترک اعتیاد
دقت کنید که مصرف هیچ یک از این داروها به صورت خودسرانه نه تنها فایدهای ندارد بلکه باعث بدتر شدن وضعیت شما نیز می شود. در نتیجه مصرف خودسرانه این داروها ممکن است وابستگی و اعتیاد ایجاد کند. لازم است که حتما زیر نظر پزشک متخصص مصرف دارو را شروع کنید و میزان دارو را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف نمایید. معمولا پزشک دوز دارو را به تدریج کمتر میکند تا جایی که هیچ وابستگی و اعتیادی باقی نماند.
برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.
منبع: دارو ترک اعتیاد
:: برچسبها:
دارو ترک اعتیاد ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3