نوشته شده توسط : newmiiind

علائم اعتیاد چه چیزهایی هستند؟ از کجا باید بفهمیم که اعتیاد داریم چطور بفهمیم یکی از نزدیکانمان اعتیاد دارد؟ امروزه مواد متفاوت و جدیدی دست به دست می‌شوند که بسیاری از مردم از خطرات آن‌ها آگاهی ندارند. از همین رو سودجویان این مواد را با عناوینی نظیر لاغرکننده، شادی آور، جوان ساز و سایر مواردی از این دست به فروش می‌رسانند و ممکن است مصرف کننده خود نیز متوجه اعتیادش نشود. علائم اعتیاد به همه مواد مخدر را از سه جنبه باید بررسی کرد. تمامی آن‌ها در این سه جنبه جسمی، روانی و رفتاری بیمار را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در ادامه به طور مختصر راه‌های شناسایی نشانه های اعتیاد را آورده‌ایم. برای آشنایی با انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

منبع: علائم اعتیاد و نشانه های بیمار معتاد

ویژگی های مشترک علائم اعتیاد به مواد مختلف

همه مواد اعتیادآور دارای یکسری ویژگی‌های مشترک هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پس از گذشت مدتی از مصرف منجر به بروز اثر تحمل می‌شوند (یعنی با مصرف همان دوزهای قبلی نمی‌توانید به اثرات دلخواه خود دست پیدا کنید).
  • به بروز وابستگی جسمانی و روانشناختی می‌انجامند.
  • در صورت قطع مصرف سندروم محرومیت از مواد ایجاد می‌کنند (مجموعه‌ای از علائم جسمانی و روانشناختی ناخوشایند که مجبور می‌شوید مجددا مواد بکشید).
  • منجر به احساس ولع و تمایل زیاد برای مصرف مجدد می‌شوند.
  • منجر به بیش تحریکی مدارهای دوپامینی در مغز شده و در نهایت باعث می‌شوند که مصرف مواد را نسبت به سایر موارد مهم در زندگی خود در اولویت قرار دهد.

علائم اعتیاد | آشنایی با سه بعد اصلی اعتیاد

اعتیاد به مواد مخدر در 3 سطح جسمانی، روانشناختی و رفتاری بیمار را درگیر خود می‌کند و منجر به بروز علائم مختلف می‌شود (برای درک بهتر مقاله اعتیاد چیست را بخوانید). در ادامه به توضیح هریک از آن‌ها پرداخته‌ایم.

علائم جسمی اعتیاد

همانطور که گفته شد همه مواد مخدر از گل و گراس گرفته تا کراک و هروئین همگی با ایجاد اثر تحمل و تحت تاثیر قرار دادن ساختارهای مغز منجر به وابستگی جسمانی می‌شوند. در نهایت اعتیاد جسمانی به مواد با علائم مختلفی خود را نشان می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بروز تغییراتی در الگوی خواب نظیر دچار شدن به بی‌خوابی یا پرخوابی مفرط
  • بروز تغییراتی در وزن و اشتها
  • احساس رخوت، خستگی مفرط و کمبود انرژی
  • کاهش تعادل حرکتی و سستی کلام
  • قرمزی چشم‌ها ( این علامت بیشتر در اعتیاد به کانابیس‌ها نظیر گل و حشیش دیده می‌شود)
  • تنگ شدن مردمک چشم (بیشتر در اعتیاد به مواد مخدر افیونی نظیر هروئین دیده می‌شود)
  • افزایش آبریزش بینی (بیشتر در اعتیاد به کوکائین دیده می‌شود)
  • ایجاد لکه و مشکلات پوستی مختلف

علائم روانشناختی اعتیاد

یکی از جنبه‌های بسیار مهم اعتیاد وابستگی روانشناختی به ماده مخدر است. این وابستگی باعث می‌شود که هنگام قطع مصرف با علائم روانی ناخوشایندی نظیر بیقراری، اضطراب و افسردگی مواجه شوید که این مسائل خود می‌توانند انگیزه لازم برای ترک را از بین ببرند. علائم روانشناختی که نشان می‌دهند دچار اعتیاد به یک ماده مخدر شده‌اید عبارتند از:

  • کسی که اعتیاد دارد وقتی دچار احساسات ناخوشایند می‌شود به مصرف مواد پناه می برد.
  • به مرور زمان از نظر سلامت روانی افت پیدا کرده و دچار مشکلاتی نظیر اضطراب و افسردگی می‌شود.
  • ممکن است در اثر عوارض ماده مصرفی علائمی نظیر بدبینی و بدگمانی مفرط را بروز دهد.
  • بسیاری از مواد مخدر صنعتی روانگردان‌های توهم زا هستند و در نتیجه ممکن است منجر به بروز انواع علائم روانپریشی نظیر توهم و هذیان شوند.  
  • بیمار معتاد به مرور زمان انگیزه‌های خود را از دست می‌دهد و نسبت به زندگی احساس پوچی می‌کند.  
  • اعتیاد با ایجاد تغییرات جسمانی ناخوشایند اعتماد به نفس فرد را از او گرفته و باعث انزوای اجتماعی می‌شود.

علائم رفتاری یا اجتماعی اعتیاد

کسانی که درگیر اعتیاد می‌شوند به مرور زمان از نظر رفتاری تغییر می‌کنند. همین مسئله اغلب باعث می‌شود که اطرافیان در این باره به آن‌ها مشکوک شوند. البته توجه داشته باشید که نباید صرفا به دلیل دیدن چند نشانه رفتاری به کسی برچسب بزنید و او را متهم به اعتیاد کنید.

در این شرایط باید پیش از هرچیز با یک مشاور اعتیاد مشورت کرده و برای انتخاب بهترین واکنش از او کمک بگیرید. از جمله علائم رفتاری که در مورد وجود اعتیاد هشدار می‌دهند عبارتند از:

  • بروز مشکلاتی در عملکرد تحصیلی، شغلی، اجتماعی و…
  • افزایش دروغگویی و مخفی‌کاری
  • نادیده گرفتن مسئولیت‌های فردی
  • درگیری با قانون
  • بروز تغییر رویه در عادت‌های روزمره

جمع بندی نهایی

در بسیاری از موارد اعتیاد از جایی شروع می‌شود که فکر می‌کنید ماده مصرفی خطری برای سلامتی‌تان ندارد و منجر به بروز اعتیاد نمی‌شود. در حقیقت عدم آگاهی کافی در مورد اعتیاد یکی از عوامل اصلی دچار شدن به این آسیب است. در نتیجه باید همواره اطلاعات خود را از مواد مخدر بالا ببرید و بدون مشورت متخصصین از هیچ گونه دارو یا موادی استفاده نکنید.

توجه داشته باشید که حتی برخی داروهای اعصاب و روان نظیر داروهای آرام بخش بنزودیازپینی اعتیادآور بوده و می‌توانند منجر به بروز وابستگی جسمانی و روانی شوند در نتیجه هرگز از آن‌ها به طور خودسر استفاده نکنید. در صورتی که احساس می‌کنید در پی مصرف یک ماده دچار اعتیاد شده‌اید قبل از هرکاری به یک روانشناس مراجعه کرده و از خدمات مشاوره ترک اعتیاد کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 
 
 

سوالات متداول

آیا گل اعتیاد آور است؟

خیلی‌ها فکر می‌کنند که گل یا ماریجوانا اعتیادآور نیست. این در حالی است که تفاوت گل با سایر مخدرهای سنتی در این است که علائم جسمانی کمتری برجا می‌گذارد اما این ماده نوعی روانگردان است و از نظر روانشناختی منجر به بروز مشکلات مختلف می‌شود.

منبع: علائم اعتیاد و نشانه های بیمار معتاد



:: برچسب‌ها: علائم اعتیاد و نشانه های بیمار معتاد ,
:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره شغلی چیست و به افراد چه کمکی می‌کند؟ انتخاب شغل یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های زندگی هر فرد است. با این حال چگونه می‌توانید بفهمید برای چه کاری ساخته شده‌اید و چه شغلی بیشترین بازدهی را برای شما به همراه خواهد داشت؟ عوامل مختلفی نظیر تشویق‌های خانواده، نوع مدرک تحصیلی، علائق شخصی و فشارهای اجتماعی هرکدام ما را به سمتی سوق می‌دهند که ممکن است درنهایت نوعی سردرگمی و تشویش را به همراه داشته باشند. در این شرایط کمک گرفتن از مشاوره تخصصی شغلی به شما کمک می‌کند تا بتوانید دست به انتخاب مناسب‌تری بزنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: مشاوره شغلی

مشاوره شغلی چیست؟

مشاوره شغلی نوعی از خدمات روانشناسی است که به افراد در زمینه انتخاب شغل و مسیرهای آموزشی کمک می‌کند. مشاوران و روانشناسان در این جلسات به شما آموزش می‌دهند که چگونه با دید وسیع‌تری گزینه‌های پیش روی خود را ببینید، نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید و بهترین مسیر را برای زندگی خود انتخاب نمایید

انواع خدمات مرتبط با مشاوره شغلی

در مشاوره شغلی متخصصین از روش‌های مختلفی کمک می‌گیرند تا بتوانند در اتخاذ بهترین تصمیم به مراجعین خودیاری برسانند. از جمله خدماتی که آن‌ها در این جلسات ارائه می‌دهند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– گرفتن تست‌های شخصیت شناسی و سایر آزمون‌های روانشناسی برای کشف بهتر ویژگی‌ها و علاقه‌مندی‌های فرد

– گرفتن تست‌های استعدادیابی برای فهم بهتر اینکه فرد در چه کاری می‌تواند بیشترین بازدهی را داشته باشد.

– برگزاری جلسات روان درمانی فردی برای کسانی که می‌خواهند شغل خود را عوض کنند و کمک به حل بحران‌ها و تعارض‌های مرتبط با آن

– بررسی سوابق آموزشی و تحصیلی مراجع برای کمک به هدف گزینی‌های بهتر در آینده

– آموزش برخی مهارت‌های شغلی نظیر برقراری ارتباط مؤثر، تمرین مصاحبه موفقیت آمیز و تقویت سخنرانی یا زبان بدن

برای دریافت مشاوره شغلی به چه کسی مراجعه کنم؟

برای اینکه بتوانید در زمینه شغل و حرفه خود از یک فرد مورد اطمینان کمک بگیرید لازم است به افرادی مراجعه نمایید که در این زمینه دارای تحصیلات حرفه‌ای بوده و در این حوزه سابقه فعالیت دارند. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در گرایش مشاوره یا روانشناسی برای ارائه خدمات مشاوره الزامی است. جهت دسترسی به بهترین متخصصین لازم است که به مراکز مشاوره‌ای مراجعه نمایید که از سازمان نظام روانشناسی یا بهزیستی دارای مجوز هستند.

بهترین زمان برای دریافت مشاوره

مشاوره شغلی تنها به بزرگ‌سالان یا کسانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند و به دنبال کار می‌گردند اختصاص ندارد بلکه افراد می‌توانند از سنین پایین‌تر با کشف استعدادهای خود در مسیری حرکت کنند که در نهایت آن‌ها را به سمت یک شغل مناسب هدایت نماید. در نتیجه شما در هر سنی می‌توانید از مشاوره تخصصی استفاده کنید و حتی برای جهت دهی به فعالیت‌های کودک نیز از آن بهره بگیرید. در واقع مشاوره تخصصی شغلی می‌تواند به افراد از سنین پایین تا افراد میان‌سال یا سالمند که درگیر مشکلات پس از بازنشستگی هستند کمک نماید. 

مشاوره شغلی حضوری و غیرحضوری

امروزه با گسترش خدمات غیرحضوری افراد راحت‌تر می‌توانند از جلسات مشاوره کمک بگیرند چراکه از این طریق مراجعان بر بعد زمان و مکان غلبه کرده و می‌توانند در هر زمان و از هرجای کشور با بهترین متخصصین در تماس باشند. از همین رو امروزه بسیاری از مراکز روانشناسی علاوه بر جلسات حضوری امکان مراجعه تلفنی و آنلاین را نیز در انواع زمینه‌ها از جمله مشاوره شغلی برای مراجعین فراهم کرده‌اند. شما متناسب با شرایط و نیازهای خود می‌توانید جلسات حضوری یا غیرحضوری را انتخاب کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

جهت دریافت خدمات از مرکز مشاوره روانشناسی آواژه کلیک کنید.

سؤالات متداول

چه زمانی باید به مشاوره شغلی مراجعه نماییم؟

مشاوره شغلی در موقعیت‌های مختلفی می‌تواند به کمک شما بیاید، برای مثال زمانی که به تازگی به دنبال کار می‌گردید یا وقتی می‌خواهید یک شغل را کنار بگذارید و مسیر جدیدی را آغاز کنید و هم‌چنین زمانی که می‌خواهید استعدادهای خود را در زمینه‌های مختلف کشف کنید استفاده از خدمات مشاوره تا حد زیادی می‌تواند در افزایش کیفیت تصمیم گیری‌های شما مؤثر باشد.

همه می‌گویند گرفتن مدرک دکترا خیلی بهتر از نداشتن آن است. آیا می‌صرفد این‌همه زمان برای گرفتن مدرک صرف کنم؟

هرگز یک راه حل یا یک سبک زندگی مناسب حال همه افراد نیست. ممکن است گرفتن مدرک دکتری در زندگی یک فرد تأثیر بسزایی بگذارد اما برای دیگری ضرورتی نداشته باشد. مشاور شغلی می‌تواند به شما کمک کند که نیازهای منحصر به فرد زندگی خود را بسنجید و متناسب با توانمندی‌های خاصی که دارید در این زمینه بهترین تصمیم را بگیرید.

منبع: مشاوره شغلی



:: برچسب‌ها: مشاوره شغلی ,
:: بازدید از این مطلب : 555
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترک اعتیاد به مواد محرک نسبت به ترک مواد مخدر سنتی نظیر تریاک و شیره، تفاوت‌های به خصوصی دارد. در اعتیاد به مواد محرک بیشتر بر فرایندهای روان شناختی تأکید می‌شود و دریافت خدمات روان درمانی از اهمیت بسزایی برخوردار است چراکه این مواد بیش از جسم ذهن افراد را درگیر می‌کنند و آثار روانشناختی مخربی را به جای می‌گذارند که در صورت عدم درمان می‌تواند به اختلالات روانی مزمنی منجر شود. معمولا متخصصان برای ترک اعتیاد به محرک‌ها از روش‌های درمانی شناختی رفتاری، گروه درمانی و مصاحبه انگیزشی استفاده می‌کنند که با بالاترین احتمال ترک و کمترین آسیب همراه هستند. با این حال در ادامه بیشتر درباره روش‌های ترک اعتیاد به مواد محرک توضیحاتی ارائه کرده‌ایم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: ترک اعتیاد به مواد محرک

لزوم ترک اعتیاد به مواد محرک 

مواد محرک نظیر شیشه و کوکایین گروهی از مواد اعتیاد آور هستند که فعالیت سیستم عصبی مرکزی را افزایش داده و از همین رو منجر به احساس افزایش انرژی، سرخوشی مفرط و بیش فعالی می‌شوند. همچنین این مواد با افزایش برخی انتقال دهنده‌های عصبی در مغز به بروز علائمی نظیر توهم و هذیان می‌انجامند. به همین خاطر ممکن است فرد تحت مصرف این مواد چیزهایی ببیند یا بشنود که دیگران آن‌ها را حس نمی‌کنند.

این توهم‌ها ممکن است محتوای خشونت آمیز داشته باشند و فرد را به سمت آسیب زدن به خود یا دیگران بکشانند. همه این‌ها در حالی است که فرد مصرف کننده مواد محرک نمی‌تواند در این شرایط فرق واقعیت و خیال را تشخیص دهد و کنترل چندانی روی رفتار خود ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روش‌ها تا پایان مطلب با ما همراه باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

در نتیجه برای مراقبت هرچه بیشتر از خود و اطرافیانتان لازم است که از آثار گرانبار مواد محرک اطلاع داشته باشید و در صورت اعتیاد به آن هرچه زودتر برای ترک اقدام نمایید. توجه داشته باشید که مصرف این مواد در دراز مدت علاوه بر آثار سوء گفته شده می‌تواند به اختلالات روانپریشی نظیر اسکیزوفرنی یا افسردگی دوقطبی بیانجامد و مشکلات پایداری را در زندگی فرد به وجود آورد. این مشکلات در صورت ترک نیز باقی می‌مانند و منجر به آشفتگی‌های زیادی در زندگی فرد می‌شوند.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : اعتیاد چیست [/box]

 

روش‌های ترک اعتیاد به مواد محرک

مواد محرک برخلاف مخدرهای سنتی نظیر تریاک و شیشه هنگام ترک علائم جسمانی چندانی ایجاد نمی‌کنند اما می‌توانند پریشانی‌های روانی زیادی را به وجود آورند که از جمله آن‌ها می‌توان به احساس افسردگی بسیار شدید، اضطراب مفرط، بی‌قراری و تنش اشاره کرد. به همین خاطر در دوران ترک این مواد بسیار اهمیت دارد که از خدمات یک متخصص در حوزه سلامت روان نظیر روانشناس یا روانپزشک کمک بگیرید. ما در ادامه به روش‌های روانشناختی که در ترک مواد محرک به کار گرفته می‌شود اشاره کرده‌ایم. همچنین شما می‌توانید این درمان‌ها را توسط مجرب ترین روانشناسان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه دریافت نمایید.

درمان شناختی رفتاری

در درمان شناختی رفتاری این گونه تصور می‌شود که رفتارها و هیجانات مخرب در نتیجه افکار تحریف شده ایجاد می‌شوند. از همین رو درمانگران تلاش می‌کنند عقاید زیربنایی مؤثر در مصرف مواد را شناسایی کرده، آن‌ها را به درمانجویان نشان دهند و جایگزین‌های مناسبی برای آن‌ها پیدا کنند. برای مثال برخی افکار که تحت باورهای تسهیل گر شناخته می‌شوند به فرد اجازه می‌دهند در اعتیاد درگیر شده و مصرف را کنار نگذارد. از جمله مشهورترین باورهای تسهیل گر می‌توان به “من معتاد نمی‌شوم”، ” من تفریحی مصرف می‌کنم” و “این مواد اعتیاد آور نیست” اشاره کرد.

گروه درمانی از روش‌های ترک اعتیاد به مواد محرک

گروه درمانی یکی از روش‌های بسیار مؤثر در ترک اعتیاد به انواع مواد است که علاوه بر ترک، به رشد مهارت‌های روانشناختی فرد نظیر اعتماد به نفس و ارتباطات اجتماعی نیز کمک فراوانی می‌کنند. در این گروه‌ها افرادی که تجربه مصرف محرک‌ها را داشته‌اند در کنار هم قرار می‌گیرند و در مورد روش‌هایی که برای ترک به کار برده‌اند به یکدیگر اطلاعات می‌دهند. گروه درمانی‌ها می‌توانند به دو صورت بی رهنمود یا رهنمودی برگزار شوند. در روش بی رهنمود افراد بدون حضور درمانگر دور هم جمع می‌شوند و انجمن‌هایی شبیه به الکلی‌های گمنام را تشکیل می‌دهند اما در روش رهنمودی درمانگر از قبل اهدافی را تعیین می‌کند و سعی می‌کند درمانجویان را در جهت‌های خاصی هدایت کند تا فرایند ترک تسریع شود.

مصاحبه انگیزشی

مصاحبه انگیزشی روشی است که افراد را برای شروع ترک آماده می‌کند. بسیاری از افرادی که مواد مصرف می‌کنند معتقدند به اعتیاد مبتلا نیستند و از همین رو حاضر به انجام هیچ گونه اقدامی در جهت ترک نیستند. در این شرایط مصاحبه انگیزشی می‌تواند به بن بست درمانی خاتمه دهد و آمادگی افراد را برای شروع مراحل درمان بالا ببرد.

روش ماتریکس

روش ماتریکس یکی از پرکاربردترین روش‌های درمانی در ترک اعتیاد به مواد محرک است. ماتریکس در حقیقت رویکردی التقاطی است که در آن درمانگر از روش‌های گوناگون کمک می‌گیرد و خود را به یک روش درمانی خاص محدود نمی‌کند. در نتیجه به ضرورت ممکن است رویکردهای مختلفی نظیر درمان شناختی رفتاری، گروه درمانی، خانواده درمانی و مصاحبه انگیزشی مورد استفاده قرار ‌گیرند.

ترک انواع مواد محرک

در این مقاله به طور کلی به روش های ترک اعتیاد به مواد محرک اشاره شد برای کسب اطلاعات دقیق تر در مورد ترک اعتیاد به هر کدام از مواد محرک می توانید مقالات زیر را مطالعه نمایید.

برای آشنایی بیشتر در زمینه روش های ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : ماده مخدر گل یا ماریجوانا [/box]

سؤالات متداول

– آیا گُل نوعی ماده محرک است؟

خیر ماده مخدر گل یا ماریجوانا ماده‌ای است که از گیاه شاهدانه به دست می‌آید و به عنوان نوعی کانابیس طبقه‌بندی می‌شود. بااین حال به دلیل آثار روانی مشابه، درمان‌های به کار رفته در ترک محرک‌ها و ماده مخدر گل مشابه یکدیگر هستند.

منبع: ترک اعتیاد به مواد محرک



:: برچسب‌ها: ترک اعتیاد به مواد محرک ,
:: بازدید از این مطلب : 607
|
امتیاز مطلب : 58
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره شغلی تلفنی یکی از خدمات بسیار مفید در مراکز مشاوره و روانشناسی است که به شما کمک می‌کند از هر کجای کشور با متخصصین تماس گرفته و در مورد دغدغه‌های شغلی خود از آن‌ها کمک بگیرید. برگزار شدن جلسات به صورت تلفنی این امکان را در اختیارتان قرار می‌دهد که در وقت و هزینه صرفه جویی بیشتری نمایید و در عین حال بتوانید به یک تصمیم آگاهانه در مورد کار خود برسید. ما در ادامه این مقاله به توضیحات بیشتری در مورد مشاوره شغلی پرداخته‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: مشاوره شغلی تلفنی

مشاوره شغلی چیست؟

مشاوره شغلی یکی از انواع خدمات مشاوره و روانشناسی است که به افراد کمک می‌کند تا بتوانند مسائلی نظیر ناتوانی در انتخاب یک شغل یا بحران‌های مرتبط با موضوعات کاری را راحت‌تر پشت سر بگذارند و تصمیمات آگاهانه‌تری در این باره بگیرند. علاوه بر این، مشاوره شغلی به شما کمک می‌کند تا بتوانید استعدادهای خود را بیشتر بشناسید و به این بینش دست یابید که بیشتر برای انجام چه کاری ساخته شده‌اید. برای دریافت مشاوره شغلی کلیک کنید.

اهمیت کمک گرفتن از مشاوره شغلی

شغل یکی از عوامل بسیار مهم در احساس رضایت از زندگی است. افرادی که شغل خود را دوست ندارند یا به خاطر آن مجبور به تحمل فشارهای زیادی هستند اغلب در سایر ابعاد زندگی نیز دچار مشکل می‌شوند و همواره سطحی از تنش و ناراحتی را تجربه می‌کنند. از همین رو بسیار اهمیت دارد که در برهه‌های حساس زندگی مثل زمانی که می‌خواهید در زمینه خاصی آموزش ببینید از یک مشاور کمک بگیرید و در مورد ویژگی‌های خود به آگاهی بیشتری دست یابید. البته مشاوره شغلی فقط به تصمیم گیری برای انتخاب یک حرفه اختصاص ندارد و اگر رضایتمندی شما از کارتان پایین باشد یا تعارضات زیادی را در محیط شغلی تجربه می‌کنید بازهم می‌توانید از خدمات مشاوره شغلی استفاده نمایید.

 

مشاوره شغلی تلفنی

مشاوره شغلی تلفنی یکی از خدمات جدیدی است که امروزه مراجعین بیش از هر زمان دیگری از آن استقبال می‌کنند. وجود مسائلی مثل شیوع ویروس کرونا، مشغله‌های بسیار زیاد روزمره و عدم دسترسی نزدیک به مراکز روانشناسی معتبر باعث شده است که بسیاری از افراد به دنبال روش‌هایی برای دریافت مشاوره غیرحضوری باشند. در این شرایط مشاوره شغلی تلفنی به شما این امکان را می‌دهد تا از هر جای کشور با مراکز مشاوره تماس گرفته و با تعیین کردن مشکل خود از یک متخصص در حوزه مربوطه کمک بگیرید.

مزیت‌های استفاده از مشاوره شغلی تلفنی

همان طور که گفته شد خدمات مشاوره تلفنی امروزه محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و بسیاری از افراد آن را به مراجعه حضوری ترجیح می‌دهند. از جمله مزیت‌های مشاوره شغلی تلفنی نسبت به مشاوره حضوری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

صرفه جویی در وقت و هزینه

رفت و آمد به مرکز مشاوره آن هم در شهرهای بزرگ یکی از موانع مهمی است که وقت و هزینه بسیاری را به افراد تحمیل می‌کند. همین امر باعث می‌شود که آن‌ها در بسیاری از موارد مراجعه به مشاور و روانشناس را دائماً پشت گوش بیاندازند و آن را به زمان دورتری موکول کنند؛ اما مشاوره شغلی تلفنی این امکان را فراهم می‌نماید تا بتوانید بر محدودیت‌های زمانی و مکانی غلبه کرده و تنها با یک تماس از خدمات دلخواه خود بهره‌مند شوید. به این ترتیب با بیشترین صرفه جویی در وقت و هزینه می‌توانید جلسات مشاوره روانشناسی را نیز تجربه کنید.

دسترسی آسان‌تر از مزایای مشاوره شغلی تلفنی

در مراجعه حضوری شما همواره از نظر دسترسی با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستید. برای مثال مشاور یا روانشناس در هر ساعتی نمی‌تواند در دفتر خود حاضر شود و شما باید زمان خود را با او تنظیم نمایید؛ اما در مشاوره تلفنی شما آزادی عمل بیشتری دارید چراکه در مراکز مشاوره تلفنی درمانگران زیادی به طور هم زمان آماده پاسخگویی به سؤالات شما هستند.

آزادی بیشتر در بیان مسائل

مراجعه کردن به یک مشاور و کمک گرفتن از او برای همه افراد کار آسانی نیست. برای مثال یک مرد کارمند میان‌سال را در نظر بگیرید که شخصیت مغروری دارد، کم صحبت است و در عین حال با گذشت این همه سال احساس می‌کند رضایت شغلی چندانی ندارد و از این بابت آشفته است. صحبت کردن در جلسات حضوری و گفت‌وگو در مورد نقاط ضعف و قوت ممکن است برای این فرد بسیار دشوار باشد و او در حضور مشاور کمتر بتواند نگرانی‌ها و دغدغه‌های خود را ابراز کند؛ اما در مشاوره تلفنی به دلیل قابل مشاهده نبودن، بسیاری از افراد احساس آزادی بیشتری می‌کنند و راحت‌تر می‌توانند مشکلات خود را با درمانگر در میان بگذارند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاغل مختلف می توانید از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی کلیک کنید. 

سؤالات متداول

 

آیا برای انتخاب رشته در دوران تحصیل نیز می‌توان مشاوره شغلی دریافت کرد؟

بله. مشاوره شغلی و مشاوره تحصیلی تا حد زیادی به یکدیگر مرتبط هستند. شما می‌توانید به کمک یک روانشناس یا مشاور استعدادهای کودکتان را شناسایی کرده و متناسب با شخصیت و توانمندی‌هایش او را در مسیری هدایت کنید که در آینده بیشترین بازدهی شغلی را برای او به همراه داشته باشد.

آیا ممکن است در مشاوره شغلی روانشناس بخواهد که حتماً مراجعه حضوری داشته باشیم؟

در برخی موارد مراجعه حضوری ضرورت پیدا می‌کند. برای مثال زمانی که شما می‌خواهید ارزیابی کاملی از استعدادهای خود یا فرزندتان به عمل بیاورید روانشناسان پیشنهاد می‌دهند که به صورت حضوری مراجعه کرده و آزمون‌هایی نظیر تست شخصیت، هوش یا استعداد را انجام دهید.

منبع: مشاوره شغلی تلفنی



:: برچسب‌ها: مشاوره شغلی تلفنی ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

انجام تست اعتیاد به ب2 یا بوپرنورفین، خواسته بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند یا خانواده‌های آنهاست. با توجه به اینکه این دارو می‌تواند خاصیت اعتیادآوری بالایی داشته باشد استفاده از آن باعث نگرانی بسیاری از خانواده‌ها می‌شود. به ویژه اینکه مصرف کنندگان این دارو معمولاً در حال ترک اعتیاد به یک ماده مخدر دیگر هستند، ایجاد یک وابستگی جدید می‌تواند موضوع نگران کننده‌ای برای فرد و خانواده باشد. برای انجام تست اعتیاد به ب2 دو راه وجود دارد. شما می‌توانید با استفاده از کیت‌های تشخیصی اعتیاد به ب 2 یک جواب سریع و نسبتاً دقیق راجع به این نگرانی خود پیدا کنید. همچنین می‌توانید با انجام آزمایش خون و درخواست برای شناسایی اعتیاد به ب2، نتیجه قابل اطمینان تری به دست آورید. در ادامه مقاله به بررسی کامل راه‌های ترک تریاک می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : ترک اعتیاد به ب2 [/box]

منبع: تست اعتیاد به ب2

 قرص ب2 یا بوپرنورفین چیست؟

بوپرنورفین یا ب2 یک داروی مسکن نیمه صنعتی است که در مراکز درمانی برای کاهش دردهای متوسط تا شدید از آن استفاده می‌شود. درعین حال این دارو به دلیل خاصیت مخدرگونه ای که دارد معمولاً از جانب کلینیک‌های ترک اعتیاد برای درمان اعتیاد به مواد مخدر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کنار تمامی خصایص درمانی بوپرنورفین، این دارو درصورتی که برای مدت طولانی مورد استفاده قرار بگیرد می‌تواند خاصیت اعتیادآوری داشته و مصرف کنندگان را درگیر وابستگی به یک داروی جدید نماید. برای آشنایی بیشتر با علائم اعتیاد به قرص ب 2 کلیک کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : تست اعتیاد [/box]

 

تست اعتیاد به ب2 چیست

بررسی غلظت ب2 در ادرار

یکی از روش‌های تشخیص اعتیاد به داروی بوپرنورفین استفاده از کیت‌های تشخیصی به نام rapid bup test است. این شیوه از ارزیابی، اگرچه با سرعت بالا و بدون نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی خاص قابل اجراست اما قدرت تشخیصی بالایی ندارد و احتمال اشتباه یا منفی کاذب در این تست وجود دارد. زیرا این تست صرفاً در شرایطی نتیجه اعتیاد را مثبت نشان می‌دهد که غلظت بوپرنورفین در ادرار به 10 میلی گرم یا بیشتر از آن رسیده باشد. درصورتی‌که به هر دلیلی غلظت این دارو در ادرار فرد کمتر باشد، تست قدرت تشخیص آن را ندارد. به طور کلی در این شیوه، آنتی بادی‌هایی به نام مونوکلونال مورد بررسی قرار می‌گیرند و درصورتی که غلظت بوپرنورفین در ادرار کمتر از میزان مشخص باشد محل‌های اتصال به ذرات پوشیده شده از آنتی بادی را در تست پر نمی‌کند.

 

تست اعتیاد به ب2 | بررسی اعتیاد به ب2 از طریق آزمایش خون

اگرچه استفاده از داروی ب2 در آزمایش خون مشخص نمی‌شود و حتی می‌تواند پاسخ تست اعتیاد شما را به طور کلی منفی نماید اما در صورتیکه از آزمایشگاه خواسته شود تا نمونه خون را به لحاظ وجود بوپرنورفین بررسی نماید، می‌توان با بررسی مشتقات مورفین، استفاده فرد از بوپرنورفین در یک هفته گذشته را مورد بررسی قرار داد. این شیوه از تست اعتیاد به ب2 اگرچه دقت بیشتری دارد اما برخلاف بررسی نمونه ادرار به حدود یک هفته زمان احتیاج دارد.

منفی شدن تست اعتیاد با مصرف ب2

داوری ب2 یا بوپرنورفین خاصیت سم‌زدایی بسیار قویی دارد و مصرف آن باعث از بین رفتن نشانه‌های اعتیاد به مواد مخدر می‌شود. به همین خاطر بسیاری از مبتلایان به سومصرف مواد مخدر از چند روز پیش از انجام آزمایش اعتیاد از داروی بوپرنورفین استفاده می‌کنند و نتیجه تست خود را خلاف واقعیت نشان می‌دهند. با این حال مصرف کنندگان این دارو باید در نظر داشته باشند که مصرف خودسرانه بوپرنورفین می‌تواند باعث وابستگی به این دارو شود. جهت دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

مثبت شددن تست اعتیاد به ب2

اگر درپی انجام تست اعتیاد به ب2، با هریک از دو روش بالا نتیجه تست مثبت شده به این معناست که شما به این دارو اعتیاد پیدا کرده و می‌بایست برای درمان آن اقدام نمایید. با توجه به عوارض شدید جسمانی و روحی ناشی از کنارگذاشتن ناگهانی بوپرنورفین بهتر است برای درمان اعتیاد به این دارو از یک متخصص کمک بگیرید. متخصصین به شما کمک خواهند کرد که به صورت تدریجی مصرف این دارو را کاهش دهید و درعین حال با انجام جلسات مشاوره و بازپروری احتمال مصرف مجدد را کاهش دهید. با توجه به اینکه مصرف طولانی مدت مواد مخدر می‌تواند ترک اعتیاد را دشوارتر نماید بهتر است هرچه سریعتر در این زمینه اقدام نمایید. جهت شروع درمان و ترک اعتیاد کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره زمینه در زمینه اعتیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره _ تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

1. میزان دقت تست اعتیاد به ب2 بوپرنورفین چقدر است؟

شیوه ارزیابی از طریق نمونه ادرار درصورتی اعتیاد فرد را تأیید می‌کند که غلظت بوپرنورفین در ادرار حداقل 10 میلی گرم باشد به همین خاطر احتمال خطا وجود دارد اما در بررسی نمونه خون، مصرف بوپرنورفین در یک هفته منتهی به آزمایش قابل بررسی است.

2. چرا استفاده از قرص ب2 باعث منفی شدن تست اعتیاد می‌شود؟

این دارو خاصیت سم‌زدایی بالایی دارد و استفاده از آن تمامی نشانه‌های اعتیاد در خون و ادرار شما را پاک خواهد کرد. به همین خاطر مصرف آن از چند روز پیش از انجام آزمایش باعث منفی شدن تست اعتیاد می‌شود. البته درصورتی که از آزمایشگاه خواسته شود تا مصرف مشتقات مرفین را نیز مورد بررسی قرار دهد استفاده از بوپرنورفین مشخص خواهد شد.

3. استفاده از بوپرنورفین برای چه مدتی باعث اعتیاد می‌شود؟

پاسخ این سؤال با توجه به سن و جنس مصرف‌کننده و میزان مصرف در هر وعده متفاوت خواهد بود اما به‌طورکلی این دارو خاصیت اعتیادآوری کمتری نسبت به مرفین یا متادون دارد و باید برای مدت طولانی‌تری مورد استفاده قرار بگیرد. مشاوره به شما کمک می کند تا بهترین درمان ممکن را برگزینید.

منبع: تست اعتیاد به ب2



:: برچسب‌ها: تست اعتیاد به ب2 ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره ترک اعتیاد تلفنی از جمله خدمات درمانی بسیار مفیدی است که می‌تواند به افراد درگیر سوءمصرف مواد و خانواده آن‌ها کمک کند چرا که بسیاری از افراد به دلیل ترس از آبرو و دلایلی مشابه برای مدت‌های طولانی اعتیاد خود یا عزیزانشان را پنهان می‌کنند. همین امر باعث می‌شود زمانی برای ترک مراجعه کنند که اعتیاد شدت یافته و آسیب‌های زیادی پدید آمده است. مشاوره ترک اعتیاد تلفنی به شما این امکان را می‌دهد که موانع گفته شده را از پیش روی خود بردارید و آزادانه‌تر مشکل خود را مطرح کنید. ما در ادامه به توضیحات بیشتری در مورد مشاوره ترک اعتیاد تلفنی پرداخته‌ایم. برای کسب اطلاعات کامل‌تر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: مشاوره ترک اعتیاد تلفنی

مشاوره ترک اعتیاد چیست؟

مشاوره اعتیاد نوعی از خدمات روانشناسی است که در مورد مسائلی نظیر علائم اعتیاد، علائم محرومیت از مواد، انواع روش‌های درمانی نوین در زمینه ترک و راهکارهای ناکارآمد در این زمینه به شما اطلاعات می‌دهد. همچنین شما به کمک جلسات مشاوره ترک اعتیاد می‌توانید علل و ریشه‌های روانی درگیری با اعتیاد را بشناسید و روشی را برای درمان انتخاب نمایید که بیشترین تناسب را با مشکلاتتان دارد. جهت دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

لزوم کمک گرفتن از مشاوره ترک اعتیاد

بسیاری از افراد به دلیل استفاده از روش‌های منسوخ شده در ترک اعتیاد مکررا در کنار گذاشتن مواد مخدر شکست می‌خورند و همین امر با تخریب اعتماد به نفس آن‌ها به مرور باعث می‌شود اعتیادشان شدت بگیرد و هرچه بیشتر در این مشکل فرو بروند. این در حالی است که امروزه روش‌های نوینی برای ترک اعتیاد ابداع شده‌اند که به افراد کمک می‌کنند به طور بنیادی ریشه‌های گرایش به مصرف مواد را در خود بشناسند و بتوانند به طور موثر فرایند درمان را طی کنند.

از جمله این روش‌ها می‌توان به درمان‌های دارویی نظیر متادون درمانی و انواع درمان‌های روانشناختی نظیر رواندرمانی فردی، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. اگر شما بتوانید از ابتدا راه درستی را برای ترک انتخاب کنید می‌توانید از آسیب‌های شدیدتر اعتیاد پیشگیری کرده و راحت تر وابستگی خود را از بین ببرید. جهت شروع درمان و ترک اعتیاد کلیک کنید.

مشاوره ترک اعتیاد تلفنی

مطرح کردن مشکل اعتیاد با یک متخصص برای همه افراد کار آسانی نیست. برخی افراد از ترس آبرو یا به خاطر ترس از قضاوت شدن مدت‌های طولانی مشکل خود را پنهان کرده و همین باعث می‌شود که اعتیادشان به مرور زمان شدت بسیاری پیدا کند. گزینه مشاوره اعتیاد تلفنی این امکان را در اختیار افراد قرار می‌دهد که راحت تر بر این مشکل غلبه کنند و به موقع برای دریافت مشاوره تخصصی اقدام نمایند. این جلسات از نظر ساختار و محتوا فرقی با جلسات حضوری ندارند و می‌توانند تا حد زیادی فرایند درمان اعتیاد را تسهیل بخشند.

مزیت‌ها و محدودیت‌های مشاوره ترک اعتیاد تلفنی

مشاوره ترک اعتیاد در حالت عادی می‌تواند با حضور سایر افراد درگیر اعتیاد یا با حضور اعضای خانواده برگزار شود. در حالی که در جلسات مشاوره تلفنی این امکان وجود ندارد با این حال مزیت‌های این روش نسبت به محدودیت‌های آن بسیار بیشتر است. برای مثال شما از هرجای کشور می‌توانید با بهترین متخصصان تماس بگیرید و از جدیدترین متودهای ترک اعتیاد مطلع شوید. این امر باعث می‌شود که در اموری نظیر وقت و هزینه نیز صرفه جویی کنید و از پرداختن به روش‌های محکوم به شکست اجتناب نمایید.

ملاک‌های انتخاب مراکز مشاوره ترک اعتیاد تلفنی

اعتیاد یکی از شدیدترین آسیب‌های روانی و اجتماعی است که می‌تواند پیامدهای بسیار زیادی را برای فرد و اطرافیان او به همراه بیاورد. اگر افراد نتوانند راهنمای درستی در مسیر ترک برای خود انتخاب کنند ممکن است درگیر شکست‌های مکرر شوند و همین امر با تضعیف اعتماد به نفس، اعتیاد آن‌ها را شدت ببخشد. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که بتوانید از افراد متخصص و مطلعی کمک بگیرید و از مشورت گرفتن با افراد غیرکارشناس خودداری نمایید. بسیاری از افراد ممکن است به بهانه ترک اعتیاد شما را به مصرف موادی ترغیب نمایند که باعث وابستگی هرچه بیشتر شما شده و اوضاع را وخیم تر کند. در نتیجه لازم است حتما در این زمینه هوشیار باشید.

برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد از متخصصین حرفه‌ای لازم است با مراکز مشاوره‌ای تماس بگیرید که از نهادهایی نظیر بهزیستی یا سازمان نظام روانشناسی مجوز رسمی برای فعالیت داشته باشند. روانشناسان، مشاوران و مددکاران دوره دیده در زمینه اعتیاد از جمله متخصصینی هستند که در این مراکز می‌توانند به شما خدمات رسانی کنند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند. مرکز مشاوره روانشناسی آواژه با دارا بودن کادری مجرب و تایید شده به شما خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

سوالات متداول

آیا برای ترک اعتیاد حتما باید از روش‌های بستری و قرنطینه استفاده کرد؟

امروزه در اکثر موارد متخصصان روش‌های سرپایی برای ترک اعتیاد را پیشنهاد می‌دهند. در نتیجه شما می‌توانید با استفاده از مشاوره تلفنی و در منزل نیز ترک اعتیاد را شروع کنید. با این حال در برخی شرایط نظیر وقتی که فرد در خانه از حمایت چندانی برخوردار نسیت یا مشکلات پزشکی خاصی وجود دارد ممکن است روش‌های بستری ارجحیت پیدا کنند. برای تصمیم گیری در این زمینه لازم است با یک متخصص در این زمینه مشورت کرده و مسائلی نظیر نوع ماده مصرفی، میزان، مدت مصرف و مشکلات جسمانی خود را با او در میان بگذارید.

من فکر می‌کنم پسر نوجوانم درگیر مواد شده اما نمی‌دانم چگونه این موضوع را با او در میان بگذارم ؟

دوران نوجوانی برهه حساسی است. اگر نتوانید در این دوران تعاملات مناسبی با فرزندتان برقرار کنید ممکن است بحران‌ها و تنش‌های متعددی در خانواده تان پدید آید. به همین خاطر اگر احساس می‌کنید فرزندتان درگیر اعتیاد شده ابتدا باید با یک متخصص مشورت کنید و علائمی که باعث شده شما به اعتیاد مشکوک شوید را با او در میان بگذارید. توجه داشته باشید که هرگز نباید بی گدار به آب بزنید و ناگهان فرزندتان را به اعتیاد متهم نکنید.

منبع: مشاوره ترک اعتیاد تلفنی



:: برچسب‌ها: مشاوره ترک اعتیاد تلفنی ,
:: بازدید از این مطلب : 558
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره ترک اعتیاد چیست و چه کمکی به افراد درگیر مصرف مواد می‌کند؟ امروزه روش‌های سنتی در ترک اعتیاد نظیر استفاده از راهکارهای اجباری و زوری منسوخ شده‌اند. در ازای این‌ها روش‌های نوینی توسط متخصصین ابداع شده‌اند که به بیماران کمک می‌کنند در مسیر ترک رنج کمتری را تحمل کرده و پرهیز طولانی‌تری را تجربه نمایند. از جمله این روش‌ها می‌توان به انواع درمان‌های دارویی و روانشناختی اشاره کرد. با این حال استفاده سر خود از روش‌های ترک هرگز توصیه نمی‌شود. لازم است قبل از تصمیم گیری و انتخاب روش درمان از یک متخصص کمک بگیرید و مشاوره ترک اعتیاد دریافت نمایید. ما در ادامه به توضیحات بیشتری در این زمینه پرداخته‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: مشاوره ترک اعتیاد

مشاوره ترک اعتیاد چیست؟

مشاوره ترک اعتیاد یکی از انواع خدمات مرتبط با سلامت روان است که به افراد کمک می‌کند بتوانند بهترین روش برای درمان اعتیاد را برگزینند و از محدودیت‌ها و توانمندی‌های خود در این مسیر آگاه شوند. مشاوران به شما کمک می‌کنند تا در مورد روش‌های نوین ترک اعتیاد اطلاعات بیشتری به دست بیاورید و متناسب با نیازهای خود روشی را برگزینید که بیش از همه می‌تواند به شما کمک کند. در نظر داشته باشید که روشی که برای دیگران بهترین گزینه است ممکن است برای شما کارآیی چندانی نداشته باشد. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که خود را به عنوان یک شخصیت منحصر به فرد در نظر بگیرید و بتوانید راهی را برگزینید که پاسخگوی نیازها و مشکلات خاص شما باشد. جهت دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

اهمیت کمک گرفتن از مشاوره ترک اعتیاد

متاسفانه با وجود پیشرفت‌هایی که در زمینه درمان اعتیاد صورت گرفته بسیاری از افراد از روش‌های نوین ترک اطلاعی ندارند و از روش‌های منسوخ شده و قدیمی برای این کار استفاده می‌کنند. بستن فرد به تخت، قطع کردن ناگهانی مواد و یا بردن بیمار به کمپ‌های غیر استاندارد از جمله راهکارهایی است که معمولا در بلندمدت جواب نمی‌دهند و باعث گرایش مجدد فرد به سمت اعتیاد می‌شوند.

در واقع در همه این روش‌ها ریشه‌های اعتیاد که اغلب مسائل روانی است نادیده گرفته شده و فرد در دوران ترک تحت فشارهای روحی بسیاری قرار می‌گیرد. این فشارها در نهایت آسیب پذیری او را در برابر سوءمصرف مواد افزایش می‌دهند و منجر به عود مشکل می‌شوند. از همین رو چه برای ترک خود چه برای درمان اعتیاد عزیزانتان بسیار اهمیت دارد که ابتدا از یک متخصص در زمینه اعتیاد مشورت بگیرید و از انجام راهکارهای غیرمنطقی و آسیب رسان خودداری نمایید.

انواع خدمات ارائه شده در مشاوره ترک اعتیاد

در مشاوره ترک اعتیاد درمانگر به شما کمک می‌کند تا بتوانید موضوعات گوناگونی را مورد بررسی قرار دهید. مرکز مشاوره روانشناسی آواژه خدماتی با بالاترین سطح کیفیت به شما ارائه می دهد. در ادامه برخی از خدمات این مرکز شرح داده شده است.

آشنایی با عوامل زمینه ساز اعتیاد

برای اینکه بتوانید در مسیر ترک قدم بردارید پیش از هر چیز لازم است که ببینید چه عواملی منجر به گرایش شما به مواد شده‌اند. تا زمانی که این عوامل را نشناسید نمی‌توانید از تاثیر آن‌ها در زندگی خود بکاهید. در نتیجه با انجام کارهایی نظیر سم زدایی بازهم ممکن است به سمت اعتیاد کشیده شوید.

مشاوران ترک اعتیاد به شما کمک می‌کنند تا این عوامل را شناسایی کرده و ببینید چه فاکتورهایی در شروع اعتیاد شما تاثیر می‌گذارند. به طور کل می‌توان گفت عوامل شروع کننده اعتیاد به دو گروه درونی و بیرونی تقسیم می‌شوند. عوامل بیرونی می‌توانند مسائلی نظیر فقر، همنشینی با دوستان مصرف کننده یا دسترسی زیاد به مواد مخدر باشند. در مقابل عوامل درونی مسائلی نظیر افسردگی، کمبود اعتماد به نفس، فوران خشم و سایر موضوعات این چنینی هستند که در واقع باعث می‌شوند برای کاهش احساسات ناخوشایند خود به مواد پناه ببرید.  

ارائه مصاحبه انگیزشی از خدمات ارائه شده در جلسه مشاوره ترک اعتیاد

در بسیاری از موارد ممکن است افراد اصلا انگیزه‌ای برای ترک نداشته باشند و تنها به زور خانواده یا اطرافیان اقدام به ترک کنند. این مسئله معمولا بزرگ ترین علتی است که می‌تواند به شکست درمان بیانجامد. در این شرایط مشاوران انگیزشی به بیمار کمک می‌کنند تا بتواند آزادانه شرایط موجود را بنگرد و با جنبه‌های متعارض وجود خود آشنا شود.

در مصاحبه انگیزشی درمانگران معتقدند بیماران از نظر روانی دچار ناهم خوانی‌های ذهنی هستند که باعث می‌شود بخشی از آن‌ها میل به تغییر داشته باشد اما بخشی دیگر بخواهد همچنان به مصرف ادامه دهند. آشکارسازی این نا هم خوانی‌ها و تلاش برای حل تعارض‌ها باعث می‌شود که فرد خود برای ترک تصمیم بگیرد و از درون برای بهبودی احساس نیاز کند. این امر کمک می‌کند تا در صورت دریافت درمان بهبودی موفقیت آمیزتری نیزحاصل شود.

آشنایی با انواع روش‌های ترک اعتیاد

در مشاوره ترک اعتیاد می‌توانید با انواع روش‌هایی که امروزه برای درمان اعتیاد به کار می‌رود آشنا شوید و مزایا و محدودیت‌های هریک از آن‌ها را بشناسید. برای مثال بسیاری از افراد از ترس دردهای جسمانی ناشی از قطع مواد برای ترک اقدام نمی‌کنند و در واقع از آن می‌هراسند. در این شرایط مشاوران ترک اعتیاد می‌توانند شما را با روش‌های دارو درمانی که علائم ترک را کاهش می‌دهند آشنا کنند و به شما در مورد نحوه استفاده از آن‌ها اطلاعات بدهند.

همچنین ممکن است با وجود سم زدایی بازهم احساس وسوسه شدیدی را در خود احساس کنید که در این شرایط مشاور شما را با گروه‌های خودیاری و روش‌های روان درمانی و فردی نظیر درمان شناختی رفتاری آشنا می‌کند. در این روش‌ها اصول خود مراقبتی را می‌آموزید و می‌توانید از عود مجدد مشکلتان پیشگیری نمایید.

در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن آشنا شوید. 

درمان اعتیاد به مواد مخدر ترک اعتیاد به مواد محرک ترک اعتیاد به مواد توهم زا
ترک تریاک ترک کوکائین ترک ال اس دی
ترک شیره ترک شیشه ترک ماری جوانا
ترک ترامادول ترک کراک ترک حشیش
ترک هروئین    
ترک متادون    
ترک ب 2    
     

 

سؤالات متداول

– آیا روشی برای ترک بدون درد هروئین وجود دارد؟

هروئین یکی از قوی‌ترین مواد مخدر است که در صورت قطع مصرف اغلب دردهای جسمانی زیادی را برای فرد به همراه می‌آورد. البته میزان درد فرد می‌تواند متناسب با دوز مصرفی این ماده متفاوت باشد. با این حال امروزه درمان‌های دارویی نظیر ترک اعتیاد با متادون به این افراد کمک می‌کند تا دردهای خود را تا حد زیادی کاهش داده و در این مسیر رنج کمتری را متحمل شوند. البته درمان‌های دارویی حتما باید در مراکز اعتیاد و با تجویز پزشک انجام شوند چراکه مصرف این داروها در دوزهای غیر معمول و نادرست می‌تواند به شکل گیری اعتیاد جدیدی بیانجامد و مشکلات بیمار را پیچیده‌تر کند. 

منبع: مشاوره ترک اعتیاد



:: برچسب‌ها: مشاوره ترک اعتیاد ,
:: بازدید از این مطلب : 598
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تجربه چندین ساله آزمون های مختلف تحصیلی ثابت کرده که کمک گرفتن از مشاوره تحصیلی یکی از فاکتورهای بسیار تأثیرگذار در موفقیت‌های دانش آموزان و دانشجویان است که می‌تواند به صورت حضوری و یا غیرحضوری انجام گیرد. در این نوع از خدمات مشاوره، متخصص به شما کمک می‌کند تا استعدادهای خود را بهتر بشناسید و مهارت خود را در زمینه برنامه ریزی و پیگیری اهداف بالاتر ببرید. با این حال باید در انتخاب مشاور دقت نمایید و ملاک‌ها و ویژگی‌های یک مشاوره تحصیلی را بشناسید. ما در ادامه این مقاله تلاش کرده‌ایم تا در مورد انواع خدمات مشاوره تحصیلی و اهمیت مراجعه به آن اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی چیست؟

مشاوره تحصیلی نوعی از خدمات مشاوره و روانشناسی که در آن متخصص به دانش آموزان و دانشجویان کمک می‌کند تا بتوانند مسیر آموزشی مناسبی را برای خود انتخاب کنند و در این مسیر با برنامه ریزی و هدف گزینی مناسب تری پیش بروند. مشاوره تحصیلی در زمان‌هایی نظیر انتخاب رشته در دوره متوسطه یا انتخاب رشته برای کنکور می‌تواند اهمیت بیشتری پیدا کند و تأثیر بسزایی بر سرنوشت فرد بگذارد.

اهمیت و لزوم مراجعه به مشاوره تحصیلی

گاهی اوقات به دلایل ساده‌ای افراد نمی‌توانند در سیستم آموزشی بازدهی مناسبی داشته باشند و همواره نمرات پایینی کسب می‌کنند. این در حالی است که اگر مشکل آن‌ها به درستی بررسی شود ممکن است با ایجاد تغییراتی کوچک به پیشرفت‌های بزرگی دست پیدا کنند. برای مثال درگیری با اضطراب زیاد، عدم آگاهی از شیوه‌های درست مطالعه، حواسپرتی و مسائلی از این قبیل در اکثر موارد مسئول افت تحصیلی دانش آموزان هستند؛ اما بیشتر اوقات این مشکلات شناسایی نمی‌شوند و به مرور زمان نمرات تحصیلی کم؛ اعتماد به نفس فرد را نیز کاهش داده و منجر به آسیب‌های بزرگ‌تری در زندگی فرد می‌شوند.

از همین رو بسیار اهمیت دارد که به موقع برای رفع مشکلات تحصیلی خود یا فرزندانتان اقدام کنید و بتوانید به بینش بالاتری در مورد سطح عملکرد خود برسید. علاوه بر این مشاوره تحصیلی به شما کمک می‌کند تا استعدادهایتان را کشف و شناسایی کنید و در مسیری قدم بردارید که بیش از همه می‌توانید در آن به موفقیت دست یابید. در نتیجه یک مشاور خوب در مسیر آموزش می‌تواند حتی در آینده شما و سطح رضایت کلیتان از زندگی تأثیر بسزایی بگذارد.

انواع خدمات ارائه شده در مشاوره تحصیلی

در مشاوره تحصیلی مشاور یا روانشناس اغلب خدمات متنوع و گوناگونی را ارائه می‌دهد و در زمینه‌های مختلفی می‌تواند به شما کمک نماید. از جمله این خدمات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– کمک به کشف استعدادها، توانمندی‌ها و ویژگی‌های خاص

– آموزش نحوه برنامه ریزی مناسب و هدف گزینی‌های واقع بینانه

– آموزش مهارت‌های تست زنی و شیوه‌های مطالعه

– کمک به کشف موانع و مشکلاتی که باعث افت تحصیلی فرد می‌شوند

– کمک به فرد برای انتخاب رشته دوره متوسطه یا برای کنکور

– کمک به افزایش قابلیت سازگاری فرد هنگام مواجهه با شکست‌های تحصیلی

– توانمندسازی فرد برای تصمیم گیری در مورد تغییر رشته

انواع روش‌های دریافت مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی همانند سایر خدمات روانشناسی به صورت حضوری و غیر حضوری از طریق تلفن یا فضای مجازی می‌تواند در دسترس افراد قرار بگیرد. مشاوره تحصیلی تلفنی و آنلاین امکان پشتیبانی در مسیر تحصیل را برای فرد فراهم می‌نماید و کمک می‌کند دانش آموزان و دانشجویان بتوانند در هر زمان با مشاورین خود در ارتباط باشند. شما بر اساس نوع نیاز خود می‌توانید از مشاوره تحصیلی حضوری یا غیرحضوری استفاده نمایید.

مشاوره تحصیلی | ویژگی‌های یک مشاور خوب

با توجه به اهمیت و نقش مشاوره تحصیلی بسیار مهم است که از افراد متخصص و کاردان در این زمینه کمک بگیرید و با ملاک‌های یک مشاور خوب آشنا باشید. از جمله ویژگی‌های مهم یک مشاور تحصیلی حرفه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. با دریافت خدمات از مرکز مشاوره روانشناسی آواژه می توانید خدماتی با بالاترین کیفیت دریافت نمایید.

ارائه برنامه‌های متنوع به افراد

یک مشاور متخصص هرگز یک نسخه را برای همه افراد نمی‌پیچد! در واقع بسیار اهمیت دارد که مشاور بتواند ابتدا توانمندی‌ها و ویژگی‌های خاص شما را بشناسد و سپس متناسب با آن‌ها برنامه‌ای که برای شخص شما بیشترین بازدهی را داشته باشد ارائه دهد. توجه داشته باشید که مسیر رسیدن به موفقیت برای همه افراد یکسان نیست در نتیجه بیش از هر چیز نیاز دارید که خودتان را بشناسید و برنامه‌هایتان را متناسب با ویژگی‌های خود پیش ببرید.

برخورداری از تحصیلات و تجربه کافی

آنچه بیش از هر چیز باید به آن اهمیت بدهید این است که مشاور شما در حرفه تخصصی خود تحصیلات و تجربیات مرتبطی داشته باشد. متأسفانه بسیاری از افراد سودجو امروزه صرفاً با ملاک‌هایی نظیر داشتن فالوورهای زیاد در فضای مجازی برای خود اعتبار می‌خرند و در نهایت بیش از هر چیز وقت و هزینه شما را از بین می‌برند.

تسلط بر مباحث انگیزشی

درس خواندن برای کنکور و پیگیری اهداف تحصیلی بیش از هر چیز به روحیه مناسب نیاز دارد. یک مشاور خوب کسی است که بتواند استرس‌هایتان را بشناسد و روش‌های مدیریت اضطراب را به شما آموزش دهد. همچنین او با تسلط به مفاهیم انگیزشی در روان شناسی می‌تواند هنگام شکست‌ها و ناامیدی‌ها در کنارتان باشد و به شما کمک کند تا بتوانید از سختی‌ها عبور نمایید.

سؤالات متداول درباره مشاوره تحصیلی

 – آیا داشتن مشاور تحصیلی برای کنکور لازمه؟

ممکن است برخی افراد به دلیل مهارت‌های بالا بتوانند بدون مشاور هم در کنکور موفق شوند اما اکثر افراد برای کنترل استرس‌ها، داشتن برنامه‌ریزی مناسب، شناخت توانایی‌های فردی و انتخاب بهترین رشته به یک مشاور نیاز دارند. در واقع یک مشاور تحصیلی با تجربه و مطلع می‌تواند تا حد زیادی شانس موفقیت شما را افزایش دهد و کمک کند تا بتوانید بیشترین عملکرد را داشته باشید.

منبع: مشاوره تحصیلی



:: برچسب‌ها: مشاوره تحصیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 530
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست اعتیاد یکی از مهم‌ترین آزمایش‌هایی است که هر فرد در طول مراحل زندگی و برای اهداف مختلفی همچون استخدام، ازدواج و… انجام می‌دهد. با توجه به پایین آمدن سن اعتیاد در کشور و از آنجایی که افراد معتاد، مصرف مواد مخدر را انکار می‌کنند شناسایی انواع روش‌های تست اعتیاد می‌تواند به اطرافیان فرد کمک کند که اطلاعات بیشتری از وضعیت وی بدست آورند. به همین خاطر در این مطلب انواع تست‌های اعتیاد و اعتبار آن‌ها را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد. در صورتی که نسبت به سلامت یکی از اطرافیانتان دچار تردید هستید می‌توانید با کمک گرفتن از روانشناسان حوزه اعتیاد به مواد مخدر، اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روش‌ها تا پایان مطلب با ما همراه باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

بیشتر بخوانید : اعتیاد چیست

منبع: تست اعتیاد

انواع تست اعتیاد

تست‌های اعتیاد بسته به نوع ماده مخدر در انواع مختلفی ارائه می‌شوند و هریک از آن‌ها شیوه مشخصی برای تشخیص مصرف مواد مخدر توسط فرد دارند. به طور کلی از مهم‌ترین تست‌های اعتیاد می‌توان به آزمایش ادرار، پلاسمای خون، بزاق و عرق اشاره کرد که در ادامه هر یک از این موارد به صورت جداگانه توضیح داده می‌شود. در صورت نگرانی درباره مثبت شدن تست اعتیاد خود می توانید با دریافت مشاوره ترک اعتیاد راهکار مناسب را دریابید.

آزمایش ادرار

متداول‌ترین راه برای تشخیص اعتیاد، آزمایش ادرار است. از این روش برای تشخیص اعتیاد به انواع مختلفی از مواد مخدر استفاده می‌شود. دقت نسبتا پایین یکی از مشکلات آزمایش ادرار است و به همین خاطر مصرف برخی از داروها می‌تواند باعث تغییر نتیجه آزمایش شود. با این این‌حال آزمایش ادرار، با توجه به سرعت پاسخگویی و مقرون به صرفه بودن، بیشترین کاربرد را در محیط‌های کاری و قانونی دارد.

آزمایش پلاسمای خون

یکی از آزمایش‌های قابل اعتماد و دقیق برای تست اعتیاد، آزمایش پلاسمای خون است اما نکته‌ای که باید به آن توجه کرد هزینه‌بر بودن این روش آزمایش نسبت به سایر روش‌ها می‌باشد. روش آزمایش پلاسمای خون برای انواع مختلفی از مواد مخدر مانند شیشه، کوکائین، کراک و الکل قابل استفاده است.

آزمایش موی سر و بزاق

یکی از جدیدترین روش‌های تشخیص مصرف مواد مخدر که در سال‌های اخیر مورد استفاده قرار گرفته است آزمایش نمونه موی سر و آزمایش بزاق است. با توجه به اثری که از متابولیت مواد مخدر در موهای فرد مصرف‌کننده باقی می‌ماند، آزمایش موی سر می‌تواند با دقت بسیار بالاتری مصرف مواد مخدر در بدن فرد را نشان دهد. آزمایش بزاق به طور کلی نتیجه و عملکردی مشابه آزمایش ادرار برای تشخیص اعتیاد دارد.

غربالگری روانشناختی

از آنجایی که بر اساس راهنمای تشخيصي و آماری اختلال‌های روانی، مصرف مواد مخدر یک بیماری روانی محسوب می‌شود و همچنین با توجه به اینکه بسیاری از مواد مخدر باعث ایجاد وابستگی روانی در فرد می‌شوند، یکی از راه‌های تست اعتیاد استفاده از غربالگری روانشناختی است که می‌بایست توسط یک روانشناس یا روانپزشک آموزش دیده انجام شود. اگر شما نشانه‌های رفتاری یا روحی مثل پرخاشگری، بدبینی، توهم یا هر نشانه غیر متعارف دیگری را در نزدیکانتان مشاهده می‌کنید بهتر است با یک روانشناس در این باره صحبت کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : بهترین روش ترک اعتیاد بدون درد [/box]

دقت تست اعتیاد

از آنجایی که هر یک از روش‌های تست اعتیاد دقت تشخیصی متفاوتی دارند شناسایی و آگاهی از دقیق‌ترین روش تست اعتیاد می‌تواند برای اطرافیان فرد مصرف‌کننده امری با اهمیت تلقی شود. همانطور که پیشتر هم گفته شد هیچ روش آزمایشی دقت صد در صد ندارد، اما می‌توان دقیق‌ترین آزمایش موجود برای تست اعتیاد را تست نمونه موی سر دانست. البته نکته‌ای که در ارتباط با این تست باید به آن اشاره کرد این است که تست نمونه موی سر در مقایسه با سایر تست‌های اعتیاد هزینه بالایی دارد و به همین خاطر ممکن است انتخاب بسیاری از افراد نباشد. در جدول زیر می توانید با تست هر کدام از مواد اعتیادآور بیشتر آشنا شوید.

تست اعتیاد به ب2 تست اعتیاد به کوکائین تست متادون
تست تریاک تست هروئین تست اعتیاد به کراک
تست شیشه تست مورفین تست ترامادول
تست اعتیاد به حشیش تست گل یا ماریجوانا  
     

چه داروهایی را نباید قبل از تست اعتیاد مصرف کرد؟

مصرف برخی از داروها باعث می‌شود که جواب آزمایش فرد علی‌رغم نداشتن اعتیاد، مثبت اعلام شود. به عنوان مثال مصرف داروهایی مانند آمفتامین‌ها، متادون و کدئین با دوز مصرفی بالا می‌تواند جواب آزمایش شما را مثبت کند. با این حال در مجموع می‌توان به داروهای زیر اشاره کرد.

  • داروهای ضد افسردگی
  • آنتی هیستامین‌ها
  • انواع داروهای آنتی بیوتیک
  • آمفتامین‌ها
  • دیکلوفناک
  • متادون
  • و…

در نتیجه به یاد داشته باشید که قبل از انجام تست اعتیاد این دارو‌ها را مصرف نکنید.  در چنین شرایطی اگر تست اعتیاد شما مثبت شد، انجام دوباره تست ضروری است. اگر شما از داروهای نام برده شده استفاده می‌کنید پیشنهاد می‌کنیم که حتما از یک روانشناس جهت مشاوره انجام تست اعتیاد و بهترین زمان و شیوه انجام تست، کمک بگیرید.

عوامل موثر بر منفی شدن جواب تست اعتیاد

عوامل متعددی می‌توانند بر جواب آزمایش تاثیر گذاشته و منجر به منفی شدن نتیجه شوند. به عنوان مثال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • مصرف بوپرنورفین
  • استفاده از رقیق کننده‌ها
  • تغییر سطح PH خون با مصرف مواد خوراکی اسیدی یا بازی
  • نوشیدن آب بیش از حد
  • استفاده از داروهای ادرار آور

بسیاری از مواقع با وجود اعتیاد و یا برعکس عدم وجود اعتیاد جواب آزمایش با واقعیت تفاوت دارد، این موضوع موجب سردرگمی بسیاری از افراد می شود. در این زمان توصیه می کنیم حتما از مشاوره استفاده کنید، با مراجعه به مرکز مشاوره روانشاسی آواژه می توانید به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین مشاوره دریافت کنید.

توصیه می‌کنیم در صورت مثبت شدن جواب آزمایش حتی در اثر کدئین از اقدامات خودسرانه پرهیز کرده و جهت ترک اعتیاد اقدام نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول درباره تست اعتیاد 

آیا جواب آزمایش اعتیاد همیشه درست است؟

خیر، هیچ روش آزمایشی دقت صد در صد ندارد و با توجه به تاثیر عوامل مختلف بر پاسخ آزمایش اعتیاد در موارد متعددی جواب آزمایش اعتیاد درست نیست. از این رو، جهت کسب اطمینان آزمایش اعتیاد را دوباره تکرار می‌کنند.

آیا مصرف کدئین منجر به پاسخ مثبت آزمایش اعتیاد می‌شود؟

داروهای مختلفی می‌توانند بر جواب آزمایش تاثیر بگذارند و منجر به مثبت شدن نتیجه شوند. یکی از داروهایی که مصرف بیش از حد آن می‌تواند جواب آزمایش اعتیاد شما را تحت تاثیر قرار دهد، مصرف زیاد کدئین است.

منبع: تست اعتیاد



:: برچسب‌ها: تست اعتیاد ,
:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره فردی از متدوال ترین شیوه های درمانی است که هر کسی می‌تواند به صورت فردی برای حل گره های روانی و یا هر مساله دیگری به درمانگران روانشناسی مراجعه نماید. شما با حضور در جلسه مشاوره فردی می‌توانید درباره هر موضوعی با درمانگر خود صحبت نمایید، این مسائل می‌تواند در زمینه ارتباط با دیگران یا مشکل درون فردی باشد. طبق تحقیقات مشورت با متخصصان روانشناسی به فرد کمک می‌کند تا عملکرد بهتری در تمامی زمینه های شغلی، تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی و …. داشته باشد. شما نیز می‌توانید برای رسیدن به آرامش، ارتقای سلامت روان، هدف یابی در زندگی، حل مشکلات خانوادگی، افسردگی، استرس، وسواس، ترس ها، خودیابی و…. از خدمات مشاوره فردی استفاده نمایید. در ادامه به توضیحات تکمیلی درباره این نوع مشاوره پرداخته‌ایم. 

منبع: مشاوره فردی چیست

مشاوره فردی

به‌طورکلی مشاوره از این نظر که چه کسانی در اتاق درمان حضور داشته باشند به چند دسته تقسیم می‌شود. برای مثال گاهی اوقات زوج‌ها با هم در یک جلسه شرکت می‌کنند که به آن زوج‌درمانی گفته می‌شود. گاهی اوقات نیز چند نفر که مشکل یکسانی دارند در کنار هم در یک جلسه شرکت می‌کنند که به آن گروه‌درمانی گفته می‌شود. اما مشاوره فردی به این معناست که شما به‌صورت خصوصی با مشاور صحبت می‌کنید. به همین خاطر است که این روش طرف‌داران بسیار زیادی دارد. در این روش زمان و تعداد جلسات باتوجه‌به نوع مشکل شما متفاوت خواهد بود. اما راجع به اینکه در جلسات مشاوره فردی چه اتفاقی می‌افتد در ادامه توضیح خواهیم داد.

برای چه مسائلی باید مشاوره فردی دریافت کرد؟

هنوز هم بسیاری از ما مشاوره و رفتن پیش روان‌شناس را با بیماری‌های روانی آن هم از نوع بسیار شدید یکسان می‌دانیم. اما باید گفت که مشاوره می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. و متخصصین به جز درمان بیماری‌های روانی کارهای متفاوت دیگری نیز انجام می‌دهند.

پیدا کردن راه حل برای مشکلات

در زندگی هرکدام از ما ممکن است شرایطی پیش بیاید که تصمیم‌گیری را برایمان سخت کند. در این شرایط چطور می‌توانیم تصمیم بگیریم؟ یکی از زمان‌هایی که می‌توانید از مشاوره‌های فردی استفاده کنید حل مشکلاتی است که در زندگی اتفاق افتاده است. این مشکلات می‌تواند هر چیزی باشد. برای مثال اختلاف با یکی از اعضای خانواده؛ ناتوانی در برنامه‌ریزی برای درس یا کارهای روزانه یا حتی درگیری با خاطرات یک رابطه عاطفی تمام شده؛ در تمامی این شرایط مشاورین به شما کمک خواهند کرد که دلایل مشکل خود را پیدا کنید و برای برطرف‌کردن آن یک راه‌حل مناسب انتخاب کنید.

بهتر کردن وضعیت زندگی

مشاوره همیشه هم برای مشکلات زندگی یا اتفاقات منفی نیست. گاهی اوقات شما به دنبال این هستید که شرایط زندگی خود را بهتر کنید. برای مثال می‌خواهید خانواده‌ای شادتر داشته باشید؛ یا می‌خواهید خودتان را ارتقا بدهید. در این شرایط نیز مشاورین به شما کمک می‌کنند تا راه صحیح را برای تغییر شرایط و همین‌طور بهبود وضعیت خودتان انتخاب کنید.

تقویت و یادگیری آنچه که برای زندگی مهم است

مهارت‌های زندگی یکی از مهم‌ترین چیزهایی است که هرکدام از ما باید در زندگی بلد باشیم. داشتن این توانایی‌ها کمک می‌کند تا با تسلط بیشتری زندگی‌تان را به جلو حرکت بدهید. بعضی از این مهارت‌ها موضوعات ساده‌ای مثل یادگرفتن برقراری ارتباط با دیگران، قدرت نه گفتن و یا دفاع از حقوق خودمان هستند. در جلسات مشاوره فردی روان‌شناس با استفاده از تمرین‌هایی که می‌دهد و همین‌طور بررسی رفتارهایی که انجام می‌دهید به شما کمک خواهد کرد تا این مهارت‌ها را به‌خوبی یاد بگیرید و در زندگی به کار ببندید.

فواید دریافت مشاوره فردی چیست؟

برای بسیاری از ما این سؤال پیش می‌آید که چرا باید از یک مشاور کمک بگیریم؟ بسیاری از مشکلات‌مان را می‌توانیم با کمک‌گرفتن از دوستان و اطرافیان یا مطالعه کتاب‌ها نیز حل کنیم. به همین خاطر در این قسمت بعضی از مزایای مشاوره فردی را با یکدیگر بررسی می‌کنیم:

اطمینان از حفظ رازهایتان نزد درمانگر

صحبت‌کردن با اطرافیان راجع به تمام موضوعاتی که در زندگی ما پیش می‌آید امکان‌پذیر نیست. بسیاری اوقات شما نگران قضاوت دیگران هستید. یا حتی ممکن است آن‌ها راز شما را با دیگران در میان بگذارند. به همین خاطر رازداری یکی از موضوعاتی است که باید خیلی به آن دقت داشته باشید. این موضوع یکی از دلایلی است که کمک‌گرفتن از مشاوره فردی را مهم می‌کند. مشاورین شما را نمی‌شناسند به همین خاطر به‌راحتی و بدون ترس از قضاوت شدن می‌توانید داستان زندگی خود را برای آن‌ها تعریف کنید. به‌علاوه رازداری یکی از اصول حرفه‌ای و کاری روان‌شناسی است. این موضوع می‌تواند نگرانی شما برای محرمانه بودن اطلاعات را نیز از بین ببرد.

مورد قضاوت قرار نگرفتن و دریافت کمک

یکی دیگر از مشکلاتی که صحبت‌کردن با اطرافیان می‌تواند برای شما داشته باشد جانب‌داری‌های آن‌ها است. اطرافیان به دلیل علاقه‌ای که به شما دارند معمولاً بی‌طرفانه راجع به شما قضاوت نخواهند کرد یا ممکن است مشکلات شما آن‌ها را بیش از حد نگران کند. اما در صحبت‌کردن با یک مشاور متخصص می‌توانید مطمئن باشید که او بی‌طرفانه راجع به شما و مشکل‌تان قضاوت خواهد کرد.

شنیدن نظر یک متخصص و بازنگری در مورد مساله

مشاوره فردی به این معناست که شما در حال کمک‌گرفتن از یک متخصص برای مشکل خود هستید. همه ما برای کارهای مختلف زندگی سعی می‌کنیم از یک نفر که در آن زمینه تخصص کافی دارد مشورت بگیریم. مسائل زندگی نیز همین‌طور هستند. مشورت کردن با کسانی که دانش کافی در زمینه مسائل روان‌شناسی را ندارند تنها باعث می‌شود که شما بیش از قبل درگیر مشکلات شوید. گاهی اوقات به‌کار بردن یک راه‌حل اشتباه می‌تواند پیامدهایی داشته باشد که بیش از خود مشکل شما را درگیر خواهد کرد. به همین خاطر بهتر است برای حل کردن مشکلات از مشاور متخصص کمک بگیرید.

بهتر شدن شرایط فردی با مشاوره فردی

یکی دیگر از مزایای مشاوره فردی بهبود شرایط زندگی بیمار است. وقتی شما از یک مشاور کمک می‌گیرید به این معناست که زندگی‌تان تغییرات مثبتی خواهد داشت. شما راهکارهایی را برای حل کردن مشکلات یاد می‌گیرید. به‌علاوه مهارت‌های جدیدی یاد می‌گیرید که قدرت شما را در ادامه مسیر زندگی افزایش می‌دهد. تمامی این شرایط به معنای آن است که شما زندگی بهتری برای خودتان رقم خواهید زد.

شناخت خود و توانایی ها

کمک‌گرفتن از مشاوره باعث می‌شود تا هر فرد توانایی‌هایی که دارد را بهتر بشناسد. بسیاری از ما در جریان زندگی و به هر دلیلی متوجه این نیستیم که چه توانایی‌هایی داریم و چطور می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم. حتی مشکل بسیاری از ما این است که توانایی‌های خود را در جریان زندگی از بین برده‌ایم. این جلسات با استفاده از بررسی‌های شخصیتی مختلف به شما کمک می‌کنند تا با توانایی‌های خودتان آشنا شوید و بهتر بتوانید از آن‌ها استفاده کنید.

تطبیق انتظارات با واقعیت ها

یکی از دلایلی که بسیاری از مواقع باعث به‌وجودآمدن مشکلات در زندگی هرکدام از ما می‌شود این است که انتظارات‌مان از محیط اطراف صحیح نیستند. گاهی اوقات ما از دیگران یا حتی از خودمان چیزهایی می‌خواهیم که امکان اتفاق افتادن آن‌ها وجود ندارد. اما چون متوجه این موضوع نیستیم تنها فشار روانی بیش از حدی را به خودمان تحمیل می‌کنیم. یکی از مزایای صحبت‌کردن با روان‌شناس این است که شما متوجه خواهید شد کدام بخش از انتظارات‌تان از خود یا اطرافیان‌تان غیرمنطقی است و آن‌ها را حذف خواهید کرد. این کار باعث می‌شود آرامش بیشتری را در زندگی تجربه کنید.

به جای کدام مشاوره ها می‌توان مشاوره فردی گرفت؟

خیلی اوقات خانم یا آقایان نیاز به مشاوره ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی یا… دارند، اما چون بقیه اعضا همکاری نمی‌کنند هرگز برای درمان مراجعه نمی‌کنند. در حالی که بقیه با روانشناسی مخالفت کردند، شما باز هم می‌توانید برای مساله پیش آمده مشاوره فردی دریافت کنید. برای انجام هر کدام از مشاوره‌های زیر کلیک کنید.

مشاوره خانواده

مشاوره ازدواج

مشاوره زناشویی

مشاوره گروهی

مشاوره خارج از کشور

مشاوره افسردگی

مشاوره جنسی

برای دریافت مشاوره فردی به کجا مراجعه کنیم؟

حالا که از مزایای مشاوره فردی صحبت کردیم باید به این سؤال نیز پاسخ بدهیم که چطور می‌توانیم از مشاوره فردی کمک بگیریم. شما به دو صورت می‌توانید از مشاوره‌های فردی استفاده کنید:

دریافت مشاوره با تلفن

اگر به هر دلیلی شرایط حضور در یک مرکز مشاوره را ندارید می‌توانید با مشاورین تماس بگیرید. بسیاری از ما فکر می‌کنیم که مشاوره تلفنی ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشد، اما این‌طور نیست. بسیاری از تحقیقات نشان‌دهنده این است که تفاوتی میان مشاوره‌های فردی و مشاوره از راه دور از نظر اثربخشی وجود ندارد. به‌علاوه در نظر داشته باشید که گرفتن هر مدل مشاوره بهتر از نگرفتن آن است. به همین خاطر اگر درگیر مشکلی هستید که امکان مشاوره حضوری را برای شما از بین برده است می‌توانید از این روش استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

حضور در اتاق درمان

یکی از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین روش‌های مشاوره جلسات مشاوره حضوری هستند. در این جلسات با توجه به زمان‌های آزادی که دارید جلساتی را با مشاور خود تنظیم می‌کنید. در این جلسات به‌صورت حضوری با یکدیگر صحبت خواهید کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلب رضایت والدین می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره آنلاین با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

اهمیت مشاوره فردی چیست؟

مشاوره فردی به شما کمک می‌کند تا از کمک‌های یک فرد متخصص استفاده کنید. همین‌طور می‌توانید از محرمانه بودن اطلاعات و همین‌طور قضاوت‌های بی‌طرفانه مشاور اطمینان داشته باشید. کمک‌کردن به شما برای بهبود شرایط و همین‌طور یادگیری مهارت‌های بیشتر از دیگر مزیت‌های استفاده از مشاوره است.

آیا مشاوره فردی فایده ای هم دارد؟

بله؛ این جلسات از نظر اثربخشی تفاوت چندانی با جلسات حضوری ندارند و استفاده از آن‌ها بهتر از دریافت نکردن مشاوره است.

منبع: مشاوره فردی چیست



:: برچسب‌ها: مشاوره فردی چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 545
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 خرداد 1401 | نظرات ()