نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج زودهنگام به ازدواج هایی گفته می شود که دختر یا پسر آمادگی یا شرایط سنی لازم برای ازدواج را نداشته باشد. در چنین شرایطی احتمال تشکیل خانواده ای سالم بسیار پایین می‌آید. شاید شما راه حل بسیاری از مشکلات را ازدواج بدانید، اما آیا حقیقتا این چنین است؟ آیا تشکیل زندگی موضوعی است که بدون بررسی می‌تواند خوشبختی زوجی را تضمین کند؟ با توجه به آمارها و شواهد سن یکی از مهم ترین پارامترهای تعیین کننده در موفقیت زندگی زناشویی است. بنابراین خانواده های طرفین باید به میزان آمادگی جسمی و عقلی فرزندشان با توجه به سن او توجه داشته باشند. شما می‌توانید بررسی های لازم را به کمک یک متخصص خانواده انجام دهید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: ازدواج زودهنگام

ازدواج زودهنگام

در ایران سن قانونی برای ازدواج دختر 13 سال و برای پسر 15 سال تمام و تحت رضایت ولی در نظر گرفته شده است. اما با این وجود بلوغ جسمی و روانی دختر و پسر شرط مهم ازدواج است. به گونه‌ای که سن 13 و 15 سالگی اگر چه از لحاظ قانون برای ازدواج بلامانع است اما در واقعیت ازدواج در این سنین ازدواج زود هنگام می‌باشد.

بیشتر بخوانید : سن ازدواج

کدام سن ها برای ازدواج زود هستند؟

سالن‌های شلوغ دادگاه و صف دختر و پسرهای قد و نیم قدی که بیشتر به آن‌ها می‌آید در بازار همراه مادرشان به مغازه عروسک فروشی بروند و از پشت ویترین برای عروسک‌های رنگارنگ دست تکان دهند، بیانگر این است که ازدواج زودهنگام چقدر می‌تواند سلب کننده دنیای کودکانه باشد. روانشناسان بالینی معتقدند بهترین سن ازدواج برای دختران و پسران زمانی است که آن‌ها به رشد جسمی و روانی رسیده‌اند و می‌توانند تصمیمات عاقلانه‌ای بگیرند. این موضوع باعث می‌شود که بتوانند مسئولیت زندگی مشترک را به دوش بکشند.

در این میان پدیده‌ای به اسم کودک همسری نیز ممکن است رخ دهد. در واقع کودک همسری اصطلاحی است برای ازدواج‌هایی که در زیر سن 18 سالگی رخ می‌دهند. کودک دیروز که تا چند وقت پیش عروسک به دست بود و در خاله بازی‌هایش نقش همسر و مادر را ایفا می‌کرد اکنون در دنیای واقعی و بدور از هر گونه بازی قرار است نقش همسر را داشته باشد. این موضوع در دراز مدت با آسیب‌های جسمی و روانی نیز همراه خواهد بود. برای آشنایی با پیامدهای ازدواج در سنین مختلف روی عنوان‌های زیر کلیک کنید.

ازدواج در 15 سالگی

ازدواج در 16 سالگی

ازدواج در 17 سالگ

ازدواج در 18 سالگی

علت ازدواج زودهنگام

ازدواج زودهنگام به دلایل مختلف فردی، خانوادگی، اجتماعی و غیره بستگی دارد که در ادامه به تفصیل بیان خواهد شد.

دلایل شخصی و فردی

امروزه به دلیل استفاده راحت و آسان از فضای مجازی و افزایش ارتباطات در این فضا، مشاهده فیلم‌های مبتذل و بی پایه و اساس ماهواره، سن بلوغ جنسی در دختر و پسر تا حد زیادی پایین آمده است و نشانه‌های بلوغ جنسی در سنین کم آشکار می‌شوند.

علت های وابسته به خانواده

خانواده‌های سنتی معمولا از اینکه دختر مجرد در خانه داشته باشند معذب هستند و آن را درست نمی‌دانند. به ویژه وقتی که خواهر یا برادر بزرگترشان نیز در سن پایین ازدواج کرده باشد، این روند به صورت یک آیین خانوادگی در می‌آید.

دلایل اعتقادی و مذهبی

گاهی دختر و پسر به این دلیل به سمت ازواج زودهنگام می‌روند چون می‌خواهند از دام بلا و گناه نجات یابند. ازدواج در سن پایین از دیدگاه این افراد به منزله حفظ ایمان است و سبب دور شدن از گناه می‌گردد.

ازدواج زودهنگام به دلیل نگاه فرهنگی

به دلیل اینکه هر روزه آمار بزهکاری‌ها، فرار از خانه، خودکشی، گرایش به مصرف مواد مخدر، روابط دوستانه دختر و پسر و روابط نامشروع در بین نوجوان‌ها افزایش می‌یابد خانواده‌ها راه حل را در ازدواج زودهنگام فرزند خویش می‌بینند.

مشکلات اقتصادی

مشکلات اقتصادی دنیای امروز، بالا رفتن قیمت اجناس و گرانی آنقدر می‌تواند خطرناک باشد و به تهدید کننده جدی سلامت روان تبدیل شود که خانواده فرزند کوچک خود را به منزله یک نانخور اضافی می‌بیند و با اولین خواستگاری که در خانه را بکوبد موافقت کرده و دختر یا پسر خود را راهی خانه بخت می‌کند. به اعتقاد این افراد یک نفر از اعضای خانواده کمتر شود مشکلات اقتصادی نیز کمتر می‌شود.

بیشتر بخوانید : معیار انتخاب همسر

عواقب و پیامدهای ناخواسته ازدواج زودهنگام

عدم موفقیت تحصیلی و ترک دانشگاه

وارد شدن در روابط عاشقانه، هوش از سر دختر و پسر می‌برد و قادر نخواهند بود بر روی درس و مشق‌های خود تمرکز کنند. همچنین به دلیل سپری کردن چند ساعت در مدرسه و رسیدگی به تکالیف آن باعث می‌شود از زندگی زناشویی باز بماند و این مسئله ممکن است سبب ترک تحصیل گردد. علاوه بر این مسئولیت‌های خانه و فرزند پروری دیگر وقتی برای رسیدگی به درس و تحصیل باقی نمی‌گذارد.

خستگی دختر و پسر از یکدیگر

شاید در ابتدا همه چیز شبیه یک بازی پر هیجان به نظر برسد و دختر و پسر تصور کنند هنوز دارند ادامه خاله بازی‌های شان را انجام می‌دهند اما به مرور زمان با این واقعیت امر روبه‌رو می‌شوند و چه بسا از همسر خود و ویژگی فکری و رفتاری وی بدشان بیایید.

بالا رفتن احتمال خیانت در ازدواج های زودهنگام

دختر و پسری که در سن کم ازدواج می‌کنند به خصوص زمانی که ازدواج‌شان تحت فشار خانواده باشد وقتی بزرگتر می‌شوند قدرت انتخاب پیدا می‌کنند و ممکن است بخواهند کمبود‌های عاطفی زندگی خود را با شخص ثالثی جبران کنند.

آمار بیشتر طلاق و جدایی

عدم تفاهم، درگیری‌های لفظی و جسمی، عدم درک یکدیگر، بی‌مسئولیتی و مشکلات اقتصادی ناشی از ازدواج زودهنگام باعث می‌شود آمار طلاق افزایش یابد.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: ازدواج زودهنگام



:: برچسب‌ها: ازدواج زودهنگام ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با مرد مسن و سن بالا چندان مورد پذیرش جامعه نیست. دختران جوانی که به دلایل مختلف حاضر به ازدواج با مردان پیر و مسن تر از خودشان می شوند، علاوه بر شماتت اطرافیان متحمل معضلات دیگری نیز می‌شوند. اما همیشه هم انگیزه مالی دلیل این ازدواج ها نیستند، و عشق و علاقه در ازدواج با مردان مسن هم به چشم می‌خورد. باید گفت که نمی‌توان ازدواج با مرد مسن را تنها با یک عینک قضاوت کرد. بلکه برای تصمیم گیری در این مساله باید به جوانب دیگری غیر از سن نیز توجه بنمایید. برای بررسی دقیق این ازدواج حتما از خدمات تخصصی مشاوره ازدواج استفاده نمایید.

منبع: ازدواج با مرد مسن

ازدواج با مرد مسن

دخترانی که این تصمیم را دارند باید حتما ویژگی‌های مختلفی از جمله تفاوت سطح بلوغ عاطفی، وجود فرزند یا زن سابق مرد سن بالا، وضعیت مالی، هدف او از ازدواج یا دیدگاهش نسبت به این مسئله را مد نظر قرار داده و پیش از ورود به زندگی مشترک، این موارد را بررسی و تحلیل قرار دهند و چنانچه در این مورد به مشکل یا ناسازگاری برخورد کردند، با مراجعه به مشاور و استفاده از راهنمایی‌ها و توصیه‌های وی تصمیم به این اقدام بگیرند.

اگر دختران بخواهند با بی توجهی به این عوامل و با چشمانی بسته قدم در چنین رابطه‌ای بگذارند، ممکن است در آینده با پشیمانی بزرگی در زندگی خود روبرو شده و با خود بگویند که اگر می‌توانستند به عقب برگردند هرگز چنین انتخابی را انجام نمی‌دادند. پس لازم است که حتما مواردی که در ادامه به بحث خواهیم گذاشت را مورد توجه قرار دهند. برای کسب اطلاعات در زمینه معیار انتخاب همسر کلیک کنید.

علت علاقه دختر جوان به ازدواج با مرد مسن

علت‌های مختلفی برای گرفتن تصمیم ازدواج با مرد سن بالا در میان دختران وجود دارد که در ادامه قصد داریم به مهم‌ترین و رایج‌ترین آن‌ها اشاره کنیم. اگر چه عمده علل ازدواج دختران با مردان سن بالا عوامل زیر می‌باشد، اما مواردی هم دیده شده که این رابطه صرفا بر پایه علاقه و با شناخت و احترام متقابل شکل گرفته و هیچ عامل دیگری دو طرف را به قرار گرفتن در چنین رابطه‌ای سوق نداده است.

دلایل مختلف دختران برای ازدواج با مردان سن بالا

_حمایت و پشتیبانی ناکافی و ناقص خانواده از دختران
_نداشتن مکانی امن و سرپناهی مطمئن برای زندگی
_محرومیت از داشتن پدر در خانواده
_بی توجهی و اهمیت ندادن پدر خانواده به فرزندان دختر و پشتیبانی نکردن از آن‌ها
_عدم موفقیت در برقراری رابطه با مردان هم سن و سال یا با اختلاف سنی کم
_زندگی کردن در خانواده‌هایی با طبقه اجتماعی پایین
_نگاه کردن به ازدواج به عنوان راهی برای رهایی یافتن از خانواده
_خود کم بینی و نداشتن اعتماد به نفس کافی در دختران
_ضربه خوردن و شکست در روابط پیشین با پسران کم سن و سال
_ازدواج کردن به قصد انتقام گرفتن از شرکای پیشین، اطرافیان یا همسر سابق
_موقعیت اجتماعی و وضعیت مالی خوب مرد مسن

بیشتر بخوانید : سن ازدواج

مزیت های ازدواج با مرد سن بالا

ازدواج با مردان سن بالا مزایایی برای دختران به همراه دارد که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

1. مدیریت بحرن ها و مشکلات

مردان سن بالا به دلیل تجربه‌ بیشتر خود در حل مشکلات پیش آمده در زندگی مهارت خوبی دارند. این افراد کمتر تحت تاثیر احساسات هستند و سعی می‌کنند با منطق نسبت به حل مسائل اقدام کنند و اینگونه زنان می‌توانند در زندگی آرامش خاطر بیشتری داشته باشند.

2. ثبات مالی و فراهم بودن رفاه زندگی

امنیت مالی از عمده دلایل تمایل دختران جوان به ازدواج با مرد سن بالاست. مردان سن بالا به یک ثبات مالی رسیده‌اند و می‌توانند امنیت مالی و رفاه اقتصادی را برای همسر و فرزندان خود تامین نمایند. در واقع می‌توان گفت که ازدواج با این مردان دغدغه‌های مالی را به همراه نخواهد داشت.

3. قدر خانواده و همسر را می دانند

مردان سن بالا به دلیل تجربه‌های تلخ و شیرینی که در گذشته داشته‌اند، راه‌های ارتباط با خانواده و ایجاد یک محیط گرم و صمیمی‌در خانواده را بلدند. آن‌ها معمولا قدر همسر خود را می‌دانند و سعی می‌کنند زندگی معقول و بی تنشی را برای او فراهم نمایند و نیاز‌های همسر و فرزندان برای آن‌ها اهمیت دارد.

4. بلوغ و پختگی مردان مسن

مردان سن بالا از ثبات شخصیتی برخوردار هستند و چالش‌هایی که در زندگی با یک مرد جوان ممکن است به وجود بیاید در زندگی با مرد سن بالا وجود ندارد. شخصیت این افراد شکل گرفته و ازدواج و زندگی با آن‌ها امنیت بیشتری را نصیب زن خواهد کرد. آن‌ها مسیر درست زندگی را می‌دانند و مشکلات کمتری را در مقایسه با جوانان دارند.

5. نبود مشکلات و نگرانی های ازدواج

به دلیل مشکلات متعددی که در سر راه جوانان امروزی وجود دارد امکان ازدواج برای آن‌ها کمتر است. این مشکلات عمدتا مسئله بی پولی و بیکاری ونداشتن مسکن است و همین امر سبب شده اکثر پسران جوان تن به ازدواج ندهند و این گونه دختران زمان خود را برای ازدواج از دست خواهند داد. در این شرایط ازدواج با یک مرد سن بالا که از لحاظ مالی و شغلی و شرایط اجتماعی به ثبات رسیده می‌تواند گزینه خوبی باشد.

بیشتر بخوانید : اختلاف سنی زیاد در ازدواج

عاقبت ازدواج با مرد مسن

اگر شکاف سنی عمیقی بین زن و شوهر وجود داشته باشد، می‌تواند منجر به تفاوت‌های فراوانی در سلایق آن‌ها، دیدگاهشان نسبت به زندگی و مسائل مختلف آن، فعالیت‌ها و موارد مورد علاقه هر دو و سایر خصوصیاتشان شود. حتی ممکن است همسری که سن بالاتری دارد از همراهی با شریک خود در تفریحات و انواع فعالیت‌ها امتناع کرده که این امر هم ممکن است به دلیل سطح پایین انرژی و انگیزه در مرد سن بالا باشد.

مردانی که سن بالاتری دارند اغلب از نظر تمایلات و توانایی‌های جنسی با یک دختر جوان متفاوت بوده و ممکن است نتوانند تمام نیازها و درخواست‌های او از یک رابطه جنسی سالم و دو طرفه را برطرف کنند. این مردان عموما مشکلات بیشتری را در زندگی پشت سر گذاشته و از تجربه‌های بیشتری نسبت به یک دختر جوان برخوردارند، به همین دلیل در بیشتر مواقع ترجیح می‌دهند که خودشان تصمیم‌های بزرگ و مهم زندگی را گرفته و کنترل امور را به دست بگیرند. تکامل و بلوغ فکری در مردان مسن و تفاوت در دید آن‌ها نسبت به وقایع هم می‌تواند عاملی باشد که باعث شود روابط دو طرف رو به سردی و یکنواختی رود.

نکاتی که در ازدواج با مرد مسن باید بدانید

این روزها نگاه اکثر افراد جامعه به ازدواج یک دختر جوان با مردی مسن، یک نگاه منتقدانه و منفی است که اغلب این گونه ازدواج‌ها را نفی می‌کند. اما با این حال زوجی که چنین شرایطی را دارند باید حتما قبل از ازدواج موارد زیر را در نظر بگیرند تا بتوانند پایه‌های زندگی خود را هر چه محکم‌تر بنا نهند.

1. تامل و ارزیابی ازدواج به کمک مشاوران روانشناسی

سعی کنید با مراجعه به یک مشاور، پیش از تصمیم به ازدواج از راهنمایی‌های او جهت شناخت میزان تطابق با شریک‌تان در زمینه‌های مختلف فکری، فرهنگی، اولویت‌ها، ارزش‌ها و اهداف یکدیگر از ازدواج آگاهی پیدا کرده و با بینش و بصیرت لازم در این راه قدم بگذارید. اگر دلایل شما برای ازدواج با یک مرد مسن صرفا جهت گریختن از مشکلات و مسائل زندگی باشد، یک مشاور خوب شما را جهت یافتن راه‌هایی برای حل این مشکلات یاری خواهد کرد.

2. در نظر گرفتن زندگی مردان مسن

ممکن است مردی که قصد ازدواج با او را دارید قبلا دست به ازدواج زده و هم اکنون صاحب فرزندانی از همسر سابق خود باشد. اگر چنین باشد لازم است ببینید که آیا می‌توانید خود را با این قضایا تطابق دهید و رفت و آمد یا حتی زندگی با فرزندان او را تحمل کنید یا این کاری خارج از توانایی‌های شماست.

3. بررسی نظر اطرافیان و نزدیکان

درست است که انسان باید مطابق میل و خواسته خود و نه دیگران زندگی کند اما باید به این مساله توجه داشته باشید که خواه ناخواه در جامعه و میان افرادی زندگی می‌کنید که مجبور به تعامل و رفت و آمد با آن‌ها هستید. به همین دلیل باید بررسی کنید که تبعات ازدواج با یک فرد مسن تا چه میزان بر افکار و نظرات بقیه تاثیر گذار بوده و آیا قادر به تحمل بار حاصل از این دیدگاه‌ها و باورهای سایرین در طول زندگی مشترک خود خواهید بود یا خیر.

4. در مورد فرزندآوری صحبت شود

مردان مسنی که پیش از این صاحب فرزند شده‌اند ممکن است دیگر تمایلی به فرزندآوری نداشته باشند در حالی که دختر جوان بخواهد این تجربه را در زندگی مشترک خود با همسرش داشته باشد. لازم است که حتما این موارد را پیش از ازدواج با شریک زندگیتان در میان گذاشته و در صورت داشتن نظراتی متناقض و ناسازگار با یکدیگر، از راهنمایی‌ها و توصیه‌های یک مشاور استفاده کنید.

نتایج تحقیقات در رابطه با ازدواج مردان مسن

به دنبال تحقیق و مطالعات انجام گرفته توسط مریم ولدخانی، عبد الباسط محمود پور و همکاران در سال 1395 در مورد تاثیر سن ازدواج بر الگوهای همسر گزینی و تفاوت سنی زوجین بر کیفیت زندگی زناشویی زنان، نشان داده شد که تفاوت سنی (بزرگ‌تر بودن زن، کوچک‌تر بودن زن و هم سن بودن آن‌ها) تأثیري بر کیفیت زندگی زناشویی ندارد. از آنجایی که دختران زودتر از پسران به بلوغ جسمی ‌می‌رسند و به تبع آن جامعه از آن‌ها انتظار رفتار‌هاي بزرگ سالانه بیشتري دارد، این امر موجب شده که آن‌ها فراتر از سن تقویمی‌شان به رشد شناختی برسند. به همین دلیل واضح است که این مساله موجب می‌شود تفاوت سنی تأثیر کم رنگ‌تري بر میزان کیفیت زناشویی بگذارد.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: ازدواج با مرد مسن



:: برچسب‌ها: ازدواج با مرد مسن ,
:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با مرد کوچکتر به دنبال تحولات اجتماعی و تغییر نقش و جایگاه خانم ها در جامعه رواج بیشتری یافته است. اما خانم ها با قرار گرفتن در چنین موقعیتی برای شان مسائل مختلفی پیش خواهد آمد. چرا که هنوز هم دیدگاه مثبتی نسبت به بزرگ تر بودن خانم از شوهرش وجود ندارد. فرقی ندارد این اختلاف کم باشد یا زیاد، یک سال باشد یا 5 سال، در هر صورت زخم زبان ها و مخالفت های خانواده ها پیش می‌آید. البته همیشه هم اینطور نیست، اما اگر در خانواده ای هستید که برای ازدواج بایدها و نبایدهای زیادی تعریف کرده‌اند، به احتمال زیاد با این مساله مواجه خواهید شد. اما آیا واقعا ازدواج با مردی کوچکتر از خود انقدر اهمیت دارد؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال با ما همراه باشید و اگر به جواب خود نرسیدید حتما از خدمات مشاوره ازدواج استفاده نمایید.

منبع: ازدواج با مرد کوچکتر

ازدواج با مرد کوچکتر از خود

یکی از دلایل موفقیت زندگی زناشویی، قرار گرفتن زن و مرد در کنار یکدیگر با تناسب سنی خاص است. اگر چه این موضوع واقعیت مطلق نیست اما در صحت آن کمتر می‌توان شک کرد. زن و مرد هر کدام ویژگی‌های شخصیتی متفاوتی دارند که با گذر زمان و افزایش سن، تعدیل می‌یابد. اگر زن و مرد با اختلاف سنی زیاد اقدام به ازدواج نمایند، قطعا زنان تجربه کننده کمبودهایی به ویژه از نظر عاطفی خواهند بود. حال اگر این اختلاف سنی از طرف زن باشد و سن زن چندین سال از مرد بیشتر باشد، به احتمال زیاد ازدواج موفقی نخواهند داشت. برای آشنایی با معایب و مزایای اختلاف سنی زیاد در ازدواج کلیک کنید.

دلیل ناموفق بودن ازدواج با مرد کوچکتر

سن یکی از ملاک های ازدواج است که هر دو طرف باید آن را جنبه های مختلف در نظر بگیرند. علارغم دیدگاه کلیشه ای که زن باید کوچک‌تر از مرد باشد، زوج‌های خوشبختی هم هستند که از این قاعده تبعیت نمی‌کنند. بنابراین برای ارائه نظر دقیق باید جنبه‌‌های دیگر شخصیتی هر دو طرف نیز بررسی شود. اما به طور عمده در ازدواجی که زن اختلاف سنی زیادی با مرد دارد یا مرد سنش کمتر است، علل زیر در آن رابطه به چشم می‌‍خورد. برای آشنایی با معیار انتخاب همسر کلیک کنید.

1. بالغ شدن زودتر خانم ها

دختران به دلیل شرایط بیولوژیک بدن خود معمولا با فاصله زمانی 2 تا 3 سال زودتر از پسران، بلوغ و رشد جسمی، عقلی، جنسی  را تجربه می‌کنند و به اصطلاح دختران نسبت به پسرها سریع‌تر به پختگی‌های رشدی دست می‌یابند.

2. ازدواج با مرد کوچکتر | پایین آمدن نیازها و میل جنسی در خانم ها

منطقی است که وقتی زنان نسبت به مردان، بلوغ جنسی را زودتر شروع نمایند، در هنگام برقراری رابطه جنسی، زودتر دچار فروکش کردن نیازهای جنسی می‌شوند. در حالی که مردان، دو تا سه سال دیرتر تجربه کننده بلوغ جنسی بوده‌اند، پس دیرتر هم دچار فروکش کردن نیازهای جنسی می‌شوند. به این ترتیب همزمان با اینکه مردان کوچکتر، دوران گرم مزاجی و میل زیاد به رابطه جنسی را تجربه می‌کنند، زنان بزرگتر دوران سردی و کاهش میل به رابطه جنسی را سپری خواهند کرد.

3. شکسته شدن و از دست رفتن شادابی ظاهری خانم

زنان دارای شرایط شکننده و روحیه حساس‌تری هستند. در مقابل سختی‌ها و نوسانات زندگی، سریع‌تر واکنش نشان داده و خسته می‌شوند. این خستگی در ظاهر آنان اثرات پژمردگی و کاهش طراوت اولیه را باقی می‌گذارد. علاوه براین زایمان نیز یکی دیگر از عواملی است که تا حد زیادی زنان را نسبت به طراوت و شادابی اولیه متفاوت می‌نماید. بنابراین اگر زن بزرگتر از همسر خود باشد، پژمردگی ظاهری وی نسبت به همسر بیشتر نمایان می‌شود.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید :  سن ازدواج  [/box]

مشکلات ازدواج با مرد کوچکتر

ازدواج با مرد کوچکتر مشکلاتی را برای زنان به همراه دارد که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

1. همسطح نبودن بلوغ فکری و روانی

 زنان بزرگتر به پختگی‌های لازم برای زندگی رسیده‌اند و بیشتر دوست دارند رفتارهایی با وقار و منطقی داشته باشند. این زنان به مرور زمان با مشاهده رفتارهای خام و بی تجربه همسران کوچکتر خسته شده و حوصله سر و کله زدن با آنان را ندارند. این امر زمانی تشدید می‌شود که مردان کوچکتر در زمان ازدواج در دامنه سنی 20 تا 30 سال یعنی دوران جوانی و بی تجربگی به سر ببرند.

2. تحمیل نقش مادرانه به جای نقش همسر

وقتی سن مرد کمتر باشد، زن کم کم از نقش همسر بودن فاصله گرفته و به نقش مادر بودن تغییر پیدا می‌کند. زن به دلیل پختگی و رشد عقلی خود، وقتی می‌بیند که همسر کوچکترش دچار اشتباه می‌شود مانند یک مادر عمل کرده و شروع به پند و اندرز می‌کند.

3. کم شدن اعتماد به نفس خانم و نادیده گرفتن علایق

اگر زن چندین سال از همسر خود بزرگتر باشد به جهت اینکه می‌خواهد مطابق میل شوهر خود باشد و به نحوی مورد رضایت قرار بگیرد، از خواسته‌ها و علائقش دست کشیده و خود را مطابق و متناسب با خواسته‌های شوهر کوچکتر خود قرار می‌دهد. حتی ممکن است ظاهری برای خود درست کرده و به نحوی رفتار نماید که شایسته و برازنده سن وی نباشد.

4. ازدواج با مرد کوچکتر | حساسیت بیش از حد به مسائل پیش پا افتاده

اگر زن از مرد بزرگتر باشد پس از گذشت مدتی نسبت به ازدواج خود حساس می‌شود؛ خود را با زنان دیگر مقایسه می‌کند، به رفتارهای همسر حساسیت زیاد پیدا کرده و سریعا واکنش نشان می‌دهد. این روند حساس شدن تا مرحله بی‌اعتمادی و کنترل کردن شوهر ادامه خواهد یافت.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا ازدواج با مرد کوچکتر انتخابی درست است؟

شاید در مواردی دیده شود که زن و مرد با وجود اختلاف سنی و بزرگتر بودن سن زن، زندگی خوبی دارند اما قطعا کمبودهایی در زندگی آنان وجود خواهد داشت. پس منطقی‌تر این است که ازدواج با شرایط اختلاف سنی مناسب و بزرگتر بودن مرد انجام گیرد.

منبع: ازدواج با مرد کوچکتر



:: برچسب‌ها: ازدواج با مرد کوچکتر ,
:: بازدید از این مطلب : 491
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 1 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلاف سنی زیاد در ازدواج می تواند باعث دور شدن زن و مرد از یکدیگر شود، اما همیشه این موضوع صدق نمی‌کند. و زوج های زیادی هم هستند که با وجود اختلاف سنی زیاد احساس خوشبختی دارند. “سن یک عدد است”، شاید نتوان به طور کامل این حرف را پذیرفت چرا که رفتار، شخصیت، خواست و آرزوها، نیازها و.. هر انسانی به سن او ارتباط مستقیم دارد. پس نادیده گرفتن کامل اختلاف سنی نمی‌تواند شما را به آنچه که می‌خواهید نزدیک کند. اگر خواستگار یا گزینه ازدواجی شما دارای اختلاف سنی زیادی است، پیشنهاد می‌کنیم حتما درباره این مساله بررسی های لازم را به عمل بیاورید. و برای دریافت مشاوره ازدواج اقدام کنید.

بیشتر بخوانید : بهترین سن ازدواج

منبع: اختلاف سنی زیاد در ازدواج

اختلاف سنی زیاد در ازدواج

ازدواج برای هر کسی معنای خاص و به خصوصی دارد، و شما نمی‌توانید از ازدواج تنها یک هدف برای همه آدم ها تعیین کنید. بنابراین درستی یا نادرستی یک ازدواج با وجود اختلاف سنی باید با توجه به هر زن و مردی مورد بررسی قرار بگیرد. چه بسا چنین ازدواجی به برخی توصیه نمی‌شود و برعکس برای دیگری موجبات رشد و پیشرفت خواهد شد. پس اگر به دنبال پاسخی برای ازدواج با کسی هستید که اختلاف سنی زیادی با شما دارد، حتما با دریافت خدمات مشاوره ازدواج می‌توانید تصمیم منطقی تری بگیرید. در ادامه به رایج ترین مشکلات این نوع ازدواج‌ها پرداخته‌ایم.

مشکلات اختلاف سنی زیاد در ازدواج

اختلاف سنی زیاد می‌تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

1. درک نکردن یکدیگر

زن و مرد نیاز دارند که توسط همسر خود فهمیده شوند و به عبارتی همسرش او را درک نماید. این امر زمانی واقعیت پیدا می‌کند که دختر و پسر ادراک نزدیک به هم داشته باشند، یعنی نسبت به موضوعات مختلفی که در زندگی زناشویی رخ می‌دهد دیدگاه مشابهی داشته و نظرات یکدیگر را پیرامون آن موضوع بشنوند و به شکل منطقی واکنش نشان دهند. وقتی زن و مرد با دامنه اختلاف سنی کم اقدام به ازدواج می‌کنند، معمولا از لحاظ فکری، روحی و جنسی ویژگی‌های مشابهی دارند که باعث می‌شود همدیگر را درک کرده و به خواسته‌های هم احترام بگذارند. این در حالیست که اگر اختلاف سنی زیاد باشد، زن و مرد نمی‌توانند درک صحیحی از هم پیدا کنند و هر کدام افکار و ذهنیت خاصی را نسبت به موضوع پیش آمده نشان می‌دهند.

2. اختلاف سنی زیاد در ازدواج | جابجایی نقش والد و همسری

والدین به دلیل اینکه چند سال بیشتر از فرزندان خود زندگی کرده‌اند و تجارب مختلفی به دست آورده‌اند در مواقعی که فرزندشان دچار اشتباه می‌شود، شروع به پند و اندرز کرده و نقش یک حمایت کننده را ایفا می‌کنند. این نکته در هنگام ازدواج با اختلاف سنی زیاد هم مشاهده می‌شود چرا که وقتی زن یا مرد بزرگتر باشد، قبلا اشتباهاتی را مرتکب شده‌اند که غالبا طرف مقابل که چندسن سال کوچکتر بوده، اکنون مرتکب می‌شود. بنابراین همسران بزرگتر مانند والدین عمل کرده و پند و اندرز می‌دهند.

بیشتر بخوانید : ملاک انتخاب همسر

3. عدم رضایت از رابطه جنسی

موضوع اختلاف سنی زیاد زمانی بسیار مسئله ساز خواهد شد و زمینه را برای خیانت‌های زن یا مرد فراهم می‌آورد که یکی از زوجین دارای سن زیاد بوده و به نوعی دچار سردی و کاهش میل به برقراری روابط جنسی شده باشد. حال همسر دارای سن کوچکتر دارای میل شدید به برقراری رابطه جنسی می‌باشد و چنانچه این نیاز توسط همسر وی برطرف نشود، ممکن است به سمت راه حل‌های مختلف برود که یکی از نتایج منفی این امر، بروز خیانت‌های بعد از ازدواج است.

4. محدود کردن و کنترل یکدیگر

مدتی پس از ازدواج، تاب و تاب‌های اولیه کاهش می‌یابد و زن و مرد با منطق بیشتری به نتایج و پیامدهای ازدواج فکر می‌کنند. وقتی زن و مردی با هم ازدواج نمایند که دامنه اختلاف سنی آن‌ها زیاد باشد، کم کم به این مسئله فکر می‌کنند که همسر جوان‌شان نیاز به همسر هم سن و سال خود دارد و این ذهنیت پیش می‌آید که نکند همسر من در فکر خیانت است و به دیگری گرایش دارد. به همین دلیل نسبت به کوچکترین رفتار همسر حساس شده و می‌خواهد به هر طریقی از کار او سر در بیاورد. به این ترتیب شروع به کنترل کردن همسر خود نموده و ذهنیت شکاکانه‌ای نسبت به رفتارهای همسر کوچکتر خود پیدا می‌کند.

5. احساس شرم و کم شدن جایگاه اجتماعی

وقتی زن یا مرد چندین سال از همسر خود بزرگتر باشد یا به عبارت اختلاف سنی بین آن‌ها زیاد باشد تفاوت در ظاهر آنان قابل مشاهده می‌شود. یکی از زوجین سن بالایی داشته و نسبت به سن خود چهره‌ای فرسوده‌ای دارد و همسر کوچکتر چهره‌ای شاداب و با طراوت خواهد داشت. به این ترتیب به مرور زمان همسر کوچکتر از اینکه در اماکن عمومی با همسر خود که تقریبا سنی نزدیک به والد او را دارد، دیده شود شرمنده شده و خجالت می‌کشد.

6. اختلاف سنی زیاد در ازدواج | نبود انعطاف

اختلاف سنی زیاد در هنگام ازدواج باعث می‌شود دو نفر با دو حالت انعطاف پذیری متفاوت در کنار هم قرار گیرند. یکی از زوجین جوان بوده و انعطاف بیشتری برای تغییر دارد اما آن یکی سن بیشتری داشته و به عبارتی شخصیت وی در طول مدت زمان زیادی که از عمر وی سپری شده، شکل گرفته است. بنابراین نمی‌تواند انعطاف بیشتر از خود نشان دهد. در زیر مقالاتی را که مربوط به انواع اختلاف سنی هستند را می‌توانید بخوانید

ازدواج با مرد کوجکتر

 ازدواج با مرد سن بالا

ازدواج با دختر بزرگتر

با وجود تمامی موارد ذکر شده باز هم دیده می‌شود که دو نفر با اختلاف سنی زیاد زندگی شیرین و بی دغدغه‌ای در کنار هم دارند و نمی‌توان این موضوع را انکار کرد. همچنین دانستن عواقب ازدواج با اختلاف سنی زیاد می‌تواند در نحوه انتخاب در این تصمیم بزرگ زندگی بسیار موثر باشد ولی برای افرادی که انتخاب خود را کرده‌اند و با فردی بسیار بزرگتر یا بسیار کوچکتر از خود ازدواج کرده‌اند، باید دنبال راهکاری جهت حفظ زندگی بود. در این رابطه می‌توان ازمتخصصین و مشاوارن با تجربه در این زمینه کمک گرفت. 

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید و یا از منوی سایت در قسمت درگاه پرداخت اقدام به رزرو وقت نمایید.

 

 

عواقب اختلاف سنی زیاد در ازدواج چیست؟

اختلاف سنی زیاد می‌تواند پیامدهای منفی را به همراه داشته باشد از جمله پیامد‌های آن تغییر نقش یکی از زوجین به والد، اختلاف زیاد در خواسته‌ها و نیازهای مختلف، بروز شک و تردید بین زوجین، دلسردی و سرخوردگی از ازدواج است.

منبع: اختلاف سنی زیاد در ازدواج



:: برچسب‌ها: اختلاف سنی زیاد در ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 531
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : جمعه 31 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با دختر بزرگتر هر چند که این روزها از طرف برخی آقایان قابل قبول هست، اما شاهد مخالفت های شدید خانواده ها با این ازدواج هستیم. هنوز هم برای بسیاری از خانواده مساله سن اهمیت زیادی داشته و رضایت به ازدواج پسرشان با دختر خانمی بزرگتر از خودشان را نمی‌دهد. این مخالفت ها به اشکال مختلف به دختر و پسر وارد شده و برای آن ها ناراحتی به بار می‌آورد. اما آیا واقعا ازدواج با دختری بزرگ تر از پسر چه مشکلی می‌تواند ایجاد کند؟ مسلما با بالا رفتن آگاهی شما نسبت به این مساله بهتر می‌توانید درباره این موضوع تصمیم گیری نمایید و یا حتی با خانواده خود و همسر آینده تان به یک دیدگاه منطقی برسید. حتما پیشنهاد می‌کنیم که از خدمات مشاوره ازدواج استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید : معیار انتخاب همسر

منبع: ازدواج با دختر بزرگتر

ازدواج با دختر بزرگتر از پسر

به این چنین ازدواج‌هایی که در آن‌ها پسران، خانمی با سن بالاتر از خود را به عنوان همسر آینده‌شان انتخاب می‌کنند، ازدواج‌های معکوس گفته می‌شود. آن چه روانشناسان از آن تحت عنوان ریشه اصلی وقوع ازدواج‌های معکوس یاد می‌کنند، عزت نفس پایین در پسران جوان به دنبال شرایط و تصویر ذهنی آن‌ها از خودشان است که منشا این کاهش عزت نفس به دوران کودکی و رفتارهای نادرست انجام گرفته در مقابل کودک از جانب والدین برمی‌گردد. این پسران توانایی به دست گرفتن کنترل یک زندگی آرام و آسوده در کنار یک دختر هم سن و سال خود یا کوچک تر را به عنوان عضوی دائمی در زندگی‌شان نمی‌بینند و همواره خود را محتاج کمک و دستگیری دیگران برای نجات از وضع زندگی کنونی‌شان می‌دانند، بدون اینکه بخواهند دست به کاری بزنند و به اصلاح شرایط موجود بپردازند.

بیشتر بخوانید : اختلاف سنی زیاد در ازدواج

علت تمایل پسران به ازدواج با دختر بزرگتر

ازدواج با دختران بزرگتر با توجه به تعداد سال ها، علل مختلفی دارد، اما گرایش جوانان به ازدواج با دختر بزرگتر دلایلی به طور کلی به شرح زیر است.

1. نداشتن توانایی و قدرت مالی

یکی از تفکراتی که ممکن است پسران جوان را به سمت ازدواج با دختر بزرگتر از خود سوق دهد، سهیم شدن و برخورداری از منافع و جایگاه خوب اقتصادی و اجتماعی این خانم‌هاست. از آنجایی که در این دوره زمانی اغلب زوج‌هایی که تصمیم به زندگی با یکدیگر را می‌گیرند، از مشکلات گوناگون و متعددی در اوایل زندگی، بالاخص مشکلات مالی رنج می‌برند که گاها دیده شده حتی منجر به جدایی و طلاق آن زوج می‌گردد، به همین دلیل پسران نیز جهت یافتن احساس امنیت مالی و تضمین یک زندگی بی دغدغه در زمینه تامین درآمدها و مخارج ماهانه و سالانه تصمیم به ازدواج با دخترانی می‌گیرند که از این نظر در تنگنا نبوده و توانایی مالی خوبی داشته باشند. 

2. ازدواج با دختر بزرگتر | نیاز به حامی

از سایر دلایلی که زمینه ساز ازدواج پسران با دختر بزرگتر از خودشان می‌شود، نیاز آن‌ها به یک حامی عاطفی و توجه به آنان به عنوان فردی که مورد قبول و مهم واقع شده است، می‌باشد. امروزه با پیشرفت و گسترش علم و فناوری و پیدایش شیوه‌های نوین و کارامد در زمینه ارتباطات، تکنولوژی چنان پیشرفتی حاصل کرده که عملا باعث بروز شکافی عظیم در روابط میان اعضای خانواده گردیده است و همین بی بهره بودن و عدم مشارکت و تعامل فعال یک فرد در محیط خانواده به صورت یک حس نیاز و کمبود در ذهن این شخص رسوخ می‌کند و به همین دلیل است که اغلب به دنبال جلب نظر اطرافیان و دریافت محبت از جانب آن‌ها می‌گردند.

چنین پسرانی که در این این گونه محیط‌ها رشد یافته‌اند غالبا مجذوب زنانی می‌شوند که بیشتر به آن‌ها محبت ورزیده، برایشان اهمیت زیادی قائل بوده و اغلب آنان را مرکز توجه و محوریت اصلی تفکر و صحبت‌های خود قرار می‌دهند. اگر این کمبود محبت و توجه بیش از اندازه باشد، ممکن است باعث در نظر گرفتن نقش مادری برای این خانم‌ها شده و از آنان طلب محبت ورزیدن و اختصاص دادن حمایت‌های مادرانه به خود را بکنند.

3. پختگی و با تجربه تر بودن این خانم ها

آن چه که پسران درباره زنان بزرگتر از خود به خوبی می‌دانند و به نوعی همین عامل بوده که نظرشان را به خانم‌های سن بالا جذب کرده، این است که چنین زنانی از تجربه و مهارت لازم جهت اداره و مدیریت یک زندگی به نحو درست و شایسته برخوردارند و می‌توانند مشکلات را به راحتی از سر راه خود و زندگیشان برداشته و آن را به شکلی هدفمند سازماندهی کنند. این‌ها زنانی هستند که از قبل، عاشقی کردن‌ها و شکست عشقی خوردن‌ها را پشت سر گذاشته و هم اکنون به مرحله ثبات و پایایی رسیده‌اند. عواطف و هیجانات رفتاری ناگهانی بر طرز فکرشان تاثیر نگذاشته و تحت نفوذ آن‌ها نیز قرار نمی‌گیرند در نتیجه به سرعت احساساتی نشده و قادرند به سادگی شرایط را کنترل کنند و با دست گرفتن زمام امور، آن‌ها را به مرحله انجام می‌رسانند.

بیشتر بخوانید : بهترین سن ازدواج

مشکلات ازدواج با دختر بزرگتر

همانطور که می‌دانید، رشد فکری و جسمی پسران در سال‌های دیرتری از عمرشان نسبت به دختران تکامل می‌یابد؛ بنابراین لازم است که فرد پیش از گرفتن چنین تصمیم مهم و سرنوشت سازی که زندگی مشترک یک عمر او را پایه ریزی می‌کند، شرط عقل را فراموش نکرده و تا رسیدن خود به سن بلوغ از دست زدن به چنین انتخابی پرهیز کرده و شتاب زده عمل نکند. بهترین حالت این است که هنگام ازدواج، پسران چند سال از دختران بزرگتر باشند و تا جای ممکن هر دو در یک سطح از درک، شعور و تحصیلات قرار داشته باشند. تحقیقات و بررسی‌ها نشان داده‌اند که اگر میزان اختلاف سنی بین دختر و پسر هنگام ازدواج متعادل باشد، احتمال طلاق و جدایی در آن‌ها هم افزایش خواهد یافت.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا ازدواج با دختر بزرگتر صحیح است؟

اگر چه امروزه ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خودشان بسیار زیاد شده اس ولی این موضوع دلیل بر صحیح بودن این انتخاب نیست. در کنار این موضوع گاهی دو نفر هر چند با وجود بزرگتر بودن خانم از لحاظ فکری در سطح مشابهی قرار دارند و می‌توانند سال‌ها در کنار هم خوشبخت باشند، ولی به طور کلی چنین ازدواجی پیشنهاد نمی‌شود و در صورت اصرار به آن مراجعه به مشاوران ازدواج برای ارائه راهکارهای مناسب جهت داشتن یک زندگی موفق ضروری است. 

ازدواج با دختر بزرگتر چه پیامدهایی دارد؟

ازدواج با دختر بزرگتر بعد از چندسال می‌تواند هم برای دختر و هم برای پسر سرخوردگی ایجاد کند چرا که اغلب این ازدواج‌ها توسط پسرانی که به دنبال حامی هستند نه همسر انجام می‌شود.

منبع: ازدواج با دختر بزرگتر



:: برچسب‌ها: ازدواج با دختر بزرگتر ,
:: بازدید از این مطلب : 915
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بهترین سن برای ازدواج مورد بحث بسیاری از متخصصان خانواده و سایر افراد صاحب نظر بوده و هست. عوامل مختلفی مثل نیازهای جنسی و نیازهای روانی در زمان مناسب برای تشکیل زندگی مشترک دخیل هستند. اما این روزها مساله بزرگی که جوانان با آن روبرو اند، توانایی و قدرت تامین مالی است. این موضوع آنقدر در ذهن جوانان دغدغه ایجاد کرده که خیلی اوقات شاهدیم که به سایر مسائل توجهی نمی‌شود؛ همین موضوع احتمال شکست و طلاق را بالا می‌برد. بنابراین علارغم توانایی مالی، شما باید به سن و درک مناسبی از زندگی رسیده باشید تا بتوانید مسئولیت گرداندن یک زندگی را به عهده بگیرید. برای پی بردن به بهترین سن ازدواج خودتان حتما از خدمات مشاوره ازدواج استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : معیار های انتخاب همسر

منبع: بهترین سن ازدواج

بهترین سن ازدواج بر اساس سن تقویمی

بهترین سن برای ازدواج چه زمانی است؟ متخصصان در جواب به این سوال این مسئله را مطرح می‌کنند که همه افراد بالغ توانایی ازدواج را دارند اما آنچه که بیش از سن تقویمی بر کیفیت زندگی زناشویی تاثیر می‌گذارد میزان بلوغ عاطفی و روانشناختی در فرد است. نکته حائز اهمیت این جاست که میزان بلوغ روانی همیشه با سن ارتباط مستقیم ندارد. به عبارتی دیگر ممکن است فردی با سن کم به پختگی کافی برای ازدواج برسد اما فردی دیگر با سنی بیشتر از او از بلوغ روانشناختی کافی برای تشکیل خانواده برخوردار نباشد. موارد زیر نشانه‌هایی از وجود بلوغ روانشناختی و عاطفی کافی در فرد هستند.

  • برخورداری از استقلال مالی و هیجانی
  • برخورداری از مهارت همدلی کافی
  • داشتن اعتماد به نفس کافی برای اداره یک خانواده
  • تسلط کافی روی هیجانات و توانایی کنترل خشم
  • برخورداری از انعطاف پذیری روانی و شنیدن نظرات مخالف
  • داشتن توانایی کافی برای سازگاری با شرایط مختلف
  • داشتن درک درست از جنس مخالف
  • توانایی حل مسئله و مدیریت مشکلات خانواده در زمان بحران

نکته بسیار مهم این است که ارزیابی میزان بلوغ روانشناختی برای همه افراد کار آسانی نیست. روانشناسان در جلسات مشاوره قبل از ازدواج با انجام مصاحبه‌ها یا گرفتن آزمون‌های روانشناختی به شما کمک می‌کنند تا بتوانید راحت تر این موضوع را بفهمید و تصمیم گیری معقولانه تری داشته باشید.

بیشتر بخوانید : ازدواج در سن بالا

عوامل موثر بر سن ازدواج

تعیین کردن یک سن خاص به عنوان سن مناسب برای ازدواج همه افراد نمی‌تواند نظری کارشناسانه باشد. در واقع هر فرد متناسب با شرایط، ملاک‌ها و هدف‌هایی که در زندگی دارد در یک زمان خاص از زندگی می‌تواند برای ازدواج آماده شود. از جمله عواملی که بر این موضوع تاثیر می‌گذارند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

1- رشد جسمی و جنسی

بلوغ جسمانی و رسیدن به رسش جنسی یکی از ابتدایی ترین ملاک‌ها برای ازدواج است. ازدواج کردن افرادی که هنوز به بلوغ نرسیده‌اند نمونه‌ای از کودک همسری است و می‌تواند آسیب‌های روانشناختی بسیاری را برای فرد به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید : ازدواج زودرس

2- بهترین سن ازدواج با توجه به کم شدن فاصله سنی با فرزندان

تولد فرزندان یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار بر سن ازدواج است. افرادی که دوست دارند فرزندانشان اختلاف سنی کمتری با آن‌ها داشته باشند اغلب در سنین پایین تر ازدواج می‌کنند. همچنین این موضوع تا حد زیادی به توانمندی‌های جسمانی بدن زن و مرد نیز ارتباط دارد. قدرت باروری زنان بعد از 40 سالگی تا حد زیادی کاهش می‌یابد و همچنین احتمال بروز خطاهای ژنتیکی برای افرادی که در سنین بالا باردار می‌شوند بیشتر است. در نتیجه همین عوامل باعث می‌شود که بازه زمانی 20 تا 35 سالگی بهترین بازه زمانی برای ازدواج و تولد فرزند شناخته شود.

3- استقلال طلبی

در جامعه امروز افرادی که بخواهند زندگی مستقل و خودساخته‌ای داشته باشند به زمان بیشتری نیاز دارند چرا که به دست آوردن شغل و جایگاه اجتماعی مناسب نیازمند گذراندن تکالیف گوناگونی است که از جمله آن‌ها می‌توان به تحصیلات دانشگاهی و خدمت سربازی برای پسران اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : اختلاف سنی زیاد در ازدواج 

4- بهترین سن ازدواج برای کاهش فشار نیاز جنسی

بدون شک تامین نیازهای جنسی یکی از انگیزه‌های مهم برای ازدواج است اما همه آن نیست. توانایی مدیریت این نیاز در دوران مجردی به شما کمک می‌کند تا بتوانید آگاهانه تر تصمیم بگیرید و از انتخاب‌های عجولانه بپرهیزید. با این حال نبود مجرایی سالم برای ابراز این انرژی درونی می‌تواند در زمان ازدواج تا حد زیادی تاثیر گذار باشد.

5- رسیدن به شناختی از خود و جهان

قبل از ازدواج و آشنایی با فردی دیگر ابتدا باید به شناخت کافی در مورد خود برسید. در واقع لازم است بدانید چه کسی هستید؟ از زندگی چه می‌خواهید؟ و چه اهدافی را دنبال می‌کنید؟ شاید این سوال‌ها در ظاهر ساده به نظر بیایند اما بسیاری از افراد در اواسط دوران جوانی هم نمی‌توانند به آن‌ها پاسخ دهند و در زندگی احساس سردرگمی می‌کنند. هرچقدر خودآگاهی دیرتر اتفاق بیافتد دستیابی به آمادگی روانی برای ازدواج نیز به همان اندازه به تعویق می‌افتد. برای آشنایی با معایب بالا رفتن سن ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

 

بهترین اختلاف سنی بین زن و مرد چند سال است؟

بزرگتر بودن مرد در حدود 3 الی 4 سال معمولا به عنوان اختلاف سنی نرمال و ایده آل در نظر گرفته می‌شود. با این حال اختلاف سنی مناسب امری نسبی است و می‌تواند متناسب با ویژگی‌های منحصر به فرد هر زوج تغییر کند.

منبع: بهترین سن ازدواج



:: برچسب‌ها: بهترین سن ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 491
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با همسن علاوه بر مزایایش می‌تواند دارای معایبی هم باشد. اما سن نمی‌تواند معیار مناسبی برای سنجش درستی ازدواجی باشد و برای تصمیم گیری حتما باید به سایر ملاک‌ها توجه داشته باشید. کم بودن اختلاف سنی با همسر به شما کمک می‌کند تا درک بهترین نیست به او داشته باشید. اما گاه سن عقلی و ویژگی های شخصیتی طرفین متناسب با سن عددی آن ها نیست. در این زمان احتمال بروز تعارض بیشتر خواهد شد. در ادامه توضیحات تکمیلی درباره ازدواج با همسن آورده‌ایم. پیشنهاد میکنیم حتما از خدمات مشاوره ازدواج نیز استفاده کنید.

منبع: ازدواج با همسن

ازدواج با همسن

تحقیقاتی که انجام شده نشان می‌دهد کسانی که از زندگی مشترک خود رضایت دارند فاصله سنی بین 3 تا 4 سال داشته‌اند. به این صورت که مرد از خانم 3 یا 4 سال بزرگ‌تر است. با این حال تنها عامل موثر در زندگی زناشویی سن نیست. عوامل مختلفی در جنبه‌های متفاوت دست در دست هم می‌دهند تا دو طرف کنار همدیگر خوشبخت باشند. در صورتی که ویژگی‌های شخصیتی دو طرف با یکدیگر سازگار باشد، می‌توانند بدون داشتن تفاوت سنی به این میزان با یکدیگر زندگی خوبی را تجربه کنند.

 

آیا ازدواج دختر و پسر با اختلاف سنی کم درست است؟

در جلسات مشاوره‎ای که افراد در آن حضور پیدا می‌کنند، می‌پرسند ازدواج با همسن درست است یا غلط. جواب دادن به این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهم‌تر از همه در نظر گرفتن سن به طور تقویمی می‌باشد. ممکن است فرد مطابق تقویم در سن کمی باشد اما ویژگی‌های شخصیتی، محیط و تجارت او به نحوی باشد که شخصیت پخته‌تری نسبت به سن خودش داشته باشد. برعکس این اتفاق هم می‌تواند رخ دهد؛ بعضی افراد علی رغم بالا رفتن سنشان به دلیل نداشتن هوش هیجانی در روابط ضعیف عمل می‌کنند. نباید این افراد را با هم سن و سالان‌شان هم ردیف دانست.

این مسئله نشان می‌دهد که لزوماً نباید زوجین دارای فاصله سنی خاصی باشند بلکه آنچه اهمیت دارد این است که از نظر سن عقلی و هوشی به یکدیگر نزدیک باشند و بتوانند ارتباط درستی باهم برقرار کنند. برای اینکه اطلاعات بیشتری از شخصیت فرد مقابل به دست آورید و اطمینان داشته باشید که به شناخت درستی رسیده‌اید، کمک گرفتن از یک مشاور یا روانشناس توصیه می‌شود. همچنین تست‌های روانشناسی می‌توانند کمک شایانی در جهت شناخت دو طرف از یکدیگر به عمل آورند.

 

شرایط لازم برای ازدواج با هم سن

بعضی افراد دارای ویژگی‌های شخصیتی‌ای هستند که نمی‌توانند در هیچ زمینه‌ای برتری طرف مقابل را بپذیرند. این گونه افراد چه زن باشند و چه مرد، در زمینه ازدواج به دنبال فردی هم سن با خودشان می‌گردند یا اینکه فرد مقابلشان از آن‌ها کوچک‌تر باشد. معقوله ازدواج با همسن برای این افراد که به اصطلاح شخصیت برتری طلب نامیده می‌شوند، مناسب‌تر از ازدواج با افراد بزرگ‌تر است. همچنین هر چقدر تفاوت سنی بالاتر برود، این افراد احساس سختی بیشتری می‌کنند. این سختی باعث می‌شود که روابط آن‌ها دچار چالش‌ها و مشکلات بیشتری شود. برای سنجش ویژگی‌های شخصیتی بهتر است به یک روانشناس یا مشاور مراجعه کنید.

 

مزایای ازدواج با همسن

ازدواج با همسن یا فردی که اختلاف سنی بسیار کمی دارد، فوایدی با خود به همراه دارد که عبارتند از:
-درک و همدلی بیشتر میان زن و شوهر
-سطح بدنی یکسان 
-سازگاری و انعطاف پذیری بالا
-دوستی و صمیمیت میان زن و شوهر

معایب ازدواج همسن

تجربیات یکسانی: وقتی در شرایط اجتماعی و فرهنگی یکسان با تجربیات مشابه باشید نمی توانید در رشد همسرتان زمینه لازم را فراهم کنید.

جابجایی نقش ها: زن و شوهر همسن ممکن است صمیمیت بیشتری داشته باشند اما در مقابل هم این احتمال هست که اقتدار و نقش مردانه خانواده از دست برود.

کم شدن شادابی و سلامت خانم: با پیشرفت علم و تغذیه سالم می توان از این موضوع چشم پوشی کرد، با این حال خانم ها پس از بارداری و زایمان بیش از مردان دچار شکستگی می شوند و این موضوع می تواند بر روی روحیه آن ها تاثیر منفی بگذارد.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج و اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

ازدواج با همسن موجب صمیمیت بین زوجین می‌شود؟

صمیمیت از فاکتورهای مهم در عشق است که وجود آن در زندگی مشترکی لازم است. آنچه صمیمیت بیشتری را بین زوجین فراهم می‌کند، رفاقت و دوستی بین آن‌هاست. معمولا افراد با همسن خود بیشتر احساس صمیمیت می‌کنند. پس می‌توان نتیجه گرفت ازدواج با همسن احتمال داشتن یک زندگی صمیمانه را بیشتر می‌کند.

منبع: ازدواج با همسن



:: برچسب‌ها: ازدواج با همسن ,
:: بازدید از این مطلب : 493
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آیا روش‌های تست متادون را می‌شناسید؟ متادون، از مواد اعتیادآور صنعتی و گروه شبه مخدرها به شمار می‌آید. این ماده مخدر به شکل قرص، شربت و پودرهای کریستالی سفید وجود دارند. متادون درمان پزشکی دارد و به عنوان مسکن و داروی ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد اما امروزه بسیاری از افراد برای ترک اعتیاد خود، خودسرانه اقدام به مصرف آن کرده و در نتیجه به خود متادون اعتیاد پیدا می‌کنند. در بسیاری از موقعیت‌های اجتماعی همچون استخدام و ازدواج، لزوم تست اعتیاد و متادون وجود دارد. در ادامه مقاله به بررسی کامل تست متادون و دلایل منفی منفی شدن تست می‌پردازیم. برای آشنایی با بهترین روش‌های ترک اعتیاد به متادون تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. برای دریافت خدمات ترک اعتیاد کلیک کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید :  اعتیاد چیست  [/box]

منبع: تست اعتیاد به متادون

کاربرد متادون

متادون، مسکن و مواد اعتیادآور صنعتی است که از آن برای رهایی از تریاک، هروئین و گاهی اوقات برای تسکین درد استفاده می‌شود. مدت تاثیر داروی متادون حدود 24 الی 48 ساعت و هروئین حدود 2 الی 3 ساعت است که زمان اثربخشی بیشتری دارد و پزشک فقط در شرایط خاص و دوز کم آن را برای بیمار تجویز می‌کند.

بنابراین دارو به دلیل وابستگی زیاد و اعتیادی که برای مصرف کننده ایجاد می‌کند باید با تجویز پزشک مصرف شود. برای بیمارانی که از لحاظ جسمی و سنی توانایی ترک را ندارند یا بیماری خاصی دارند و به دلیل توان بدنی ضعیف و اینکه برای آن‌ها امکان سم زدایی برای ترک وجود ندارد، می‌توان داروی متادون را با تجویز پزشک جایگزین مواد مخدر مصرفی کرد. برای آشنایی با علائم اعتیاد به متادون کلیک کنید.

 

تست متادون چگونه انجام می شود؟

تست متادون به 2 صورت آزمایشگاهی و غربالگری صورت می‌گیرد. احتمال خطا در این تست وجود دارد به همین جهت بهتر است از طریق تست‌های آزمایشگاهی اقدام کرد چرا که درصد خطا و تقلب نسبت به کیت‌های تشخیص متادون کمتر است. تست متادون به شیوه‌های متفاوتی انجام می‌شود که در زیر به این شیوه‌ها اشاره کرده‌ایم.

1. تست ادرار متادون

تست ادرار روشی ارزان و رایج می‌باشد که البته در آن امکان خطا وجود دارد به طوری که با مصرف بعضی از داروهای درمانی یا نوشیدن آب زیاد می‌توان نتیجه تست را تغییر داد. با نوشیدن آب زیاد ادار فرد رقیق شده و به دلیل رنگ و شفافیت ادرار، احتمال دارد نمونه پذیرفته نشود که قطعا دقت انجام تست در آزمایشگاه های معتبر و مورد تایید بالاتر است. متادون تا 3 روز بعد از مصرف در ادرار قابل تشخیص بوده و احتمال دارد شخص برای منفی شدن تست خود در این مدت متادون مصرف نکند.

2. تست اعتیاد به متادون با موی سر

با وارد شدن ماده مخدر به بدن، تمام سلول‌ها از فولیکول‌های موی سر گرفته تا ناخن‌ها به آن آلوده می‌شوند. تست موی سر، آزمایش آسان و مطمئنی است و در صورتی که شخص موهای سرش را کوتاه نکند، این تست مصرف متادون در حدود 90 روز گذشته را نشان می‌دهد. ضمن اینکه نمونه مو جهت تست را می‌توان از قسمت‌های دیگر بدن هم تهیه کرد.

اندازه لازم جهت تست مو کمتر از 2 و نیم الی 4 سانتی متر از ریشه می‌باشد. اعتبار و دقت این تست بیشتر از تست ادرار بوده و احتمال تقلب در آن بسیار کمتر از شیوه‌های دیگر است. همچنین این تست نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی دارد و به همین خاطر هزینه آن بیشتر از شیوهای دیگر است. در تست مو می‌توان علاوه بر وجود متادون، مقدار آن را نیز نشان داد که این مزیت در تست‌های دیگر وجود ندارد.

3. روش تست با تعریق

تست تعریق شیوه آسانی است. با این تست، امکان تشخیص مصرف متادون با گذشت چند هفته هم ممکن می‌باشد. البته اگر فرد تعریق زیادی داشته باشد، امکان دارد که در انجام تست مشکل ایجاد شده و تشخیص مدت زمان مصرف متادون را از بین ببرد.

4. روش تست با بزاق

تست بزاق روش جدیدتری برای تشخیص مصرف متادون می‌باشد. این تست شیوه آسانی است که نیاز به آزمایشگاه ندارد. در این تست، بزاق فرد توسط کارشناس گرفته می‌شود و احتمال تقلب در آن کم است. تست بزاق شیوه‌ای عالی برای سنجش استفاده اخیر شخص بوده و امکان پی بردن به چند ماده مخدر به صورت هم زمان را نیز دارد. در این تست امکان تشخیص مصرف متادون با گذشت تقریبا 24 ساعت وجود دارد و نتیجه تست چند دقیقه‌ای آماده می گردد.

5. تست متادون با کیت

کیت تست متادون، روش غربالگری محسوب می‌شود که در آن احتمال خطا به مراتب بیش از روش‌های آزمایشگاهی است. زمان تشخیص متادون با کیت 72 ساعت پس از مصرف است که کیت را با قرار دادن در ادرار تست می‌کنند. نیازی نیست ناشتا باشید و در هر زمان از شبانه روز می‌توانید این تست را انجام دهید. توجه کنید هر کدام از نوارهای تستی باید یک بار مصرف شوند.

برای استفاده از این کیت‌ها، باید یک عدد نوار را در داخل مقداری از نمونه ادرار شخص (تقریبا 1 سانتی متر) قرار داده و 15 ثانیه صبر کنید. اگر سطح متادون بالاتر از 300 نانوگرم در میلی لیتر شد جواب مثبت است. نوار باید 15 ثانیه در نمونه قرار گرفته و پیش از خواندن نتیجه 5 دقیقه بر روی سطح صاف غیر جاذبی باشد. شرح جواب تست در 1 دقیقه ابتدایی یا 10 دقیقه بعد ایجاد خطا می‌کند و به طور کلی می‌توان گفت که البته امکان خطای تکنیکی در این تست وجود دارد. در صورت مثبت شدن تست حتما برای ترک متادون اقدام کنید.

 

علل منفی شدن تست اعتیاد به متادون

نتیجه منفی تست به معنای عدم اعتیاد فرد نمی‌باشد. هر آزمایشی احتمال خطا دارد و با برخی روش‌ها می‌توان نتیجه آن را تغییر داد. از علل منفی شدن تست از طریق نمونه ادرار می‌توان به  تغییر در سطح ph ادرار از طریق افزودن خون، جوهر لیمو، سفید کننده و… اشاره کرد. همچنین استفاده از رقیق کننده‌ها در ادرار بر روی نمونه آن تاثیر می‌گذارد. تقلب در نمونه ادرار راه دیگری برای تغییر تست است؛ برای مثال با وجود حضور نمونه گیر شخص بیمار می‌تواند از طریق تخلیه سرنگی که نمونه فرد سالمی است به داخل ظرف نمونه تقلب کند.

از علل دیگر منفی شدن تست اعتیاد به متادون می‌توان مصرف بی 2، مصرف داروهای ادرارآور، نوشیدن آب زیاد، فاصله زمانی و تداخلات دارویی را نام برد. در قضیه تداخل دارویی توجه داشته باشید که مصرف برخی داروها می‌تواند مقدار متادون خون را افزایش دهد پس اگر دارویی استفاده می‌کنید آن را به مسئول آزمایشگاه اطلاع دهید. برای آشنایی با سایر انواع تست اعتیاد کلیک کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید :  ترک اعتیاد به متادون در خانه  [/box]

 

برای دریافت مشاوره در زمینه متادون و تست تشخیصی اعتیاد به متادون می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید. 

 

سوالات متداول

 

آیا متادون در آزمایش اعتیاد ازدواج رویت می‌شود؟

خیر مگر تست اختصاصی متادون گرفته شود. در آزمایش ازدواج تنها مشتقات مورفین ارزیابی می‌گردد که شامل متادون نیست.

آیا احتمال مرگ با مصرف متادون وجود دارد؟

بله گاهی اوقات استفاده خودسرانه و در دوز بالا سبب مرگ می‌شود. به همین دلیل ضروری است که مصرف آن تحت نظر پزشک متخصص انجام گیرد. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: تست اعتیاد به متادون



:: برچسب‌ها: تست اعتیاد به متادون ,
:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست تریاک از مهم‌ترین و شایع‌تر ین تست‌های قبل ازدواج و استخدام در مراکز عمومی است. تریاک یکی از قدیمی‌ترین و ارزان‌ترین مواد مخدری است که عمدتاً توسط افراد مصرف می‌شود. اصلی ترین ماده شیمیایی که در تریاک وجود دارد مورفین است و 11 تا 16 درصد تریاک را ماده مورفین تشکیل می‌دهد. مصرف طولانی مدت این ماده منجر به ایجاد مقاومت در بدن و در نتیجه اعتیاد می‌شود. از آنجایی که مصرف تریاک در جامعه شیوع نسبتاً بالایی دارد، بسیاری افراد برای انجام فعالیت‌هایی نظییر ازدواج، استخدام و… نیاز به انجام تست عدم اعتیاد دارند. اگر نیاز به دانستن اطلاعات بیشتری در ارتباط با تست تریاک دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در ادامه مقاله به بررسی کامل راه‌های ترک تریاک می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

منبع: تست اعتیاد به تریاک

تست تریاک 

ماده اصلی تریاک مورفین است که خاصیت تسکین دهی دارد. این ماده در تمام آزمایش‌ها و تست‌های اعتیاد قابل تشخیص است. به طور کلی آزمایش تشخیص اعتیاد چه ماده تریاک باشد یا هر ماده دیگری باید توسط یک پزشک یا متخصصین بهداشت روان انجام شود. در سال‌های اخیر علاوه بر روش‌های سنتی تشخیص مواد، ارزیابی‌های روانی هم انجام می‌شود. در نتیجه یک تشخیص کامل برای تست اعتیاد که می‌تواند اعتیاد به تریاک باشد یا ماده دیگر، توسط چندین متخصص از جمله پزشک، روان‌پزشک و یا روان‌شناس انجام می‌شود. برای آشنایی با علائم اعتیاد به تریاک کلیک کنید.

 

تفاوت تست تریاک با سایر تست‌های اعتیاد

اولین نکته‌ای که ممکن است به ذهن شما خطور کند این است که آیا تفاوتی بین تست تریاک و سایر مواد مخدر وجود دارد یا خیر؟ در پاسخ باید گفت به دلیل وجود میزان نسبتاً بالای ماده مورفین در تریاک تمام آزمایش‌هایی که برای تشخیص مورفین به کار می‌روند قابلیت تشخیص تریاک را هم دارند. در واقع تمام مواد هم خانواده تریاک مانند شیره، هرویین، کراک، مورفین و حتی کدئین را می‌توان به یک صورت تشخیص داد. درحالی که برای تشخیص سایر مواد مخدر مانند آمفتامین‌ها، شیشه، حشیش، گل و… آزمایشات متفاوتی نسبت به تریاک و مواد هم خانواده آن انجام می‌شود. 

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : اعتیاد چیست [/box]

 

انواع تست مصرف تریاک

قدیمی‌ترین و شایع‌ترین روش‌هایی که برای تست تریاک استفاده می‌شود از راه آزمایش خون و ادرار است. همچنین جدیدا روش‌هایی به وجود آمده که نسبت به آزمایش خون و ادرار شیوع کمتری دارد اما در شرایط خاصی از این روش‌ استفاده می‌شود که عبارت‌اند از آزمایش بزاق، عرق و آزمایش نمونه مو. با این حال با توجه به این که پاسخ تست آزمایش خون و بزاق به دلیل اینکه تنها پس از چند ساعت مصرف تریاک اعتبار دارند، معمولاً کمتر استفاده می‌شوند.

از آنجایی که اثر مصرف تریاک تا چند روز در ادرار باقی می‌ماند معمول‌ترین تست تشخیص اعتیاد، استفاده از نمونه ادرار است. مواد هم خانواده تریاک مانند هرویین، مورفین و متادون معمولا 2 تا 10 روز در ادرار قابل تشخص هستند. با این حال دقت آزمایش همیشه به صورت 100 درصد صحیح نیست. دقیق ترین روش تست تریاک استفاده از نمونه مو است، اما با توجه به گران بودن این تست، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی با سایر انواع تست اعتیاد کلیک کنید.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : ترک اعتیاد در خانه [/box]

 

آیا می‌توان نتیجه آزمایش اعتیاد به تریاک را منفی کرد؟

باتوجه به نقش کلیدی اعتیاد در سلامت جسم و روان، شاید اولین فکری که به ذهن بسیاری از افراد معتاد خطور می‌کند منفی کردن پاسخ تست اعتیاد است. منفی کردن پاسخ تست تریاک و به طور کلی هر ماده مخدری به راحتی و سادگی قابل انجام نیست. یکی از شایع‌ترین روش‌هایی که برخی افراد از آن استفاده می‌کنند قطع مصرف ماده مخدر در یک دوره چند روزه است. همانطور که گفته شد مواد هم خانواده تریاک به طور میانگین 2 تا 10 روز در بدن باقی می‌مانند.

با این حال مهم‌ترین عاملی که برای ماندگاری مواد در بدن وجود دارد، میزان مصرف ماده تریاک است. به عنوان مثال ممکن است برای شخصی که به صورت تفننی مصرف می‌کند سه روز و برای شخصی که سالیان سال اعتیاد داشته این عدد به 10 روز برسد. پس یکی از روش‌های منفی کردن پاسخ تست تریاک که به راحتی هم امکان پذیر نیست، عدم مصرف موقت ماده مخدر تریاک است.

 بهترین راه برای منفی کردن پاسخ تست اعتیاد بیرون ریختن این مواد از بدن است، اما همانطور که می‌دانید انجام این کار به سادگی و راحتی قابل انجام نیست. با این‌حال روش‌هایی وجود دارد که می‌تواند در این امر موثر واقع شوند که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. نوشیدن زیاد آب و رقیق کردن نمونه آزمایش

2. مصرف داروهای جایگزین مانند متادون و B2

3. ورزش کردن

4. تعویض نمونه آزمایش

5. تغییر PH نمونه ( به وسیله افزودن موادی مانند بزاق، منی، اشک، آبلیمو، ناخن، خون و یا سایر مواردی که PH خون را تغییر می‌دهد)

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : بهترین و سریعترین روش ترک اعتیاد [/box]

 

برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی می توانید از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا با یک بار مصرف کردن تریاک به آن اعتیاد پیدا می‌کنیم؟

مصرف مواد مخدر چه به صورت کوتاه مدت و چه به صورت بلند مدت تاثیرات مختلفی بر روان و جسم انسان می‌گذارند، به طوریکه حتی با یک بار مصرف مواد تغییراتی در مغز و بدن انسان صورت می‌گیرد. این مسئله نشان دهنده آن هست که حتی یک بار مصرف مواد مخدر می‌تواند بر بدن و مغز انسان تاثیر منفی بگذارد.

آیا می‌توان پاسخ آزمایش تریاک را منفی کرد؟

بله راهکارهای متعددی وجود دارد که افراد به وسیله آن‌ها پاسخ تست اعتیاد خود را منفی می‌کنند. از این روش‌ها می‌توان به تعویض نمونه، جایگزین کردن دارو، رقیق کردن ادرار و غیره اشاره کرد. اما با اقدامات سختگیرانه ازمایشگاه ها این روش ها نتیجه بخش نیست، پس اگر مجبور به آزمایش هستید حتما برای ترک تریاک اقدام کنید.

اگر پس از منفی بودن تست نیز همچنان به فرد مشکوک بودیم چه باید بکنیم؟

اگر فکر می‌کنید که فرد با استفاده از روش‌هایی تست اعتیاد خود را منفی کرده، به یک روانشناس متخصص در زمینه اعتیاد مراجعه نمایید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: تست اعتیاد به تریاک



:: برچسب‌ها: تست اعتیاد به تریاک ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آیا روش‌های انجام تست هروئین را می‌شناسید؟ هروئین، ماده مخدری است که به دلیل ایجاد حس سرخوشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و امروزه بسیاری از افراد را درگیر کرده است. استفاده­ هروئین به شکل تزریق یا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبی بسیاری از جمله بیماری‌های کلیوی و کبدی، تنگی نفس، خشکی دهان، خواب آلودگی، اختلال در عملکرد ذهنی و افزایش خطر ابتلا به هپاتیت و اچ آی وی به همراه دارد. امروزه تست هروئین به دلیل شایع بودن مصرف آن، در بسیاری از موقعیت‌های اجتماعی همچون ازدواج و استخدام انجام می‌گیرد. با این حال در برخی مواقع به دلیل مصرف برخی داروها و یا دستکاری‌های عمدی افراد، نتایج تست هروئین به طور کاذب مثبت یا منفی می‌شود. در ادامه مقاله به بررسی کامل تسئت هروئین می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

منبع: تست اعتیاد به هروئین

هروئین چیست؟

هروئین، ماده مخدری است که به دیامورفین معروف بوده و به دلیل اثرات سرخوشی آن استفاده می‌گردد. هروئین ترکیباتی شبیه به مورفین داشته و فرد را به اعتیاد سوق می‌دهد. اثرات هروئین سریع بوده و مصرف ­کنندگان برای اثر بخشی سریع‌تر، آن را تزریق و یا استنشاق می­‌کنند. مصرف هروئین دارای عوارض جانبی بسیاری از جمله یبوست و گرفتگی دستگاه گوارش، بیماری‌های کلیوی و کبدی، کاهش تنفس، تنگی نفس، خشکی دهان، خواب آلودگی، اختلال در عملکرد ذهنی و افزایش خطر ابتلا به هپاتیت و اچ آی وی از طریق تزریقات وریدی می­‌باشد. مصرف هروئین منجر به آسیب‌های شدید جسمانی و ضررهای ناشی از ترک آن می‌­شود. درمان اعتیاد به هروئین اغلب شامل رفتار درمانی و دارو درمانی است. داروهایی مانند بوپرنورفین، متادون یا نالترکسون نیز می‌توانند اثرات را کاهش داده و به بیمار کمک‌های شایانی کنند.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : علائم اعتیاد به هروئین [/box]

تست هروئین

تست­‌های مربوط به هروئین در محیط‌های متفاوتی مانند محل کار، ارتش، محیط‌های ورزشی و پزشکی به شکل گسترده در حال استفاده است. بسیاری از تست‌ها سریع و ساده بوده ولی اغلب دچار خطا شده و منجر به نتایج کاذب می‌گردد. تست هروئین اغلب بر روی ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام می‌شود. با این حال، تست‌های ادراری با توجه به سهولت و تجزیه و تحلیل سریع، رایج ترین نمونه تستی هستند که ویژگی برتر آن، بیشتر بودن غلظت متابولیت‌های دارویی نسبت به دیگر روش‌های تستی است. این تست‌­ها سریع و آسانند، اما به علت خطاهایی که دارند، می تواند به غلط گزارش شوند.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : تست اعتیاد [/box]

آیا ممکن است نتایج تست هروئین به غلط گزارش شود؟

پزشکان در مطالعاتی که از تست ادرار استفاده کرده بودند، متوجه شدند که اکثر بیماران از ماده مخدر مرفین به عنوان متابولیت متداول کدئین، آگاهی نداشته و تست­‌هایشان منجر به نتایج مثبت کاذب هروئین گردیده است. گروهی دیگر نشان دادند که تست­‌های مثبت کاذب می‌­تواند ناشی از تداخلات استفاده از لاکتات دهیدروژناز و لاکتات باشد. گاهی تکنسین‌های آزمایشگاهی در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام می‌کنند. دو دلیل اصلی آن می‌تواند استفاده­‌ی تکنسین از روش‌های آزمایشگاهی اشتباه و یا غلظت ناکافی متابولیت‌های هروئین در نمونه ­باشد. به همین دلیل برای اطمنیان از نتیجه تست نیاز به مشاوره ترک اعتیاد وجود دارد. مشاوران با بررسی سایر علائم جسمی و روانی پی به اعتیاد فرد می‌برند.

احتمال مثبت شدن کاذب تست هروئین وجود دارد؟

هروئین، مخدری است که سریعا متابولیزه شده و میزان قابل ملاحظه‌ای از آن از طریق ادرار دفع نمی­‌گردد. تست­‌های شناسایی مصرف هروئین معمولاً شامل متابولیت‌های مورفین یا استیل مورفین می‌­باشد. تست­‌های استاندارد جهت ارزیابی هروئین، برای تکنسین آزمایشگاه مشخص نمی‌کند که بیمار کدام دارو خاص را استفاده کرده است. تست­‌ها تفاوت میان کسانی که هروئین و دیگر افیون‌های تجویز شده را تشخیص نمی‌دهند. اگر مرفین در نمونه‌ای که ارائه شده تشخیص داده شود، بیمار می‌تواند نسخه کدئین یا مرفینی را که پزشک تجویز کرده جهت مثبت بودن نتایج خود ادعا کند. بنابراین، اگر فردی از هروئین استفاده می‌کند، این مصرف بدون شناسایی خواهد ماند. گاهی نسخه کدئین یا مورفین توضیح قابل قبولی جهت نتایج مثبت تست هروئین است.

آیا می‌توان تست هروئین را منفی کرد؟

گاهی نیز خود افراد به عمد نمونه را دستکاری می‌کنند تا نتیجه آزمایش منفی شود. دستکاری نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه کردن آب یا تعویض ادرار با فرد دیگر از انواع این روش‌ها است. همچنین مصرف مقدار قابل توجهی آب قبل آزمایش با رقیق کردن ادرار، جواب تست هروئین را منفی می­‌کند. برای تشخیص رقیق بودن ادرار نیز از طریق اندازه گیری کراتینین و ارزیابی رنگ ادرار می‌توان هرگونه جعل در نتایج را تشخیص داد. هنگامی که افراد نمونه ادرار خود را با دیگری جایگزین می­‌کنند، این روش با ثبت درجه حرارت تشخیص داده می‌­شود.

آیا دارویی برای منفی کردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتی از مکمل‌های گیاهی تا صنعتی وجود دارد که می‌­توانند جواب تست­‌ هروئین را منفی کنند. هدف این محصولات، این است که در تشخیص دارو یا متابولیت آن تداخل ایجاد کند. این مواد می‌توانند یک محصول خانگی مانند سفید کننده­، سرکه یا یک ماده خریداری شده موجود در بازار مانند نیترات سدیم یا پتاسیم یا پراکسید / پراکسیداز باشد. این محصولات از ترکیبات ویتامین B برای نرمال­ سازی رنگ ادرار یا کراتین برای جبران کاهش کراتینین استفاده می­‌کنند. آزمایشگاه‌ها با توجه به رنگ و شکل نمونه، چنین تغییراتی را تشخیص می‌دهند. با تکان دادن نمونه­‌ها وجود کف صابون، آمونیاک، پراکسید هیدروژن یا سفید کننده را ارزیابی می­‌کنند. استفاده مخفیانه از این محصولات می‌تواند بیمار را در معرض اوردوز یا تداخلات دارویی قرار دهد.

[box type=”shadow”]
بیشتر بخوانید : ترک اعتیاد به هروئین [/box]

راه حل آزمایشگاه‌­ها جهت کاهش خطا

به منظور حل این مسائل در آزمایشگاه، متخصصان از تست 6-استیل-مورفین استفاده می‌کنند. این متابولیت مخصوص ماده مخدر هروئین بوده و فقط پس از مصرف این ماده توسط بدن تولید می­‌شود. وجود آن در ادرار تأیید می‌کند که از ماده­ مخدر هروئین استفاده شده و بنابراین به آزمایشگاه اجازه می‌دهد تا نتیجه را جهت هروئین مثبت اعلام کند. بنابراین، با تست 6-استیل-مورفین، آزمایشگاه‌ها می‌توانند دستکاری و جعلی  بودن نتیجه تست هروئین را تشخیص دهند. با این حال، عدم وجود آن متابولیت استفاده از هروئین را رد نمی‌کند. مقادیر کمی از این متابولیت پس از مصرف هروئین تنها برای حدود 2 الی 8 ساعت در بدن باقی می­‌ماند. برای تشخیص صحیح و دقیق هروئین، بهتر است آزمایشگاه‌ها چندین تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگیرند. در صورتی که نتیجه تست مثبت بود، توصیه می کنیم که از اقدامات خود سرانه پرهیز کرده و هر چه زودتر به مراکز مربوطه جهت ترک اعتیاد مراجعه کنید.

برای دریافت مشاوره تلفنی ترک اعتیاد در زمینه تست هروئین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: تست اعتیاد به هروئین



:: برچسب‌ها: تست اعتیاد به هروئین ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1401 | نظرات ()