نوشته شده توسط : newmiiind

درمان شخصیت وابسته بیشتر بر کاهش علائم و پیشگیری از تشدید تمرکز دارد. شخصیت وابسته یکی از اختلالات شخصیت است. این افراد وابستگی شدیدی به خانواده دارند. توانایی مالی ندارند. احساس ترس گسترده دارند. نداشتن اعتماد به نفس؛ احساس اضطراب و استرس؛ متکی به دیگران و ناتوان در تصمیم گیری از دیگر ویژگی‌های این شخصیت است. روان درمانی و درمان‌شناختی رفتاری نمونه درمان‌های موثر برای شخصیت‌وابسته است. در ادامه با توضیحات کامل تری همراه ما باشید.

منبع: درمان شخصیت وابسته | موثرترین درمان برای اختلال شخصیت وابسته

مروری بر شخصیت وابسته

شخصیت وابسته خود را در مواجهه با مسائل زندگی و تصمیم گیری ها ناتوان می‌بینند. احساس ناتوانایی و بی‌مهارتی دارند. به مراقبت و سلطه دیگران نیاز دارند. در صورت نبود حامی دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند. بی اعتماد به نفس و متکی به دیگران هستند. استعدادها و مهارت های خود را باور ندارند. از تنهایی هراس دارند. به شدت به خانواده وابسته اند. شغل های فراوانی تغییر می‎دهند. از توانایی مالی خوبی برخوردار نیستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویژگی های اختلال شخصیت وابسته کلیک کنید.

درمان شخصیت وابسته

درمان های متعددی برای شخصیت وابسته وجود دارد که روانکاوی و شناختی رفتاری از مهمترین درمان‌ها به شمار می‎روند. درمانگر با توجه به نیاز مراجع، درمان را انتخاب می‎کند. درمان طبق تشخیص درمانگر بر روی بیمار انحام می‎دهد.

روانکاوی

روانکاوی یکی از موثرترین روش‌های درمان برای شخصیت های وابسته است. در روانکاوی درمانگر به اطلاعات و خاطرات دوران کودکی مراجع دست پیدا می‌کند. روانکاوی ریشه یابی اختلال است. بیمار در طی روانکاوی به مسائلی در ناخودآگاه اش پی‌می‌‍‌برد که هرگز از وجودشان هم با خبر نبوده است. طول این درمان بسیار زیاد است. و برای دریافت نتیجه دلخواه بیمار باید به طور مرتب (حداقل هفته ای یکبار و در مواردی هفته ای سه بار) برای مدت طولانی به درمانگر مراجعه نماید.

یکی از تکنیک های رایج در روانکاوی برای دستیابی به ناخودآگاه تداعی آزاد است. مراجع بر روی یک مبل راحتی (cauch) دراز می‌کشد. درمانگر در نقطه ای خارج از دید او می‌نشیند. درمانجو هر آنچه که در فکردارد را شروع به بازگو می‌کند. روانکاو با تحلیل حرف های او ناخودآگاه او را واکاوی می‌کند.

روان درمانی شخصیت وابسته

روان درمانی اثربخش ترین درمان برای این اختلال است. در روان درمانی بر روی اعتماد به نفس، کاهش اضطراب، دست یابی به استقلال و تشکیل روابط اجتماعی سالم کار می‎کنند. روانشناسان از متدهای درمانی مختلفی استفاده می‌کنند. شما با مراجعه به درمانگران باتجربه دز زمینه درمان شخصیت وابسته می‌توانید به صورت گروه درمانی، انلاین، تلفنی و… تحت درمان قرار بگیرید.

شناختی رفتاری

درمان شناختی رفتاری یکی دیگر از روش های درمان شخصیت وابسته است. در این درمان فرد رویکردهای جدیدی در رابطه با رفتار خود بدست می‌آورد. یکی از تکنیک های درمانی شناختی رفتاری، به چالش کشیدن افکار و باورهای مراجع است. درمان شناختی رفتاری بیشتر بر زندگی حال فرد تمرکز دارد. طول درمان کوتاه‌تر از روش روانکاوی است. در این روش به عمق مساله و مشکلات کودکی شخصیت وابسته کمتر پرداخته می‌شود. شاید به همین دلیل تاثیر کمتری نسبت به دیگر روش های درمانی دارد.

یکی از مزایای این روش برای درمان شخصیت‌وابسته به صرفه‌بودن آن است. شما با این روش در کوتاه مدت تغییرات رفتاری را در زندگی تان احساس خواهید کرد. معمولا این روش بسیار بین درمانگران استفاده می‌شود.

دارو درمانی

همزمانی اختلالات دیگری مثل افسردگی و اضطراب با اختلال شخصیت وابسته تجویز دارو را ضروری می‌کند. روانشناس با بررسی شدت نشانه ها گاه دارو را برای ادامه روند رواندرمانی ضروری می‌داند. پس درماتنجو را به روانپزشک ارجاع می‌دهد. همزمان با دارو درمانی جلسات رواندرمانی نیز ادامه پیدا می‌کند.

هیچ دارویی جهت درمان شخصیت وابسته ابداع نشده است. داروها تنها برای کاهش عوارض بیماری های همزمان است. پس حتما برای بهبودی روند درمان خود نزد روانشناس را ادامه دهید.

تست اختلال شخصیت وابسته

تست های مختلفی برای اختلالات شخصیت وجود دارد. باتوجه به نیاز مراجعه کننده، روان سنج از مراجع تست های مخصوصی می‎گیرد. برای تحلیل و انجام تست ها نیاز به متخصص در حوزه روان سنجی می‎باشد.

کلام آخر

با توجه به توضیحاتی که در رابطه با درمان شخصیت وابسته توضیح دادیم. درمان‎های متعددی در رابطه با این اختلال وجود دارد. با تشخیص درمانگر، از درمان ها برای سرعت روند بهبودی استفاده می‎کند. خود درمانی و تشخیص بر عهده متخصص روانشناس است. هرگز خود درمانی و دیگر درمانی نکنید. از برچسب زدن بر خود و دیگران بپرهیزید.

روانشناسان مرکز مشاوره آواژه کمک شایانی به شما در زمینه وابستگی می‎کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان با اختلال شخصیت وابسته می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: درمان شخصیت وابسته | موثرترین درمان برای اختلال شخصیت وابسته



:: برچسب‌ها: درمان شخصیت وابسته | موثرترین درمان برای اختلال شخصیت وابسته ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 21 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افسردگی مالیخولیایی یا افسردگی ملانکولیک در کسانی رخ می‎دهد که علائم افسردگی‌اساسی دارند. شاید در اطرافیان خود کسانی را دیده‌اید که با مشاهده آن‌ها از لفظ افسرده استفاده کرده‎اید. افرادافسرده از اختلال خواب، اختلال تغذیه، خستگی مفرط، اضطراب و استرس شدید رنج می‎برند که در ادامه در رابطه با نشانه‌های این اختلال توضیح داده‎ایم. اما افسردگی‌مالیخولیایی علائم شدیدتر جسمی نسبت به اختلال افسردگی‌اساسی دارد. افسردگی‌مالیخولیایی می‎تواند زندگی روزمره شما را مختل کند و شما دیگر از انجام کارهای مورد علاقه‌تان لذت نبرید. در این بیماری افراد مبتلا به خودکشی فکر می‎کنند و میل به انجام این کار دارند. برای درمان این بیماری از روان‌درمان و دارو‎درمانی به صورت همزمان استفاده می‌کنند. در ادامه نشانه ها، تشخیص و درمان افسردگی مالیخولیایی را شرح داده‎یم. برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

منبع: افسردگی مالیخولیایی | نشانه ها ، علت و درمان افسردگی ملانکولیک

مالیخولیا چیست؟

مالیخولیا ریشه در زبان یونانی دارد. مردم یونان باستان از این اصطلاح به عنوان حالات فرد افسرده استفاده می‌کردند. از منظر آن‌ها کسی که دچار غم و ناراحتی شدید می‌شد مبتلا به مالیخولیا بود. مالیخولیا صدها سال در توصیف پزشکی برای غم شدید استفاده می‌شد، اما امروزه آن را زیر مجموعه افسردگی قرار داده‌اند.

برای آشنایی با علائم افسردگی شدید کلیک کنید.

افسردگی مالیخولیایی

افسردگی مالیخولیایی نوعی اختلال افسردگی‌اساسی است که با نشانه‌های مالیخولیا ظاهر می‌شود. در افسردگی‌مالیخولیایی علائم بدنی شدیدتر از افسردگی‌اساسی است. اختلال افسردگی‌اساسی یک بیماری روانی با احساس شدید غم و ناراحتی به طور همیشگی است. افسردگی‌اساسی در زمینه‌های تحصیلی، کار و روابط مختلف اختلال ایجاد می‌کند. در کارهای روزمره دچار مشکل می‌شوند. از کارهایی که در گذشته انجام می‌دادند دیگر لذت نمی‌برند. میل به خودکشی در این افراد زیاد است. برخی از افرادی که اختلال افسردگی اساسی دارند همراه با این اختلال سندرم مالیخولیا نیز تجربه می‌کنند. با دارودرمانی و روان درمانی نشانه های این اختلال کاهش می‌یابد. در ادامه در رابطه با نشانه ها و تشخیص افسردگی مالیخولیایی صحبت کرده‌ایم.

نشانه های افسردگی مالیخولیایی

نشانه های افسردگی مالیخولیایی به شرح زیر است:

  • احساس اضطراب و استرس
  • نداشتن انگیزه برای انجام کارهای مورد علاقه گذشته
  • احساس خستگی و کمبود انرژی
  • تفکر ناراحت کننده و غمگین شدید
  • اختلال در وعده غذایی (کم خوری یا پرخوری)
  • اختلال در خواب (کم خوابی یا پرخوابی)
  • تغییرات جسمی به دلیل اضطراب شدید
  • اختلال در حافظه، مکالمه و تفکر
  • صحبت راجع به خودکشی
  • میل به خودکشی

ویژگی‌های بالا نشانه های اختلال افسردگی‌اساسی هستند. در ادامه نشانه های اختصاصی افسردگی مالیخولیایی را شرح داده‌ایم:

  • نگرانی قبل یا بعد انجام کارها
  • کاهش وزن شدید
  • خطر ابتلا به بیماری قلبی
  • بدبینی نسبت به اتفاقات و اخبار
  • احساس گناه بی دلیل
  • اختلال خواب
  • احساس بی‌ارزشی و ناامیدی
  • احساس ناراحتی هنگام بیدار شدن و شروع روز در این اختلال شدیدتر است

تشخیص افسردگی مالیخولیایی

افسردگی مالیخولیایی از نظر سازمان روانشناسی آمریکا دیگر یک تشخیص جدا نیست و زیر مجموعه اختلالات افسردگی قرار گرفته است. برای تشخیص اختلال افسردگی‌مالیخولیایی متخصص روانشناس از شما سوالاتی از این قبیل می‌پرسد:

1. آیا شروع صبح و از جا بلند شدن برای شما دشوار است؟

2. آیا حال شما در شروع صبح بدتر از عصر است؟

3. عادات خواب شما به چه صورت است؟

4. آیا چرخه خواب شما دچار مشکل شده است؟

5. یک روز معمولی شما به چه صورت است؟

6. آیا اخیرا ریتم زندگی روزمره شما تغییر کرده است؟

7. آیا از انجام کارهای مورد علاقه گذشته‌تان همچنان لذت می‌برید؟

8. آیا نسبت به گذشته تمرکزتان تغییر کرده است؟

9. چه اتفاقی باعث بهبود حال شما می‌شود؟

درمان افسردگی مالیخولیایی

برای درمان افسردگی مالیخولیایی از دارو درمانی و روان درمانی به صورت همزمان استفاده می‌کنند. بنابراین شما باید تحت نظر روانشناس و روانپزشک باشید. برای شروع درمان افسردگی کلیک کنید.

دارو درمانی

در دارو درمانی از داروهای ضد اضطراب متفاوتی برای کاهش علائم اضطراب و استرس استفاده می‌کنند.

افسردگی مالیخولیایی را با داروهای ضد افسردگی از جمله فلوکستین، سیتالوپرام، پاروکستین و ونلافاکسین می‎توان درمان کرد. البته ممکن است افراد دارای این اختلال به داروهای 3 حلقه ای ضد افسردگی پاسخ بهتری بدهند. این داروها سروتونین و نوراپی نفرین را در مغز افزایش می‌دهند و فرد مبتلا احساس خوبی را تجربه می‌کند. گاهی شاید از داروهای ضد روان پریشی غیر معمول (آریپیپرازول) برای تقویت اثرات ضد افسردگی استفاده کرد.

روان درمانی

روان درمانی ارتباط منظم بیمار با درمانگر است. درمانگر برای مراجعه کننده از روش‌های نوین در رابطه با افسردگی مالیخولیایی استفاده می‎کند. روان درمانی به شما کمک می‌کند که احساس اضطراب و استرس را کنترل کنید. احساس رضایت از زندگی، مهارت‌های ارتباطی، سازگاری با محیط پر استرس، حل مساله، کنترل زندگی و افزایش عزت نفس در روان درمانی صورت می‎گیرد.

زمانی که دیگر درمان های افسردگی پاسخ مثبت نداد، الکترو شوک درمانی یا ECT توصیه می‎شود.

کلام آخر

در این مقاله افسردگی مالیخولیایی به شما اطلاعاتی در رابطه با این اختلال دادیم. شاید به این نتیجه رسیده باشید که خود یا اطرافیانتان نیاز به درمان داشته باشید. اما باید از برچسب زدن بپرهیزید و هرگز شروع به خود درمانی نکنید. روان درمانی به همراه دارو درمانی بهترین نوع درمان است. متخصصین مرکز مشاوره آواژه به شما کمک می‎کنند روند بهبودی‌تان سرعت بخشد. می‎توانید از خدمات مرکز مشاوره ما به صورت حضوری و تلفنی بهره‌مند شوید. برای ارتباط، با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی مالیخولیایی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: افسردگی مالیخولیایی | نشانه ها ، علت و درمان افسردگی ملانکولیک



:: برچسب‌ها: افسردگی مالیخولیایی | نشانه ها ، علت و درمان افسردگی ملانکولیک ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 20 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلال چند شخصیتی یکی از اختلالات تجزیه ای است که شاید نشانه ها و داستان‌های مبتلایان به این اختلال برای شما جالب باشد. فردی که اختلال چند شخصیتی دارد از هویت های دیگر خود بی خبر است. دچار سر درد و خستگی جسمی، اضطراب و استرس، فراموشی زمان و مکان و توهمات است. در این اختلال عموما اطرافیان متوجه تغییر شخصیت و رفتار‌هایی به دور از شخصیت اصلی می‌شوند و به دنبال راه چاره هستند. راه‌های درمان این اختلال دست یابی به ناخود‌آگاه و بررسی آن است. تا پایان مقاله همراه ما باشید تا با نشانه ها، علائم، علل و درمان این اختلال آشنا شوید. و برای ارزیابی خود مشاوره فردی دریافت کنید.

منبع: اختلال چند شخصیتی | علائم ، نشانه ها و درمان اختلال چند شخصیتی

اختلال چند شخصیتی

اختلال چندشخصیتی یک اختلال تجزیه ای بسیار نادر است که فرد مبتلا حداقل دو تا چندین و چند هویت دارد و شخصیت ها رفتار را کنترل می‌کنند. هرکدام از شخصیت‌ها نام و ویژگی‌های رفتاری مخصوص به خود دارند. معمولا یکی از شخصیت‌های شبیه به شخصیت اصلی افسرده و وابسته است. شخصیت‌ها ویژگی های متفاوتی مثل: هوش، زبان های مختلف و حتی ویژگی های جسمانی متفاوتی دارند. افراد مبتلا به اختلال چند شخصیتی تا زمانی که در پروسه درمان قرار نگیرند از هویت‌های دیگر خود اطلاع ندارند. در ادامه علل، علائم و درمان اختلال چند شخصیتی را شرح دادیم.

علائم اختلال چند شخصیتی

نشانه ها و علائم اختلال چندشخصیتی از دوران کودکی آغاز می‌شود. معمولا والدین متوجه نشانه‌ها نمی‌شوند. و آن‌ها را بخشی از بازی فرزندشان می‌دانند. هر چند که خانواده یا خانه چند شخصیتی ها محیط مناسبی برای رشد کودک محسوب نمی‌شود. ما در ادامه بارزترین نشانه ها را نام برده ایم.

  • وجود علائم و رگه‌هایی از افسردگی
  • ضعف حافظه
  • سردرد و درد اعضای بدن
  • خستگی جسمی
  • وجود استرس
  • وجود اضطراب
  • سوءظن یا پارانویا
  • فراموشی زمان و مکان
  • اختلال در یادآوری اتفاقات
  • تغییر رفتار از نظر دیگران
  • تغییر احساسات از نظر دیگران
  • افکار خودکشی
  • بی نظمی در برنامه روزمره
  • داشتن توهمات

تشخیص اختلال چند شخصیتی

تشخیص اختلال چندشخصیتی تنها توسط متخصص روانشناس و روانپزشک امکان پذیر است. بنابراین از برچسب زدن به خود و دیگران خودداری کنید. اگر در خود یا دیگران نشانه ها و علائم اختلال چند شخصیتی را مشاهده کردید حتما به یک متخصص مراجعه کنید. برای تشخیص قطعی اختلال چند شخصیتی فرد باید حداقل چندین نشانه زیر را دارا باشد.

1- از اوایل کودکی آغاز می‌شود

برخی از افراد دارای این اختلال از ابتدای دوران کودکی از خود علائمی نشان می‌دهند، گاهی مانند یک بزرگسال رفتار می‌کنند، در مدرسه دوستان زیادی دارند، با آدم های زیادی ارتباط می‌گیرند. اما در شخصی اصلی، کودک در مدرسه دوستانی ندارد و با آدم ها ارتباط نمی‌گیرد.

2- احساس خستگی جسمی دارند

در اختلال چند شخصیتی فرد از وجود شخصیت‌های دیگر اطلاعی ندارد. شخصیت های دیگر آن مسافرت می‌روند، کار می‌کنند، با دوستان خود بیرون و کلاس می‌روند. بنابراین زمانی که فرد به شخصیت اصلی باز می‌گردد نمی‌داند چرا اما خسته است.

3- دچار ضعف حافظه

بیمار چندشخصیتی از کارهایی که شخصیت‌های دیگرش انجام می‌دهند اطلاعی ندارد و اگر نقاشی کشیده باشد به یاد نمی‌آورد که چه زمانی نقاشی را کشیده است.

4- سر‎درد‌های شدید

در اختلال چند شخصیتی، زمانی که فرد دارای 6 شخصیت می‌شود گاهی از همه شخصیت هایش کار می‌کشد. در این وضعیت مغز دائم در حال کارکردن و تجزیه و تحلیل است. بنابراین فرد دچار سر‌درد‌های شدید و از نظر خود بدون دلیل می‌شود.

5- شنیدن صداهایی در مغز

خانم آرامی که دچار ۳ شخصیت مختلف است (مرد آهنگر، نقاش حرفه ای، پسر شرور ) شاید هنگام انجام دادن کارهای منزل صدایی در سرش بگوید حیاط نیاز به قفسه زدن دارد، دیوار نیاز به نقاشی دارد و یا پسر شرور می‌گوید در خیابان دنبال بحث و دعوا با همسایگان برو.

6- فراموشی زمان و مکان

اگر یکی از شخصیت‌های فردی که دچار اختلال چند شخصیتی است عاشق سفر کردن باشد یا کلاس های مختلفی ثبت نام کرده باشد زمانی که به کلاس یا مسافرت برود و در حین انجام کار به شخصیت اصلی بازگردد زمان و مکان خود را فراموش می‌کند و سردرگم می‌شود.

7- اختلال در یادآوری اتفاقات

زمانی که یکی از هویت‌های فرد دچار اختلال چند شخصیتی سیگار کشیده باشد یا تمرین‌های موسیقی(گیتار) انجام دهد، پس از بازگشت به شخصیت اصلی با دیدن ته سیگار یا گیتار به یاد نمی‌آورد که چه اتفاقی رخ داده است.

8- بی‌نظمی در برنامه روزمره

فردی که دارای اختلال چند شخصیتی است شاید زمان عصبانیت یا ناراحتی تبدیل به شخصیت‌های دیگر بشود و زمانی که در حال انجام امور روزمره عصبانی یا ناراحت شود به هویت دیگر برمی‌گردد و در امور روزانه خلل ایجاد می‌شود.

علل اختلال چند شخصیتی

علل اختلال چندشخصیتی عموما به دوران کودکی و آزارهای جنسی و جسمی بر می‌گردد. خانواده هایی که به کودکان خود بها نمی‎دهند و آنها را در دوران رشد و تحولشان اذیت می‌کنند در آینده کودکانی دچار به اختلال چندشخصیتی خواهند داشت. زمانی که کودکان دچار ضعف عاطفی از طرف والدین و اطرافیان دارند به دنبال به وجود آوردن شخصیت دیگری هستند که رویدادهای دردناک آنها را به دوش بکشد.

باتوجه به اینکه آزار جنسیت مونث بیشتر است شیوع این اختلال در خانم‎ها با درصد بالاتری مواجهه است.

عوامل دیگری نیز در علل اختلال چند شخصیتی نقش دارند که عبارتند از:

_ تروما

_ استرس پس از سانحه (PTSD)

_ بد رفتاری

_ تنش در خانه

درمان اختلال چند شخصیتی

درمان اختلال چندشخصیتی به شیوه های مختلف روان درمانی، خانواده درمانی، شناختی رفتاری و دارو درمانی است. اما بهترین راه درمان برای اختلال چند شخصیتی رسیدن به ناخوداگاه و اتفاقات دوران کودکی مراجه کننده است که با هیپنوتیزم و روانکاوی به این مرحله از درمان می‌رسیم.

روانکاوی: روانکاوی یا روان‌تحلیل‌گری نوعی از روان‌درمانی است که در آن به ناخودآگاه مراجعه کننده دست پیدا می‌کنیم و فعالیت های مغزی فرد را بررسی می‌‌کنیم. در روانکاوی از تداعی آزاد، تحلیل خواب و رویا و … استفاده می‌کنیم.

هیپنوتیزم: در هیپنوتیزم درمانی، درمانگر از تلقین استفاده می‌کند تا به ناخودآگاه دسترسی پیدا کند. در هیپنوتیزم مراجعه کننده را به مرحله ریلکس کردن می‌رسانند و سپس تلقین می‌کند و شروع به صحبت می‌کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه شخصیت‌ها می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

 

 

 

 

 

ویژگی های فردی که اختلال چند شخصیتی دارد چیست؟

نشانه ها و علائم بسیاری نام بردیم که می‌توان به خستگی، سردرد، ضعف حافظه و فراموشی زمان و مکان اشاره کرد.

آیا افرادی که اختلال چند شخصیتی دارند درمان می‌شوند؟

درمان تنها به صورت کاهش شدت علائم است. درمان ها حتما باید با کمک رواندرمانگر صورت بگیرد. که در متن مقاله توضیح داده ایم.

منبع: اختلال چند شخصیتی | علائم ، نشانه ها و درمان اختلال چند شخصیتی



:: برچسب‌ها: اختلال چند شخصیتی | علائم ، نشانه ها و درمان اختلال چند شخصیتی ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نحوه برخورد با خیانت مردان چالشی است که بسیاری از خانم‌ها با آن مواجه می‌شوند. وقتی متوجه می‌شوید که همسرتان به شما خیانت کرده حتماً احساسات منفی بسیاری را تجربه خواهید کرد. اما در کنار همه این احساسات شما دیر یا زود باید تصمیم بگیرید که چطور می‌خواهید با این مسئله برخورد کنید. آیا به دنبال طلاق و جدایی از همسرتان هستید؟ یا می‌خواهید همه چیز را فراموش کرده و به زندگی‌تان ادامه بدهید؟ اگر به دنبال ادامه زندگی باشید سؤالات بیشتری هم هستند که باید به آنها جواب بدهید. برای مثال چطور می‌توان مطمئن شد که خیانت باز هم در زندگی شما اتفاق نخواهد افتاد؟ همان‌طور که می‌بینید برخورد با خیانت مردان موضوع بسیار مهمی است که شما باید اطلاع کافی از آن داشته باشید. پس در ادامه با ما باشید و حتما از خدما مشاوره خیانت آواژه استفاده نمایید.

منبع: برخورد با خیانت مردان | جواب خیانت شوهر چیست

برخورد با خیانت مردان

زندگی مشترک همیشه پر از اتفاقات تلخ‌وشیرین خواهد بود. اما در کنار خود این اتفاقات، نحوه واکنش شما به آن‌ها نیز بسیار تعیین‌کننده است. گاهی اوقات یک برخورد صحیح و مدیریت شرایط دشوار می‌تواند یک مشکل را تبدیل به پلی برای پیشرفت خانواده بکند. درعین‌حال بی‌توجهی به مشکلات و برنامه‌ریزی نداشتن برای آن‌ها نیز می‌تواند شرایط را از آنچه هست بدتر کند. یکی از این اتفاقات بد خیانت است. خیانت را می‌توانیم یکی از بدترین آسیب‌ها در زندگی مشترک بدانیم. نوع واکنش و برخورد شما به خیانت مردان تأثیر بسیاری در سرنوشت زندگی مشترک و همین‌طور شرایط روحی خودتان خواهد داشت. به همین خاطر بسیار مهم است که تصمیم درستی برای برخورد با همسرتان بگیرید.

 بسیاری از ما نمی‌دانیم که رفتار درست در این شرایط چیست؛ بیشتر موارد، واکنش ما به طرف مقابل فقط از روی احساساتی است که تجربه می‌کنیم. اما آیا احساسات راه صحیح زندگی را به شما نشان خواهند داد؟ حتماً خودتان هم متوجه شده‌اید که پاسخ این سؤال منفی است. به همین خاطر شما باید به دنبال پیداکردن بهترین و منطقی‌ترین راهکار برای برخورد با این رفتار همسرتان باشید. ما در ادامه بعضی از این راهکارها را عنوان می‌کنیم. این موضوع را نیز به خاطر داشته باشید که بهترین راه‌حل برای شرایطی که در آن هستید کمک‌گرفتن از یک مشاور خانواده است.

برای آشنایی با نشانه های خیانت در مردان کلیک کنید.

راهکارهای برخورد با خیانت مردان

کمی به خودتان فرصت بدهید

وقتی با این حقیقت مواجه می‌شوید که همسرتان به شما خیانت کرده احساسات منفی بسیاری را تجربه خواهید کرد. ممکن است از دست همسرتان عصبانی باشید. یا اعتمادبه‌نفس خود را از دست بدهید؛ و احساساتی مثل غم را تجربه کنید. اولین چیزی که باید بدانید این است که در این شرایط تصمیم نگیرید. در واقع اولین مرحله از برخورد با خیانت مردان این است که هیچ واکنشی نشان ندهید. اجازه بدهید کمی زمان بگذرد و شرایط روحی شما ثبات بیشتری پیدا کند. سپس با منطق بیشتری می‌توانید تصمیم بگیرید.

با همسرتان صحبت کنید

پس از اینکه کمی آرام‌تر شدید حتماً راجع به شرایط پیش‌آمده با همسرتان صحبت کنید. اجازه بدهید او نیز دلایل خود را راجع به اتفاقی که افتاده بیان کند. با این روش شما بهتر متوجه می‌شوید که همسرتان چه احساس و افکاری دارد؛ و این به شما در تصمیم‌گیری بهتر کمک خواهد کرد.

خودتان را سرزنش نکنید

ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس و سرزنش خود یکی از مشکلاتی است که معمولاً بعد از خیانت همسر برای ما اتفاق می‌افتد. در این شرایط شما ممکن‌است احساس کنید دلیل خیانت طرف مقابل بد و ناکافی بودن شما بوده است. یادتان باشد که افکار منفی این‌چنینی می‌تواند بیش از هر چیز به شما آسیب برساند. حتی اگر فرض کنیم مشکلاتی از طرف شما هم وجود داشته است، این موضوع نمی‌تواند تنها دلیل خیانت همسرتان باشد. پس یکی از کارهایی که در این شرایط باید به آن توجه داشته باشید این است که هرگز خود را به خاطر اشتباه دیگری سرزنش نکنید.

فرزندان‌تان را دور از ماجرا نگه دارید

اگر از ازدواج خود صاحب فرزند شده‌اید یک نکته مهم این است که او را هرگز وارد دعوایی که با همسرتان دارید نکنید. یادتان باشد که در درجه اول او اگرچه همسر خوبی برای شما نبوده؛ اما پدر فرزندتان است. و شما هرگز نباید تصویر ذهنی یک پدر را در ذهن فرزندتان تخریب کنید. به‌علاوه کودکان معمولاً توانایی ذهنی کمتری برای تجزیه و تحلیل مسائل دارند. درگیرکردن آن‌ها در شرایطی که مناسب سن‌شان نیست می‌تواند باعث بروز مشکلات روحی بسیاری برایشان بشود.

برای آشنایی با راه های بخشش خیانت کلیک کنید.

دست به رفتارهای مشابه نزنید

یکی از بدترین واکنش‌ها به خیانت همسرتان این است که شما هم دست به رفتار مشابه بزنید. بسیاری از خانم‌ها در مقابل خیانتی که می‌بینند خودشان هم دست به یک رفتار متقابل می‌زنند تا از این راه احساس خشم خود را خالی کنند. یا به طرف مقابل نشان بدهند که آنها نیز برای بسیاری از مردان جذاب و خواستنی هستند. این راهکار شاید در کوتاه‌مدت خشم شما را خالی کند اما در بلندمدت فایده‌ای برای زندگی‌تان نخواهد داشت. در حقیقت شما مشکلات را حل نکرده‌اید. بلکه تنها مشکل دیگری به این شرایط اضافه کرده‌اید. پس بهتر است از رفتار متقابل خودداری کنید. اگر احساس می‌کنید دیگر نمی‌توانید زندگی مشترک خود را ادامه بدهید ابتدا این رابطه را تمام کنید و سپس به سراغ رابطه جدید بروید.

برای کسب اطلاع برای کنترل شوهر کلیک کنید.

طلاق از جمله راهکارهای برخورد با خیانت مردان

خیلی از ما وقتی می‌شنویم که یک نفر به همسرش خیانت کرده قبل از هر راهکار دیگری به طلاق فکر می‌کنیم. برای بیشتر ما خیانت گناه نابخشودنی است که پس از آن، عمر یک رابطه کاملاً تمام می‌شود. بااین‌حال باید بگوییم که متخصصان خانواده در این موضوع با شما هم عقیده نیستند. بلکه بسیاری از مواقع شما می‌توانید با بررسی مشکلاتی که در رابطه‌تان وجود دارد و حل آنها یک زندگی مشترک بهتر برای خود و همسرتان بسازید. پس اگر با خیانت همسرتان مواجه شدید فکر نکنید که طلاق تنها راه‌حل است. قبل از هر چیز شرایط را به‌خوبی بررسی کنید. و باتوجه‌به همه ابعاد برای زندگی‌تان یک تصمیم جدی بگیرید.

برخورد با خیانت مردان و اهمیت مشاوره خانواده

وقتی با خیانت همسرتان روبه‌رو می‌شوید یکی از بهترین کارها کمک‌گرفتن از مشاور خانواده است. شما در شرایطی قرار دارید که احساسات منفی اجازه تصمیم‌گیری صحیح را به شما نخواهد داد. به‌علاوه بسیاری از مواقع اطرافیان نیز به دلیل محبتی که به شما دارند شروع به جانب‌داری می‌کنند. و این می‌تواند شرایط را بدتر کند. در چنین موقعیتی بهتر است شما با فردی صحبت کنید که بتواند بی‌طرفانه به حرف‌هایتان گوش کند.

بسیاری از مواقع ما نمی‌دانیم که چه مشکلاتی در زندگی‌مان باعث خیانت شده‌اند. یا شاید بدانیم اما راهکاری برای تغییر شرایط نداشته باشیم. همین موضوع می‌تواند باعث شود که زندگی مشترک شما به‌جای بهترشدن درگیر موضوعی مثل طلاق بشود. متخصصین باتوجه‌به تخصص و تجربه‌ای که دارند به شما کمک می‌کنند تا مشکلات و دلایل آسیبی که دیده‌اید را شناسایی کرده و برای برطرف‌کردن آن به شما راه‌حل نشان خواهند داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با خیانت مردان می توانید از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

آیا سکوت در برابر خیانت همسر و خود را به بی‌توجهی زدن کار درستی است؟

خیر؛ این کار شما باعث می‌شود همسرتان به رفتار خودش ادامه بدهد؛ و شاید تا مدت‌ها متوجه اشتباه خودش نباشد. یا حتی وقتی از طرف شما بی‌توجهی می‌بیند بیشتر به کار خود ادامه بدهد.

منبع: برخورد با خیانت مردان | جواب خیانت شوهر چیست



:: برچسب‌ها: برخورد با خیانت مردان | جواب خیانت شوهر چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره روانشناسی در اردبیل دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی اردبیل و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی اردبیل | بهترین مشاور روانشناس در اردبیل

مشاوره روانشناسی اردبیل

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی اردبیل به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی اردبیل

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره اردبیل صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در اردبیل برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در اردبیل استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در اردبیل برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی اردبیل بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

برای دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

8- مشاوره روانشناسی در اردبیل حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی اردبیل بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی اردبیل یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در اردبیل می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی اردبیل | بهترین مشاور روانشناس در اردبیل



:: برچسب‌ها: مشاوره روانشناسی اردبیل | بهترین مشاور روانشناس در اردبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره روانشناسی در ارومیه دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی ارومیه و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی در ارومیه | بهترین روانشناس ارومیه

مشاوره روانشناسی ارومیه

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی ارومیه به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی ارومیه

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره ارومیه صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در ارومیه برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در ارومیه استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در ارومیه برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی ارومیه بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

برای دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

8- مشاوره روانشناسی در ارومیه حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی ارومیه بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی ارومیه یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در ارومیه می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی در ارومیه | بهترین روانشناس ارومیه



:: برچسب‌ها: مشاوره روانشناسی در ارومیه | بهترین روانشناس ارومیه ,
:: بازدید از این مطلب : 364
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پیشگیری از خیانت همسر دغدغه بسیاری از خانم‌ها و آقایان است. خیانت را شاید بتوانیم تلخ‌ترین تجربه در زندگی مشترک بدانیم. درعین‌حال این خطر همیشه و برای همه ما وجود دارد؛ هیچ‌کس نمی‌تواند مطمئن باشد که هرگز درگیر خیانت نمی‌شود. حتی متخصصین خانواده نیز موافقند که شما نمی‌توانید برای پیشگیری از خیانت همسر هیچ کاری نکنید و همه چیز را به خدا یا شخصیت طرف مقابل بسپارید. بلکه شما می‌بایست با استفاده از راه‌هایی که می‌توانید از حریم خانواده و عشق خود دفاع کنید. بااین‌حال خیلی از ما راهی برای این کار بلد نیستیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا راهکارهایی ساده برای پیشگیری از خیانت همسر را با هم دنبال کنیم. دریافت خدمات مشاوره خیانت بیشترین کمک را به شما خواهد کرد.

منبع: پیشگیری از خیانت همسر | راهکارهای مفید برای پیشگیری از خیانت

اهمیت پیشگیری از خیانت همسر

قبل از اینکه اتفاقی بیفتد باید جلوی آن را گرفت! وقتی شما درگیر موضوعی مثل خیانت همسرتان شده باشید آسیب‌های روحی بیشتری را تجربه خواهید کرد. یا شاید مثل خیلی از زندگی‌های دیگر عمر رابطه شما نیز با این تجربه به پایان برسد. به‌علاوه ازدواج موضوعی است که شما باید همیشه از آن مراقبت کنید. اگر می‌خواهید زندگی زناشویی خوبی داشته باشید باید همیشه به دنبال راهکارهایی باشید که زندگی شما را از خطرها دور کرده و به سمت بهترشدن پیش ببرد.

یادتان باشد که نمی‌توانید هیچ کاری برای پیشگیری از خیانت همسرتان انجام ندهید و همه چیز را به ذات و شخصیت خود او بسپارید. در حقیقت می‌خواهیم بگوییم که شما می‌بایست به سهم خود دلایل و روزنه‌های خیانت را از زندگی‌تان دور کنید. با استفاده از این روش شما احتمال خیانت همسرتان را در زندگی کمتر خواهید کرد.

راه‌هایی برای پیشگیری از خیانت همسر

یک رابطه ایده‌آل بسازید

اولین و مهم‌ترین کاری که برای پیشگیری از خیانت همسر از دستتان برمی‌آید این است که رابطه خود را تقویت کنید. یادتان باشد همه ما برای اینکه به یک رابطه متعهد باشیم یا به‌عبارت‌دیگر خیانت نکنیم به دلیل نیاز داریم. پس سعی کنید دلایل بسیاری برای این موضوع بسازید. هرچقدر که رابطه شما گرم‌تر باشد طبیعتاً همسرتان نیز انگیزه کمتری برای خیانت خواهد داشت.

یک راهکار ساده که می‌تواند رابطه شما را تا حد زیادی بهتر کند این است که سعی کنید کارهای مشترکی باهم انجام بدهید. این موضوع باعث می‌شود شما بیشتر به یکدیگر نزدیک شوید و درعین‌حال خاطرات شیرینی در کنار هم برایتان ساخته می‌شود.

به نیازها و خواسته‌های همسرتان توجه داشته باشید

احساس اینکه طرف مقابل به‌اندازه کافی به ما توجه نمی‌کند بسیار آزاردهنده خواهد بود. در چنین شرایطی بسیاری از ما به دنبال فرد دیگری می‌گردیم که این کمبود را برایمان جبران کند. پس یک راه‌حل مهم برای پیشگیری از خیانت این است که نیازها و خواسته‌های همسرتان را ببینید. اجازه بدهید نیازهای جنسی و عاطفی همسرتان همین‌جا و در همین رابطه تأمین شود. برای مثال بهتر است زمانی را با همسرتان صحبت کنید. از خود او بپرسید که چه نیازهایی دارد و دوست دارد در رابطه‌اش با شما به کجا برسد.

پیشگیری از خیانت با توجه به پیشرفت خودتان

هیچگاه در زندگی مشترک غرق نشوید. این به معنای آن است که همیشه و در هر مرحله‌ای از زندگی مشترک که هستید برای خودتان وقت بگذارید. توجه کردن به ظاهر، سلامت، کار و تحصیلات خودتان باعث می‌شود که شما همیشه در حال پیشرفت باشید. این شرایط شما را در چشم همسرتان خواستنی‌تر خواهد کرد. در حقیقت باید کاری کنید که او احساس کند همسرش از هر نظر کافی و بسیار عالی است.

حرف‌ها و رفتارهایتان را کنترل کنید

غرزدن دائمی، دعوا و بحث، بیان احساسات منفی و بسیاری از رفتارهای اشتباه دیگر هستند که همسرتان را از زندگی مشترک دل‌زده می‌کنند. همه ما از ازدواج و رابطه عاطفی به دنبال احساس امنیت، آرامش و شادی هستیم. اگر همسرتان به این نتیجه برسد که این مسائل در زندگی او با شما تأمین نمی‌شود به احتمال زیاد جای دیگری به دنبال نیازهایش خواهد گشت. پس تا جایی که می‌توانید فضای منفی را از محیط زندگی خود دور کنید.

پیشگیری از خیانت و صحبت همسرتان

یکی از موضوعاتی که باید بین شما و همسرتان کاملاً حل‌وفصل بشود بحث خیانت است. از ابتدا به‌خوبی راجع به حد و مرزها و آنچه که خیانت می‌دانید با او صحبت کنید. سعی کنید مرزهای مشخصی برای زندگی مشترکتان در نظر بگیرید و هر دو به آن‌ها پایبند باشید.

نشانه‌ها را جدی بگیرید

بعضی از نشانه‌ها خبر از این می‌دهند که احتمال خیانت در همسر شما بالا است. بیماری‌های روحی و به‌خصوص اختلالات شخصیت، سابقه رابطه‌های متعدد در گذشته یا هر تغییری که اخیراً در رفتار همسرتان می‌بینید می‌توانند دلیل و نشانه‌ای برای خیانت باشند. اگر این ویژگی‌ها در همسر شما نیز وجود دارد بهتر است آنها را به‌عنوان یک زنگ خطر جدی در نظر داشته باشید. شاید بهتر باشد در این صورت با یک مشاور صحبت کنید تا شرایط زندگی شما به طور اختصاصی‌تر و ویژه مورد بررسی قرار بگیرد.

خیانت نکنید

شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم بسیاری از مواقع خیانت یک رفتار متقابل است که همسر شما به آن دست می‌زند. شاید شما به همسرتان خیانت کرده باشید. یا شاید رفتارتان به‌گونه‌ای باشد که او احساس حسادت و ناراحتی کرده باشد. بسیاری از خانم‌ها و آقایان در این شرایط نمی‌توانند احساسات منفی خود را مدیریت کنند. و به همین خاطر دست به رفتار متقابل می‌زنند. پس اگر می‌خواهید خیانت را از زندگی خود دور نگه دارید قبل از هر چیز رفتارهای خودتان را نیز مورد بررسی قرار دهید. سعی کنید تا جای ممکن برای همسرتان یک شخصیت وفادار، قابل‌اعتماد و قابل‌اتکا باشید.

اهمیت مشاوره ها در پیشگیری از خیانت همسر

همان‌طور که گفتیم ازدواج و زندگی عاطفی چیزی است که باید از آن مراقبت کنید. اگر بخواهید همه چیز را به شخصیت همسرتان بسپارید در واقع تا حد زیادی سرنوشت زندگی خود را به احتمالات سپرده‌اید. به‌علاوه بسیاری از مواقع خیانت‌ها به این خاطر پیش می‌آیند که ما راه صحیح ارتباط با جنس مخالف و حفاظت از یک رابطه را بلد نیستیم. به همین خاطر شاید بهترین راه این باشد که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین باتوجه‌به تخصصی که دارند راهکارها و مهارت‌های مناسب در این زمینه را به شما آموزش خواهند داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیشگیری از خیانت از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چطور به همسرم بگویم که نگرانم او به من خیانت کند؟

در یک شرایط و فضای مناسب با همسرتان صحبت کنید. نگرانی‌های خود را به او بگویید و با کمک هم یک راه‌حل برای نگرانی‌هایتان پیدا کنید. درعین‌حال به این نکته توجه داشته باشید که صحبت‌کردن بیش از حد راجع به این قضیه و نشان‌دادن حساسیت‌های بی‌دلیل نه‌تنها شرایط را بهتر نمی‌کند بلکه باعث ازبین‌رفتن حرمت‌ها در زندگی شما خواهد شد.

منبع: پیشگیری از خیانت همسر | راهکارهای مفید برای پیشگیری از خیانت



:: برچسب‌ها: پیشگیری از خیانت همسر | راهکارهای مفید برای پیشگیری از خیانت ,
:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برای برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال باید به نکاتی توجه داشته باشید. افراد دارای این اختلال، شخصیتی منزوی و همراه با باورهای شدید به قدرت های ماورایی دارند. در برخی موارد برای عادی جلوه‌دادن خودشان، بر اعتقادشان به جادو و فال تاکید ندارد. حتی گاهی این باورهایشان را انکار می‌کنند. همسر یا اعضای خانواده در برخرود با شخصیت اسکیزوتایپال دچار کلافگی می‌شوند. مخصوصا زمان‌هایی که نیاز به صحبت منطقی وجود دارد. اما شما در کنار تمام این مسائل باید آموزش های لازم جهت برخورد مناسب با شخصیت اسکیزوتایپال را ببیندید. در این شرایط مسلما سلامت‌روانی خود را تضمین خواهید کرد. برای دریافت خدمات مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال | با همسر اسکیزوتایپال چطور رفتار کنم؟

برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال

خیلی از کسانی که با شخصیت‌ اسکیزوتایپال در ارتباط هستند، نمی‌دانند که چطور رفتار کنند. شاید ناخواسته موجب آزار این شخصیت بشوید و در بلند مدت به رابطه تان آسیب برسد. برای جلوگیری از چنین پیامدهایی در ادامه 9 روش برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال را شرح داده‌ایم. برای اشنایی بیشتر با نشانه های اختلال شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

۱. اعتماد شخصیت اسکیزوتایپال را جلب کنید و با آرامش برخورد کنید

کسانی که شخصیت اسکیزوتایپال دارند به سختی به دیگران اعتماد می‌کنند. چرا که افکار پارانوئید دارند، بنابراین نباید اعتقادات خود را به آن‌ها تحمیل کنید و درست و غلط را گوشزد کنید. پس بهتر است با این افراد تکانشی برخورد نکنید.

۲. هنگام صحبت با اسکیزوتایپال با دقت از کلمات استفاده کنید

افراد دارای شخصیت اسکیزوتایپال به تمامی صحبت ها و کلمات با دقت گوش می‌دهند، بنابراین برای صحبت با این افراد با دقت از کلمات استفاده کنید. برای آموزش اشتباهات جزئی زندگی می‌توانید با آن‌ها سوالی برخورد کنید تا در ارتباط مداخله داشته باشند، برای مثال: روی لباس های پشمی نوشته شده که با آب گرم شسته نشود، آیا همیشه نباید با آب گرم بشوریم یا فقط برای بار اول نباید با آب گرم شسته شود.

۳. نسبت به واکنش افراد حساس هستند

این افراد دارای مزاجی حساس هستند و هر رفتار شما را متوجه می شوند که واقعی است یا خیر. اگر در جمعی، کسی از حضور این فرد ناراضی باشد سریع متوجه می شوند. پس با آنها رو راست باشید و صادقانه رفتار کنید.

۴. در رابطه با هدف گذاری در زندگی سخن بگویید

افراد دارای شخصیت اسکیزوتایپال هدف مشخصی در زندگی ندارند و برای کارهایشان برنامه ریزی نمی‌کنند. شما هنگام برخورد با این افراد می‌توانید از هدف خود صحبت کنید، برنامه ریزی روزانه‌تان را شرح دهید و به آن‌ها از فواید و لذت رسیدن به اهدافتان بگویید.

۵. از تعصبات خود دوری کنید و قضاوت نکنید

در برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال بایدبدانید که به دلیل اعتقادات خرافاتی و ظاهر عجیب و غریب از دیگران فاصله زیادی می‌گیرند. پس شما می‌توانید با دقت به صحبت‌های آن‌ها گوش کنید، قضاوتشان نکنید و از هم صحبتی و شنیدن افکار عجیبشان متعجب شوید.

۶. راجع به حضور در اجتماع توضیح دهید

افراد دارای شخصیت اسکیزوتایپال هنگام حضور در اجتماع دچار اضطراب اجتماعی می‌شوند، حتی گاهی هنگام تصور در اجتماع هم دچار این اضطراب می‎شوند. شما برای برقراری دوستی با آن‌ها توضیح ساده ای از اجتماع، حضور بین مردم و حضور در جمع دوستانه بدهید. برای مثال می‌توانید قبل از حضور او در جمع درباره دیدگاه آن افراد و شخصیت شان برای او تعریف کنید.

۷. در رابطه با امیال و خیال پردازی های خود با این افراد صحبت کنید

با توجه به توضیحی که در بندهای قبلی راجع به خیال پردازی‌ها و افکار عجیب و غریب شخصیت های اسکیزوتایپال گفتیم، شما با صحبت راجع به افکار، خیال پردازی ها و رویاهایی که در ذهن دارید می‌توانید با این افراد صحبت کنید و شباهت هایی بین خودتان پیدا کنید.

۸. به اعتقادات، تخیلات ، افکار و خرافات شخصیت اسکیزوتایپال به صورت داستان گوش دهید

شخصیت‌های اسکیزوتایپال افکارشان متفاوت با بقیه افراد معمولی است و شاید تعریف افکارشان برای شما تعجب برانگیز باشد. جالب است بدانید که بسیاری از نویسندگان و فیلم سازان مشهور رگه‌هایی از شخصیت اسکیزوتایپال دارند. بنابراین شاید برای شما شنیدن افکار این افراد جالب و مانند یک فیلم باشد.

۹. دنیای ساده انسانی را برایشان شرح دهید

هنگام صحبت و برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال پیچیدگی های موجود در ذهنشان را بصورت ساده‌ای باز کنید. از آنها بخوایید به صورت واضح از احساساتشان صحبت کنند، و در مورد تخیلات، رویاها و افکارشان آزادانه صحبت کنید. شنیدن باورهای عجیب با صدای بلند از دهان خودشان به آن‌ها در فهم غیر منطقی‌بودن افکارشان کمک می‌کند.

تفاوت اختلال شخصیت اسکیزوتایپال با اسکیزوفرنی

_ شدت اختلال اسکیزوفرنی از اختلال اسکیزوتایپال بیشتر است.

_ در اختلال اسکیزوفرنی فرد دچار توهم و هذیان است، اما در شخصیت اسکیزوتایپال این توهمات بر عملکرد او تاثیر منفی ندارند.

_ در اختلال اسکیزوفرنی با فرد راجع به غلط بودن افکارش نمی‌شود صحبت کرد. اما در برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال فرد را می‌توان به بینش نسبی رساند.

نتیجه گیری

در طول زندگی شاید با افراد زیادی که دچار اختلال شخصیت اسکیزوتایپال هستند، روبرو شوید و به فکر فرو بروید. ارتباط با این افراد می‌تواند پیامدهای منفی به همراه داشته باشد. ارتباط شما با یک روانشناس خطرات احتمالی که با این افراد دارید را کاهش می‌دهد. بنابراین حتما در کنار نکاتی که در بالا گفتیم، برای درمان و بهبودی آن‌ها اقدام کنید. برای‌این منظور می‌توانید از خدمات مشاوره روانشناسی آواژه استفاده نمایید. برای آشنایی با انواع روشهای درمان شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با اختلال شخصیت اسکیزوتایپال می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال | با همسر اسکیزوتایپال چطور رفتار کنم؟



:: برچسب‌ها: برخورد با شخصیت اسکیزوتایپال | با همسر اسکیزوتایپال چطور رفتار کنم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 14 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلال شخصیت اسکیزوتایپال در میان دوستان و اطرافیان به عنوان فردی عجیب و خاص شناخته می‌شود. اگر با او در مورد موضوعی خاص صحبت کنید، به عقاید خرافاتی او بیشتر پی خواهید برد. شخصیت اسکیزوتایپال علل پدیده‌ها را به عوامل ماوراءالطبیعه ارتباط می‌دهد. او در مشاغلی که نیاز به تفکر منطقی دارند با مشکل مواجه می‌شود. به دلیل رفتار و لباس‌های خاص‌اش دوستان محدودی دارد. در موارد شدید احتمال قطع ارتباط با واقعیت وجود دارد. از این رو با شناخت علائم و علت این اختلال امکان اقدام مناسب فراهم می‌شود. در ادامه به طور خلاصه علائم، علل و راهکارهای مواجهه با شخصیت اسکیزوتایپال را شرح داده‌ایم.

منبع: اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | علائم ، سبب شناسی و شیوع شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت چیست؟

به اختلالاتی که در خلق و خو، مزاج یا سرشت یک فرد تاثیرگذار است و اصولا ریشه در کودکی دارند؛ اختلال شخصیت می‌گویند.

هر کودکی از بدو تولد ویژگی‌های به خصوص خودش را دارد. برای مثال برخی کودکان از بدو تولد بهانه‌گیر هستند و برخی دیگر خوش رو. والدین با توجه به این ویژگی‌ها کودکان را هدایت، درک و تربیت می‌کنند.

اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

شخصیت اسکیزوتایپال (Schizotypal personality disorder) شناخت‌اش از محیط اطراف به جای آنکه مبتنی بر واقعیت باشد، تحت تاثیر خرافات، جادو و ماوراءالطبیعه است. افراد دچار شخصیت اسکیزوتایپال عقاید وباورهای عجیب و غریب و غیر عادی دارند. گاه حتی معنای شخصی به اتفاقات می‌دهند. برای مثال مردن گربه ای در خیابان را به نفرین خودشان نسبت می‌دهند. یا خودش را دلیل مرگ کسی می‌داند زیرا به عکس او نگاه کرده است. یا در شهری سیل‌آمده چون قصد سفر به آن شهر را داشته است.

مصرف مواد مخدر و الکل در این افراد زیاد است. افکار خودکشی نیز در آن‌ها زیاد دیده می‌شود. درصد شیوع در آقایان بیشتر از خانم‌ها است.

چنین اعتقاداتی این افراد را بیشتر از سایرین جذب طالع بینی یا فرقه های مذهبی عجیب می‌کند.

علائم اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

نشانه ها و علائم اختلال شخصیت اسکیزوتایپال حداقل 1 تا 6 ماه به صورت مداوم حضور دارند.

  • اضطراب شدید
  • باورها و عقاید غیر عادی (تعصبات افراطی مذهبی، خرافات و…)
  • صحبت نامفهوم
  • پارانویا (توهم بسیار شدید، شکاک)
  • رشد عاطفی چندانی نکردند
  • استرس زیاد در جمع
  • پاسخ های سرد، کوتاه و نامفهوم
  • عدم برقراری ارتباط با دیگران
  • پوشش و ظاهر غیر عادی
  • اعتقاد به قدرت ماورائی
  • تمایل به انزوا و بی اعتمادی به دیگران
  • لباس های غیر متعارف و عجیب می پوشند
  • ظاهری نامتعارف

تشخیص اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

تشخیص اختلال شخصیت اسکیزوتایپال تنها توسط متخصصان روانشناسی یا روانپزشکی انجام می‌شود. بنابراین از برچسب‌زدن به خود یا اطرفیان بپرهیزید. در صورت مشاهده نشانه های بالا به متخصص مراجعه نمایید. برای تشخیص این اختلال شخصیت، فرد باید حداقل 5 نشانه زیر را دارا باشد.

_ از اوایل بزرگسالی شروع شود

_ ایده های خرافاتی و ماورایی

_ سوءظن یا افکار پارانوئید

_ افراد دارای شخصیت اسکیزوتایپال، منزوی هستند و با افراد دیگر ارتباط چندانی ندارند.

_ این افراد رشد عاطفی چندانی نکردند.

_ اضطراب اجتماعی شدیدی دارند.

_ افراد دارای شخصیت اسکیزوتایپال منزوی هستند و با افراد دیگر ارتباط چندانی ندارند.

_ عموما با افراد درد و دل نمی کنند و دوست صمیمی ندارند.

_ وارد دورهمی‌ها و جمعیت های زیاد نمی شوند، چرا که از بازخوردهای دیگران می‌رنجند.

_ ظاهر عجیب و غریب

شیوع شخصیت Schizotypal

اغلب کسانی که دچار اختلال شخصیت اسکیزوتایپال هستند، خود را بیمار نمی‌دانند. آن‌ها باور به خاص بودن دارند. و هر کسی آن‌ها درک نمی‌کند. بنابراین هرگز برای شخصیت عجیبشان به درمانگر مراجعه نمی‌کنند. در نتیجه آمار مشخصی از تعداد افراد مبتلا به شخصیت اسکیزوتایپال وجود ندارد. اما تقریبا نزدیک 3 درصد از جمعیت دچار این اختلال هستند. بروز ویژگی های شخصیت اسکیزوتایپال در بستگان خونی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی بیشتر اتفاق می‌افتد.

علت اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

علل اختلال شخصیت اسکیزوتایپال ریشه در کودکی فرد دارد. آن‌ها اغلب جدایی عاطفی در محیط خانه را تجربه کرده‌اند. محبت والدین نچشیده‌اند. و نیازهای عاطفی این شخصیت به درستی و مستقیم برآورده نشده است. احتمال تجربه آزار جنسی در کودکی بسیار بالا است. معمولا در خانه و خانواده ای رشد کرده‌اند که استرس و اضطراب زیادی وجود داشته. وجود ضربه های روحی در اثر یک اتفاق ناگوار در کودکی او را می‌توانید ردیابی کنید. ممکن است مرگ مادر یا پدر، تصادف، جنگ زدگی و…. جزو تجارب زندگی شان باشد.

سیر بیماری چگونه است؟

وضعیت افراد دچار اختلال شخصیت اسکیزوتایپال طی زمان بدتر می‌شود. به خصوص اگر محیط و سایر افراد بر باورهای آن‌ها مهر تایید بزنند، بعد مدتی توهمات و هذیان های شدیدتری را در گفتار و رفتارشان خواهید دید. اما با دریافت رواندرمانی می‌توان از سیر بیماری را کاهش داد. با ادامه درمان و مراجعه به روانشناس بسیاری از نشانه ها کاهش و حتی از بین می‌روند. اما بدون مداخله فرد هر روز بیشتر در افکار عجیب غرق می‌شود. در این شرایط احتمال آسیب به خودشان نیز بالا می‌رود.

اما در مواردی نیز سیر بیماری پیشرونده نیست، و این شخصیت می‌تواند شغل مناسبی به دست بیاورد، ازدواج کند و مانند سایرین در جامعه حضور داشته باشد.

برای آشنایی با شرایط ازدواج با شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

کمک به شخصیت اسکیزوتایپال

روان درمانی و دارودرمانی بهترین راه درمان است. روان درمانی: علاوه بر دارو درمانی فرد باید مهارت و آموزش در موقعیت های اجتماعی را بیاموزد تا بتواند بهتر با موقعیت های گوناگون اجتماعی کنار بیاید. درمان در محیط خانواده هم تاثیر زیادی دارد. در خانواده درمانی، مهارت‌های مهم را به اعضای خانواده آموزش می‌دهند و فرد در محیط خانه و خانواده بهتر درک می‌شود.

روش دیگر گفتاردرمانی است. فرد در گفتاردرمانی با آموزش یاد می‌گیرد که احساسات و افکار خود را به راحتی بیان کند. در روان درمانی‌ها به مراجعه کننده بینش می‌دهند تا رفتار خود را زیر نظر بگیرد و با آموزش کنترل کند.

متاسفانه داروی مشخصی برای درمان این اختلال وجود ندارد. اما چون این اختلال از اضطراب و افسرگی نیز رنج می‌برد، از این داروها در درمان استفاده می‌کنند. در برخی موارد داروهای ضدروان پریشی دسته SSRIها جهت کاهش توهمات و هذیان‌ها تجویز می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلال شخصیت اسکیزوتایپال می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | علائم ، سبب شناسی و شیوع شخصیت اسکیزوتایپال



:: برچسب‌ها: اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | علائم ، سبب شناسی و شیوع شخصیت اسکیزوتایپال ,
:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 13 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

در درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال برای علائم مختلف آن درمان هایی وجود دارد که شدت علائم را در فرد کاهش می دهد. درمان زمانی نتیجه بخش می‌شود که فرد در دوران مراجعه حضور پررنگی داشته باشد. عدم درمان این افراد باعث رفتارهای پر خطر و آسیب به اطرافیان، همسر و خانواده می‌شود. برای درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال به چند روش در ادامه اشاره کردیم.

منبع: درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | بهترین روش برای درمان اسکیزوتایپال

مروری بر اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

افراد دچار اختلال شخصیت اسکیزوتایپال دارای افکار خرافاتی و ماورایی هستند. این شخصیت رفتار عجیب و غریب و غیرعادی دارند. دوست صمیمی به غیر از اعضای خانواده خود ندارند. در روابطشان به دفعات دچار سوءظن می‌شوند.

حضور در جمع به آنها اضطراب زیادی وارد می کند تا جایی که احتمالا همزمان دچار اختلال اضطراب اجتماعی می‌شوند. شاید به خاطر همین اضطراب بیش از سایر اختلالات شخصیت درگیر مصرف مواد مخدر و الکل هستند.

درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

مانند سایر اختلالات شخصیت، درمان قطعی برای اختلال شخصیت اسکیزوتایپال وجود ندارد. اما روش های درمانی متفاوتی وجود دارد و در صورتی که مراجعه کننده در طول درمان همراه و کمک کننده باشد و به بینش نسبی از اختلال خود برسد روند بهبودی خود را سرعت می دهد. البته درمان به صورت کاهش شدت علا‌ئم است. روان درمانی به همراه دارو درمانی بهترین راه مقابله است. بسیاری از افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپال همراه با اختلالی که دارند مصرف مواد مخدر و الکل دارند. در ادامه روش های درمانی متفاوت را مرور می کنیم.

روان درمانی به منظور درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

روان درمانی یکی از روش ها برای کاهش علائم اختلال شخصیت اسکیزوتایپال است. در روان درمانی، درمان هایی مانند خانواده درمانی، گفتار درمانی، گروه درمانی و درمان حمایتی انجام می شود.

خانواده درمانی: اگر فرد در محل زندگی خود تنها نباشد و با افراد دیگری از جمله خانواده زندگی کند، اعضای خانواده با حمایت این افراد کمک در درک بهتر موقعیت فرد می کنند.

گفتار درمانی: افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپال اجتماعی نیستند و دوست صمیمی ندارند. بنابراین با گفتار درمانی فرد می تواند روش صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن را آموزش ببیند و سوگیری منفی را کنار بگذارد.

گروه درمانی: گروه درمانی باعث برقراری ارتباط افراد با یکدیگر می شود اما به علت شیوع کم این بیماری ممکن است تعداد نفرات افراد به گروه درمانی نرسد.

درمان حمایتی: در این درمان فرد برقراری ارتباط، اعتماد کردن و کنترل احساسات خود را می آموزد و سعی در کنترل هیجانات خود می کند.

شناختی رفتاری به منظور درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

در درمان شناختی رفتاری مراجعه کننده تمام رفتارها، هیجانات، احساسات و افکار خود را از منظر دیگران می نگرد و اموزش می بیند که چگونه اضطراب خود را کنترل کند. طرحواره درمانی (نسل سوم) یکی از درمان ها در حوزه شناختی است که تجربیات ناگوار دوران کودکی که در شخصیت فرد نقش داشته است را بررسی می کند.

دارو درمانی به منظور درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

دارو درمانی به تنهایی در درمان‌اختلال شخصیت‌اسکیزوتایپال جوابگو نیست و داروی مخصوصی برای درمان این اختلال شخصیت یافت نشده است. اما از داروهای ضد روان پریشی برای کاهش توهمات، تخیلات و پارانویا استفاده می کنند. از داروهای ضد اضطراب برای کاهش اضطراب و داروهای ضد افسردگی برای کاهش افسردگی که در این اختلال وجود دارد استفاده می شود.

تست اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

تست های مختلفی برای اختلالات شخصیت در روان سنجی وجود دارد که طبق نظر درمانگر بر اساس اختلالی که تشخیص داده می شود از مراجعه کننده گرفته می شود. تست‌ها ابزار هایی برای سنجش هستند که باید توسط درمانگر تجزیه و تحلیل شود. تست های مختلفی برای اختلالات شخصیت در روان سنجی وجود دارد مانند: MMPI و MBTI . برای انجام تست رایگان شخصیت روی تست شخصیت MBTI کلیک کنید.

داستانی واقعی بر اساس تجربیات نویسنده

آرش یک مرد ۳۷ ساله متاهل با یک فرزند، دارای اختلال شخصیت اسکیزوتایپال و مصرف کننده مواد مخدر متامفتامین(شیشه) است. او دارای توهمات زیاد و باور به داشتن قدرت ماورایی و اعتقاد شدید به دعا و جادو دارد. آرش در یکی از جلسات از حضور خود به تنهایی در یکی از جنگل های شمال میگفت که به واسطه او تمامی درختان به حرکت درآمده و آسمان رنگ عجیبی داشته است.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که مطالعه کردید درمان قطعی برای اختلال شخصیت اسکیزوتایپال وجود ندارد و درمان ها فقط باعث کاهش شدت علائم می‌شوند. این افراد خطرات و آسیب هایی به اطرافیان خود وارد می‌کنند، اگر با شخصیت اسکیزوتایپال در ارتباطید و به خود آگاهی نرسیده‌اند،با مراجعه به متخصصان مرکز مشاوره آواژه خدمات درمانی دریافت نمایید.(اگر بیمار با شما همکاری لازم را نداشت کافی است با شماره های درج شده تماس بگیرید).

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | بهترین روش برای درمان اسکیزوتایپال



:: برچسب‌ها: درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال | بهترین روش برای درمان اسکیزوتایپال ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 آبان 1401 | نظرات ()