نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره روانشناسی در کرمان دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی کرمان و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی کرمان | بهترین مشاور در کرمان

مشاوره روانشناسی کرمان

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی کرمان به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی کرمان

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره کرمان صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در کرمان برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در کرمان استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در کرمان برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی کرمان بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

 

8- مشاوره روانشناسی در کرمان حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی کرمان بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی کرمان یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در کرمان می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی کرمان | بهترین مشاور در کرمان



:: برچسب‌ها: مشاوره روانشناسی کرمان | بهترین مشاور در کرمان ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 7 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پدوفیلی ، پدوفیلیا یا میل جنسی به کودکان نوعی گرایش جنسی به کودکان (نرسیده به سن بلوغ) تعریف می‌شود. این اختلال شاید در دوران بلوغ نمایان شود. پدوفیلی بیماری مادام العمری است. که شامل عناصری مانند پریشانی، تمایل فرد به عملی کردن تمایلات و آسیب های اجتماعی-روانی است. از علل میل جنسی به کودکان می‌توان به زمینه وراثت، هورمون ها و آسیب های روانی در دوران کودکی اشاره کرد. معمولا فرد دچار پدوفیلیا از جوانی میل جنسی به کودکان را در خود احساس می‌کند. روانشناسان با روش‌های شناختی و روانپزشکان با دارو درمانی به درمان این اختلال می‌پردازند. بهترین روش درمان این اختلال استفاده توام دارو درمانی و درمان شناختی است. برای شروع درمان باید از خدمات مشاوره جنسی استفاده نمایید.

منبع:‌ پدوفیلی یا اختلال میل جنسی به کودکان | علائم پدوفیلیا

پدوفیلی چیست؟

پدوفیلی نوعی اختلال جنسی است که فرد به برانگیختگی، ارضای جنسی، خیال پردازی و انجام رفتار جنسی غیر معمول به کودکان قبل از سن بلوغ دارد. معمولا گرایش این افراد به کودکان قبل از 13 سالگی است که در یک دوره حداقل 6 ماهه تعریف می‌شود. جنسیت این افراد اغلب مرد هستند و به هر دو جنس گرایش دارند. ارتباط این افراد با همسالان و بزرگسالان نیز متفاوت از افراد دیگر است. و بیشتر کودکانی که مورد بی توجهی قرار گرفته اند در معرض تعرض جنسی قرار می‌گیرند.

برخی از این افراد گرایش خود را انکار می‌کنند اما عده ای نیز ترسی از بیان گرایش خود ندارند. بر اساس تحقیقات انجام شده 20 درصد از آزار جنسی به کودکان زیر 13 توسط اطرافیان و خانواده ها رخ داده است. افراد مبتلا به پدوفیلیا از طریق رابطه دهانی، لمس، نگاه به کودک، در آوردن لباس کودک و … ارضاء می‌شوند.

علائم پدوفیلی

افراد دچار اختلال میل جنسی به کودکان دارای تخیلات جنسی و تمایل به کودکان زیر سن بلوغ هستند. بر اساس راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM5) علائم پدوفیلی را شرح داده‌ایم.

  • تخیلات جنسی افراطی، تمایلات و رفتارهای مرتبط با فعالیت های جنسی با کودکان زیر 13 سال و قبل از سن بلوغ برای مدت حداقل 6ماه وجود دارد.
  • تمایلات جنسی باعث ناراحتی و اختلال در عملکردهای اجتماعی، شغلی و سایر زمینه های عملکردی و یا عملی می‌شود.
  • فرد دچار اختلال میل جنسی به کودکان حداقل باید 16 سال سن داشته باشد و 5 سال از کودک قربانی بزرگتر باشد. این اختلال شامل افرادی است که در اواخر دوره های نوجوانی درگیر رابطه های جنسی با نوجوان 12، 13 ساله هستند، نمی‌شوند.
  • علاوه بر این باید مشخص شود که آیا فرد مبتلا جذب کودک می‌شود یا خیر؟
  • باید مشخص شود که تمایلات جنسی محدود به محارم است یا خیر؟
  • این افراد به ندرت داوطلبانه به دنبال کمک می‌روند.
  • مصرف بیش از حد پورنوگرافی کودکان شاخص مفیدی برای تشخیص اختلال پدوفیلی است.
  • این اختلال با اضطراب، افسردگی حاد، ااختلالات خلقی و سوء مصرف مواد همراه هستند.
  • افراد مبتلا به اختلال پدوفیلیا مشغول به شغل هایی می‌شوند که با کودکان سر و کار دارند.
  • معمولا دارای تحصیلات بالا و موقعیت های اجتماعی خوب هستند.
  • در ظاهر طوری وانمود می‌کنند که قابل اعتماد به نظر برسند.
  • شاید مبتلا به اختلالات خلقی و بیماری های شخصیتی باشند.
  • سعی دارند تا در هر فرصتی با کودکان تنها باشند.
  • با کودکان مانند بزرگسالان رفتار می‌کنند.
  • معمولا مجرد هستند.
  • در گروه همسالان خود دوستان کمتری دارند.
  • نگران و مضطرب به نظر می‌رسند.
  • اگر به خواست ارضای جنسی خود نرسند کودک را مورد خشونت قرار می‌دهند. (حتی در مواردی کودک کشته شده است)
  • کمبودهای عاطفی شدیدی دارند.
  • علاقه دارند تا در خانه اسباب بازی، عروسک و وسایل مشابه جمع کنند.
  • تمایل به کار با کودکان دارند.
  • برای خطاب به کودکان از کلمات به ظاهر بی خطر استفاده می‌کنند.
  • جذب کودکان مرفه و زیبا می‌شوند.
  • علاقه به ازدواج با افرادی دارند که فاصله سنی زیادی با آنها دارد.

علت پدوفیلی

علت پدوفیلی تا به امروز ناشناخته است. هنوز ژنتیکی بودن این رفتار مشخص نیست. اما شواهدی وجود دارد که شیوع پدوفیلی در خانواده ها مشاهده شده‌است. در ادامه علت میل جنسی به کودکان را شرح داده ایم.

1. دوران کودکی

یکی از علل بروز اختلال پدوفیلی یا پدوفیلیا، مشاهدات یا آزارهای جنسی دوران کودکی است. بر اساس بررسی های انجام شده این افراد در دوران کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند. یا در معرض مشاهده رفتارهای جنسی نامناسب قرار گرفته‌اند. در واقع این افراد با مشاهده در دروان کودکی به این اختلال مبتلا شده‌اند.

2. نقش هورمون ها

طبق بررسی ها رابطه بین هورمون ها و رفتار، علل خصوص رابطه بین هورمون های جنسی مردانه و پرخاشگری، شاید یکی از دلایل بروز پدوفیلی یا میل جنسی به کودکان است. طبق اطلاعات افراد مبتلا به پدوفیلیا قد کوتاه تری دارند و احتمال زیاد چپ دست هستند. ضریب هوشی کمتری دارند. و بررسی های مغزی نشان دهنده آن است که مدار همبند در مغز این افراد احتمالا در دوران کودکی آسیب دیده است.

درمان پدوفیلی

به طور کل درمان پدوفیلیا باید توسط روانشناس و روانپزشک صورت بگیرد. درمان به افراد مبتلا به پدوفیلی کمک می‌کند تا در برابر میل جنسی به کودکان مقاومت کنند. در ادامه روش های درمان پدوفیلیا را شرح داده‌ایم.

1. درمان شناختی-رفتاری

یکی از روش های درمان موثر برای پدوفیلی، درمان شناختی رفتاری است. با کمک شرطی سازی انزجاری، مواجهه با تحریف های شناختی، آموزشش ابراز وجود، همدلی با قربانیان، پیشگیری از عود اختلال، سیستم های نظارتی و نگهداری مادام العمر اثرات درمانی می‌توان به افراد مبتلا به میل جنسی به کودکان کمک کرد.

2. درمان دارویی

یکی دیگر از روش های درمانی برای اختلال پدوفیلی، دارو درمانی است. البته قابل ذکر است که دارو درمانی همراه با روان درمانی اثربخش است. این داروها برای کاهش میل جنسی و کاهش پرخاشگری مصرف می‌شود. داروهای مورد استفاده در درمان میل جنسی به کودکان باید توسط پزشک تجویز شود به شرح زیر است.

  • لوپروئید استات
  • مدروکسی پروژسترون استات

کلام آخر

پدوفیلی، میل جنسی به کودکان، بچه بازی یا پدوفیلیا همه نام یکی از اختلالات جنسی در رابطه با کودکان است. تا اینجای مقاله در رابطه با افراد مبتلا به پدوفیلی صحبت کرده ایم. اما در آخر در رابطه با کودکانی که مورد تجاوز قرار گرفته‌اند صحبت خواهیم کرد. کودکانی که در معرض تعرض جنسی قرار گرفته اند به افسردگی شدید، اضطراب، ترس از اجتماع و … می‌شوند. این کودکان باید در اولین فرصت تحت نظارت روانشناسان قرار بگیرند تا درمان شوند. مرکز مشاوره آواژه به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلال میل جنسی به کودکان می توانید از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع:‌ پدوفیلی یا اختلال میل جنسی به کودکان | علائم پدوفیلیا



:: برچسب‌ها: پدوفیلی یا اختلال میل جنسی به کودکان | علائم پدوفیلیا ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شغل برای بازنشستگی دغدغه ذهنی بسیاری از کسانی است که در این مرحله قرار دارند. خیلی از خانم‌ها و آقایان هستند که نمی‌توانند خانه‌نشینی پس از بازنشستگی را تحمل کنند. وقتی شما بیشتر عمر خود را در کار و فعالیت بوده‌اید طبیعتاً اینکه قرار باشد به‌یک‌باره همه چیز را کنار بگذارید بسیار سخت خواهد بود. این موضوع حتی می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را برای‌تان ایجاد کند. به همین خاطر انتخاب یک شغل برای بازنشستگی می‌تواند بسیار مفید باشد. اما اینکه چه شغلی را انتخاب می‌کنید نیز بسیار مهم است. ما در این مطلب سعی می‌کنیم پیشنهادهایی را برای شغل بعد از بازنشستگی ارائه کنیم. پس اگر این موضوع برای شما هم تبدیل به یک دغدغه شده بهتر است تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

منبع: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها

شغل مناسب برای بازنشسته‌ها

کارکردن جدای از درآمد و استقلالی که به شما می‌دهد دیریازود خودش تبدیل به یک انگیزه و عامل مهم در زندگی شما خواهد شد. این موضوع به‌قدری اهمیت دارد که خیلی‌ها کار را بدون احتیاج مالی و صرفاً برای اینکه کار کنند انجام می‌دهند. دوران بازنشستگی یکی از موقعیت‌هایی است که این موضوع خودش را نشان می‌دهد. کسانی که به فعالیت عادت کرده‌اند معمولاً به‌راحتی با خانه‌نشینی‌های پس از بازنشستگی کنار نمی‌آیند.

به‌علاوه بیکاری می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را نیز به همراه داشته باشد. بسیاری از بازنشسته‌ها دیریازود احساس می‌کنند که دیگر مفید نیستند. و این می‌تواند مشکلاتی مانند افسردگی را به همراه داشته باشد. به همین خاطر انتخاب یک شغل مناسب برای فرد بازنشسته از جمله بهترین فکرهایی است که می‌توان برای درمان این شرایط کرد.

نکات مهم راجع به انتخاب شغل مناسب برای بازنشسته ها

کمی صبر کنید

شاید حتی یک روز در خانه ماندن برایتان غیرممکن باشد. بااین‌حال نکته مهم این است که پس از بازنشستگی کمی صبر کنید. قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید شرایط جدید را به‌خوبی بررسی کنید. شما ابتدا باید نقاط ضعف و قوت خود و همین‌طور ویژگی‌های شرایط جدیدی که در آن قرار گرفته‌اید را پیدا کنید. سپس به دنبال شغل مناسب بگردید.

شغل برای بازنشستگی | محدودیت‌های خود را بشناسید

انتخاب شغل مناسب برای بازنشسته‌ها می‌تواند با محدودیت‌هایی همراه باشد. به‌عنوان‌مثال یکی از محدودیت‌های انتخاب شغل میزان سن افراد است. با افزایش سن، قدرت جسمانی فرد کاهش پیدا می‌کند؛ و این موضوع می‌تواند روی بسیاری از شغل‌هایی که می‌خواهید برعهده بگیرید تأثیر بگذارد. ممکن است احساس کنید دلتان می‌خواهد از این به بعد در شغلی باشید که فشار روانی کمتری داشته باشد. پس یک نکته مهم در انتخاب شغل جدید این است که محدودیت‌هایی که دارید را شناسایی کنید و باتوجه‌به آنها شغل مناسبی برای خودتان انتخاب کنید.

مشغول کردن خود با سرگرمی‌های مختلف

برخی از افراد صرفاً از خانه‌نشینی و بیکاری متنفر هستند اما توانایی و انگیزه ورود به شغل جدید هم ندارند. در چنین شرایطی بهتر است مسائل و موضوعاتی که برایتان سرگرم‌کننده است و به آن علاقه دارید را انتخاب کنید؛ و اوقات فراغت خود را با این علاقه‌مندی‌ها سپری کنید. درعین‌حال می‌توانید به این علاقه‌مندی‌ها و سرگرمی‌ها به چشم یک شغل نگاه کنید و اگر چیزی برای ارائه داشتید در اختیار دیگران قرار دهید.

پیشنهاداتی برای شغل مناسب بازنشستگی

ادامه دادن همان شغل قبلی

یکی از رایج‌ترین تصمیماتی که افراد بازنشسته می‌گیرند ادامه دادن شغل قبلی‌شان است. اگر به کارتان علاقه دارید به شما توصیه می‌کنیم که انجام همان شغل قبلی را ادامه دهید. این علاقه به شما احساس مفید و توانمند بودن می‌دهد. به‌علاوه شما توانایی و تجربیات بالایی در شغلی که داشتید به دست آورده‌اید که این می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

شغل برای بازنشستگی | فعالیت به‌عنوان نیروی باتجربه

اگر در کسب‌وکار قبلی خود فرد توانمندی بودید می‌توانید افراد تازه‌کار را راهنمایی کنید و به آن‌ها مشاوره دهید. افرادی که تجربه زیادی دارند و راه‌های مختلفی را آزمایش کرده‌اند می‌توانند به‌عنوان کارآفرین مشغول شوند. تجربیات شما سرمایه باارزشی است که خیلی‌ها دلشان می‌خواهد از آن استفاده کنند.

تولید محتوا

یکی از شغل‌هایی که می‌توانید در منزل به آن مشغول شوید تولید محتوا است. نوشتن و تولید محتوا می‌تواند فرصتی باشد تا با مسائل مختلف آشنا شوید و حتی تجربیات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهید. از مزایای این شغل می‌توانیم به انعطاف‌پذیربودن زمان‌های کاری اشاره کنیم.

شغل برای بازنشستگی | مدیریت شبکه‌های اجتماعی

اگر به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی علاقه دارید مدیریت‌کردن یکی از این شبکه‌ها نیز می‌تواند شغل مناسبی برای شما باشد. برای این کار کافیست تا اطلاعات خود را راجع به شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها و راه‌های کارکردن با آنها بالاتر ببرید.

حسابداری

یکی از شغل‌هایی که به دانش و تجربه نیاز دارد حسابداری است. افرادی که با اصول حسابداری آشنایی دارند می‌توانند به‌عنوان حسابدار در بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات مشغول به کار شوند. بهتر است با نرم‌افزارهای جدید در حیطه حسابداری آشنا شوید تا فرصت‌های شغلی بیشتری پیدا کنید.

شغل برای بازنشستگی | تدریس خصوصی

تدریس خصوصی یکی از کم چالش‌ترین شغل‌ها برای دوران بازنشستگی است. افراد بازنشسته می‌توانند تخصص خودشان را به دیگران انتقال و آموزش دهند. همچنین می‌توانند از امکانات آموزش آنلاین برای تدریس استفاده کنند تا دسترسی دانش‌آموزان به مواد آموزشی بیشتر شود و همچنین مدرس با چالش‌های کم‌تری مواجه شود‌.

پرستاری از سالمندان یا کودکان

پرستاری شغل رایج‌ دیگری است که متقاضیان زیادی دارد. اگر به حیطه پرستاری و پزشکی علاقه دارید می‌توانید به‌عنوان پرستار در منزل شروع به کار کنید. پرستاری از سالمندان، کودکان و حتی حیوانات خانگی می‌تواند شغل مناسبی برای افرادی باشد که به این حیطه علاقه دارند.

شغل برای بازنشستگی | باغبانی

یکی از شغل‌های آرامش‌بخش و درعین‌حال حرفه‌ای، باغبانی است. نگهداری و پرورش گل‌وگیاه علاوه بر اینکه برای روحیه فرد مفید است دارای درآمد خوبی هم می‌باشد.

کسب‌وکارهای خانگی

کسب‌وکارهای خانگی که امروزه رواج زیادی پیدا کرده است یکی دیگر از گزینه‌های شغل مناسب برای بازنشسته‌ها می‌باشد. از جمله این کسب‌وکارهای خانگی می‌توان به پرورش بلدرچين، پرورش قارچ، تولید صنایع‌دستی، تولید محصولات ارگانیک، کاشت و فروش میوه و سبزیجات و… اشاره کرد. خوشبختانه امروزه مؤسسات و سازمان‌های فنی و حرفه‌ای آموزش بسیاری از این کسب‌وکارها را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

مشاور چه کاری برای شما انجام خواهد داد

اگر به دنبال شروع یک شغل جدید هستید بهتر است کمک‌گرفتن از یک مشاور را نیز در برنامه‌هایتان قرار بدهید. مشاورین به شما کمک می‌کنند تا باتوجه‌به توانایی‌ها و ویژگی‌های شخصیتی که دارید شغلی را انتخاب کنید که در آن بهترین خواهید بود. یادتان باشد انتخاب کردن یک شغل اشتباه و شکست خوردن در آن پیامدهایی دارد که شاید تحمل کردن آنها برای شرایط سنی که در آن قرار دارید مناسب نباشد. پس بهترین کار این است که با برنامه‌ریزی و مشورت شغل مناسبی برای خودتان انتخاب کنید.

برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی در زمینه دوران بازنشستگی از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

سؤالات متداول

مناسب‌ترین شغل پس از دوران بازنشستگی چیست؟

شغل‌های مختلفی پس از دوران بازنشستگی وجود دارد که فرد می‌تواند به آن مشغول شود. در انتخاب شغل باید به شرایط و توانمندی‌هایتان توجه کنید. برای بررسی بهتر می‌توانید از یک مشاور شغلی یا روان‌شناس صنعتی و سازمانی استفاده کنید.

منبع: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها



:: برچسب‌ها: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شغل برای بازنشستگی دغدغه ذهنی بسیاری از کسانی است که در این مرحله قرار دارند. خیلی از خانم‌ها و آقایان هستند که نمی‌توانند خانه‌نشینی پس از بازنشستگی را تحمل کنند. وقتی شما بیشتر عمر خود را در کار و فعالیت بوده‌اید طبیعتاً اینکه قرار باشد به‌یک‌باره همه چیز را کنار بگذارید بسیار سخت خواهد بود. این موضوع حتی می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را برای‌تان ایجاد کند. به همین خاطر انتخاب یک شغل برای بازنشستگی می‌تواند بسیار مفید باشد. اما اینکه چه شغلی را انتخاب می‌کنید نیز بسیار مهم است. ما در این مطلب سعی می‌کنیم پیشنهادهایی را برای شغل بعد از بازنشستگی ارائه کنیم. پس اگر این موضوع برای شما هم تبدیل به یک دغدغه شده بهتر است تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

منبع: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها

شغل مناسب برای بازنشسته‌ها

کارکردن جدای از درآمد و استقلالی که به شما می‌دهد دیریازود خودش تبدیل به یک انگیزه و عامل مهم در زندگی شما خواهد شد. این موضوع به‌قدری اهمیت دارد که خیلی‌ها کار را بدون احتیاج مالی و صرفاً برای اینکه کار کنند انجام می‌دهند. دوران بازنشستگی یکی از موقعیت‌هایی است که این موضوع خودش را نشان می‌دهد. کسانی که به فعالیت عادت کرده‌اند معمولاً به‌راحتی با خانه‌نشینی‌های پس از بازنشستگی کنار نمی‌آیند.

به‌علاوه بیکاری می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را نیز به همراه داشته باشد. بسیاری از بازنشسته‌ها دیریازود احساس می‌کنند که دیگر مفید نیستند. و این می‌تواند مشکلاتی مانند افسردگی را به همراه داشته باشد. به همین خاطر انتخاب یک شغل مناسب برای فرد بازنشسته از جمله بهترین فکرهایی است که می‌توان برای درمان این شرایط کرد.

نکات مهم راجع به انتخاب شغل مناسب برای بازنشسته ها

کمی صبر کنید

شاید حتی یک روز در خانه ماندن برایتان غیرممکن باشد. بااین‌حال نکته مهم این است که پس از بازنشستگی کمی صبر کنید. قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید شرایط جدید را به‌خوبی بررسی کنید. شما ابتدا باید نقاط ضعف و قوت خود و همین‌طور ویژگی‌های شرایط جدیدی که در آن قرار گرفته‌اید را پیدا کنید. سپس به دنبال شغل مناسب بگردید.

شغل برای بازنشستگی | محدودیت‌های خود را بشناسید

انتخاب شغل مناسب برای بازنشسته‌ها می‌تواند با محدودیت‌هایی همراه باشد. به‌عنوان‌مثال یکی از محدودیت‌های انتخاب شغل میزان سن افراد است. با افزایش سن، قدرت جسمانی فرد کاهش پیدا می‌کند؛ و این موضوع می‌تواند روی بسیاری از شغل‌هایی که می‌خواهید برعهده بگیرید تأثیر بگذارد. ممکن است احساس کنید دلتان می‌خواهد از این به بعد در شغلی باشید که فشار روانی کمتری داشته باشد. پس یک نکته مهم در انتخاب شغل جدید این است که محدودیت‌هایی که دارید را شناسایی کنید و باتوجه‌به آنها شغل مناسبی برای خودتان انتخاب کنید.

مشغول کردن خود با سرگرمی‌های مختلف

برخی از افراد صرفاً از خانه‌نشینی و بیکاری متنفر هستند اما توانایی و انگیزه ورود به شغل جدید هم ندارند. در چنین شرایطی بهتر است مسائل و موضوعاتی که برایتان سرگرم‌کننده است و به آن علاقه دارید را انتخاب کنید؛ و اوقات فراغت خود را با این علاقه‌مندی‌ها سپری کنید. درعین‌حال می‌توانید به این علاقه‌مندی‌ها و سرگرمی‌ها به چشم یک شغل نگاه کنید و اگر چیزی برای ارائه داشتید در اختیار دیگران قرار دهید.

پیشنهاداتی برای شغل مناسب بازنشستگی

ادامه دادن همان شغل قبلی

یکی از رایج‌ترین تصمیماتی که افراد بازنشسته می‌گیرند ادامه دادن شغل قبلی‌شان است. اگر به کارتان علاقه دارید به شما توصیه می‌کنیم که انجام همان شغل قبلی را ادامه دهید. این علاقه به شما احساس مفید و توانمند بودن می‌دهد. به‌علاوه شما توانایی و تجربیات بالایی در شغلی که داشتید به دست آورده‌اید که این می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

شغل برای بازنشستگی | فعالیت به‌عنوان نیروی باتجربه

اگر در کسب‌وکار قبلی خود فرد توانمندی بودید می‌توانید افراد تازه‌کار را راهنمایی کنید و به آن‌ها مشاوره دهید. افرادی که تجربه زیادی دارند و راه‌های مختلفی را آزمایش کرده‌اند می‌توانند به‌عنوان کارآفرین مشغول شوند. تجربیات شما سرمایه باارزشی است که خیلی‌ها دلشان می‌خواهد از آن استفاده کنند.

تولید محتوا

یکی از شغل‌هایی که می‌توانید در منزل به آن مشغول شوید تولید محتوا است. نوشتن و تولید محتوا می‌تواند فرصتی باشد تا با مسائل مختلف آشنا شوید و حتی تجربیات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهید. از مزایای این شغل می‌توانیم به انعطاف‌پذیربودن زمان‌های کاری اشاره کنیم.

شغل برای بازنشستگی | مدیریت شبکه‌های اجتماعی

اگر به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی علاقه دارید مدیریت‌کردن یکی از این شبکه‌ها نیز می‌تواند شغل مناسبی برای شما باشد. برای این کار کافیست تا اطلاعات خود را راجع به شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها و راه‌های کارکردن با آنها بالاتر ببرید.

حسابداری

یکی از شغل‌هایی که به دانش و تجربه نیاز دارد حسابداری است. افرادی که با اصول حسابداری آشنایی دارند می‌توانند به‌عنوان حسابدار در بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات مشغول به کار شوند. بهتر است با نرم‌افزارهای جدید در حیطه حسابداری آشنا شوید تا فرصت‌های شغلی بیشتری پیدا کنید.

شغل برای بازنشستگی | تدریس خصوصی

تدریس خصوصی یکی از کم چالش‌ترین شغل‌ها برای دوران بازنشستگی است. افراد بازنشسته می‌توانند تخصص خودشان را به دیگران انتقال و آموزش دهند. همچنین می‌توانند از امکانات آموزش آنلاین برای تدریس استفاده کنند تا دسترسی دانش‌آموزان به مواد آموزشی بیشتر شود و همچنین مدرس با چالش‌های کم‌تری مواجه شود‌.

پرستاری از سالمندان یا کودکان

پرستاری شغل رایج‌ دیگری است که متقاضیان زیادی دارد. اگر به حیطه پرستاری و پزشکی علاقه دارید می‌توانید به‌عنوان پرستار در منزل شروع به کار کنید. پرستاری از سالمندان، کودکان و حتی حیوانات خانگی می‌تواند شغل مناسبی برای افرادی باشد که به این حیطه علاقه دارند.

شغل برای بازنشستگی | باغبانی

یکی از شغل‌های آرامش‌بخش و درعین‌حال حرفه‌ای، باغبانی است. نگهداری و پرورش گل‌وگیاه علاوه بر اینکه برای روحیه فرد مفید است دارای درآمد خوبی هم می‌باشد.

کسب‌وکارهای خانگی

کسب‌وکارهای خانگی که امروزه رواج زیادی پیدا کرده است یکی دیگر از گزینه‌های شغل مناسب برای بازنشسته‌ها می‌باشد. از جمله این کسب‌وکارهای خانگی می‌توان به پرورش بلدرچين، پرورش قارچ، تولید صنایع‌دستی، تولید محصولات ارگانیک، کاشت و فروش میوه و سبزیجات و… اشاره کرد. خوشبختانه امروزه مؤسسات و سازمان‌های فنی و حرفه‌ای آموزش بسیاری از این کسب‌وکارها را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

مشاور چه کاری برای شما انجام خواهد داد

اگر به دنبال شروع یک شغل جدید هستید بهتر است کمک‌گرفتن از یک مشاور را نیز در برنامه‌هایتان قرار بدهید. مشاورین به شما کمک می‌کنند تا باتوجه‌به توانایی‌ها و ویژگی‌های شخصیتی که دارید شغلی را انتخاب کنید که در آن بهترین خواهید بود. یادتان باشد انتخاب کردن یک شغل اشتباه و شکست خوردن در آن پیامدهایی دارد که شاید تحمل کردن آنها برای شرایط سنی که در آن قرار دارید مناسب نباشد. پس بهترین کار این است که با برنامه‌ریزی و مشورت شغل مناسبی برای خودتان انتخاب کنید.

برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی در زمینه دوران بازنشستگی از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

سؤالات متداول

مناسب‌ترین شغل پس از دوران بازنشستگی چیست؟

شغل‌های مختلفی پس از دوران بازنشستگی وجود دارد که فرد می‌تواند به آن مشغول شود. در انتخاب شغل باید به شرایط و توانمندی‌هایتان توجه کنید. برای بررسی بهتر می‌توانید از یک مشاور شغلی یا روان‌شناس صنعتی و سازمانی استفاده کنید.

منبع: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها



:: برچسب‌ها: شغل برای بازنشستگی | شغل مناسب برای بازنشسته ها ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اصرار خانواده به ازدواج یا ازدواج‌های اجباری یکی از عوامل زمینه‌ساز بروز بسیاری از مشکلات روانی خانواده‌ها به شمار می‌رود. این پیوندهای زناشویی معمولاً به دلیل مسائلی همچون فقر، باورهای فرهنگی، تصمیم‌های اقتصادی، تشریک قدرت، مهاجرت و غیره رخ می‌دهند. بیشتر این فشارها به دلیل منافع و سودهای رابطه و ازدواج است. این ازدواج ها به دلیل فرهنگ های مختلف، قومیت ها و … صورت می‌گیرد. معمولا خانواده ها علاقه دارند تا فرزندشان با شخصی که پدر و مادر علاقه دارند ازدواج کنند و احترامی به انتخاب فرزند خود نمی‌گذارند. فرزندان نیز به دلیل احترام، مرسالاری و دستورات والدین تن به ازدواج های اجباری می‌زنند. درنتیجه لازم است تا با روش‌هایی برای جلوگیری از این قبیل ازدواج‌ها آشنا شویم. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: اصرار خانواده به ازدواج | پیامدهای ازدواج های اجباری

اصرار خانواده به ازدواج | منظور از ازدواج اجباری چیست ؟

بنا به تعریف رایج در جامعه، هنگامی دو طرف یا یکی از آن‌ها، در یک پیمان زناشویی تمایل قلبی واقعی به ازدواج نداشته باشد، می‌تواند این پیوند را اجباری تلقی کرد. در این شرایط، اغلب عواملی محیطی یا خانوادگی با اعمال کردن اهرم فشار به شخص، او را وادار به این کار می‌کنند. همچنین معمولاً افراد مهم و تأثیرگذار زندگی فرد ازجمله والدین و اعضای خانواده او هستند که برای چنین ازدواج‌هایی، اصرار می‌کنند. اصرار خانواده به ازدواج غیر اخلاقی و غیر اصولی است.

به‌طورمعمول، هنگامی‌که بحث اصرار خانواده به ازدواج می‌شود، انگشت اتهام به سمت خانواده‌های کم‌ بضاعت و مشکلات اقتصادی می‌رود. این در حالی است که چنین پیوندهایی تقریباً در همه اقشار جامعه و بر اساس عللی خاص در هر طبقه اجتماعی رخ می‌دهد. همچنین، در رابطه با زور و اجبار خانواده باید اشاره کرد که حتماً این فشارها از نوع فیزیکی و با آزار جسمی همراه نیستند. گاهی والدین با سخنان تهدیدآمیز و ابراز بی‌علاقگی به ماندن فرزند جوان خود در خانه، او را به ازدواج اجباری وا‌ می‌دارند. در این خانواده‌ها، از حقوق انسانی فرزندان چشم‌پوشی می‌شود. در نتیجه فرد جوان احساس می‌کند اختیاری در انتخاب همسر خویش ندارد. و درنهایت تن به ازدواج می‌دهد.

انواع ازدواج اجباری | اصرار خانواده به ازدواج

اصرار خانواده به ازدواج یا ازدواج اجباری انواع و اقسام متفاوتی دارد. این ازدواج ها به خواست خود زوجین نیست و بدون هیچ علاقه ای به ازدواج تن می‌دهند. به طورکلی می‌توان سه نوع اجبار مرسوم در ازدواج اجباری را نام برد. که به شرح زیر هستند.

1. ازدواج مصلحتی

یکی از نمونه های اصرار خانواده به ازدواج در این شرایط، ترجیح می‌دهند به‌ جای فرزندان خود در مورد ازدواج آن‌ها و آنچه به صلاحشان است، تصمیم بگیرند. برای مثال قرارهای فامیلی برای ازدواج فرزندان یکی از این موارد به شمار می‌رود. همچنین گاهی از نظر والدین، شرایط یکی از خواستگارها به‌قدری خوب است که آن‌ها بدون توجه به تمایل فرزندشان درخواست ازدواج را قبول می‌کنند.

2. ازدواج کاری | اصرار خانواده به ازدواج

ازدواج کاری یکی از نمونه های اصرار خانواده به ازدواج است. این مورد به‌خصوص در طبقات مرفه‌تر جامعه و در بین خانواده‌های قدرتمند به چشم می‌خورد. این گروه معمولاً برای حفظ یا افزایش قدرت و اعتبار خاندان خویش، بدون توجه به خواسته فرزندانشان، اقدام به گذاشتن قرار ازدواج با یکدیگر می‌کنند. چنین پیوندهایی زمینه را برای افزایش ازدواج سفید در جوانان فراهم می‌کند.

3. ازدواج اقتصادی

ازدواج اقتصادی آخرین نمونه اصرار خانواده به ازدواج است. این مورد همپوشی زیادی با دو نمونه قبلی دارد. در این قبیل ازدواج‌ها، وضعیت مالی و اقتصادی طرف مقابل مهم‌ترین عامل ازدواج به‌حساب می‌آید. همچنین گاهی به علت مشکلات مالی خانواده اولیه، فرزندان وادار به ازدواج با کسی می‌شوند که قول حمایت اقتصادی به آن‌ها می‌دهد.

علل رخ دادن ازدواج اجباری

اصرار خانواده به ازدواج یا ازدواج اجباری به دلیل عوامل مختلفی رخ می‌دهد. خانواده ها بیشتر به دلیل سودمندی خود فرزندان را به ازدواج مجبور می‌کنند. در ادامه علل اصرار‌خانواده به ازدواج را شرح داده ایم که تقریبا همه افراد با آن آشنا هستند.

1. افزایش سن فرزندان | اصرار خانواده به ازدواج

یکی از دلایل اصرار خانواده به ازدواج، بالا دانستن ازدواج فرزندان است. مناطق گوناگون و اقوام مختلف معمولاً باورهایی در زمینهٔ سن مناسب ازدواج دارند. هنگامی‌که فردی از این سن گذشته و هنوز مجرد باشد، خانواده‌ها و اطرافیان این موضوع را ناتوانی جوان در یافتن همسر مناسب تلقی کرده و تصمیم می‌گیرند که خودشان دست به عمل بزنند.

2. فقر

یکی از مهم‌ترین عوامل اصرار خانواده به ازدواج، نداشتن امنیت مالی کافی خانواده است. در این وضعیت، والدین سعی می‌کنند با وادار کردن جوانان به ازدواج با افراد ثروتمند، هم وضعیت زندگی خود را سامان بخشند و هم برای فرزند خود یک زندگی همراه با امنیت اقتصادی فراهم آورند.

3. باورهای مذهبی | اصرار خانواده به ازدواج

سومین عامل اصرار خانواده به ازدواج، قدرت باورهای مذهبی است. بر اساس دیدگاه ادیان مختلف، ازدواج امری مقدس است که می‌تواند سبب تکمیل شخصیت انسان شود. بااین‌حال برخی از اقوام و فرهنگ‌ها این نظرات را به شیوه افراطی در خود پرورانده‌اند. درنتیجه با واردکردن فشار به فرزندان خود در سنین خاص، آن‌ها را از انتخاب کردن همسر مناسب خود بازمی‌دارند.

نتایج حاصل از ازدواج اجباری

پایه شکل‌گیری یک خانواده جدید باید بر اساس محبت و صمیمت باشد. درصورتی‌که در اصرار خانواده به ازدواج، عوامل دیگری به‌جای این موارد قرار می‌گیرند. معمولاً زنان بیشتر از مردان قربانی ازدواج‌های زوری می‌شوند. لذا مشکلات روحی و شخصیتی در آن‌ها بیشتر گزارش می‌گردد. ازجمله این مشکلات عبارت‌اند از.

  • افسردگی
  • عزت‌نفس پایین
  • افکار خودکشی
  • نداشتن حس خودمختاری
  • احساس بی‌کفایتی
  • درخودماندگی آموخته‌شده
  • فرار از منزل برای رهایی از فشار خانواده
  • عدم ارتباط محبت آمیز با خانواده
  • اختلالات روانی
  • خود زنی
  • خود سوزی

علاوه بر این، در خانواده‌هایی که محبت و علاقه اولیه وجود نداشته است، احتمال بروز خیانت و طلاق بیشتر است. همچنین فرزندان در این خانواده‌ها در جوی متشنج و همراه با اختلافات مدام والدین رشد می‌کنند. این موضوع می‌تواند سبب بروز مشکلات روانی در کودکان و تداوم آن‌ها در دوره بزرگ‌سالی آن‌ها گردد.

نحوه جلوگیری از ازدواج اجباری

اصرار خانواده به ازدواج را طبق ارائه روش هایی می‌توان از بین برد. گاهی با صحبت های منطقی و اصولی شاید بتوان خانواده ها را راضی کرد. تا از این اصرار دست بکشند و به فرزندان اجبار نکنند. نحوه جلوگیری از ازدواج اجباری عبارت است از.

1. بیان کردن خواسته‌های خود

یکی از روش های جلوگیری از اصرار خانواده به ازدواج، بیان خواسته ها است. لازم است برای روشن کردن دلیل عدم تمایل خود به فرد انتخاب‌شده، بتوانید خواسته‌های خود از زندگی و همسرتان را به‌خوبی با خانواده در میان بگذارید. همچنین با آن‌ها در مورد فشار و ناراحتی‌ای که با اصرارهای مداوم به ازدواج در شما ایجاد می‌کنند، صحبت کنید. به والدین خود بگویید که درست است نیتشان برای شما خیر است، اما با اجبار به ازدواج این هدف را با عملی نامناسب خنثی می‌کند.

2. داشتن قاطعیت در تصمیمات خود

دومین روش جلوگیری از اصرار خانواده به ازدواج، قاطعیت در تصمیمات است. با هر فشار و تهدید خانواده نترسید. بهتر است با ثابت‌قدم ماندن نشان دهید که از تصمیم خود عقب نمی‌نشینید. با آن‌ها در مورد ارزش‌های اخلاقی که به شما آموزش داده‌اند صحبت کنید و حقوق انسانی‌تان را یادآور شوید. در صورت نیاز از می‌توانید از مراجع قضایی کمک بگیرید.

3. استفاده از صبر و منطق در صحبت با والدین

آخرین روش جلوگیری از اصرار خانواده به ازدواج، صبوری است. به خاطر داشته باشید که استفاده از پرخاش و خشونت اگر کاربرد داشت، باعث تعارض شما با والدینتان نمی‌شد؛ پس به‌جای انجام کارهای تکانشی و بدتر کردن وضع موجود، سعی کنید خونسردی خود را حفظ کرده و با استدلال‌های منطقی با آن‌ها سخن بگویید.

کلام آخر

اصرار خانواده به ازدواج رفتاری غیر اخلاقی، غیر عقلانی و غیر اصولی است. اصرار به فرزندان برای ازدواج به دلایل مختلفی از جمله فقر، سن بالای فرزندان و … رخ می‌دهد. اما برای جلوگیری از این اتفاق باید از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید. گاهی لازم است که با والدین خود از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصرار خانواده به ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره استرس با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: اصرار خانواده به ازدواج | پیامدهای ازدواج های اجباری



:: برچسب‌ها: اصرار خانواده به ازدواج | پیامدهای ازدواج های اجباری ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلال نشخوار کودک یکی دیگر از انواع اختلالات خوردن است. این اختلال در دوران کودکی و نوزادی نیز رخ می‌دهد. نشخوار در کودکان باعث نگرانی والدین می‌شود زیرا تغذیه و خوراک کودکان برای والدین از اهمیت زیادی برخوردار است. کودکان مبتلا به اختلال نشخوار غذاهایی که می‌خورند را بالا می‌آورند و دوباره می‌بلعند. این کودکان دچار مشکلات تنفسی، پوسیدگی دندان‎ها، کاهش وزن و دل دردهای مکرر می‌شوند. زمانی که این اختلال درمان نشود باعث آسیب به لوله بین معده و دهان خواهد شد. در ادامه مقاله راجع به علل، علائم، عوارض و درمان اختلال نشخوار در کودکان اشاره کرده‌ایم. برای دریافت خدمات مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: اختلال نشخوار کودک | نشانه ها ، علل و درمان

اختلال نشخوار کودک

وعده‌های غذایی کودکان برای والدین آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و تغذیه خوب سلامتی کودک را تضمین می‌کند. اختلال نشخوار کودک یک نوع اختلال غذایی است. کودکان غذا را بیشتر به بیرون تف می‌کنند و دوباره می‌خورند. عدم توجه کافی به کودک می‌تواند یکی از علل مهم باشد. در ادامه مقاله با علل، علائم، عوارض و درمان این اختلال بیشتر آشنا می‌شوید.

علل نشخوار کودک

علل اختلال نشخوار کودکان به طور قطعی مشخص نیست. اما بیشتر در کودکانی که اضطراب، افسردگی یا اختلالات روانشناختی دارند دیده می‌شود. طبق تحقیقات استرس و اضطراب در محیط خانواده می‌تواند منجر به این اختلال شود. کودکان برای رهایی از استرس دچار اختلال نشخوار می‌شوند. در ادامه سایر علت های رایج این اختلال را نام برده ایم.

  • وجود بیماری های جسمی
  • رابطه نامطلوب والدین
  • عدم توجه بی قید شرط به کودک
  • محیط زندگی استرس زا
  • فقدان صمیمیت رابطه مادر و فرزندی

علائم نشخوار کودک

علائم نشخوار کودکان باید به مدت 1 ماه ادامه پیدا کند. اگر هنوز یک ماه از این رفتار کودک تان نگذشته باز هم می توانید از خدمات مشاوره استفاده کنید. اما برای تشخیص اختلال نیاز به نشانه های زیر نیز می باشد.

_ استفراغ مکرر

_ دوباره جویدن غذای پس داده

_ بوی بد دهان

_ پوسیدگی دندان ها

_ کاهش وزن

_ مشکلات گوارشی (معده درد)

_ سفت شدن عضلات شکم

_ مشکلات تنفسی

_ شکل ظاهری لب ها تغییر کرده و خشک است

_ نوزادان دچار اختلال نشخوار شاید حرکات غیر عادی داشته باشند (عقب نگه داشتن سر، پیچ و تاب فراوان و دراوردن ادای مکیدن)

تفاوت نشخوار و رفلاکس معده در کودکان

علائم نشخوار با رفلاکس معده تفاوت هایی دارند که با توجه به آن ها می توان آن ها را تشخیص داد. با این حال در این باره با متخصص روانشناس صحبت نمایید.

در رفلاکس سوزش در قفسه سینه و معده حس می‌شود.

دررفلاکس معده طعم گلو و دهان تغییر می‌کند و ترش می‌شود که در اختلال نشخوار کودکان اینگونه نیست.

در رفلاکس‌ اسید غذا از معده بر می‌گردد و ترش و تلخ است، اما در اختلال نشخوار این اتفاق رخ نمی‌دهد.

عوارض نشخوار کودکان

به دلیل عوارض ناخواسته اختلال نشخوار کودکان به والدین توصیه می شود که هر چه زودتر برای درمان به متخصص مراجعه نمایند. برخی از شایع ترین آنها را در ادامه شرح دادیم. پس با توجه به اهمیت مساله با مشاهده علائم ذکر شده با شماره های درج شده تماس بگیرید.

دچار شدن به سوء تغذیه

زرد شدن و پوسیدگی دندان ها

کم شدن وزن

بوی بد دهان

مبتلا شدن به انزوا در اجتماع

درمان نشخوار کودک

برای درمان اختلال نشخوار در کودکان باید متخصصین آنها را بررسی و ارزیابی کنند تا اطمینان خاطر حاصل شود. بیماری های جسمی که کودک دارد باید به طور دقیق بررسی شود و پس از آن به سراغ درمان نشخوار بروید. اولین راه مقابله با این اختلال فراهم کردن محیطی صمیمی و به دور از استرس و اضطراب در خانه و خانواده است. از دارو‌درمانی استفاده نمی‌شود و اغلب از راهکارهای روانشاختی برای درمان استفاده می‎شود.

عمدتا تغییر رفتار کودک می‎تواند کمک شایانی به او کند که عبارتند از پرت کردن حواس کودک، بهبود رابطه والدین و کودک، آموزش صحیح درست نشستن و درست غذا خوردن. گاها گفته می‌شود که کودکان به صورت

آزادانه غذا بخورند تا عادت نشخوارشان از بین برود. درمان بیشتر بستگی به حذف اختلالات دیگر و توانایی های کودک دارد. به طور کل درمان‌های روانشناختی کمک کننده در بهبود روابط والد_فرزندی و کاهش علائم ویژگی‌‎های آسیب زاست.

کلام آخر

نشخوار کودکان نوعی اختلال غذایی است. کودکان در اختلال نشخوار غذای خود را تف می‎کنند و دوباره می بلعند. علل شایع اختلال نشخوار به روابط صمیمی و بدون استرس خانواده بر می‌گردد. دندان های زرد و پوسیده، مشکلات تنفسی و عوارض زیادی دیگری دارند که در مقاله توضیح دادیم. برای تشخیص این اختلال از متخصصین کمک بگیرید و هرگز خود درمانی نکنید. متخصصین مرکز مشاوره آواژه اطلاعات کافی به شما می‌دهند و کمک کننده روابط والد فرزندی هستند. برای ارتباط با متخصصین روانشناس مرکز ما با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلال نشخوار در کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی کودک و مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: اختلال نشخوار کودک | نشانه ها ، علل و درمان



:: برچسب‌ها: اختلال نشخوار کودک | نشانه ها ، علل و درمان ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره روانشناسی در ساری دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی ساری و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی ساری | بهترین مشاور در ساری

مشاوره روانشناسی ساری

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی ساری به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی ساری

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره ساری صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در ساری برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در ساری استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در ساری برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی ساری بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

برای دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

8- مشاوره روانشناسی در ساری حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی ساری بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی ساری یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در ساری می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی ساری | بهترین مشاور در ساری



:: برچسب‌ها: مشاوره روانشناسی ساری | بهترین مشاور در ساری ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عورت نمایی یا اختلال نمایشگری جنسی چه نشانه هایی دارد؟ مشکلات و ناهنجاری‌های جنسی به انواع متعددی تقسیم می‌شوند. به طور کلی ناهنجاری‌های جنسی را به دو دسته انحرافات و اختلالات جنسی تقسیم می‌کنند. اختلال نمایشگری جنسی یا همان عورت نمایی در دسته‌ی انحرافات جنسی قرار می‌گیرد. در مقابل، اختلالات جنسی شامل مواردی مانند زود انزالی، اختلال نعوظ و … است. معمولا درمان‌های روانشناختی، مشاوره و کمک گرفتن از یک سکس‌تراپیست برای درمان مشکلات جنسی از جمله اختلال نمایشگری جنسی لازم و ضروری است. در ادامه با اختلال نمایشگری جنسی بیشتر آشنا خواهیم شد. حتما برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

منبع: عورت نمایی یا اختلال نمایشگری جنسی | علایم، علل و درمان عورت نمایی

عورت نمایی یااختلال نمایشگری جنسی چیست؟

عورت نمایی یا اختلال نمایشگری جنسی در دسته انحرافات جنسی قرار می‌گیرد که فرد تمایل دارد در مکان‌های عمومی، اندام جنسی خود را به نمایش بگذارد. به عبارت دیگر، میل مکرر برای نشان دادن اندام جنسی و آلت تناسلی خود به افراد غریبه در مکان‌های عمومی که بیشتر از جانب مردان اتفاق می‌افتد، اختلال نمایشگری جنسی گفته می‌شود.

فرد بیمار برای تحریک و برانگیختگی جنسی اقدام به نشان دادن اندام تناسلی خود به فرد غریبه که انتظار دیدن همچین رفتاری ندارد را می‌کند. میل افراد برای نشان دادن آلت خود به دیگران غیر قابل کنترل بوده که برای تحریک آن‌ها لازم است. افراد مبتلا به اختلال عورت نمایی تمایلی به برقراری رابطه جنسی با قربانیان خود ندارند و معمولا پس از تحریک شدن، با تفکر و خیال‌پردازی راجع‌به آنچه انجام داده‌اند، دست به خودارضایی می‌زنند.

علائم عورت نمایی

تشخیص اختلال عورت نمایی یا نمایشگری جنسی با مشاهده علائمی امکان‌پذیر است. انسان‌ها به طور غریزی سعی در پوشاندن عورت و اندام‌های خصوصی خود دارند. لذا اگر فردی خلاف این میل غریزی رفتار کرد و از نشان دادن آلت خود به دیگران ابایی نداشت به اختلال نمایشگری جنسی مبتلاست.

گفته می‌شود اگر فردی در یک دوره‌ی ۶ ماهه اقدام به نشان دادن اندام تناسلی خود به افراد غریبه کرد و با انجام این کار تحریک و برانگیخته شد؛ نشانه و علامت اختلال نمایشگری جنسی است. اغلب این افراد پس از تحریک شدن و یادآوری آن لحظات شروع به خودارضایی می‌کنند.

اختلال نمایشگری جنسی موجب آسیب روانی و رنجش خاطر فرد قربانی می‌شود. هم‌چنین فرد قربانی خشمگین شده یا دچار ترس و اضطراب می‌گردد. مشاهده این علائم در قربانی ممکن است موجب خوشحالی بیمار عورت نما شود.

ممکن است اختلال نمایشگری جنسی با ناهنجاری‌ها و مشکلات جنسی دیگری مانند انواع فتیش‌ها، بردگی جنسی، پدوفیلی یا میل جنسی به کودکان و … همراه باشد.

علت ایجاد اختلال نمایشگری جنسی

دوران کودکی فرد تاثیر بسیار زیادی در ابتلای فرد به اختلال نمایشگری جنسی دارد. غافل شدن والدین از تربیت جنسی فرزند در دوران کودکی می‌تواند عوارض نامطلوبی چون اختلال نمایشگری جنسی برای او در دوران بزرگ‌سالی ایجاد کند. بنابراین تربیت جنسی نادرست و الگوبرداری از رفتارهای اشتباه اطرافیان منجر به ایجاد اختلال عورت نمایی می‌شود.

خاطرات و تجربیات دوران کودکی بیشترین تاثیر را بر سلامت روان فرد در بزرگ‌سالی دارد. حقارت‌ها و تجربیات تحقیر شدن در کودکی، احساس شرم دائمی از جمله احساساتی هستند که این افراد در بزرگ‌سالی همراه خود دارند. آن‌ها برای مقابله با این شرم و حقارت از نمایشگری جنسی استفاده می‌کنند. مشاهده رفتار ترس، وحشت، اضطراب، خشم قربانیان تاحدودی موجب خرسندی و احساس قدرتمندی در بیماران مبتلا به اختلال عورت نمایی می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد بیماری‌ها و مشکلات مغزی، آسیب ناحیه گیجگاهی مغز نیز از جمله عوامل موثر در ایجاد اختلال نمایشگری جنسی به شمار می‌روند.

چگونه می‌توان اختلال نمایشگری جنسی را درمان نمود؟

تشخیص این اختلال و درمان آن به عهده روانشناس و سکس‌تراپیست ماهر است. موفقیت در پروسه‌ی درمان تا حدود زیادی به آمادگی و تمایل خود بیمار بستگی دارد. زیرا درمان مشکلات روانی به درخواست بیمار برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد. درمان اختلال عورت نمایی با توجه به اینکه این اختلال علت واضح و مشخصی ندارد، پیچیده و زمان‌بر است.

مشاور و روانشناس ماهر با بررسی رفتار فرد اقدام به درمان و از بین بردن علائم و نشانه‌ها می‌کند. رفتار درمانی، آموزش رفتار صحیح و جایگزینی آن به جای رفتار غلط از جمله راه‌های درمان موثر در اختلال نمایشگری جنسی است.

روان‌‌کاوی و بررسی دقیق دوران کودکی فرد می‌تواند به پیدا کردن ریشه‌های مشکلات فرد ختم شود. در حقیقت روان‌کاوی به بررسی گذشته و دوران خردسالی بیمار می‌پردازد و پس از یافتن ریشه‌های بیماری به فرد مبتلا کمک می‌کند تا کنترل رفتار جنسی خود را به دست گیرد.

علاوه بر روان‌کاوی، شرکت در جلسات مشاوره و کمک گرفتن از روانشناس می‌توان از داروهای ضد افسردگی دسته SSRI (مهارکننده بازجذب سروتونین) مانند سیتالوپرام، سرترالین و … کمک گرفت. در صورتی که داروهای SSRI موثر واقع نشدند، می‌توان از داروهای پایین‌آورنده‌ی میل جنسی مانند مدروکسی پروژسترون استات، لوپرولید و … که سطح تستوسترون را کاهش می‌دهند، استفاده نمود.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلال عورت نمایی می توانید از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: عورت نمایی یا اختلال نمایشگری جنسی | علایم، علل و درمان عورت نمایی



:: برچسب‌ها: عورت نمایی یا اختلال نمایشگری جنسی | علایم، علل و درمان عورت نمایی ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : جمعه 30 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشاوره روانشناسی در رشت دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی رشت و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت

مشاوره روانشناسی رشت

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی رشت به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی رشت

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره رشت صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در رشت برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در رشت استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در رشت برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی رشت بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

برای دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

8- مشاوره روانشناسی در رشت حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی رشت بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی رشت یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در رشت می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت



:: برچسب‌ها: مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ این سؤال اضطراب زیادی را در خیلی از خانم‌ها و آقایان به وجود می‌آورد. وقتی مدت طولانی را درگیر کار و فعالیت بوده‌ایم کنارگذاشتن ناگهانی آن‌ها می‌تواند بسیار سخت باشد. وقتی کاری برای انجام‌دادن نداشته باشیم مشکلات بسیاری را نیز تجربه خواهیم کرد. این مشکلات از مسائل ساده‌ای مثل سر رفتن حوصله تا اتفاقات جدی‌تری مثل افسردگی و احساس بی‌ارزشی را شامل می‌شود. به همین خاطر باید به دنبال راه حلی برای شرایط موجود باشیم. یا به‌عبارت‌دیگر باید واقعاً به این سؤال پاسخ بدهیم که دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا پاسخ‌های مختلفی را برای این سؤال ارائه کنیم. این نکته را نیز به‌خاطر داشته باشید که یک راه‌حل مناسب برای برنامه‌ریزی‌کردن این دوره از زندگی این است که از یک مشاوره تلفنی متخصص روانشناسی کمک بگیرید.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی

بازنشستگی دوره‌ای از زندگی است که همه ما دیریازود وارد آن خواهیم شد. شاید خیلی از روزهایی که سرکار بوده‌اید به این دوران فکر کرده باشید. خیلی اوقات، وقتی فشار کاری بالا می‌رود ما آرزو می‌کنیم که ای‌کاش در دوران بازنشستگی بودیم. اما آیا واقعاً برای این دوره از زندگی آماده هستید؟ بازنشستگی زمانی است که شما دیگر فشار و استرس‌های کاری را تجربه نخواهید کرد؛ و این موضوع قطعاً آن را شیرین خواهد کرد. بااین‌حال باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که بسیاری از بیماری‌های روحی در همین دوران می‌توانند شما را درگیر خودشان بکنند.

بسیاری از افراد وقتی احساس می‌کنند کاری برای انجام‌دادن ندارند فکر می‌کنند که دیگر مفید نیستند. این موضوع به‌تدریج مشکلاتی مانند ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس، احساس بی‌ارزشی و افسردگی را به همراه خواهد داشت. به همین خاطر بسیار مهم است که شما با آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب وارد این دوره شوید. این کار باعث خواهد شد که واقعاً از روزهای بازنشستگی‌تان لذت ببرید.

چرا باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی بکنیم؟

بالاخره روزی با این سوال مواجه خواهید شد. مطمئنا شما در جوانی برای بازنشستگی اقداماتی کرده یا در حال انجام آن هستید. اما حتما از خود بپرسید آیا کافی است؟ هرچه اندوخته های روانی و مادی شما بیشتر باشد دوران سالمندی آسوده تری خواهید داشت. فراموش نکنید که مساله فقط پول نیست. کافی است با بازنشسته ها صحبتی بکنید؛ می بینید که بزرگ ترین دغدغه آن ها بی دغدغگی است. به همین دلیل احتمال ابتلا به افسردگی و ناامیدی در سالمندان بیشتر است.

بنابراین شما باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی داشته باشید. این گونه نه تنها زندگی برای شما و همسرتان تمام نشده. بلکه می‌توانید از فصل جدید زندگی تان لذت هم ببرید.

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

اگر منتظر این هستید که همسر و فرزندان تان برای شما کاری بکنند، سخت در اشتباهید. بله شما اکنون تمام وقت تان آزاد است و آن ها فرصت بیشتری برای با شما بودن دارند. اما هنوز هم این شما هستید که باید برای زندگی تان برنامه ریزی نمایید.

مدیریت اقتصادی

بازنشستگی یکی از دوره‌های پرخرج زندگی ماست. در این دوران احتمالاً شما منبعی برای کسب درآمد بیشتر ندارید. و باید با حقوق دوران بازنشستگی خود زندگی کنید. این درحالیست که هزینه‌های ما در این روزها بیشتر خواهد شد. هزینه‌های درمانی، ازدواج فرزندان یا خرید هدیه برای عروس، داماد و نوه‌ها از جمله مخارجی هستند که در این دوران خواهید داشت. پس مدیریت شرایط اقتصادی یکی از موضوعاتی است که در این دوران باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

فعال باشید

همان‌طور که گفتیم بیکاری‌های دوران بازنشستگی می‌توانند بسیار مشکل‌آفرین باشند. به همین خاطر یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که فعالیت خود را حفظ کنید. برای خودتان برنامه‌های ساده‌ای داشته باشید که شما را همچنان پویا و فعال نگه دارند.

روابط اجتماعی خود را حفظ کنید

دوستان همسنی که شرایط مشابهی دارند و دوره بازنشستگی را می‌گذرانند یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید به آن توجه کنید. این دوستان شرایط اجتماعی و فکری مشابهی با شما دارند. به همین خاطر می‌توانید لحظات خوبی را در کنار آن‌ها بگذرانید. به‌علاوه شما می‌توانید از راهکارهایی که آنها در زندگی استفاده می‌کنند کمک بگیرید.

ارتباط با خانواده را تنظیم کنید

بازنشستگی زمانی است که شما فرصت بیشتری برای بودن در کنار خانواده خواهید داشت. این می‌تواند بسیار جذاب و خواستنی باشد. بااین‌حال همین موضوع می‌تواند مشکلاتی را نیز به همراه داشته باشد. شما حالا زمان بیشتری کنار هم هستید. این می‌تواند دلیل بروز بسیاری از اختلافات نیز باشد. آیا برای این شرایط آماده هستید؟

بهتر است ارتباطات خود با خانواده را به شکلی تنظیم کنید که این مشکل پیش نیاید. برای مثال شاید لازم باشد مهارت‌های ارتباط با خانواده و همسر را یاد بگیرید. یا شاید بهتر باشد زمان کنار آنها بودن را مدیریت کنید. برای برنامه‌ریزی این شرایط می‌توانید از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

انجام‌دادن کارهای لذت‌بخش

اکنون زمان آن است تا فعالیت‌هایی که همیشه آرزوی انجام آن را داشتید به پایان برسانید. در این دوران وقت بیشتری برای انجام بسیاری از کارها دارید. یک لیست از فعالیت‌هایی که برایتان لذت‌بخش است و به آن علاقه دارید تهیه کنید و سعی کنید تمام آن‌ها را انجام دهید.

اهمیت یادگیری‌های جدید

یکی از برنامه‌هایی که می‌توانید برای دوره بازنشستگی داشته باشید این است که به دنبال یادگیری‌های جدید بروید. این کار زمان شما را پر خواهد کرد. به‌علاوه احساس توانمندی و باارزش بودن خواهید کرد. در کنار همه این‌ها یادگیری یک فعالیت جدید ذهن شما را فعال نگه می‌دارد. باتوجه‌به اینکه شما در سنین رو به سالمندی قرار دارید فعالیت‌های مغزی بیشتر یکی از مهم‌ترین نکاتی است که به آن نیاز دارید.

تفریح کنید

خانه‌نشینی و نداشتن تفریح می‌تواند مشکلات بسیاری را برای روحیه شما به همراه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که شما درگیر روزمرگی و یکنواختی در زندگی شوید. بهتر است برنامه‌هایی برای تفریح در نظر بگیرید. برای این کار فهرستی از کارهایی که به شما احساس آرامش می‌دهد تهیه کنید. و این کارها را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

ورزش منظم

یکی از مسائلی که به سلامت جسم و روان فرد بازنشسته کمک می‌کند ورزش و فعالیت روزانه و مداوم است. هیچگاه فعالیت بدنی خود را قطع نکنید و همیشه ورزش را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. بااین‌حال توجه داشته باشید که ورزش‌هایی را انجام دهید تا به سلامت جسم و روان شما کمک کند و منجر به آسیب رساندن به بدنتان نشود. ورزش صحیح و منظم باعث می‌شود تا از دوران بازنشستگی و سالخوردگی خود لذت ببرید.

دوران بازنشستگی و اهمیت مشاوره

همان‌طور که در ابتدای این بحث هم گفتیم بازنشستگی دوره‌ای است که شما می‌بایست برای آن برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند مشکلات و بیماری‌های روحی بسیاری را به همراه داشته باشد. بااین‌حال خیلی از ما با اصول برنامه‌ریزی برای زندگی آشنا نیستیم. یا شاید شما از نیازها و ویژگی‌های دوره‌ای که وارد آن می‌شوید آگاهی کافی نداشته باشید.

به همین خاطر گفته می‌شود که کمک‌گرفتن از یک مشاور متخصص در این شرایط می‌تواند بسیار مفید باشد. مشاور به شما کمک خواهد کرد تا با درنظرگرفتن جنبه‌های مختلف دوران جدید زندگی‌تان برای آن برنامه‌ریزی کنید.

برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی در زمینه دوران بازنشستگی از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چطور از بیماری‌های روحی بعد از بازنشستگی پیشگیری کنیم؟

سعی کنید تا جای ممکن خودتان را فعال نگه دارید. انجام کارهای مختلف، برعهده گرفتن مسئولیت‌ها، ارتباط با دیگران و کمک گرفتن از یک مشاور متخصص همگی می توانند بسیار مفید باشند.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟



:: برچسب‌ها: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 دی 1401 | نظرات ()