نوشته شده توسط : newmiiind

تربیت جنسی کودکان یکی از اصول تربیتی بوده که والدین و یا نهادهای آموزشی باید به آن بپردازند. در بسیاری از موارد این خود کودکان هستند که در این مورد کنجکاوی کرده و سوالاتی را با شما مطرح می‌کنند. اما اگر اینگونه نبود؛ بهتر است والدین در سن مناسب برخی از مسائل را با آنان در میان بگذارند. ارائه اطلاعات درست به کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است و باید با آنان صادق بود. بسیاری از والدین در این مورد نگران و دغدغه مند هستند. برخی دیگر این موضوع را به شخص دیگری واگذار کرده و یا از صحبت کردن در مورد آن سرباز می‌زنند. در این مقاله به راه‌های صحیح صحبت کردن در مورد این موضوع و اهمیت آن خواهیم پرداخت.

منبع: تربیت جنسی کودکان | روش های تربیت جنسیتی کودک

تربیت جنسی کودکان

جالب است بدانید که کنجکاوی کودکان در مورد مسائل جنسی، بخشی از فرایند رشد طبیعی آنهاست و والدین نباید در این مورد خشمگین و یا نگران شوند. تربیت جنسی کودکان نیز از این رو اهمیت دارد که آنها را از بسیاری از خطرات حفظ می‌کند. در واقع این موضوع به معنای ایجاد شناخت، احساس ارزش، بروز رفتار مناسب و قدرت تصمیم گیری است.

مطرح کردن این مسئله در فضایی امن و راحت، بسیار مهم است. به همین دلیل بهتر است خانواده در مورد این موضوع به کودک اطلاعات بدهد. در غیر این صورت کودک در معرض اطلاعاتی قرار خواهد گرفت که در مورد آنها مطمئن نبوده و حتی در آینده او نیز تاثیرگذار است.

روش های تربیت جنسی کودکان

بهتر است تربیت جنسی کودکان با روش های درست و اصولی انجام شود. اگر اطلاعات متناسب با سن آنها نباشد و یا کودک واکنش درستی دریافت نکند؛ احتمال بروز رفتارهای ناهنجار توسط کودک وجود دارد. استفاده از روش هایی که در این قسمت مطرح می‌شود؛ کمک بزرگی به والدین خواهد کرد.

????آموزش مراقبت از بدن خود

در اولین قدم برای تربیت جنسی کودکان، والدین باید به فرزند خود بیاموزند که چطور از بدن خود در مقابل دیگران محافظت کند. همچنین دوست داشتن بدن و اهمیت دادن به آن، از دیگر مسائلی است که زمینه ساز مراقبت از بدن خواهد شد. آنان باید تفاوت لمس خوب و بد را به کودک آموخته و به حتی نباید اجازه دهند که کسی بدن آنها را تماشا کند.

طبیعی است که در سن کودکی، بسیاری از افراد تمایل دارند که کودک را در آغوش بگیرند و یا او را ببوسند؛ اما باید در این مورد از کودک اجازه گرفته و با اجبار این کار را انجام ندهند. در بعضی موارد این خانواده هستند که کودک را مجبور به این رفتارها می‌کنند و حتی در صورت امتناع کودک او را مواخذه کرده و یا آن را نشانه بی ادبی تلقی می‌کنند. اما همه این رفتارها باعث می‌شود تا کودک احساس امنیت نکرده و در مورد بدن خود بی اهمیت شود.

????تربیت جنسی کودکان | حفظ حریم شخصی او

آموزش حریم شخصی به کودک یکی از اصول مهم تربیت جنسی کودکان است. والدین باید در هنگام ورود به اتاق آن‌ها در زده و از آنان بخواهند که این رفتار را انجام دهند. همچنین در صورت مشاهده آنان به صورت برهنه و یا انجام فعالیت جنسی، نباید واکنش شدید نشان دهند و آن‌ها را بترسانند. احترام به حریم خصوصی آنها باعث می‌شود تا  کودکان در این مورد حساس شوند و برای حفظ آن تلاش کنند. بنابراین در نوجوانی و جوانی نیز به خوبی از پس این کار بر خواهند آمد.

????صادق بودن و ارائه اطلاعات درست

باید در مورد سوالهایی که توسط کودک پرسیده می‌شوند؛ با صداقت جواب داد. تربیت جنسی کودکان به معنی توضیح تمام جزئیات در مورد بدن زن و مرد و یا حتی شیوه بارداری نیست. بلکه در سنین مختلف باید این موضوعات را به روش های مختلفی مطرح کرد. برای مثال می‌توانید در ابتدا از توضیح تفاوت های حیوانی و گیاهی شروع کنید و یا در مورد سلول هایی سبب تشکیل لقاح می‌شوند؛ حرف بزنید. تمام این ها به آمادگی کودک نیز برای دریافت این اطلاعات بستگی دارد.

???? تربیت جنسی کودکان | آموزش نه گفتن

نه گفتن یکی از مهارت های ضروری و بسیار مهم برای کودکان است. در مورد تربیت جنسی نیز، آنها باید بیاموزند که در صورت لزوم با صدای بلند و به صورت واضح نه بگویند. برای اینکار، والدین باید موقعیت های خطرناک را برای آنها شرح داده و در مورد اقدامات لازم توضیح بدهند. والدین نباید در این مورد زیاده روی کرده و در کودکان ایجاد ترس و اضطراب کنند. اما به طور کلی آموزش این اصول برای کودک واجب است.

????کتاب خواندن و یا فیلم دیدن

اگر هنوز کودک در این مورد با شما حرفی نزده و یا خود شما نیز برای تربیت جنسی کوکان آماده نیستید؛ می‌توانید از برخی از محتواهای آموزشی کمک بگیرید. خواندن کتاب هایی در این زمینه و یا بخش کردن فیلم های آموزشی، کودک را برای پذیرش این موضوعات، آماده ترمی‌کند. بهتر است کتاب و یا فیلم ها را متناسب با سن او انتخاب کرده و یا در ارائه آنها به کودک زیاده روی نکنید.

اهمیت تربیت جنسی کودکان

متاسفانه امروزه موارد آزارجنسی کودکان رو به افزایش است. جالب است بدانید که بیشترین تعرض جنسی به کودکان، از طرف نزدیکان و افراد مورد اطمینان خانواده صورت می‌گیرد. به همین دلیل والدین باید تربیت جنسی کودکان را از سنین کم آغاز کرده و در مورد آن حساسیت به خرج دهند.

این موضوع باعث می‌شود تا کودکان حتی در غیاب والدین نیز بتوانند از خود محافظت کرده و یا دچار سردرگمی نشوند. علاوه بر این والدین باید به فرزند خود اطمینان دهند که در هر شرایطی از او مراقبت کرده و همچنین فضایی را فراهم کنند تا آنها با اطمینان خاطر در مورد مسائل مختلف صحبت کنند. 

سن مناسب برای تربیت جنسی کودکان

همانطور که گفته شد؛ سن تاثیر زیادی در تربیت جنسی کودکان دارد. اگر آنها اطلاعات را زودتر و یا دیرتر موعد دریافت کنند؛ آسیب های زیادی را تجربه خواهند کرد. نکته جالب اینجاست که رفتار جنسی آنها از لحظه تولد آغاز شده و تا پایان عمر ادامه می‌یابد. پس واکنش درست و همچنین ارائه اطلاعات به آنان اجتناب ناپذیر خواهد بود.

????تولد تا دو سالگی

در این بازه زمانی بسیار طبیعی است که کودکان آلت تناسلی خود را لمس کرده و حتی در پسران نعوظ ایجاد شود. آنها احتمالا از برهنه بودن لذت بیشتری می‌برند و یا اندام های خصوصی والدین را نیز لمس می‌کنند. برای تربیت جنسی کودکان در این زمان، والدین باید حواس آنها را به موضوع دیگری پرت کنند و یا با لحنی آرام به آنها تذکر دهند.

????دو تا پنج سالگی

در این سنین می‌توان به آنها در مورد روند تولید مثل، توضیح مختصری داد. همچنین آنها را با تفاوت های آلت تناسلی مردانه و زنانه آشنا کرد. انتخاب اسم برای اندام تناسلی نیز یکی از مراحل تربیت جنسی کودکان است که در این سنین والدین می‌توانند آن را به کودک توضیح دهند.

????شش تا نه سالگی

در این مرحله، کودکان واکنش های مختلفی نسبت به مسائل جنسی نشان می‌دهند. آنها دوست ندارند که بدن والدین خود را به صورت برهنه ببیند و اصول اخلاقی برای آنها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. به شکلی که حتی ممکن است از رابطه جنسی بترسند و یا آن را عملی نادرست بدانند. اما این مرحله در تربیت جنسی کودکان گذرا خواهد بود و والدین نباید از واکنش های کودک خود، نگران شوند.

????ده تا دوازده سالگی

با نزدیک شدن به سن بلوغ، صحبت کردن با آنها در مورد این مسائل آسان تر خواهد بود. از طرفی آنان خود اطلاعات اندکی در مورد بدن داشته و از طرف دیگر هم به دلیل تغییرات هورمونی و خلقی که در این سنین تجربه می‌کنند؛ آمادگی دریافت اطلاعات را دارند. برای تربیت جنسی کودکان در این دوره باید در مورد خودارضایی و اصول رابطه جنسی و همچنین اهمیت بهداشت جنسی، توضیح بیشتری داد.

سخن پایانی

فراموش نکنید که تربیت جنسی کودکان، یکبار برای همیشه اتفاق نمی‌افتد؛ و آنها در سنین مختلف، با مسائل متفاوتی درگیر خواهند شد. به همین دلیل در صورت تکرار سوالات و یا کنجکاوی بیشتر در این مورد، نباید عصبانی شده و یا واکنش بدی نشان دهید. باید در مواجهه با این مسئله صبور بوده و اعتماد کودک را جلب کنید. حتی می‌توانید در این زمینه از یک روانشناس کودک نیز کمک گرفته و روش درست این کار را بیاموزید. خود نیز در این زمینه اطلاعات خود را بالا برده و با آگاهی با کودک خود صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تربیت جنسی کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: تربیت جنسی کودکان | روش های تربیت جنسیتی کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قهر با همسر رفتاری نادرست و بچگانه است. معمولا زوجین به دلایل مختلفی با یکدیگر قهر می‌کنند. اما با این رفتار نه تنها مشکل حل نشده بلکه اوضاع بدتر هم می‌شود. زمان دادن به یکدیگر و ایجاد فضا برای مدتی با قهر و متفاوت است. اگر آنها از مهارت های مختلفی که برای یک زندگی مشترک لازم هستند؛ برخوردار باشند، دیگر نیازی به قهر و آشتی نیست.

همچنین قطعا دعوا و مشاجره میان همه زن و شوهرها اتفاق می‌افتند و کاملا طبیعی است. اما نحوه واکنش آنها نسبت به این موضوع بسیار مهم است. این رفتار نباید به صورت مداوم تکرار شود و زوجین باید در راستای جلوگیری از آن اقداماتی انجام دهند. 

منبع: قهر با همسر | پیامد های قهر طولانی با همسر

قهر با همسر

همیشه نمی‌توان به صورت منطقی با تفاوت ها و اختلافات برخورد کرد. اما در صورت قهر با همسر هم نباید اجازه دهید این زمان طولانی شده و یا اینکار برای شما و یا همسرتان تبدیل به عادت گردد. اگر برای مدت زمان طولانی با همسر خود صحبت نکنید و یا از او فاصله بگیرید؛ دیگر نمی‌توانید مشکل به وجود آمده را حل کنید. از بین بدن چالش ها نیاز به ارتباط و همراهی دو طرف دارد. به همین دلیل زن و شوهر حتی در صورت ناراحتی از یکدیگر نیز باید ارتباط خود را حفظ کنند.

دلایل قهر با همسر

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ قهر با همسر، دلایل مختلفی دارد. معمولا افراد معیار های متفاوتی دارند. و طرز فکر آنان نیز فرق می‌کند. معمولا با گذشت مدت کوتاهی از زمان آشنایی و یا ازدواج  دفعات قهر و آشتی ها بیشتر است. چراکه دو طرف شناخت کمتری نسبت به یکدیگر دارند و بیشتر احتمال دارد که دچار سوتفاهم شوند. برخی از دلایل قهر کردن زوجین با یکدیگر شامل موارد زیر می‌شود.

⭕عدم کنترل هیجانات و احساسات

طبیعی است که برخی از زوجین مهارت کنترل هیجانات و احساسات خود را نداشته باشند. در این صورت آنها احتمالا تمام هیجانات منفی و انرژی های منفی خود را بعد از یک روز سخت و شلوغ، به همسر خود منتقل می‌کنند. باید بدانید که همسر شما مسئول اتفاقات مختلف نیست و یا نمی‌توان او را مقصر همه چیز دانست.

بهتر است احساسات خود را به درستی شناخته و آنها را مدیریت کنید. در اینگونه موارد یکی از طرفین بدون هیچ دلیل خاصی و به صورت ناگهانی تصمیم به قهر با همسر می‌گیرد. این قطعا واکنش درستی نسبت به مسائل نیست.

⭕توقعات غیرواقعی | قهر با همسر

گروهی از زوجین برای اینکه به اهداف خود برسند؛ طرف مقابل را تحت فشار عاطفی قرار می‌دهند. معمولا هم توقعات آنها غیرواقعی است. اما برای رسیدن به آنها دست به هر کاری می‌زنند. این رفتار از کودکی آنها نشات می‌گیرد. احتمالا آنان در دوران کودکی نیز برای رسیدن به خواسته هایشان از قهر کردن استفاده می‌کردند. اما قهر با همسر کاملا متفاوت است و به معنای باجگیری عاطفی خواهد بود.

⭕تنبیه همسر

یکی دیگر از دلایل قهر با همسر، تنبیه او است. آنان خشم و کینه خود را نسبت به همسر به صورت قهر بروز می‌دهند. اما این رفتار نه تنها اثربخش نبوده، بلکه فقط خود آنان اذیت می‌شود. وقتی با همسر خود قهر هستید؛ قطعا با او در مورد دلایل آن صحبت نکرده و سکوت می‌کنید.

پس او نیز هرگز متوجه نخواهد شد که چه کار اشتباهی انجام داده است و یا دلیل عصبانیت شما چیست. اگر اینکار را برای تنبیه و جلوگیری از بروز مجدد این رفتار در همسر انجام می‌دهید؛ باید با او نیز در این مورد صحبت کنید.

⭕بی توجهی به نیازهای دیگری

خودخواهی و بی توجهی به نیازهای دیگری باعث بروز قهر با همسر خواهد شد. برخی در همه شرایط فقط به خود و نیازهایشان توجه می‌کنند. اما در زندگی مشترک، افراد باید دیگری را نیز در نظر گرفته و به خواسته های اونیز احترام بگذارند. اینگونه افراد با کوچک ترین انتقاد و یا حرفی ناراحت شده و قهر می‌کنند. قهر با همسر با اینکه رفتار صحیحی نیست؛ اما دلیل آن نیز بسیار مهم است. برای مثال وقتی شخصی صرفا به دلیل اینکه همسرش از او انتقاد کرده؛ قهر می‌کند، شریک خوبی برای زندگی نیست.

پیامدهای قهر با همسر به صورت مکرر

اگر این قهر وآشتی ها به صورت مکرر در مدت زمانی کوتاه، اتفاق بی‌افتند؛ زنگ خطری برای رابطه خواهد بود. این نشان دهنده عدم بلوغ عاطفی و فکری آنان است. همچنین به این معناست که آنها از مهارت های ارتباطی موثر برخوردار نیستند. قطعا این رفتارها عواقبی خواهد داشت که از زوجین برای آنها اقدامی نکنند؛ رابطه آنها به زودی شکست خواهد خورد.

????کم شدن صمیمیت میان دو نفر

وقتی زوجین برای حل مشکلات شان صحبت کنند و یا به طور کلی ارتباط موثری با یکدیگر نداشته باشند؛ عشق و علاقه میان آنها از بین خواهد رفت. یکی از نتایج قهر با همسر، سردی و دوری از یکدیگر است. حرف زدن در مورد مسائل مختلف، یکی از بخش های مهم رابطه است که باید به آن توجه کرد. طلاق عاطفی نیز به همین دلیل رخ می‌دهد. 

????عدم حل مشکلات | قهر با همسر

در صورت قهر با همسر، مشکلات حل نشده باقی می‌مانند و احتمال بروز مجدد آنان نیز بیشتر می‌شود. به همین دلیل قهرکردن و یا فاصله گرفتن برای مدت زمان طولانی، راه حل موثری نیست. مشکلات روی هم انباشته شده و آنها دیگر نمی‌دانند که باید به کدامیک رسیدگی کنند. در زندگی مشترک بسیار مهم است که افراد مشکلات را نادیده نگیرند و در مورد آنها با یکدیگر همفکری کنند.

????سرکوب شدن احساسات

وقتی فردی که قهر با همسر را انتخاب می‌کند؛ به این معنا است که تمایلی به بروز احساسات خود ندارد. سرکوب احساسات، عوارض بدی برای سلامت روان خواهد داشت و فرسودگی زودتر از موعد را سبب می‌شود. خشم فروخورده و یا نشخوار فکری در مورد مشکل، باعث می‌شود تا حس بدتری نسبت به همسر خود پیدا کنید. همچنین فرصت توضیح دادن و یا جبران را نیز از او می‌گیرید. بهتر است به جای قهرکردن، رفتاری دیگر را جایگزین کنید.

برای جلوگیری از قهر با همسر چه کنیم؟

قهر با همسر عادت رفتاری مخربی است که بهتر است که جنبه های مختلف زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار خواهد داد. حتی بی میلی جنسی نیز یکی از تبعات قهرکردن با همسر خواهد بود. به همین دلیل زوجین باید در این مورد راهکارهای دیگری را امتحان کنند و این عادت را از بین ببرند. 

✅صحبت کردن با یکدیگر

در شرایط قهر با همسر، به جای سکوت کردن و یا سرکوب احساسات تان، در مورد مشکل به وجود آمده، صحبت کنید. نظرات خود را با لحنی آرام صمیمی بیان کرده و از بی احترامی خودداری کنید. همچنین به همسر نیز اجازه صحبت کردن بدهید و نیازهای اورا هم در نظر بگیرید. صحبت کردن و ارتباط موثر با او، یکی از ملزومات زندگی مشترک است که افراد قبل از ازدواج باید آن را بیاموزند.

✅کمک گرفتن از زوج درمانگر

اگر روش برخورد با قهر با همسر خود را نمی‌دانید و یا قادر به برقراری ارتباط با او نیستید؛ بهتر است از یک روانشناس کمک بگیرید. زوج درمانگر با کارکردن بر روی مهارت های ارتباطی و پیدا کردن علت مشکل، راهکارهای بهتری نسبت به قهر کردن به شما ارائه خواهد داد. در این شرایط می‌توانید به تنهایی و یا با همسرتان به مشاور مراجعه کرده و مشکل خود را بیان کنید.

سخن پایانی

قهر با همسر از رفتارهایی است که ریشه در گذشته فرد دارد. به طورکلی عادت سالمی نبوده و مشکلات دیگری را ایجاد خواهد کرد. آسیب به زندگی مشترک و خود فرد از عوارض جبران ناپذیر قهر کردن هستند. که می‌توان از آنها جلوگیری کرد. امروزه مشکل بسیاری از زوجین این است که به جای حل مشکل، صورت مسئله را به کلی پاک کرده و با یکدیگر قهر می‌کنند. اما این رفتار در مدت زمان طولانی برای زندگی مشترک، مشکل ساز خواهد شد. پیشنهاد می‌شود زوجین از یک روانشناس خانواده کمک گرفته و در این زمینه از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قهر با همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: قهر با همسر | پیامد های قهر طولانی با همسر ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دخالت در زندگی دیگران مانع پیشرفت در زندگی خود می‌شود. احتمالا با افرادی روبرو شده اید که دائم در حال دخالت در کارهای دیگران هستند؛ اما از زندگی خود غافلند. یکی از دلایل اختلافات در زندگی ها نیز دخالت دیگران در زندگی است. این دخالت ها حتی اگر خیرخواهانه باشد و به دلیل دلسوزی باشد، مشکلات و تاثیرات بدی در زندگی دیگران بر جای می‌گذارد.

زمانی که زوجین متوجه شوند که دخالت دیگران در زندگی باعث بروز مشکلات آنها شده است، به دنبال راهکار برای جلوگیری از دخالت در زندگی هستند. جهت راهنمایی و آگاهی از روش های مقابله با دخالت در کارهای دیگران، از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

منبع: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران

دخالت در زندگی دیگران چیست؟

امروزه دخالت در زندگی دیگران بسیار مشاهده می‌شود. افرادی همیشه در صحنه هستند که بدون خواست افراد نظرات خود را در زندگی آنها اعمال می‌کنند و راجع به هرچیزی نظر می‌دهند. این افراد همیشه باعث دردسر و مشکلات بین زوجین می‌شوند. برای جلوگیری از دخالت دیگران در زندگی روش هایی وجود دارد که بهتر است از روانشناس کمک بگیرید. اما در این مقاله روش هایی را توضیح داده ایم که در برخورد با چنین افرادی مفید است. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

دلیل دخالت در زندگی دیگران چیست؟

دخالت در زندگی دیگران دلایلی دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? زندگی در خانواده همسر

???? عدم استقلال مالی

????وابستگی عاطفی به والدین

???? فاش کردن اسرار در زندگی زناشویی

???? عدم آشنایی زوج های جوان با مهارت های مدیریت زندگی و درخواست خود آن ها

????عدم اعتماد به مهارت های مدیریت زندگی

???? مردسالاری و نقش پررنگ بزرگ تر ها در خانواده

???? وجود اختلاف و درگیری

راهکارهایی جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران

همانطور که در قسمت قبلی از دلایل دخالت در کارهای دیگران اطلاعات کسب کردید؛ در این بخش مقاله نیز راهکارهایی جهت جلوگیری از دخالت های گوناگون توضیح داده ایم.

???? فاصله خود را با این افراد حفظ کنید

برای جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، باید فاصله خود را با چنین افرادی حفظ کنید. رابطه با این افراد بسیار سمی است و به مرور باعث بهم خوردن زندگی می‌شود. برای حفظ و آرامش زندگی خود بهترین گزینه و اولین اقدام دوری با این افراد است.

???? محرک نباشید | دخالت در زندگی دیگران

برای تصمیم گیری های مختلف در زندگی از دیگران مشورت نگیرید. زمانی که به جای راهنمایی از روانشناس و مشاور، به سوی کمک از اطرافیان هستید؛ اداره زندگی شما به مرور زمان از دستتان خارج می‌شود. مشورت از اطرافیان را محدود کنید و دخالت در کارهای دیگران را کاهش دهید.

???? برای هر حرفی عکس العمل نشان ندهید

برای جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران باید برای حرف های دیگران عکس العمل نشان ندهید. خودتان را به بی خیالی بزنید، به شیوه ای که انگار چیزی نمی‌شونید و چیزی روی شما تاثیر ندارد. برای اینکه آرامش داشته باشید، از بروز هر گونه دخالت و دعوا در زندگی جلوگیری کنید. از دخالت های مختلف عبور کنید و بحث را به یک لبخند تمام کنید.

???? توجهی به اطرافیان نکنید | دخالت در زندگی دیگران

جهت رفع و جلوگیری از دخالت در کارهای دیگران، باید به صحبت و رفتار اطرافیان توجهی نکنید. اگر با افرادی که دائم در حال اظهار نظر هستند رودروایسی دارید؛ به حرف های آنها واکنش مثبت نشان دهید اما همچنان رفتارهای خود را داشته باشید.

???? برای زندگی خود مرز مشخص کنید

زمانی که دخالت در زندگی دیگران آغاز می‌شود؛ نشانگر عدم تعیین مرز برای زندگی است. در کمال آرامش به فرد دخالت کننده بگویید که مرزی برای زندگی خود تعیین کرده اید و اجازه دخالت و اظهار نظر به دیگران نمی‌دهید.

???? اختلاف های خود را با دیگران در میان نگذارید

جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، باید اختلافات خود را در خفا حل کنید. برای زندگی خود حریم خصوصی داشته باشید و مشکلات را بین خودتان حل کنید. زمانی که اختلافات خود را جار می‌زنید، اجازه دخالت به دیگران می‌دهید. حتی اگر خودتان هم راضی به دخالت دیگران نباشید، اجازه قضاوت را به آنها داده اید.

???? برنامه های زندگی خود را با کسی در میان نگذارید

جهت جلوگیری از دخالت در کارهای دیگران، برنامه های زندگی خود را با دیگران در میان نگذارید. زمانی که جزئیات برنامه خود را به اشتراک می‌گذارید، اجازه قضاوت و دخالت به دیگران می‌دهید. آنها را تشویق می‌کنید که در رابطه با برنامه های شما پیگیری کنند و روند کار شما را زیر نظر بگیرند.

???? اعتماد به نفس خانواده خود را تقویت کنید | دخالت در زندگی دیگران

افرادی که از اعتماد به نفس کمی برخوردارند؛ اجازه دخالت بیشتری به دیگران می‌دهند. باید برای افزایش اعتماد به نفس خود تلاش کنید تا به استقلال برسید. و رشد شخصیت داشته باشید. رفتارهای خود و خانواده تان را تقویت و تشویق کنید. و فراموش نکنید که برای افزایش اعتماد به نفس باید از روانشناس کمک بگیرید.

???? جهت دوری از خانواده صبور باشید

اگر تنها گزینه و راهکار شما جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، دوری از خانواده است. بهتر است که در این موضوع صبور باشید. منظور از صبر این است که باید برای دوری از خانواده اقدام عجولانه نداشته باشید. به مرور زمان ارتباط خود را کاهش دهید و فاصله را بیشتر کنید.

???? از روانشناس کمک بگیرید

اگر شما در دسته افرادی هستید که دائم در حال دخالت در زندگی دیگران هستید؛ باید در جهت بهبود رفتارهای خود تلاش کنید. معمولا افرادی که خصوصیات اخلاقی مانند شما دارند؛ از دیگران فاصله می‌گیرند و به مرور زمان دایره ارتباط با اطرافیان کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی باید از روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان و مشاورین با ارائه راهکارهای مناسب به دیگران می‌توانند شما را از چنین رفتارهایی دور کنند.

کلام آخر

دخالت در زندگی دیگران در جامعه امروزی بسیار مشاهده می‌شود. معمولا افرادی که در زندگی دیگران دخالت می‌کنند؛ از زندگی خود دور می‌شوند. این افراد معمولا با مشکلات زیادی روبرو هستند و برای دیگران نیز مشکلات زیادی به وجود می‌آورند. دوری از چنین افرادی را باید اصل زندگی خود قرار دهید. برای آشنایی جهت روش های رفتاری با این افراد حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دخالت در زندگی دیگران می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران



:: برچسب‌ها: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته یک انتخاب شخصی است و کاملا به زوجین بستگی دارد. امروزه به دلیل گسترش فرهنگی غربی، احتمال برقراری رابطه جنسی قبل از ازدواج هم در دختران و هم در پسران شکل گرفته. طبق چارچوب های اخلاقی افراد نباید گذشته شریک خود را مورد کنکاش قرار دهند و از طرفی دیگر دانستن برخی نکات برای ادامه رابطه ضروری خواهد بود.

برخی از پسران بعد از اطلاع از این موضوع، سریعا جبهه گرفته و یا نسبت به دختر سرد می‌شوند. قطعا که این نوع روابط مخرب است و عوارض زیادی دارد. اما به طور کلی نباید این مورد را مبنای تصمیم نهایی قرار داد. همه افراد در گذشته خود تجربیاتی دارند که شاید برای همه خوشایند نباشد. به همین دلیل شاید بهتر باشد که در این مورد سخت گیری نکنیم. 

منبع: ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته | ازدواج با دختری که دوست پسر داشته

ازدواج با دختری که دوست پسر داشته

صحبت در مورد گذشته، تا جایی مهم است که در زمان حال تاثیری داشته باشد. داشتن دوست پسر و یا رابطه جنسی در گذشته دختر، شاید هیچ لطمه ای به آینده او و فرد مورد نظرش وارد نکند. ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، قطعا نتایجی خواهد داشت که مدیریت آنها به عهده دو نفر است. چرا که همسر او نیز باید این موضوع را پذیرفته و با آن کنار بیاید. البته در این موارد همیشه دختران بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرند. معمولا پسران به دلیل چنین تصمیماتی در گذشته مورد مواخذه قرار نمی‌گیرند. برای اطلاع از نکات موثر بر ازدواج با دوست دختر کلیک کنید.

چرایی تردید در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

اینکه چرا افراد در مورد ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار شک و تردید می‌شوند؛ به عوامل زیادی بستگی دارد. نمی‌توان پسران در این مورد قضاوت کرد. معیارهای افراد برای انتخاب شریک زندگی متفاوت است و باید در این مورد با حساسیت تصمیم گیری کرد. با وجود علاقه و تفاهم، گذر زمان بسیاری از مشکلات را حل کرده ودیگر نیازی به نگرانی نیست.

????احتمال خیانت

برخی از پسران تصور می‌کنند که با ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، شاید مورد خیانت قرار گیرند. اگر افراد با این تفکر زندگی مشترک خود را آغاز کنند؛ نسبت به همه چیز بدبین و شکاک خواهند شد و به زودی دچار مشکلات زیادی می‌شوند. اما همیشه داشتن دوست پسر در گذشته و یا رابطه جنسی به معنای بروز چنین رفتار خیانت، نیست.

افراد بالغ روابط خود را به طور کامل تمام کرده و در گذشته نمی‌مانند. به همین دلیل اگر فرد مورد نظر شما دختری است که تمام ویژگی های اخلاقی مناسب را برای ازدواج دارد؛ بهتر است در این مورد دچار شک و تردید نشوید. 

????ابتلا به بیماری های مقاربتی | ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

یکی دیگر از دلایل تردید پسران، مسائل بهداشتی و ابتلای دختر به بیماری های مقاربتی است. از طرفی توجه به این نکات ضروری و مهم بوده و باید این مورد را هم در نظر گرفت. در مورد ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، با انتقال بیماری های مختلف به شما، آینده جنسی شما را نیز تحت تاثیر قرار می‌‌‌دهد.

گاهی خود دختر نیز از ابتلای خود اطلاعی نداشته و یا در مورد بیماری اطلاعات درستی ندارد. به همین دلیل آن را به دیگران هم منتقل می‌کند. البته قبل از ازدواج، آزمایشاتی در این زمینه انجام می‌شود؛ اما بازهم بهتر است در مورد آن دقت کرد.

????مشغولیت ذهنی برای فرد مقابل

قطعا پسران با اطلاع از این موضوع تا مدتی دچار مشغولیت و یا نشخوار فکری خواهند شد. برای آنان دشوار است که متوجه شوند دختر مورد علاقه شان قبل از ازدواج روابطی ناسالم با دیگران داشته است. این موضوع برای عده ای اهمیتی ندارد وحتی خود نیز در گذسته چنین روابطی داشته اند. اما برخی دیگر در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، استرس و فشار روانی زیادی را تحمل می‌کنند.

پیامدهای احتمالی ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، هم برای خود دختر و هم برای پسر، پیامدهایی خواهد داشت. بهتر است هر دو نفر در این مورد به خوبی فکر کرده و جوانب مختلف را در نظر بگیرند. ازدواج یکی از تصمیمات مهم زندگی است و نباید در مورد آن عجولانه رفتار کرد. زوجین باید این موضوع را کاملا پذیرفته و مسئولیت آن را به عهده بگیرند. برخی از عوارضی که این ازدواج خواهد داشت؛ شامل موارد زیر می‌شود.

⭕بی اعتمادی

طبیعی است که با ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار بی اعتمادی شده و گاهی به گذشته او فکر کنید. احتمال خیانت او را در نظر گرفته و یا فکر می‌کنید که اودوباره این رفتار را انجام خواهد داد. در بیشتر موارد این تفکرات فقط از بدبینی شما نشات گرفته و بعد از مدتی از بین می‌روند. در واقع نباید اجازه دهید که این موضوع دید شما را نسبت به همسرتان تغییر دهد. این بی اعتمادی شما را در معرض ابتلا به وسواس فکری قرار خواهد داد. همچنین نسبت به همه چیز بدبین خواهید شد.

⭕توقع بالا در رابطه جنسی

احتمالا در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار کمبود اعتماد به نفس در مورد عملکرد جنسی خواهید شد. چرا که او احتمالا توقع بیشتری از شماخواهد داشت و یا شما را با دیگران مقایسه می‌کند. نباید اجازه دهید که این موضوع در عملکرد جنسی شما اختلال ایجاد کند. چرا که هر فردی شرایط بدنی و چرخه جنسی متفاوتی دارد. سرخوردگی در رابطه جنسی، مشکلات زیادی را برای زوجین ایجاد می‌کند که باید از آنها جلوگیری کرد.

⭕بروز اختلافات

اینکه بعد از ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار اختلاف و مشکلاتی شوید؛ تا حدی طبیعی است. این موضوع احتمالا برای او سخت تر خواهد بود. او از اینکه شما گذشته او را یادآوری کنید و یا او را مورد سرزنش قرار دهید؛ می‌ترسد. اما وقتی تصمیم به ازدواج با چنین قردی می‌گیرید؛ باید شرایط او را کاملا پذیرفته و از ادامه دار شدن این مسئله برای طولانی مدت، خودداری کنید.

برای برطرف شدن تردید چه کنیم؟

برای اینکه این مشکلات را برطرف کنید و بتوانید تصمیم درست تری بگیرید؛ باید اقدامات لازم را انجام دهید. در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، از اتمام رابطه قبلی او اطمینان حاصل کرده و مطمئن شوید که این مورد در آینده رابطه تاثیری نخواهد داشت. همچنین از یک روانشناس یا زوج درمانگر نیز کمک گرفته و شرایط را به طور کامل برای او توضیح دهید. البته اگر واقعا به دختر علاقه دارید و از طرفی رفتارهای او از ابتدای رابطه، معقول بوده، بهتر است بنا را بر اعتماد گذاشته و خود را اذیت نکنید.

سخن پایانی

واکنش درست در مقابل این قضیه و همچنین ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، نیاز به آمادگی و رفتارهای منطقی دارد. بهتر است در ابتدا با خود او به طور صادقانه صحبت کرده، به خوبی در این مورد فکر کنید و در قدم بعدی از یک روانشناس کمک بگیرید.

معمولا خانواده ها نیز این موضوع را نمی‌پذیرند. پس با موانع زیادی روبرو می‌شوید که باید برای برطرف کردن آنها آماده باشید. از قضاوت های دیگران نترسید و نگاه بلند مدت داشته باشید. همچنین علاوه بر علاقه باید بت همسر خود همراه بوده برای جبران گذشته به او کمک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته | ازدواج با دختری که دوست پسر داشته ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از خیانت یکی از دغدغه های رایج میان زوجین است. از آنجایی که امروزه ارتباطات افراد بسیار گسترده تر از پیش شده است ؛ زمینه های خیانت نیز فراهم است. به هرحال شرایط آن شاید برای هر زوجی ایجاد شود. اما ترس مداوم از این موضوع پیامدهای بدتری خواهد داشت. این نوع ترس به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود؛ که گذشته نقش بزرگی در آن دارد. طبیعی است که بروز خیانت در زندگی زناشویی افراد را بی اعتماد و بدبین کند. اما نباید اجازه بروز این گونه احساسات را بدون هیچ دلیلی، داد. اینکه همواره نگران مورد خیانت قرار گرفتن باشیم؛ رفتار سالمی نبوده و تاثیرات منفی بر سلامت روان ما خواهد داشت. 

منبع: ترس از خیانت | از بین بردن ریشه ترس از خیانت

ترس از خیانت

برخی از موضوعات در زندگی مشترک هستند که صحبت کردن و حتی فکر کردن به آنها آسان نیست. ترس از خیانت نیز از این قبیل موضوعات است. اینکه چرا بدون هیچ دلیل و نشانه ای مدام در هر حال فکر کردن به این موضوع هستیم؛ برای بسیاری از افراد عجیب است. این افکار بیشتر در زنان بروز می‌کنند. اما به طور کلی نباید به راحتی در مقابل این افکار که گاها هیچ پایه و اساسی ندارند؛ تسلیم شد. برای از بین بردن ترس ها، ضعف های خود را برطرف کرده و نگران نباشید. .

دلایل ترس از خیانت

ریشه برخی از ترس ها مثل فوبیاهای مختلف، به هیچ عنوان منطقی نیستند. یعنی هیچ دلیل خاصی برای آنها وجود ندارد. در برخی موارد، ترس از خیانت نیز به همین دلیل رخ می‌هد. یکی از اقدامات مهم در جهت از بین بردن اینگونه ترس ها، ریشه یابی علت آنها است. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل می‌پردازیم. 

⭕تجربیات دوران کودکی

یکی از دلایل ترس از خیانت، به کودکی افراد برمی‌گردد. وقتی افراد در کودکی خود شاهد خیانت والدین خود بوده اند و یا آن را در اطرافیان خود به طور مکرر دیده اند؛ طبیعی است که در دوران بزرگسالی یا خود دست به خیانت بزنند و یا از خیانت همسر خود واهمه داشته باشند. این موضوع در دوران کودکی باعث بروز احساس ناامنی در افراد می‌شود که بزرگسالی آنان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

⭕کمبود اعتماد به نفس | ترس از خیانت

عدم احساس کافی بودن و همچنین کمبود اعتماد به نفس در روابط، سبب ایجاد ترس از خیانت خواهد شد. فراموش نکنید که همه افراد ضعف هایی دارند و هیچ کس کامل نیست. به همین دلیل نباید به دلیل ضعف های کوچک، روحیه خود را از دست داد و تسلیم شد. بهتر است به جای بزرگ کردن ایرادات کوچک، روی آنها کارکرده و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. این ویژگی در زمینه های مختلفی به شما کمک خواهد کرد و در روابط زناشویی نیز بسیار موثر خواهد بود.

⭕شکست در روابط گذشته

طبیعی است که با تجربه شکست در روابط قبلی یا حتی وجود خیانت در آن، نسبت به آینده بدبین باشید. اما ترس از خیانت در این مورد حاصل تعمیم دادن تجربیات گذشته است. قطعا همه افراد مانند یکدیگر نیستند و شما نیز در حال حاضر واکنش درست تری نسبت به این موضوع خواهید داشت. شکست در گذشته، به معنای شکست در آینده نیز نیست. با تغییر رفتارها و همچنین درس گرفتن از گذشته قطعا دیگر شاهد بروز چنین اتفاقی نخواهد بود.

⭕وابستگی افراطی به همسر | ترس از خیانت

وابستگی شدید در زمینه های مختلف و همچنین الگوی دلبستگی ناایمن، از دلایل عمده ترس از خیانت هستند. برای مثال زنانی که به همسر خود از لحاظ مالی وابستگی زیادی دارند؛ طبیعی است که ترس از دست دادن او را داشته باشند. چراکه دیگر از لحاظ مالی تامین نمی‌شوند. بهتر است بیش از حد به شریک خود وابسته نبوده و به او آزادی عمل بدهید. از طرفی خودتان نیز از استقلال روانی و عاطفی داشته باشید. با وجود این روحیه حتی در صورت بروز خیانت نیز واکنش منطقی تری نسبت به آن خواهید داشت.

نشانه های ترس از خیانت

اینکه افراد برای حفظ رابطه خود تلاش کنند؛ بسیار خوب است. در واقع ترس از خیانت تا حدی طبیعی است. اما اگر این احساس تا حد زیادی پیش رود؛ اثرات بدی خواهد داشت. برخی از نشانه های ناسالم بودن این ترس شامل موارد زیر می‌شود. 

????تهمت زدن به همسر

????کنترلگری

????پرخاشگری

????گدایی محبت و توجه

????واکنش های شدید نسبت به محرک های بی اهمیت

پیامدهای ترس از خیانت

همانطور که گفته شد؛ ترس از خیانت اگر برای مدت زمان طولانی ادامه یابد و یا شدت آن زیاد شود؛ تاثیرات جبران ناپذیری بر سلامت افراد و همچنین زندگی مشترک آنها خواهد داشت. قطعا اینکه افراد احساسات مختلف و گاها متضادی را نسبت به همسر خود داشته باشند؛ در گذر زمان سبب دلسردی و ناامیدی میان آنها خواهد شد. برای آشنایی با شرایط زندگی بعد از خیانت کلیک کنید.

????بی اعتمادی

با وجود ترس از خیانت، بی اعتمادی نیز میان زوجین شکل می‌گیرد. احتمالا یکی از آنها به صورت مداوم به دنبال نشانه ای است که خیانت همسر خود را ثابت کند. همین موضوع باعث سخت گیری و شکاکی آنها خواهد شد. با اینکه باید احتمالات مختلف را در نظر داشت؛ اما توجه بیش از حد به جزئیات، فقط اوضاع را سخت تر خواهید کرد.

????استرس و اضطراب مداوم | ترس از خیانت

وقتی در بیشتر اوقات به خیانت همسر خود فکر می‌کنید؛ این افکار در شما باعث بالارفتن میزان استرس و اضطراب خواهد شد. اضطراب تاثیرات بدی بر سلامت روان و سلامت جسمانی دارد و شما در معرض ابتلا به بیماری های مختلفی قرار خواهد داد. به همین دلیل باید استرس خود در مورد ترس از خیانت کاهش داده و همچنین از ابعاد دیگر نیز به موضوع نگاه کنید.

????از بین رفتن علاقه

ترس ازخیانت باعث از بین رفتن علاقه میان زوجین می‌شود. وقتی آنان به یکدیگر بی اعتماد بوده و مدام به پیدا کردن سرنخی برای اثبات افکار مشغول هستند؛ قطعا علاقه آنان نیز فروکش خواهد کرد. ادامه زندگی مشترک بدون علاقه غیرممکن است. شاید همین موضوع سبب بروز خیانت شود. پس رابطه کمبود علاقه با خیانت مستقیم بوده و خود علتی بر آن است.

برای از بین بردن ترس از خیانت چه کنیم؟

افراد باید برای درمان هر نوع ترس غیر منطقی که زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اقدام کنند. چراکه با ادامه یافتن این موضوع روابط آنها با دیگران نیز تحت تاثیر قرار گرفت. برخی از روش هایی که زوجین می‌توانند برای درمان ترس از خیانت از آنها استفاده کنند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

✅کمک گرفتن از مشاور

اگر به تنهایی قادر به کنترل افکار ترس از خیانت نیستید؛ حتما به یک روانشناس مراجعه کرده و از او کمک بگیرید. درمان ترس های غیرمنطقی، کار ساده ای نیست و مواجهه ناگهانی با آنها اوضاع را بدتر خواهد کرد. به همین دلیل باید با مشاور در این مورد صحبت کرده و قدم به قدن پیش بروید. اگر این ترس خود را نادیده بگیرید و یا آن را درمان نکنید؛ این ترس بزرگ تر شده و مسائل بیشتری را ایجاد خواهد کرد. 

✅پیدا کردن ریشه ترس از خیانت

اگر بتوانید منشا دقیق این ترس را شناسایی کنید؛ برطرف کردن آن، کار ساده تری خواهد بود. همچنین محرک هایی که سبب می‌شوند ترس از خیانت در شما تقویت شود را نیز از بین ببرید. برای مثال شاید دوستی داشته باشید که مدام به ترس های شما دامن زده و بزرگ نمایی کند. سعی کنید از او فاصله گرفته روابط خود را با او محدود کنید.

سخن پایانی

برای مواجهه و از بین بردن ترس از خیانت باید هم بر روی خود کار کنید و هم از همسر خود کمک بگیرید. حتی در صورت بروز خیانت نیز فراموش نکنید که شما کاملا مقصر نیستید و این نباید باعث تخریب اعتماد به نفس تان شود. سعی کنید ارتباط خود را با همسر تقویت کنید و از یک زوج درمانگر نیز کمک بگیرید. استرس و اضطراب خود را کاهش داده و در صورت فکر کردن در مورد خیانت، حواس خود را معطوف موضوع دیگری کنید. در آخر اینکه با تغییر طرز تفکر و مثبت اندیشی می‌توان از بروز این موضوع جلوگیری کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ترس از خیانت | از بین بردن ریشه ترس از خیانت ,
:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دلزدگی زناشویی و کمرنگ شدن احساسات نسبت به همسر برای هر زوجی اتفاق می‌افتد. زندگی مشترک، فراز و فرود های زیادی دارد که پشت سر گذاشتن آن‌ها شاید تغییرات بزرگی را در روند زندگی ایجاد کند. این تغییرات گاهی خوب و گاهی مخرب هستند. سرد شدن نسبت به رابطه زناشویی به دلایل مختلفی اتفاق افتاده و عوامل زیادی بر آن موثر هستند.

به طور کلی این موضوع به معنای نداشتن هیچ گونه اختلاف و دعوایی میان زوجین نیست. شاید آنها زوج کاملی هم به نظر برسند؛ اما در واقع دیگر علاقه ای به یکدیگر نداشته و یا هیچ نقطه اشتراکی ندارند. در این شرایط زوجین با همکاری یکدیگر باید رابطه را بهبود بخشند.

منبع: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟

دلزدگی زناشویی

دلزدگی زناشویی معمولا در زوجینی که سال های زیادی از زندگی مشترک شان می‌گذرد؛ بیشتر دیده می‌شود. اما به طور کلی شاید حتی با گذشتن مدت زمانی کوتاه از ازدواج، زوجین به طور ناگهانی از شرایط موجود احساس سردی و فرسودگی کنند. در مواردی این احساس گذرا و کوتاه مدت استو فقط به دلیل بروز یک تعارض ایجاد می‌شود. اما اگر این حس ادامه دار شود؛ قطعا تبعات بدی در رابطه خواهد داشت. واکنش زوجین نیز نسبت به این موضوع، بسیار حائز اهمیت است. برخی با کوچک ترین نشانه این تصور می‌کنند که زندگی مشترک شان به پایان رسیده و دیگر هیچ تلاشی نمی‌کنند. 

نشانه های دلزدگی زناشویی

معمولا در روابط زناشویی، برخی از نشانه ها هشداردهنده هستند. به این معنا که با وجود آنها، زن و شوهر باید تلاش بیشتری برای رابطه بکنند. دلزدگی زناشویی نیز با نشانه هایی همراه است. زوجین باید آنها را جدی گرفته و در جهت برطرف کردن آنها تلاش کنند. برخی از این علائم، شامل موارد زیر می‌شوند.

????بی توجهی و اهمیت ندادن به زندگی مشترک

????نداشتن برنامه ای برای آینده رابطه

????بی علاقگی نسبت به وقت گذرانی با همسر و یا حتی فرزند

????بی احترامی به یکدیگر به بهانه های مختلف

????نداشتن ارتباط موثر و دعواهای دائمی

????از بین رفتن جذابیت او برای شما و یا برعکس

????نداشتن رابطه جنسی و تماس فیزیکی برای مدت زمان طولانی

????بی قراری و تحریک پذیری

علل دلزدگی زناشویی

زوجین با توجه به شرایط زندگی خود و انتظاررات و توقعات شان، دچار دلزدگی زناشویی می‌شوند. همانطور که گفته شد؛ برای این موضوع، علت های زیادی وجود دارد. اما برخی از آنها میان زن و شوهر ها رایج تر هستند. این دلایل، شامل موارد زیر می‌شوند.

????از خودگذشتگی افراطی

وقتی یکی از زوجین بیش از اندازه در مقابل خواسته های دیگری سکوت کرده و از خودگذشتگی می‌کند؛ طبیعی است که بعد از مدتی احساس ناامیدی و خستگی کند. چنین فردی تصور می‌کند که هیچ گاه به نیازهای او توجه نشده و هیچکس او را نمی‌بیند. گذشت و ایثار در زندگی مشترک بسیار مهم است. اما نباید در آن افراط کرد. برای مثال برخی از زنان در طول زندگی مشترک خود همیشه خواسته همسر و فرزند خود را رفع می‌کنند و هیچ اهمیتی به نیازهای خود نمی‌دهند. همین مورد بعد از مدتی باعث دلزدگی زناشویی خواهد شد.

????ابراز احساسات نکردن | دلزدگی زناشویی

افراد نیاز دارند تا مورد محبت و ابراز علاقه دیگران قرار گیرند. در زندگی مشترک نیز زن و شوهر باید به روش های مختلف، عشق خود را به دیگری نشان دهند. در واقع وجود و دوام احساسات است که باعث ایجاد یک رابطه پویا و موفق می‌شود. پس اگر زوجین اینکار را انجام ندهند و یا حتی در مورد آن تظاهر کنند؛ دلزدگی زناشویی ایجاد شده و اثرات بدی خواهد داشت.

????خیانت

یکی از بدترین دلایل برای دلزدگی زناشویی، خیانت است. طبیعی است که وقتی فرد سومی در رابطه حضور پیدا می‌کند؛ زوجین علاقه خود را نسبت به یکدیگر از می‌دهند. همچنین بی اعتمادی جای خود را به دوست داشتن می‌دهد. حتی اگر همسر از این موضوع باخبر نشود و یا گذشت کند؛ بازهم تاثیرات آن در رابطه مشهود خواهد بود. هیچ دلیل خوبی برای خیانت وجود ندارد و نمی‌توان آن را توجیه کرد. 

????تفاوت زیاد میان زوجین

وقتی تفاوت میان علایق و نظرات شما با همسرتان خیلی زیاد باشد؛ دلزدگی زناشویی نیز زودتر بروز خواهد کرد. تفاوت از هر نظر تاثیر خود را بر رابطه خواهد داشت. به همین دلیل قبل از ازدواج می‌گویند: کبوتر با کبوتر، باز با باز. افراد باید به ویژگی های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همسر و حتی  خود توجه کرده و مطابق با آن تصمیم گیری کند. قطعا همیشه تفاوت هایی میان افراد وجود دارد. اما اگر این اختلاف ها فاحش باشند؛ سبب بروز مشکلات بیشتری خواهند شد.

????نداشتن فعالیت های مشترک | دلزدگی زناشویی

داشتن فعالیت های مشترک با همسر و حتی سرگرمی با او یکی از راهکارهای موثر برای جلوگیری از دلزدگی زناشویی محسوب می‌شود. در جوامع امروزی که در بیشتر موارد، زن و مرد، هر دو شاغل بوده و در طول روز همدیگر را نمی‌بینند؛ بسیار مهم است تا فعالیت هایی را با هم انجام داده و با یکدیگر وقت بگذرانند. اما بی حوصلگی و بی علاقگی افراد در این مورد، نشانه خوبی در زندگی مشترک نیست.

برای برطرف کردن دلزدگی زناشویی چه کنیم؟

اگر ادامه یافتن زندگی مشترک برای شما مهم است؛ باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهید. فراموش نکنید که از بین رفتن دلزدگی زناشویی، نیاز به تلاش و خواست هردوی شما دارد. همچنین احتمالا بعد از مدتی این موضوع، تاثیرات بدی بر سلامت روان و حتی سلامت جسمانی شما خواهد داشت. به همین دلیل در این زمینه با کمک یکدیگر اقدام کنید.

????بکارگیری روش های جدید

امتحان کردن کارها و روش های جدید در رابطه، ابعاد تازه ای از شخصیت همسر و همچنین رابطه به شما نشان خواهد داد. برای این تغییرات نیاز به هزینه و انرژی زیادی نیست. مثلا سعی کنید برای تزیین غذای خود و همسر، سلیقه بیشتری به خرج دهید. برای گذراندن تعطیلات، به مکان های جدیدی رفته و یا لباس هایی با سبک های متفاوت را امتحان کنید. به کارگیری روش های تازه در رابطه جنسی نیز در جلوگیری از دلزدگی زناشویی موثر خواهد بود.

????کمک گرفتن ازمشاور | دلزدگی زناشویی

قطعا یکی از موثرترین راهکارها برای جلوگیری و یا از بین بردن دلزدگی زناشویی، کمک گرفتن از روانشناس است. اگر قادر به صحبت کردن با همسر خود نیستید و یا حتی روش درست آن را نمی‌دانید؛ بهتر است از مشاور کمک بگیرید. مراجعه به روانشناس به تنهایی و یا همراه با همسر تاثیر بزرگی در جهت بهبود رابطه دارد. بهتر است به طور کامل و دقیق در مورد رفتارهای خود و همسر با درمانگر صحبت کرده و تمرینات توصیه شده را انجام دهید.

????صحبت کردن با همسر

شاید اولین قدم و موثر ترین راه برای بازسازی رابطه با همسر، صحبت کردن با خود او باشد. گرچه در صورتی که این امکان فراهم نیست؛ حتما روش های دیگر را نیز امتحان کنید. در مورد احساسات خود و همچنین اتفاقاتی که رخ داده اند صادقانه صحبت کرده و به حرف های او نیز گوش دهید. دلزدگی زناشویی شاید به طور کامل با حرف زدن برطرف نشود. اما تا حد زیادی در آن موثر است. 

سخن پایانی

دلزدگی زناشویی اگر به صورت موقت باشد؛ جای نگرانی ندارد. اما گاهی زوج هایی که کمالگرا هستند و یا برحسب هیجانات رفتار می‌کنند؛ از این موضوع دچار استرس شده و اوضاع را بدتر می‌کنند. حتی برخی در این مورد دچار وسواس شده و همیشه دنبال راهی هستند تا از دلزدگی همسر خود جلوگیری کنند. اما فراموش نکنید که گاهی همین رفتارهاست که سردی که سبب می‌شود. بهتر است در مورد دغدغه ها و اضطراب خود با همسرتان صحبت کرده و منطقی فکر کنید. همچنین از یک زوج درمانگر نیز در این زمینه کمک گرفته و همسر خو را نیز برای اینکار ترغیب نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دلزدگی زناشویی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟



:: برچسب‌ها: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کشف خیانت همسر زمانی به وقوع می‌پیوندد که یکی از زوجین به شک و شبه افتاده باشد. همه افراد خیانت کار تصور می‌کنند که هرگز خیانت آنها آشکار نخواهد شد و مبهم باقی خواهد ماند. اما اطلاع ندارند که نشانه های رفتاری آنها به راحتی همسرشان را به شک می‌اندازد. زمانی که یکی از زوجین به همسر خود شک کند؛ دلهره و استرس کشف واقعیت تمام رابطه را در بر می‌گیرد. با رفتارهای متداول همسر، بدون بازجویی به راحتی می‌توانید به خیانت او پی ببرید. برای تشخیص بهتر و راحت تر کشف خیانت همسر بهترین پیشنهاد، دریافت کمک روانشناس است. 

منبع: کشف خیانت همسر | از کجا بفهمم بهم خیانت می کنه

کشف خیانت همسر

برای کشف خیانت همسر باید راه و روش اصولی انتخاب کنید. هرگز تهمت نزنید که مانند همان خیانت برای رابطه آسیب زاست. اگر شک به همسر باعث کنجکاوی و نگرانی شما شده است، در ابتدا از رفتار او مطلع شوید تا مبادا دچار اشتباه و توهم شده باشید. اما به طور کلی حساسیت بیش از اندازه باعث بروز چنین رفتاری می‌شود. و زوجین را به کشف چیزهای عجیب در رابطه سوق می‌دهد.

جهت کشف خیانت همسر لازم به بررسی و توجه برخی نکات است. حتما بر اساس اصول مناسبی به کشف خیانت همسر بپردازید. از روش های این مقاله کمک بگیرید و برای کسب اطلاعات بیشتر از روانشناس و متخصصین در این حوزه کمک بگیرید. تا از روند رفتار و برخورد خود جهت کشف خیانت همسر اطمینان حاصل کنید.

آیا راهی برای کشف خیانت همسر وجود دارد؟

در برخی روابط احتمال زیادی برای خیانت همسر وجود دارد. در واقع با بررسی برخی از نشانه ها و رفتارها متوجه خواهید شد که فرد خیانت کرده است یا خیر؟ بنابراین بررسی نشانه ها باعث جلوگیری از وقوع آن خواهد شد. یا راهکارهایی را جهت بهبود روابط می‌توانید استفاده کنید.

گاهی اوقات به دلیل حساسیت بالای یکی از زوجین؛ دغدغه فکری اش، خیانت همسر است. به چنین افرادی توصیه می‌شود که در جستجوی راهی برای رهایی از این افکار باشند. زیرا باعث بروز اختلال در وجود شما و تشکیل رابطه سمی می‌شود.

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که برخی از رفتارهای همسر بوی خیانت بدهد. اما به جای کمک اصولی از روانشناس؛ دست به اقدامات ناسالم می‌زنید. در واقع از نزدیکان و اطرافیان کمک می‌گیرید که به کشف خیانت همسر بپردازید. اما این روش ها باعث آسیب به رابطه به شیوه شدید تری می‌شود.

اگر نگران رابطه و زندگی زناشویی خود هستید، حتما از روانشناس و مشاورین متخصص کمک بگیرید. با کمک آنها هم از بروز آسیب و اختلال جلوگیری خواهید کرد و هم اوضاع را بهبود می‌بخشید. 

از کجا بفهمم همسرم بهم خیانت می کنه؟

برای کشف خیانت همسر راه و روش هایی وجود دارد که در این مقاله راجع به آن توضیح داده ایم. در راه کشف خیانت همسر نیازمند گذراندن برخی از مراحل هستیم. و تنها با شک و تردید نمی‌توانید به همسر خود شک و انگ خیانت بزنید. برای کسب اطلاعات در زمنیه از چگونه خیانت همسر را کشف کنیم؛ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

???? شریک زندگی را به حال خود رها کنید

اولین قدم برای کشف خیانت همسر، رهایی همسر به حال خودش است. شریک عاطفی خود را باید برای مدتی تنها بگذارید. برای رهایی از افکار مزاحم خیانت دو راه بیشتر پیش رو ندارید. راه اول گفتگو با همسر در رابطه با افکارتان است و راه دوم پیگیری زیرکانه رفتار همسر است.

اما در برخی از موارد شما دچار سوء تفاهم شده اید و با صحبت ساده بدون تهمت و توهین می‌توانید از بند افکار مزاحم رهایی یابید. جهت کشف خیانت همسر اگر از این رفتار اطمینان حاصل کردید؛ بهتر است او را برای مدتی تنها بگذارید و سپس به اثبات خیانت بپردازید.

???? نشانه های شریک احساسی خود را پیگیری کنید

کشف خیانت همسر نیازمند بررسی و پیگیری نشانه های رفتاری اوست. در این روند باید نحوه رفتار، پوشش، برنامه های کاری، ترک خانه و … را زیر نظر داشته باشید. در ادامه به نکاتی که در رابطه با نشانه های همسر است اشاره کرده ایم.

???? یکی از نشانه ای خیانت همسر، تغییر در نحوه رفتار اوست. در ظاهر و رفتار او تغییراتی ایجاد شده است. دائم در حال رسیدگی به خود است و حسابی به قیافه و تیپ خود می‌رسد. از عطر هایی استفاده می‌کند که قبلا به آنها پول پرداخت نمی‌کرد. به حریم خصوصی خود بسیار اهمیت قائل است و هنگام عبور از مرز مشخص او پرخاشگری می‌کند.

???? احتمالا زمانی که به کشف خیانت همسر بپردازید، او با دوستان جدید آشنا شده است. به دورهمی های مجردی دعوت می‌شود. و تا به حال سابقه چنین مهمانی هایی را نداشته است. دیر تر از محل کار خود خارج می‌شود و سرش بسیار شلوغ است. و در نهایت برنامه های غیر کاری بسیار زیادی را دارد.

???? یکی از نشانه های خیانت همسر، ترک مداوم خانه است. زمانی که همسرتان بی خبر خانه را ترک می‌کند، بی دلیل به بیرون از خانه می‌رود و یا بیشتر از گذشته به ملاقات دوستان خود می‌رود، باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد. البته زمانی این نشانه جدی است که زمان درخواست خروج از خانه باهم، همسرتان واکنش غیر معمول نشان می‌دهد.

???? ارتباطات همسرتان را زیر نظر بگیرید

برای کشف خیانت همسر باید ارتباطات او را زیر نظر بگیرید. اگر همسر شما در حال خیانت است، حتما به دنبال فرصت هایی برای ملاقات با شریک احساسی جدید است. رفت و آمدهای او را زیر نظر بگیرید و به صورت مخفیانه ارتباطات او را کنترل کنید. به صحبت های پشت تلفن همسر توجه کنید؛ زیرا با لحن متفاوت او می‌توانید خیلی چیزها را تشخیص دهید.

???? همسرتان را امتحان کنید

جهت کشف خیانت همسر یکی از گزینه ها، امتحان همسر است. خیلی یهویی و سر زده به ملاقات همسر در محل کار بروید. زمانی که دیر به خانه آمد از او تقاضای رابطه جنسی کنید. هنگامی که همسرتان خسته بود و بهانه های مختلفی آورد، به خیانت او شک کنید. خود را به خواب بزنید اما او را زیر نظر بگیرید. در این شرایط شاید با صحبت ها و رفتارهایی عجیب روبرو شوید.

???? خیانت همسرتان را اثبات کنید

اگر تمامی مراحل بالا به کشف خیانت همسر کمک کرد. و در نهایت از خیانت او مطمئن شدید؛ باید به اثبات بپردازید. برای اثبات خیانت همسر به دنبال موقعیت زمانی و مکانی مناسبی باشید. برای اعتماد از دست رفته خود آرامش بخرید و در زمان مناسب خیانت همسر را اثبات کنید. 

کلام آخر

نشانه ها و رفتارهای تضاد همسر باعث ایجاد شک و شبه می‌شود. و کشف خیانت همسر را در وجود شریک احساسی می‌پروراند. خیانت همسر آسیب های زیادی را به رابطه و شخص مقابل وارد می‌کند. شخصی که مورد خیانت قرار می‌گیرد حتما باید تحت درمان روانشناس و مشاورین قرار بگیرد تا با مشکلات ادامه دار همراه نباشد. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کشف خیانت همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید

منبع: کشف خیانت همسر | از کجا بفهمم بهم خیانت می کنه



:: برچسب‌ها: کشف خیانت همسر | از کجا بفهمم بهم خیانت می کنه ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اضطراب جنسی نوعی از اضطراب بوده که در حین و یا حتی با فکر کردن در مورد رابطه جنسی ایجاد خواهد شد. مفهوم اضطراب در روانشناسی، حوزه های مختلفی را در برمی‌گیرد؛ که رابطه جنسی نیز در آن قرار دارد. این نوع از استرس بر کیفیت رابطه جنسی بین زوجین تاثیر منفی دارد و آنها را در معرض بروز مشکلات دیگری قرار می‌دهد.

معمولا حوزه های مختلف اضطراب بر هم تاثیر داشته و عوارضی را برای افراد ایجاد می‌کند. باورهای اشتباه زوجین در مورد رابطه جنسی و یا وجود مشکلاتی در رابطه باعث ایجاد این موضوع می‌شود. البته این اختلال درمان پذیر بوده و جای نگرانی وجود ندارد.

منبع: اضطراب جنسی را چطور کاهش دهیم؟

اضطراب جنسی

اضطراب جنسی، اصولا یک نوع اختلال جنسی شایع بوده که معمولا نادیده گرفته می‌شود و یا افراد واکنش درستی نسبت به آن ندارند. از آنجایی که رابطه جنسی همواره با مفهوم لذت همراه بوده، برخی از افراد نمی‌توانند ابتلا به اضطراب را در این هنگام درک کنند. به همین دلیل به شریک خود فشار زیادی آورده و اوضاع را بدتر می‌کنند. این موضوع افراد را هم از لحاظ روانی و هم از نظر جسمانی درگیر می‌کند. حتی در مواردی سبب جدایی و یا تصمیم به عدم ارتباط تا پایان عمر، خواهد شد.

علت ایجاد اضطراب جنسی

این نوع از اضطراب، به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. و تا زمانیکه فرد تصمیمی برای برقراری رابطه جنسی نداشته باشد؛ خود را بروز نخواهد داد. البته بعد از اطلاع از این موضوع قطعا افراد حتی از فکرکردن در مورد فعالیت جنسی نیز، دچار استرس می‌شوند. شدت اضطراب جنسی در افراد متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از دلایل وجود این استرس، به شرح زیر خواهند بود.

ابتلا به اختلال اضطراب فراگیر

ابتلا به بیماری های جنسی مختلف مثل، اختلال نعوظ، زودانزالی، واژینیسموس و… ( رابطه بین ابتلا به اختلالات جنسی با اضطراب دو طرفه است. چرا که با وجود این مشکلات فرد در حین رابطه جنسی شده و از طرفی دیگر ابتلا به اضطراب جنسی، خود باعث شکل گیری اختلالات جنسی خواهد شد.)

سابقه مورد تجاوز قرارگرفتن

وجود باورهای اشتباه در مورد رابطه جنسی

اعتیاد به خودارضایی و یا تماشای فیلم پورن

تصور بدنی منفی

تاثیر اضطراب جنسی بر رابطه

فراموش نکنید که اضطراب جنسی به هر دلیلی که رخ دهد؛ تاثیرات منفی بر رابطه خواهد داشت. رابطه جنسی یکی از بخش های مهم رابطه محسوب می‌شود که با وجود استرس در آن، دچار مشکلاتی خواهد شد. پس بر رابطه خارج از اتاق خواب نیز تاثیر خواهد داشت. وجود هرگونه اضطرابی منجر به برهم خوردن تعادل هورمون ها و آسیب به سیستم ایمنی بدن خواهد شد. از طرف دیگر همسر نیز دچار بی میلی جنسی شده و به فکر راه های دیگری برای برطرف کردن نیاز جنسی خود می‌افتد. به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد مشکلات شدید تر در رابطه، باید به موقع برای درمان این موضوع اقدام کرد.

علائم اضطراب جنسی

وجود اضطراب جنسی در افراد، قطعا سبب بروز نشانه های جسمانی و روانی زیادی خواهد شد. با مشاهده آنها در خود و یا شریک جنسی تان، بهتر است در مورد این موضوع صحبت کرده و علت ان را پیگیری کنید. این علائم از نظر شدت متفاوت بوده و همچنین زمان بروز آنها نیز فرق می‌کند. این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شود.

زودانزالی و یا عدم ارگاسم

تعریقو لرزش حین رابطه

احساس تنگی نفس

مشکل در ایجاد و حفظ نعوظ

بی میلی جنسی

احساس درد

بالارفتن ریتم قلبی

خشکی واژن

درمان اضطراب جنسی

مهم ترین اقدام در جهت درمان اضطراب جنسی، شناسایی علت آن و بالابردن خودآگاهی است. با شناخت بیشتر از خود و همسر می‌توان واکنش بهتری به این موضوع نشان داد و از بروز مشکلات دیگر جلوگیری کرد. در برخی موارد احساس این استرس خود باعث ایجاد ترس بیشتری در مورد مسائل مختلفی با همسر می‌شود. این چرخه تا زمانی که با روش درست متوقف نگردد؛ تاثیر خود را خواهد داشت. 

صحبت با همسر

تحقیقات انجام شده در این زمینه حاکی از آنند که در بیشتر موارد، صحبت کردن با همسر در این مورد، سبب برطرف شدن اضطراب جنسی می‌شود. و دیگری نیازی به انجام روش های دیگر نیست. گاهی افراد برای غلبه بر این استرس، خود را مجبور به رابطه جنسی می‌کنند؛ که همین مورد، اوضاع را بدتر خواهد کرد. علت اضطراب خود را با همسر در میان گذاشته و اگر باهم قادر به حل مشکل نیستید؛ از یک روانشناس یا سکستراپیست کمک بگیرید.

صحبت با روانشناس

مراجعه به روانشناس یا سکستراپیست علاوه بر اینکه علت این اضطراب را شناسایی می‌کند؛ به افراد برای داشتن ارتباط بهتر نیز کمک می‌کند. آموزش روش های ذهن آگاهی و شناخت بدن، همچنین تغییر باورهای اشتباه در مورد رابطه جنسی، اضطراب جنسی را از بین می‌برد. برای درمان این مشکل تکنیک های زیادی وجود دارند که افراد باید با یکدیگر همکاری داشته و در این مسیر به یکدیگر کمک کنند.

تغییر سبک زندگی

علاوه بر روش های ذکر شده در بالا بهتر است خود نیز از راهکارهایی در در طول روز استفاده کنند. برای مثال در طول روز به مسائل جنسی فکر کرده و ذهن خود را برای آن آماده کنید. همچنین ورزش و مراقبه از روش های بسیار موثر برای کاهش اضطراب جنسی هستند. مصرف دخانیات و الکل نیز عملکرد جنسی را تحت تاثیر قرار می‌دهند که با ترک و یا کاهش مصرف آنها می‌توان این موضوع را تا حد زیادی کنترل کرد.

دارودرمانی

داروهایی که برای درمان اضطراب جنسی تجویز می‌شوند؛ عموما برای کاهش استرس بوده و بر مشکلات جنسی تاثیری ندارند. اط رفی مصرف برخی از داروها نیز خود باعث بروز بالارفات اضطراب و یا مشکلات جنسی می‌شود. به همین دلیل پزشک با تغییر دوز و یا تغییر دارو ها به درمان این مشکل می‌پردازند. برای مصرف دارو در این زمینه حتما با پزشک مشورت کرده و از مصرف خودسرانه خودداری کنید. 

سخن پایانی

طبیعی است که عوامل زیادی سبب بروز اضطراب شوند. بروز استرس و اضطراب در مواردی طبیعی است. اما نباید اجازه داد این موضوع فراگیر شده وهمه جنبه های زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. زندگی جنسی افراد از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به حفظ سلامت آن اهمیت داد. برای افرادی که به تازگی وارد زندگی مشترک شده اند و یا برای اولین بار رابطه جنسی را امتحان می‌کنند؛ تا حدی این استرس عادی است. اما در صورت ادامه دار شدن آن باید از یک روانشناس کمک گرفت. در این دوران با شریک خود همراه بوده و به او کمک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اضطراب جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

تاثیر اضطراب بر روابط زناشویی چگونه است؟

اضطراب جنسی علاوه بر رابطه جنسی، بر جنبه های مختلفی از رابطه زناشویی تاثیر خواهد داشت. قطعا با طولانی شدن این مشکل زوجین دچار بی میلی جنسی شده و حتی شاید به جدایی نیز فکر کنند. به همین دلیل باید با مشاهده علائم آن، سریعا برای درمان اقدام کرد.

منبع: اضطراب جنسی را چطور کاهش دهیم؟



:: برچسب‌ها: اضطراب جنسی را چطور کاهش دهیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 21 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

همدردی با دیگران کار ساده نبوده و نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا برای شما هم پیش آمده که با افرادی برخورد داشته باشید که قدرت همدردی بالا و جذابیت خاصی دارند. و همین عامل بر بلوغ رفتاری آنها افزوده است. نکته ی قابل توجهی که درمورد قدرت همدلی و همدردی وجود دارد ظرفیت رشد دادن این ویژگی می باشد. شرایط سخت برای همه افراد پیش خواهد آمد و یکی از اقدامات در این دوران همدردی خواهد بود. احساسات دیگران بسیار مهم است و باید در برخورد با آنها محتاطانه عمل کرد. در ماهیت این مقاله سعی شده است در مورد همدردی و همدلی با دیگران و تکنیک های افزایش این مهارت ارتباطی بحث شود. 

منبع: چگونه با دیگران همدردی کنیم ؟

معنای همدردی با دیگران

اگر بخواهیم همدردی با دیگران را تعریف کنیم باید بیان کنیم که همدردری همان نیروی قدرتمندی است که به استحکام نظم و ارتباط اجتماعی کمک می کند. این مهارت رفتاری به شما امکان می دهد دیگران را درک کنید و با آنها ارتباط مناسب و درخوری برقرار کنند. افزایش همدردی باعث افزایش احساس اعتماد، تعلق و صمیمیت می شود. بر اساس تحقیقات افراد همدل شادترند. همدردی نوعی رفتار انسان دوستانه است. این مولفه در دراز مدت باعث افزایش حس همکاری و بخشش و کاهش پرخاشگری و قضاوت نا به جا و بهبودسلامت روانی می شود.

چرا همدردی مهم است ؟

همدردی با دیگران  نه تنها به شما این امکان را می‌دهد که دیگران را درک کنید، بلکه می‌تواند انگیزه لازم برای کمک به خودتان و دیگرن را نیز برایتان به ارمغان آورد. این انگیزه می تواند به معنای دلداری دادن به یک دوست، خرید یک هدیه کوچک برای کسی که نیازمند است، یا کمک مالی برای کمک به قربانیان بلایای طبیعی باشد، در واقع همدردی زمانی مؤثرتر می شود که از آن به عنوان انگیزه ای برای رفع مشکلی استفاده کنید.

وقتی خبردار می شوید که شخصی دوران سختی را سپری می کند، حتما برای او وقت بگذارید و با همدردی کنید و به این فکر کنید که چگونه می توانید به او کمک کنید. همدردی به معنای آغاز تغییرات مثبت در زندگی خودتان و دیگران است. نکته ی  جالب در مورد همدردی این است که وقتی دیگران با کمک شما شروع به خودشکوفایی می کنند، کیفیت زندگی شما نیز به شکل قابل توجهی بهبود می یابد.

تکنیک هایی برای همدردی با دیگران

همدردی با دیگران اصول و روش هایی دارد که با کمک آنها می‌توان بهتر اطرافیان را یاری داد. برخی که با این نکات پایبند نیستند؛ شاید حتی تاثیر معکوس بر حال فرد گذاشته و شرایط او را سخت تر کنند. بهتر است در همدردی عوامل زیر را در نظر گرفته و با از آنان حمایت کنید.

????بر احساسات طرف مقابل تمرکز کنید

قبل از اینکه بتوانید با احساس دیگران ارتباط برقرار کنید، باید تشخیص دهید که ماهیت احساس آنها چیست؟ هنگامی که یک دوست خوب با شما تماس می گیرد و نیاز دارد که در مورد شکست عاطفی اخیر خود و شرایط سختی که تجربه کرده است با شما صحبت کند، معمولاً در وهله اول آنچه جلب توجه می کند انعکاس احساساتی ست که در صدای او وجود دارد.

در واقع همدردی زمانی شروع می شود که شما قصد گوش دادن و توجه کردن به برون ریزی های احساسی طرف مقابل را داشته باشید. سعی کنید به علائمی که افراد می‌دهند و می‌تواند نشان دهنده احساس آنها باشد، توجه کنید. اگر هنگامی که در حال گفتگو هستید و فقط به احساسات خود و نحوه برقراری ارتباط با آنها نگاه می کنید، ممکن است توجه کافی را برای درک آنچه در طرف مقابل می گذرد در دسترس نداشته باشید. پس مراقب باشید احساسات خودتان سد راه همدردی با دیگران نشود.

????گوش دادن فعال را تمرین کنید

گوش دادن در عین اینکه بسیار ساده به نظر می آید فنون و روش های مخصوص به خود را دارد. مثلا برای تمرین گوش دادن فعال باید سعی کنید به موقع و به جا از عبارات مشوق و حتی سکوت استفاده کنید. درضمن تلاش نکنید سریع به طرف مقابل راه حل ارائه کنید. اجازه بدهید تمام داستان را برای شما تعریف کند و سپس سعی کنید ماجرا را از دیدگاه او ببینید و احساسات عمیق او را درک کنید.

به حرکات بدن و چشمان خود دقت کنید مبادا این حس را به طرف مقابل القا کنید که حرفایش اهمیتی ندارد و حوصله ی شما را سر می برد. به لحن صدا و تغییرات ظریف تن صدا طرف مقابل توجه کنید و سعی کنید تن صدایتان را متناسب با شرایط و جملات متفاوت تغییر دهید. همدردی با دیگران بیش از اینکه به به صحبت کردن وابسته باشد؛ نیاز به گوش کردن فعالانه دارد.

????گاهی احساسات منفی خود را به اشتراک بگذارید

ارتباطات همدلانه و همدردی با دیگران یک تعامل کاملا دوطرفه است. اگر دوست دارید طرف مقابل شما احساسات خود را بیان کند شما نیز باید گاها احساسات خود، حتی گاهی احساسات منفی خود را ابراز کنید. وقتی تجربیاتی از احساسات چالش برانگیز خود مانند احساس گناه، اضطراب و شرم به اشتراک می گذارید، فرصت هایی را برای دیگران ایجاد می کنید تا با شما همدردی کنند. این نوع از اشتراک احساسات از دو جهت باعث تقویت همدردی شما می شود. اول، می تواند تعهد شما را به همدلی با دیگران عمیق تر کند و دوم باعث می شود در گفت و گو با دیگران از احساسات دردناک راحت تر عبور کنید.

????دنیا را از دریچه ی نگاه دیگران ببینید

برای اینکه همدردی بیشترین تأثیر را داشته باشد و رفاه را به حداکثر برساند، مهم است که درد دیگران را احساس کنید. و برای درک احساسات طرف مقابل باید از دریچه ی نگاه او به جهان بنگیرید و به اصطلاح با کفش های او راه بروید تا بتوانید درک خود را از آنچه تجربه کرده است بالا ببرید. همدردی با دیگران قطعا نیاز به درک بالایی خواهد داشت. چراکه باید شرایط طرف مقابل را تصور کرده و از این طریق به او کمک کنید. اگر فکر کنید که این شرایط هرگز برای شما پیش نخواهد آمد؛ نمی‌توانید به درستی او را راهنمایی کنید.

????تعاملات اجتماعی خود را افزایش دهید

بیشتر با دیگران صحبت کنید. شروع مکالمه با افرادی که در تعاملات روزمره خود ملاقات می کنید می تواند هدف گذاری مناسبی باشد. تلاش کنید در حین گفتگو، به نشانه های زبان بدن طرف مقابل توجه کافی را داشته باشید. این موضوع در هنگام همدردی با دیگران به کارتان خواهد آمد. همچنین باعث می‌شود تا ارتباط موثرتری با دیگران داشته باشید.

????دیگران را قضاوت نکنید؛ آنها را بپذیرید

پایه ی مهم همدردی با دیگران و همدلی، پذیرش کامل دیگران و سرزنش نکردن آنهاست. حتی اگر با عقایدی که دیگران بیان می کنند موافق نیسیتد لازم نیست سریعا مخالفت خود را بیان کنید. اجازه بدهید طرف مقابل به صحبت خود ادامه دهد و صرفا شنونده ی خوبی برای او باشید نه منتقد او.

به مرور و با افزایش کیفیت همدردی خود با دیگران می توانید در جایگاه فردی حمایت کننده و حامی برای دوستان خود قرار بگیرید. و با تمرین های افزایش همدردی کیفیت روابط تان با آنها را به شکل قابل توجهی بالا ببرید. به یاد داشته باشید که انسان ها به دنبال برقراری ارتباط با افراد همدل هستند و افزایش توانایی همدلی و همدردی شما می تواند به شکل قابل توجهی در رشد جایگاه اجتماعی تان موثر باشد.

سخن پایانی

هنگامی که فردی در شرایطی سخت قرار دارد؛ بیش از هر زمان دیگری آسیب پذیر بوده و نیاز به مراقبت دارد. افراد روش های مختلفی برای محافظت از دیگران و یا خودشان دارند. بهتر است با هر روشی که می‌شناسید به اطرافیان خود کمک کنید. با ادامه دار شدن شرایط بحرانی، افراد پیامدهای منفی را تجربه خواهند کرد. حتی حضور شما به عنوان یک دوست و اعضای خانواده موثر است. در این زمینه می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک گرفته و یا دوست خود را تشویق به گرفتن مشاوره کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همدردی با دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: چگونه با دیگران همدردی کنیم ؟



:: برچسب‌ها: چگونه با دیگران همدردی کنیم ؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 20 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کودکان استثنایی در توانایی های حسی، حرکتی یا هوشی با درصد میانگین جامعه متفاوت هستند. به این افراد، کودکان با نیازهای خاص نیز گفته می‌شود. بیماری اوتیسم یا بیش فعالی نیز در دسته کودکان استثنایی نیز وجود دارشد. دلیل این نام گذاری این است که این کودکان جامعه کوچکی از افراد را در بر می‌گیرند. به همین دلیل استثنایی نامیده می‌شوند. این کودکان به دلیل عدم توانایی های مختلف باید تحت درمان و آموزش قرار بگیرند تا در انجام فعالیت های روزانه و شخصی به مهارت متوسطی برسند. در این مقاله سعی کرده ایم تا جوانب مختلف کودکان استثنایی را بررسی کنیم.

منبع: کودکان استثنایی | 3 مشکل کودکان استثنایی

کودکان استثنایی چه کسانی هستند؟

کودکان استثنایی به کودکانی گفته می‌شود که در مقایسه با کودکان معمولی جامعه در زمینه حرکتی، حسی، رفتاری و هوشی در سطح پایین تری قرار دارند. ناتوانی این کودکان درجه بندی های متفاوتی دارد و همه آنها با یکدیگر یکسان نیستند. این کودکان با اکثریت متفاوت هستند اما می‌توانند کودکان تیزهوش و با بهره هوشی بالا نیز شناخته شوند. تربیت، برخورد و درمان کودکان استثنایی باید متفاوت با دیگر کودکان باشد. این کودکان نیز نیازمند آموزش مهارت های لازم هستند. برای تربیت و برخورد با این کودکان حتما باید از روانشناس کمک بگیرید.

دسته بندی کودکان استثنایی چگونه است؟

کودکان دارای شرایط خاص در دسته‌های متفاوتی قرار دارند و بر حسب تفاوت دسته بندی شده اند. این طبقه بندی ها شامل مواردی است که در زیر توضیح داده ایم.

???? ناتوانی های حسی

ناتوانی های حسی نیز یکی از دسته های کودکان استثنایی است. در ناتوانی های حسی نیز کودک در یکی از حواس شنوایی و بینایی یا هر دوی آنها دچار مشکل می‌شود. این کودکان با ناتوانی های حسی نیز دچار ضعف های شدید در حواسشان می‌شوند. یا اینکه از یک حواس محروم می‌شوند.

???? مشکلات رفتاری

مشکلات رفتاری از دیگر دسته های کودکان استثنایی است. کودکان در این دسته به نام کودکان ناسازگار نامیده می‌شوند. کودکان دارای بیش فعال، نقص توجه، اختلالات طیف اوتیسم و … در این گروه قرار دارند. تا به امروز دلیل ابتلا به این اختلال شناخته نشده است. اما طبق نظر متخصصان، نارسایی های جدی در مغز کودکان باعث ایجاد مشکلات رفتاری می‌شود.

???? توانایی هوشی

یکی از دسته بندی های کودکان استثنایی، توانایی هوشی است. توانایی هوشی کودکان به دو گروه آهسته گام یا عقب مانده ذهنی و تیزهوش تقسیم بندی می‌شوند. که این دو گروه با توجه به میزان بهره های هوشی در دسته های متفاوت قرار دارند. این کودکان بر اساس طبقه بندی که در این گروه ها قرار دارند، آموزش مخصوص می‌گیرند. معلمان و مربیان نیز طبق این دسته بندی ها به کودکان آموزش می‌بینند.

???? ناتوانی های حرکتی

ناتوانی های حرکتی یکی از دسته های کودکان استثنایی است. کودکانی که در این دسته قرار دارند، از لحاظ توانایی های حرکتی و فعالیت های محیطی با مشکل روبرو هستند. فلج مغزی اصلی ترین دلیل برای ناتوانی های حرکتی است. البته فلج مغزی توانایی های حرکتی فرد را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد، بلکه بهره هوشی کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

آموزش کودکان استثنایی

دو دیدگاه در آموزش کودکان استثنایی قرار دارد. که هر کدام از این دیدگاه ها نظریه متفاوتی دارد. در این بخش مقاله راجع به آموزش کودکان استثنایی توضیح داده ایم.

???? ادغام کودکان استثنایی با سایر کودکان

یکی از دیدگاه های آموزشی کودکان خاص، این است که باید با سایر کودکان در یک محیط؛ آموزش ببینند. طرفداران این شیوه آموزشی ادعا دارند که از همان کودکی باید برقراری ارتباط و تعامل بین اعضای جامعه را بدانند. و اگر محیط آموزشی کودکان استثنایی با کودکان دیگر یکسان نباشد، ناتوانی های آنها بیشتر می‌‌شود.

???? جداسازی کودکان استثنایی از سایر کودکان

جداسازی کودکان استثنایی از سایر کودکان، روش دیگر آموزشی است. طرفداران این گروه معتقدند که کودکان خاص باید در محیط جدا از سایر کودکان آموزش ببینند. مثلا در مدارس مخصوص آموزش ببینند، با هم نوعان خود ارتباط داشته باشند و به صورت گروهی آموزش ببینند. و معتقدند که در این شرایط روابط اجتماعی آنها مطلوب تر خواهد شد.

مشکلات کودکان استثنایی چیست؟

کودکان استثنایی تا بزرگسالی مشکلات زیادی را تجربه خواهند کرد. این آسیب ها از تمامی جهات مانند جامعه، مردم، فامیل، آشنا و اطرافیان وارد می‌شود. به همین دلیل باید این کودکان تحت نظر مشاورین و روانشناسان قرار بگیرند تا با آسیب های کمتری روبرو شوند. در این بخش مقاله راجع به مشکلات کودکان استثنایی توضیح داده ایم.

???? خدمات اجتماعی مناسبی ندارند

از بزرگترین مشکلات این کودکان، نبود خدمات اجتماعی مناسب است. این کودکان امکانات رفاهی مناسبی ندارند و همیشه در خدمات اجتماعی با دشواری روبرو هستند. که همین خدمات ناکافی باعث مشکلات روحی بیشتر و تجربه مسائل بسیار می‌شود.

???? در یافتن دوست توانایی ندارند

یکی از مشکلات کودکان استثنایی، ناتوانی در یافتن دوست است. معمولا این کودکان امکان بازی در مدرسه و یا محیط های بیرون را ندارند. حتی از جانب والدین کودکان معمولی، تمایل به دوستی با این کودکان وجود ندارد. این کودکان توانایی برقراری ارتباط با دیگران را ندارند و همیشه احساس تنهایی دارند.

???? احساس کمبود و ضعف دارند

احساس کمبود و ضعف یکی از مشکلات بزرگ کودکان استثنایی است. این کودکان خود را ضعیف تر از دیگران می‌دانند. مورد بی توجهی اطرافیا قرار می‌گیرند. به همین دلیل باید آموزش های لازم برای برقراری ارتباط و تقویت روابط اجتماعی این کودکان صورت بگیرد. در

مشکلات خانواده کودکان استثنایی

خانواده و والدین کودکان استثنایی همیشه با مشکلاتی روبرو هستند. که این مشکلات در زمینه های سلامت روان و کیفیت زندگی است. در این بخش مقاله راجع به مشکلات خانواده این کودکان اشاره کرده ایم.

???? کاهش کیفیت ارتباط زوجین و مشکلات زناشویی

???? احساس نارضایتی و ناکامی در زندگی

????احساس تنش و فشار روانی به دلیل تلاش جهت تامین نیازهای مالی و مراقبتی کودکان

???? مشکلات مالی به دلیل هزینه های درمانی و آموزشی کودکان

درمان کودکان استثنایی

درمان قطعی برای کودکان استثنایی وجود ندارد. اما برای کاهش نشانه ها از درمان های دارویی و روان درمانی ها کمک می‌گیرند. در درمان این کودکان باید خانواده درمانی نیز وجود داشته باشند. هدف درمان کودکان خاص، آموزش مهارت های رفتاری، حرکتی و حسی است. و بهبودی کامل برای درمان بسیار کم است. جهت درمان حتما از خدمات روان درمانی استفاده کنید.

کلام آخر

کودکان دارای وضعیت خاص در مهارت های ارتباطی، حسی، حرکتی و … ناتوان هستند. به همین دلیل درمان آنها باید در زمینه پرورش این مهارت ها باشد. حتما از روان درمانی کمک بگیرید تا نشانه های این کودکان کاهش یابد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودکان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: کودکان استثنایی | 3 مشکل کودکان استثنایی



:: برچسب‌ها: کودکان استثنایی | 3 مشکل کودکان استثنایی ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مرداد 1402 | نظرات ()