نوشته شده توسط : newmiiind

هوش موسیقیایی یکی از انواع هوش‌ های چند گانه گاردنر است. طبق نظر گاردنر، هوش موسیقیایی، توانایی انسان در درک الگو های آهنگ‌ ها، اصوات و شنیداری است. افرادی که از این هوش برخوردار هستند؛ نسبت به سایر افراد توانایی‌ های بسیار بیشتری در تشخیص و تمایز نوا های موسیقی دارند. در طول تاریخ افراد بسیار زیادی که مشهور هم بودند؛ از این هوش برخوردار بودند. آن ها علاوه بر تشخیص صدا ها و آهنگ ‌ها، در تولید آهنگ و موسیقی نیز توانایی‌ های زیادی داشتند.

اما توجه کنید که برای اطمینان از اینکه این هوش را دارید یا نه، لزومی به آهنگ سازی، نوازندگی و یا خوانندگی نیست. همین که قدرت شنیداری بالایی دارید، آهنگ‌ ها و نوا ها را به راحتی به خاطر می‌سپارید؛ یعنی از هوش موسیقیای بالایی برخوردار هستید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اینکه هوش موسیقیایی دارید یا خیر، از یک روانشناس راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک خجالتی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 منبع: هوش موسیقیایی یا موسیقی کودکان

هوش موسیقیایی چیست؟

 

پیش از گاردنر، روانشناسانی مانند اسپیرمن به هوش عمومی معتقد بودند. و برای ارزیابی هوش افراد از هوش عقلی و ضریب هوش استفاده می‌کردند. اما گاردنر هوش موسیقیایی را بیان کرد؛ که یکی از انواع هوش بود. هوش موسیقیای گاردنر میزان درک فرد را از ریتم آهنگ، صدا و همچنین توانایی او در ساختن یا نواختن قطعات موسیقی را نشان می‌دهد. اما این هوش لزوما تنها محدود به موسیقی نیست.

فردی که هوش موسیقیای بالایی دارد؛ لزوما نوازنده حرفه ‌ای نیست. حتی زمانی که یک فرد بتواند ارتباط عمیقی با صدا و آهنگ برقرار کند؛ یعنی از این هوش برخوردار است. از زبان گاردنر هوش موسیقیایی هم راستا با هوش زبانی کلامی است. و از طرفی معتقد است که هوش موسیقیایی با سایر هوش‌ های چند گانه تفاوت آنچنانی ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه هوش موسیقیایی تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

افرادی که هوش موسیقیای بالایی دارند؛ چه نشانه‌ هایی از خود بروز می‌دهند؟

 

افرادی که هوش موسیقیای بالا دارند؛ برخی از نشانه ‌ها را از خود بروز می‌دهند. در این بخش مقاله به نشانه ‌های افرادی که هوش موسیقیای بالایی دارند اشاره کرده‌ ایم.

???? ژانر های موسیقی را به راحتی تشخیص می‌دهند

یکی از نشانه‌ های افراد با هوش موسیقیای بالا، این است که ژانر های موسیقی را به راحتی تشخیص می‌دهند. این ویژگی‌ ها می‌تواند شامل ریتم، سرعت موسیقی، انواع سازهای مورد استفاده و سبک آهنگ باشد. برخی از افراد در گوش دادن به یک آهنگ بسیار خوب هستند. و سریعا می‌توانند تشخیص دهند که آهنگ به چه سبک موسیقی تعلق دارد. و تغییرات ظریف را در یک ژانر خاص را شناسایی کرده و توضیح می‌دهند. افراد دارای هوش موسیقیای متوسط توانایی تشخیص چنین تفاوت‌ هایی را با چند بار گوش دادن دارند.

???? این افراد خیلی خوب سوت می‌زنند | هوش موسیقیایی

شاید اندکی عجیب باشد، اما خوب سوت زدن نشانه ‌ای از هوش موسیقیای بالا است. سوت زدن با وجود اینکه بسیار ساده است، اما نوعی موسیقی است. و ویژگی ‌های بسیار جدید دارد. که با تعریف گاردنر از هوش موسیقیایی مطابقت دارد. و می‌تواند واکنش عاطفی در شنوندگان ایجاد کند.

???? در تولید آهنگ‌ های جدید توانایی بالایی دارند

یکی از نشانه ‌های افرادی که هوش موسیقیایی بالا دارند؛ این است که می‌توانند آهنگ تولید کنند. توانایی و خلق یک آهنگ جدید یک موهبت است. و تنها افرادی این توانایی را دارند که هوش موسیقیای بالایی داشته باشند.

???? با پاهای خود ریتم موسیقی را تمرین می‌کند

یکی از نشانه‌ های هوش موسیقیای بالا این است که فرد با پاهای خود ریتم موسیقی را دنبال می‌کند. حتی ممکن است که این کار را آگاهانه انجام ندهد و فقط به طور خودکار و از روی عادت در پاسخ به موسیقی چنین رفتاری را از خود نشان دهد. و یا حتی با دستان خود به یک سطحی ضربه وارد می‌کند.

???? ریتم آهنگ در ذهنشان باقی می‌ماند | هوش موسیقیایی

زمانی که ریتم آهنگ در ذهن یک فرد باقی بماند، به منظور این است که از هوش موسیقیای بالایی برخوردار است. این افراد با یک بار شنیدن یک موسیقی ریتم آن را به طور کامل در ذهن می‌سپارند. این افراد توانایی برای به خاطر آوردن آهنگ ‌ها و زمزمه کردن آنها به خاطر آوردن ریتم و نوع موسیقی دارند.

???? عاشق موسیقی هستند و برای یادگیری موسیقی انگیزه بالایی دارند

یکی از نشانه‌ های افراد با هوش موسیقیای بالا این است که عاشق موسیقی هستند. و حتی انگیزه بسیار بالایی برای یادگیری آن دارند. این افراد از کودکی به موسیقی عشق می‌ورزند و اگر وارد عرصه موسیقی شوند؛ به احتمال بسیار زیادی به افراد موفقی تبدیل می‌شود.

روش های افزایش هوش موسیقیایی کودک

برای افزایش هوش موسیقیایی کودک روش هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? آشنایی با سازهای مختلف و تشخیص صدای آن‌ها

???? شرکت در کنسرت‌ها و تئاترهای موزیکال

????دانلود قطعات موسیقی مختلف

???? بازی های حدس آهنگ

???? آشنایی با سبک‌ها و ژانرهای جدید موسیقی

????گوش دادن به صداهای طبیعت

???? تلاش برای تشخیص ریتم و آهنگ یک قطعه موسیقی

???? آشنایی با نت‌ها و نوشتن یک قطعه موسیقی

????ایجاد صداهای آهنگین با وسایل در دسترس

???? یادگیری یک ساز موسیقی جدید

کلام آخر

همان طور که گفته شد؛ هوش موسیقی یکی از انواع هوش ‌های چند گانه گاردنر می‌باشد. افرادی که از هوش موسیقیای بالای برخوردار هستند؛ نشانه‌ هایی از خود بروز می‌دهند. که در این مقاله به آنها اشاره کرده ‌ایم. برای اطلاع از هوش موسیقیایی خود حتما از یک روانشناس کمک بگیرید. همچنین برای تقویت هوش موسیقیای خود از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه هوش موسیقیایی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

آیا فقط نوازنده ها و خواننده ها هوش موسقیایی دارند؟

خیر، لزوما همه کسانی که هوش‌موسیقیایی بالایی دارند نوازنده نیستند. در واقع در بسیاری از شرایط افراد استعدادهای درونی خود را کشف نمی‌کنند یا بستری برای بروز آن نمی‌یابند. از همین رو تست‌های هوش می‌توانند به شما کمک کنند تا بتوانید توانمندی‌های نهفته خود یا کودکتان را کشف نمایید.

منبع: هوش موسیقیایی یا موسیقی کودکان



:: برچسب‌ها: هوش موسیقیایی یا موسیقی کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عاشق زن متاهل شدن یکی از انواع احساساتی است که اکثر مردان در طول زندگی آن را تجربه می‌کنند. این مورد ارتباطی با وضعیت تاهل آنان نیز ندارد. معمولا این احساسات زودگذر بوده و به دلایل مختلفی نیز ایجاد می‌شود. اگر در چنین شرایطی مرد نیز متاهل باشد؛ وضعیت پیچیده تر شده و احتمال بروز مشکلات زیادی هست. فراموش نکنید که رفتارهای زنان نیز در این مورد بی تاثیر نیست. اما نمی‌توان آنها را مقصر دانست. گاهی برخی از زنان متاهل تمام نکات را رعایت می‌کنند اما بازهم مردانی هستند که درگیر هوی و هوس شده و احساساتی را نسبت به آنها بروز می‌دهند. بهتر است افراد احساسات و هیجانات خود را مدیریت کرده و از تفکر در این مورد جلوگیری کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه عاشق زن متاهل شدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: عاشق زن متاهل شدم

عاشق زن متاهل شدن

با اینکه در بیشتر موارد عاشق زن متاهل شدن هیچ نتیجه ای جز پشیمانی به دنبال ندارد؛ اما بازهم برخی مردان درگیر این موضوع می‌شوند. وقتی افراد برای خود و ارتباطاشان حد و مرزی قائل شوند؛ کمتر شاهد بروز چنین موضوعاتی خواهیم بود. فراموش نکنید که این مورد یکی از جنبه های خیانت محسوب می‌شود و برخلاف اصول اخلاقی است. ازدواج و تعهد به دیگری نیازمند مراقبت و برخورداری از ویژگی های اخلاقی دارد که هم مردان و هم زنان باید آنهارا دارا باشند. در این مقاله به بررسی جنبه های مختلف این موضوع می‌پردازیم. 

دلایل عاشق زن متاهل شدن

این احساسات به دلایل مختلفی در مردان ایجاد می‌شود. به طور کلی مردان سریعتر از زنان احساسات خود را پذیرفته و آن را بروز می‌دهند. همچنین اکثر آنها نمی‌‍توانند تفاوت میان عشق واقعی و احساسات زودگذر را تشخیص دهند. به همین دلیل نسنجیده عمل کرده و باعث بروز مشکلات زیادی می‌شوند. برخی از علل عاشق زن متاهل شدن شامل موارد زیر می‌شود. 

????عقده ادیپ

عقده ادیپ در یکی از مراحل دوران کودکی برای پسران ایجاد می‌شود. مردان در مرحله ای از زندگی نسبت به مادر خود گرایش جنسی پیدا کرده و نسبت به والد همجنس خود احساس حسادت می‌کنند. اگر افراد از این دوران به طور کامل عبور نکنند؛ و عقده ادیپ برای آنان حل نشده باقی بماند، در آینده بسیار احتمال دارد که به زن متاهل دیگری علاقه پیدا کنند. در واقع عقده ادیپ زمینه ساز عاشق زن متاهل شدن است که مشکلات زیادی را به بار می‌آورد.

نجات زن متاهل

وقتی مردان شاهد آزار اذیت زن متاهل دیگری هستند؛ حس قهرمانانه ای در آنها بیدار شده و به دلیل احساس ترحم به او احساس پیدا می‌کنند. یکی از دلایل عاشق زن متاهل شدن ارضای حس مردانگی و قدرت آنهاست. اما نمی‌توان از ظاهر زندگی افراد آنها را قضاوت کرد و مطمئن شد که آنها واقعا در سختی هستند یا نه. افرادی که درک درستی از احساسات خود ندارند و یا نمی‌توانند مسائل را به طور کامل از یکدیگر تفکیک کنند؛ در چنین شرایطی دچار تعارضاتی می‌شوند.

????تنوع طلبی

به طور کلی همه چیزهایی که غیرقابل دسترس هستند؛ برای افراد جذاب تر به نظر می‌رسند. گاهی مردان تنها به دلیل هیجان خواهی و رقابت ناسالم به عاشق زن متاهل شدن تمایل پیدا می‌کنند. مردان تنها می‌خواهند که به این هدف خود رسیده و بعد از آن دیگر علاقه خود را از دست داده و سراغ فرد دیگری می‌روند. روحیه تنوع طلبی یکی از آفات رابطه محسوب می‌شود که هم برای مردان و هم برای زنان دردسرساز خواهد شد.

????عدم پایبندی به اصول اخلاقی

معمولا افرادی که مبتلا به اختلالات شخصیتی و روانی هستند تعهد و وفاداری برای شان سخت تر می‌شود. آنها نمی‌توانند چهارچوب اخلاقی را رعایت کنند وحتی از سرپیچی کردن از آنها نیز لذت می‌برند. اهمیت دادن به قوانین و رعایت کردن آنها نیاز به برخورداری از سلامت روانی دارد. عاشق زن متاهل شدن یکی از نمونه های بارز هنجارشکنی است که افراد برای جلوگیری از آن باید در ابتدا بر روی ویژگی های اخلاقی خود کار کنند.

نشانه های عاشق زن متاهل شدن

مردانی که عاشق زن متاهل شدن را تجربه می‌کنند؛ نشانه هایی از خود بروز می‌دهند که می‌توان به این مسئله پی برد. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شود.

تلاش برای ارتباط گرفتن با او

شروع صحبت های غیرضروری حتی در چت و مکالمات تلفنی

زبان بدن او بیانگر کشش جنسی است

تمام فکر او درگیر این موضوع است

تمام انرژی خود را برای نزدیک تر شدن به زن متاهل می‌کند

جلوگیری از بروز عاشق زن متاهل شدن

عاشق زن متاهل شدن و حتی برقراری ارتباط با او برای دو نفر مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. همچنان که اخلاقی نبوده و باعث بروز جدایی و خیانت می‌گردد. به همین دلیل بهتر است زوجین برای حفظ روابط خود تلاش بیشتری کرده و نکات را رعایت کنند. 

⭕قطع ارتباط با او

اگر در اطرافیان شما زن متاهلی وجود دارد که نسبت به او احساس علاقه می‌کنید؛ بهتر است برای مدتی ارتباط خود را به طور کامل با او قطع کنید. اینکه این فرد را برای مدتی نبینید باعث فروکش شدن احساسات تان می‌گردد. همچنین متوجه خواهید شد که این احساس گذرا است و نباید به آن اعتماد کنید.

اینکار به نفع هر دوی شما خواهد بود و از بروز چالش های زیادی جلوگیری می‌کند. اگر نگران هستید که دیگر هرگز عشق را تجربه نکنید؛ باید بدانید که این حس عشق نبوده و همچنین احتمالا تا پایان عمر موقعیت های زیادی برای عاشق شدن خواهید داشت. 

⭕کنترل احساسات و افکار

بهتر است برای کنترل و مدیریت افکار و احساسات تان تلاش بیشتری کنید. احتمالا در چنین شرایطی همواره به زن متاهل فکر کرده و تمام انرژی خود را صرف این موضوع می‌کنید. اما با مشغول کردن خود به کارهای دیگر و همچنین انجام تمریناتی مثل مراقبه، می‌توانید به افکار خود نظم بیشتری دهید. رویاپردازی نکرده و واقع بین باشید. همچنین در مورد مسائل فکر کنید که اهمیت بیشتری نسبت به عاشق زن متاهل شدن، دارد. او احتمالا اصلا از این موضوع با خبر نبوده و هیچ احساسی به شما ندارد. به همین دلیل بهتر است انرژی خود را صرف موضوع دیگری کنید.

⭕کمک گرقتن از مشاور

با کمک مشاور در مورد عاشق زن متاهل شدن، می‌توانید از این مساله گذر کرده؛ و تمرکز خود را معطوف به موضوع دیگری کنید. قطعا به دست گرقتن افسار احساسات و عواطف کار ساده ای نیست. اما مشاور دلیل بروز این مورد را به درستی پیدا کرده و با ارائه راهکارهایی به افراد کمک می‌کنند تا گرفتار این احساسات نشوند. همچنین زوج درمانگر به افراد کمک می‌کند تا روابط خود را بهبود بخشیده و به روابط خارج از ازدواج وارد نشوند.

سخن پایانی

بهتر است برای جلوگیری از عاشق زن متاهل شدن بر امیال و احساسات خود تسلط داشته و گاهی به خود نه بگویید. حتی می‌توانید بیشتر از قبل با خانواده و دوستان تان وقت بگذرانید تا این احساسات را فراموش کنید. اما به طور کامل ارتباط خود را با زن متاهل قطع کرده و حواس خود را از این موضوع پرت کنید. علایق و احساسات  خود را شناخته و بیشتر بر خود تمرکز کنید. فراموش نکنید که اینکار نه تنها اخلاقی نبوده بلکه عواقب بدی نیز خواهد داشت. بهتر است برای کنترل احساسات خود از یک روانشناس کمک گرفته و خودکنترلی خود را در زمینه های مختلف بالا ببرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عاشق زن متاهل شدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: عاشق زن متاهل شدم



:: برچسب‌ها: عاشق زن متاهل شدم ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

 

زگیل تناسلی، یک زائه گوشتی که در سطح پوست نواحی مختلف بدن ظاهر خواهد شد. دلیل اصلی بروز آن ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی یا HPV است. ابتلا به این بیماری، با عوارضی برای افراد همراه خواهد بود که منع از رابطه جنسی یکی از آنها محسوب می‌شود. ویروس   یکی از انواع بیماری های مقاربتی است که امروزه بسیار شایع شده است. این ویروس سویه های زیادی دارد که انواع خوش خیم آنها سبب بروز زائده های پوستی می‌شوند. با ابتلا به انواع دیگر آن احتما ایجاد سرطان و بیماری های دیگر نیز وجود دارد. از آنجایی که شیوع آن نسبت به دیگر بیماری های جنسی، بسیار زیاد است؛ داشتن اطلاعاتی در این زمینه، ضروری خواهد بود.

منبع: زگیل تناسلی

زگیل تناسلی

تفاوت ویروس پاپیلوما با دیگر بیماری های آمیزشی در این است که از طریق تماس پوستی نیز منتقل می‌گردد. یعنی اگر زگیل تناسلی که دارای ویروس فعال ایت با پوست شخص سالم برخورد کند؛ احتمالا ابتلای فرد سالم، بسیار زیاد است. انتقال این ویروس از طریق استخر، دستگاه لیزر و دستشویی های عمومی، هنوز به طور قطعی اثبات نشده است؛ اما باید در این موراد، بهداشت را رعایت کرد. همچنین کاندوم نیز به طور کامل نمی‌تواند از انتقال این بیماری جلوگیری کند.

دلایل ابتلا به زگیل تناسلی

از آنجایی که  HPV یک ویروس مقاربتی محسوب می‌شود؛ در اکثر موارد از طریق رابطه جنسی منتقل می‌گردد. اما همانطور که گفته شد؛ تماس جنسی نیز می‌تواند راهی برای انتقال این ویروس باشد. همچنین پاپیلوما از طریق رابطه دهانی و مقعدی نیز منتقل می‌شود.

خبر خوب این است که زگیل تناسلی به علت وجود سویه های خوش خیم ایجاد می‌شود و قابل درمان است. همچنین در بیشتر موارد در صورت جوان بودن فرد و همچنین قوی بودن سیستم ایمنی بدن، ویروس به صورت خودجوش از بین رفته و فرد حتی متوجه آن نیز نخواهد شد. بهترین راه جلوگیری از ابتلا به این ویروس، تزریق واکسن و استفاده از کاندوم در رابطه جنسی است.

افرادی که در معرض ابتلا به زگیل تناسلی قرار دارند

در واقع افراد با هر سن و جنسیتی، با شروع فعالیت های جنسی، در معرض ابتلا به زگیل تناسلی قرار می‌گیرند. اما بیشترین موارد ابتلا، در افراد زیر دیده شده است:

????سن آنها زیر 30 سال باشد

????مصرف دخانیات مثل سیگار

????سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است

????سابقه تجاوز جنسی در گذشته

????ابتلا به صورت مادرزادی

نشانه های ابتلا به زگیل تناسلی

زگیل تناسلی بلافاصله بعد از ابتلا به این ویروس، ظاهر نمی‌شود. معمولا بیماری های مقاربتی برای مدتی در بدن به صورت پنهان هستند و هیچ علائمی ندارند. در این شرایط افراد ناقل هستند اما از آن اطلاعی ندارند. زگیل های تناسلی، حتی گاهی با چشم غیر مسلح هم دیده نمی‌شوند. معمولا بسیار کوچک هستند و رنگ آنها فقط کمی تیره تر از پوست است. شکل ظاهری آنها مانند گل کلم است و در هنگام لمس صاف و کمی برآمده هستند. آنها همچنین می‌توانند به صورت تکی و یا خوشه ای باشند.

نواحی بروز زگیل تناسلی در مردان

????در اطراف آلت تناسلی

????بیضه ها

????کشاله ران و ران ها

????داخل و یا اطراف مقعد

معمولا در مردان؛ تا زمانی که عارضه های پوستی ایجاد نشوند؛ فرد هیچ علائم دیگری ندارد.

نواحی بروز زگیل تناسلی در زنان

زگیل تناسلی در زنان نیز در نواحی داخل و یا اطراف واژن و مقعد و دهانه رحم ایجاد می‌شود. البته زنانی که رابطه دهانی داشته اند، احتمال بروز زگیل روی لب، دهان، گلو و یا زبان نیز وجود دارد. در زنان وجود بیماری های تناسلی، حتی قبل از بروز زگیل، با نشانه های دیگری مثل عفونت های مکرر، خونریزی و… همراه خواهد بود.

تشخیص زگیل تناسلی

برای تشخیص زگیل تناسلی توسط پزشک آزمایشات و تست های مختلفی وجود دارد. معمولا برای زنان با انجام تست پاپ اسمیر و نمونه برداری انجام می‌شود. اگر فرد برای ابتلا به سویه های مولد سرطان، مشکوک باشد؛ پزشک روش دیگری مثل کولپوسکوپی را انجام خواهد داد. برای مردان نیز هیچ آزمایش مخصوصی در این زمینه وجود ندارد. در اکثر موارد، افراد تا زمان مشاهده علائم غیر معمولی، به پزشک مراجعه نمی‌کنند. اما برای زنان انجام تست های پاپ اسمیر به صورت دوره ای ضروری خواهد بود.

روش های درمان زگیل تناسلی

فراموش نکنید که زگیل تناسلی مسری است؛ حتی اگر علائم آن مشهود نباشد. به همین دلیل افراد باید در صورت مشاهده برخی از نشانه ها و یا حتی خود زگیل، برای درمان اقدام کنند. در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای این مشکل وجود ندارد و زگیل را نمی‌توان برای همیشه از بین برد.

اما معمولا پزشکان برای غیرفعال کردن آنها به صورت موقت، در قدم اول از دارو درمانی استفاده کرده و داروهایی مثل آلدارا، کندیلوکس و تری کلرواستیک را تجویز می‌کنند. اگر با این داروها مشکل برطرف نشد؛ روش های تهاجمی تری را مورد استفاده قرار می‌دهند. برای مثال لیزردرمانی، بریدن زگیل ها، تزریق داروی اینترفرون، فریز کردن زگیل و سوزاندن زگیل به وسیله جریان الکتریکی رو شهای دیگری برای از بین بردن زگیل ها هستند.

????درمان خانگی

از آنجایی که زگیل تناسلی با زگیل پوستی متفاوت است؛ نمی‌توان آن را به صورت خانگی آن را درمان کرد. همچنین این بیماری علت عمقی تری داشته، که باید در ابتدا به درمان آن پرداخت. درمان اشتباه و خودسرانه، اوضاع را بدتر خواهد کرد و مشکلات بیشتری را برای فرد به وجود می‌آورد. برخی از درمان های خانگی فقط می‌توانند به صورت سطحی مشکل را برطرف کنند و هیچ مدرک اثبات شده ای در جهت اثربخشی آنها وجود ندارد.

پیشگیری از ابتلا به زگیل تناسلی

موثرترین روش برای درمان زگیل تناسلی، پیشگیری از آن است. امروزه واکسن های زیادی در این زمینه تولید شده اند که می‌توانید با خریداری از داروخانه های معتبر، آنها را مصرف کنید. واکسن های موجود در بازار ایران برای جلوگیری از این بیماری، گارداسیل 4،9 و پاپیلومای انسانی است که این نوع آن ساخت ایران است.

گارداسیل 4 از ابتلا به 4 سویه سرطان زا جلوگیری می‌کند. گارداسیل 9 نیز به همین صورت عمل می‌کند. اما پاپیلوما تنها بر 2 دوسویه موثر است. به طور کلی استفاده از کاندوم و دنتال دم برای جلوگیری از بروز زگیل تناسلی و واکسن نیز برای پیشگیری از سرطان موثر هستند. 

سخن پایانی

فراموش نکنید که حتی با وجود زگیل تناسلی نیز می‌توان رابطه جنسی داشت؛ اما به این بیماری مبتلا نشد. اما باید در این مورد به شریک خود اطلاع داده و در این مورد پنهانکاری نکنید. استفاده از کاندوم و واکسن برای پیشگیری ضروری خواهند بود؛ اما در صورت ابتلا، برای درمان اقدام کرده و از پزشک کمک بگیرید. ار انجام رفتارهای پرخطر جنسی خودداری کرده و در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. همچنین روحیه خود را حفظ کرده و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زگیل تناسلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: زگیل تناسلی ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بازی های جنسی با همسر یکی از ابعاد رابطه جنسی و همچنین پیش نوازی محسوب می‌شود. برای برقراری رابطه جنسی زوجین به تحریک کافی نیاز داشته باید به سطح مشخصی از برانگیختگی برسند. اضافه کردن کمی خلاقیت و تنوع به روش های همیشگی رابطه جنسی، رابطه را از حالت همیشگی خارج کرده و باعث صمیمیت و علاقه بیشتری میان زوجین می‌شود. البته اینکار نیاز به شناخت بدن همسر و همچنین علایق او دارد.

به همین دلیل بهتر است بعد از گذشت مدتی از رابطه، راهکارهای جدید را امتحان کنید. نحوه تحریک افراد با یکدیگر متفاوت است و هر فردی فانتزی های جنسی مختلفی دارد. زوجین باید راه های مختلفی را امتحان کرده تا سلیقه خود و همسرشان را پیدا کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه بازی های جنسی با همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بازی های جنسی با همسر را امتحان کنید | 7 بازی جنسی

بازی های جنسی با همسر

استفاده از بازی های جنسی با همسر در رابطه جنسی، نیاز به خلاقیت و انرژی دارد. بسیاری از زوجین به دلیل ویژگی های شخصیتی شان از این کار خجالت کشیده و یا لزومی به انجام این کار نمی‌بینند. اما فراموش نکنید که رابطه جنسی یکی از بخش های مهم رابطه محسوب می‌شود و افراد باید برای آن برنامه ریزی داشته و به آن اهمیت دهند. بهره گیری از روش های مختلف به افراد کمک می‌کند تا انگیزه بیشتری برای برقراری رابطه داشته و در این زمینه با شریک خود نیز همکاری کنند. در این مقاله به بررسی چند مورد از این روش ها می‌پردازیم.

 

انواع بازی های جنسی با همسر

منظور از بازی های جنسی با همسر، استفاده از تکنیک های بیشتر برای تحریک است. برخی از افراد به روش های معمولی برانگیختگی را تجربه نمی‌کنند و یا نیاز به میزان تحریک بیشتری دارند. با استفاده از این بازی ها افراد نه تنها می‌توانند رابطه جنسی خود را راحت تر آغاز کنند؛ بلکه لذت بیشتری نیز دریافت می‌کنند. برخی از این بازی ها به شرح زیر هستند.

????استفاده از پوزیشن های جنسی جدید

پوزیش های جنسی تنوع زیادی داشته و هر یک کاربردی دارند. البته امتحان کردن همه انواع پوزیشن ها توصیه نمی‌شود. چرا که احتمال بروز آسیب هایی وجود دارد. اما افراد باید با توجه به توانایی بدنی و همچنین علایق خود پوزیشنی را انتخاب کرده و به شریک خود نیز توجه داشته باشند.

گاهی زوجین تنها به یک حالت عادت کرده و تا مدت ها از آن استفاده می‌کنند. اما با این کار رابطه وارد حالت یکنواختی می‌گردد. به همین دلیل بهتر است همواره حالات برقراری رابطه جنسی خود را تغییر داده و تنوع ایجاد کنید. 

???? بازی های جنسی با همسر | لباس و آرایش های متنوع

استفاده از لباس های مختلف و همچنین آرایش مو و صورت متفاوت نیز از انواع بازی های جنسی با همسر محسوب می‌شود. ظاهر افراد نقش مهمی در رابطه جنسی داشته و افراد باید به آن اهمیت دهند. می‌توانید در این مورد با همسر خود صحبت کرده و از فانتزی های او در رابطه جنسی مطلع شوید. همچنین به بهداشت فردی نیز اهمیت داده و آن را جدی بگیرید. همچنین در استفاده از این لباس ها زیاده روی نکنید. چرا که اگر زمانی نتوانید از این روش استفاده کنید برقراری رابطه جنسی به صورت معمولی برایتان دشوار خواهد شد.

????اهمیت دادن به پیش نوازی

پیش نوازی یکی از مهم ترین بخش های بازی های جنسی با همسر محسوب می‌شود. بسیاری به آن هیچ اهمیتی نداده و مستقیما سراغ دخول و شروع رابطه می‌روند. در واقع در زمان معاشقه افراد می‌توانند از بازی های مختلف برای تحریک شریک خود استفاده کنند. همچنین هر چه مدت زمان پیش نوازی بیشتر شود؛ دو نفر لذت بیشتری از رابطه می‌برند. حتی این مورد برای افرادی که مبتلا به انواع اختلالات جنسی نیز هستند؛ بسیار مناسب است. و آنها را هم از نظر ذهنی و هم جسمانی آماده می‌کند.

????بازی های جنسی با همسر | غافلگیر کردن همسر

معمولا بیشتر افراد از غافلگیر شدن لذت می‌برند. اگر این غافلگیری به روش درست انجام شود. زوجین می‌توانند با انجام حرکاتی در رابطه جنسی همسر خود را غافلگیر کرده و رابطه جنسی خوشایند تری را تجربه کنند. برای مثال بستن چشم های همسر به صورت ناگهانی و یا بوسیدن او غافلگیری های کوچک و موثری هستند که می‌توانید از آنها استفاده کنید. معمولا زمانی که چشم ها بسته هستند؛ حواس دیگر فعال تر می‌گردند و افراد محرک های محیطی را بیشتر احساس می‌کنند.

????حرکات موزون دو نفره

یکی دیگر از انواع بازی های جنسی با همسر، انجام حرکات موزون دو نفره و یا به صورت تنهایی است. رقصیدن باعث بالارفتن میزان جریان خون و همچنین ترشح هورمون های شادی آور می‌گردد و رابطه جنسی را برای زوجین لذت بخش تر می‌کند. البته این حرکات را به آرامی انجام داده و خود را خسته نکنید. همچنین اگر همسر شما مایل به انجام ینکار نیست؛ بهتر است او را مجبور نکنید. همینکه قبل از رابطه کمی فعالیت داشته باشید و یا از موسیقی لذت ببرید؛ خود باعث بالارفتن کیفیت رابطه می‌گردد.

????بازی های جنسی با همسر | استفاده از زبان جنسی

صحبت کردن در مورد مسائل جنسی با همسر می‌تواند باعث آمادگی ذهنی دو نفر برای رابطه جنسی گردد و همچنین باعث شناخت بیشتر گردد. البته نباید در این کار زیاده روی شود و یا از تمسخر بدن همسر استفاده کرد. شوخی های جنسی آدابی دارند که بهتر است از چهارچوب آنها خارج نشوید. به طور کلی حس شوخ طبعی باعث احساس راحتی در افراد شده و عملکرد بهتر افراد را در رابطه در پی خواهد داشت. در بازی های جنسی با همسر، صحبت کردن نقش مهمی دارد و می‌تواند باعث لذت بیشتر گردد.

????نقاشی روی بدن

از انواع بازی های جنسی با همسر می‌توان به نقاشی روی بدن اشاره کرد. تحریک نقاط حساس و تحریک پذیر افراد، نقش موثری در رابطه جنسی دارد. با اینکار افراد هم می‌توانند همسر خود را تحریک کرده و هم با بدن او بیشتر آشنا گردند. منظور از نقاشی کشیدن استفاده از انگشتان برای ترسیم روی بدن است. اینکار باید به آرامی انجام شود. افراد می‌توانند طرحی را روی بدن دیگری کشیده و از او بخواهند تا این طرح را حدس بزند. 

مزایای استفاده از بازی های جنسی

فراموش نکنید که در استفاده از بازی های جنسی با همسر قوانینی گذاشته و حتی جایزه و یا مجازات تعیین کنید. اینکار باعث هیجان بیشتر شده و افراد را ترغیب می‌کند تا خلاقیت بیشتری به خرج دهند. این بازی ها قطعا تاثیرات مثبتی بر رابطه گذاشته افراد را بیشتر مشتاق می‌کند. برخی از مزایای بهره گیری از این بازی ها شامل موارد زیر می‌شوند.

پدیدایی رابطه احساسی صمیمی تر

تعاملات بیشتر میان زوجین

شناخت از یکدیگر

تقویت خلاقیت و نوآوری در افراد

بی نیازی از روش های دیگر برای برطرف کردن نیاز جنسی

درمان اختلالات جنسی مختلف

سخن پایانی

بسیار مهم است که بعد از استفاده از بازی های جنسی باهمسر در رابطه جنسی خود به شکل فعال تری عمل کنید. بسیاری از افراد بلافاصله بعد از ارگاسم، دیگر به همسر خود اهمیتی نداده و یا رابطه را ادامه نمی‌دهند. اما با استفاده از این روش، تاثیر آن را حتی بعد از رابطه جنسی نیز مشاهده خواهید کرد. نکته حائز اهمیت این جاست که افراد باید در مورد این بازی ها با همسر خود صحبت کرده و از رضایت او نیز اطمینان حاصل کنند. همچنین نحوه انجام درست و به موقع آنها نیز بسیار اهمیت دارد. افراد می‌توانند در این زمینه با یک مشاور جنسی مشورت کرده و از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه بازی های جنسی با همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بازی های جنسی با همسر را امتحان کنید | 7 بازی جنسی



:: برچسب‌ها: بازی های جنسی با همسر را امتحان کنید | 7 بازی جنسی ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ایراد گرفتن از کودک در بزرگسالی او را با مشکلات زیادی روبرو می‌کند. گاهی به شیوه ای این ایراد گرفتن ادامه پیدا می‌کند که کودک استعدادهای خود را بروز نمی‌دهد و از پیشرفت او جلوگیری می‌شود. اگر با کودک به این شیوه رفتار شود؛ در آینده با اعتماد به نفس کم و مشکلات رفتاری روبرو خواهد شد. به همین دلیل توصیه می‌شود که در تربیت کودک با دقت بسیار بالا باید عمل کرد. زمانی که رفتار با کودک و شیوه های تربیتی والدین به شیوه ای مناسب نباشد، فرزندان در بزرگسالی با مشکلات پی در پی روبرو خواهند شد و همین امر باعث عدم پیشرفت زندگی خوب او می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم که حتما برای تربیت کودک از روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: ایراد گرفتن از کودک | 7 پیامد ایراد گرفتن از کودک

ایراد گرفتن از کودک

ایراد گرفتن از کودک همراه با سرکوب استعداد های کودکان است. زمانی که والدین به شیوه مناسبی کودک را تربیت نکنند؛ و دائم از او ایراد بگیرند در واقع کودک را تحقیر می‌کنند و مانع بروز استعدادهای کودک می‌شوند. در نهایت همین امر باعث می‌شود که کودک پیشرفت نکند و در آینده با مشکلات اقتصادی، اجتماعی، ارتباطات و … روبرو شود. زمانی که به کودک بی توجهی شود، والدین سخت گیری کنند، به شیوه افراطی با کودک رفتار کنند و دائم از رفتار ها و کارهای او ایراد بگیرند؛ استعدادهای کودک سرکوب می‌شود.

اگر والدین در تربیت کودک به خوبی عمل نکنند؛ در رشد کودک خلل ایجاد می‌شود. و ایراد گیری از کودک مشکلات و عوارضی را به دنبال دارد. موضوع تربیت کودک بسیار مهم است و حتما باید جدی گرفته شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ایراد گرفتن از فرزند و عوارض چنین رفتاری، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

عوارض ایراد گرفتن از کودک

ایراد گرفتن از کودک همراه با عوارض و مشکلات زیاد است. به همین دلیل است که این شیوه تربیتی هرگز پیشنهاد نمی‌شود. در این بخش مقاله راجع به عوارض ایراد گرفتن از فرزند توضیح داده ایم.

???? کاهش عزت نفس

یکی از عوارضی که ایراد گرفتن از کودک به همراه دارد؛ کاهش عزت نفس است. زمانی که همه کارهای کودک با ایراد و تحقیر همراه باشد؛ دچار کاهش عزت نفس می‌شود. این رفتارها باعث بروز استرس و اضطراب در آینده می‌شود. که آینده مورد انتظار، افسردگی می‌باشد.

???? از بین رفتن رابطه والد – فرزندی

ایراد گرفتن از کودک همراه با از بین رفتن رابطه والد – فرزند است. و به مرور زمان با رشد فرزند؛ ارتباط و رابطه بین والدین با فرزندان بیشتر خواهد شد.

???? باور کودک به حرف های والدین | ایراد گرفتن از کودک

زمانی که ایراد گیری از کودک دائمی باشد؛ کودک به حرف های والدین باور می‌کند. مثلا زمانی که والیدن دائم از جمله “تو هیچ کاری را به درستی انجام نمی‌دهی” استفاده کنند؛ کودک به این باور می‌رسد که هرگز توانایی انجام هیچ کاری را نخواهد داشت. و به مرور زمان دست از تلاش و کوشش برای پیشرفت و کسب هدف بر می‌دارد.

???? استرس در صورت انجام کار

یکی از عوارض ایراد گرفتن از کودک، بروز استرس است. زمانی که والیدن در دوران کودکی فرزند خود را تحقیر کنند و ایراد گرفتن از کودک را ادامه دهند؛ فرزندشان هر کاری که بخواهد انجام دهد استرس را تجربه خواهد کرد. در نتیجه این رفتار باعث عدم پیشرفت و تلاش می‌شود.

???? عدم عشق به خود

عدم عشق به خود از دیگر عوارض ایراد گرفتن از کودک است. این کودکان به دلیل تحقیر و انتقاد دائم والدین به عزت نفس پایین دچار می‌شوند؛ و احساس تنفر به خود پیدا می‌کنند. در نهایت کودک عشق به خود را نمی‌شناسد. خود را همیشه ناتوان و ناکافی برای کسب مهارت های لازم می‌داند.

???? روابط ناسالم  | ایراد گرفتن از کودک

یکی دیگر از پیامدهای ایراد گرفتن از کودک، روابط ناسالم است. کودکانی که تحقیر شده اند؛ رابطه سالمی ندارند. و در حفظ و نگهداری تمام روابط خود با مشکل روبرو هستند. و معمولا روابط ناسالم را تجربه می‌کنند.

???? عدم توانایی برای آغاز کار

ایراد گرفتن از کودک یعنی آینده بدون هدف! کودکانی که در سن پایین دائم مورد تحقیر والدین قرار می‌گیرند و تمامی کارهای آنها مورد انتقاد قرار می‌گیرد. به همین دلیل، کودک زمانی که به سن بالاتر می‌رسد، توانایی آغاز کار نخواهد داشت. و همیشه برای شروع کار با مشکل روبرو می‌شود. حتی عده ای از این کودکان به ویژگی شخصیتی کمال گرایی دچار می‌شوند. و ترس از شروع را دائم تجربه خواهند کرد.

روش های جایگزین برای ایراد گرفتن از کودک

ایراد گرفتن از کودک روش مناسبی برای تربیت او نیست. روش های دیگری برای جایگزین چنین رفتارهایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? در اقدام اول آرامش خود را حفظ کنید و با خطاهای کودک با آرامش رفتار کنید.

???? به کودک خطا ها و ایرادات رفتاری اش را توضیح دهید.

????به کودک روش درست و مناسب را آموزش دهید.

???? برای رفتارهای مناسب کودک تشویق در نظر بگیرید.

???? در انتقاد کودک زیاده روی نکنید.

????به شخصیت فرزند خود احترام بگذارید.

???? از روانشناس برای تربیت کودک استفاده کنید.

کلام آخر

ایراد گرفتن از کودک روش تربیتی مناسبی نیست. در این شرایط کودک با مشکلات و مسائلی روبرو می‌شود که در آینده او را با چالش روبرو می‌کند. این کودکان در آینده ترس از اقدام برای کسب هدف دارند و هرگز نمی‌توانند رابطه سالمی را تجربه کنند. این افراد احساس پوچی می‌کنند و در زندگی تنهایی را بیشتر تجربه می‌کنند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم برای تربیت کودکان حتما از روانشناس و متخصصین راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: ایراد گرفتن از کودک | 7 پیامد ایراد گرفتن از کودک



:: برچسب‌ها: ایراد گرفتن از کودک | 7 پیامد ایراد گرفتن از کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افراد دمدمی مزاج ثبات خلق و خو نداشته و به طور کلی تصمیات دائمی برای زندگی خود نمی‌گیرند. همه ما در اطرافیان خود شاهد فردی بوده ایم که نوسانات اخلاقی داشته و هر لحظه رفتاری را از خود نشان می‌دهند. رفتارهای این افراد ناخودآگاه بوده و هیچ کنترلی بر آن ندارند. آنها معمولا فقط به احساسات خود توجه می‌کنند به همین دلیل افرادی خودخواه شناخته می‌شوند. بروز این رفتار به دلایل مختلفی برمی‌گردد؛ از طرفی این افراد از خود نشانه  هایی بروز می‌دهند که می‌توان به راحتی آنها را شناسایی کرد. باید در برقراری ارتباط با چنین افرادی دقت کرد. همچنین می‌توان با روش هایی به آنها کمک کرد تا رفتار پایدار تری از خود نشان دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه افراد دمدمی مزاج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: افراد دمدمی مزاج | خصوصیات و نحوه رفتار با دمدمی مزاج ها

افراد دمدمی مزاج

با اینکه برقراری ارتباط با افراد دمدمی مزاج آسان نیست؛ اما فراموش نکنید که این افراد نیاز به مراقبت و شنیده شدن دارند. اگر مشکل آنها در مراحل اولیه متوقف نشود؛ احتمالا به انواع اختلالات روان دیگر نیز مبتلا می‌شوند. این افراد  هیچ وقت نمی‌توانند تصمیم درست و مشخصی برای طولانی مدت برای زندگی خود بگیرند. گاهی از آنها به عنوان آواره یاد می‌شود. آواره شخصی است که به هیچ جا تعلق ندارد؛ هیچگاه عقاید و سبک زندگی اش مشخص نیست و هدف مشخصی ندارد. درست مانند افراد دمدمی مزاج! در این مقاله به بررسی جنبه های مختلف این موضوع خواهیم پرداخت.

نشانه های افراد دمدمی مزاج

همانطور که گفته شد؛ رفتارهای افراد دمدمی مزاج به قدری مشهود است که می‌توان به راحتی آنها را شناسایی کرده و در این زمینه اقداماتی انجام داد. با اینکه شدت رفتارها و همچنین نشانه ها در افراد مختلف، متفاوت است؛ اما برخی از شایع ترین علائم آنها شامل موارد زیر می‌شود. 

????هدف مشخصی ندارند

طبیعی است که افراد دمدمی مزاج هدف مشخصی نداشته و همواره نظر خود را در مورد آینده تغییر می‌دهند. آنها به راحتی تحت تاثیر عوامل مختلف قرار می‌گیرند به همین دلیل مسیر زندگی خود را تغییر دهند. برای مثال به محض اینکه فردی به آنها بگوید که انتخاب آنها درست نیست؛ هرچند هم که آن فرد مورد اعتماد نباشد؛ بازهم به حرف او عمل کرده و تصمیم متفاوتی می‌گیرند. آنها دقیقا نمی‌دانند که از زندگی خود چه می‌خواهند و یا در چه مسیری تلاش می‌‌کنند.

????بی ثباتی اخلاقی

بی ثباتی اخلاقی افراد دمدمی مزاج به این معناست که آنها مدام رفتار خود را تغییر می‌دهند. برای مثال در حال حاضر خوشحال هستند و رفتاری بسیار گرم و صمیمانه از خود نشان می‌دهند. اما چند لحظه بعد منزوی شده و از جمع فاصله می‌گیرند. این تغییر ناگهانی رفتار معمولا هیچ دلیل خاصی نداشته و از عوامل درونی نشات می‌گیرد. برخی از ویژگی های اخلاقی آنها مانند اختلال شخصیت مرزی است. نمی‌توان دمدمی مزاج بودن را یک اختلال شخصیتی در نظر گرفت اما گاهی منجر به بروز اختلال در زندگی شخصی و اجتماعی فرد می‌شود.

????تحریک پذیری

یکی دیگر از نشانه های افراد دمدمی مزاج، تحریک پذیری آنهاست. این افراد به راحتی برانگیخته می‌شوند و احتمالا رفتارهای ناشایستی از خود نشان دهند. همچنین میزان واکنش ها آنها نسبت به مسائل با محرک متناسب نیست. خوشحالی و ناراحتی آنها سریعا اتفاق می‌افتد و از بین می‌رود. آنها نسبت به مسائل بی اهمیت حساس هستند و کوچک ترین موضوعی می‌تواند روحیه آنها را تغییر دهد.

????بی مسئولیتی

افراد دمدمی مزاج به دلیل اینکه نمی‌توانند به درستی تصمیم گیری کنند؛ از زیر بار مسئولیت پذیری شانه خالی می‌کنند. آنها معمولا کارهای خود را نیز به شخص دیگری محول می‌کنند. انجام درست و به موقع وظایف برای آنها دشوار است. به دلیل اینکه گاهی دچار وسواس و کمالگرایی هستند و مدام انجام کار خود را به تعویق می‌اندازند. همچنین آنها شناخت درستی از توانمندی و استعدادهای خود ندارند؛ به همین دلیل دچار آشفتگی و هیجان درونی می‌شوند. برای آنها متمرکز ماندن بر یک موضوع دشوار است از همین رو نمی‌توانند مسئولیت هایی را به عهده بگیرند.

ازدواج با افراد دمدمی مزاج

یکی از دغدغه های جوانان، ازدواج با افراد دمدمی مزاج است. از آنجایی که این یکی از ویژگی های بارز دوران جوانی است؛ همین موضوع عده ای را نگران می‌کند. باید در مرحله اول این نکته را در نظر بگیرید که این یک حالت موقت است و یا فرد برای مدت زمان طولانی است که چنین رفتارهایی را از خود نشان می‌دهد.

از طرفی در قسمت قبل در مورد بی مسئولیتی چنین افرادی صحبت کردیم. که این ویژگی می‌تواند تاثیر منفی در زندگی مشترک داشته باشد. اما به طور کلی این خصوصیت، تا حدی قابل تغییر بوده و می‌توان آن را تغییر داد. بهتر است افراد در این مورد به خوبی فکر کرده حتی با شریک خود نیز صحبت کنند. برای تصمیم گیری در مورد ازدواج باید نکات زیادی را در نظر گرفت.

نحوه برخورد با افراد دمدمی مزاج

اگر مجبور به داشتن ارتباط با افراد دمدمی مزاج هستید؛ بهتر است نکاتی را در این مورد بدانید. با اینکه این دسته از افراد کنترل زیادی بر رفتارهای خود ندارند و اینکار برای آنها تبدیل به عادت شده است؛ اما با واکنش درست می‌توان از خود محافظت کرده و هم به آنها کمک کرد.

????توقع بروز برخی از رفتارها را داشته باشید

اگر در معاشرت با افراد دمدمی مزاج، انتظار برخی از رفتارهای تند و افراطی را داشته باشید؛ راحت تر با این موضوع کنار خواهید امد. برخی هرگز نمی‌توانند این موضوع را بپذیرند. در مقابل آنها مقاومت کرده و دچار مشکلات زیادی می‌شوند. به همین دلیل نباید توقع تغییر زیادی را از آنها داشته باشید. این افراد غیرقابل پیش بینی هستند و هر بار رفتار تازه ای از خود نشان می‌دهند.

????به رفتارهای او دامن نزنید

گاهی برخی از اطرافیان افراد دمدمی مزاج که از این موضوع اطلاعی ندارند؛ از این رفتارها سوبرداشت کرده و شروع به مقابله به مثل با آنها می‌کنند. در چنین شرایطی رفتارهای فرد دمدمی مزاج نیز تشدید شده و اوضاع بدتر می‌شود. برای مثال وقتی او شما را تهدید به انجام رفتارهای پرخطر می‌کند؛ او را نادیده نگرفته و واکنش های افراطی از خود نشان ندهید. تنها سعی کنید اوضاع را مدیریت کرده و او را آرام کنید. این شرایط در روابط زناشویی بسیار دیده می‌شود.

????نقش والد را بپذیرید

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ افراد دمدمی مزاج نیاز به مراقبت و توجه اطرافیان دارند. به همین دلیل بهتر است گاهی برای آنها نقش والد را بازی کرده و با آنها همدل باشید. اگر او رفتارهای بچه گانه از خود نشان می‌دهد؛ شما روش درست رفتار کردن را به او آموخته و بالغانه رفتار کنید. محبت و ابراز احساسات به چنین فردی به او آرامش داده و موثر است.

????مقابله با تفکر همه یا هیچ

معمولا افراد دمدمی مزاج تفکر همه یا هیچ دارند. آنها همه چیز را سیاه و سفید می‌بینند و هیچ حد وسطی برای آنها وجود ندارد. به آنها بیاموزید که هیچ چیزی مطلق نیست و می‌توانند خوش بینانه تر نیز به مسائل نگاه کنند. برای مثال وقتی از واژه تنفر برای کسی یا چیزی استفاده کردند؛ به آنها یادآوری کنید که این موضوع تنها باعث ناراحتی می‌شود و در حدی نیست که تنفر شما را برانگیزد.

سخن پایانی

افراد دمدمی مزاج معمولا اعتماد به نفس بالایی نداشته و همواره ترس از طردشدگی دارند؛ به همین علت به آنها اطمینان دهید که از آنها حمایت می‌کنید. این موضوع تاثیر زیادی در روابط میان فردی دارد و تا حد زیادی زندگی شخصی و اجتماعی را دچار مشکل می‌کند. بهتر است نشانه های این افراد را شناسایی کرده و با کمک یک روانشناس به آنها کمک کنید تا رفتارهای پایدارتری داشته باشند. همچنین در مقابله با چنین افرادی صبور بوده و بردباری و تفکر را به آنان نیز بیاموزید. کمک گرفتن از مشاور نیز در این مورد بسیار کمک کننده است.

برای دریافت مشاوره در زمینه افراد دمدمی مزاج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: افراد دمدمی مزاج | خصوصیات و نحوه رفتار با دمدمی مزاج ها



:: برچسب‌ها: افراد دمدمی مزاج | خصوصیات و نحوه رفتار با دمدمی مزاج ها ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

طولانی شدن دوران نامزدی علاوه بر اینکه خستگی و سردی بین زوجین ایجاد می‌کند؛ باعث افزایش اختلاف نظرها و سو برداشت‌های مختلف از رفتار یکدیگر می‌شود. نامزدی به عنوان دوران شناخت است. اما طولانی شدن آن جنبه‌های مثبت و منفی خاصی دارد. دلیل اینکه دختر و پسر در دوران نامزدی محدودیت‌هایی دارند، بسیار زود خسته و کلافه می‌شوند. محدودیت و محرومیت‌های دوران نامزدی، شور، اشتیاق و آرامش خاطر را از زوجین می‌گیرد.

در بسیاری از موارد دوران نامزدی طولانی باعث برهم خوردن ازدواج می‌شود. اما همانطور زمانی که دوران‌نامزدی کوتاه باشد، زوجین به شناخت کافی از یکدیگر نمی‌رسند و مشکلات زیادی را باید در زندگی مشترک تحمل کنند. برای دوران نامزدی خوب باید زمان متوسطی را انتخاب کنید و در آن دوران به شناخت یکدیگر برسید. اگر طولانی شدن نامزدی باعث بروز آسیب‌های فراوانی در رابطه شما شده، حتما از یک روانشناس و متخصص برای رفع این مشکلات راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه نامزدی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: طولانی شدن دوران نامزدی | 6 مشکل در طولانی شدن دوران نامزدی

طولانی شدن دوران نامزدی

احتمالاً افراد زیادی را دیده‌اید که طولانی شدن دوران نامزدی مشکلات زیادی را برای آنها فراهم کرده است. اگر دوران نامزدی طولانی شود، دخالت‌های دیگران نیز در آن افزایش پیدا می‌کند. خانواده عروس و داماد بیش از اندازه سخت‌گیری می‌کنند و همچنین موجب شکست حریم‌ها می‌شود. در بسیاری از موارد خانواده دختر به دلیل حساسیت‌های زیادی که دارند، ارتباط این زوجین را محدود می‌کند. شناخت خوبی صورت نمی‌گیرد؛ و همچنین اختلافات بسیاری پدید می‌آید.

دوران نامزدی نه طولانی مدت خوب است و نه کوتاه مدت، باید به مدت ۶ ماه تا یک سال باشد. تا زوجین در این مدت به شناخت، خصوصیات شخصیتی، خانواده، موقعیت اجتماعی و…  همدیگر برسند. بهتر است که دوران نامزدی را با یک روانشناس در میان بگذارید تا بر اساس ویژگی‌های شما زمان مشخصی را تعیین کند، که به شناخت یکدیگر برسید. در این مقاله تمامی جوانب طولانی شدن نامزدی را بررسی کرده‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

دوران طولانی نامزدی چه مشکلاتی را به همراه دارد؟

همانطور که گفته شد و احتمالاً همه شما مشاهده کرده‌اید، طولانی شدن دوران نامزدی عواقب بسیاری به همراه دارد. اما در این بخش مقاله راجع به مشکلات دوران نامزدی توضیح داده‌ایم.

???? نداشتن استقلال

یکی از مشکلاتی که طولانی شدن دوران نامزدی به همراه دارد، نداشتن استقلال است. در این دوران دختر و پسر پس از عقد به عنوان زن و شوهر شناخته می‌شوند و مسئولیتشان به عنوان زوج تغییر کرده است. همچنین دیگران از آنها انتظارات متفاوتی نسبت به مجردی دارند.

در این شرایط آنها به استقلال بیشتری نیاز دارند تا بتوانند به عنوان یک خانواده جدا برای زندگی خود تصمیم بگیرند. اما به دلیل اینکه زوجین زیر یک سقف در دوران نامزدی زندگی نمی‌کنند، خانواده‌ها دخالت خود را اعمال می‌کنند. بنابراین نیازهای زوجین سرکوب شده و به راحتی نمی‌توانند برای خود تصمیم بگیرند. و دخالت‌های بی‌جای خانواده‌ها باعث عدم استقلال و تصمیم گیری برای زندگی می‌شود؛ که در نتیجه منجر به جدایی و طلاق می‌شود.

???? احساس بلاتکلیف بودن | طولانی شدن دوران نامزدی

از دیگر مشکلات و معایب طولانی شدن دارون نامزدی، بلاتکلیفی است. زندگی در خانه پدری، عدم استقلال و تصمیم گیری در رابطه با زندگی خود اما با ویژگی متاهلی؛ حس سردرگمی و بلاتکلیفی را در زوجین ایجاد می‌کند. اگر این حس در طولانی مدت ادامه پیدا کند، به نوعی نگرانی و اضطراب منجر می‌شود. در نهایت سلامت روانی زوجین را به خطر می‌اندازد.

???? مشکلات مربوط به نیازهای جنسی

مشکلات مربوط به نیازهای جنسی از دیگر معایب طولانی شدن دوران نامزدی می‌باشد. برقراری رابطه جنسی در طول دوران عقد برای اکثر زوجین با محدودیت همراه است. زیر آنها خانه خود را ندارند و در حفظ حریم خصوصی با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند. همچنین بسیاری از بانوان به دلیل ترس و نگرانی از جدایی یا ترس از بارداری، از برقراری رابطه جنسی کامل خودداری می‌کنند. که این رفتار در کنار میل جنسی می‌تواند برای هر دو طرف ناکام کننده باشد. و در نهایت دوران نامزدی را با مشکل روبرو کند.

???? درگیر شدن با خانواده یکدیگر

زوجین چه بخواهند و چه نخواهند و خانواده‌ها حتی اگر تلاش کنند، باز هم به صورت ناخودآگاه در زندگی دختر و پسر خود در دوران نامزدی دخالت خواهند کرد. به دلیل عدم استقلال کافی در طول دوران عقد و نامزدی میان زوجین و خانواده‌های آنها حد و مرز دقیقی وجود ندارد. و آنها در مسائل گوناگونی با یکدیگر درگیر می‌شوند؛ که رضایت زوجین را از یکدیگر کم می‌کند.

???? ایجاد شک و دودلی | طولانی شدن دوران نامزدی

یکی دیگر از معایب طولانی شدن دوران نامزدی، ایجاد شک و دودلی است. در دوران نامزدی به دلیل تمام مشکلاتی که در بندهای قبلی گفته شد؛ زوجین در موضوعات مختلف با وسواس فکری روبرو می‌شود. با دقت بیشتری به رفتارهای یکدیگر تمرکز می‌کنند و بیش از حد حساس می‌شوند.

حتی نقاط منفی همسر خود را به مراتب یادآوری می‌کنند. کمالگرایی معمولاً احتمال شک و دودلی در زوجین را بالا می‌برد و درگیری‌های فکری شما را افزایش می‌دهد. اما با دوران نامزدی مناسب زمانی برای فکر به موضوعات ساده و اضطراب‌های بی‌مورد نخواهید داشت.

???? مشکل در تامین توقعات همسر یا خانواده

طولانی شدن دوران نامزدی مشکلاتی در تامین توقعات همسر و خانواده ایجاد می‌کند. در این دوران زوجین سردرگم هستند که مجبورند توقعات خانواده و همسر را برآورده کنند. بسیاری از موارد  توقعات همسر و خانواده در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرد. در این شرایط فرد اضطراب و استرس زیادی را تحمل خواهد کرد.

توصیه‌هایی برای مدیریت مسائل دوران عقد

با توجه به تحقیقات، روانشناسان دوران نامزدی و عقد را بین ۶ ماه تا یک سال مشخص کردند. هر چقدر که این دوران طولانی‌تر شود، فاصله بین زوجین نیز افزایش می‌یابد. اما راهکارهایی نیز وجود دارد که برای مدیریت مسائل دوران عقد می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ تا دوران نامزدی خوبی را سپری کنید. در این بخش مقاله توصیه‌هایی را برای مدیریت دوران عقد توضیح داده‌ایم.

???? سعی کنید برای برگزاری مراسم‌های مختلف و خرید جهیزیه از ابتدا برنامه‌ریزی کامل و دقیقی داشته باشید.

???? انتظارات خود را با شرایط و امکانات خانواده زوجین هماهنگ کنید.

????قبل از تصمیم گیری برای عقد اقدامات لازم برای شناخت کافی از یکدیگر را انجام دهید.

???? قبل از عقد حتماً از یک مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید.

???? اگر در دوران نامزدی و عقد در مورد شروع زندگی مشترک با شک و تردید روبرو شده‌اید، حتماً از یک درمانگر و روانشناس برای بهبود اوضاع کمک بگیرید.

????قبل از عقد و نامزدی برای خانواده خود حد و مرزهایی را مشخص کنید، تا دخالت‌های بیجای آنها باعث آسیب به زندگی شما نشود.

کلام آخر

زمانی که تصمیم به ازدواج می‌گیرید، حتما باید به مسائل گوناگون و مختلفی توجه کنید. دوران عقد و نامزدی مشکلات و چالش‌های زیادی را برای شما به وجود می‌آورد. ازدواج یک امری سخت است که تصمیم گیری و مقابله با مشکلات آن حتما باید با دقت بالا صورت بگیرد. هر زمان که احساس کردید رابطه شما با لغزش روبرو است؛ حتماً از یک زوج درمانگر و روانشناس برای رفع مشکلات خود کمک بگیرید.

مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نامزدی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: طولانی شدن دوران نامزدی | 6 مشکل در طولانی شدن دوران نامزدی



:: برچسب‌ها: طولانی شدن دوران نامزدی | 6 مشکل در طولانی شدن دوران نامزدی ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اهمیت ندادن به حرف دیگران یکی رفتارهای دشوار محسوب می‌شود. معمولا ما نمی‌توانیم جلوی حرف زدن دیگران را بگیریم. حتی خودمان نیز گاهی در مورد دیگران صحبت می‌کنیم. اما به طور کلی این مسائل همیشه وجود داشته اند. اگر بخواهیم  زندگی خودمان را مطابق نظرات دیگران پیش ببریم؛ دچار مشکلات زیادی خواهیم شد. حرف های اطرافیان، به صورت ناخودآگاه بر تفکرات و شیوه زندگی ما تاثیر خواهد گذاشت. این موضوع خود را به شکل های مختلفی نشان داده و عوامل زیادی بر آن موثر هستند. به همین دلیل نباید اینگونه حرف را مبنا و معیاری برای تصمیم گیری در مورد مسائل مهم قرار دهیم. افراد در زندگی شرایط مختلفی دارند و نمی‌توان برای همه نسخه ای واحد پیچید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت ندادن به حرف های دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اهمیت ندادن به حرف دیگران

اهمیت ندادن به حرف دیگران

برای همه ما پیش آمده که مورد قضاوت دیگران واقع شده ایم. احتمالا در این شرایط احساسات بدی را تجربه کرده ایم. اما باگذشت زمان و انجام تمریناتی می‌توان اهمیت ندادن به حرف دیگران را آموخت. فراموش نکنید که اگر به بالاترین درجه موفقیت و خوشبختی از نظر خود برسید؛ بازهم دیگران نظراتی برای ارائه دارند.

به همین دلیل باید صرفا نسبت به آنها شنونده بود. اینکه به نظرات برخی از متخصصین گوش بدهیم و یا مطابق آنها عمل کنیم؛ با حرف های بی پایه و اساس دیگران که گاها به دلیل حسودی حرف هایی را بیان می‌کنند؛ متفاوت است.

دلایل اهمیت ندادن به حرف دیگران

اینکه چرا باید نسبت به حرف دیگران بی توجه باشیم؛ دلایل متعددی دارد. گاهی افراد بعد از مدتی خود به این نتیجه می‌رسند که عمل کردن طبق نظر دیگران، مشکلی را از آنان حل نخواهد کرد. برخی از دلایل اهمیت ندادن به حرف دیگران، شامل موارد زیر می‌شود.

نظرات دیگران مدام در حال تغییر است و نمی‌توان به آنها اعتماد کرد.

هیچکس از شرایط زندگی ما به طور کامل مطلع نیست

برخی از نطرات آنها هیچگونه منطقی ندارد

هیچ وقت نمی‌توانیم آنها را راضی نگه داریم

در نهایت شما در زندگی خود نقش دارید؛ نه دیگران

مسائل زندگی ما برای دیگران اهمیتی ندارد  و آنها دلسوز ما نیستند

چگونگی اهمیت ندادن به حرف دیگران

برخی از افراد همواره تلاش می‌کنند تا از این موضوع در امان باشند. اما در جوامع امروزی که ما وقت زیادی را با دیگران می‌گذرانیم و همواره با دیگران در ارتباط هستیم؛ نمی‌توان از این موضوع فرار کرد. اما راه هایی برای کنترل آن وجود دارد.همچنین می‌توانیم با اهمیت ندادن به حرف دیگران، تاثیر آن را بر شرایط روانی خود، کاهش دهیم. 

????بالابردن اعتماد به نفس

حرف های دیگران می‌توان تا حد زیادی بر نحوه تفکر ما و حتی رفتار ما تاثیر داشته باشد. افراد بعد از مدتی که طبق نظر دیگران رفتار می‌کنند؛ تمام اعتماد به نفس خود را از دست داده و دیگر قدرت تصمیم گیری نخواهند داشت. اما افرادی که اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی دارند با اهمیت ندادن به حرف دیگران، طبق روش خود پیش رفته ومسئولیت رفتارهای خود به عهده می‌گیرند. همچنین با وجود این ویژگی نظرات دیگران تاثیر زیادی بر زندگی ما نخواهد داشت و می‌دانیم که خود باید در مورد مسائل مختلف اقدام کنیم.

???? اهمیت ندادن به حرف دیگران | قاطع بودن در تصمیمات

افرادی که سست و بی اراده هستند؛ معمولا بیشتر به حرف دیگران اهمیت داده و مطابق آنها عمل می‌کنند. آنها همچنین شناخت درستی از خود ندارند؛ به همین دلیل نظرات دیگران را به آسانی می‌پذیرند. قاطع بودن در زمینه های مختلف و همچنین اهمیت ندادن به حرف دیگران، به آنها اجازه دخالت های بی جا را نمی‌دهد. افراد باید بر شرایط زندگی خود مسلط بوده و قاطعانه رفتار کنند. نشان دادن ضعف در مقابل دیگران آنها را ترغیب به صحبت کردن در مورد شما می‌کند.

????خودتان را ثابت نکنید

سعی نکنید برای اهمیت ندادن به حرف دیگران، اشتباهات دیگران را به آنها ثابت کنید. فراموش نکنید که تصمیم گیرنده نهایی شما هستید و حرف های دیگران هر قدر هم که غلط باشد؛ تاثیری در روند زندگی شما نخواهد داشت. با بحث کردن با افراد در مورد اشتباهتشان، اوضاع را پیچیده تر خواهید کرد. بحث کردن با دیگران در این مورد، کاری بی فایده بوده و باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود.

???? اهمیت ندادن به حرف دیگران | مرزبندی روابط

وقتی برای خود و روابط تان مرزهای مشخصی تعیین کنید؛ دیگران به خود اجازه دخالت نمی‌دهند. معمولا افرادی که با آنها احساس صمیمیت و راحتی می‌کنیم؛ بیشتر در مورد زندگی ما صحبت می‌کنند. به همین دلیل بهتر است به اطرافیان خود بسته به نزدیکی آنها یا علاقه ای که به آنها دارید؛ بها دهید. برای مثال اگر شخصی شروع به نظر دادن در مورد زندگی شما کرد؛ محترمانه به او یادآوری کنید که حرف های او برای شما اهمیتی ندارد و یا علاقه ای به صحبت کردن در این مورد ندارید. اهمیت ندادن به حرف دیگران می‌تواند با ایجاد مرزهایی مشخص بین اطرافیان آغاز گردد.

????عدم نیاز به تایید دیگران

افرادی که نیاز به تایید دیگران دارند؛ به صورت ناخودآگاه طبق حرف های دیگران عمل می‌کنند. برخی از افراد تمام زندگی خود را صرف تلاش برای جل توجه دیگران و یا تایید آنها می‌کنند. اما قطعا انتهای این مسیر منجر به پشیمانی خواهد شد؛ چرا که آنها خود هیچ لذتی از تجربیات و شرایط زندگی خود نمی‌برند. کمک گرفتن و یا مشورت کردن با دیگران برای تصمیم گیری خوب است؛ اما نباید در این مورد زیاده روی کرد. این موضوع از وابستگی به دیگران نشات گرفته که افراد باید اقداماتی در این زمینه انجام دهند. 

???? اهمیت ندادن به حرف دیگران | از نظرات دیگران استقبال کنید

اگر فردی نظر و یا انتقادی را با شما مطرح کرد؛ در این باره گارد نگیرید. حتی از حرف او استقبال کرده و به خوبی در این باره فکر کنید. اما گوش کردن به حرف های دیگران، لزوما به معنی عمل کردن به آنها نیست. اهمیت ندادن به حرف دیگران، به معنی بی احترامی کردن به آنان نیست. با اجتناب از بحث کردن با دیگران و صرفا شنیدن آنها به مرور زمان، آنها متوجه خواهند شد که حرف هایشان برای شما اهمیتی ندارد. به همین دلیل دیگر این رفتار را از خود نشان نمی‌دهند.

????نفر سومی را نیز در نظر داشته باشیم

گاهی یک نفر حرفی را به شما می‌زند که ذهن شما را درگیر کرده و به راحتی نمی‌توانید در این مورد تصمیم گیری کنید. در این شرایط می‌توانید موضوع را با فرد سومی مطرح کرده و نظر او را نیز جویا شوید. البته بهتر است نفر سوم یک فرد متخصص باشد. نفر سوم باید فردی عاقل و مطلع باشد که به درستی در این مورد داوری کرده و به ما کمک کند. اهمیت ندادن به حرف دیگران گاهی با کمک دیگران امکانپذیر است.

سخن پایانی

اهمیت ندادن به حرف دیگران با وجود ارتباطات گسترده امروزی بسیار مشکل است. در دنیای امروزی مورد قضاوت قرار گرفتن امری طبیعی است و به روش های مختلفی این کار انجام می‌شود. افراد باید بر رفتارها و احساسات خود کنترل داشته و بر اساس نظرات و حرف های دیگران تصمیم گیری نکنند. این رفتارها در طولانی مدت بر زندگی و سلامت روان تاثیر داشته و حتی بر روابط افراد با دیگران نیز تاثیر می‌گذارد. بهتر است افراد برای جلوگیری پیامد های دخالت های دیگران از یک روانشناس در این زمینه کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت ندادن به حرف های دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اهمیت ندادن به حرف دیگران



:: برچسب‌ها: اهمیت ندادن به حرف دیگران ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استرس بی دلیل یکی از شایع ترین اختلالات ذهنی در سرتاسر جهان است. و هر از گاهی تاثیرات بسیاری در زندگی ما می‌گذارد. گاهی استرس ها باعث تصمیم گیری های اشتباه می‌شود. اما تا زمانی که دلایل اضطراب های خود را متوجه نشویم، نمی‌توانید به خوبی تصمیمات خود را به جهات مثبت سوق دهید. استرس‌ها و اضطراب زمانی ناخوشایند می‌شود که دلیل آن را ندانیم. اما این استرس ها کم و بیش باعث بروز اختلالات اضطرابی یا پانیک می‌شود. و شیرینی و زیبایی زندگی از شما گرفته می‌شود. اگر دچار اختلالات اضطرابی هستید، نگران نباشید و بدانید که تنها نیستید. و افراد بسیاری روزانه استرس‌های بی دلیل را تجربه می‌کنند. برای رفع استرس‌های بی دلیل خود حتما باید از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اضطراب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: استرس بی دلیل | 2 نوع استرس بی دلیل

استرس بی دلیل چیست؟

تا به حال استرس بی دلیل را تجربه کرده اید؟ آیا تا به حال حملات استرسی خود را در طول روز شمارش کرده اید؟ یا اصلا متوجه اضطرابات خود می‌شوید. استرس‌های بی دلیل تاثیرات بسیار زیادی در زندگی افراد می‌گذارد. و شرایط کاری، تحصیلی، خانوادگی و … را تحت تاثیر قرار می‌دهد. تمامی این شرایط باعث ایجاد استرس‌ها و تنش های بی دلیل می‌شود. شاید از نظر شما بی دلیل باشد؛ اما نشات گرفته از ناخودآگاه و نگرانی های داخل ذهن است. در این مقاله علت بروز استرس‌های بی دلیل و نحوه کنترل آن را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا ادامه همراه ما باشید.

انواع استرس بی دلیل

استرس بی‌دلیل به دو دسته تقسیم می‌شود. که در این بخش مقاله راجع به آن توضیح داده ایم.

???? استرس بی دلیل مزمن

استرس بی دلیل مزمن بلند مدت بوده و همراه با عوارض ذهنی و جسمانی می‌باشد. مشکلات مالی، اختلافات خانوادگی، محیط های کاری پر تنش و … استرس مزمن است. در این شرایط فرد راه حل مشخصی برای رفع استرس خود نمی‌داند. و این روند به مرورو زمان پیامدهایی به دنبال دارد که شامل موارد زیر است.

???? افزایش فشار خون

???? دیابت نوع 2

????تاثیر منفی بر قدرت باروری

???? کاهش توان سیستم ایمنی

???? اختلالات تنفسی

????اختلالات خواب

???? بیماری های قلبی و عروقی

???? استرس بی دلیل حاد

یکی از انواع استرس بی دلیل، استرس حاد است. این نوع استرس بسیار شایع بوده و در رابطه با مسائل فعلی و آینده افراد بروز می‎‌کند. مثلا با نزدیک شدن به موعد امتحانات، دانشجویان به استرس مبتلا می‌شوند. این نوع استرس معمولا در مسائل جدید بروز می‌کند و راه حل آشکاری برای پایان آنها وجود دارد. اما این استرس عوارض جسمانی و ذهنی به دنبال ندارد. اما بستگی به شرایط دارد، گاه فرد را به عوارض کوتاه مدت مانند معده درد، بهم ریختگی روده و سر درد مبتلا می‌کند.

علت بروز استرس بی دلیل چیست؟

در بروز استرس بی دلیل عوامل متعددی دخیل هستتد که در این بخش مقاله راجع به آن توضیح داده ایم.

???? ژنتیک

یکی از اصلی ترین دلایل بروز استرس بی‌دلیل، ژنتیک می‌باشد. افرادی که در ارث خود خانواده پر استرسی داشته باشند، استرس‌های بی دلیل برا تجربه خواهند کرد. و به نسل های مختلف خود منتقل خواهند کرد.

???? محیط پر استرس

محیط پر استرس از دیگر دلایل استرس بی دلیل می‌باشد. شاید شما تصور کنید که در چنین محیط هایی با مشکل روبرو نیستید. اما به طور ناخودآگاهی بر روان شما تاثیر خواهد گذاشت. و بدون اینکه دلیل آن را بدانید به استرس مبتلا خواهید شد.

???? ترس های گذشته

یکی از عوامل بروز استرس بی دلیل، ترس های گذشته است. زمانی که فرد در گذشته ترس های گوناگونی مانند تصادف و … را گذرانده باشد، به استرس بی‌دلیل مبتلا خواهد شد. و هجوم بسیاری از اضطراب ها را تحمل خواهند کرد.

???? شیمی مغزی

تغییرات شیمی مغری علل بروز استرس بی دلیل نیز می‌تواند باشد. گاه مغز انسان به تغییراتی دچار می‌شود که باعث بروز استرس و اضطراب بی دلیل به صورت ناخودآگاه می‌شود.

به طور کلی بسیاری از افراد از محرک های خود با خبر نیستند و تصور می‌کنند که استرس بی دلیل امان آنها را بریده است. بدن انسان ها دارای جنگ و گریز است. زمانی که عوامل تهدید کننده ای به سراغ شما بیاید؛ با بروز استرس در امان تهدید ها خواهید ماند. به همین دلیل زمانی که از عوامل بیرونی و محرک ها اطلاعی نداشته باشید، استرس خود را بی دلیل تلقی می‌کنید.

در چه شرایطی استرس بی دلیل به عنوان اختلال به شمار می‌رود؟

در پاسخ به این سوال باید از روانشناس و متخصص راهنمایی گرفت. اما نشانه هایی وجود دارد که باعث تشخیص استرس بی دلیل به عنوان اختلال است. در این بخش مقاله به این نشانه ها اشاره کرده ایم.

???? اختلال در خواب و کیفیت خواب نامناسب

???? گرفتگی عضلانی و دردهای عمومی بدن

????دشوار شدن تمرکز و پاکسازی ذهن از مشغله های فکری

???? خستگی و بی رمقی مفرط

???? بی قراری و زودرنجی زیاد

????احساس ناتوانی در کنترل ترس به شیوه ای که کاملا تسلیم ترس هستیم.

???? تشویش و اضطراب بیش از 6 ماه به طول کشیده باشد.

???? در آن واحد در رابطه با بسیاری از مسائل نگران هستید و هر از گاهی از یک مشکل به مشکل دیگر می‌پردازید.

اگر با چنین علائمی روبرو هستید، هرگز برای درمان تردید نداشته باشید. حس خجالت و ترس به خود راه ندهید. در جامعه امروزی اغلب افراد به استرس بی دلیل دچار هستند. و برای درمان آن تلاش خود را می‌کنند. جهت درمان حتما از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

درمان استرس بی دلیل چیست؟

برای درمان استرس‌های بی دلیل، بهترین روش روان درمانی است. در این بخش مقاله راجع به روش های درمان استرس بی دلیل توضیح داده ایم.

???? مواجهه درمانی

مواجهه درمانی یکی از روش های درمانی برای استرس بی دلیل است. در این روش مراجعه کننده با ترس های خود روبرو می‌شود و با اجرای سناریوی واقعی، بیمار آموزش غلبه بر ترس را می‌بیند.

???? روانکاوی

برای درمان استرس بی دلیل از روش روانکاوی نیز استفاده می‌کنند. این روش درمانی یکی از تکنیک های مهم علم روانشناسی است. درمانگر به ریشه یابی مسئله اضطراب و استرس‌های بی دلیل می‌پردازد. با بررسی حوادث و اتفاقات گذشته به دنبال ناهنجاری و تعارض در ضمیر ناخودآگاه است. تا سطح استرس فرد را بتواند پایین بیاورد.

???? درمان شناختی رفتاری

یکی از روش های درمانی بسیار کارآمد در استرس بی دلیل، درمان شناختی رفتاری است. این نوع روش درمان شایع ترین نوع برای درمان استرس و اضطراب می‌باشد. این درمان به شناسایی افکار و رفتارهای دردسر ساز رسیدگی می‌کند و روش مناسبی را برای آن جایگزین می‌کند.

کلام آخر

استرس‌های بی دلیل یکی از شایع ترین پاسخ های روحی و ذهنی است. عده زیادی از افراد به این استرس دچار هستند. نوع مزمن استرس بی دلیل به مرور با مشکلات جسمانی و روانی روبرو می‌شود که به مراتب عواقب بسیار زیادی را به دنبال دارد. حتما به دنبال راه های درمانی باشید تا کنترل استرس را آموزش ببینید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اضطراب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: استرس بی دلیل | 2 نوع استرس بی دلیل ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با بچه های طلاق، بچه هایی که ویژگی های حساسی دارند باید مناسب و در شان آن ها باشد. سالانه هزاران کودک به دلیل جدایی والدین آسیب های روانی را تجربه می‌کنند. این افراد زندگی پر فراز و نشیبی را تجربه کردند. حال اگر دیگران با آنها رفتارهای مناسب نداشته باشند چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ صدماتی که والدین بر فرزندان خود وارد می‌کنند به اندازه کافی در کاهش کیفیت زندگی آنها اثر دارد. شما به عنوان اطرافیان باید برخورد‌با بچه های طلاق را آموزش ببینید. فرزندانی که والدین جدا دارند معمولا از طرف جامعه طرد می‌شن و دوستان زیادی ندارند. جهت جلوگیری از چنین رفتارهایی توصیه می‌کنیم از روانشناس راهنمایی بگیرید.
منبع: برخورد با بچه های طلاق | 13 راهکار مناسب برای برخورد با بچه های طلاق

برخورد با بچه های طلاق

طلاق گاهی تنها راه چاره است. و حتی موهبت شناخته می‌شود. اما بچه های طلاق به دلیل اینکه والدین را جدا از هم ملاقات می‌کنند؛ طلاق و جدایی را خیلی سخت و دشوار تلقی می‌کنند. فرزندان طلاق باید این موضوع را بدانند که آسیب های روانی که والدین به آنها وارد می‌کنند خیلی سنگین تر از جدایی است. اما به دلیل اینکه بچه های طلاق از طرف جامعه و همسالان طرد می‌شوند؛ دوستان زیادی ندارند و همیشه با حساسیت عاطفی بودند، منزوی و افسرده می‌شوند. در این مقاله برخورد با بچه های طلاق را توضیح داده ایم؛ تا به خوبی با آنها برخورد کنید. 

پیامدهای عدم برخورد مناسب با بچه طلاق

برخورد با بچه های طلاق اگر به شیوه مناسب و خوبی نباشد؛ همراه با آسیب های روحی و روانی است. در این بخش مقاله راجع به پیامدهای برخورد نامناسب با بچه طلاق صحبت کرده ایم.

???? شب ادراری در کودکان

???? احساس طرد شدگی از سوی جامعه

????عدم توانایی در برقراری رابطه عاشقانه

???? عدم تشکیل زندگی مشترک

???? انزوا و گوشه نشینی

????درگیری به اعتیاد در نوجوانی و بزرگسالی

???? کمبود اعتماد به نفس

???? نداشتن حس ارزشمندی

????نداشتن حس رضایت از زندگی در بزرگسالی

راهکارهای مناسب برای برخورد با بچه طلاق

برای برخورد با بچه های طلاق راهکارهایی وجود دارد که هم آسیب به کودکان وارد نمی‌کنید، هم آنها احساس بهتری از شما دریافت خواهند کرد. در این بخش مقاله راجع به راهکارهای مناسب جهت برخورد‌با بچه های طلاق توضیح داده ایم.

???? دوری از تنش و دعوا

یکی از راه های برخورد با بچه های طلاق، دور کردن آنها از دعوا و تنش است. رفتارهای تنش زای شما بر روحیه فرزندان تاثیرات خوبی نخواهد گذاشت. کودک را از دعواهای خود به دور کنید و تا حد ممکن او را از دعوا و مشاجره دور کنید.

???? باج ندهید | برخورد با بچه های طلاق

یکی از رایج ترین اشتباهات والدین و اطرافیان این است که تصور می‌کنند با خرید های افراطی و امکانات بیش از اندازه می‌توانند اشتباهات خود را جبران کنند. هرگز این چنین فکر نکنید. با چنین رفتارهایی کودک شما پر توقع می‌شود؛ اما هیچ خلا عاطفی تامین نمی‌شود. بنابراین در برخورد با بچه های طلاق از باج دهی پرهیز کنید.

???? از همسر خود بدگویی نکنید

شما با همسرتان به مشکل خورده اید؛ چرا باید راجع به او بدگویی کنید؟ همسر شما، والد فرزندتان است. در برخورد با بچه های طلاق اطرافیان نیز باید آموزش ببینند که از والد او بدگویی نکنند.

???? به آنها محبت کنید | برخورد با بچه طلاق

در برخورد با بچه های طلاق باید عشق و محبت خود را به آنها نشان دهید. به دلیل اینکه این کودکان والدین بی توجه و درگیری داشته اند؛ در دوران مشاجره هیچ محبتی از آنها دریافت نکرده اند. بنابراین باید به این بچه ها عشق بورزید و او را حمایت کنید. 

???? مانع ارتباط والد و فرزند نشوید

برخورد با بچه های طلاق با روش های مناسب یعنی تلاش برای حفظ سلامت روان او. در این زمینه حتما باید در نظر داشته باشید که مانع ملاقات و ارتباط همسر و فرزندتان نشوید. به او اجازه دهید که با والدین خود ارتباط مناسب داشته باشد.

???? فرزندان خود را جای قاضی نگذارید

والدین زمان مشاجره و دعوا برای تائید صحبت های خود کودک را توپ وسط می‌کنند و دائم از او تائید می‌خواهند. چنین رفتاری کودک را از والد دیگر دور خواهید کرد. چنین کاری انجام ندهید زیرا استرس، اضطراب و سردرگمی را در آنها ایجاد خواهید کرد. حتی اطرافیان در برخورد با بچه های طلاق نباید او را سوال پیچ کنند.

???? راجع به زندگی والدین او سوال نکنید

معمولا پس از جدایی، اطرافیان از زندگی والد مقابل فرزند طلاق سوال می‌پرسند. این رفتار بسیار زشت است. کنجکاوی شما نابجا است و حس فضولی را در چنین بچه هایی ایجاد می‌کند. بنابراین در برخورد با بچه های طلاق به خود اجازه فضولی ندهید. 

???? اگر قصد ازدواج مجدد دارید؛ فرزندان را با همسر جدید آشنا کنید

همانطور که گفته شد؛ برخورد با بچه های طلاق یعنی کمک به رشد و حفظ سلامت روانی. بنابراین اگر قصد ازدواج دارید؛ باید او را با همسر آینده خود آشنا کنید. به نظر فرزندتان نیز احترام بگذارید؛ زیرا او نیز به عنوان یک شخص قرار است با همسر آینده شما در ارتباط باشد.

???? فرزندتان را مجبور به دروغ نکنید

در برخورد با بچه های طلاق نباید آنها را به دروغگویی مجبور کنید. از فرزند خود نخواهید که حرفی را به دروغ به همسر سابق بزند تا اتفاق باب میل شما رخ دهد. بنابراین حواستان به تربیت فرزند باشد.

???? حس گناه به آنها ندهید | برخورد با بچه های طلاق

یکی از رفتارهای زشت والدین است که دائم به فرزندان خود می‌گویند به خاطر تو فلان کارو نکردیم؛ به خاطر تو تا الان زنده موندم و… . زمانی که احساس گناه را در کودک زنده می‌کنید؛ حس ناکافی بودن و مقصر بودن به آنها می‌دهید. بنابراین در برخورد با بچه های طلاق حواستان به ابراز حس گناه باشد.

???? او را راهنمایی کنید تا راجع به احساسات خود صحبت کند

در برخورد با بچه های طلاق از آنها بخواهید که احساسات خود را بیان کنند. بگویید که او را درک می‌کنید و از حال و آسیب های او آگاه هستید. در این شرایط احساس خوب و مثبتی به او منتقل می‌کنید. بچه های طلاق نیز به عنوان یک انسان نیازمند دریافت حمایت هستند.

???? فرزندتان را نامه رسان نکنید

برای برخورد با بچه های طلاق نباید آنها را به عنوان قاصد یا نامه رسان در نظر بگیرید. خبررسانی ها یا صحبت های جدی را خودتان انجام دهید و با همسرتان مطرح کنید. در غیر این صورت او را با تنش های فراوان روبرو خواهید کرد.

???? کمک از روانشناس | برخورد‌با بچه های طلاق

از مهم ترین کارهایی که والدین باید هنگام جدایی انجام دهند، کمک از روانشناس است. زمانی که فرزند خود را به روانشناس می‌برید؛ سلامت روحیه او را تضمین خواهید کرد. کودکان بیش از دیگران باید به دور از استرس و تنش باشند. در برخورد با بچه های طلاق نیز از روانشناس کمک بگیرید. تا در نهایت با مشکلات زیاد روبرو نشوید.

کلام آخر

تمامی افرادی که در کنار کودمان طلاق قرار دارند باید حواسشان به سلامت روان آنها باشد. بنابراین در برخورد با بچه های طلاق روش هایی که در این مقاله ذکر شد را در نظر بگیرید. و در صورتی که راهکار مناسبی برای حل مشکلات پیدا نکردید، حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با بچه های طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: برخورد با بچه های طلاق | 13 راهکار مناسب برای برخورد با بچه های طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آبان 1402 | نظرات ()