نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار با دوست دختر قطعا یک چالش برای مردان محسوب می‌شود. این موضوع مخصوصا در روزهای اول آشنایی که دو طرف شناخت کافی نسبت به یکدیگر ندارند بیشتر به چشم می‌خورد. نحوه برخورد با فردی که به آن علاقمند هستیم؛ اصول و قواعد خاص خودش را خواهد داشت. معمولا برای مردان ابراز علاقه و نشان دادن احساسات سخت تر خواهد بود. و از طرفی دختران نیز نیاز بیشتری به شنیدن احساسات شریک خود دارند. همین کار را برای آقایون سخت تر خواهد کرد. برخی از مردان تصور می‌کنند که به دلیل هدفدار نبودن رابطه، می‎توانند به هر شکلی رفتار کرده و برخی مسائل را نادیده می‌گیرند. اما احترام گذاشتن به دیگران نیاز به دلیل ندارد؛ حتی اگر آن فرد در آینده شما حضور نداشته باشد.

منبع: رفتار با دوست دختر | چطور با دوست دخترم برخورد کنم؟

رفتار با دوست دختر

در رفتار با دوست دختر، در قدم اول باید در مورد برخی مسائل شفاف سازی کرد. صحبت در مورد مرزها و مسائل مختلفی به افراد نشان خواهد داد که چگونه باید رفتار کرده و یا واکنش نشان دهند. همچنین باید در این مورد تعادل را رعایت کرد. یعنی رفتار با فردی که نسبتی با او ندارید؛ نباید بیش از حد صمیمی و یا خیلی سرد و خشک باشد. افراط در نحوه برخورد با یکدیگر، سبب ایجاد سوتفاهماتی خواهد شد.

نحوه رفتار با دوست دختر

همانطور که گفته شد؛ رفتار با دوست دختر دارای قواعد و اصولی است که افراد برای داشتن رابطه ای بهتر، باید به آن پایبند باشند. البته نمی‌توان برای همه نسخه ای واحد پیچید و شرایط افراد گوناگون خواهد بود. اما به هر حال برخی از موارد بین همه افراد مشترک خواهد بود. در این قسمت چند نمونه از رفتارهای صحیح با دوست دختر را بیان خواهیم کرد. 

????رعایت احترام و ادب

یکی از مهم ترین نکات رفتار با دوست دختر، رعایت ادب و احترام نسبت به اوست. برای بسیاری، بی احترامی و استفاده از الفاظ توهین آمیز، شوخی محسوب شده و با آن مشکلی ندارد. اما این رفتار برای هیچ دختری جذاب نیست و بهتر است در صحبت کردن به این نکته توجه کنید. البته رعایت ادب و احترام فقط به نحوه گفتار محدود نمی‌شود؛ بلکه افراد باید در مورد مسائل مختلفی به آن بپردازند. برای مثال آداب غذاخوردن، ورود به مکانهای مختلف، رفتار با خانواده و… همگی جنبه هایی از ادب محسوب می‌شوند که باید به آنها دقت کرد.

???? رفتار با دوست دختر | وقت گذاشتن برای او

برای رفتار با دوست دختر خود به نحوی که نظر او را جلب کنید؛ باید وقت زیادی را به او اختصاص دهید. در واقع او انتظار دارد که اولویت شما باشد. اینکار همیشه امکانپذیر نیست؛ اما اگر واقعا به او علاقمند هستید باید زمانی از روز خود را برای صحبت و یا ملاقات با او اختصاص دهید. عده ای در اینکار افراط کرده و همه وقت خود را با دوست دختر خود می‌گذرانند؛ این موضوع باعث بروز مشکلاتی خواهد شد. وقت گذاشتن با او سبب ایجاد علاقه ومحبت بیشتری می‌شود.

????صحبت در مورد مسائل مختلف

در یک رابطه سالم افراد باید بتوانند در مورد مسائل مختلفی با هم صحبت کنند. این حرف زدن باید دو طرفه بوده و افراد از بیان نظرات خود نترسند. گاهی برخی از پسران در رفتار با دوست دختر، پرحرفی کرده و فقط در مورد مسائل مربوط به خود صحبت می‌کنند.

با اینکار بعد از مدتی دختر علاقه خود را برای حرف زدن با شما از دست داده و حتی دیگر به حرف های شما نیز گوش نخواهد داد. از طرف دیگر دختران بیشتر جذب مردانی می‌شوند که شنونده خوبی باشند. دختر باید حس کند که از طرف شما شنیده شده و مورد قضاوت یا تمسخر قرار نمی‌گیرد.

???? رفتار با دوست دختر | به فکر تغییر دادن او نباشید

گروهی از پسران در همان ابتدای رابطه در رفتار با دوست دختر، از او توقع تغییر کردن دارند. پذیرش یکی از شروط رابطه است. افراد باید به تفاوت ها احترام گذاشته و بر مشترکات تاکید کنند. اصرار به تغییر به دختر احساس ناکافی بودن و یا عذاب وجدان خواهد داد. اگر رفتاری در او شما را آزار می‌دهد؛ بهتر است محترمانه آن را بیان کرده و یا از او تقاضای تغییر آن را داشته باشد.

اما در اینکار پافشاری نکنید. اگر شاهد تلاش او برای تغییر رفتارهایش نیستید؛ یا خود را با آن تطبیق داده و یا رابطه را به پایان برسانید. در یک رابطه دو طرف باید در جهت رشد و تغییر تلاش کنند.

????ابراز علاقه

ابراز علاقه به دوست دختر در رابطه بسیار مهم است. برخی از پسران تصور می‌کنند که رابطه بعد از بیان کردن احساسات خراب خواهد شد. اما اینگونه نیست. شنیدن کلمات محبت آمیز برای همه افراد خوشایند است. علاقه خود را نسبت به او پنهان نکرده و با روش های مختلفی به او نشان دهید که برایتان مهم است. طبیعی است که اینکار برایتان سخت باشد. اما فراموش نکنید که احساسات خوب حاصل از رفتار با دوست دختر، به شما برخواهد گشت و در مورد آن دچار پشیمانی نخواهید شد.

????تعهد | رفتار با دوست دختر

متاسفانه بی تعهدی، یکی از رفتارهای شایعی است که در روابط قبل از ازدواج و در رفتار با دوست دختر بسیار دیده می‌شود. تعهد فقط مربوط به ازدواج نیست و افراد در هر رابطه ای باید وفادار باشند. یکی از موضوعاتی که در بیشتر اوقات در ذهن دختران می‌گذرد؛ خیانت است. به همین دلیل به او نشان دهید که به او متعهد بوده و صادق هستید.

برخی تصور می‌کنند که بعضی از رفتارها خیانت محسوب نمی‌شود اما باید در این مورد نظر دوست دختر را هم جویا شد. بی تعهدی و خیانت به هر شکلی می‌تواند ضربه روحی بدی به افراد وارد نماید. به همین دلیل سعی کنید از بروز آن در رابطه جلوگیری کنید. برخی برای جلوگیری از بروز خیانت به کنترلگری روی می‌آورند که این هم رفتار سالمی محسوب نمی‌شود. 

????او را مقایسه نکنید

همیشه یکی از ترس های دختران در رابطه، مقایسه شدن با دیگران است. با اینکه همیشه افرادی هستند که از ما بهتر هستند؛ اما اگر بتوانیم خود را بپذیریم و دوست داشته باشیم؛ گرفتار احساسات منفی نخواهیم شد. افراد شرایط مختلفی دارند به همین دلیل مقایسه کردن نتیجه درستی نخواهد داشت. با اینکار نه تنها ذهن تان مشغول مسائل بیهوده می‌شود بلکه در رفتار با دوست دختر نیز به مشکل خواهید خورد. فراموش نکنید که او نیز می‌تواند شما را با دیگران مقایسه کند. به همین دلیل اگر موضوعی ذهن شما را درگیر کرده بهتر است به جای مقایسه در مورد آن صحبت کنید.

سخن پایانی

با توجه به روحیات دختران و حساسیت آن‌ها، رفتار با دوست دختر کار آسانی نخواهد بود. اما شما نیز نباید به این موضوع دامن زده و شرایط را پیچیده‌تر کنید. صادق باشید و با یکدیگر ارتباطی موثر ایجاد کنید. در قدم اول برای ارتباط با او باید شناخت بیشتری از اوکسب کنید. اگر اهداف رابطه و عقاید دو طرف به هم نزدیک باشد؛ چالش های کمتری ایجاد خواهد شد. در این زمینه می‌توانید از یک مشاور کمک گرفته و دغدغه های ذهنی خود را با او در میان بگذارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با دوست دختر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نحوه رفتار با دوست دختر مغرور چگونه است؟

افراد ویژگی های اخلاقی متفاوتی دارند که باید به آنها احترام گذاشته شود. اما اگر او تلاشی در جهت تغییر این رفتار ها نمی‌کند و یا شدت آنها بیشتر می‌شود؛ بهتر است به طور مستقیم در این مورد با او صحبت کرده، بر تغییر پافشاری نکرده و او را با شخص دیگری مقایسه نکنید.

منبع: رفتار با دوست دختر | چطور با دوست دخترم برخورد کنم؟



:: برچسب‌ها: رفتار با دوست دختر | چطور با دوست دخترم برخورد کنم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه جنسی در دوران عقد از مواردی است که باعث بروز چالش هایی میان زوجین می‌شود. در واقع بعد از عقد، زن و شوهر کاملا به هم محرم بوده و برقراری رابطه جنسی برای آنها بلامانع است. اما برخی از زوجین بلافاصله بعد از عقد، فضایی برای خود ندارند و یا هنوز وارد زندگی مشترک نشده اند. به همین دلیل در مورد آن مردد بوده و نمی‌دانند روش صحیح برطرف کردن نیاز جنسی شان چیست. از طرف دیگر عقاید خانواده ها و یا نظرات اطرافیان نیز در ابن مورد موثر خواهد بود. اما زوجین با توجه به شرایط خود باید در مورد آن تصمیم گیری کنند.

منبع: رابطه جنسی در دوران عقد | آیا دوران عقد نزدیکی داشته باشیم؟

آیا دوران عقد نزدیکی داشته باشیم؟

در مورد رابطه جنسی در دوران عقد، بیشتر سنت ها و هنجارهای خانوادگی تعیین کننده هستند. به دلیل اینکه بارداری در این دوران مورد قبول خانواده ها نیست و یا اینکه مکان خاصی برای زوجین وجود ندارد؛ آنها با مشکلات زیادی در این زمینه روبرو خواهند شد. از طرف دیگر گاهی یکی از زوجین از این موضوع رضایت ندارد و ترجیح او داشتن رابطه جنسی بعد از ازدواج است. بهتر است زوجین در مورد این موضوع توافق داشته و به چهارچوب های خانوادگی نیز احترام بگذراند. 

بایدها و نبایدهای رابطه جنسی در دوران عقد

اینکه در این دوران تا چه حد پیش روند و یا اینکه تصمیمی در مورد آن داشته باشید یا نه، کاملا شخصی است. اما بهتر است برای رابطه جنسی در دوران عقد نکاتی را رعایت کرده و همه جوانب را در نظر داشته باشید. 

????رضایت کامل

مهم ترین نکته دربرقراری رابطه جنسی در دوران عقد رضایت کامل طرفین است. با وجود رضایت، افراد می‌توانند مسئولیت کار خود را به عهده گرفته و در صورت بروز هرگونه مشکلی، پاسخگو باشند. از طرف دیگر اگر هنوز شناخت کافی از همسرتان ندارید و یا با احساس راحتی نمی‌کنید؛ بهتر است کمی بیشتر صبر کنید. در برخی موارد، افراد به دلیل اصرار و پافشاری همسر خود در این دوران مجبور به داشتن رابطه جنسی می‌شوند و همین موضوع برای آنان عواقب روانی بدی ایجاد خواهد کرد. مطمئن شوید که اختلافات و تعارضات میان شما به جدایی ختم نمی‌شود و سپس به رابطه جنسی فکر کنید.

????بارداری ناخواسته

قطعا هیچ زوجی نمی‌خواهند که رابطه جنسی در دوران عقد آنها منجر به بارداری شود. این موضوع نه تنها باب میل خانواده ها هم نیست بلکه خود زوجین نیز با داشتن فرزند بلافاصله بعد از ازدواج، فرصت شناخت کافی یکدیگر را پیدا نخواهند کرد. احتمال بارداری ناخواسته را در نظر داشته و از ابزارهای پیشگیری مناسب استفاده کنید. البته این روش ها هم همیشه به صورت کامل موثر نیستند؛ اما باید احتیاط کرد. با اینکار از انتقال بیماری های آمیزشی که شاید شما از آنها اطلاع ندارید؛ نیز جلوگیری می‌شود. برای آشنایی بیشتر با انواع و کاربردهای مختلف کاندوم کلیک کنید.

????فراهم کردن فضای مناسب

احتمالا در برقراری اولین رابطه جنسی در دوران عقد با اتفاقاتی مواجه می‌شوید که هیچ تصوری از آنها ندارید. شاید این رابطه برای شما همراه با درد و خونریزی باشد؛ به همین دلیل باید برای آن مکان و زمان مناسبی را در نظر داشته باشید. اولین قدم حفظ خونسردی و آرامش خواهد بود. اگر در این زمان با مشکلی برخوردکردید؛ نترسید و اوضاع را به درستی مدیریت کنید. سعی کنید زمانی را برای اینکار انتخاب کنید که امکان مراجعه به پزشک و یا داروخانه وجود داشته باشد.

چرا برقراری رابطه جنسی در دوران عقد لازم است؟

برخلاف تصور بسیاری از افراد، برقراری رابطه جنسی در دوران عقد نباید منع شود. چرا که همین موضوع باعث پدیدایی بسیاری از مسائل برای شما و همسرتان خواهد شد. برقراری رابطه در حد مجاز برای زن و شوهر لازم بوده و نمی‌توان جلوی آن را گرفت. اما دو طرف نیز باید اطلاعات کافی در این مورد داشته و به صورت منطقی با آن برخورد کنند.

⭕شناخت جنسی

رابطه جنسی در دوران عقد باعث خواهد شد تا از همسر خود شناخت بیشتری در زمینه جنسی پیدا کنید. شناخت جنسی به معنای مطلع شدن از علایق، فانتزی ها، توانمندی و حتی اختلالات جنسی خواهد بود. البته در برخی موراد همین مورد در دوران عقد سبب جدایی زوجین می‌شود. اما فراموش نکنید که می‌توان مشکلات جنسی را با کمک سکستراپیست و روانشاس درمان کرد. این مورد نمی‌تواند معیار خوبی برای جدایی باشد؛ چراکه با صبوری و همدلی همسر و کمک گرفتن از متخصص، قابل حل خواهد بود.

⭕برطرف شدن نیازجنسی در دوران عقد

طبیعی است که زوجین در ابتدای دوران عقد کشش جنسی زیادی نسبت به یکدیگر داشته باشند. این موضوع نباید سبب تعجب و یا دخالت خانواده ها شود. از آنجایی که گاهی دوران عقد برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا خواهد کرد؛ نمی‌توان از آنها انتظار داشت که این نیاز طبیعی خود را به صورت کلی نادیده بگیرند و یا سرکوب کنند. از آنجایی که در فرهنگ ما، تنها راه تخلیه میل جنسی ازدواج است؛ رابطه جنسی در دوران عقد نیز بلامانع خواهد بود.

⭕افزایش صمیمیت

برقراری رابطه جنسی در دوران عقد باعث افزایش علاقه و محبت بین زوجین خواهد شد. در واقع پیوند عاطفی آنها بعد از اینکار محکم تر خواهد شد. به طور کلی رابطه جنسی در بسیاری از موارد خود باعث شکل گیری تعهد بین زوجین می‌شود. از طرف دیگر با وجود میل جنسی بیشتر در آقایون، اگر آنها به هر دلیلی در این دوران ارضا نشوند؛ شاید باعث سرد شدن و بی علاقگی آنها نسبت به همسرشان شود. اما به طور کلی افراد باید عدم رضایت جنسی خود را به دلیل عدم شناخت کافی از یکدیگر تلقی کرده و عجولانه تصمیم نگیرند.

نکاتی در رابطه با رابطه جنسی در دوران عقد

افراد شاید به دلیل شرایط دوران عقد دست به انجام کارهای خطرناکی بزنند که اثرات آنها می‌تواند جبران ناپذیر باشد. بهتر است خانواده ها اطلاعات دقیق و درست را در اختیار فرزندان خود قرار دهند؛ و در شرایط بحرانی حامی آنها باشند.

افراد نباید ضرورت تماس بدنی و معاشقه را در این دوران نادیده بگیرند و از خواسته های معقول همسر خود استقبال کنند.

احترام به ارزشهای خانوادگی ضروری بوده و زوجین نباید به خاطر این موضوع با خانواده ها مخالفت کنند.

بسیاری از زوجین در این دوران رابطه مقعدی دارند که عوارض زیادی برای زنان ایجاد می‌کنند.

سخن پایانی

حتی اگر همه چیز خوب پیش برود و این دوران به ازدواج ختم شود؛ اما بازهم به دلیل وجود اضطراب های زیادی که به دلیل رابطه جنسی در دوران عقد ایجاد می‌شوند؛ افراد لذت کافی را نخواهند برد. بهتر است اگر فاصله بین مراسم عقد با عروسی زیاد نیست؛ زوجین کمی صبر کرده و با خیال آسوده اینکار را انجام دهند. اما اگر تصمیم هر دو بر انجام این کار است؛ باید همه عوامل را در نظر گرفته و اطلاعات کافی را داشته باشند. همچنین در این دوران نیز می‌توانند از یک روانشناس برای کم کردن اضطراب و یا نحوه برخورد صحیح با این موضوع، کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه  رابطه جنسی در دوران عقد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

آیا داشتن رابطه جنسی در دوران عقد ضروری است؟

داشتن یا نداشتن رابطه جنسی در دوران عقد کاملا بستگی به شرایط افراد دارد و یک تصمیم شخصی است. اما به هرحال این رابطه در این دوران باعث شناخت جنسی، افزایش صمیمیت و علاقه و همچنین برطرف شدن نیازجنسی دوران عقد خواهد شد.

منبع: رابطه جنسی در دوران عقد | آیا دوران عقد نزدیکی داشته باشیم؟



:: برچسب‌ها: رابطه جنسی در دوران عقد | آیا دوران عقد نزدیکی داشته باشیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افسردگی نهفته یا پنهان یکی از اختلالاتی است که افراد در ظاهر شاد هستند. کارهای روزانه خود را انجام می‌دهند. حتی راضی به نظر می‌رسند. اما در تنهایی هایشان؛ روحشان با افسردگی درگیر است. این اختلال منجر به ناراحتی و غم طولانی مدت در رابطه با اشتیاق فعالیت های مهم است. این نوع افسردگی با نوع افسردگی آشکار متفاوت است. تفاوت این دو نوع این است که در افسردگی پنهان فرد نشانه های خود را بروز نمی‌دهد. و اطرافیان متوجه افسردگی او نمی‌شوند. حتی این افراد به دلیل اینکه عادی به نظر بیایند، بسیار سخت تلاش می‌کنند. اگر شما نیز به کارهای روزانه خود می‌رسید، منتهی در خلوت روحتان تسخیر افسردگی می‌شود؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید.

منبع: افسردگی نهفته | افسردگی پنهان چه عوارضی دارد؟

افسردگی نهفته یا پنهان چیست؟

افسردگی نهفته یا افسردگی پنهان یک اختلال خلقی است که در طولانی مدت به غم و اندوه منجر می‌شود. در افسردگی پنهان فرد تمامی کارهای روزانه خود را انجام می‌دهد. از زندگی رضایت دارد و شاد به نظر می‌رسد؛ اما هنگام تنهایی در دام افسردگی می‌افتد. تفاوت افسردگی پنهان با افسردگی آشکار نیز در این است. که افراد مبتلا به افسردگی پنهان نشانه های خود را بروز نمی‌دهند. و برای جلوگیری از بروز علائم، به سختی تلاش می‌کنند.

اما با برخی از نشانه ها می‌توانید به افسردگی نهفته پی ببرید. مثلا اگر فرد قبلا خیلی پر حرف بوده است، الان بسیار کم حرف است. اما تنها با این نشانه نمی‌توانید بگویید که فرد مبتلا به افسردگی پنهان است. حتما باید مدت طولانی و همراه با نشانه های دیگر این علائم نمایان شود. در این مقاله سعی کرده ایم راجع به افسردگی پنهان به طور کامل توضیح دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر از افسردگی پنهان تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

نشانه های افسردگی نهفته

افراد مبتلا به افسردگی نهفته از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند که به صورت آشکارا وجود ندارد. به همین دلیل تشخیص این بیماری دشوار است. البته که علائم باید بیش از دو هفته وجود داشته باشد. برخی از نشانه های افسردگی پنهان را در این بخش مقاله توضیح داده‌ایم.

???? کاهش شدید عزت نفس

???? گریه های مداوم

????ناراحتی های طولانی مدت بیش از دو هفته

???? عدم علاقه به کارها و افراد

???? تغییرات ناگهانی رفتاری و شخصیتی

????درد در نقاط مختلف

???? مشکلات گوارشی

???? کاهش میزان خنده

????افزایش جدیت

???? پشت گوش انداختن کارها

???? عدم مسئولیت پذیری

????اعتیاد به کار

???? فعالیت های اجتماعی

???? کاهش بهره وری در کارها

????گفتگوی منفی در افکار و با خود

???? خستگی مداوم

???? میزان انرژی کم

????تغییر در الگوی خواب

???? تغییر اشتها

???? کاهش شدید وزن

????گرایش به مواد مخدر

???? بد خلقی

???? واکنش سریع به هرچیزی

????احساس ناامیدی

???? اختلال حافظه

???? کاهش تمرکز

????کاهش یا عدم علاقه به رابطه جنسی

???? احساس بی ارزشی

افسردگی نهفته در مردان

افسردگی نهفته در مردان معمولا با برخی از نشانه های مخصوص نمایان می‌شود. در این بخش مقاله راجع به بارز ترین نشانه های افسردگی پنهان در مردان صحبت کرده ایم.

???? اضطراب

???? پرخاشگری

????بی علاقگی به شغلی

???? کاهش میل جنسی

???? عصبانیت

????عدم علاقه به اعضای خانواده

???? افکار خودکشی

???? تمایل به رفتارهای پر خطر

????عدم علاقه به دوستان

???? انزوا

???? سوء مصرف مواد

????گرایش به مواد مخدر

افسردگی پنهان در زنان

بر اساس آمارها، خانم ها دو برابر آقایان به افسردگی دچار می‌شوند. اما در برخی از زمان ها مانند قاعدگی، تغییرات هورمونی، بارداری، عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی خانم ها به افسردگی نهفته دچار می‌شوند. اما این به بدان معنا نیست که در شرایط و موقعیت های دیگر خانم ها به افسردگی دچار نمی‌شوند.

عوامل افسردگی نهفته

افسردگی نهفته به دلایل مختلفی بروز می‌یابد. که در این بخش مقاله سعی کرده‌ایم راجع به مداول ترین عوامل ابتلا به افسردگی پنهان توضیح دهیم.

???? اتمام رابطه عاطفی

???? توجه بیش از اندازه به قضاوت اطرافیان

????تلاش برای جلب رضایت دیگران

???? انتظارات غیر واقعی از خود

???? درگیری بسیار زیاد با فضای مجازی

????مقایسه زندگی خود با دیگران

???? عدم رضایت درونی از زندگی

???? آسیب های دوران کودکی

????استرس مزمن

???? مرگ عزیزان

???? تغییرات شدید و ناگهانی در زندگی

دلیل مخفی کاری افراد با افسردگی پنهان چیست؟

به نظر شما دلیل اینکه افراد با افسردگی پنهان مخفی کاری می‌کنند چیست؟ در این بخش مقاله راجع به دلیل مخفی کاری این افراد توضیح داده ایم.

❌ عدم اعتماد به پزشک

❌ عدم توجه به بیماری

❌ترس از پیامدهای مشکل

❌ خجالت از بیان مشکل

❌ عدم تمایل به مصرف دارو

خطرات افسردگی پنهان چیست؟

اگر افسردگی نهفته درمان نشود خطرات بسیاری را به دنبال دارد. که در این بخش مقاله راجع به خطرات افسردگی پنهان توضیح داده ایم.

???? سکته

???? آلزایمر

????دیابت

???? بیماری های قلبی و عروقی

???? پوکی استخوان

درمان افسردگی پنهان

افسردگی نهفته یا پنهان نیز مانند افسردگی آشکار درمان یکسانی دارد. در این نوع افسردگی فرد باید نشانه های خود را شناسایی کند و به روانشناس مراجعه کند. در این بخش مقاله راجع به درمان افسردگی پنهان صحبت کرده ایم.

???? روان درمانی

یکی از روش های مهم درمان افسردگی نهفته، روان درمانی است. در جلسات روان درمانی بیمار تحت نظر روان درمانگر قرار می‌گیرد و با کمک درمان هایی مانند درمان شناختی رفتاری و … درمان می‌شود. البته که بر اساس تشخیص روانشناس، نوع درمان این افراد مشخص می‌شود. با کمک روان درمانی افراد به توانمندی های خود پی می‌برند و توانایی سازش با محیط را آموزش می‌بینند.

???? دارو درمانی

دارو درمانی اگر برای درمان افسردگی نهفته انجام شود، بهتر است که همراه با روان درمانی باشد. در دارو درمانی، پزشک با بررسی نشانه ها و عوامل مختلف بیمار داروهای مناسب برای او تجویز می‌کند. 

کلام آخر

افسردگی نهفته نوعی از افسردگی است که با نام افسردگی پنهان نیز شناخته می‌شود. همانطور که گفته شد، این افراد نشانه های مختلفی از خود بروز می‌دهند و ممکن است تجربیات یکسانی داشته باشند. که این تجربیات به دلیل عوامل ابتلای متفاوت است. اما به دلیل اینکه این افسردگی از تشخیص بسیار سختی برخوردار است. حتما در صورت مشاهده علائم از روانشناس کمک بگیرید. تا نشانه ها شدت نگیرد. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی نهفته می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: افسردگی نهفته | افسردگی پنهان چه عوارضی دارد؟



:: برچسب‌ها: افسردگی نهفته | افسردگی پنهان چه عوارضی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پرخاشگری نوجوان برای همه رده های سنی رخ داده است. زمانی که فرد به دوره بلوغ وارد می‌شود، پرخاشگری او نیز افزایش می‌یابد. پرخاش نوجوان بخشی از رشد طبیعی است. اما اگر این پرخاش همواره ادامه داشته باشد و به شیوه ای باشد که باعث آزار خانواده و اطرافیان باشد، عواقب خوبی به همراه نخواهد داشت. خانواده ها باید از روش های اصولی و نوین تربیت آگاه شوند و برای رشد شخصیت کودک از روش های مناسب استفاده کنند. و باید فوری در رابطه با درمان و نحوه برخورد آن از متخصص روانشناس کمک بگیرید.

منبع: پرخاشگری نوجوان چه درمانی دارد | رفتار با نوجوان پرخاشگر

پرخاشگری نوجوان چیست؟

پرخاشگری نوجوان زمانی بروز می‌یابد که نوجوان در راه رسیدن به اهداف خود با مانع روبرو شود. در واقع پرخاشگری، واکنش و پاسخ به ناکامی ها می‌باشد. نوجوان با رفتار پرخاشگرانه به طور موقت آرام می‌شود اما پس از مدتی با احساس پشیمانی مواجهه می‌شود. اما همیشه به خاطر داشته باشید که پرخاش نوجوان یک امر طبیعی است. زمانی که والدین فرزندان پرخاشگر دارند، باید روش های برخورد با آنها را بدانند و در جهت بهبود شرایط اقدام کنند. بهتر است که والدین برای جلوگیری از پرخاش حتما از روانشناس نوجوان کمک بگیرند تا از روش های نوین تربیت آگاه شوند.

دلایل پرخاشگری نوجوان

پرخاشگری‌نوجوان به دلایل مختلفی به وجود می‌آید. برای ریشه یابی، حتما باید از دلایل پرخاش نوجوان اطلاع داشته باشید. و سپس به درمان آن بپردازید. در این بخش مقاله راجع به دلایل پرخاشگری‌نوجوان توضیح داده ایم.

???? پرخاشگری از دوران کودکی

یکی از دلایل پرخاشگری نوجوان، به دوران کودکی او باز می‌گردد. در این شرایط نوجوان از دوران کودکی همراه با خود رفتارهایی دارد. که در سن نوجوانی با شدت بالاتری خود را نشان می‌دهد. 

???? تغییر در سطح هورمون های جنسی

تغییر در سطح هورمون های جنسی از دیگر دلایل پرخاشگری نوجوان است. تغییرات هورمونی روند طبیعی رشد هستند و به راحتی بر خلق و خو تاثیر می‌گذارد.

???? سوء استفاده جنسی

سوء استفاده جنسی از دلایل مهم پرخاشگری نوجوان است. نوجوانانی که در معرض آزار جنسی و تجاوز قرار گرفته اند، خشم و پرخاش بیشتری نسبت به دیگر نوجوانان نشان می‌دهند. 

???? ضربه به سر

گاهی اوقات پرخاشگری نوجوان به دلیل ضربه به سر نوجوان است. و این پرخاش ریشه در آسیب های مغزی دارد. همچنین تنبیه جسمی، تنبیه فیزیکی و فاکتورهای ژنتیکی از موارد بروز پرخاش در نوجوان هستند.

???? حساسیت غذایی

حساسیت غذایی یکی از دلایل پرخاشگری نوجوان است. حتی حساسیت های غذایی در بیش فعالی، تحریک پذیری، اضطراب و خستگی نوجوان دخیل هستند. مواد غذایی مانند ترکیبات آلرژی زا مانند گلوتن، شکر، لبنیات و … موثر هستند.

???? مصرف مواد مخدر و الکل

مصرف الکل و مواد مخدر در بروز پرخاشگری‌نوجوان دخیل است. مصرف این مواد اثرات منفی به دنبال دارد و باعث تصمیم گیری های ضعیف در نوجوان می‌شود.

???? دیگر علل ایجاد پرخاشگری نوجوان

???? وجود پارامترهای ژنتیکی

???? سابقه پرخاشگری خانواده

????توهین به نوجوان

???? نادیده گرفتن علایق

???? صحبت با لحن تحکم آمیز

????اجبار به نوجوان برای انجام فعالیت های مختلف

درمان پرخاشگری نوجوان

درمان پرخاشگری نوجوان با درصد بالایی به رفتارها خانواده بستگی دارد. زمانی که والدین از خود رفتارهای مناسب نشان نمی‌دهند، پرخاش نوجوان شدید تر می‌شود. به همین دلیل برای برخورد با نوجوان حتما باید به آگاهی برسید و روش های اصولی را پیاده سازی کنید. در این بخش مقاله راجع به روش های برخورد و درمان پرخاشگری‌نوجوان توضیح داده ایم.

✨ صبور باشید | پرخاشگری نوجوان

یکی از راه های مهم و اصلی در برخورد با پرخاشگری نوجوان، صبر است. والدین باید با صبوری با نوجوان خود برخورد کنند. اگر مانند نوجوان پرخاش داشته باشند، هرگز صلح و آرامشی بین آنها رخ نخواهد داد. بنابراین اولین و مهم ترین اقدام، صبوری کردن است.

✨ گوش شنوا داشته باشید

همه نوجوانان به دنبال درک هستند. به همین دلیل باید گوش شنوا داشته باشید. برای اینکه پرخاشگری نوجوان را کاهش دهید؛ باید به حرف ها و خواسته های او گوش دهید. اگر همچین کاری را همیشه انجام دهید، به مرور زمان نوجوان آموزش خواهید دید که به جای پرخاشگری، با شما به صورت مسالمت آمیز صحبت کند. 

✨ او را تنها بگذارید | پرخاشگری نوجوان

اگر والدین به این درک برسند که نوجوانان نیاز به تنهایی دارند؛ میزان پرخاشگری‌نوجوان نیز کاهش می‌یابد. به همین دلیل لازم است که نوجوان را تنها بگذارید و در شراط عصبانیت از او بخواهید که به تنهایی به رفتارهای خود فکر کند.

✨ زمان آرامی، با نوجوان صحبت کنید

زمانی که فرزندتان از تنهایی خود بیرون آمد، برای کاهش پرخاشگری نوجوان حتما با او صحبت کنید. صحبت با نوجوان به مرور زمان او را متوجه خواهد کرد که شما با پرخاشگری حرف های او را متوجه نمی‌شوید و تنها راه ممکن، مکالمه آرام است.

✨ هرگز از تنبیه استفاده نکنید

اگر قصد دارید که با نوجوان به شیوه تند برخورد کنید، باید آماده پرخاشگری شدیدتر او باشید. برای کاهش پرخاشگری نوجوان هرگز نباید او را تنبیه کنید. تنبیه نوجوان مساوی با افزایش تند خویی اوست. نه تنها نوجوان در این شرایط بهبود نمی‌یابد. بلکه شرایط روحی او آسیب های جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

✨ هرگز نوجوان را تحقیر نکنید | پرخاشگری نوجوان

یکی از راه های کاهش پرخاشگری‌نوجوان، عدم تحقیر اوست. والدین باید شرایط نوجوان را درک کنند و برای کمک به او تلاش کنند. اگر نوجوان درک نشود و مورد تحقیر قرار بگیرد؛ با شدت بالاتری از خود پرخاش نشان خواهد داد.

✨ از روانشناس نوجوان کمک بگیرید

یکی از مهم ترین کارهایی که والدین باید برای پرخاشگری نوجوان انجام دهند، کمک از روانشناس است. روانشناس نوجوان با بررسی دلایل این رفتار نوجوانان، به والدین کمک خواهند کرد تا از روش های نوین و اصولی برای برخورد با نوجوان استفاده کنند.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، نوجوانی دوران حساسی است. و پرخاشگری نوجوان یکی از طبیعی ترین روند های رشد است. به دلیل تغییرات هورمونی و دوران بلوغ، نوجوانان حساسیت های شدیدی از خود نشان می‌دهند که باعث نگرانی والدین می‌شود. به همین دلیل برای رهایی از این نگرانی ها، حتما باید از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پرخاشگری نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: برچسب‌ها: پرخاشگری نوجوان چه درمانی دارد | رفتار با نوجوان پرخاشگر ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با دوست دختر از اتفاقات قابل پیش بینی در رابطه است. امروزه رابطه میان دختران و پسران، شکل های مختلفی به خود گرفته است؛ که دوستی قبل از ازدواج یکی از انواع آن است. در واقع اینکار برای درک و شناخت بیشتر میان زوجین است. افراد نیازدارند تا قبل از ازدواج زمانی را با یکدیگر گذرانده و با یکدیگر در ارتباط باشند. اما مدت زمان آشنایی و یا چند ویژگی سطحی برای ازدواج و یا ادامه رابطه، کافی نیست. گاهی افراد بسیار عجولانه در این مورد تصمیم گرفته و آثار بدی را تجربه می‌کنند. به همین دلیل بهتر است بیشتر در مورد ازدواج با دوست دختر خود فکر کنید و جوانب مختلف را در نظر داشته باشید. 

منبع: ازدواج با دوست دختر

ازدواج با دوست دختر

طبیعی است که قبل از ازدواج با دوست، دچار سردرگمی ها و تردیدهایی شوید. حتی شاید بعد از مدت زمان زیادی، هنوز به شناخت کافی از شریک خود نرسید. اما این دلیل خوبی برای ازدواج نکردن نیست. از طرف دیگر دوستی با ازدواج کاملا متفاوت بوده و باید به مسائل مختلفی در آن توجه کرد. بروز تعارضاتی میان تفکر منطقی با احساسات، عادی بوده؛ اما در ازدواج، که تصمیم بزرگی است، باید هر دو را در نظر داشت.

عوامل موثر بر ازدواج با دوست دختر

قبل از تصمیم گیری بر ازدواج با دوست دختر، باید حتما به نکاتی توجه کرد. ازدواج با روش مدرن نیز، آداب خودش را دارد. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که با اولین فردی که وارد رابطه می‌شوند؛ مناسب ازدواج خواهد بود و یا بر اساس احساسات تصمیم می‌گیرند. اما عوامل زیادی در این مورد دخیل هستند. 

1️⃣تناسب سنی و تحصیلات

زوجین باید از نظر سن و تحصیلات به با یکدیگر تناسب داشته باشند. برخی تصور می‌کنند که سن فقط یک عدد است و یا تحصیلات مهم نیست. اما برای ازدواج با دوست دختر، با او تفاوت سنی و یا تحصیلات زیادی دارید؛ احتمال بروز مشکلات میان شما، بیشتر است. در هر صورت، افرادی که تشابهات بیشتری در هر زمینه با یکدیگر داشته باشند؛ تفاهم و سازگاری بیشتری نیز با هم خواهند داشت.

2️⃣تشابه فرهنگی و اقتصادی

قبل از ازدواج با دوست دختر باید به تشابهات فرهنگی و اقتصادی نیز بیاندیشید. اگر فاصله طبقاتی شما با دختری که به او علاقمند هستید؛ زیاد باشد؛ و یا فرهنگ های بسیار متفاوتی داشته باشید؛ رسیدن به اشتراک برایتان دشوار خواهد شد. در برخی موارد، تنها ملاک افراد برای ازدواج، سطح اقتصادی است. اما به زودی متوجه خواهید شد که برای داشتن یک زندگی مشترک موفق، فقط نباید به ثروت افراد اهمیت داد.

3️⃣یکسان بدون هدف رابطه

در روابطی که قبل از ازدواج شکل می‌گیرند؛ همه افراد، هدف یکسانی ندارند. برای مثال قصد شما از دوستی، ازدواج با دوست دختر است. اما طرف مقابلتان همچین برنامه ای ندارد؛ و مقاصد دیگری برای خود در نظر دارد. اگر این اهداف همسو نباشند؛ ازدواج شکل نخواهد گرفت. همچنین در خود رابطه نیز مشکلاتی بروز می‌کند.

4️⃣اعتماد

اعتماد اصل مهمی برای ازدواج با دوست دختر است. بسیاری از پسران به دلیل مسائلی که خود تجربه کرده اند؛ همیشه به شریک خود مشکوک هستند. این تردیدها در طولانی مدت، به روان افراد آسیب خواهد زد. احساس سوظن در اینگونه روابط بسیار دیده می‌شود که به عنوان یک پیش آگهی منفی نسبت به ازدواج تلقی می‌گردد. البته اعتماد بیش از حد به افراد نیز شما را آسیب پذیر خواهد کرد. اما این به معنی زدن عینک بدبینی نیست. در روابط خود اعتدال را رعایت کرده و از بروز بی اعتمادی جلوگیری کنید.

5️⃣احساسات

احساسات بخش مهمی از ازدواج با دوست دختر است. در واقع اگر به او علاقه ای نداشته و فقط به دلایل دیگر مایل به ازدواج با او باشید؛ ازدواج شما به شکست منجر خواهد شد. عده ای معتقدند که ازدواج با منطق، نتایج بهتری را در بر خواهد داشت. اما اینگونه نیست و همیشه باید افراد با عشق و محبت زندگی مشترک خود را آغاز کنند. علاقه شاید با گذر زمان ایجاد شود اما مسیر دشوار تری برایتان ایجاد خواهد کرد. اگر فقط به این دلیل تصمیم به ازدواج گرفته اید که مدت زیادی از رابطه تان گذشته  و یا تحت فشار خانواده هستید؛ در این مورد بیشتر فکر کنید.

ویژگی های دختر مناسب برای ازدواج

معیار های فردی متفاوت است و احتمالا هرویژگی برای یک نفر جذاب خواهد بود. اما به هر حال برخورداری از برخی از خصوصیات برای ازدواج چه برای دختر و چه برای پسر، ضروری خواهد بود. این خصوصیات اخلاقی تضمین کننده ازدواج موفق و یا خوشبختی نیستند؛ اما تاثیر زیادی در دوام زندگی مشترک خواهند داشت.

????استقلال

مستقل بدن چه از نظر مالی و چه نظر روانی، یکی از صفات مهم برای دختر مناسب ازدواج است. در حقیقت در ازدواج با دوست دختر مستقل خود، اطمینان دارید که او به دلیل برطرف کردن نیازهای روانی و یا بهره کشی مالی، با شما در رابطه نیست. استقلال به معنی بی توجهی و یا کنترلگری در رابطه نیست. بلکه چنین فردی اعتماد به نفس بالایی دارد و از پس خودش برمی‌آید.

????سلامت روانی و جسمانی

برخورداری از سلامت روانی و جسمانی برای ازدواج با دوست دختر، ضروری خواهد بود. عدم وجود سلامت روانی، باعث شکل گیری یک رابطه تاکسیک خواهد شد که افراد را دچار علاقگی می‌کند. از طرف دیگر برخورداری از سلامت جسمانی یکی از ملزومات ازدواج است. مشکلات جسمانی بر عملکرد جنسی نیز تاثیر خواهند داشت.

????قناعت

قناعت در زندگی مشترک یکی از عوامل موثر برای دوام و آرامش در ازدواج با دوست دختر خواهد بود. در دوران آشنایی می‌توان به این اخلاق افراد پی برد. خیلی از افراد، قناعت را با خساست اشتباه می‌گیرند و از طرف مقابل انتظار دارند که هیچ پولی خرج نکند. اگر فرد در زندگی قانع نباشد؛ در رزوهای سخت کنار شما نخواهد ماند و فقط به فکر منفعت خود خواهد بود. همچنین برخورداری از هوش مدیریت مالی در دختران، یکی از ویژگی های مثبت برای آنان محسوب می‌شود.

????حمایت و همدلی

ازدواج فقط روزهای خوش و تفریح نیست. یک دختر مناسب برای ازدواج باید دارای روحیه حمایتگری و همدلی باشد. او به حرفهای شما در هنگام سختی ها گوش داده و مهارت های لازم برای ارتباط موثر را خواهد داشت. در ازدواج با دوست دختر باید برای زمان مشکلات نیز آماده باشید و در هر شرایطی کنار یکدیگر بمانید. برخی تصور می‌کنند که بعد از ازدواج هم می‌توان مانند دوران دوستی رفتار کرد. اما ازدواج نیاز به آمادگی بیشتری دارد و افراد باید قبل از شروع این دوران، به خوبی برای آن آماده شوند.

سخن پایانی

انتخاب همسرمناسب برای ازدواج، کار دشواری خواهد بود. هیچ فردی کامل نیست و باید با توجه به اولویت و معیارها تصمیم گیری کرد. برخی تصور می‌کنند که ازدواج با دوست دختر قطعا به خوشبختی منجر خواهد شد؛ چراکه افراد مدت زمان زیادی را بایکدیگر در ارتباط بوده اند. اما نوع ازدواج، در آینده آن تاثیری ندارد. افراد برای کسب مهارت های مربوط به ازدواج می‌توانند از یک مشاور کمک گرفته و یا حتی برای تصمیم گیری در این مورد نیز با او مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با دوست دختر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

افراد برای ازدواج با دوست دختر باید به چه نکاتی توجه کنند؟

تصمیم گیری در این مورد کاملا به عهده زوجین است و در این شرایط باید به نکات زیادی توجه داشته باشند. برای مثال تناسب سنی، فرهنگی، اقتصادی، تحصیلات، رضایت خانواده ها، یکسان بون هدف رابطه، احساسات و اعتماد، عواملی هستند که قبل از ازدواج با دوست دختر باید به آنها دقت کرد.

منبع: ازدواج با دوست دختر



:: برچسب‌ها: ازدواج با دوست دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پرخوری عصبی یا بولیمیا نوعی اختلال در خوردن و یا مکانسیمی در مقابله با استرس محسوب می‌شود. افراد برای کنترل استرس خود از روش های مختلفی استفاده می‌کنند. پرخوری عصبی نیز یکی از این روش ها است که نه تنها موجب کاهش اضطراب افراد نمی‌شود؛ بلکه عوارض زیادی را نیز برای آنها ایجاد خواهد کرد. در واقع هنگام شروع این رفتار هیچ گونه احساس گرسنگی وجود ندارد؛ بلکه فقط به دلیل عوامل روانی این اتفاق می‌افتد. در این نوع از پرخوری فرد بیش از اندازه و در مدت زمان کوتاهی، غذا می‌خورد. این رفتار گاهی چندبار در هفته نیز تکرار می‌شود. اختلالات خوردن بسیار تحت تاثیر سلامت روان و دیگر اختلالات هستند. 

منبع: پرخوری عصبی | سریعترین راه درمان پرخوری عصبی

پرخوری عصبی

پرخوری عصبی نوعی الگوی غذایی نامناسب است که انواع مختلفی نیز دارد. در واقع این افراد به غیر از سه وعده غذایی، هر زمان که درطول روز دچار استرس شوند؛ به صورت افراطی شروع به غذا خوردن می‌کنند. معمولا آمار ابتلا به این اختلال در میان زنان بالاتر است و همچنین در سنین نوجوانی نیز بیشتر دیده می‌شود.

این دسته افراد معمولا وزن طبیعی داشته اما به شدت خود را در مورد شکل بدنی و ظاهرشان مورد قضاوت قرار می‌دهند. اعتماد به نفس پایینی دارند و یا با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

علت پرخوری عصبی چیست؟

هنوز علت مشخصی برای پرخوری عصبی وجود ندارد. اما مجموعه ای از عوامل ژنتیکی و محیطی می‌توانند در آن دخیل باشند. در واقع اصلی ترین علت این اختلال نداشتن مهارت کنترل اضطراب است. چراکه اگر افراد بتوانند در موقعیت های مختلف اضطراب خود را کنترل کنند؛ به این بیماری دچار نخواهند شد. به طور کلی برخی از علل پرخوری عصبی در افراد شامل موارد زیر می‌شود.

????علل جسمانی

علاوه بر تاثیر ژنتیک و وراثت بر پرخوری عصبی، شواهد حاکی از آنند که هورمون ها نیز در این موضوع موثر هستند. برای مثال سروتونین یکی از هورمونهای موثر در رفتارهای نامنظم غذاخوردن است. هورمون های جنسی در زنان هم شاید بروز رفتار پرخوری شوند. برای مثال بیشتر زنان مبتلا به سندروم پلی کیستیک، بی نظمی در اشتها را تجربه خواهند کرد.

????عوامل محیطی

محرک های محیطی و عوامل اجتماعی و فرهنگی تاثیر زیادی بر تصویر بدنی و همچنین اختلالات خوردن دارند. در واقع رسانه ها برای افراد معیارهای زیبایی را تعیین می‌کنند و هرکسی که مانند آنها نباشد؛ زیبا نیست. به دلیل حساسیت سن نوجوانان و تاثیرپذیری آنها از رسانه ها، پرخوری عصبی در آنها بیشتر دیده می‌شود.

همچنین برخی از تحقیقات نشان دهنده رابطه بین سواستفاده جنسی با پرخوری عصبی هستند. همچنین این رفتار بعد از تجاوز جنسی بیشتر از بی اشتهایی عصبی دیده می‌شود. حتی در این مورد هم پرخوری عصبی، حاصل از استرس بعد از تجاوز جنسی است.

تشخیص پرخوری عصبی

قطعا برای پیگیری و شروع فرایند درمان، در ابتدا باید تشخیص دقیق پرخوری عصبی صورت گیرد. طبق معیارهای تشخیصی آخرین نسخه کتابچه راهنمای تشخیصی آماری DSM، دوره های تکراری پرخوری در که فرد بدون اراده شروع به غذا خوردن می‌کند و با اقدامات نامناسب برای جلوگیری از افزایش وزن همراه است؛ یکی از معیارهای تشخیص خواهد بود.

این رفتارها باید حداقل یکبار در هفته و در طول سه ماه بدون هیچ گونه وقفه ای اتفاق بیافتد. معمولا در پرخوری عصبی، رفتار پاکسازی بیشتر اتفاق می‌افتد. به این معنا که فرد بعد از خوردن مقدار زیادی غذا خود را مجبور به استفراغ یا مدفوع کردن می‌کند. برای مثال داروهای مسهل میخورد و یا انگشت در حلق می کند تا بالا بیاورد.

عوارض پرخوری عصبی

پرخوری عصبی نه تنها باعث بروز عوارض جسمانی می‌شود؛ بلکه عواقب روانی نیز برای افراد خواهد داشت. معمولا بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا هستند؛ بعد از این رفتار احساس گناه و پشیمانی می‌کنند و با رفتارهای اشتباه اینکار را جبران می‌کنند. برخی از عوارض این اختلال شامل موارد زیر می‌شود.

◀مشکل فشارخون

◀بیماری های قلبی عروقی

◀چاقی

◀سردردهای میگرنی

◀اختلال در خواب

◀مشکلات گوارشی

◀پوسیدگی دندانها

درمان پرخوری عصبی

موثر ترین راه برای درمان پرخوری عصبی، افزایش اعتماد به نفس و یا کنترل اضطراب است. اما این اقدامات به راحتی انجام نمی‌شوند و نیاز به کمک یک مشاور و حمایت اطرافیان نیز هست. این مشکل کاملا درمان پذیر بوده و قابل کنترل است. در این مسیر قدم به قدم عمل کرده و از انجام اقدامات افراطی مثل غذاخوردن برای مدت زمان طولانی خودداری کنید.

⭕شناسایی عوامل استرس زا

در اولین قدم، عوامل استرس زا را شناسایی کنید. در واقع همیشه به دلیل اتفاق و یا محرک خاصی فرد رفتار پرخوری عصبی را آغاز می‌کند. برای مثال هر زمان که به امتحانات خود می‌اندیشد؛ استرس زیادی تجربه کرده و غذاخوردن را شروع می‌کند. بعد از شناسایی این موضوع باید نحوه برخورد صحیح با آن را بیاموزید. قطعا با غذاخوردن، در امتحانات موفق نخواهید شد. پس باید به طور منطقی فکر کرده و به جای یخچال، به سراغ کتاب های خود بروید.

⭕جایگزینی

پرخوری عصبی را با عادات های مفید دیگری جایگزین کنید. از طرف دیگر احتمالا در مواقع استرس زا به سراغ موادغذایی محرک و شیرین خواهید رفت. در این شرایط نه تنها باید مواد غذایی را جایگزین کنید؛ بلکه به طورکلی با بروز اضطراب، خود را به کار دیگری مشغول کنید. با عوض کردن مواد غذایی با خوراکی های سالم، اگر هم مقدار زیادی از آنها را بخورید؛ عوارض آنها برای بدن، کمتر خواهد بود. پیاده روی، کتاب خواندن یا فیلم دیدن، استحمام، صحبت با اعضای خانواده و مشغول کردن دست ها از راهکارهای جایگزین برای این اختلال هستند.

⭕دارودرمانی

برای درمان دارویی پرخوری عصبی و همچنین کاهش عوارض آن، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. معمولا داروهایی که در این زمان تجویز می‌شوند شامل داروهای ضدافسردگی ، مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین، بوپروپیون و توپیرامات می‌شود. از مصرف خودسرانه و یا تغییر دوز این داروها خودداری کرده و همچنین مصرف دارو را در کنار روش های دیگر شروع کنید. 

⭕مراجعه به روانشناس

اگر موفق به کنترل اضطراب خود نشدید؛ حتما در این زمینه از یک روانشناس کمک بگیرید. همچنین مشاور با درمان اختلالات همزمان مثل افسردگی احتمال بروز مجدد پرخوری عصبی را کاهش خواهد داد. مشکلاتی مثل کمبود اعتماد به نفس و یا اختلال خود زشت انگاری نیز با کمک روانشناس درمان خواهند شد. او عوامل زمینه ساز و ماشه چکان را در این اختلال شناسایی کرده و با ارائه تمریناتی از این بیماری جلوگیری خواهد کرد. 

سخن پایانی

امروزه لاغری و یا داشتن اندامی زیبا، تبدیل به یک معضل اجتماعی شده است و افراد از روش های غیراستانداردی در این زمینه استفاده می‌کنند. اما پرخوری عصبی فقط به دلیل لاغری یا چاقی نیست. بلکه برخی از اختلالات روان و یا استرس های روزانه نیز، این مشکل را ایجاد خواهد کرد. در صورت ابتلا به این مشکل، از کمک گرفتن از پزشک و مشاور خجالت نکشید و حتما برای درمان اقدام کنید. متوقف کردن چرخه خوردن مقداری غذا و تخلیه آن، کار آسانی نیست. اما با کمک راهکارهای ارائه شده، می‌توان آن را کنترل کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه پرخوری عصبی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

قرص مناسب برای درمان پرخوری عصبی کدام است؟

برای درمان دارویی اختلال پرخوری عصبی باید به پزشک مراجعه کنید. اما معمولا داروهای ضدافسردگی، مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین، بوپروپیون و توپیرامات، برای درمان تجویز می‌شوند.

منبع: پرخوری عصبی | سریعترین راه درمان پرخوری عصبی



:: برچسب‌ها: پرخوری عصبی | سریعترین راه درمان پرخوری عصبی ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پیدا کردن دوست دختر یکی از موضوعاتی است که به تازگی ذهن جوانان را به خود درگیر کرده است. داشتن گرایش به جنس مخالف یک نیاز ذاتی بوده و بسیاری افراد روابط خود را قبل از ازدواج آغاز می‌کنند. اینکار قطعا معایب و مزایایی خواهد داشت. افراد در مرحله ای از زندگی، احساس نیاز برای برطرف کردن نیازهای جسمی و روانی شان، می‌کنند. البته این نیاز همیشه به ازدواج ختم نمی‌شود. پیدا کردن فردی مناسب برای برقراری ارتباط، کار دشواری است و نمی‌توان به هرکسی، اعتماد کرد. اما به هر حال باید برای آن تمرین کرده و مهارت های لازم را بیاموزید. در این مقاله روش های برقراری ارتباط با جنس مخالف و عوامل موثر بر آن را بررسی خواهیم کرد. برای اطلاع از ویژگی های دوستی های قبل از ازدواج کلیک کنید.

منبع: پیدا کردن دوست دختر | از کجا دوست دختر پیدا کنیم

پیدا کردن دوست دختر

معمولا پسران به دلیل ویژگی های برونگرایانه ای که دارند؛ کمتر در پیدا کردن دوست دختر به مشکل می‌خورند. در واقع افراد با حضور در گروه های مختلف، روابط خود را تشکیل می‌دهند و دوستانی پیدا می‌کنند. پس در قدم اول در اطرافیان خود به دنبال پیدا کردن دوست برای رابطه باشید. از طرف دیگر این فرهنگ هنوز در بسیاری از خانواده ها مورد قبول نیست؛ و نظرات مختلفی در مورد آن وجود دارند. برای جلوگیری از ایجاد رابطه تاکسیک کلیک کنید.

چگونگی پیدا کردن دوست دختر

پیدا کردن دوست دختر، مقدمه ای برای آشنایی قبل از ازدواج است. افراد از روش های مختلفی برای ایجاد این ارتباط دارند. اما به طور کلی وسایل ارتباطی و گسترش جوامع، اینکار را برای افراد راحتر تر کرده است. برخی از مکان هایی که افراد می‌توانند در آن فرد مورد نظر خود را پیدا کنند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

????پیدا کردن دوست دختر در شبکه های مجازی

امروزه فضای مجازی و به طور کلی وسایل ارتباطی، یکی از روش های رایج برای پیدا کردن دوست دختر هستند. افراد در این شبکه ها عکس افراد مختلف را تماشا کرده و با بخشی از زندگی آنها آشنا می‌شوند. اما فراموش نکنید که چیزی که در فضای مجازی وجود دارد؛ به طور کامل واقعی نیست. بهتر است برای شناخت بیشتر، با او معاشرت کردن و فقط بر اساس اطلاعات این فضا، تصمیم گیری نکنید.

????پیدا کردن دوست دختر در مکان های مختلف

طبیعی است که در مکانهای مختلفی با جنس مخالف خود، حضور پیدا کنیم. برای مثال دانشگاه، محل کار یا حتی در کلاس های گروهی مختلف. در همه این موقعیت ها، شاید به فردی علاقمند شده و تمایل به برقراری ارتباط بیشتر با آنها را داشته باشیم. اما مطرح کردن این پیشنهاد، و نه شنیدن، همیشه افراد را می‌ترساند. حتی اگر جواب رد هم بشنوید؛ بازهم اشکالی ندارد. به سراغ روش های دیگر رفته و روحیه خود را نبازید. برای اینکار نیاز به جل کردن توجه او به خود دارید.

روش های موثر برای پیدا کردن دوست دختر

برای پیدا کردن دوست دختر، برخورداری از برخی ویژگی های اخلاقی لازم است. افراد باید در قدم اول آداب معاشرت را رعایت کرده و به مرزها و ارشهای یکدیگر احترام بگذارند. این رفتار کاملا دو طرفه بوده و دختر و پسر هردو باید به اصولی پایبند باشند. در برخی موراد خودشان و در موارد دیگر خانواده ها وضع کننده این مقررات هستند.

????جلب کردن توجه او

برای برقراری ارتباط با دختر، در ابتدا باید نظر او را جذب کرده و او را متقاعد سازید تا شما را اننتخاب کند. برای اینکار باید از علایق او مطلع شوید و طبق آنها با او رفتار کنید. این به معنای تغییر دادن خودتان نیست. اما به هرحال باید نظرات فرد دیگری را نیز در رابطه، در نظر داشت. اگر قبلا تجربه پیدا کردن دوست دختر را نداشته اید و در زمینه اطلاعاتی ندارید. جای نگرانی وجود ندارد. فقط کافی است که از او به طور مستقیم در مورد خواسته ها و نیازهایش سوال کنید.

????آداب معاشرت را رعایت کنید.

دختران در مورد آداب معاشرت و اخلاقیات در رابطه، بسیار حساس هستند. رعایت ادب، صبوری در صحبت کردن، رعایت بهداشت شخصی، دوری از شوخی های افراطی، زبان بدن و… همگی اصولی هستند که در پیدا کردن دوست دختر بسیار موثرند. در ابتدا عجول نباشید و به خود و حتی او زمان دهید تا بیشتر یکدیگر بشناسید. با گذشت زمان، مسائل بیشتری را در مورد دختر متوجه شده و همین به شما کمک خواهد کرد.

????از او حمایت کنید

دختران به دلیل ویژگی های اخلاقی دارند؛ بیشتر آسیب پذیر بوده و نیاز به حمایت بیشتری دارند. از طرفی دیگر برخی از پسران در همان ابتدای رابطه قوانین غیرمنطقی و سختگیرانه ای برای دختر وضع می‌کنند که مانع از ایجاد علاقه می‌شود. همیشه نگاه بلند مدت تری به مسائل داشته و دوست دختر خود را برای موضوعات مختلف مورد تشویق قرار دهید. برای پیدا کردن دوست دختر باید حامی و مشوق باشید و از اینکار خودداری نکنید.

????جسارت داشته باشید.

جسور بودن را با رفتارهای بی ادبانه اشتباه نگیرید. جسارت و قاطع بودن برای پیدا کردن دوست دختر با زورگویی متفاوت هستند. از بیان کردن نیازها و خواسته هایتان در رابطه ترسی نداشته باشید. قطعا شما هم دارای نظراتی هستید که باید آنها را بیان کنید. برای اینکار باید ثبات اخلاقی داشته باشید؛ و سر حرف خود بمانبد. تعهد و وفاداری در رابطه، از جنبه های جسارت هستند. اما در اینکار زیاده روی نکنید تا فردی متعصب و دیکتاتور به نظر برسید.

????در ابراز احساسات زیاده روی نکنید

برخی از افراد در همان روزهای اول آشنایی، ابراز احساسات و علاقه خود را به طرف مقابل، آغاز می‌کنند. اینکار نه تنها برای دختران جذاب نیست؛ بلکه در مواردی باعث دفع آنها می‌شود. همیشه احساسات واقعی خود را بیان کرده و اعتدال را رعایت کنید. بدین معنی که اجازه دهید او نیز احساسات خود را به شما نشان دهد. نیازی به پیگیری بیش از اندازه برای بروز احساسات نیست. راه های بهتری در این زمینه مثل خریدن هدیه های کوچک و بی دلیل، نیز وجود دارند.

معایب و مزایای پیدا کردن دوست دختر

روابط خارج از رابطه زناشویی، همیشه دارای معایب و مزایایی هستند که با اطلاع از آنها باید در این مورد تصمیم گیری کرد. برخی از افراد فقط تحت تاثیر همسالان و دوستان خود برای پیدا کردن دوست دختر تلاش می‌کنند که اصلا دلیل مناسبی نیست.

⭕مزایا

آموختن مهارت های مختلف قبل از ازدواج

کاهش استرس و احساس شادی

گسترده شدن شبکه روابط

افزایش اعتماد به نفس

جلوگیری از احساس تنهایی

⭕معایب

بروز بی اعتمادی

بی علاقگی نسبت به ازدواج. برای اطلاع از علل مختلف ترس از ازدواج کلیک کنید.

افزایش تنش های روانی

ارضای نیازهای جسمانی و روانی به شکل غلط

همه موارد ذکر شده، کاملا به شخصیت افراد بستگی دارد و نمی‌توان آنها را تعمیم داد. چه بسا که همین روابط، گاهی پیش زمینه ازدواج هستند.

سخن پایانی

برای پیدا کردن دوست دختر مناسب، ابتدا باید خود را بشناسید. آشنایی با ملاک ها و روحیات خودتان به شما در این زمینه کمک بزرگی خواهد کرد. اینگونه روابط سبب درک و شناخت بیشتر افراد نسبت به همدیگر و حتی موضوعات مختلف می‌شود. شاید همه روابط منجر به ازدواج نشوند؛ اما نباید به این دلیل ارتباط خود را به طور کلی با جنس مخالف، قطع کرد. در همه روابط خود به ارزش ها پایبند باشید و از آسیب زدن به دیگران نیز پرهیز کنید. در این زمینه می‌توان از یک مشاور کمک گرفت و با توجه به راهنمایی های او عمل کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیدا کردن دوست دختر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

چگونه دوست دختر مجازی پیدا کنیم؟

امروزه یکی از راه ها برای پیدا کردن دوست دختر، شبکه های مجازی هستند. فراموش نکنید که همه چیز در این فضا واقعی نیست؛ و نمی‌توان براساس نوشته و یا عکس های افراد تصمیم گیری کرد. اما به هرحال در برقراری رابطه در این شبکه، ادب را رعایت کرده و زود دلبسته نشوید.

منبع: پیدا کردن دوست دختر | از کجا دوست دختر پیدا کنیم



:: برچسب‌ها: پیدا کردن دوست دختر | از کجا دوست دختر پیدا کنیم ,
:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خیانت دوست پسر یکی از اتفاقات آزاردهنده در رابطه است و اثرات بدی ایجاد خواهد کرد. بیشتران دختران نمی‌دانند تصمیم درست برای ادامه رابطه چیست. خیانت به هر دلیلی، افراد را بی اعتماد کرده و مصداق بارز بی تعهدی است. این رفتار یک بحران روانی برای افراد ایجاد می‌کند؛ که شاید تا مدت ها از بین نرود. خیانت همیشه به معنی رابطه نیست و افراد در مواجه با آن تصمیمات متفاوتی می‌گیرند. اطلاع از خیانت دوست پسر، یک بحران ویران کننده در روابط عاطفی است. واکنش هایی که افراد نسبت به این موضوع دارند بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود. در این مقاله به بررسی دلایل، نحوه برخورد و نشانه های خیانت دوست پسر، خواهیم پرداخت.

منبع: خیانت دوست پسر | علت و راه جلوگیری از خیانت دوست پسر

خیانت دوست پسر

قبل از تصمیم گیری و نشان دادن هرگونه واکنشی، ابتدا باید از خیانت دوست پسر خود مطمئن شویم. هر فردی از خیانت تعریف منحصر بفردی دارد. اما به طورکلی رد کردن حد و مرزها و عدم وفاداری به یک نفر، خیانت محسوب می‌شود. برای فردی تنها رابطه جنسی با فردی دیگر، خیانت محسوب می‌شود و شاید برای برخی دیگر حتی حرف زدن با دختر دیگری بی تعهدی است. به همین دلیل پرداختن به این موضوع، کاملا بستگی به شرایط رابطه دارد. 

نشانه های خیانت دوست پسر

قطعا خیانت دوست پسر با نشانه هایی همراه خواهد بود. بسیاری از دختران، به دلیل علاقه و اعتمادی که به شریک خود دارند؛ به هیچ عنوان به خیانت فکر نمی‌کنند. اما احتمال بعد از مدتی با این مسئله مواجه خواهند شد. برخی از نشانه هایی که احتمالا بیانگر خیانت هستند؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????بی توجهی به شما

????تغییر ناگهانی رفتارها

????ابراز احساسات نکردن

????بروز رفتارهای پرخاشگرانه

????استفاده بیش از اندازه از گوشی همراه

البته همیشه هم این علائم، نشان دهنده خیانت نیستند. حتی شاید فرد، توجه و ابراز احساسات خود را به شما، نسبت به قبل بیشترهم بکند. اما بدون شک او همیشه در پنهان کردن این موضوع، موفق نخواهد شد.

دلایل خیانت دوست پسر

طبیعی است که دوست پسر، نیز دلایل منطقی برای توجیه خیانت داشته باشد. به طور کلی اتفاقاتی در رابطه، منجر به بروز خیانت دوست پسر خواهند شد. در مورد خیانت، همیشه دو نفر مقصر هستند و نمی‌توان یک طرفه به قاضی رفت. در واقع گاهی پسران از این موضوع سواستفاده کرده و همه تقصیرات را به دوش دختر می‌اندازند.

????عدم ارضای نیازهای روانی

افراد برای برطرف کردن نیازهای روانی و شناخت بیشتر دنیای پیرامون خود، وارد رابطه می‌شوند. طبیعی است که از دوست پسر یا دوست دختر خود انتظار توجه و ابراز احساسات داشته باشیم. اما گاهی در مورد این موضوعات توقعات زیادی از شریک خود داریم. یا حتی این مسائل یکطرفه خواهند شد. خیانت دوست پسر هم یکی از آثار عدم ارضای نیازهای روانی به شکل درست و یا به موقع است. بهتر است دختران در این موارد، انعطاف پذیری بیشتری از خود نشان دهند.

????انتقام گیری

یکی از دلایل شایع خیانت دوست پر، انتقام گیری از دختر است. پسرانی که در گذشته شاهد خیانت شریک خود بوده اند و یا به او اطمینان کافی را ندارند؛ به فکر انتقام می‌افتند. مقابله به مثل واکنش مناسبی در برابر خیانت نیست. و افراد باید به فکر حل مشکل به صورت ریشه ای باشند. اگر دو طرف مدام به فکر جبران رفتارهای یکدیگر باشند؛ رابطه تبدیل به یک میدان جنگ دائمی خواهد شد.

????ویژگی های شخصیتی

برخی از افراد به طور ذاتی، نمی‌توانند فقط به یک نفر وفادار باشند. این یک اختلال شخصیتی محسوب شده و اطرافیان را بسیار آزار خواهد داد. معمولا آنها بارها به شریک خود خیانت کرده؛ و از این بابت ناراحت نیستند. ویژگی تنوع طلبی و زیاده خواهی، بیشتر افراد را مستعد خیانت خواهد کرد. یکی از عوامل موثر بر خیانت دوست پسر، ویژگی های شخصیتی او بوده که باید برای حضور در رابطه عاطفی، آنها را کنترل کند.

در مواجهه با خیانت دوست پسر باید چه کرد؟

بعد از پی بردن به نشانه های خیانت دوست پسر و همچنین دلایل آن، باید برای آن راه حلی اندیشید. افراد در چنین شرایطی باید تصمیم بگیرند که رابطه را ادامه دهند یا آن را به پایان برسانند. تمام کردن یک رابطه، کار ساده ای نیست و افراد باید قبل از آن روش های دیگری را هم امتحان کنند.

⭕بر نکات مثبت تمرکز کنید

بعد از اطلاع از خیانت دوست پسر، بخشیدن او کار دشواری خواهد بود. اما اگر به او علاقمند هستید و تصمیم به ادامه رابطه گرفته اید؛ برای بخشیدن او برنکات مثبت تمرکز کنید. قطعا او ویژگی های مثبتی نیز داشته است. به روزهای اول رابطه بیندیشید؛ و مسائلی که باعث علاقه شما به او شده است. نباید افراد را فقط براساس خطاهای آنان قضاوت کرد. پس دست از سرزنش کردن برداشته و ویژگی های خوب او را به یاد آورید.

⭕برای خود خط قرمز تعیین کنید

شما باید قبل از شروع رابطه و یا در طول مدت آن، در مدت خط قرمزها و اصول خود به روشنی، صحبت کنید. همچنین بعد از خیانت دوست پسر نیز در کنار بخشش، به او بفهمانید که همچنان به قوانین خود پایبند هستید و در صورت تکرار این رفتار، اقدامات دیگری انجام خواهید داد. شاید شما هرگز به او نگفته اید که چت کردن با دختری دیگر برای شما خوشایند نیست و خیانت محسوب می‌شود. همه شرایط را به او توضیح داده و چیزی را برای فهمیدن به طرف مقابل واگذار نکنید.

⭕بخشیدن مشروط

بخشیدن مشروط در خیانت دوست پسر، بدین معناست که او را بخشیده ولی همیشه احتمال بروز مجدد این رفتار را بدهید. از طرفی برای او شروطی تعیین کنید که متوجه حساسیت اوضاع بشود. برخی این موضوع را به صورت مداوم به شریک خود یادآوری کرده یا او را تهدید می‌کنند. که این رفتار اصلا درست نیست. و اتفاقا او را بیشتر ترغیب به خیانت مجدد می‌کند. یکبار به او شرایط خود را برای بخشش توضیح داده و اگر نشانه های پشیمانی را نیز در او مشاهده کردید؛ رابطه را ادامه دهید.

⭕از یک مشاور کمک بگیرید

از آنجایی که خیانت دوست پسر، آثار بدی برای افراد خواهد داشت. پیشنهاد می‌کنیم بعد از تجربه این موضوع، حتما از یک روانشناس کمک بگیرید. در این شرایط، احتمالا نمی‌توانید به خوبی فکر کنید؛ و یا به جوانب توجه کنید. اما روانشناس با دقت به حرف های شما گوش کردن و بی طرفانه به شما راهکارهایی ارائه خواهد داد. همچنین مشاور با تمریناتی از بروز احساس افسردگی و بی ارزشی در شما، جلوگیری خواهد کرد.

سخن پایانی

مواجهه با خیانت دوست پسر اعتماد شما را به طور کلی از بین می‌برد. احتمالا در این شرایط اعتماد به نفس خود را از دست بدهید و مدام خود را با شخص سوم رابطه مقایسه کنید. اما فراموش نکنید که این احساسات موقت هستند و نباید به آنها دامن زد. در این دوران برای تقلیل آثار روانی خیانت، حتما از یک روانشناس کمک بگیرید. بسیار مهم است که یک تصمیم قطعی گرفته و نسبت به آن پایبند بمانید. اجازه ندهید که این موضوع، افکار شما را مسموم کرده و قدرت فکر کردن را از شما بگیرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نشانه های خیانت دوست پسر کدام اند؟

احتمالا بعد از مدتی متوجه تغییر رفتار ناگهانی دوست پسر خواهید شد. برخی از این نشانه ها شامل، بی توجهی، ابراز احساسات نکردن، بروز رفتارهای عصبی و پرخاشگرانه و استفاده بیش از حد و مخفیانه از تلفن همراه می‌شود.

منبع: خیانت دوست پسر | علت و راه جلوگیری از خیانت دوست پسر



:: برچسب‌ها: خیانت دوست پسر | علت و راه جلوگیری از خیانت دوست پسر ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

 

بغل کردن نوزاد یکی از رفتارهایی است که در فرایند رشد کودک تاثیر بسزایی دارد. طبیعی است که والدین در مورد آن اطلاعات کافی نداشته باشند؛ یا در هنگام در آغوش کشیدن نوزاد خود، نگران باشند. اما این کار روش های زیادی دارد که نه تنها به کودکی آسیبی وارد نمی‌شود؛ بلکه به او حس آرامش و امنیت هم منتقل می‌گردد. نحوه بغل کردن کودک، بسیار اهمیت دارد و افراد باید نکاتی را در این مورد رعایت کنند. به طور کلی لمس کردن کودک، بخش مهمی از رابطه با اوست و در فرزندپروری نیز موثر خواهد بود. نگرانی بسیاری از والدین از عادت کردن فرزندشان به این وضعیت است. اما در این مقاله به بررسی این مورد و نحوه درآغوش گرفتن نوزاد نیز خواهیم پرداخت. 

منبع: بغل کردن نوزاد | فواید بغل کردن نوزاد چیست؟

بغل کردن نوزاد

نوزادان بعد از تولد به محبت  مراقبت والدین خود نیاز دارند. بغل کردن نوزاد یکی از راه های محافظت از اوست که تاثیرات جسمانی و روانی زیادی برای کودک به همراه خواهد داشت. نوزادان نیز مانند بزرگسالان نیازهای روحی و روانی دارند که در آغوش گرفتن و حتی ارتباط چشمی با آنها و صدا کردن اسم شان در تربیت آنها موثر خواهد بود. البته نباید در اینکار افراط کرد و در هر وضعیتی او را در آغوش گرفت. این کار هم برای والدین و هم برای خود کودک دشوار خواهد بود.

نحوه بغل کردن نوزاد

فراموش نکنید که قبل از بغل کردن نوزاد حتما نکاتی را رعایت کنید تا به سلامت جسمانی کودک آسیبی نرسد. سعی کنید با دست های تمیز نوزاد را در آغوش بگیرید؛ چراکه سیستم ایمنی بدن نوزاد ضعیف است و توانایی مقابله با بسیاری از بیماری ها راندارد. از طرف دیگر هنگام بلند کردن نوزاد به موقعیت قرار گیری سر و گردن او بسیار توجه داشه باشید. سنگین ترین عضو بدن نوزاد سر اوست و او هیچ کنترلی بر عضلات گردنش ندارد. به همین دلیل باید مراقب این نواحی بود. خود نیز در هنگام بغل کردن کودک، در حالت راحتی بنشینید یا بایستید؛ چرا که وضعیت قرارگیری بدن شما در راحتی نوزاد موثر خواهد بود. تماس سینه به سینه، حالت گهواره ای، خوابیدن روی شانه، حالت دمر روی بازو و رو به بیرون، از حالت های مختلف در آغوش گرفتن نوزاد هستند.

تاثیرات بغل کردن نوزاد

همانطور که قبلا هم ذکر شد؛ بغل کردن نوزاد تاثیرات زیادی بر سلامتی او خواهد داشت. به طور کلی تا قبل از 2 سالگی بغل کردن نوزاد، امری ضروری است. چرا که برای موقعیت های مختلفی مثل شیردادن، شست و شو، خواباندن و… فرد باید در آغوش خانواده باشد. اما بعد از این سن هم باز کودک به تماس فیزیکی با والدین خود نیازدارد. برخی از تاثیرات در آغوش گرفتن برای کودکان به شرح زیر خواهد بود.

????سلامت جسمانی

بغل کردن نوزاد باعث ترشح هرمون اکسی توسین در بدن او و مادر می‌شود؛ که نه تنها از بروز افسردگی و اضطراب جلوگیری می‌کند، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی نیز می‌شود. اکسی توسین آزاد شده، ترشح هورمون های رشد را نیز تقویت کرده و باعث تسریع فرایند رشد می‌شود. نوزادانی که مورد محبت و توجه قرار نمی‌گیرند؛ دچار دلبستگی ناایمن خواهند شد و استرس زیادی را تجربه می‌کنند. هورمون کورتیزول که در هنگام استرس ترشح می‌شود؛ سیستم ایمنی بدن را به شدن تضعیف می‌کند. اما بغل کردن این عوارض را جبران کرده و باعث بهبود سلامت جسمانی نوزاد خواهد شد.

????وضعیت روانی و عاطفی

تاثیر بغل کردن به قدر مهم است که وقتی کودک به دنیا می‌آید؛ در همان لحظات اولیه، او را بر سینه مادر گذاشته، تا با مادر تماس فیزیکی برقرار کند. اینکار حس اعتماد و تعلق خاطر را در نوزاد افزایش می‌دهد و در آینده تاثیرات زیادی بر سلامت روانی فرد خواهد داشت. حس امنیت و حمایت شدن ناشی از بغل کردن نوزاد، او را از ابتلا به بسیاری از بیماری های روان مصون خواهد کرد.  

????تقویت هوش نوزادان

تقویت ضریب هوشی و هوش هیجانی از همان زمان تولد با تقویت گیرنده های مختلف و محرک های محیطی، امکانپذیر است. از بین حواس پنجگانه ما، لامسه اولین حسی است که رشد می‌کند. با بغل کرد نوزاد و لمس پوست کودکان، این حواس تقویت شده و در هوشیاری آنها تاثیربسزایی خواهد داشت. تحقیقات حاکی از آنند که کودکانی که بیشتر در آغوش گرفته می‌شوند؛ رشد سریع تری خواهند داشت و همچنین میزان هوش آنها نیز بالاتر است. 

بغل کردن نوزاد | عادت خوب یا بد؟

بسیاری از والدین حین بغل کردن نوزاد، نگران عادت کردن او به این وضعیت و بروز ناآرامی در موقعیت های دیگر هستند. اما آیا اینکه نوزادان به درآغوش ماندن عادت کنند؛ خوب است یا بد؟ نوزادان برای نیازهایی مثل غذا خوردن یا خوابین، نیاز به آغوش دارند. اما اگر عادت آنها تبدیل به یک بحران شود و در زندگی روزمره والدین مشکل ایجاد کند؛ یک عادت مخرب خواهد بود. برخی از نوزادان به قدری به بغل والدین خود عادت می‌کنند؛ که در موقعیت های دیگر دچار اضطراب بی قراری شده و آرام نمی‌گیرند. در این زمان والدین باید عادت های دیگری را جایگزین بغل کردن نوزاد کنند.

????اینکار نباید با خشونت و سردی همراه باشد؛ چراکه به روحیه کودک آسیب بزرگی خواهد زد.

????والدین قبل از چهارماهگی برای خواباندن نوزاد باید او را در آغوش گرفته و بعد از به خواب رفتن او را در تخت خواب بگذارند.

????اما بعد از 6 ماهگی نوزاد باید قادر به خوابیدن بدون حضور در آغوش والدین شود. حتی اگر در نیمه شب شروع به بی قراری کرد؛ والدین باید بدون در آغوش گرفتن، او را آرام کنند.

????روش هایی مثل پخش موسیقی های آرام بخش، حمام کردن، خواندن کتاب و… به خواب عمیق تر او کمک می‌کنند و مانع از بیدار شدن و بغل کردن نوزاد می‌شوند.

????در محیط های شلوغ و با حضور افرادی که کودک نمی‌شناسد؛ او نیاز بیشتری به آغوش والدین خود دارد تا احساس ناامنی و غریبگی نکند.

????در هنگام بغل کردن نوزاد، او بوی مادر را استشمام کرده و حس بهتری دریاف خواهد کرد. از طرفی دیگر در ماه های اولیه، او هنوز به محیط کار از رحم عادت نکرده و با در آغوش کشیده شدن، همان حس را تجربه خواهد کرد.

سخن پایانی

بغل کردن نوزاد، یکی از نیازهای اساسی او مخصوصا در روزهای آغازین است. بسیار مهم است که والدین به شکل صحیح و به موقع  به این خواسته پاسخ دهند. این رفتار در آینده کودک تاثیر زیادی خواهد داشت. همچنین همانطور که در متن هم به آنها اشاره کردیم؛ نکاتی نیز باید در این مورد رعایت شوند. بغل کردن یکی از راه های ابراز عشق و محبت نیز هست که نوزاد آن را متوجه می‌شود. او برای رفع خواسته های او به شما وابسته است و طبیعی  است که حساس و آسیب پذیر باشد. پس با در آغوش کشیدن، به او حس اطمینان داده و حتی در این زمینه می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بغل کردن نوزاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نحوه صحیح بغل کردن نوزاد چگونه است؟

افراد باید نکاتی را در مورد بغل کردن نوزاد رعایت کنند. سنگین ترین عضو بدن کودک، هنگام تولد سر اوست و همچنین او، هیچ کنترلی بر عضلات گردنش ندارد. به همین دلیل باید در هنگام بلند کردن و درآغوش گرفتن او حتما مراقب این نواحی بود.

منبع: بغل کردن نوزاد | فواید بغل کردن نوزاد چیست؟



:: برچسب‌ها: بغل کردن نوزاد | فواید بغل کردن نوزاد چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 31 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلافات خانوادگی در هر خانه ای رخ می‌دهند و دلایل مختلفی دارند. در یک خانواده که با یکدیگر زندگی می‌کنند؛ افراد با علایق و نظرهای مختلفی وجود دارند. پس بروز اختلافات طبیعی است. اما نباید اجازه داد این چالش ها طولانی شده و اعضای خانواده به این گونه رفتار ها عادت کنند. اعضای خانواده باید به نظرات یکدیگر احترام گذاشته و گوناگونی را بپذیرند. اعضای خانواده با مشکلات پیش آمده، با روش های گوناگونی رفتار می‌کنند. آنچه اهمیت دارد؛ شناسایی علت اختلاف و جلوگیری از آن است. در این مقاله به بررسی انواع اختلافات خانوادگی، دلایل و راهکارهای متناسب با آن خواهیم پرداخت. برای دریافت مشاور خانواده کلیک کنید.

منبع: اختلافات خانوادگی | راه حل برای پیشگیری از اختلاف های خانوادگی

اختلافات خانوادگی

طبق تحقیقات انجام شده، بیشتر اختلافات خانوادگی به دلیل عدم شناخت کافی اعضا از یکدیگر رخ می‌دهد. اعضای خانواده باید از علایق و حتی مشکلات یکدیگر باخبر بوده تا در صورت نیاز به یکدیگر کمک کنند. مشکلات در همه خانواده ها به وجود می‌آید ولی نکته مهم نحوه برخورد با آن است. همچنین برخورداری افراد خانواده از برخی ویژگی های اخلاقی نیز ضروری است. گذشت، ایثار، بخشش، توانایی حل مسئله و… برخی از این صفات هستند. برای اطلاع از ویژگی های خانواده سالم کلیک کنید.

انواع اختلافات خانوادگی

اختلافات خانوادگی فقط محدود به اعضای درجه یک نمی‌شود. مشکلات درون خانواده، انواع مختلفی دارد. مشکلات والدین با یکدیگر، فرزندان، والدین با فرزندان و بروز چالش هایی میان کل اعضای خانواده با اقوام دیگر، از اشکال مختلف اختلاف خانوادگی هستند. در این قسمت به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.

????بروز اختلاف میان والدین

یکی از شایع ترین انواع اختلافات خانوادگی، بروز مشکلاتی میان والدین است. والدین معمولا به دلایل مختلفی مثل اعتیاد، مشکلات مالی، تغییر ناگهانی رفتار، خیانت و… با یکدیگر دچار تعارضاتی می‌شوند. این اختلاف گاهی به طلاق منجر می‌شود و در موارد دیگر به صلح می‌رسند. در این شرایط فرزندان ضربه روحی بزرگی می‌خورند و در آینده آنان نیز موثر خواهد بود. والدین باید مشکلات خود را قبل از فرزندآوری یا به صورت پنهان حل کنند.

????مشکلات بین فرزندان

وقتی خانواده بیشتر از یک فرزند داشته باشد؛ قطعا در مسائلی فرزندان با یکدیگر به مشکل خواهند خورد. مخصوصا اگر اختلاف سنی آنها زیاد بوده یا حس رقابت بین آنها زیاد باشد. در برخی موارد والدین باعث بروز این نوع از اختلافات خانوادگی میان فرزندانشان می‌شوند. البته معمولا با گذشت زمان و بالارفتن سن بچه ها، اختلاف نظر میان آنها کمتر می‌شود.

????والدین با فرزندان | اختلافات خانوادگی

قطعا اختلاف نسل و روش های تربیتی متفاوت، افراد را دچار مشکلاتی خواهد کرد. امروزه بسیاری از فرزندان به دلایل مختلفی با والدین خود دچار چالش هایی می‌شوند. قطعا والدین بهترین را برای فرزندان خود می‌خواهند؛ اما فرزندان نیز نظر متفاوتی داشته ومی‌خواهند همه چیز را تجربه کنند. این موضوع گاهی به ضرر فرزندان تمام می‌شود و آنها را دچار دردسر می‌کند. اما به هرحال باید با فرزندان مدارا کرده و از بروز اختلافات خانوادگی نیز جلوگیری کرد. برای آشنایی با ویژگی های والدین سخت گیر کلیک کنید.

????اختلافات خانوادگی با اقوام

گاهی اعضای یک خانواده با خانواده ای دیگر دچار اختلاف می‌شوند. این یکی دیگر از انواع اختلافات خانوادگی محسوب می‌شود. شاید شما هم این جمله را شنیده باشید که اعضای این دو خانواده سالهاست با یکدیگر قطع ارتباط کرده اند و رفت و آمد نمی‎‌کنند. در بیشتر موارد این مشکلات به دلایل بسیار کوچک و بی اهمیت رخ می‌دهند. به همین دلیل خانواده ها باید کدورت را کنار گذاشته و دوباره باهم ارتباط بگیرند.

دلایل اختلافات خانوادگی

اعضای خانواده ها به دلایل مختلفی با یکدیگر دچار اختلاف می‌شوند. البته این اختلافات خانوادگی با توجه به دلایل آنها، شدت های متفاوتی خواهند داشت. گاهی برخی مسائل دو برادر را برای همیشه از جدا می‌کند. در واقع هیچ موضوعی ارزش اینکار را ندارد؛ اما بعضی شرایط حساسیت بیشتری دارند. برخی از دلایل بروز اختلافات خانوادگی، شامل موارد زیر می‌شود.

????مشکلات عاطفی

????اختلاف در نحوه فرزند پروری

????عدم ارتباط موثر

????مشکلات مالی و اقتصادی

????اعتیاد و خیانت. برای راه های بخشش خیانت کلیک کنید.

????بهانه تراشی و حساسیت

????عدم تعادل بین زندگی شخصی و کاری

????دخالت های اطرافیان

????اختلال های روانی

برای رفع اختلافات خانوادگی باید چه کرد؟

برای پاسخ به این سوال باید ابتدا دلیل بروز اختلافات خانوادگی را شناسایی کرد. در بیشتر موارد افراد فقط به دنبال یک مقصر هستند و نقش خود را در مشکل به وجود آمده، در نظر نمی‌گیرند. در قدم اول همه اعضای خانواده باید با یکدیگر همکاری داشته و با یکدیگر در این مسیر تلاش کنند. برای رفع اختلافات خانوادگی از راهکارهای زیر استفاده کنید.

????گفت و گو با یکدیگر

گفت و گوی موثر و جویا شدن دلایل مختلف، یکی از موثر ترین راهکارها برای حل اختلافات خانوادگی است. بعضی از افراد اصول ارتباط موثر نمی‌دانند و تمام مکالمات آنها به دعوا ختم می‌شود. اما باید همه اعضای خانواده در این گفت و گو شرکت کرده و نظر خود را بیان کنند. لحن آرام و دوستانه و گوش کردن به تمامی نظرات، لازمه یک ارتباط خوب است. اگر مشکل پیش آمده میان فرزندان است؛ والدین می‌توانند آنها را راهنمایی کنند اما باید از نصیحت کردن بپرهیزند.

????حل اختلافات خانوادگی با روش راه حل محور

سعی کنید در مورد اختلافات خانوادگی، راه حل محور باشید و نه مشکل محور. برخی از افراد در موقعیت پیش آمده، تمام تمرکز خود را معطوف به اتفاقات اخیرو اصل مشکل کرده و آن را مدام مرور می‌کنند. به جای اینکار افراد باید به دنبال راه حل بوده و در مورد روش های عملی بیاندیشند. در این زمینه باید منطقی فکر کرده و تمام راه های ممکن را در نظر داشته باشند. اعضا باید خونسردی خود را حفظ کرده و با آرامش در مورد مشکل پیش آمده، تفکر کنند. با این کار راه حل های بهتری را پیدا می‌کنند.

????کمک گرفتن از مشاور خانواده

اگر با امتحان کردن تمام روش های بالا موفق به حل اختلافات خانوادگی نشدید؛ به مشاور خانواده مراجعه کرده و مشکل خود را با او درمیان بگذارید. مشاور خانواده به حرف های تمام اعضای خانواده گوش کرده و با در نظر گرفتن اصل مشکل، بهترین راهکار را پیشنهاد خواهد داد. همچنین احتمالا تمریناتی را به تمام اعضا خواهد داد تا با کمک آنها ارتباط بهتری با یکدیگر داشته باشند. در برخی موارد نیازی به مراجعه تمام اعضای خانواده به مشاور وجود ندارد. بلکه با درمان یک نفر، تمام مشکلات از بین خواهند رفت.

سخن پایانی

همه خانواده ها در برهه ای از زمان مشکلات مختلفی را پشت سر می‌گذارند. احتمالا مشکلات خانوادگی در این زمان تشدید می‌شوند. اما با تدبیر اعضای خانواده و همدلی آنها با یکدیگر می‌توان آنها را حل کرد. سعی کنید مشکلات خانوادگی را حل کرده و آنها را نیمه کاره رها نکنید. بسیاری از چالش ها موقت هستند و نباید در مورد آنها نگران بود. در این زمینه حتما از یک روانشناس کمک گرفته و راهکارهای لازم را بیاموزید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلافات خانوادگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

انواع اختلافات خانوادگی کدام اند؟

اختلافات خانوادگی به دلایل و اشکال مختلفی رخ می‌دهند.برای مثال شاید اختلاف میان والدین، فرزندان، والدین با فرزندان و یا اعضای دو خانواده مختلف باشد.

برای حل اختلافات خانوادگی باید چه کرد؟

برای حل اختلافات خانوادگی با یکدیگر گفت و گوی موثر داشته باشید؛ از روش های راه حل محور استفاده کرده و به مشاور خانواده مراجعه کنید.

منبع: اختلافات خانوادگی | راه حل برای پیشگیری از اختلاف های خانوادگی



:: برچسب‌ها: اختلافات خانوادگی | راه حل برای پیشگیری از اختلاف های خانوادگی ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 تير 1402 | نظرات ()