نوشته شده توسط : newmiiind

 استرس پس از سانحه یا PTSD به ترس پس از آسیب های روانی یا اختلال تنش زای پس از رویداد می‌گویند. افرادی که به این اختلال دچار هستند پس از مشاهده یا تجربه عوامل استرس زا یا آسیب زای شدید مبتلا می‌شوند. که می‌تواند منجر به مرگ واقعی، تهدید به مرگ یا وقوع سانحه جدی شود. مثلا فردی که به PTSD مبتلا است، شاهد مرگ خشونت بار یکی از اعضای خانواده بوده است. یا دوست نزدیک او در اثر تصادف فوت کرده است.

مثال های زیادی را می‌توان برای اختلال استرس پس از سانحه بیان کرد. اما برای هر فرد متفاوت با فرد دیگر است. در این شرایط فرد بیمار نسبت به تجربه های تلخ احساس درماندگی و ترس می‌کند. و مدام در تلاش برای فراموش خاطرات و رویداد ها می‌کند. این افراد برای درمان حتما باید از روانشناس کمک بگیرند.

منبع: استرس پس از سانحه | 3 روش درمانی برای PTSD

استرس پس از سانحه چیست؟

اختلال استرس پس از سانحه یا PTSD یکی از اختلالات استرسی است که فرد به دلیل تجربه تلخ و مرگ بار به آن مبتلا می‌شود. افرادی که به PTSD دچار هستند؛ معمولا با جنگ، آتش سوزی، جنایت، تصادف، مرگ یا سوء استفاده جنسی روبرو هستند. بر اساس آمار تقریبا 7 تا 8 درصد مردم جهان به این اختلال دچار هستند. و البته که زنان بیش از مردان به استرس پس از سانحه مبتلا می‌شوند.

به دلیل اینکه استرس پس از سانحه باعث اضظراب و اختلال در روند زندگی می‌شود؛ توصیه می‌شود که فورا درمان شود. امروزه با روش های درمانی مانند روان درمانی و دارو درمانی به راحتی می‌توانید این اختلال را درمان کنید. در این مقاله راجع به تمامی جوانب استرس پس از سانحه صحبت کرده ایم.

علائم استرس پس از سانحه

معمولا علائم استرس پس از سانحه بعد از 1 ماه مواجهه فرد با عامل استرس زا بروز می‌کند. اما در برخی از مواقع نیز تا سالها پنهان می‌ماند. اما در توانایی های شما برای انجام کارهای عادی اختلال ایجاد می‌کند. در این بخش مقاله به نشانه هایی اشاره کرده ایم که فرد باید بیش از یک ماه تجربه کند.

???? یک یا چند علامت اجتنابی

????یک یا چند علامت مزاحم

???? دو یا چند علامت که تاثیر گذار بر خلق و خو هستند.

???? دو یا چند علامت برانگیختگی و واکنشی که پس از آسیب آغاز می‌شود.

???? علائم مزاحم PTSD

در این بخش مقاله به علائم مزاحم استرس پس از سانحه اشاره کرده ایم.

???? بروز مدام افکار ترسناک

???? مواجهه مستمر با کابوس های شبانه

????فلاش بک ها و این احساس که رویداد دوباره رخ می‌دهد.

???? پریشانی شدید عاطفی یا واکنش های فیزیکی به چیزی که فرد را به یاد رویداد آسیب زا می‌اندازد.

???? علائم اجتنابی PTSD

در این بخش مقاله به علائم اجتنابی استرس پس از سانحه اشاره کرده ایم.

???? اجتناب از مواجهه با موقعیت هایی که فرد را به یاد رویداد می‌اندازد.

???? امتناع از صحبت در رابطه با رویداد

???? علائم تاثیر گذار بر خلق و خو

از علائم تاثیر گذار استرس پس از سانحه بر خلق و خو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

???? بروز مشکلات روانی مانند فوبیا، افسردگی و اضطراب

???? مشکل در تمرکز

????کاهش علاقه به زندگی

???? احساس جدایی و بیگانگی از دیگران و بی حسی عاطفی و ذهنی

???? احساس سرزنش و گناه

????ناتوانی در به خاطر سپردن برخی از جنبه های رویداد

???? علائم برانگیختگی و واکنش پذیری استرس پس از سانحه

از علائم برانگیختگی و واکنش پذیری استرس پس از سانحه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

???? تحریک پذیری و طغیان عصبانیت

????اختلال در خواب

???? احساس تنش و اضطراب مزمن

???? افزایش حساسیت به خطرات احتمالی

???? علائم جسمانی استرس پس از سانحه

استرس پس از سانحه علائم جسمانی نیز به دنبال دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? تعریق

???? لرزش

????سرگیجه

???? سردرد

???? مشکلات معده

????درد در قفسه سینه

???? ضعف سیستم ایمنی

???? اختلالات خواب

???? علائم استرس پس از سانحه در کودک و نوجوان

در کودکان 6 ساله یا کوچکتر علائم استرس پس از سانحه مانند زیر بروز خواهد کرد.

???? ناتوانی در صحبت کردن

???? شب ادراری

????چسبیدن و وابستگی بسیار به شخص بزرگسال

???? اجرای رویداد حین بازی کردن

کودکانی که به دلیل آزار جنسی به استرس پس از سانحه مبتلا شده اند، نشانه های مانند: احساس ترس، غم، انزوا، اضطراب، کم ارزشی نسبت به خود، رفتار پرخاشگرانه، رفتار جنسی غیر عادی، صدمه به خود، سوءمصرف مواد و الکل را از خود بروز می‌دهند.

سبب شناسی استرس پس از سانحه

گرچه دلیل ابتلا به استرس پس از سانحه به طور قطعی مشخص نشده است. اما این اختلال در ترکیب پیچیده ای از موارد اشاره شده در زیر پدید می‌آید.

✅ عدم تنظیم مواد شیمیایی و هورمون هایی که مغز در پاسخ به استرس رها می‌کند.

✅ مستعد بودن شخصیت فرد

✅سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری های روانی مانند افسردگی و اضطراب

✅ کسب تجربه های استرس زا مانند وقوع بلایای طبیعی، تصادفات جدی، جنگ، از دست دادن یکی از عزیزان، حمله شخصی و قربانی جنایت بودن

فاکتورهای خطر استرس پس از سانحه

فاکتورهایی که در این بخش مقاله توضیح داده ایم، خطر ابتلا به استرس پس از سانحه را افزایش می‌دهد.

???? جنسیت

یکی از فاکتورهای مهم در بروز استرس پس از حادثه، جنسیت است. گرچه مردان بیش از خانم ها در معرض خشونت هستند، اما زنان شانس بیشتری در ابتلا به اختلال استرس پس از سانحه را دارند.

???? ساختار مغز

بر اساس اسکن مغز، ساختار هیپوکامپ در افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه، در مقایسه با افراد دیگر متفاوت است. به طور کلی نقش هیپوکامپ، پردازش احساسات و خاطرات است.

???? پاسخ به استرس

یکی از فاکتور های مهم در بروز استرس پس از سانحه، پاسخ به استرس است. پاسخ های استرس در شرایط جنگ و گریز آزاد می‌شوند و در افراد مختلف بسیار متفاوت هستند.

عوارض استرس پس از سانحه

به دلیل عدم فرهنگ سازی، شیوع استرس پس از حادثه در جامعه ما بسیار زیاد است. مخصوصا کودکان و نوجوانان که شرایط حساسی را می‌گذرانند. و حتما باید درمان شوند. زیرا عدم درمان این اختلال زندگی افراد را مختل می‌کند. و عوارض زیادی مانند نمونه های زیر است.

◼ بروز افکار و اعمال خودکشی

◼ اختلالات اشتها

◼مشکلات مرتبط با مصرف مواد مخدر یا الکل

◼ اضطراب و افسردگی

روش های پیشگیری از استرس پس از سانحه

معمولا پس از رهایی از یک حادثه دلخراش، همه افراد در ابتدا در زمان کوتاهی علائم شبیه به استرس پس از سانحه را تجربه خواهند کرد که مانند ترس، اضطراب، عصبانیت، احساس گناه و افسردگی است. زمانی که فرد مبتلا حمایت و کمک به موقعی دریافت کند، واکنش های استرسی او کاهش می‌یابد و از بروز PTSD شدید جلوگیری می‌شود. حتی حمایت اطرافیان از بروز رفتارهای ناسالم مانند مصرف الکل و مواد مخدر جلوگیری می‌کند. اما به دلیل اینکه نمی‌توان از بروز یک رویداد جلوگیری کرد؛ باید روش های کنترل علائم را آموزش ببینید. در این بخش راجع به روش های پیشگیری از استرس پس از سانحه توضیح داده ایم.

???? خود را به عنوان قربانی و بازمانده در نظر نگیرید.

???? درخواست کمک کنید.

????باور داشته باشید که توانایی کنترل و مدیریت احساسات خود را دارید.

???? معنای مثبتی برای آسیب و ترما پیدا کنید.

???? بر احساسات مثبت و خنده خود متمرکز شوید.

????به دیگر افراد کمک کنید.

???? به تمرین مثبت اندیشی بپردازید.

???? دائما با افراد مهم زندگی خود در تماس باشید.

????در رابطه با رویداد آسیب زا با عزیزان مکالمه داشته باشید.

تشخیص استرس پس از سانحه

گاهی برای تشخیص استرس پس از حادثه فرد باید در معرض دوباره رویداد قرار بگیرد که شامل آسیب جدی، احتمالی مرگ، خشونت یا آسیب جدی باشد. اگر علائم فرد بیش از یک ماه ادامه داشته باشد، باعث بروز مشکلات قابل توجهی در توانایی ها و عملکردهای زندگی می‌شود. جهت تشخیص اختلال استرس پس از سانحه، پزشک کارهای زیادی را انجام خواهد داد. که در این بخش به آن اشاره کرده ایم.

✔ اقدام اول معاینه جسمی برای بررسی مشکلات پزشکی است که شاید باعث بروز علائم شما شود.

✔ در مرحله دوم ارزیابی روانشناختی که شامل بحث در رابطه با علائم، نشانه های شما و رویداد های آسیب زا است. این آزمون و تست می‌تواند به مدت 15 دقیقه تا چند جلسه یک ساعته به طول بکشد.

✔ در نهایت معیارهای موجود در راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی، تشخیص قطعی انجام می‌گیرد.

درمان استرس پس از سانحه

برای درمان استرس پس از سانحه، راهکارهایی وجود دارد که باعث کسب دوباره زندگی می‌شود. این راهکارها شامل روان درمانی و دارو درمانی است که در ادامه توضیحات تکمیلی صورت گرفته است.

???? روان درمانی

جهت درمان استرس پس از سانحه، چندین نوع روش درمانی وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

❌ مواجهه درمانی: یکی از روش های درمانی برای استرس پس از سانحه، مواجهه درمانی است. در این روش درمانی درمانگر کمک می‌کند تا با موقعیت ها و خاطرات تلخ خود را که به نظر ترسناک بوده اند؛ روبرو شوید. و به طور موثر تری با آن کنار بیایید.

❌ حساسیت زدایی و پردازش مجدد حرکات چشم: در این روش درمانی برای استرس پس از حادثه به درمانجو کمک می‌کنند تا خاطرات خود را پردازش کند و به مرور زمان نحوه واکنش های خود را تغییر دهید.

 درمان شناختی رفتاری: یکی از درمان های بسیار مفید استرس پس از سانحه، درمان شناختی رفتاری است. در این روش درمانی کمک می‌کنند تا باورهای منفی، احساسات منفی و الگوهای شناختی که شما را درگیر نگه می‌دارد بشناسید و در مورد آنها با دید مثبت تری رفتار کنید.

???? دارو درمانی

دارو درمانی معمولا در شرایط با شدت بالا همراه با روان درمانی در جهت درمان استرس پس از سانحه انجام می‌شود. در این بخش مقاله راجع به دارو های مورد استفاده در استرس پس از سانحه توضیح داده ایم.

❌ داروی پرازوسین: یکی از داروهای مورد استفاده در درمان استرس پس از سانحه، پرازوسین است. این دارو باعث کاهش کابوس های شبانه در فرد بیمار می‌شود.

❌ داروی ضد افسردگی: این دارو برای بهبود علائم مشکلات خواب، اضطراب، افسردگی و تمرکز بسیار کارساز است.

❌ داورهای ضد اضطراب: داروهای ضد اضطراب می‌تواند اضطراب شدید و مشکلات مربوط به آن را تسکین دهد. برخی از داروهای ضد اضطراب اعتیاد آور هستند؛ به همین دلیل به صورت کوتاه مدت تجویز می‌شود.

???? درمان های تجربی

بر اساس تحقیقات، دانشمندان به برخی از درمان های تجربی پی بردند. که شامل بازی های رایانه ای، هورمون درمانی با کورتیزول و مصرف نسخه دارویی تفریحی اکستازی می‌باشد.

روش های مقابله با استرس پس از سانحه

برای مقابله با استرس پس از سانحه، راهکارها و روش هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم. این روش ها باعث بهبود وضعیت فرد و کسب واکنش های مثبت می‌شود.

???? یافتن کسی که به او بسیار اعتماد دارید.

???? وقت گذراندن با افرادی که می‌دانند چه اتفاقی رخ داده است.

????انجام تمرینات بدنی مانند پیاده روی، یوگا و شنا

???? تمرین تکنیک های آرامش بخش مانند مدیتیشن

???? گوش دادن به موسیقی آرام و سپری کردن وقت در طبیعت

????درک این نکته که کاهش علائم نیازمند زمان است.

???? پذیرش این نکته که ابتلا به اختلال استرس پس از سانحه ضعف نیست و برای هرکسی ممکن است که رخ دهد.

???? شرکت در فعالیت های لذت بخش که باعث حواس پرتی در شما می‌شود.

کلام آخر

اختلال استرس پس از سانحه 7 تا 8 درصد افراد جامعه را به خود درگیر کرده است. و بسیاری افرادی که رویدادهای تلخی و آسیب زا را تجربه می‌کنند؛ علائمی از این بیماری را تا مدت کمی از خود نشان می‌دهند. و اگر مورد درمان قرار نگیرند؛ نشانه های آنها بزرگتر می‌شود و نشانه های شدید تری را به دنبال خواهد داشت.

به همین دلیل فرد مبتلا به PTSD حتما باید تحت درمان روانشناس و متخصص قرار بگیرد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس پس از سانحه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: استرس پس از سانحه | 3 روش درمانی برای PTSD



:: برچسب‌ها: استرس پس از سانحه | 3 روش درمانی برای PTSD ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اسپری تاخیری یکی از موارد شیمیایی است ک برای بهبود کیفیت رابطه جنسی استفاده می‌شود. زودانزالی یکی از اختلالات جنسی شایع در مردان است که برای درمان آن، راه های زیادی وجود دارد. از آنجایی که انزال زودرس باعث عدم لذت کافی از رابطه جنسی می‌شود و حتی بر روابط عاطفی افراد نیز موثر است؛ مردان و زنان از روش هایی برای کنترل این مشکل استفاده می‌کنند.

استفاده از این اسپری ها همیشه موثر نیست و گاهی عوارضی نیز ایجاد خواهد کرد. این اسپری ها انواع مختلفی داشته و حتی طریقه مصرف آنها نیز متفاوت است. همچنین برای زنان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. افراد قبل از استفاده از این محصول باید در مورد آن اطلاعات کافی کسب کنند. 

منبع: اسپری تاخیری | طریقه استفاده از اسپری تاخیری

اسپری تاخیری

استفاده از اسپری تاخیری می‌تواند از بروز نارضایتی ناشی از زودانزالی در مردان و زنان جلوگیری کند. اما از سوی دیگر، اگر افراد در استفاده از آن زیاده روی کرده و یا طریقه درست مصرف آن را ندانند؛ دچار مشکلات دیگری خواهند شد. بهتر است در قدم اول، افراد مشکل زودانزالی خود را درمان کرده و از روش های مکمل نیز استفاده کنند. استفاده به تنهایی از این محصول زودانزالی را درمان نخواهد کرد و فقط یک روش موقتی برای بالا بردن زمان انزال است.

انواع اسپری تاخیری

انواع اسپری تاخیری، برحسب محتویات، کارایی وهمچنین شرکت سازنده، متفاوت خواهد بود. برای مثال برخی از آنها علاوه بر تاخیر در زمان انزال، باعث بزرگی آلت تناسلی مردان نیز خواهد شد. معمولا برخی از آنها برپایه لیدوکائین و دسته ای دیگر بر پایه اتانول هستند.

گاهی مواد بی حس کننده آنها لیدوکائین نبوده و شامل پروپیلین گلیکل، بنزوکائین و بنزیل الکل هستند. اسپری هایی که حاوی بی حس کننده هستند؛ آلت تناسلی را سر کرده و باعث می‌شوند تا محرک های محیطی سبب انزال نشود. فراموش نکنید که اسپری هایی که حاوی لیدوکائین هستند؛ احتمالا برای افراد واکنش آلرژیک ایجاد می‌کنند. اما انواعی که بر پایه اتانول هستند؛ حساسیت ایجاد نمی‌کنند.

روش استفاده از اسپری تاخیری

برخی از افراد به دلیل استفاده نادرست از اسپری تاخیری، مشکلاتی را برای خود به وجود می‌آورند. اما با رعایت نکات بهداشتی و همچنین پیروی از دستورالعمل محصول، می‌توان تا حد زیادی از بروز عوارض جانبی جلوگیری نمود و همچنین اثربخشی آن نیز بیشتر خواهد شد.

قبل از استفاده از اسپری، ناحیه تناسلی خود را به خوبی بشویید. اینکار باعث باز شدن منافذ پوستی این ناحیه می‌شود و تاثیر این محصول را دوچندان خواهد کرد. فراموش نکنید که اسپری تاخیری را باید در حالت نعوظ استفاده کرده و آن را در فاصله 5 تا 10 سانتی متری از آلت تناسلی خود نگه دارید.

از برخورد اسپری به بیضه ها جلوگیری کرده و سعی کنید تمام نواحی را پوشش دهیدو حتی قسمت پایین آلت تناسلی نیز باید در معرض اسپری قرار گیرد. کمی بعد از استفاده از اسپری کاندوم را استفاده کنید. چرا که برخی از محتویات این محصول سبب ضعیف شدن جنس کاندوم و پارگی آن خواهد شد. اگر بعد از یکبار استفاده، اثربخشی کافی را نداشت؛ بعد از گذشت تقریبا 20 دقیقه، دوباره از این محصول استفاده کنید. همچنین بار دوم مقدار کمتری اسپری کنید. برای آشنایی با انواع کاندوم کلیک کنید.

برای استفاده از برخی از اسپری ها و ژل های تاخیری باید سر آلت تناسلی را کمی ماساژ دهید. اما به طور کلی برای استفاده از  بیشتر اسپری ها، نیاز به انجام این کار نیست. از دستورالعمل خود محصول پیروی کرده تا اثربخشی آن را مشاهده کنید.

معایب و مزایای استفاده از اسپری

اسپری تاخیری، با اینکه معمولا باعث رابطه جنسی طولانی تر و بهتر می‌شود؛ اما معایبی نیز خواهد داشت. حتی گاهی با استفاده مرد از این محصول، زن نیز عوارض ان را تجربه خواهد کرد.از معایب آن می‌توان به دشواری حفظ نعوظ و حتی از بین رفتن آن حین رابطه به دلیل بی حسی، اشاره کرد.

در مواردی این محصولات مشکلات پوستی مثل خارش، التهاب، سوزش و… را ایجاد خواهند کرد. حتی ورم کردن غیرطبیعی آلت تناسلی نیز دور از انتظار نیست و باید در مورد آن دقت کرد. برای کنترل این عوارض جانبی، بهتر است افراد بعد از استفاده از اسپری، حتما از کاندو استفاده کرده، از دستورالعمل محصول پیروی کرده و حتی به تاریخ انقضای آن نیز توجه کنند.

اما مزایا استفاده از اسپری تاخیری را نیز نمی‌توان نادیده گرفت. قطعا استفاده از این محصول انگیزه افراد را برای رابطه جنسی بیشتر کرده و میل جنسی آنها را افزایش خواهد داد. از طرفی سبب بزرگی و سفت تر شدن آلت تناسلی مردان شده و اعتماد به نفس آنها را در رابطه با رابطه جنسی، بیشتر می‌کند. قطعا با طولانی تر شدن مدت زمان رابطه، زنان نیز لذت بیشتری برده و احتمالا ارگاسم بهتری خواهند داشت. 

اسپری تاخیری برای زنان

بسیاری تصور می‌کنند که اسپری تاخیری فقط برای مردان وجود دارد. اما این محصول طیف وسیعی داشته و زنان نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. زنان نیز باید از ورود این ماده به مجاری ادرار خود جلوگیری کرده و بیشتر از دو بار در هفته از آن استفاده نکنند.

همچنین اگر لیدوکائین موجود در اسپری به واژن انتقال یابد سبب بی میلی جنسی و عدم ارگاسم در زنان می‌شود. زنان در دوران بارداری نباید از این محصول استفاده کنند. همچنین برای اقدام به بارداری نیز استفاده از اسپری تاخیری، توصیه نمی‌شود. اسپری تاخیری های زنانه کمی معطر بوده و در موارد دیگر مانند مدل مردانه این محصول عمل کرده و ارگاسم را به تعویق می‌اندازد. 

راه های جایگزین استفاده از اسپری تاخیری

برای درمان زودانزالی در مردان و زنان، روش های مختلفی وجود دارد. در واقع بهتر است در ابتدا زودانزالی به روش اصولی و به طور کامل درمان شود. استفاده از اسپری تاخیری درمان محسوب نمی‌شود. حتی بعد از مدتی دیگر تاثیر خود را از دست داده و بدن نسبت به آن مقاومت نشان می‌دهد.

به همین دلیل باید برای برطرف کردن این مشکل، به پزشک و یا سکستراپیست مراجعه کرده و درمان را شروع کنید. برای این مشکل، قرص هایی مثل ویاگرا برای مردان و فلیبانسرین برای زنان وجود دارد. رعایت نکاتی مثل تغذیه مناسب، ورزش، دوری از مصرف دخانیات و الکل و… باعث درمان زودانزالی خواهند شد و دیگر نیازی به استفاده از این اسپری نیست. البته عوارض استفاده از قرص بیشتر است به همین دلیل برای پیدا کردن روش مناسب درمان، از یک متخصص کمک بگیرید.

سخن پایانی

قبل از خرید و استفاده از اسپری تاخیری، به خوبی  در مورد آن تحقیق کرده وموارد مختلفی را در نظر بگیرید. در استفاده از آن زیاده روی نکرده و به سلامت خود و شریک تان نیز اهمیت دهید. استفاده از روش های مختلف برای درمان زودانزالی، به صورت خودسرانه، نه تنها مشکل افراد را تشدید می‌کند؛ بلکه عوارض طولانی تری برای آنها ایجاد خواهد کرد. بهتر است در این زمینه حتما با یک پزشک و یا سکستراپیست مشورت کرده و با همسر خود نیز در این مورد صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اسپری تاخیری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: اسپری تاخیری | طریقه استفاده از اسپری تاخیری ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آمادگی برای ازدواج به منظور مهارت های لازم و بلوغ کافی برای زندگی مشترک است. زندگی مشترک سختی ها و مشکلات زیادی را به همراه دارد. که اگر فرد از پس این چالش ها بر نیاید، زندگی خوبی را تجربه نخواهد کرد. تمامی افراد جدا از زن و مرد باید قبل از ازدواج در خود مهارت هایی را مشاهده کنند تا بتوانند وارد زندگی مشترک شوند. زندگی مشترک مسئولیت هایی را به همراه دارد و جدا از آن باید وارد دنیای فرد دیگری شوید.

مشکلات آن مشکلات شما می‌شود؛ خانواده او خانواده شما می‌شود و … . در واقع فرد زمانی آماده ازدواج می‌شود که در خود ببیند از پس تمامی فراز و نشیب ها بر می‌آید. وفادار می‌ماند و فردی که انتخاب کرده است؛ مناسب اوست. به همین دلیل برای ازدواج نکات بسیار زیادی وجود دارد. اگر شک و شبه در این موضوع دارید که آماده ازدواج هستید یا خیر؛ حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. 

منبع: آمادگی برای ازدواج | 8 نکته اساسی در آمادگی برای ازدواج

آمادگی برای ازدواج چگونه است؟

بنظر شما هر فردی توانایی ازدواج دارد؟ یا هر فردی شخص مناسب ازدواج است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر فردی نیازمند بررسی های زیاد است. اما طبق بررسی ها همه افراد کیس مناسب ازدواج نیستند. قبل از ازدواج باید به این موضوع دقت کنید که شخص مقابل شما چه معیارهایی دارد که مطابق با علایق و خواسته های شماست.

آمادگی برای ازدواج یک موضوع مهم و اساسی برای تجربه زندگی مفید و ماندگار است. در این مقاله آمادگی های قبل از ازدواج را توضیح داده ایم و به نکات مهمی در این زمینه اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها همراه ما باشید. 

آمادگی های قبل از ازدواج شامل چه مواردی می‌شود؟

آمادگی برای ازدواج نیازمند آگاهی از برخی مسائل است که در ادامه راجع به آن توضیح داده ایم.

???? آمادگی ذهنی | آمادگی برای ازدواج

آمادگی ذهنی یکی از اصلی ترین اصول جهت آمادگی برای ازدواج است. هر گونه نظر و اولویتی که در فعالیت های خانه و امور زندگی دارید را با همسرتان در میان بگذارید. تمیز کردن خانه، شستشوی ظروف، خرید وسایل و … در زندگی مشترک پر اهمیت است.

???? فرزند پروری و بچه داری

آمادگی برای ازدواج در زمینه فرزند پروری نیز وجود دارد. باید از نظر همسر به داشتن و نداشتن فرزند فکر کنید. راجع به تعداد فرزندان، شیوه تربیتی و … باید با همسر به نظر مشترک برسید.

???? اطلاع از ارزش ها و اهداف مشترک

اطلاع از ارزش ها و اهداف مشترک جهت آمادگی برای ازدواج حائز اهمیت است. زمانی که زوجین از اهداف و ارزش های یکدیگر مطلع باشند، برای ازدواج نیز آماده اند. هر فردی دیدگاه متفاوتی از ازدواج و تشکیل زندگی مشترک دارد. بنابراین برای تصمیم گیری جدی حتما باید از روانشناس راهنمایی بگیرید.

???? امور مالی و دارایی | آمادگی برای ازدواج

آمادگی برای ازدواج باید در زمینه امور مالی و دارایی نیز وجود داشته باشد. قبل از ازدواج باید با شریک زندگی خود راجع به امور مالی و دارایی صحبت کنید. هزینه های منزل، حساب مشترک، پس اندازد و … را زوجین با یکدیگر باید تصمیم بگیرند.

???? نقش دین و مذهب در ازدواج

نقش دین و مذهب در آمادگی برای ازدواج مفید است. زوجین باید از لحاظ مذهبی در یک سطح قرار بگیرند. انتظارات یکدیگر در زمینه های مذهبی را بسنجید و فرایض دینی را جدی بگیرید. 

???? روابط جنسی

معمولا افراد قبل از ازدواج در رابطه با مسائل جنسی صحبت نمی‌کنند. اما حتما باید قبل از ازدواج راجع به روابط جنسی صحبت کنید. معیارها و خواسته های خود را در زمینه جنسی بیان کنید. زوجین در زندگی مشترک نیز باید روابط جنسی را در نظر بگیرند. زیرا یکی از پایه های زندگی مشترک خوب، رابطه جنسی است.

???? ارتباط با خانواده همسر | آمادگی برای ازدواج

ارتباط با خانواده همسر از دیگر اصول آمادگی برای ازدواج است. در هر صورت شما با خانواده همسر در ارتباط هستید. در ازدواج و زندگی مشترک شما باید نقش خانواده را جدی بگیرید. دخالت در زندگی مشترک، روابط خانواده همسر با شما و … در زندگی مشترک بسیار موثر است.

⚪ کمک از مشاوره ازدواج

موضوع ازدواج بسیار پر اهمیت و حساس است. آمادگی برای ازدواج باید قبل از تشکیل زندگی مشترک بررسی شود. مشاوره ازدواج به شما کمک خواهد کرد که چگونه به خودشناسی برسید، کیس مناسب شما در زندگی کیست تا زندگی موفقی را تجربه کنید.

نکات مهم در آمادگی برای ازدواج

آمادگی برای ازدواج نیازمند بررسی های دقیق است. در این مقاله راجع به نکات مهم در آمادگی برای ازدواج اشاره کرده ایم.

???? قبل از ازدواج از یک روانشناس برای خودشناسی راهنمایی بگیرید.

???? به موارد کوچک زندگی در ازدواج اهمیت دهید.

????باید برای ازدواج تلاش کنید.

???? به شناخت زبان قلب همسر برسید.

???? تغییرات زندگی پس از ازدواج را بپذیرید.

????ازدواج را نقطه مشترک زندگی بدانید.

???? زندگی مشترک خود را با دیگران مقایسه نکنید.

???? در ازدواج فداکاری داشته باشید.

????به همسر خود احترام بگذارید.

???? به خانواده او احترام بگذارید.

???? او را محدود و زندانی نکنید.

????عشق ورزی و محبت را فراموش نکنید.

???? در تربیت فرزندان هم نظر باشید.

???? اختلافات را جار نزنید.

????برای حل مشکلات با یکدیگر صحبت کنید.

???? تصمیم گیری های زندگی را به تنهایی انجام ندهید.

???? برای زندگی خوب تلاش کنید و روش های مفید را پیاده کنید.

????برای پیشرفت به هم یاری رسانی کنید.

کلام آخر

یک ازدواج خوب نیازمند تلاش و کوشش است. اما برای ساخت زندگی مشترک خوب باید به آمادگی برای ازدواج برسید. از لحاظ و جنبه های گوناگون باید زندگی را بررسی کنید. از لحاظ مالی، مذهبی، تربیت فرزندان، خانواده همسر و … باید به نظرات مشترک برسید. هم چنین قبل از ازدواج حتما از روانشناس و متخصصین در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: آمادگی برای ازدواج | 8 نکته اساسی در آمادگی برای ازدواج



:: برچسب‌ها: آمادگی برای ازدواج | 8 نکته اساسی در آمادگی برای ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

سیاست های زنانه در زمینه های مختلفی قابل استفاده هستند. اینکه افراد از جنسیتی به عنوان اهرم فشاری برای انجام کارهای خود استفاده کنند؛ اخلاقی نیست. اما سیاست های زنان در مورد موضوعات مختلف به افراد کمک می‌کند تا راه حل های دیگر را امتحان کرده و خلاقانه عمل کنند. داشتن سیاست در رفتار یکی از اصول حرفه است و جزو هوش هیجانی محسوب می‌شود. گرچه برخی به صورت ذاتی بیشتر از این استعداد برخوردار هستند؛ اما می‌توان آن را کسب کرد. اینکه زنان بدانند در چه موقعیتی، چه رفتاری را از خود نشان بدهند؛ اصلا بدنبوده و حتی باعث پیشرفت آنان نیز خواهد شد.

منبع: سیاست های زنانه | کاربرد سیاست زنان در موقعیت های مختلف

سیاست های زنانه

فراموش نکنید که استفاده از سیاست های زنانه، یک موضوع کاملا وابسته به فرهنگ و شرایط اجتماعی است و نمی‌توان در مورد آن به صورت خودسرانه عمل کرد. بسیاری از افراد این ویژگی را با اغواگری و یا عدم صداقت یکسان می‌دانند؛ که این اصلا درست نیست.

زنان می‌توانند در کمال قاطعیت، صداقت و پایبندی به اصول، سیاست نیز داشته باشند. همچنین این رفتارها فقط در مورد همسر کابرد نداشته و می‌توان در زمینه های مختلفی از آن بهره گرفت. همچنین این روش برای بالابردن کیفیت سلامت روان زنان نیز موثر خواهد بود.

برخی از موارد استفاده از سیاست های زنانه

سیاست های زنانه را می‌توان در شرایط مختلفی به کار برد. در نظر گرفتن شرایط و همچنین آشنایی با قواعد استفاده از این سیاست ها بسیار اهمیت خواهد داشت. همچنین رفتار طبق این اصول به معنای دورویی و تظاهر نیست. بلکه در بسیارس از موقعیت ها می‌تواند زمینه ساز انجام سریع تر و راحت تر امور باشد.

????سیاست های زنانه در زندگی مشترک

بیشتر مورد استفاده از سیاست های زنانه از زندگی مشترک و با همسر خواهد بود. بسیاری از زنان از بی توجهی همسر خود شکایت می‌کنند و یا انتظاراتی از همسر خود دارند که برآوره نمی‌شوند. چاره همه اینها تغییر رفتار و استفاده از روش دیگری در رابطه خواهد بود. قطعا افراد باید در این مورد با یکدیگر صحبت کرده و به صورت مستقیم آن را حل نمایند. اما اگر این روش ها کارساز نبودند؛ زنان می‌توانند با استفاده از تکنیک های گوناگونی ارتباط خود را با همسر بهبود بخشند. همچنین با این روش ها می‌توانید مخالفت خود را با موضوعی به نحوه صحیح تری بیان کرده و یا خواسته های خود را اجرایی کنید. 

????فضای کاری

بکارگیری روش های سیاست های زنانه در فضای کاری، به معنی برخورد مناسب موثر با همکاران و مدیر است. همچنین چنین رفتاری در فضای کاری سبب صمیمیت بیشتر و احترام میان اعضا خواهد شد. رعایت اصول حرفه ای در محیط کار بسیار مهم است و باید حد و مرزها را حفظ کرد. اما با توجه به شرایطی که زنان در محیط کار دارند؛ می‌توانند این فضا را برای خود بهبود بخشند. بهره گیری از این رفتار به معنای گرم گرفتن با همه نیست بلکه فقط بخشی از رعایت احترام و آداب معاشرت است.

????در قبال دوستان و خانواده

سیاست های زنانه حتی در مورد دوستان و خانواده نیز قابل اجرا هستند. برای مثال وقتی خانواده درگیر مشکلی است و یا مسائلی در آن به وجود آمده است؛ می‌توان با داشتن واکنشی مناسب و همچنین کمک کردن به آنها، اوضاع را بهبود بخشید. برخی تصور می‌کنند که باید این سیاست ها را فقط در قبال همسر خود به کار ببرند. اما قبل از اصول همسرداری باید رفتار مناسبی با خانواده خود داشته و حتی از آنان مسائلی را بیاموزید. حتی در صورت تاهل نیز افراد باید ارتباط خود را با خانواده حفظ کرده و میان رابطه زناشویی با خانواده تعادل برقرار کنند.

روش های مختلف سیاست های زنانه

شاید ماهیت سیاست های زنانه به طور کلی، سوال بسیاری از افراد باشد. اینکه دقیقا به چه معناست و باید چگونه رفتار کنیم تا سیاست داشته باشیم؟ پاسخ به این سوال با انجام روش هایی که در این قسمت توضیح می‌دهیم؛ امکانپذیر است. همچنین بهره گیری از این روش ها کار سختی نبوده و با مقداری تمرین و تمرکز می‌توانید به عنوان یک زن، روابط بهتری با دیگران داشته باشید.

✅صحبت کردن با لحنی آرام و دوری از تنش

بسیاری از زنان به دلیل تصورات اشتباهی که در مورد حقوق خود در جامعه دارند و یا برخی مسائل دیگر، از مردان منزجر بوده و مدام در حال اعتراض هستند. آنها حتی در صحبت کردن و ارتباط عادی نیز، عصبی و خشن بوده و شنونده خوبی نیستند. همین موضوع بسیاری از روابط و جنبه های مختلف زندگی آنها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

یکی از روش های ساده وکاربردی سیاست های زنانه، صحبت کردن با لحنی آرام و ملایم است. زنان می‌توانند با روش صحبت کردن صحیح و به موقع از بروز بسیاری از تنش ها جلوگیری کنند.

✅درک کردن شرایط

سنجیدن زمان و مکان مناسب برای صحبت کردن و یا رفتارهای دیگر به هوش هیجانی نیاز دارد. هوش هیجانی نیز زمینه ساز سیاست های زنانه خواهد بود. بهتر است افراد شرایط را درک کرده و متناسب با ان رفتار کنند. برای مثال اگر شاهد ناراحتی همسر خود هستید؛ بهتر است دلیل او را پرسیده و از مطرح کردن مشکل خودتان، خودداری کنید. با اینکار نه تنها به همسر خود کمک کرده بلکه هوش و ذکاوت خود را در درک وضعیت به او نشان می‌دهید. 

✅رقتار منطقی و عاقلانه

زنان بر اساس ویژگی های ذاتی خود بیشتر برحسب احساسات رفتار کرده و یا تصمیم می‌گیرند. این موضوع در بسیاری از شرایط به ضرر آنها خواهد بود. آنها به خاطر همین ویژگی نمی‌توانند در بسیاری از مشاغل فعالیت کنند. اما از طرفی نیروی احساس و منطق در همه افراد وجود دارد و می‌توانند از آنها استفاده کنند.

زنان باید نیروی منطق را در خود تقویت کرده در صورت لزوم از آن استفاده کنند. این به معنای رفتار خشن و بدون احساس نیست. بلکه استفاده به موقع از عقل و منطق است که اهمیت دارد و از جنبه های مهم سیاست های زنانه است. برای مثال در تصمیمات مهم، بهتر است احساس را کنار گذاشته و براساس منطق، فکر کنید.

✅رعایت احترام و ادب

برای یک زن، هیچ چیز بهتر از رعایت ادب و احترام نیست. توصیه می‌شود در هر شرایطی احترام را در اولویت قرار داده و بی ادبی نکنید. حتی در جواب بی احترامی دیگران نیز باید تواضع به خرج داد و با آرامش برخورد کرد. در واقع یکی از اصلی ترین رفتارهای سیاست های زنانه رعایت ادب و احترام است. این موضوع بسیار به تربیت خانوادگی مرتبط است اما به هرحال خود افراد نیز می‌توانند در جهت عمل کردن به آن تلاش کنند. ادب افراد هم در نحوه برخورد آنها و هم در حرف زدن، مشخص می‌شود. به همین دلیل زنان باید نسبت به این مورد حساس باشند.

لزوم استفاده از سیاست های زنانه

استفاده از سیاست های زنانه اگر به روش درست انجام شوند؛ می‌توانند زندگی فرد را دگرگون کنند. این موارد به شما کمک می‌کنند تا نه تنها مورد احترام دیگران واقع شوید؛ بلکه خود نیز آرامش بیشتری را در زندگی تجربه می‌کنید. کار کردن بر روی مهارت های ارتباطی و حتی جایگزین کردن عادات خوب رفتاری، کار بسیار مفیدی است و اصلا به معنای دورویی یا سواستفاده نیست. اینکه استفاده از برخی تکنیک ها سبب تسهیل امور می‌شوند؛ ضرورت بهره گیری از سیاست ها را به خوبی نشان می‌دهد.

سخن پایانی

نمی‌توان تاثیر رفتار بر اساس سیاست های زنانه را نادیده گرفت. از طرفی افراط در اینکار، دیگران را دچار سوتفاهم می‌کند. به همین دلیل باید میانه رو بود و شرایط را در نظر گرفت. همچنین از نفوذ این رفتارها بر دیگران سواستفاده نکرده و به اخلاق پایبند باشید. می‌توانید برای یادگیری و همچنین موارد استفاده از این تکنیک ها با یک روانشناس مشورت کنید. شاید در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت کنید و یا علاقه ای به اینکار نداشته باشید. اما با استفاده از آنها بعد از گذشت مدتی، تاثیر آنها را مشاهده خواهید کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه سیاست های زنانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: سیاست های زنانه | کاربرد سیاست زنان در موقعیت های مختلف



:: برچسب‌ها: سیاست های زنانه | کاربرد سیاست زنان در موقعیت های مختلف ,
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تربیت جنسی کودکان یکی از اصول تربیتی بوده که والدین و یا نهادهای آموزشی باید به آن بپردازند. در بسیاری از موارد این خود کودکان هستند که در این مورد کنجکاوی کرده و سوالاتی را با شما مطرح می‌کنند. اما اگر اینگونه نبود؛ بهتر است والدین در سن مناسب برخی از مسائل را با آنان در میان بگذارند. ارائه اطلاعات درست به کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است و باید با آنان صادق بود. بسیاری از والدین در این مورد نگران و دغدغه مند هستند. برخی دیگر این موضوع را به شخص دیگری واگذار کرده و یا از صحبت کردن در مورد آن سرباز می‌زنند. در این مقاله به راه‌های صحیح صحبت کردن در مورد این موضوع و اهمیت آن خواهیم پرداخت.

منبع: تربیت جنسی کودکان | روش های تربیت جنسیتی کودک

تربیت جنسی کودکان

جالب است بدانید که کنجکاوی کودکان در مورد مسائل جنسی، بخشی از فرایند رشد طبیعی آنهاست و والدین نباید در این مورد خشمگین و یا نگران شوند. تربیت جنسی کودکان نیز از این رو اهمیت دارد که آنها را از بسیاری از خطرات حفظ می‌کند. در واقع این موضوع به معنای ایجاد شناخت، احساس ارزش، بروز رفتار مناسب و قدرت تصمیم گیری است.

مطرح کردن این مسئله در فضایی امن و راحت، بسیار مهم است. به همین دلیل بهتر است خانواده در مورد این موضوع به کودک اطلاعات بدهد. در غیر این صورت کودک در معرض اطلاعاتی قرار خواهد گرفت که در مورد آنها مطمئن نبوده و حتی در آینده او نیز تاثیرگذار است.

روش های تربیت جنسی کودکان

بهتر است تربیت جنسی کودکان با روش های درست و اصولی انجام شود. اگر اطلاعات متناسب با سن آنها نباشد و یا کودک واکنش درستی دریافت نکند؛ احتمال بروز رفتارهای ناهنجار توسط کودک وجود دارد. استفاده از روش هایی که در این قسمت مطرح می‌شود؛ کمک بزرگی به والدین خواهد کرد.

????آموزش مراقبت از بدن خود

در اولین قدم برای تربیت جنسی کودکان، والدین باید به فرزند خود بیاموزند که چطور از بدن خود در مقابل دیگران محافظت کند. همچنین دوست داشتن بدن و اهمیت دادن به آن، از دیگر مسائلی است که زمینه ساز مراقبت از بدن خواهد شد. آنان باید تفاوت لمس خوب و بد را به کودک آموخته و به حتی نباید اجازه دهند که کسی بدن آنها را تماشا کند.

طبیعی است که در سن کودکی، بسیاری از افراد تمایل دارند که کودک را در آغوش بگیرند و یا او را ببوسند؛ اما باید در این مورد از کودک اجازه گرفته و با اجبار این کار را انجام ندهند. در بعضی موارد این خانواده هستند که کودک را مجبور به این رفتارها می‌کنند و حتی در صورت امتناع کودک او را مواخذه کرده و یا آن را نشانه بی ادبی تلقی می‌کنند. اما همه این رفتارها باعث می‌شود تا کودک احساس امنیت نکرده و در مورد بدن خود بی اهمیت شود.

????تربیت جنسی کودکان | حفظ حریم شخصی او

آموزش حریم شخصی به کودک یکی از اصول مهم تربیت جنسی کودکان است. والدین باید در هنگام ورود به اتاق آن‌ها در زده و از آنان بخواهند که این رفتار را انجام دهند. همچنین در صورت مشاهده آنان به صورت برهنه و یا انجام فعالیت جنسی، نباید واکنش شدید نشان دهند و آن‌ها را بترسانند. احترام به حریم خصوصی آنها باعث می‌شود تا  کودکان در این مورد حساس شوند و برای حفظ آن تلاش کنند. بنابراین در نوجوانی و جوانی نیز به خوبی از پس این کار بر خواهند آمد.

????صادق بودن و ارائه اطلاعات درست

باید در مورد سوالهایی که توسط کودک پرسیده می‌شوند؛ با صداقت جواب داد. تربیت جنسی کودکان به معنی توضیح تمام جزئیات در مورد بدن زن و مرد و یا حتی شیوه بارداری نیست. بلکه در سنین مختلف باید این موضوعات را به روش های مختلفی مطرح کرد. برای مثال می‌توانید در ابتدا از توضیح تفاوت های حیوانی و گیاهی شروع کنید و یا در مورد سلول هایی سبب تشکیل لقاح می‌شوند؛ حرف بزنید. تمام این ها به آمادگی کودک نیز برای دریافت این اطلاعات بستگی دارد.

???? تربیت جنسی کودکان | آموزش نه گفتن

نه گفتن یکی از مهارت های ضروری و بسیار مهم برای کودکان است. در مورد تربیت جنسی نیز، آنها باید بیاموزند که در صورت لزوم با صدای بلند و به صورت واضح نه بگویند. برای اینکار، والدین باید موقعیت های خطرناک را برای آنها شرح داده و در مورد اقدامات لازم توضیح بدهند. والدین نباید در این مورد زیاده روی کرده و در کودکان ایجاد ترس و اضطراب کنند. اما به طور کلی آموزش این اصول برای کودک واجب است.

????کتاب خواندن و یا فیلم دیدن

اگر هنوز کودک در این مورد با شما حرفی نزده و یا خود شما نیز برای تربیت جنسی کوکان آماده نیستید؛ می‌توانید از برخی از محتواهای آموزشی کمک بگیرید. خواندن کتاب هایی در این زمینه و یا بخش کردن فیلم های آموزشی، کودک را برای پذیرش این موضوعات، آماده ترمی‌کند. بهتر است کتاب و یا فیلم ها را متناسب با سن او انتخاب کرده و یا در ارائه آنها به کودک زیاده روی نکنید.

اهمیت تربیت جنسی کودکان

متاسفانه امروزه موارد آزارجنسی کودکان رو به افزایش است. جالب است بدانید که بیشترین تعرض جنسی به کودکان، از طرف نزدیکان و افراد مورد اطمینان خانواده صورت می‌گیرد. به همین دلیل والدین باید تربیت جنسی کودکان را از سنین کم آغاز کرده و در مورد آن حساسیت به خرج دهند.

این موضوع باعث می‌شود تا کودکان حتی در غیاب والدین نیز بتوانند از خود محافظت کرده و یا دچار سردرگمی نشوند. علاوه بر این والدین باید به فرزند خود اطمینان دهند که در هر شرایطی از او مراقبت کرده و همچنین فضایی را فراهم کنند تا آنها با اطمینان خاطر در مورد مسائل مختلف صحبت کنند. 

سن مناسب برای تربیت جنسی کودکان

همانطور که گفته شد؛ سن تاثیر زیادی در تربیت جنسی کودکان دارد. اگر آنها اطلاعات را زودتر و یا دیرتر موعد دریافت کنند؛ آسیب های زیادی را تجربه خواهند کرد. نکته جالب اینجاست که رفتار جنسی آنها از لحظه تولد آغاز شده و تا پایان عمر ادامه می‌یابد. پس واکنش درست و همچنین ارائه اطلاعات به آنان اجتناب ناپذیر خواهد بود.

????تولد تا دو سالگی

در این بازه زمانی بسیار طبیعی است که کودکان آلت تناسلی خود را لمس کرده و حتی در پسران نعوظ ایجاد شود. آنها احتمالا از برهنه بودن لذت بیشتری می‌برند و یا اندام های خصوصی والدین را نیز لمس می‌کنند. برای تربیت جنسی کودکان در این زمان، والدین باید حواس آنها را به موضوع دیگری پرت کنند و یا با لحنی آرام به آنها تذکر دهند.

????دو تا پنج سالگی

در این سنین می‌توان به آنها در مورد روند تولید مثل، توضیح مختصری داد. همچنین آنها را با تفاوت های آلت تناسلی مردانه و زنانه آشنا کرد. انتخاب اسم برای اندام تناسلی نیز یکی از مراحل تربیت جنسی کودکان است که در این سنین والدین می‌توانند آن را به کودک توضیح دهند.

????شش تا نه سالگی

در این مرحله، کودکان واکنش های مختلفی نسبت به مسائل جنسی نشان می‌دهند. آنها دوست ندارند که بدن والدین خود را به صورت برهنه ببیند و اصول اخلاقی برای آنها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. به شکلی که حتی ممکن است از رابطه جنسی بترسند و یا آن را عملی نادرست بدانند. اما این مرحله در تربیت جنسی کودکان گذرا خواهد بود و والدین نباید از واکنش های کودک خود، نگران شوند.

????ده تا دوازده سالگی

با نزدیک شدن به سن بلوغ، صحبت کردن با آنها در مورد این مسائل آسان تر خواهد بود. از طرفی آنان خود اطلاعات اندکی در مورد بدن داشته و از طرف دیگر هم به دلیل تغییرات هورمونی و خلقی که در این سنین تجربه می‌کنند؛ آمادگی دریافت اطلاعات را دارند. برای تربیت جنسی کودکان در این دوره باید در مورد خودارضایی و اصول رابطه جنسی و همچنین اهمیت بهداشت جنسی، توضیح بیشتری داد.

سخن پایانی

فراموش نکنید که تربیت جنسی کودکان، یکبار برای همیشه اتفاق نمی‌افتد؛ و آنها در سنین مختلف، با مسائل متفاوتی درگیر خواهند شد. به همین دلیل در صورت تکرار سوالات و یا کنجکاوی بیشتر در این مورد، نباید عصبانی شده و یا واکنش بدی نشان دهید. باید در مواجهه با این مسئله صبور بوده و اعتماد کودک را جلب کنید. حتی می‌توانید در این زمینه از یک روانشناس کودک نیز کمک گرفته و روش درست این کار را بیاموزید. خود نیز در این زمینه اطلاعات خود را بالا برده و با آگاهی با کودک خود صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تربیت جنسی کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: تربیت جنسی کودکان | روش های تربیت جنسیتی کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قهر با همسر رفتاری نادرست و بچگانه است. معمولا زوجین به دلایل مختلفی با یکدیگر قهر می‌کنند. اما با این رفتار نه تنها مشکل حل نشده بلکه اوضاع بدتر هم می‌شود. زمان دادن به یکدیگر و ایجاد فضا برای مدتی با قهر و متفاوت است. اگر آنها از مهارت های مختلفی که برای یک زندگی مشترک لازم هستند؛ برخوردار باشند، دیگر نیازی به قهر و آشتی نیست.

همچنین قطعا دعوا و مشاجره میان همه زن و شوهرها اتفاق می‌افتند و کاملا طبیعی است. اما نحوه واکنش آنها نسبت به این موضوع بسیار مهم است. این رفتار نباید به صورت مداوم تکرار شود و زوجین باید در راستای جلوگیری از آن اقداماتی انجام دهند. 

منبع: قهر با همسر | پیامد های قهر طولانی با همسر

قهر با همسر

همیشه نمی‌توان به صورت منطقی با تفاوت ها و اختلافات برخورد کرد. اما در صورت قهر با همسر هم نباید اجازه دهید این زمان طولانی شده و یا اینکار برای شما و یا همسرتان تبدیل به عادت گردد. اگر برای مدت زمان طولانی با همسر خود صحبت نکنید و یا از او فاصله بگیرید؛ دیگر نمی‌توانید مشکل به وجود آمده را حل کنید. از بین بدن چالش ها نیاز به ارتباط و همراهی دو طرف دارد. به همین دلیل زن و شوهر حتی در صورت ناراحتی از یکدیگر نیز باید ارتباط خود را حفظ کنند.

دلایل قهر با همسر

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ قهر با همسر، دلایل مختلفی دارد. معمولا افراد معیار های متفاوتی دارند. و طرز فکر آنان نیز فرق می‌کند. معمولا با گذشت مدت کوتاهی از زمان آشنایی و یا ازدواج  دفعات قهر و آشتی ها بیشتر است. چراکه دو طرف شناخت کمتری نسبت به یکدیگر دارند و بیشتر احتمال دارد که دچار سوتفاهم شوند. برخی از دلایل قهر کردن زوجین با یکدیگر شامل موارد زیر می‌شود.

⭕عدم کنترل هیجانات و احساسات

طبیعی است که برخی از زوجین مهارت کنترل هیجانات و احساسات خود را نداشته باشند. در این صورت آنها احتمالا تمام هیجانات منفی و انرژی های منفی خود را بعد از یک روز سخت و شلوغ، به همسر خود منتقل می‌کنند. باید بدانید که همسر شما مسئول اتفاقات مختلف نیست و یا نمی‌توان او را مقصر همه چیز دانست.

بهتر است احساسات خود را به درستی شناخته و آنها را مدیریت کنید. در اینگونه موارد یکی از طرفین بدون هیچ دلیل خاصی و به صورت ناگهانی تصمیم به قهر با همسر می‌گیرد. این قطعا واکنش درستی نسبت به مسائل نیست.

⭕توقعات غیرواقعی | قهر با همسر

گروهی از زوجین برای اینکه به اهداف خود برسند؛ طرف مقابل را تحت فشار عاطفی قرار می‌دهند. معمولا هم توقعات آنها غیرواقعی است. اما برای رسیدن به آنها دست به هر کاری می‌زنند. این رفتار از کودکی آنها نشات می‌گیرد. احتمالا آنان در دوران کودکی نیز برای رسیدن به خواسته هایشان از قهر کردن استفاده می‌کردند. اما قهر با همسر کاملا متفاوت است و به معنای باجگیری عاطفی خواهد بود.

⭕تنبیه همسر

یکی دیگر از دلایل قهر با همسر، تنبیه او است. آنان خشم و کینه خود را نسبت به همسر به صورت قهر بروز می‌دهند. اما این رفتار نه تنها اثربخش نبوده، بلکه فقط خود آنان اذیت می‌شود. وقتی با همسر خود قهر هستید؛ قطعا با او در مورد دلایل آن صحبت نکرده و سکوت می‌کنید.

پس او نیز هرگز متوجه نخواهد شد که چه کار اشتباهی انجام داده است و یا دلیل عصبانیت شما چیست. اگر اینکار را برای تنبیه و جلوگیری از بروز مجدد این رفتار در همسر انجام می‌دهید؛ باید با او نیز در این مورد صحبت کنید.

⭕بی توجهی به نیازهای دیگری

خودخواهی و بی توجهی به نیازهای دیگری باعث بروز قهر با همسر خواهد شد. برخی در همه شرایط فقط به خود و نیازهایشان توجه می‌کنند. اما در زندگی مشترک، افراد باید دیگری را نیز در نظر گرفته و به خواسته های اونیز احترام بگذارند. اینگونه افراد با کوچک ترین انتقاد و یا حرفی ناراحت شده و قهر می‌کنند. قهر با همسر با اینکه رفتار صحیحی نیست؛ اما دلیل آن نیز بسیار مهم است. برای مثال وقتی شخصی صرفا به دلیل اینکه همسرش از او انتقاد کرده؛ قهر می‌کند، شریک خوبی برای زندگی نیست.

پیامدهای قهر با همسر به صورت مکرر

اگر این قهر وآشتی ها به صورت مکرر در مدت زمانی کوتاه، اتفاق بی‌افتند؛ زنگ خطری برای رابطه خواهد بود. این نشان دهنده عدم بلوغ عاطفی و فکری آنان است. همچنین به این معناست که آنها از مهارت های ارتباطی موثر برخوردار نیستند. قطعا این رفتارها عواقبی خواهد داشت که از زوجین برای آنها اقدامی نکنند؛ رابطه آنها به زودی شکست خواهد خورد.

????کم شدن صمیمیت میان دو نفر

وقتی زوجین برای حل مشکلات شان صحبت کنند و یا به طور کلی ارتباط موثری با یکدیگر نداشته باشند؛ عشق و علاقه میان آنها از بین خواهد رفت. یکی از نتایج قهر با همسر، سردی و دوری از یکدیگر است. حرف زدن در مورد مسائل مختلف، یکی از بخش های مهم رابطه است که باید به آن توجه کرد. طلاق عاطفی نیز به همین دلیل رخ می‌دهد. 

????عدم حل مشکلات | قهر با همسر

در صورت قهر با همسر، مشکلات حل نشده باقی می‌مانند و احتمال بروز مجدد آنان نیز بیشتر می‌شود. به همین دلیل قهرکردن و یا فاصله گرفتن برای مدت زمان طولانی، راه حل موثری نیست. مشکلات روی هم انباشته شده و آنها دیگر نمی‌دانند که باید به کدامیک رسیدگی کنند. در زندگی مشترک بسیار مهم است که افراد مشکلات را نادیده نگیرند و در مورد آنها با یکدیگر همفکری کنند.

????سرکوب شدن احساسات

وقتی فردی که قهر با همسر را انتخاب می‌کند؛ به این معنا است که تمایلی به بروز احساسات خود ندارد. سرکوب احساسات، عوارض بدی برای سلامت روان خواهد داشت و فرسودگی زودتر از موعد را سبب می‌شود. خشم فروخورده و یا نشخوار فکری در مورد مشکل، باعث می‌شود تا حس بدتری نسبت به همسر خود پیدا کنید. همچنین فرصت توضیح دادن و یا جبران را نیز از او می‌گیرید. بهتر است به جای قهرکردن، رفتاری دیگر را جایگزین کنید.

برای جلوگیری از قهر با همسر چه کنیم؟

قهر با همسر عادت رفتاری مخربی است که بهتر است که جنبه های مختلف زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار خواهد داد. حتی بی میلی جنسی نیز یکی از تبعات قهرکردن با همسر خواهد بود. به همین دلیل زوجین باید در این مورد راهکارهای دیگری را امتحان کنند و این عادت را از بین ببرند. 

✅صحبت کردن با یکدیگر

در شرایط قهر با همسر، به جای سکوت کردن و یا سرکوب احساسات تان، در مورد مشکل به وجود آمده، صحبت کنید. نظرات خود را با لحنی آرام صمیمی بیان کرده و از بی احترامی خودداری کنید. همچنین به همسر نیز اجازه صحبت کردن بدهید و نیازهای اورا هم در نظر بگیرید. صحبت کردن و ارتباط موثر با او، یکی از ملزومات زندگی مشترک است که افراد قبل از ازدواج باید آن را بیاموزند.

✅کمک گرفتن از زوج درمانگر

اگر روش برخورد با قهر با همسر خود را نمی‌دانید و یا قادر به برقراری ارتباط با او نیستید؛ بهتر است از یک روانشناس کمک بگیرید. زوج درمانگر با کارکردن بر روی مهارت های ارتباطی و پیدا کردن علت مشکل، راهکارهای بهتری نسبت به قهر کردن به شما ارائه خواهد داد. در این شرایط می‌توانید به تنهایی و یا با همسرتان به مشاور مراجعه کرده و مشکل خود را بیان کنید.

سخن پایانی

قهر با همسر از رفتارهایی است که ریشه در گذشته فرد دارد. به طورکلی عادت سالمی نبوده و مشکلات دیگری را ایجاد خواهد کرد. آسیب به زندگی مشترک و خود فرد از عوارض جبران ناپذیر قهر کردن هستند. که می‌توان از آنها جلوگیری کرد. امروزه مشکل بسیاری از زوجین این است که به جای حل مشکل، صورت مسئله را به کلی پاک کرده و با یکدیگر قهر می‌کنند. اما این رفتار در مدت زمان طولانی برای زندگی مشترک، مشکل ساز خواهد شد. پیشنهاد می‌شود زوجین از یک روانشناس خانواده کمک گرفته و در این زمینه از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قهر با همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: قهر با همسر | پیامد های قهر طولانی با همسر ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دخالت در زندگی دیگران مانع پیشرفت در زندگی خود می‌شود. احتمالا با افرادی روبرو شده اید که دائم در حال دخالت در کارهای دیگران هستند؛ اما از زندگی خود غافلند. یکی از دلایل اختلافات در زندگی ها نیز دخالت دیگران در زندگی است. این دخالت ها حتی اگر خیرخواهانه باشد و به دلیل دلسوزی باشد، مشکلات و تاثیرات بدی در زندگی دیگران بر جای می‌گذارد.

زمانی که زوجین متوجه شوند که دخالت دیگران در زندگی باعث بروز مشکلات آنها شده است، به دنبال راهکار برای جلوگیری از دخالت در زندگی هستند. جهت راهنمایی و آگاهی از روش های مقابله با دخالت در کارهای دیگران، از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

منبع: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران

دخالت در زندگی دیگران چیست؟

امروزه دخالت در زندگی دیگران بسیار مشاهده می‌شود. افرادی همیشه در صحنه هستند که بدون خواست افراد نظرات خود را در زندگی آنها اعمال می‌کنند و راجع به هرچیزی نظر می‌دهند. این افراد همیشه باعث دردسر و مشکلات بین زوجین می‌شوند. برای جلوگیری از دخالت دیگران در زندگی روش هایی وجود دارد که بهتر است از روانشناس کمک بگیرید. اما در این مقاله روش هایی را توضیح داده ایم که در برخورد با چنین افرادی مفید است. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

دلیل دخالت در زندگی دیگران چیست؟

دخالت در زندگی دیگران دلایلی دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? زندگی در خانواده همسر

???? عدم استقلال مالی

????وابستگی عاطفی به والدین

???? فاش کردن اسرار در زندگی زناشویی

???? عدم آشنایی زوج های جوان با مهارت های مدیریت زندگی و درخواست خود آن ها

????عدم اعتماد به مهارت های مدیریت زندگی

???? مردسالاری و نقش پررنگ بزرگ تر ها در خانواده

???? وجود اختلاف و درگیری

راهکارهایی جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران

همانطور که در قسمت قبلی از دلایل دخالت در کارهای دیگران اطلاعات کسب کردید؛ در این بخش مقاله نیز راهکارهایی جهت جلوگیری از دخالت های گوناگون توضیح داده ایم.

???? فاصله خود را با این افراد حفظ کنید

برای جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، باید فاصله خود را با چنین افرادی حفظ کنید. رابطه با این افراد بسیار سمی است و به مرور باعث بهم خوردن زندگی می‌شود. برای حفظ و آرامش زندگی خود بهترین گزینه و اولین اقدام دوری با این افراد است.

???? محرک نباشید | دخالت در زندگی دیگران

برای تصمیم گیری های مختلف در زندگی از دیگران مشورت نگیرید. زمانی که به جای راهنمایی از روانشناس و مشاور، به سوی کمک از اطرافیان هستید؛ اداره زندگی شما به مرور زمان از دستتان خارج می‌شود. مشورت از اطرافیان را محدود کنید و دخالت در کارهای دیگران را کاهش دهید.

???? برای هر حرفی عکس العمل نشان ندهید

برای جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران باید برای حرف های دیگران عکس العمل نشان ندهید. خودتان را به بی خیالی بزنید، به شیوه ای که انگار چیزی نمی‌شونید و چیزی روی شما تاثیر ندارد. برای اینکه آرامش داشته باشید، از بروز هر گونه دخالت و دعوا در زندگی جلوگیری کنید. از دخالت های مختلف عبور کنید و بحث را به یک لبخند تمام کنید.

???? توجهی به اطرافیان نکنید | دخالت در زندگی دیگران

جهت رفع و جلوگیری از دخالت در کارهای دیگران، باید به صحبت و رفتار اطرافیان توجهی نکنید. اگر با افرادی که دائم در حال اظهار نظر هستند رودروایسی دارید؛ به حرف های آنها واکنش مثبت نشان دهید اما همچنان رفتارهای خود را داشته باشید.

???? برای زندگی خود مرز مشخص کنید

زمانی که دخالت در زندگی دیگران آغاز می‌شود؛ نشانگر عدم تعیین مرز برای زندگی است. در کمال آرامش به فرد دخالت کننده بگویید که مرزی برای زندگی خود تعیین کرده اید و اجازه دخالت و اظهار نظر به دیگران نمی‌دهید.

???? اختلاف های خود را با دیگران در میان نگذارید

جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، باید اختلافات خود را در خفا حل کنید. برای زندگی خود حریم خصوصی داشته باشید و مشکلات را بین خودتان حل کنید. زمانی که اختلافات خود را جار می‌زنید، اجازه دخالت به دیگران می‌دهید. حتی اگر خودتان هم راضی به دخالت دیگران نباشید، اجازه قضاوت را به آنها داده اید.

???? برنامه های زندگی خود را با کسی در میان نگذارید

جهت جلوگیری از دخالت در کارهای دیگران، برنامه های زندگی خود را با دیگران در میان نگذارید. زمانی که جزئیات برنامه خود را به اشتراک می‌گذارید، اجازه قضاوت و دخالت به دیگران می‌دهید. آنها را تشویق می‌کنید که در رابطه با برنامه های شما پیگیری کنند و روند کار شما را زیر نظر بگیرند.

???? اعتماد به نفس خانواده خود را تقویت کنید | دخالت در زندگی دیگران

افرادی که از اعتماد به نفس کمی برخوردارند؛ اجازه دخالت بیشتری به دیگران می‌دهند. باید برای افزایش اعتماد به نفس خود تلاش کنید تا به استقلال برسید. و رشد شخصیت داشته باشید. رفتارهای خود و خانواده تان را تقویت و تشویق کنید. و فراموش نکنید که برای افزایش اعتماد به نفس باید از روانشناس کمک بگیرید.

???? جهت دوری از خانواده صبور باشید

اگر تنها گزینه و راهکار شما جهت جلوگیری از دخالت در زندگی دیگران، دوری از خانواده است. بهتر است که در این موضوع صبور باشید. منظور از صبر این است که باید برای دوری از خانواده اقدام عجولانه نداشته باشید. به مرور زمان ارتباط خود را کاهش دهید و فاصله را بیشتر کنید.

???? از روانشناس کمک بگیرید

اگر شما در دسته افرادی هستید که دائم در حال دخالت در زندگی دیگران هستید؛ باید در جهت بهبود رفتارهای خود تلاش کنید. معمولا افرادی که خصوصیات اخلاقی مانند شما دارند؛ از دیگران فاصله می‌گیرند و به مرور زمان دایره ارتباط با اطرافیان کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی باید از روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان و مشاورین با ارائه راهکارهای مناسب به دیگران می‌توانند شما را از چنین رفتارهایی دور کنند.

کلام آخر

دخالت در زندگی دیگران در جامعه امروزی بسیار مشاهده می‌شود. معمولا افرادی که در زندگی دیگران دخالت می‌کنند؛ از زندگی خود دور می‌شوند. این افراد معمولا با مشکلات زیادی روبرو هستند و برای دیگران نیز مشکلات زیادی به وجود می‌آورند. دوری از چنین افرادی را باید اصل زندگی خود قرار دهید. برای آشنایی جهت روش های رفتاری با این افراد حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دخالت در زندگی دیگران می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران



:: برچسب‌ها: دخالت در زندگی دیگران | 8 دلیل دخالت در زندگی دیگران ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته یک انتخاب شخصی است و کاملا به زوجین بستگی دارد. امروزه به دلیل گسترش فرهنگی غربی، احتمال برقراری رابطه جنسی قبل از ازدواج هم در دختران و هم در پسران شکل گرفته. طبق چارچوب های اخلاقی افراد نباید گذشته شریک خود را مورد کنکاش قرار دهند و از طرفی دیگر دانستن برخی نکات برای ادامه رابطه ضروری خواهد بود.

برخی از پسران بعد از اطلاع از این موضوع، سریعا جبهه گرفته و یا نسبت به دختر سرد می‌شوند. قطعا که این نوع روابط مخرب است و عوارض زیادی دارد. اما به طور کلی نباید این مورد را مبنای تصمیم نهایی قرار داد. همه افراد در گذشته خود تجربیاتی دارند که شاید برای همه خوشایند نباشد. به همین دلیل شاید بهتر باشد که در این مورد سخت گیری نکنیم. 

منبع: ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته | ازدواج با دختری که دوست پسر داشته

ازدواج با دختری که دوست پسر داشته

صحبت در مورد گذشته، تا جایی مهم است که در زمان حال تاثیری داشته باشد. داشتن دوست پسر و یا رابطه جنسی در گذشته دختر، شاید هیچ لطمه ای به آینده او و فرد مورد نظرش وارد نکند. ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، قطعا نتایجی خواهد داشت که مدیریت آنها به عهده دو نفر است. چرا که همسر او نیز باید این موضوع را پذیرفته و با آن کنار بیاید. البته در این موارد همیشه دختران بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرند. معمولا پسران به دلیل چنین تصمیماتی در گذشته مورد مواخذه قرار نمی‌گیرند. برای اطلاع از نکات موثر بر ازدواج با دوست دختر کلیک کنید.

چرایی تردید در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

اینکه چرا افراد در مورد ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار شک و تردید می‌شوند؛ به عوامل زیادی بستگی دارد. نمی‌توان پسران در این مورد قضاوت کرد. معیارهای افراد برای انتخاب شریک زندگی متفاوت است و باید در این مورد با حساسیت تصمیم گیری کرد. با وجود علاقه و تفاهم، گذر زمان بسیاری از مشکلات را حل کرده ودیگر نیازی به نگرانی نیست.

????احتمال خیانت

برخی از پسران تصور می‌کنند که با ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، شاید مورد خیانت قرار گیرند. اگر افراد با این تفکر زندگی مشترک خود را آغاز کنند؛ نسبت به همه چیز بدبین و شکاک خواهند شد و به زودی دچار مشکلات زیادی می‌شوند. اما همیشه داشتن دوست پسر در گذشته و یا رابطه جنسی به معنای بروز چنین رفتار خیانت، نیست.

افراد بالغ روابط خود را به طور کامل تمام کرده و در گذشته نمی‌مانند. به همین دلیل اگر فرد مورد نظر شما دختری است که تمام ویژگی های اخلاقی مناسب را برای ازدواج دارد؛ بهتر است در این مورد دچار شک و تردید نشوید. 

????ابتلا به بیماری های مقاربتی | ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

یکی دیگر از دلایل تردید پسران، مسائل بهداشتی و ابتلای دختر به بیماری های مقاربتی است. از طرفی توجه به این نکات ضروری و مهم بوده و باید این مورد را هم در نظر گرفت. در مورد ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، با انتقال بیماری های مختلف به شما، آینده جنسی شما را نیز تحت تاثیر قرار می‌‌‌دهد.

گاهی خود دختر نیز از ابتلای خود اطلاعی نداشته و یا در مورد بیماری اطلاعات درستی ندارد. به همین دلیل آن را به دیگران هم منتقل می‌کند. البته قبل از ازدواج، آزمایشاتی در این زمینه انجام می‌شود؛ اما بازهم بهتر است در مورد آن دقت کرد.

????مشغولیت ذهنی برای فرد مقابل

قطعا پسران با اطلاع از این موضوع تا مدتی دچار مشغولیت و یا نشخوار فکری خواهند شد. برای آنان دشوار است که متوجه شوند دختر مورد علاقه شان قبل از ازدواج روابطی ناسالم با دیگران داشته است. این موضوع برای عده ای اهمیتی ندارد وحتی خود نیز در گذسته چنین روابطی داشته اند. اما برخی دیگر در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، استرس و فشار روانی زیادی را تحمل می‌کنند.

پیامدهای احتمالی ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، هم برای خود دختر و هم برای پسر، پیامدهایی خواهد داشت. بهتر است هر دو نفر در این مورد به خوبی فکر کرده و جوانب مختلف را در نظر بگیرند. ازدواج یکی از تصمیمات مهم زندگی است و نباید در مورد آن عجولانه رفتار کرد. زوجین باید این موضوع را کاملا پذیرفته و مسئولیت آن را به عهده بگیرند. برخی از عوارضی که این ازدواج خواهد داشت؛ شامل موارد زیر می‌شود.

⭕بی اعتمادی

طبیعی است که با ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار بی اعتمادی شده و گاهی به گذشته او فکر کنید. احتمال خیانت او را در نظر گرفته و یا فکر می‌کنید که اودوباره این رفتار را انجام خواهد داد. در بیشتر موارد این تفکرات فقط از بدبینی شما نشات گرفته و بعد از مدتی از بین می‌روند. در واقع نباید اجازه دهید که این موضوع دید شما را نسبت به همسرتان تغییر دهد. این بی اعتمادی شما را در معرض ابتلا به وسواس فکری قرار خواهد داد. همچنین نسبت به همه چیز بدبین خواهید شد.

⭕توقع بالا در رابطه جنسی

احتمالا در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار کمبود اعتماد به نفس در مورد عملکرد جنسی خواهید شد. چرا که او احتمالا توقع بیشتری از شماخواهد داشت و یا شما را با دیگران مقایسه می‌کند. نباید اجازه دهید که این موضوع در عملکرد جنسی شما اختلال ایجاد کند. چرا که هر فردی شرایط بدنی و چرخه جنسی متفاوتی دارد. سرخوردگی در رابطه جنسی، مشکلات زیادی را برای زوجین ایجاد می‌کند که باید از آنها جلوگیری کرد.

⭕بروز اختلافات

اینکه بعد از ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، دچار اختلاف و مشکلاتی شوید؛ تا حدی طبیعی است. این موضوع احتمالا برای او سخت تر خواهد بود. او از اینکه شما گذشته او را یادآوری کنید و یا او را مورد سرزنش قرار دهید؛ می‌ترسد. اما وقتی تصمیم به ازدواج با چنین قردی می‌گیرید؛ باید شرایط او را کاملا پذیرفته و از ادامه دار شدن این مسئله برای طولانی مدت، خودداری کنید.

برای برطرف شدن تردید چه کنیم؟

برای اینکه این مشکلات را برطرف کنید و بتوانید تصمیم درست تری بگیرید؛ باید اقدامات لازم را انجام دهید. در ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، از اتمام رابطه قبلی او اطمینان حاصل کرده و مطمئن شوید که این مورد در آینده رابطه تاثیری نخواهد داشت. همچنین از یک روانشناس یا زوج درمانگر نیز کمک گرفته و شرایط را به طور کامل برای او توضیح دهید. البته اگر واقعا به دختر علاقه دارید و از طرفی رفتارهای او از ابتدای رابطه، معقول بوده، بهتر است بنا را بر اعتماد گذاشته و خود را اذیت نکنید.

سخن پایانی

واکنش درست در مقابل این قضیه و همچنین ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته، نیاز به آمادگی و رفتارهای منطقی دارد. بهتر است در ابتدا با خود او به طور صادقانه صحبت کرده، به خوبی در این مورد فکر کنید و در قدم بعدی از یک روانشناس کمک بگیرید.

معمولا خانواده ها نیز این موضوع را نمی‌پذیرند. پس با موانع زیادی روبرو می‌شوید که باید برای برطرف کردن آنها آماده باشید. از قضاوت های دیگران نترسید و نگاه بلند مدت داشته باشید. همچنین علاوه بر علاقه باید بت همسر خود همراه بوده برای جبران گذشته به او کمک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ازدواج با دختری که قبلا رابطه جنسی داشته | ازدواج با دختری که دوست پسر داشته ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از خیانت یکی از دغدغه های رایج میان زوجین است. از آنجایی که امروزه ارتباطات افراد بسیار گسترده تر از پیش شده است ؛ زمینه های خیانت نیز فراهم است. به هرحال شرایط آن شاید برای هر زوجی ایجاد شود. اما ترس مداوم از این موضوع پیامدهای بدتری خواهد داشت. این نوع ترس به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود؛ که گذشته نقش بزرگی در آن دارد. طبیعی است که بروز خیانت در زندگی زناشویی افراد را بی اعتماد و بدبین کند. اما نباید اجازه بروز این گونه احساسات را بدون هیچ دلیلی، داد. اینکه همواره نگران مورد خیانت قرار گرفتن باشیم؛ رفتار سالمی نبوده و تاثیرات منفی بر سلامت روان ما خواهد داشت. 

منبع: ترس از خیانت | از بین بردن ریشه ترس از خیانت

ترس از خیانت

برخی از موضوعات در زندگی مشترک هستند که صحبت کردن و حتی فکر کردن به آنها آسان نیست. ترس از خیانت نیز از این قبیل موضوعات است. اینکه چرا بدون هیچ دلیل و نشانه ای مدام در هر حال فکر کردن به این موضوع هستیم؛ برای بسیاری از افراد عجیب است. این افکار بیشتر در زنان بروز می‌کنند. اما به طور کلی نباید به راحتی در مقابل این افکار که گاها هیچ پایه و اساسی ندارند؛ تسلیم شد. برای از بین بردن ترس ها، ضعف های خود را برطرف کرده و نگران نباشید. .

دلایل ترس از خیانت

ریشه برخی از ترس ها مثل فوبیاهای مختلف، به هیچ عنوان منطقی نیستند. یعنی هیچ دلیل خاصی برای آنها وجود ندارد. در برخی موارد، ترس از خیانت نیز به همین دلیل رخ می‌هد. یکی از اقدامات مهم در جهت از بین بردن اینگونه ترس ها، ریشه یابی علت آنها است. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل می‌پردازیم. 

⭕تجربیات دوران کودکی

یکی از دلایل ترس از خیانت، به کودکی افراد برمی‌گردد. وقتی افراد در کودکی خود شاهد خیانت والدین خود بوده اند و یا آن را در اطرافیان خود به طور مکرر دیده اند؛ طبیعی است که در دوران بزرگسالی یا خود دست به خیانت بزنند و یا از خیانت همسر خود واهمه داشته باشند. این موضوع در دوران کودکی باعث بروز احساس ناامنی در افراد می‌شود که بزرگسالی آنان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

⭕کمبود اعتماد به نفس | ترس از خیانت

عدم احساس کافی بودن و همچنین کمبود اعتماد به نفس در روابط، سبب ایجاد ترس از خیانت خواهد شد. فراموش نکنید که همه افراد ضعف هایی دارند و هیچ کس کامل نیست. به همین دلیل نباید به دلیل ضعف های کوچک، روحیه خود را از دست داد و تسلیم شد. بهتر است به جای بزرگ کردن ایرادات کوچک، روی آنها کارکرده و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. این ویژگی در زمینه های مختلفی به شما کمک خواهد کرد و در روابط زناشویی نیز بسیار موثر خواهد بود.

⭕شکست در روابط گذشته

طبیعی است که با تجربه شکست در روابط قبلی یا حتی وجود خیانت در آن، نسبت به آینده بدبین باشید. اما ترس از خیانت در این مورد حاصل تعمیم دادن تجربیات گذشته است. قطعا همه افراد مانند یکدیگر نیستند و شما نیز در حال حاضر واکنش درست تری نسبت به این موضوع خواهید داشت. شکست در گذشته، به معنای شکست در آینده نیز نیست. با تغییر رفتارها و همچنین درس گرفتن از گذشته قطعا دیگر شاهد بروز چنین اتفاقی نخواهد بود.

⭕وابستگی افراطی به همسر | ترس از خیانت

وابستگی شدید در زمینه های مختلف و همچنین الگوی دلبستگی ناایمن، از دلایل عمده ترس از خیانت هستند. برای مثال زنانی که به همسر خود از لحاظ مالی وابستگی زیادی دارند؛ طبیعی است که ترس از دست دادن او را داشته باشند. چراکه دیگر از لحاظ مالی تامین نمی‌شوند. بهتر است بیش از حد به شریک خود وابسته نبوده و به او آزادی عمل بدهید. از طرفی خودتان نیز از استقلال روانی و عاطفی داشته باشید. با وجود این روحیه حتی در صورت بروز خیانت نیز واکنش منطقی تری نسبت به آن خواهید داشت.

نشانه های ترس از خیانت

اینکه افراد برای حفظ رابطه خود تلاش کنند؛ بسیار خوب است. در واقع ترس از خیانت تا حدی طبیعی است. اما اگر این احساس تا حد زیادی پیش رود؛ اثرات بدی خواهد داشت. برخی از نشانه های ناسالم بودن این ترس شامل موارد زیر می‌شود. 

????تهمت زدن به همسر

????کنترلگری

????پرخاشگری

????گدایی محبت و توجه

????واکنش های شدید نسبت به محرک های بی اهمیت

پیامدهای ترس از خیانت

همانطور که گفته شد؛ ترس از خیانت اگر برای مدت زمان طولانی ادامه یابد و یا شدت آن زیاد شود؛ تاثیرات جبران ناپذیری بر سلامت افراد و همچنین زندگی مشترک آنها خواهد داشت. قطعا اینکه افراد احساسات مختلف و گاها متضادی را نسبت به همسر خود داشته باشند؛ در گذر زمان سبب دلسردی و ناامیدی میان آنها خواهد شد. برای آشنایی با شرایط زندگی بعد از خیانت کلیک کنید.

????بی اعتمادی

با وجود ترس از خیانت، بی اعتمادی نیز میان زوجین شکل می‌گیرد. احتمالا یکی از آنها به صورت مداوم به دنبال نشانه ای است که خیانت همسر خود را ثابت کند. همین موضوع باعث سخت گیری و شکاکی آنها خواهد شد. با اینکه باید احتمالات مختلف را در نظر داشت؛ اما توجه بیش از حد به جزئیات، فقط اوضاع را سخت تر خواهید کرد.

????استرس و اضطراب مداوم | ترس از خیانت

وقتی در بیشتر اوقات به خیانت همسر خود فکر می‌کنید؛ این افکار در شما باعث بالارفتن میزان استرس و اضطراب خواهد شد. اضطراب تاثیرات بدی بر سلامت روان و سلامت جسمانی دارد و شما در معرض ابتلا به بیماری های مختلفی قرار خواهد داد. به همین دلیل باید استرس خود در مورد ترس از خیانت کاهش داده و همچنین از ابعاد دیگر نیز به موضوع نگاه کنید.

????از بین رفتن علاقه

ترس ازخیانت باعث از بین رفتن علاقه میان زوجین می‌شود. وقتی آنان به یکدیگر بی اعتماد بوده و مدام به پیدا کردن سرنخی برای اثبات افکار مشغول هستند؛ قطعا علاقه آنان نیز فروکش خواهد کرد. ادامه زندگی مشترک بدون علاقه غیرممکن است. شاید همین موضوع سبب بروز خیانت شود. پس رابطه کمبود علاقه با خیانت مستقیم بوده و خود علتی بر آن است.

برای از بین بردن ترس از خیانت چه کنیم؟

افراد باید برای درمان هر نوع ترس غیر منطقی که زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اقدام کنند. چراکه با ادامه یافتن این موضوع روابط آنها با دیگران نیز تحت تاثیر قرار گرفت. برخی از روش هایی که زوجین می‌توانند برای درمان ترس از خیانت از آنها استفاده کنند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

✅کمک گرفتن از مشاور

اگر به تنهایی قادر به کنترل افکار ترس از خیانت نیستید؛ حتما به یک روانشناس مراجعه کرده و از او کمک بگیرید. درمان ترس های غیرمنطقی، کار ساده ای نیست و مواجهه ناگهانی با آنها اوضاع را بدتر خواهد کرد. به همین دلیل باید با مشاور در این مورد صحبت کرده و قدم به قدن پیش بروید. اگر این ترس خود را نادیده بگیرید و یا آن را درمان نکنید؛ این ترس بزرگ تر شده و مسائل بیشتری را ایجاد خواهد کرد. 

✅پیدا کردن ریشه ترس از خیانت

اگر بتوانید منشا دقیق این ترس را شناسایی کنید؛ برطرف کردن آن، کار ساده تری خواهد بود. همچنین محرک هایی که سبب می‌شوند ترس از خیانت در شما تقویت شود را نیز از بین ببرید. برای مثال شاید دوستی داشته باشید که مدام به ترس های شما دامن زده و بزرگ نمایی کند. سعی کنید از او فاصله گرفته روابط خود را با او محدود کنید.

سخن پایانی

برای مواجهه و از بین بردن ترس از خیانت باید هم بر روی خود کار کنید و هم از همسر خود کمک بگیرید. حتی در صورت بروز خیانت نیز فراموش نکنید که شما کاملا مقصر نیستید و این نباید باعث تخریب اعتماد به نفس تان شود. سعی کنید ارتباط خود را با همسر تقویت کنید و از یک زوج درمانگر نیز کمک بگیرید. استرس و اضطراب خود را کاهش داده و در صورت فکر کردن در مورد خیانت، حواس خود را معطوف موضوع دیگری کنید. در آخر اینکه با تغییر طرز تفکر و مثبت اندیشی می‌توان از بروز این موضوع جلوگیری کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ترس از خیانت | از بین بردن ریشه ترس از خیانت ,
:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دلزدگی زناشویی و کمرنگ شدن احساسات نسبت به همسر برای هر زوجی اتفاق می‌افتد. زندگی مشترک، فراز و فرود های زیادی دارد که پشت سر گذاشتن آن‌ها شاید تغییرات بزرگی را در روند زندگی ایجاد کند. این تغییرات گاهی خوب و گاهی مخرب هستند. سرد شدن نسبت به رابطه زناشویی به دلایل مختلفی اتفاق افتاده و عوامل زیادی بر آن موثر هستند.

به طور کلی این موضوع به معنای نداشتن هیچ گونه اختلاف و دعوایی میان زوجین نیست. شاید آنها زوج کاملی هم به نظر برسند؛ اما در واقع دیگر علاقه ای به یکدیگر نداشته و یا هیچ نقطه اشتراکی ندارند. در این شرایط زوجین با همکاری یکدیگر باید رابطه را بهبود بخشند.

منبع: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟

دلزدگی زناشویی

دلزدگی زناشویی معمولا در زوجینی که سال های زیادی از زندگی مشترک شان می‌گذرد؛ بیشتر دیده می‌شود. اما به طور کلی شاید حتی با گذشتن مدت زمانی کوتاه از ازدواج، زوجین به طور ناگهانی از شرایط موجود احساس سردی و فرسودگی کنند. در مواردی این احساس گذرا و کوتاه مدت استو فقط به دلیل بروز یک تعارض ایجاد می‌شود. اما اگر این حس ادامه دار شود؛ قطعا تبعات بدی در رابطه خواهد داشت. واکنش زوجین نیز نسبت به این موضوع، بسیار حائز اهمیت است. برخی با کوچک ترین نشانه این تصور می‌کنند که زندگی مشترک شان به پایان رسیده و دیگر هیچ تلاشی نمی‌کنند. 

نشانه های دلزدگی زناشویی

معمولا در روابط زناشویی، برخی از نشانه ها هشداردهنده هستند. به این معنا که با وجود آنها، زن و شوهر باید تلاش بیشتری برای رابطه بکنند. دلزدگی زناشویی نیز با نشانه هایی همراه است. زوجین باید آنها را جدی گرفته و در جهت برطرف کردن آنها تلاش کنند. برخی از این علائم، شامل موارد زیر می‌شوند.

????بی توجهی و اهمیت ندادن به زندگی مشترک

????نداشتن برنامه ای برای آینده رابطه

????بی علاقگی نسبت به وقت گذرانی با همسر و یا حتی فرزند

????بی احترامی به یکدیگر به بهانه های مختلف

????نداشتن ارتباط موثر و دعواهای دائمی

????از بین رفتن جذابیت او برای شما و یا برعکس

????نداشتن رابطه جنسی و تماس فیزیکی برای مدت زمان طولانی

????بی قراری و تحریک پذیری

علل دلزدگی زناشویی

زوجین با توجه به شرایط زندگی خود و انتظاررات و توقعات شان، دچار دلزدگی زناشویی می‌شوند. همانطور که گفته شد؛ برای این موضوع، علت های زیادی وجود دارد. اما برخی از آنها میان زن و شوهر ها رایج تر هستند. این دلایل، شامل موارد زیر می‌شوند.

????از خودگذشتگی افراطی

وقتی یکی از زوجین بیش از اندازه در مقابل خواسته های دیگری سکوت کرده و از خودگذشتگی می‌کند؛ طبیعی است که بعد از مدتی احساس ناامیدی و خستگی کند. چنین فردی تصور می‌کند که هیچ گاه به نیازهای او توجه نشده و هیچکس او را نمی‌بیند. گذشت و ایثار در زندگی مشترک بسیار مهم است. اما نباید در آن افراط کرد. برای مثال برخی از زنان در طول زندگی مشترک خود همیشه خواسته همسر و فرزند خود را رفع می‌کنند و هیچ اهمیتی به نیازهای خود نمی‌دهند. همین مورد بعد از مدتی باعث دلزدگی زناشویی خواهد شد.

????ابراز احساسات نکردن | دلزدگی زناشویی

افراد نیاز دارند تا مورد محبت و ابراز علاقه دیگران قرار گیرند. در زندگی مشترک نیز زن و شوهر باید به روش های مختلف، عشق خود را به دیگری نشان دهند. در واقع وجود و دوام احساسات است که باعث ایجاد یک رابطه پویا و موفق می‌شود. پس اگر زوجین اینکار را انجام ندهند و یا حتی در مورد آن تظاهر کنند؛ دلزدگی زناشویی ایجاد شده و اثرات بدی خواهد داشت.

????خیانت

یکی از بدترین دلایل برای دلزدگی زناشویی، خیانت است. طبیعی است که وقتی فرد سومی در رابطه حضور پیدا می‌کند؛ زوجین علاقه خود را نسبت به یکدیگر از می‌دهند. همچنین بی اعتمادی جای خود را به دوست داشتن می‌دهد. حتی اگر همسر از این موضوع باخبر نشود و یا گذشت کند؛ بازهم تاثیرات آن در رابطه مشهود خواهد بود. هیچ دلیل خوبی برای خیانت وجود ندارد و نمی‌توان آن را توجیه کرد. 

????تفاوت زیاد میان زوجین

وقتی تفاوت میان علایق و نظرات شما با همسرتان خیلی زیاد باشد؛ دلزدگی زناشویی نیز زودتر بروز خواهد کرد. تفاوت از هر نظر تاثیر خود را بر رابطه خواهد داشت. به همین دلیل قبل از ازدواج می‌گویند: کبوتر با کبوتر، باز با باز. افراد باید به ویژگی های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همسر و حتی  خود توجه کرده و مطابق با آن تصمیم گیری کند. قطعا همیشه تفاوت هایی میان افراد وجود دارد. اما اگر این اختلاف ها فاحش باشند؛ سبب بروز مشکلات بیشتری خواهند شد.

????نداشتن فعالیت های مشترک | دلزدگی زناشویی

داشتن فعالیت های مشترک با همسر و حتی سرگرمی با او یکی از راهکارهای موثر برای جلوگیری از دلزدگی زناشویی محسوب می‌شود. در جوامع امروزی که در بیشتر موارد، زن و مرد، هر دو شاغل بوده و در طول روز همدیگر را نمی‌بینند؛ بسیار مهم است تا فعالیت هایی را با هم انجام داده و با یکدیگر وقت بگذرانند. اما بی حوصلگی و بی علاقگی افراد در این مورد، نشانه خوبی در زندگی مشترک نیست.

برای برطرف کردن دلزدگی زناشویی چه کنیم؟

اگر ادامه یافتن زندگی مشترک برای شما مهم است؛ باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهید. فراموش نکنید که از بین رفتن دلزدگی زناشویی، نیاز به تلاش و خواست هردوی شما دارد. همچنین احتمالا بعد از مدتی این موضوع، تاثیرات بدی بر سلامت روان و حتی سلامت جسمانی شما خواهد داشت. به همین دلیل در این زمینه با کمک یکدیگر اقدام کنید.

????بکارگیری روش های جدید

امتحان کردن کارها و روش های جدید در رابطه، ابعاد تازه ای از شخصیت همسر و همچنین رابطه به شما نشان خواهد داد. برای این تغییرات نیاز به هزینه و انرژی زیادی نیست. مثلا سعی کنید برای تزیین غذای خود و همسر، سلیقه بیشتری به خرج دهید. برای گذراندن تعطیلات، به مکان های جدیدی رفته و یا لباس هایی با سبک های متفاوت را امتحان کنید. به کارگیری روش های تازه در رابطه جنسی نیز در جلوگیری از دلزدگی زناشویی موثر خواهد بود.

????کمک گرفتن ازمشاور | دلزدگی زناشویی

قطعا یکی از موثرترین راهکارها برای جلوگیری و یا از بین بردن دلزدگی زناشویی، کمک گرفتن از روانشناس است. اگر قادر به صحبت کردن با همسر خود نیستید و یا حتی روش درست آن را نمی‌دانید؛ بهتر است از مشاور کمک بگیرید. مراجعه به روانشناس به تنهایی و یا همراه با همسر تاثیر بزرگی در جهت بهبود رابطه دارد. بهتر است به طور کامل و دقیق در مورد رفتارهای خود و همسر با درمانگر صحبت کرده و تمرینات توصیه شده را انجام دهید.

????صحبت کردن با همسر

شاید اولین قدم و موثر ترین راه برای بازسازی رابطه با همسر، صحبت کردن با خود او باشد. گرچه در صورتی که این امکان فراهم نیست؛ حتما روش های دیگر را نیز امتحان کنید. در مورد احساسات خود و همچنین اتفاقاتی که رخ داده اند صادقانه صحبت کرده و به حرف های او نیز گوش دهید. دلزدگی زناشویی شاید به طور کامل با حرف زدن برطرف نشود. اما تا حد زیادی در آن موثر است. 

سخن پایانی

دلزدگی زناشویی اگر به صورت موقت باشد؛ جای نگرانی ندارد. اما گاهی زوج هایی که کمالگرا هستند و یا برحسب هیجانات رفتار می‌کنند؛ از این موضوع دچار استرس شده و اوضاع را بدتر می‌کنند. حتی برخی در این مورد دچار وسواس شده و همیشه دنبال راهی هستند تا از دلزدگی همسر خود جلوگیری کنند. اما فراموش نکنید که گاهی همین رفتارهاست که سردی که سبب می‌شود. بهتر است در مورد دغدغه ها و اضطراب خود با همسرتان صحبت کرده و منطقی فکر کنید. همچنین از یک زوج درمانگر نیز در این زمینه کمک گرفته و همسر خو را نیز برای اینکار ترغیب نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دلزدگی زناشویی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟



:: برچسب‌ها: دلزدگی زناشویی | علائم دلزدگی مردان و زنان چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1402 | نظرات ()