نوشته شده توسط : newmiiind

اجازه گرفتن برای بیرون رفتن از والدین اغلب برای دختر خانم ها بسیار دشوار است. اما پسر هایی نیز هستند که در سنین نوجوانی به سختی از خانواده خود برای بیرون رفتن اجازه می‌گیرند. اجازه از خانواده به چالش بزرگی تبدیل شده است. اما گاهی باید به پدر و مادر ها نیز این حق داده شود که نگران آینده فرزندان خود باشند و به سختی اجازه بیرون رفتن به فرزندان را بدهند.

منبع: اجازه گرفتن برای بیرون رفتن

به طور کل در یک برهه سنی اجازه گرفتن برای بیرون رفتن دشوار است. اما بعد از گذر از این بحران اجازه گرفتن برای بیرون رفتن راحت تر خواهد شد. به دلیل اخبار های خطرناک و آسیب زایی که هر روزه منتشر می‌شود؛ والدین نیز نگران خواهند شد. اما راهکارهایی نیز برای اجازه گرفتن وجود دارد که در این مقاله ذکر شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک و نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اجازه گرفتن برای بیرون رفتن

 

اجازه برای بیرون رفتن در برخی از خانواده ها راحت و در برخی بسیار دشوار است. خانواده هایی هستند که محدودیت بیشتری جز بیرون رفتن دارند؛ اما عده بیشتری به دلیل آسیب هایی که بیرون از خانه برای فرزندان رخ می‌دهد تنها برای بیرون رفتن سخت می‌گیرند. اما ایجاد محدودیت برای فرزند مخصوصا در دوره نوجوانی آسیب ها و چالش های زیادی را به همراه دارد.

زمانی که اجازه گرفتن برای بیرون رفتن صادر نشود؛ عدم اجازه برای کسب استقلال و سخت گیری های والدین باعث دوری فرزند از پدر و مادر می‌شود. افرادی که اجازه بیرون رفتن با دوستان خود را ندارند، همیشه احساس بی کفایتی در مقابل دوستان خود دارند. و در نهایت با کمبود اعتماد به نفس و عدم استقلال روبرو می‌شوند. که آینده ای مشکل ساز منتظر آنها خواهد بود. حتما در این صورت با کمک روانشناس روش تربیتی خود را تغییر دهید. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

نحوه اجازه گرفتن برای بیرون رفتن

 

اجازه گرفتن برای بیرون رفتن با رعایت برخی نکات امکان پذیر است. اگر جز آن دسته افرادی هستید که اجازه برای هر کاری به سختی صورت می‌گیرد؛ باید از راهکارهایی برای جلب رضایت والدین استفاده کنید. در این بخش مقاله راجع به نحوه اجازه گرفتن برای بیرون رفتن صحبت کرده ایم.

???? رفتار مناسبی داشته باشید | اجازه گرفتن برای بیرون رفتن

یکی از کارهایی که باید جهت اجازه گرفتن برای بیرون رفتن انجام دهید؛ رفتار مناسب است. به عنوان فرزند در خانواده باید با رفتارهای خود به والدین نشان دهید که بزرگ شده اید و به صورت کاملا مستقل می‌توانید کارهای خود را انجام دهید. در واقع زمانی که والدین رفتارهای مستقلانه شما را مشاهده کنند، مسئولیت های بیشتری را به شما می‌سپارند. زمانی که از پس این مسئولیت ها بر آمدید نیز می‌توانید به راحتی برای بیرون رفتن اجازه بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت نوجوان کلیک کنید.

???? از دروغگویی پرهیز کنید

یکی از روش های اجازه گرفتن برای بیرون رفتن؛ پرهیز از دروغگویی است. زمانی که شما به عنوان فرزند با والدین خود صادق باشید و همیشه با آنها راست گو بمانید، اعتماد شما شکل خواهد گرفت. و زمانی که اعتماد شکل بگیرد، به مرور زمان به تنهایی می‌توانید برخی از کارها را انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دروغگویی نوجوانان کلیک کنید.

???? اطمینان دهید که در تماس خواهید بود

نحوه اجازه گرفتن برای بیرون رفتن به این صورت است که آنها را مطمئن سازید. مثلا به خانواده خود اطمینان دهید که با آنها در تماس خواهید بود و هر ساعتی که زنگ بزنند؛ شما پاسخ خواهید داد. در واقع با این روش آنها از موقعیت جغرافیایی شما مطلع خواهند بود و از میزان نگرانی آنها کاسته می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افسردگی در نوجوانان کلیک کنید.

???? درخواست خود را در آرامش و زمان مناسبی بیان کنید

زمانی که منتظر اجازه گرفتن برای بیرون رفتن هستید؛ باید درخواست خود را با آرامش بیان کنید و همچنین زمان مناسبی را برای این کار در نظر بگیرید. مثلا زمانی که والدین عصبانی هستند و یا روز شلوغی را پشت سر گذاشته اند؛ نباید با آنها صحبت کنید و درخواست بیرون رفتن را بیان کنید. همیشه باید موقعیت را در نظر بگیرید و زمانی که والدین سرخوش و شاد هستند این درخواست را داشته باشید. در غیر اینصورت با جواب خوبی روبرو نخواهید بود.

???? با والدین معامله داشته باشید

زمانی که اجازه گرفتن برای بیرون رفتن را بیان می‌کنید، باید به پدر و مادر خود قول دهید که در کارهای دیگر به آنها کمک خواهید کرد. و کوتاهی نیز نخواهید داشت. در واقع معامله خواهید کرد که اگر اجازه بیرون صادر شود؛ تمامی کارهای دیگر را به درستی انجام خواهید داد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل نوجوان کلیک کنید.

???? مسئولیت پذیر باشید | اجازه گرفتن برای بیرون رفتن

اگر قصد اجازه گرفتن برای بیرون رفتن را دارید، باید مسئولیت پذیر باشید. برای بیرون رفتن باید نشان دهید که بزرگ شده اید و می‌توانید از پس کارهای خود بر بیایید و مسئولیت آن را گردن بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشکلات نوجوانان کلیک کنید.

???? والدین خود را مجبور نکنید و به تصمیم آنها احترام بگذارید

زمانی که اجازه گرفتن برای بیرون رفتن صادر نشد، نباید والدین را مجبور کنید. شاید این شرایط و موقعیت باب میل آنها نباشد و خطرات بیشتری را به همراه داشته باشد. به همین دلیل بهتر است که به تصمیم های آنها احترام بگذارید و برای درخواست دوباره روزهای دیگری را انتخاب کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار صحیح با نوجوان کلیک کنید.

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ اجازه گرفتن برای بیرون رفتن در برخی از خانواده ها راحت و در برخی دشوار است. این موضوع بیشتر برای دختر ها رخ می‌دهد که در نهایت با بن بست روبرو می‌شوند. برای اینکه از این وضعیت رها شوید باید برخی از نکاتی که در مقاله گفته شد را انجام دهید. و برای بهبودی وضعیت خود از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک و نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: اجازه گرفتن برای بیرون رفتن



:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نوجوانان موفق به دلیل فعالیت ها و تلاش هایی که داشته اند به درجه موفقیت رسیده‌اند. برخی از افراد در سنین نوجوانی برای کسب موفقیت دست به هرکاری می‌زنند. تا همه اطرافیان آنها را تحسین کنند. معمولا در سن نوجوانی اغلب نوجوانان علاقه دارند تا دنیا را تغییر دهند. نوجوانان موجودات خلاق و کنجکاوی هستند که اگر برخی از کارها را انجام دهند حتما به موفقیت می‌رسند.

منبع: نوجوانان موفق

نوجوانان موفق افرادی هستند که استعداد های خود را کشف کرده اند. آنها به توانایی های خود پی برده اند و والدین حمایت گری نیز دارند. پدر و مادر ها نیز برای داشتن فرزندان موفق باید نقش حمایت کننده داشته باشند و برای استعداد یابی فرزندان خود از خدمات روانشناسی کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان موفق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نوجوانان موفق چه کسانی هستند؟

 

نوجوانان زیادی در دنیا وجود دارند که به موفقیت های بسیار بالایی رسیده‌اند. اما این افراد تعداد محدودی هستند و کم مشاهده می‌شوند. سنین نوجوانی اغلب مرحله رشد، سن بلوغ و هویت سازی است. در این دوران اغلب نوجوانان علاقه دارند تا دیگران آن ها را نوجوانان موفق بنامند. این هدف بزرگ در این دوره سنی زمانی کسب می‌شود. که فرد برای رسیدن به موفقیت حامی بزرگی مانند پدر و مادر داشته باشد. و همچنین از توانایی های خود مطلع باشد که در همان جهت شروع به هدف گذاری کند.

نوجوانان با تصمیمات و برنامه ریزی های خود می‌توانند آینده خوبی برای خود بسازنند. و به دلیل اینکه این دوران افراد به شدت به دنبال پیگیری افراد مشهور و موفق هستند؛ هدف های بزرگ برنامه ریزی می‌کنند و خود را در بهترین جایگاه تصور می‌کنند. برای اینکه در دسته نوجوانان موفق قرار بگیرید؛ باید برخی از کارها را به خوبی انجام دهید. در این مقاله راجع به رفتار ها و کارهای نوجوانان موفق صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استعدادیابی شغلی نوجوانان کلیک کنید.

راز نوجوانان موفق چیست؟

 

نوجوانان موفق زمانی که به این جایگاه رسیده اند رفتار ها و کارهایی را از خود بروز داده‌اند. در واقع راز نوجوانان موفق در دسته های گوناگونی قرار دارد. اما اگر قصد دارید که نوجوان موفقی شوید؛ این بخش مقاله را با دقت مطالعه کنید.

✨ دوران مدرسه را به خوبی سپری کنید

نوجوانان موفق همیشه دوران خوبی را در مدرسه سپری کرده اند. تحصیلات از اهمیت بالایی در موفقیت برخوردار است و اغلب افراد موفق از تحصیلات بالایی برخوردارند. گاهی مدرسه رفتن و نخوابیدن برای افراد سخت و دشوار است. اما اولین قدم برای رسیدن به موفقیت از دوران خوب در مدرسه آغاز می‌شود. هرچه در مدرسه تلاش بیشتری داشته باشید؛ به اطلاعات بیشتری برای تیک زدن اهداف دست خواهید‌یافت.

✨ مشارکت در فعالیت های گروهی را جدی بگیرید

یکی از کارهایی که راز نوجوانان موفق است؛ فعالیت در کارهای گروهی است. نوجوانی زمان بسیار خوبی برای یادگیری است و مشارکت در این گروه ها باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود. که همین اعتماد به نفس کافی باعث سوق به سوی موفقیت می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استعدادیابی نوجوانان کلیک کنید.

✨ نه گفتن را به خوبی آموزش ببینید | نوجوانان موفق

اغلب نوجوانان موفق به اعمال نادرست نه می‌گویند. به دلیل اینکه نوجوانان به دنبال استقلال و خود کفایی هستند؛ برای اینکه از مستقل بودن خود اطمینان داشته باشند، کارهای مختلفی را انجام می‌دهند. اما نوجوانی که برای آینده خود هدف و برنامه ریزی دارد؛ و برای کسب موفقیت تلاش می‌کند به راحتی به اعمال نادرست “نه” می‌گوید. به همین جهت اگر قصد موفقیت دارید باید از اعمال و رفتار های بد دوری کنید.

✨ هدف داشته باشید

نوجوانان موفق همیشه هدفمند هستند. آنها برای رسیدن به خواسته های خود تلاش می‌کنند. و هدف گذاری را مهم ترین اصل زندگی خود می‌دانند. در واقع این هدف گذاری نوجوانان باعث ساختن آینده می‌شود که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در دوره نوجوانی باید شغل، تحصیلات و مزایایی که می‌خواهید را مشخص کنید. تا برای رسیدن به اهداف خود تلاش کنید.

✨ در انتخاب دوست وسواس به خرج دهید

یکی از کارهایی که نوجوانان موفق انجام می‌دهند؛ وسواسیت در انتخاب دوست است. دوست خوب همیشه حامی برای موفقیت است و آینده را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهتر است با کسانی دوست باشید که به شما روحیه می‌دهند و همیشه باعث شادی و نشاط شما می‌شوند. روش های موفقیت را پیش پای شما قرار می‌دهد و هرگز به سوی رفتار های نامناسب نمی‌روند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل نوجوان کلیک کنید.

✨ برای کسب آرامش تلاش کنید | نوجوانان موفق

یکی از رازهای نوجوانان موفق، کسب آرامش است. برای اینکه همیشه به موفقیت برسید لازم است که برای کسب آرامش تلاش کنید. در موقعیت هایی که عصبانی هستید، حتما باید از تکنیک های آرام سازی کمک بگیرید و فشار روانی خود را کم کنید. اگر روش های آرام سازی را نمی‌دانید؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید.

✨ شاد و پر انرژی بودن را فراموش نکنید

یکی از کارهایی که باید برای موفقیت انجام دهید، این است که برای حال خوب خود بجنگید. نوجوانان موفق پر انرژی و شاد هستند و برای اینکه زندگی باب میلشان باشد هر کاری می‌کنند. زیرا موفقیت نیازمند شادی، انرژی و حال خوب است. برای اینکه شاد باشید از ورزش کمک بگیرید و برای کنترل استرس تکنیک های لازم را آموزش ببینید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت نوجوان کلیک کنید.

کلام آخر

همه ما انسان ها علاقه داریم که برای رسیدن به موفقیت کارهای متفاوتی انجام دهیم. موفقیت آرزوی هر فردی است. و سن نوجوانی اوج تلاش برای کسب موفقیت است. برای اینکه در رده نوجوانان موفق قرار بگیریم؛ لازم است که از همه رازهای این نوجوانان مطلع باشیم. اما برای اطلاع از رازهای نوجوانان موفق حتما باید از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا ابتدا تست های استعدادیابی از شما گرفته شود و سپس راه های مناسب برای کسب موفقیت به شما آموزش داده شود. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان موفق می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: نوجوانان موفق



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دادن خبر فوت فردی، یکی از سخت ترین وظایف بازماندگان است. افراد در این شرایط خود دچار احساس ناراحتی و اندوه زیادی هستند. به همین دلیل نمی‌توانند به خوبی فکر کرده و تصمیم درستی بگیرند. از طرفی اینکار اصلا ساده نبوده و نیاز به مهارت دارد. مخصوصا اگر افراد وظیفه انتقال این خبر را به اعضای درجه یک خانواده داشته باشند. برخی از روش های اشتباهی استفاده می‌کنند که اینکار خود باور این فقدان را برای اطرافیان سخت می‌کند. این موضوع تاثیر زیادی در کنارآمدن فرد با مرگ داشته؛ به همین دلیل باید بسیار محتاطانه انجام گیرد.

منبع: دادن خبر فوت

برای دریافت مشاوره در زمینه دادن خبر فوت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دادن خبر فوت

طبیعی است که بسیاری از افراد از دادن خبر فوت، طفره بروند. گاهی این موضوع به قدری برایمان سنگین است که تا مدت زمان زیادی بر تصویر ذهنی ما تاثیر می‌گذارد. مخصوصا اگر فرد به صورت ناگهانی فوت کرده باشد و افراد هیچ آمادگی ذهنی برای آن نداشته باشند. در هر صورت اطرافیان دچار احساس انکار شده و مراحل سوگ را پشت سر می‌گذارند. اما به هر حال نحوه شنیدن این خبر نیز بسیار موثر است. در انتقال این خبر باید شرایط اطرافیان را در نظر گرفته و کمی مقدمه سازی کنیم. این موضوع احتمالا تنش و اضطراب زیادی را در طرف مقابل ایجاد می‌کند به همین دلیل باید عوامل زیادی را در نظر داشته باشیم. برای آشنایی با مراحل سوگ کلیک کنید.

پیامدهای دادن خبر فوت

براساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، دادن خبر فوت، اثرات و پیامدهایی برای اطرافیان دارد. البته این موضوع در فرهنگ ها و جوامع مختلف متفاوت است. برخی از افراد به طور کلی مرگ را بسیار آسان تر می‌پذیرند. اما در هر صورت این موضوع سلامت روان بازماندگان را حداقل تا مدتی تحت تاثیر قرار داده و آنها را مستعد واکنش های مختلفی می‌کند. حتی گاهی برخی از افراد تا مدتی، با دیدن کسی که این خبر را به آنها داده است؛ دچار اضطراب می‌شوند. آنها همواره منتظر شنیدن خبر بد دیگری بوده و آشفتگی زیادی را تجربه می‌کنند. این موضوع بر سلامت جسمانی نیز تاثیر دارد. برای اطلاع از پیامدهای مرگ و غم از دست دادن همسر کلیک کنید.

چگونگی دادن خبر فوت

 

دادن خبر فوت، اصولی دارد که با رعایت کردن آنها احتمالا احساسات منفی کمتری به طرف مقابل وارد می‌کنیم. با اینکه به طور کلی شنیدن این خبر در هر صورتی دشوار است. اما این موضوعی است که دیر یا زود باید بیان شود. برخی از راهکارهایی که در این زمان می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????در نظر گرفتن زمان و مکان مناسب

در قدم اول برای این خبر شرایط طرف مقابل را در نظر بگیرید. اگر به طور حضوری به او خبر دهید؛ شرایط کمی بهتر خواهد شد. او را به مکانی خلوت و آرام برده و حتی او را دعوت به نشستن کنید. کودکان را از آن محل دور کرده و همچنین در ابتدا کمی با فرد صحبت کنید. در انتخاب جملات خود دقت کنید؛ چرا که گاهی این سخنان، عصبانیت طرف مقابل را برمی‌انگیزد.

????حفظ خونسردی و آرامش

خبردهنده نیز باید سعی کند که بر خود مسلط شود. در واقع اگر این خبر را گریه و حال بد منتقل کنید؛ احتمال گیج شدن طرف مقابل نیز وجود دارد. از طرفی نباید خیلی خونسردانه این خبر را بازگو کنید. پرحرفی نکنید و به سوالات فرد پاسخ دهید. همچنین احساسات او را سرکوب نکرده و اجازه دهید تا به روش خود سوگواری کند. تنها در صورت آسیب زدن به خود، مداخله کنید.

????لحن بیان کردن

فراموش نکنید که لحن بیان کردن در دادن خبر فوت، بسیار موثر است. به آرامی و شمرده صحبت کنید و از جملات درست استفاده کنید. برای مثال برخی این خبر را طوری بیان می‌کنند که انگار هیچ اهمیتی نداشته و جای ناراحتی نیز وجود ندارد. برای مثال از بیان جملاتی مانند از شر مریضی و بیماری، راحت شد و یا همه روزی می‌میرند؛ خودداری کنید.

????نشان دادن همدردی

در حین دادن خبر فوت و یا بعد از آن، حتما همدردی خود را به طور واضح بیان کنید. در این شرایط تماس فیزیکی راه حل خوبی است. فرد را در آغوش گرفته و یا دست او را بگیرید. او را مطمئن کنید که در شرایط مختلف در کنارش هستید و به او کمک می‌کنید. او موضوع می‌تواند تا حد زیادی به طرف مقابل آرامش داده و پذیرش را برای او ساده تر کند. برای اطلاع از راه های همدردی با دیگران کلیک کنید.

اشتباهات در دادن خبر فوت

 

برخی از اشتباهاتی که افراد در حین دادن خبر فوت، مرتکب می‌شوند؛ موجب می‌شود که فرد نتواند به درستی موضوع را درک کند و یا پذیرش این موضوع مدت زمان طولانی تری طول بکشد. در واقع اطرافیان اینکارها را برای محافظت از طرف مقابل انجام می‌دهند؛ اما تاثیر آنها کاملا برعکس است. برای آشنایی با راه های فراموشی خاطرات بد کلیک کنید.

????پنهانکاری

یکی از روش هایی که بسیاری از افراد در حین بیان کردن یک خیر بد و یا دادن خبر فوت از آنها استفاده می‌کنند؛ پنهانکاری است. این موضوع مخصوصا برای کسانی که در مکانی دیگر زندگی می‌کنند و یا شرایط خوبی از نظر جسمانی و روانی ندارند؛ بیشتر اتفاق می‌افتد. در واقع اطرافیان تصور می‌کنند که مطلع کردن آنها بعد از مدتی، آسیب کمتری به آنها وارد می‌کند. اما این باور اشتباه است و اتفاقا این فرایند را سخت تر و طولانی تر خواهد کرد.

????دروغ گفتن

برخی از افراد به جای دادن خبر فوت به صورت واضح و همانگونه که هست؛ ترجیح می‌دهند کمی آن را تغییر دهند. برای مثال اگر فرد فوت کرده است به فرزندان خانواده او می‌گویند که حالش خوب نیست. گاهی اینکار را برای زمان خریدن و بیشتر فکر کردن در این مورد انجام می‌دهند و یا قبل از دادن خبر فوت، خانواده را بیشتر برای این خبر آماده کنند.

????بیان ناگهانی

یکی دیگر از اشتباهاتی که افراد در حین دادن خبر فوت انجام می‌دهند؛ بیان کردن آن به صورت ناگهانی است. در واقع این افراد بدون هیچ گونه مقدمه چینی و یا در نظر گرفتن شرایط فرد؛ سراغ اصل مطلب رفته و آن را بیان می‌کنند. اینکار خطرناک و غیراصولی بوده و باعث بروز پیامدهای بدی برای شنونده می‌شود.

فرد مناسب برای دادن خبر فوت

اما به راستی مناسب ترین فرد برای دادن خبر بد چه کسی است؟ نزدیکان فرد در این شرایط به قدری ناراحت و درگیر احساسات خود هستند؛ احتمالا نمی‌توانند به درستی این موضوع را مطرح کنند. همچنین آنها خود نیاز به همدلی و همدردی داشته و نمی‌توانند فرد دیگری را به آرامش دعوت کنند. به همین دلیل بهتر است در این شرایط از اقوام دورتر و یا حتی پزشک کمک گرفت. افراد باید به سراغ دوست و یا یکی از اعضای خانواده بروند که مورد اعتماد بوده و توانایی خوبی در بیان کردن موضوعات و همدردی دارد.

سخن پایانی

در بیشتر موارد تقریبا بعد از 21 روز از دادن خبر فوت، افراد در حساس ترین دوران خود از نظر روانی قرار دارند. بهتر است در این دوران در کنار آنها بوده و به آنها در زمینه های مختلف کمک کنید. همچنین در حین انجام اینکار و یا حتی بعد از آن، احساسات افراد را جدی گرفته و حتی در این مورد اطلاعات کسب کنید. برخی از واکنش ها مثل خشم و انکار طبیعی هستند و بعد از مدتی برطرف می‌شوند. اما در غیر اینصورت باید از کمک یک فرد متخصص مثل روانشناس استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دادن خبر فوت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: دادن خبر فوت



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج بعد از فوت همسر معمولا زمانی باید رخ دهد که فرد دوران سوگ را سپری کرده باشد و به پذیرش رسیده باشد. برخی از افراد، 40 روز بعد از فوت همسر برای ازدواج دوباره اقدام می‌کنند اما برخی نیز شاید به دلیل نگاه‌های اطرافیان با وجود نیازی که دارند؛ اقدامی برای ازدواج نمی‌کند. اما اگر از دیدگاه روانشناسی نگاه کنیم؛ به صورت اصولی بعد از غم از دست دادن همسر نباید سریع برای ازدواج مجدد اقدام کرد.

به طور کل باید دوران سوگ و عزاداری سپری شود و هیجانات باقی مانده تخلیه شود. سپس برای ازدواج بعد از فوت همسر اقدام کرد. هر چیزی زمانی دارد و اگر به درستی این زمان صورت نگیرد؛ عواقبی به همراه خواهد داشت. پس هرگز به صورت هیجانی و برای پر کردن جای همسر از دست رفته نباید ازدواج کرد. اما اگر همسر خود را از دست داده اید و قصد ازدواج مجدد دارید؛ بهتر است که از روانشناس راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: ازدواج بعد از فوت همسر

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج بعد از فوت همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج بعد از فوت همسر

 

گاهی سن افراد اجازه ازدواج بعد از فوت همسر را نمی‌دهد. اما با توجه به نیازهایی که انسان ها دارند، تمایل به ازدواج بیشتر است. سوال اصلی که پیش می‌آید؛ زمان مناسب بعد از مرگ همسر برای اقدام به ازدواج است. اما مساله اصلی سوگی است که به راحتی فراموش نمی‌شود! با مرگ همسر بسیاری از جوانب زندگی دچار تغییر خواهد شد. و برای اینکه فرد با چنین شرایطی سازگار شود، نیازمند زمان بیشتر است.

به طور کل ازدواج بعد از فوت همسر ایرادی ندارد، به شرطی که هیجانات و عادات رابطه قبلی همچنان باقی مانده باشد. برای ازدواج مجدد باید به نکات مهمی توجه داشته باشید و از روانشناس راهنمایی بگیرید. در این مقاله زمان مناسب ازدواج و نکات مهمی را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مرگ و غم از دست دادن همسر کلیک کنید.

زمان مناسب ازدواج بعد از فوت همسر

غم از دست دادن همسر تا مدت ها فرد را با مشکلات روحی و روانی درگیر می‌کند. اما به طور کل بازه زمانی مناسب برای ازدواج بعد از فوت همسر، 6 تا 12 ماه است. که فرد هیجانات و احساسات خود را مدیریت کند و مرحله سوگ را سپری کرده باشد. اما این مدت برای افراد مختلف متفاوت است و نمی‌توان برای هر فرد یک نسخه پیچید.

اگر بخواهیم زمان دقیق ازدواج بعد از فوت همسر را مشخص کنیم، باید به بررسی برخی از نکات و وضعیت روحی و روانی فرد بپردازیم. به دلیل اینکه تا زمانی که فرد درگیر غم و اندوه بعد از مرگ همسر است؛ سلامت روانی خوبی ندارد. و احساس گناه را همراه خود حمل خواهد کرد. به همین دلیل باید ثبات روانی وجود داشته باشد تا فرد برای ازدواج مجدد اقدام کند.

نکات مهم برای ازدواج بعد از فوت همسر

 

ازدواج بعد از فوت همسر باید به مرحله پذیرش مرگ رسیده باشد. برای اینکه جهت ازدواج اقدام کنید؛ باید به نکات مهم توجه داشته باشد. در این بخش مقاله راجع به نکات مهم قابل توجه قبل از ازدواج مجدد اشاره کرده ایم.

???? مرگ همسر را پذیرفته اید | ازدواج بعد از فوت همسر

برای ازدواج بعد از فوت همسر باید مرگ همسر را پذیرفته باشید. باید با خود شفاف باشید و احساسات را برون ریزی کنید. زمانی که نشانه های زیر را داشته باشید؛ زمان ازدواج مجدد فرا نرسیده است.

???? هنوز احساس گناه دارید که زنده اید و همسرتان نیست.

????همچنان از مشاهده جای خالی همسر عصبانی و ناراحت می‌شوید.

???? هنوز احساس می‌کنید که باید به او متعهد باشید.

????عذاب وجدان دارید.

???? دلیل ازدواج مجدد فرار از خانه نیست

برای اینکه جهت ازدواج بعد از فوت همسر اقدام کنید؛ باید مطمئن شوید که برای فرار از خانه این کار را انجام نخواهید داد. احساس تنهایی و سنگینی شرایط زندگی برخی از افراد را با وجود عدم فراموشی همسر سابق به سوی ازدواج سوق می‌دهد. اگر دلیل ازدواج شما فرار از تنهایی است؛ از این کار دست بکشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج برای فرار از تنهایی کلیک کنید.

???? فرد جدید را با همسر سابق مقایسه نمی‌کنید

برای ازدواج بعد از فوت همسر باید این را به خاطر داشته باشید که همسر جدید را با همسر سابق مقایسه نکنید. باید فرد جدید را با تمام خوبی ها و بدی هایش بپذیرید و زندگی مشترک را آغاز کنید. اگر همیشه در حال مقایسه خواهید بود؛ زمان ازدواج فرا نرسیده است.

???? برنامه های دیگر ندارید | ازدواج بعد از فوت همسر

برای ازدواج بعد از فوت همسر باید تمام تمرکز خود را بگذارید و برنامه دیگری نداشته باشید. زمانی که وارد رابطه جدید می‌شوید باید زمان و انرژی لازم را صرف کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. ازدواج نیازمند رسیدگی و حوصله است. اگر حوصله و زمان کافی ندارید؛ برای ازدواج اقدام نکنید.

???? شرایط را برای همسر جدید توضیح دهید

یکی از کارهایی که باید برای ازدواج بعد از فوت همسر انجام دهید، توضیح شرایط برای همسر جدید است. باید حالات روانی و روحی را به همراه وضعیت زندگی به کیس جدید توضیح دهید. تا او نیز به درک درستی از شرایط و پذیرش برسد.

???? شرایط فرزندان را در نظر بگیرید

یکی از کارهایی که قبل از ازدواج بعد از فوت همسر باید انجام دهید؛ در نظر گرفتن شرایط فرزندان است. اگر فرزند دارید باید نظر آنها را برای ازدواج در نظر داشته باشید. اینکه فرزندان در ابتدا احساس خوبی نداشته باشند بسیار طبیعی است. در این شرایط باید فرزندان خود را درک کنید و راجع به نیازهای خود با آنها صحبت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل سوگ کلیک کنید.

???? احساسات خود را در نظر بگیرید

یکی از کارهایی که برای ازدواج بعد از فوت همسر باید انجام دهید، در نظر گرفتن احساسات است. اگر دلتنگ همسر خود شدید این موضوع را قایم نکنید و بروز دهید. همسر جدید باید شریک غم و ناراحتی شما باشد. با او درد و دل کنید و صادقانه احساسات خود را بیان کنید.

کلام آخر

ازدواج بعد از فوت همسر یک امر طبیعی و نیاز بشر است. اما برای این ازدواج باید زمان مناسبی را در نظر داشته باشید تا مبادا با پیامدهای روانی روبرو شوید. اول از سلامت روان خود مطمئن شوید و سپس برای ازدواج اقدام کنید. و حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج بعد از فوت همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: ازدواج بعد از فوت همسر



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عاشق دیگری شدن بعد ازدواج موضوعی تامل برانگیز در خانواده‌ها است. حتی برای زوجینی که ازدواج موفقی داشته اند، این رویداد ممکن است رخ دهد. اگر بعد از ازدواج عاشق فرد دیگری شدید؛ دلیل بر ازدواج ناموفق نیست. این اتفاق برای خود زن یا مرد هم ترسناک و دشوار بوده و دچار سرگردانی می‌شوید.

کسانی که عاشق دیگری شدن بعد ازدواج را تجربه می‌کنند؛ اغلب احساس گناه، ترس و عذاب وجدان دارند. ادامه این روند سلامت روان و رابطه آن ها را به خطر می‌اندازد. اگر احساس می کنید بعد ازدواج عاشق کس دیگری غیر همسرتان شده اید حتما پیش از هر اقدامی با مشاوران ازدواج و خانواده صحبت نمایید. جهت دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

منبع: عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

برای دریافت مشاوره در زمینه عاشق دیگری شدن بعد ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

 

عشق و علاقه لازمه ازدواج است. زمانی که علاقه کافی بین زن و شوهر وجود نداشته باشد؛ احتمال اینکه عاشق فرد دیگری شوید بالا است. به همین دلیل همیشه قبل از ازدواج تمامی جوانب باید به صورت منطقی بررسی شود. عاشق دیگری شدن بعد ازدواج ممکن است برای هر فردی اتفاق بی‌افتد؛ اما زمانی که نحوه جلوگیری از بروز آن را بلد باشید؛ نیازی به نگرانی نیست.

عده زیادی در جامعه امروزی عاشق دیگری شدن بعد ازدواج را تجربه می‌کنند. این رفتار به دلایل مختلفی مانند ازدواج های بدون بینش، عقد طولانی مدت، یکنواختی زندگی مشترک، احساسات طبیعی، بی توجهی به چهارچوب ها و … پدید می‌آید. اما برای حل این مشکل نیز روش های زیادی وجود دارد که دریافت کمک از روانشناس بهترین راهکار است. در این مقاله روش های جلوگیری و دلیل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عاشق زن متاهل شدم کلیک کنید.

دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

عاشق کسی غیر از همسر شدن به دلایل مختلفی پدید می‌آید. افراد می‌توانند برای رفع این مشکل دلایل خود را شناسایی کنند و به حل آن بپردازند. برای آگاهی شما در این بخش مقاله دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج را توضیح داده ایم.

???? ازدواج های اجباری

ازدواج های اجباری از دیگر دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج است. در این ازدواج زوجین به یکدیگر علاقه ای نداشته اند اما ازدواج کرده اند. در این شرایط این روند طبیعی است که دیر یا زود عاشق فردی شود که مناسب او است. به همین خاطر همیشه به مشاوره قبل از ازدواج تاکید می‌شود.

???? یکنواختی زندگی مشترک

از دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج می‌توان به یکنواختی زندگی مشترک نیز اشاره کرد. زندگی مشترک موفق همیشه باید شادی و نشاط داشته باشد. زمانی که این نشاط از بین رفت، باید نگران عشق دوباره باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عشق بعد از ازدواج کلیک کنید.

???? احساسات طبیعی | عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

یکی از دلایل عاشق کسی دیگر شدن غیر از همسر، احساسات طبیعت انسانی است. عاشقی یک روند طبیعی است که برای هر فردی ممکن است رخ دهد. بنابراین بهتر است که خیلی خودتان را بابت این عشق عذاب ندهید. بسیاری از ما به شیوه طبیعی این روند را پیش می‌گیریم و دست خودمان نیست. پس کافی است این احساسات تان را خاص نشمارید آن وقت خواهید دید که به راحتی می توانید از آن چشم پوشی کنید.

???? بیماری های روانی

افرادی که عاشق دیگری شدن بعد ازدواج را تجربه می‌کنند، شاید همسری با بیماری روانی دارند. اختلال شخصیت مرزی، دو قطبی یا نمایشی این شرایط را فراهم می‌کنند که زوجین عاشق کیس دیگری شوند. در این شرایط بیماری کنترل خود را از دست می‌دهد و به همین خاطر پس از ازدواج رابطه جدید را آغاز می‌کنند.

???? ازدواج های بدون بینش

زمانی که ازدواج بدون بینش باشد، عاشق دیگری شدن بعد ازدواج نیز رخ می‌دهد. بسیاری از ازدواج ها دلیل منطقی ندارند و تنها به دلیل علاقه ای که صورت گرفته است افراد با یکدیگر ازدواج می‌کنند. اما به مرور زمان به این نتیجه خواهید رسید که به لحاظ منطقی به درد یکدیگر نمی‌خورید و به همین دلیل به دنبال فرد دیگری خواهید گشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عادی شدن رابطه کلیک کنید.

???? دوران عقد طولانی

یکی از دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج، دوران عقد طولانی است. زمانی که زوجین در این دوران احساس بلاتکلیفی کنند، نسبت به یکدیگر علاقه خود را از دست خواهند داد. و همین بی علاقگی و خستگی باعث عاشق دیگری شدن می‌شود.

???? عدم توانایی در رفع نیازها | عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

یکی از دلایل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج، عدم توانایی در رفع نیازها می‌باشد. هر کدام از ما نیازهای مختلفی داریم که اگر در ازدواج برآورده نشود؛ به دنبال دریافت درک و توجه از افراد دیگر خواهیم بود. به همین دلیل میزان خیانت و عشق به دیگران افزایش می‌یابد.

???? بی توجهی به چارچوب های اخلاقی

با توجه به پیشرفت های سریعی که در دهه های اخیر رخ داده، مرزهای ارتباطی و تعاملات افراد نیز دستخوش تغییراتی شده است. خیلی اوقات روشنفکری با بی بند و باری به اشتباه گرفته شده و پیامدهای گسستن مرزهای اخلاق نیز در نظر گرفته نمی‌شود. در چنین مواقعی می‌بینیم که روابط زن و شوهر با دیگر افراد با محدودیت های کمتری همراه است. پوشش اهمیتی نداشته و صمیمیت با جنس مخالف ایرادی ندارد. به مرور بندهای عاطفی با مردان و زنان دیگر نیز شکل می‌یابد. در نهایت عشق با کس دیگری غیر از همسر شکل می‌گیرد.

روش های جلوگیری از عاشق دیگری شدن بعد ازدواج

 

برای اینکه از عاشق دیگری شدن بعد ازدواج جلوگیری کنید؛ باید به برخی از نکات توجه کنید. در این بخش مقاله روش های جلوگیری از این رفتار را توضیح داده ایم.

???? مشکلات را بر طرف کنید

برای رفع مشکلاتی از قبیل عاشق دیگری شدن بعد ازدواج، باید به دنبال ریشه یابی باشید. اینکه دلیل بروز این رفتار های شما چیست و چرا چنین اتفاقی رخ داده است. سعی کنید از راه صحبت و کمک از مشاور مشکلات زندگی را بررسی کنید. با صحبت و مکالمه به حل مشکل خواهید پرداخت و از عاشق دیگری شدن بعد ازدواج نیز دوری خواهید کرد.

???? رابطه خود را محدود کنید

یکی از روش های عاشق دیگری شدن بعد ازدواج، محدود کردن رابطه است. مقایسه همسر با شریک احساسی که بعد از ازدواج عاشقش شدیم؛ واکنش طبیعی ذهن ماست. اما زمانی که این مقایسه ها افزایش یابد؛ درگیری ها نیز بیشتر می‌شود. بنابراین برای کنترل اوضاع باید ارتباط خود را محدود کنید تا به مرور زمان به طور کل رابطه را قطع کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل شوهر کلیک کنید.

???? تعهد را یادآوری کنید

برای جلوگیری از عاشق دیگری شدن بعد ازدواج، باید تعهد را به خود یادآوری کنید. اینکه علاقه شما به او باعث این ازدواج شده است و عهد بسته اید که به یکدیگر وفادار بمانید. بهتر است که جای خود را با همسر تغییر دهید و تصور کنید که چه حالی به شما دست می‌دهد. به همین دلیل با یادآوری تعهد و وفاداری وضعیت را کنترل کنید.

???? برای ازدواج تصمیم جدی بگیرید

اگر تصور دارید که با عاشق دیگری شدن بعد ازدواج به مشکل برخورده اید و نمی‌توانید اوضاع را کنترل کنید، برای ازدواج خود تصمیم قطعی بگیرید. اینکه شرایط زندگی و این رفتار باعث آسیب های روحی و روانی می‌شود و ادامه زندگی برای شما دشوار خواهد شد. برای تصمیم گیری جدی حتما از روانشناس کمک بگیرید.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، عاشق دیگری شدن بعد ازدواج یکی از اتفاقات است که شاید برای هر کسی رخ دهد. اما روش های جلوگیری از این اتفاق نیز وجود دارد. با کمک از روانشناس هم سلامت روحی در امانی خواهید داشت و هم اوضاع زندگی را در دست خواهید داشت. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عاشق دیگری شدن بعد ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: عاشق دیگری شدن بعد ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بچه لوس به کودکانی گفته می‌شود که در اکثر مواقع به شیوه ای رفتار می‌کند که گویی سن بسیار کمی دارد. معمولا این بچه‌ها رفتارهایی پایین تر از سن خود دارند و با رفتارهای بچگانه دیگران را آزار می‌دهند. حتی این کودکان پدر و مادران خود را نیز کلافه می‌کنند. به این دلیل که هر چیزی که بخواهند را باید به دست آورند. آنها رفتارهای خودخواهانه دارند و از توانایی برقراری ارتباط با همسالان خود محروم هستند. این کودکان بهانه گیر، خودخواه، بیزار کننده و بی ملاحظه هستند. برخورد با بچه لوس نیازمند صبر، آرامش و گفتگوی مناسب است. برای برخورد با این کودکان بهتر است که از روانشناس کودک کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: بچه لوس

برای دریافت مشاوره در زمینه بچه لوس می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

بچه لوس کیست؟

 

احتمالا کودکانی را مشاهده کرده اید که در برابر هر چیزی خودخواهانه رفتار می‌کنند. این کودکان رفتارهای آزار دهنده دارند و اگر توجه نگیرند؛ بهانه گیری های خود را افزایش می‌دهند. لوس شدن کودک یکی از دغدغه های والدین است. که اگر باواکنش مناسبی همراه باشد؛ لوس بازی های کودک بیشتر می‌شود.

گاهی لوس بودن بچه را به عنوان اختلال رفتاری می‌شمارند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران را ندارد. در واقع بچه لوس نمی‌تواند با همسالان خود ارتباط برقرار کند و دوستان مناسبی را انتخاب کند. این کودکان اکثر مواقع به شیوه ای رفتار می‌کنند که گویی 2 ساله هستند. به دلیل اینکه این ویژگی کودک بستگی به نوع تربیت والد دارد. والدین برای کاهش نشانه های لوس بودن بچه باید شیوه های رفتاری و تربیت خود را تغییر دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

نشانه های بچه لوس

بچه لوس از خود نشانه هایی را بروز می‌دهد. این کودکان مانند بچه های 2 تا 3 ساله رفتار می‌کنند و دائم در حال بهانه گیری هستند. نشانه های دیگری از رفتارهای بچه لوس وجود دارد. که در این بخش مقاله راجع به این نشانه ها صحبت کرده ایم.

???? بی ادب است و از انجام خیلی از کارها هیچ لذتی نمی‌برد.

???? دائم در حال قهر و نالیدن های مکرر است.

????درک مناسبی از کار سخت و “نه” ندارد.

???? در برابر محرومیت ها مقاومت می‌کند.

???? همیشه بی حوصله است.

????دائم در حال شکایت از چیز های مختلف است.

???? اصرار دارد تا هرچیزی را که برای خود می‌خواهد را کسب کند.

???? تفاوتی بین خواسته ها و نیاز خود نمی‌داند.

????خواسته های خیلی غیر منطقی دارد.

???? تلاش دارد تا اطرافیان بر اساس خواسته های او رفتار کنند.

???? هیچ احترامی برای قوانین قائل نیستند.

????مدام در حال استدلال است و هرگز حاضر به سازش نیست.

???? راضی و خشنود نگه داشتن او بسیار دشوار است.

???? خود محور است.

????تصور می‌کند که تمامی خواسته های او باید بدون هیچ قید و بندی برآورده شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک بی ادب کلیک کنید.

دلیل لوس بودن بچه ها

بچه لوس به دلایل مختلفی چنین رفتاری را از خود نشان می‌دهد. یکی از دلایل مهم لوس شدن بچه، روش های غیر قابل قبول پدر و مادرها برای تربیت کودک است. والدینی که محبت افراطی را الگوی تربیت قرار داده اند و هیچ دقتی برای آموزش کودک خرج نمی‌کنند. این والدین معمولا روش های یادگیری را الویت تربیت کودک قرار نمی‌دهند و تنها چیزی که برای نمایش گذاشتن کودک بلد هستند، محبت های بیش از اندازه می‌باشد. این کودکان معنای حوصله و صبر را متوجه نمی‌شوند و انسان هایی عجول خواهند شد.

روش برخورد با بچه لوس

 

برای برخورد با بچه لوس باید والدین برخی از راهکارها را بدانند تا بتونند این سبک رفتاری کودک را تغییر دهند. در این بخش مقاله راجع به روش های برخورد با بچه لوس صحبت کرده ایم.

✨ به کودک حق انتخاب دهید

یکی از روش های برخورد با بچه لوس؛ این است که به او حق انتخاب دهید. زمانی که والدین به کودک حق انتخاب ندهند، فرزند با بهانه گیری های مختلف به عنوان بچه لوس شناخته می‌شود. برای اینکه هم شما نظارت داشته باشید و هم کودک در انتخاب وسایل برای خود دخیل باشد؛ بهتر است که 3 تا از لباس هایی که از نظر شما مناسب است یا هر چیزی جز لباس را به کودک نشان دهید و از او بخواهید که یکی از آنها را انتخاب کند.

✨ محبت کنید اما قاطعیت را به فراموشی نسپارید

برای برخورد با بچه لوس نباید محبت را کنار بگذارید. حتما به خاطر داشته باشید که محبت شما به کودک باعث می‌شود که کودک به کمبود محبت دچار نشود. اما در کنار این محبت باید قاطعیت وجود داشته باشد. به شیوه ای نباشد که کودک هر چیزی را با کلمات از شما بگیرد. جدی باشید و سر بسیاری از چیز ها کوتاه نیایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ایراد گرفتن از کودک کلیک کنید.

✨ به کودک صبر را آموزش دهید

یکی از روش هایی که در برخورد با بچه لوس کار آمد است، آموزش صبر است. به کودک آموزش دهید که برای به دست آوردن خیلی از چیزها باید صبر داشته باشد. هر چیزی را به موقع و در زمان خودش انجام دهید. کودک باید بپذیر که هرچیزی زمان مناسب خودش را دارد و برای بدست آوردن آن باید صبوری کند.

✨ همیشه از او حمایت نکنید

برای برخورد با بچه لوس لازم است که همیشه از او حمایت نکنید. گاهی لازم است که کودک تنها بماند و در تنهایی خود به کارهایش رسیدگی کند. تا زمانی که همه کارهای کودک را والدین انجام دهند، هرگز نمی‌توانند مهارت های لازم برای زندگی را آموزش ببینند.

✨ احترام به دیگران را آموزش دهید

یکی از روش های برخورد با بچه لوس، آموزش احترام به دیگران است. والدین باید به کودک آموزش دهند که هر رفتاری جا و مکانی دارد. بهتر است که قبل از بروز هر واکنشی؛ ابتدا فکر کنید و سپس انجام دهید.

✨ راهکارهای دیگر

???? به رفتارهای خوب و مثبت کودک هدیه به مناسب تشویق دهید.

???? به آنها آموزش دهید که پس از بد رفتاری باید معذرت خواهی کنند.

????اگر راضی به شراکت در اسباب بازی نشدند؛ اسباب بازی را از او بگیرید.

???? ساعت خواب، غذا و کارهای خانه را به او آموزش دهید.

✨ از روانشناس کودک کمک بگیرید

برای برخورد با بچه لوس گاهی کاری از دست والدین بر نمی‌آید.  در این شرایط حتما باید از روانشناس کودک راهنمایی بگیرید. روانشناس کودک به والدین آموزش می‌دهد که چگونه رفتار کنند و در برابر مشکلات به چه شیوه ای برخورد مناسب داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سبک های فرزند پروری کلیک کنید.

کلام آخر

همه افراد از بچه لوس فراری هستند. کودکان لوس معمولا باعث آزار و اذیت والدین می‌شوند و همچنین دیگران را خسته می‌کنند. آنها دائم در حال بهانه گیری هستند و با خودخواهی تمام قصد رسیدن به خواسته های خود را دارند. به همین دلیل توانایی مناسب در برقراری ارتباط نیز ندارند. توصیه می‌کنیم که از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بچه لوس می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: بچه لوس



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آمادگی برای رابطه جنسی قدم اول برای شروع تجربه لذت با هم بودن است. افراد باید قبل از هرچیز برای انجام آن اماده بوده و اقداماتی را انجام دهند. در واقع اگر به صورت ناگهانی و بدون برنامه ریزی عمل کرد؛ احتمال بروز مشکلاتی برای زن و مرد وجود دارد. آمادگی برای رابطه جنسی از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که احتمالا تاثیرات زیادی بر روان افراد خواهد داشت. برخی از افراد تصور می‌کنند که با شروع زندگی مشترک زن و یا شوهرشان باید همواره برای رابطه جنسی آماده بوده و یا شروع کننده باشند. اما اینطور نیست. باورهای اشتباه زیادی در این زمینه وجود دارد. از طرفی نباید دیگری را برای برقراری رابطه جنسی مجبور کرد. به همین دلیل اطلاع از روش های آمادگی برای فعالیت های جنسی اهمیت دارد. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

منبع: آمادگی برای رابطه

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آمادگی برای رابطه

برخی تصور می‌کنند که آمادگی برای رابطه تنها به معنای آماده بودن از لحاظ جسمانی و فیزیکی است. اما این موضوع نیاز به آمادگی روانی نیز دارد. همانطور که امروزه شاهد بروز مشکلات زیادی در زمینه جنسی تنها به دلیل مسائل روانی هستیم. این موضوع هم برای فرد و هم برای شریک او اهمیت دارد. زوجین باید در مورد مسائل مختلف با یکدیگر صحبت کرده و خود را برای شرایط مختلف آماده کنند. همانطور که اجبار عامل مخربی در رابطه زناشویی است؛ فداکاری بیش از حد و نادیده گرفتن نیازهای خود نیز همین تاثیر را دارد. به همین دلیل باید علاوه بر خواسته های طرف مقابل به خواسته های خود نیز اهمیت داد. برای اطلاع از روش های آمادگی برای اولین رابطه جنسی کلیک کنید.

 آمادگی برای رابطه جنسی

 

خودشناسی و داشتن شناخت از خود و دیگری اولین قدم برای آمادگی برای رابطه است. افراد بهتر است در این زمینه با یکدیگر صحبت کنند. البته حرف زدن در این مورد با ملاحضاتی همراه است و افراد باید نکاتی را در نظر بگیرند. فراموش نکنید که در این مورد بهتر است تنها با شریک جنسی خود و یا یک متخصص صحبت کنید. چرا که گاهی اطرافیان به دلیل عدم آگاهی و اطلاعات کافی، باعث بروز مشکلات بیشتری در این زمینه می‌شوند. از طرفی روحیات مردان و زنان در این زمینه متفاوت بوده به همین دلیل باید به روش های مختلف با آنها برخورد کرد. برای اطلاع از راه های کاهش اضطراب جنسی کلیک کنید.

????آمادگی مردان برای رابطه

نکته حائر اهمیت در مورد مردان، میل جنسی بیشتر آنان نسبت به زنان است. البته موارد استثنایی هم وجود دارد. اما به طور کلی مردان علاقه بیشتری به برقراری رابطه جنسی داشته و حتی آن را نشانه قدرت و توانمندی می‌دانند. از طرفی آنان راحت تر می‌توانند در مورد نیازهای خود صحبت کرده و احساسات خود را ابراز کنند. آنان برای آمادگی برای رابطه باید به سبک زندگی خود بیشتر توجه داشته باشند.

برای مثال خواب و استراحت کافی یا تغذیه مناسب از عوامل مهم در این زمینه هستند. معمولا خستگی، شایع ترین عاملی است که مانع از برقراری رابطه جنسی، در مردان می‌شود. آنان همچنین نیاز به تایید و مورد توجه واقع شدن دارند؛ و نباید این موارد را از آنان دریغ کرد.

????آمادگی زنان برای رابطه

معمولا زنان در آمادگی برای رابطه، بیشتر به ویژگی های ظاهری توجه می‌کنند. همچنین برای آنان مسائل عاطفی نیز اهمیت دارد. به همین دلیل نیاز به تحریک بیشتری نسبت به مردان دارند. از طرف دیگر زنان مکان های آرام و خصوصی را برای رابطه جنسی ترجیح می‌دهند. بهتر است مردان قبل از شروع رابطه این نکات را در نظر گرفته و به خواسته های شریک خود احترام بگذارند. همچنین زنان نیز باید در این مورد با همسر خود صحبت کرده و از او انتظار نداشته باشند که از همه چیز را بداند.

چگونگی صحبت در مورد آمادگی برای رابطه

همانطور که گفته شد؛ صحبت کردن در مورد آمادگی برای رابطه، اصولی دارد که با رعایت آنها این موارد اثربخش تر خواهند شد. در شرایطی زن یا مرد برای برقراری رابطه جنسی آمادگی ندارند. به همین دلیل باید قادر به صحبت کردن در این مورد باشند. برخی از روش هایی که زوجین می‌توانند آنها را رعایت کنند؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????پذیرفتن و استقبال کردن

اگر فکر می‌کنید که برای رابطه آمادگی دارید و یا حتی مایل به شروع رابطه جنسی هستید؛ بهتر است این درخواست را پذیرفته و یا از آن استقبال کنید. برخی از افراد همواره برخلاف احساسات خود رفتار کرده و خواسته خود را بروز نمی‌دهند. آنها از شریک خود انتظار دارند که به آنها التماس کرده و یا بارها خواسته شان را تکرار کنند. این موضوع باعث سوبرداشت در همسر هم می‌شود و او تصور می‌کند شما مایل به داشتن رابطه جنسی با او نیستید.

???? دوری از اجبار

بهتر است در مورد آمادگی برای رابطه، از اجبار استفاده نکنید. شرایط طرف مقابل را نیز در نظر گرفته و عاقلانه رفتار کنید. برخی از افراد تحمل نه شنیدن را ندارند؛ به همین دلیل برای رسیدن به خواسته های خود از اجبار و حتی اعمال قدرت استفاده می‌کنند. اما فراموش نکنید که شاید این شرایط به صورت برعکس نیز اتفاق بیافتد. از طرفی حتی در صورت عدم تمایل کامل نیز می‌توانید با همسر خود کمی همکاری کرده و در این مورد در کنار او باشید.

????صحبت به صورت منطقی

در بعضی موارد افراد تصور می‌کنند که عدم آمادگی برای رابطه به معنای قهر و ناراحتی است. چنین افرادی نمی‌توانند مسائل را از یکدیگر تفکیک کنند به همین دلیل اگر همسر در مورد موضوعی با آنها مخالفت کرد؛ آنها نیز دست به لجبازی و رفتارهای بچگانه می‌زنند. اما باید افراد به صورت منطقی فکر کرده و کیفیت ارتباط خود را با همسر در زمینه های دیگر تقویت کنند.

راه های آمادگی برای رابطه جنسی

 

به طور کلی قبل از رابطه جنسی، راه هایی برای آمادگی برای رابطه وجود دارد که نه تنها شروع رابطه را تسریع می‌کنند؛ بلکه باعث لذت بیشتر نیز می‌گردند. بهتر است در ابتدای رابطه عجله نکرده و انرژی و زمان کافی را به آن اختصاص دهید. برای جلوگیری از بروز تنفر از رابطه کلیک کنید.

⭕تماس فیزیکی

از تماس فیزیکی در آمادگی برای رابطه، غافل نشوید. در طول روز شریک خود را در آغوش گرفته و حتی ببوسید تا محبت و علاقه خود را به او نشان دهید. تماس فیزیکی شامل معاشقه و پیش نوازی قبل از رابطه نیز می‌شود. این مورد مخصوصا برای زنان خوشایندتر است. اینکار با تحریک و برانگیختگی نیز برای شروع رابطه، همراه است.

⭕آمادگی ذهنی و روانی برای رابطه

آمادگی برای رابطه از لحاظ ذهنی شامل فکر کردن در مورد جنبه های مختلف این موضوع و حتی فانتزی های جنسی می‌شود. وقتی افراد از لحاظ روانی برای رابطه جنسی آماده باشند؛ می‌توانند عملکرد بهتری از نظر جسمانی نیز داشته باشند. صحبت کردن با همسر در مورد فعالیت های جنسی نیز منجر به آمادگی ذهنی می‌شود.

⭕آراستگی ظاهری

یکی دیگر از جنبه های آمادگی برای رابطه، آراستگی ظاهری است؛ که سبب جذابیت می‌گردد. افراد برای شروع رابطه باید کشش جنسی نسبت به طرف مقابل را در خود حس کنند که این موضوع با آراستگی ظاهری امکانپذیر است. آراستگی به معنای رعایت بهداشت شخصی نیز هست. همچنین هم مردان و هم زنان باید در این مورد تلاش کنند.

سخن پایانی

به طور کلی مفهوم آمادگی برای رابطه جنبه های زیادی را در بر گرفته و بر کیفیت رابطه تاثیرگذار است. همچنین این موضوع تا حد زیادی نیاز به همکاری دو نفر با یکدیگر دارد. بهتر است افراد در این زمینه اطلاعات کافی را کسب کرده و بر خود و دیگری فشاری وارد نکنند. چرا که آمادگی داشتن، موضوعی کاملا درونی بوده و نمی‌توان دیگران را در این مورد مجبور کرد. کمک گرفتن از روانشناس می‌تواند تا حد زیادی به افراد برای کسب آمادگی در مورد مسائل جنسی، کمک کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: آمادگی برای رابطه



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ویژگی های فرزند آخر خانواده معمولا نشات گرفته از شخصیت تمامی اعضا است. اما با این اختلاف که فرزند آخر محبوب همه است و کسی اجازه ندارد به او بگوید بالای چشمش ابرو است. معمولا فرزندان آخر را همه دوست دارند و او را حمایت می‌کنند. از منظر روانشناسی ترتیب تولد نقش مهی در شکل گیری شخصیت فرزند دارد. و رفتار والدین تاثیر بیشتری بر این شکل گیری شخصیت می‌گذارد.

از ویژگی های فرزند آخر می‌توان به موفقیت های آنها اشاره کرد. اما این موفقیت در صورتی است که فرزند آخر ناز پرورده و وابسته نباشد. که این موضوع به سبک فرزند پروری و شیوه تربیتی والدین مرتبط است. برای اینکه فرزندی ناز پرورده نداشته باشید؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید. و به تربیت کودک اهمیت دهید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: ویژگی های فرزند آخر 

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزندان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ویژگی های فرزند آخر

 

فرزندان آخر معمولا مورد حمایت همه اعضای خانواده قرار می‌گیرند. اما به دلیل اینکه همیشه همه اعضای خانواده به او کمک کرده اند، به دیگران وابسته هستند. اما زمانی که تربیت مناسبی برای رشد فرزند آخر شکل گرفته باشد؛ او می‌تواند با مشاهده خواهر و برادر بزرگ تر خود به مبارزه بپردازد. از ویژگی های فرزند آخر می‌توان به عزیز دردانه بودن خانواده اشاره کرد که همین موضوع باعث غرور در این افراد می‌شود.

علاوه بر اینکه تربیت تولد فرزندان در شکل گیری شخصیت آنها نقش دارد؛ تربیت والدین نیز در این مورد کم اهمیت نیست. نوع رفتار پدر و مادر با فرزند آخر و هم چنین نحوه برخورد خواهر و برادر با او باید مورد بررسی و از لحاظ منطقی درست باشد. فرزندان آخر در کنار خواهر و برادر خود رشد می‌کنند و برای رقابت انگیزه بیشتری دارند. در این مقاله تمامی جوانب ویژگی های فرزند آخر را صحبت کرده ایم. برای کسب اطاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سبک های فرزند پروری کلیک کنید.

ویژگی های فرزند آخر چیست؟

ویژگی های فرزند آخر به عوامل مختلفی بستگی دارد. نوع رفتار با فرزندان این ویژگی های را تشدید می‌کند. فرزندان آخر با محبت و عشق زیادی از سوی خانواده مواجهه می‌شوند. برخورد والدین باعث می‌شود که فرزندان احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس بالا داشته باشند و بسیار قوی به اهداف خود برسند. اما به دلیل حمایت های خانواده ممکن است که افراد وابسته ای شوند. و به درستی از پس کارهای خود بر نیایند. برخی از ویژگی هایی که فرزندان آخر از خود نشان می‌دهند؛ عبارت است از.

???? اهل رقابت

???? اجتماعی

????با اعتماد به نفس

???? توجه طلب

???? خودخواه

????خود محور

???? برون گرا

????منعطف

????قابل اعتماد

????مطمئن

????خلاق

????قدرت حل مساله بالا

????وادار کردن افراد به انجام کارها با مهارت بالا

????کنجکاو

????سیاست مدار

????جلب توجه کننده

????نظم و انضباط پایین

ویژگی های منفی فرزند آخر

از ویژگی های فرزند آخر می‌توان به ویژگی های منفی نیز اشاره کرد. فرزندان آخر نیز با توجه به جایگاهی که دارند رفتار می‌کنند. و به دلیل حمایت های افراطی که از سوی خانواده دریافت می‌کنند، تبدیل به افراد وابسته می‌شوند. و به تنهایی از پس کارهای خود بر نمی‌آیند.

از دیگر ویژگی های فرزند آخر نیز می‌توان به توجه زیاد از سوی خانواده اشاره کرد. این کودکان اگر با بی توجهی مواجهه شوند؛ سر افکندگی را احساس می‌کنند. و به شدت به دنبال توجهه طلبی هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

چگونه از فرزند آخر محافظت کنیم؟ | ویژگی های فرزند آخر

 

به دلیل اینکه فرزندان آخر همیشه مورد توجه هستند و اعضای خانواده از او حمایت می‌کنند. برای محافظت از این فرزندان لازم است که به برخی نکات توجه کنید و برای تربیت فرزند از تکنیک هایی که در ادامه گفته ایم استفاده کنید.

???? اجازه دهید کودک آزادانه با دیگران ارتباط برقرار کند

یکی از روش های رفتاری برای شکل گیری ویژگی های فرزند آخر، اجازه برقراری ارتباط کودکان با یکدیگر است. فرزندان خود را رتبه بندی نکنید و اجازه دهید روش برقراری ارتباط با یکدیگر را شناسایی کنند. خودشان مشکلات را با یکدیگر حل کنند. و فرزندان بزرگ تر نیز مانند فرزند آخر رفتار کنید. زمانی که دائم از کوچک بودن فرزند آخر دفاع کنید؛ در بزرگسالی با تکیه بر این جمله هر کاری انجام می‌دهد؛ چون کوچک است.

???? وظایف و مسئولیت های خود را تقسیم کنید

برای شکل گیری درست ویژگی های فرزند آخر، باید وظایف و مسئولیت های خود را تقسیم کنید. برای همه اعضای خانواده ویژگی تعیین کنید و متناسب با توانایی ها، مهارت ها و جنسیت فرزندان؛ آن ها را مسئول بخشی از کار ها کنید. تا در کارهای گروهی و انجام امور خانوادگی آموزش ببیند.

???? آنها نیز توانایی آسیب زدن دارند!

اینکه فرزند آخر و کوچک است دلیل بر ناتوانی در آسیب رسانی نیست. از ویژگی های فرزند آخر به خودخواهی و غرور نیز اشاره کردیم. این کودکان به همین دلیل شاید به دیگران نیز در موقعیت های مختلف آسیب بزند. به همین دلیل فرزند خود را برای تعارض با فرزند آخر دعوا نکنید.

???? از روانشناس راهنمایی بگیرید

برای شکل گیری مثبت ویژگی های فرزند آخر، از روانشناس راهنمایی بگیرید. فرزند آخر متناسب با ویژگی هایی که دارد باید تربیت اصولی برای او در نظر بگیرید. به همین دلیل لازم است که برای تربیت کودک از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا روش های مناسب برخورد و واکنش های لازم را آموزش ببینید.

کلام آخر

از ویژگی های فرزند آخر به موارد زیادی اشاره کردیم. اما به خاطر داشته باشید که این فرزندان نیز در خانواده های مختلف به دلیل تربیت های گوناگون شبیه به هم نیستند. اگر به دنبال بررسی ویژگی های دقیق فردی هستید؛ بهتر است که از روانشناس در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ویژگی های فرزند آخر 



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بهترین تعداد فرزند برای هر خانواده بستگی به شرایط خانواده دارد. اگر از افراد قدیمی سوال کنید، بالای 5 فرزند را توصیه می‌کنند. اما اگر از نسل جدید تعداد فرزند را جویا شوید؛ 1 فرزند هم پیشنهاد نمی‌دهند. اجداد ما در خانواده هایی رشد کرده اند که تنها فرزندآوری برایشان مهم بود و اعتقاد داشتند که بچه خودش بزرگ می‌شه. و هر فرزند برای آنها یک نیروی کار بوده که نسل را ادامه می‌داده. اما امروزه نسبت به گذشته بیشتر به تربیت فرزند اهمیت می‌دهند.

منبع: بهترین تعداد فرزند

به طور کل بهترین تعداد فرزند عرف مشخصی ندارد. و بستگی به شرایط زندگی هر خانواده ای دارد. این شرایط شامل وضعیت مالی، سلامت روان، موقعیت اجتماعی و … می‌شود. برخی از زوجین نیز ترجیح می‌دهند که یک فرزند داشته باشند و بقیه عمر خود را صرف رسیدگی و تربیت همان فرزند کنند. برخی نیز به دلیل اینکه فرزند بیشتر باعث سلب آرامش می‌شود؛ تک فرزندی را انتخاب می‌کنند. زمانی که برای فرزند آوری تصمیم می‌گیرید باید تمامی جوانب را در نظر بگیرید. برای اینکه تصمیم درست تری داشته باشید از روانشناس مشورت بگیرید. جهت دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بهترین تعداد فرزند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

بهترین تعداد فرزند

 

تعداد فرزند عرف مشخصی ندارد و نمی‌توان برای همه خانواده ها یک تعداد معینی را داد. به همین دلیل بهترین تعداد فرزند به تصمیم گیری خانواده بستگی دارد. برخی از خانواده ها توانایی نگهداری از فرزند را ندارند. و برخی ترجیح می‌دهند که یک فرزند داشته باشند اما تمام انرژی خود را صرف او کنند. خانواده باید از شرایط خود راضی باشد و تصمیم بگیرد که با توجه به شرایط زندگی بهترین تعداد فرزند چقدر است.

هرگز برای تصمیم گیری راجع به زندگی دیگران نباید اقدام کنید. همه افراد نیز نیاز نیست که بچه دار شوند. هر زوجی با توجه به توانایی های خود برای این تصمیم بزرگ اقدام می‌کند. در این مقاله سعی کرده ایم بهترین تعداد فرزند را از جوانب مختلفی بررسی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطاعات بیشتر در زمینه سبک های فرزند پروری کلیک کنید.

عوامل موثر در انتخاب بهترین تعداد فرزند

برای انتخاب بهترین تعداد فرزند لازم است که برخی از عوامل را بررسی کنید. و قبل از فرزند آوری بهتر است که شرایط را برای تربیت فرزند آماده کنید. قبل از بچه دار شدن منطقی فکر کنید. انتخاب تعداد فرزند به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? شرایط مالی زوجین

یکی از عوامل مهم و اصلی در انتخاب بهترین تعداد فرزند، شرایط مالی زوجین است. خانواده قبل از فرزند آوری باید بررسی کند که  آیا از پس هزینه ها و رفع نیاز های فرزند بر می‌آید؟ نیازهای اولیه کودک شامل آموزش، پوشاک، خوراک، مسکن و … است. زمانی که شرایط مالی خوبی داشته باشید فرزند آموزش های بهتری را در کنار تربیت خواهد داشت. اما زمانی که وضعیت مالی خوب نباشد، تعداد زیاد فرزندان تنها باعث بروز مشکلات زیاد تر خواهد شد. و اثرات مخربی را بر جا خواهد گذاشت.

???? شخصیت والدین | بهترین تعداد فرزند

نقش سلامت روان در خانواده باید از اهمیت بالایی برخوردار باشد. والدین باید از لحاظ روحی و جسمی آمادگی تربیت فرزند را داشته باشند. تا بتوانند فرزندان متعادلی را رشد دهند. پدر و مادر در رفتار با فرزند باید صبور، بردبار، سالم، از خود گذشته و … باشند تا تربیت فرزندان به خوبی پیش برود. و قبل از فرزند آوری باید مشکلات شخصی و با یکدیگر را حل کنند.

???? سازگاری با والدین

از دیگر عوامل مهم در انتخاب بهترین تعداد فرزند، سازگاری با والدین است. والدین باید با یکدیگر هماهنگ باشند و از فرزند حمایت کنند. پدر و مادر باید به یکدیگر علاقه مند باشند و در مسیر مشخص همراه با هدف یکسان قدم بردارند. تا در آینده علاوه بر مشکلاتی که با یکدیگر دارند؛ مشکلات بیشتر نداشته باشند. به همین دلیل سازگاری والدین با یکدیگر به سبک فرزند پروری هماهنگ نیز کمک می‌کند.

???? اختلاف سنی فرزندان | بهترین تعداد فرزند

یکی از عوامل موثر برای بهترین تعداد فرزند، اختلاف سنی فرزندان است. برخی از خانواده ها قصد دارند تا در سن کم فرزند اول، فرزند دوم نیز متولد شود. اما برخی نیز ترجیح می‌دهند که تربیت فرزند اول را به کل انجام دهند و سپس فرزند دیگری بیاورند. به همین دلیل باید شرایط روحی و جسمانی خود و فرزند اول را بسنجید تا بتوانید تصمیم درست تری بگیرید.

???? انرژی مناسب برای تربیت

برای انتخاب بهترین تعداد فرزند باید به انرژی خود توجه کنید. والدین برای تربیت فرزند به زمان و انرژی بیشتری نیاز دارند. به همین دلیل شاید از کار و موقعیت خود دور شوند. اگر برای تربیت فرزند خود وقت و انرژی کافی صرف می‌کنید؛ مشکل ندارد. اما اگر موقعیت کاری و شغلی خود را مهم تر از تربیت فرزند می‌دانید؛ هرگز بچه دار نشوید.

???? سن والدین

اینکه شما سن بالایی داشته باشید اما فرزند بیشتری بخواهید منطقی نیست. سن بالا سلامت جسمانی کودک را تحت الشعاع قرار می‌دهد. به همین دلیل اگر سن بالایی دارید برای فرزند آوری بیشتر اقدام نکنید. به طور کل بهترین تعداد فرزند بستگی به سن والدین نیز دارد.

مشکلات تک فرزندی | بهترین تعداد فرزند

 

در قسمت قبلی مقاله متوجه بهترین تعداد فرزند شدید. اما در این بخش از مشکلات تک فرزندی صحبت خواهیم کرد. تک فرزندی همراه با معایت و مزایایی است که همیشه مورد بحث محققین بوده است. قبل از اینکه فرزند دوم را بیاورید، شرایط را بسنجید. اگر با وجود همین یک فرزند شرایط زندگی دشوار شده است و همیشه شما را با چالش روبرو می‌کند؛ برای فرزند دوم دست نگه دارید. اما تک فرزندی نیز مستثنی از معایت نیست. در این بخش مقاله برخی از معایب بزرگ تک فرزندی را اشاره کرده ایم.

???? آسیب های ناشی از قرار گیری در مرکز توجه

????احساس تنهایی

????ضعف در مهارت های اجتماعی

????ناتوانی در تقسیم کار با دیگران

????خودخواه و مغرور شدن

کلام آخر

همانطور که گفته شد بهترین تعداد فرزند عرف مشخصی ندارد. و هر خانواده با توجه به شرایط خود باید تعداد فرزندان را مشخص کند. برای اینکه شرایط خود برای فرزند آوری را بسنجید توصیه می‌کنیم که از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بهترین تعداد فرزند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: بهترین تعداد فرزند



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بی خوابی شبانه یک اختلال رایج است که بسیاری از افراد درگیر آن هستند. خواب یکی از مهم ترین نیازهای انسان ها می‌باشد که اگر مختل شود ریتم زندگی را بهم می‌ریزد. و عملکرد روزانه شما را مختل می‌کند. اما احتمالا برای همه ما حداقل یک بار این اتفاق رخ داده است که برخی از شب ها خواب خوبی نداشته باشیم. بی خوابی های شبانه باعث تمرکز ضعیف، تحریک پذیری و بی حوصلگی در طول روز می‌شود. البته که این بی خوابی ها قابل درمان هستند و نیازی نیست که تا صبح بیدار بمانید.

منبع: بی خوابی شبانه

با تغییر سبک های زندگی می‌توانید بی خوابی شبانه را درمان کنید. بی خوابی ها انواع مختلفی دارند و با نشانه های متفاوتی از هم بروز می‌کنند. برای درمان این اختلال بدون نیاز به دارو می‌توانید با کمک روانشناس علل را بررسی کنید و سپس به درمان بپردازید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

بی خوابی شبانه چیست؟

 

یکی از رایج ترین اختلالات خواب، بی خوابی شبانه است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند مشکلاتی مانند سخت خوابیدن، خیلی زود بیدار شدن، عدم توانایی در خواب دوباره و سخت به خواب رفتن دارند. در این اختلال فرد بعد از بیداری نیز احساس خستگی دارد و در طول روز بسیار بی حوصله است. بی خوابی شبانه بر خلق و خو، انرژی روزانه، عملکرد کاری، کیفیت زندگی و سبک زندگی تاثیر می‌گذارد.

به طور میانگین افراد بزرگسال به 7 تا 8 ساعت خواب شبانه نیاز دارند. که کمتر از این ساعت باعث خستگی بعد از بیداری می‌شود. بی خوابی به صورت کوتاه مدت و بلند مدت وجود دارد که شایع ترین نوع آن به دلیل استرس و حادثه آسیب زا می‌باشد. بی خوابی شبانه نشانه هایی دارد و به دلیل موضوعات دیگری نیز بروز می‌کند. که در این مقاله تمامی جوانب آن را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کابوس شبانه کلیک کنید.

علائم بی خوابی شبانه

افرادی که به بی خوابی شبانه مبتلا هستند، از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند که برای تشخیص بسیار مهم است. در این بخش مقاله راجع به این نشانه ها توضیح داده ایم.

???? خستگی

????تحریک پذیری و تغییرات خلقی

???? مشکلات در تمرکز و به خاطر سپردن چیزهای مختلف

????عدم توانایی در دوباره به خواب رفتن

???? شب ها را بیدار هستند و از اینکه نمی‌توانند بخوابند ناراحت هستند.

????خواب مرتب قطع می‌شود و دائم بیدار می‌شوند.

???? صبح ها سر حال نیستند.

????مشکل به خواب رفتن بعد از رفتن به رخت خواب دارند.

دلایل بی خوابی شبانه

هر مدل بی خوابی که تجربه می‌کنید، ارتباط زیادی با عوامل مختلف دارد. در این بخش مقاله راجع به دلایل بی خوابی شبانه صحبت کرده ایم.

???? داروهای خاص

????بهم ریختن خواب به دلیل سفر

???? درد یا بیماری های جسمی

????یک رویداد ناراحت کننده یا آسیب زا

???? فشار استرسی

????تغییر در عادات خواب مانند خوابیدن در مکان های جدید یا اولین خواب با شریک احساسی

حتی بی خوابی شبانه مزمن به شیوه خود به خودی نشانه های زیر را بروز می‌دهد.

???? درد مزمن مانند کمر درد یا آرتریت

????سایر اختلالات خواب

???? آپنه خواب

????مسائل روانشناختی مانند افسردگی، اضطراب یا اختلال مصرف مواد

???? مشکلات مرتبط با سلامتی مانند سرطان، بیماری رفلاکس معده، دیابت یا بیماری قلبی و عروقی

عوامل خطر ابتلا به بی خوابی شبانه

بی خوابی شبانه معمولا در زمان بزرگسالی و قبل، حین و بعد یائسگی اتفاق می‌افتد. اما ریسک فاکتورهای مرتبط با بی خوابی عبارت است از.

???? مصرف الکل و تنباکو

????چرت زدن

???? نوشیدن مقدار زیاد کافئین

????سبک زندگی بی تحرک

???? تغییر زمان خواب و بیداری یا برنامه نامنظم که با تغییرات مکرر در ساعت کاری یا نوبت کاری رخ می‌دهد

????سفر به مناطق زمانی مختلف با محل زیست

???? استرس بسیار زیاد که به مشکلات مالی، چالش های زندگی، نگرانی های خانواده و روابط مرتبط می‌شود.

عوارض بی خوابی شبانه

اگر در طول شب خواب خوبی نداشته باشید، و فرصتی برای استراحت به خود ندهید؛ در زندگی روزمره با اختلال روبرو می‌شوید. در این بخش مقاله به عوارض بی خوابی شبانه اشاره کرده ایم.

◼ بیماری های قلبی

◼فشار خون بالا

◼ دیابت

◼چاقی

◼ تشنج

◼ضعف در سیستم ایمنی

◼ حملات آسم

◼سکته

◼ اضطراب

◼افسردگی

پیشگیری از بی خوابی شبانه

بی خوابی شبانه زندگی افراد را مختل می‌کند. برای اینکه از این اختلال پیشگیری کرد روش های متفاوتی وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

❌ برای خواب و بیداری برنامه منظم داشته باشید. حتی در زمان تعطیلات

❌برنامه روتین قبل از خواب داشته باشید که به آرامش شما کمک کند.

❌ کافئین را بعد از ظهر ها محدود کنید.

❌یک ساعت قبل از خواب نور را کم کنید و از وسایل الکترونیک فاصله بگیرید.

❌ در طول روز در معرض آفتاب باشید و فعالیت های بدنی داشته باشید.

غلبه بر بی خوابی شبانه

 

خوشبختانه بی خوابی شبانه قابل درمان است و با روش های مختلفی می‌توان شدت آن را کاهش داد. در این بخش مقاله روش های درمانی بی خوابی شبانه را توضیح داده ایم.

???? درمان شناختی رفتاری

یکی از روش های درمانی برای بی خوابی شبانه؛ درمان شناختی رفتاری است. در این روش درمانی از تکنیک های خاص برای بهبودی استفاده می‌کنند. این تکنیک ها شامل موارد زیر است.

✅ کنترل محرک به شما آموزش می‌دهد تا به جای دراز کشیدن از تخت بلند شوید و فعالیت داشته باشید تا زمانی که احساس خواب آلودگی کنید.

✅ نور درمانی از دیگر تکنیک های درمان بی خوابی شبانه است. که شما باید در معرض نور روشن در صبح و عصر باشید. و این نور ها با تشخیص درمانگر توصیه می‌شود.

✅ از دیگر تکنیک ها، محدودیت خواب است. در این روش ابتدا باید مدت زمانی را که در تخت سپری می‌کنید محدود کنید و به تدریج آن را افزایش دهید. این روش به بهبود و کیفیت خواب کمک می‌کند.

???? دارو درمانی

از دیگر روش های درمان بی خوابی شبانه، دارو درمانی است. در این روش با تشخیص پزشک به مراجعه کننده دارو تجویز می‌شود. این دارو ها سطح هورمون ملاتونین را به حد مناسب می‌رسانند تا ریتم خواب فرد درست شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قرص فلورازپام کلیک کنید.

???? مدیتیشن

یکی از روش های درمان بی خوابی شبانه، مدیتیشن است. در این تکنیک به آگاهی و آرامش شما کمک می‌شود. مدیتیشن به کاهش اضطراب، استرس و درد کمک می‌کند.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، بی خوابی شبانه به دلایل مختلفی بروز می‌کند و عوارض شدیدی به همراه دارد. اگر برای بی خوابی های خود اقدام نکنید با زندگی کسل کننده ای روبرو خواهید شد. هر زمانی که از خواب بیدار شوید بی حوصله و خسته خواهید بود. و به مرور زمان ریتم زندگی شما مختل خواهد شد. برای درمان از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: بی خوابی شبانه



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1402 | نظرات ()