نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد در نوجوانان یکی از مشکلات اساسی در جامعه و خانواده محسوب می‌شود. این مشکل به دلایل مختلفی بروز کرده و عوامل زیادی بر آن موثر هستند. گرفتار شدن در دام اعتیاد، مخصوصا در سنین پایین، نه تنها خود فرد را درگیر کرده بلکه مشکلات زیادی برای خانواده نیز ایجاد می‌کند. اعتیاد یکی از خطرات بزرگی است که سلامت و امنیت افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این مشکل، شامل هر گونه وابستگی روانی و جسمانی به ماده و یا رفتار خاصی است که فرد بعد از گذشت مدتی، نتواند آنرا کنترل کند. اعتیاد نوجوانان معمولا در مورد بازی های رایانه ای و همچنین مصرف مواد مخدر مختلف است. اعتیاد در هر موردی باید مورد پیگیری و درمان قرار گیرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد در نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اعتیاد در نوجوانان

اعتیاد در نوجوانان

مطالعات و پژوهش های زیادی در مورد اعتیاد در نوجوانان انجام شده است؛ و بیشتر آنها حاکی از ریشه روانی این موضوع هستند. تقریبا 30 درصد از نوجوانانی که به اعتیاد گرفتار می‌شوند؛ دچار ناامیدی بوده و هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارند. والدین و همسالان در این مورد نقش اساسی داشته و باید به فرزند خود کمک کنند. از آنجایی که مغز نوجوان در حال شکل گیری و رشد است؛ اعتیاد آن می‌تواند تاثیرات غیرقابل جبرانی بر مغز آن داشته باشد؛ به همین دلیل باید از این موضوع پیشگیری کرده و اقداماتی را در این زمینه انجام داد.

دلایل بروز اعتیاد در نوجوانان

شناسایی علت دقیق اعتیاد در نوجوانان، بسیار مهم است؛ چراکه با توجه به آن، خانواده ها باید به فرزند خود برای ترک اعتیاد کمک کنند. نوجوانان به دلایل مختلفی به سراغ رفتارهای مخرب رفته و موجب آسیب به خود و دیگران می‌شوند. برخی از شایع ترین دلایل در این زمینه، شامل موارد زیر می‌شود.

????مشکلات روانی

با ابتلای نوجوان به برخی از مشکلات روانی مثل افسردگی، احتمال استفاده از مواد مخدر و یا حتی بازی های کامپیوتری، بیشتر می‌شود. نوجوانان معمولا از مهارت های لازم برای مواجهه با مشکلات مختلف و همچنین موقعیت ها، برخوردار نیستند. به همین دلیل برای تخلیه هیجانات منفی خود، از این روش ها استفاده می‌کنند. حتی اعتیاد در نوجوانان، به دلیل جلب توجه نیز، از خلاهای عاطفی و روانی او نشات می‌گیرد. نوجوانان در این سنین تغییرات زیادی را تجربه می‌کنند؛ به همین دلیل والدین باید دراین مورد حساس بوده، و نشانه ها را جدی بگیرند. 

????والدین معتاد

یکی از اصلی ترین دلایل اعتیاد در نوجوانان، تقلید از والدین و یا حتی سابقه اعتیاد آنها است. در این شرایط، نوجوان به دلیل ارضای حس کنجکاوی و یا نشان دادن خود به عنوان یک بزرگسال، اعتیاد را شروع می‌کند. نوجوانان هنوز توانایی تفکیک مسائل مختلف از یکدیگر را نداشته و به دنبال راهی برای اثبات خود به دیگران هستند. به همین دلیل این روش را مناسب دانسته و به عواقب آن نمی‌اندیشند. بهتر است خانواده ها قبل از فرزندآوری اعتیاد خود را ترک کرده و در این مورد اطلاعات کسب کنند. 

پیامدهای اعتیاد در نوجوانان

فراموش نکنید که اعتیاد در نوجوانان با خطرات و عوارضی همراه است؛ که برخی از آنها تا پایان عمر، زندگی فرد را تحت تاثیر قرار خواهد داد. پیامدهای منفی اعتیاد در سنین نوجوانی، تشدید نیز می‌شود.چرا که این سن بسیار حساس بوده و افراد آسیب پذیرتر نیز هستند.

????مشکلات درسی و خانوادگی

با وابستگی نوجوان به مواد مخدر و یا موضوعات دیگر، او دیگر قادر به تمرکز بر مسائل درسی خود نیست. و یا دیگر برای او اهمیتی ندارد. او احتمالا با والدین خود در این مورد و یا مسائلی دیگر دچار اختلافاتی شده و مشکلاتی را تجربه می‌کند. یکی از مشکلات نوجوان با خانواده بر سر مسائل مالی است. چرا که او از خود استقلال مالی نداشته و برای تهیه مواد مخدر و حتی بازی های کامپیوتری، نیاز به پول دارد. به همین دلیل مجبور به انجام رفتارهای دیگر مثل دزدی و یا حتی نزاع با دیگران می‌شود. برای او تنها چیزی که اهمیت دارد؛ ارضای نیاز روانی است و به مسائل دیگر در اولویت دوم قرار می‌گیرند.

????بروز اختلالات روانی

اعتیاد در نوجوانان باعث ایجاد تغییراتی در ساختار و عملکرد مغز شده که همین موضوع باعث بروز اختلالات روانی مختلف می‌گردد. به طور کلی افرادی که سابقه اعتیاد دارند؛ بیشتر در معرض مشکلات روانی قرار دارند. حتی بعد از ترک مواد مخدر نیز این اثرات باقی خواهند ماند؛ و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. مراقبت های روانشناختی، نه تنها برای پیشگیری از ابتلای نوجوان به اعتیاد موثر هستند؛ بلکه از بروز مجدد آن جلوگیری کرده و عوارض جانبی آنرا کاهش می‌دهد. 

????مشکلات جسمانی

مشکلات جسمانی که نوجوان در اثر اعتیاد تجربه می‌کند؛ به نوع مواد مصرفی، میزان مصرف و حتی مدت زمان مصرف، بستگی دارد. اما به طور کلی اعتیاد به هر موضوعی، تاثیرات خود را بر بدن خواهد داشت. برخی از مشکلات جسمانی که اعتیاد در نوجوانان ایجاد می‌کند؛ شامل، نارسایی قلبی و کلیوی، مشکلات کبد، بروز مشکلاتی در زمینه یادگیری و فعالیت های شناختی، مشکلات تنفسی، تشنج و حتی در نهایت، کما و مرگ می‌شود. نوجوانان به دلیل هیجانات خود در این سنین، احتمالا هر بار مقدار بیشتری از مواد مخدر را مصرف کنند؛ که می‌تواند منجر به اوردوز گردد.

علائم اعتیاد در نوجوانان

با بروز برخی از نشانه ها، خانواده ها می‌توانند به اعتیاد در نوجوانان پی برده؛ از در این زمینه اقداماتی انجام دهند. این نشانه ها در بیشتر موارد، مشهود و قابل شناسایی هستند. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

????تغییر ناگهانی رفتار

????حساسیت و تحریک پذیری

????عدم انرژی و خستگی مفرط

????افت تحصیلی

????بی مسئولیتی

????تغییر در الگوی خواب و اشتها

????یافتن مواد مخدر در وسایل و اتاق نوجوان

راه های پیشگیری از اعتیاد در نوجوانان

اعتیاد در نوجوانان قابل پیشگیری و همچنین کنترل است. خانواده ها می‌توانند با راهکارهایی این موضوع را تا حد زیادی مدیریت کنند. از طرفی مدرسه و مکان های آموزشی نیز وظایفی دراین زمینه دارند که می‌توانند نوجوان را در این مورد آگاه کنند. در موارد زیادی، اعتیاد نوجوان به دلیل عدم داشتن اطلاعات در اسن زمینه و حتی فردی است که او را کمک کند.

????صحبت کردن با نوجوان

بهتر است در مورد اعتیاد و جنبه های مختلف آن با نوجوان صحبت کرده و برای اینکار زمان مناسبی را انتخاب کنید. به او نیز اجازه صحبت کردن بدهید و به سوالات او با صبوری پاسخ دهید. در شرایطی که خود وضعیت روحی خوبی ندارید و فرزند شما نیز آمادگی اینکار را ندارد ازحرف زدن در این مورد خودداری کنید. او را نصیحت نکرده و نه گفتن را به او بیاموزید. همچنین نظر او را جویا شده و دلایل منع مصرف را برای او شرح دهید.

????کمک گرفتن از مشاور

اگر قادر به صحبت کردن با نوجوان نیستید و یا اعتیاد در نوجوانان، تبدیل به یک بحران شده است؛ می‌توانید از یک روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان با آموزش مهارت های مختلف به نوجوان وهمچنین خانواده های آنان، نه تنها از بروز اعتیاد جلوگیری کرده، بلکه برای ترک آن نیز کمک می‌کنند. به طور کلی حضور یک روانشناس در فرایند ترک اعتیاد ضروری است و افراد باید در کنار سم زدایی، اقدامات روانشناختی نیز انجام دهند.

سخن پایانی

نوجوانان سنین حساس را پشت سر می‌گذارند. روحیه هیجان طلب آنها و همچنین کنجکاوی در مورد مسائل مختلف، آنها را در معرض خطرات زیادی قرار می‌دهد. با آموزش های صحیح و همچنین برخورد مناسب با آنها می‌توان این موضوع را تا حد زیادی مدیریت کرد. خانواده ها نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند. آنها باید برای فرزند خود احساس راحتی و امنیت ایجاد کنند و همچنین از بروز تنش در خانواده جلوگیری کنند. کمک گرفتن در این زمینه از روانشناس نیز برای نوجوان تا حد زیادی موثر است.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد در نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: اعتیاد در نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خواستگار دروغگو تقریبا برای تمامی دختران حداقل یک بار وجود داشته است. بسیاری از دختران در مسیر ازدواج با چنین خواستگارانی احتمالا برخورد خواهند داشت. اما تشخیص اینکه خواستگار دروغگو چه ویژگی‌ هایی دارد؛ دشوار است. چگونه می‌توانیم خواستگار دروغگو را تشخیص دهیم؟ و چگونه باید در برخورد با آنها کوشا باشیم؟ به دلیل اینکه افرادی که بنای زندگی مشترک را بر خانه دروغ و ریاکاری بنا کنند، هرگز برای زندگی مشترک فرد مناسبی نیستند. و به طور کل انسان مناسب و قابل اعتمادی نیز نخواهد بود.

به همین دلیل برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زندگی مشترک باید به شناسایی چنین افرادی بپردازیم. ما در این مقاله سعی کرده‌ ایم ویژگی‌های خواستگار دروغگو را برای شما توضیح دهیم، تا با مشکلات کمتری روبرو شوید. در این شرایط نیز می‌توانید از یک روانشناسان متخصص در زمینه ازدواج راهنمایی بگیرید.

منبع: خواستگار دروغگو و 3 ویژگی‌ خواستگار دروغگو

خواستگار دروغگو کیست؟

 

شاید بارها با افرادی در زمینه خواستگاری و ازدواج روبرو شده‌ اید، که دروغ‌های فراوانی را به شما گفتند. یا در روابط خود با افراد ریاکاری بوده‌ اید، که تصمیم به ازدواج گرفتید. اما پس از مدتی به دروغ‌های آنها پی برده‌ اید. و با مشکلات بسیار زیادی روبرو شده اید. و حتی شاید خود را مورد سرزنش قرار دهید. افراد دروغگو به دلیل عدم صلاحیت، هرگز فرد مناسبی برای ازدواج نیستند. و به طور کل هرگز برای شما اعتماد در رابطه به وجود نمی‌آورند.

در واقع همیشه تصور خواهید کرد که هر کلمه حرف او سرشار از دروغ است. برای جلگیری از این معضل، باید نسب به روش های شناخت آنها آگاه باشید. روش‌های متفاوت برای تشخیص خواستگار دروغگو وجود دارد؛ که بهتر است آنها را آموزش ببینید. تا در زندگی مشترک با انتخاب اشتباهی روبرو نشوید. که یک عمر پشیمانی به دنبال خواهد داشت.

ویژگی‌ های خواستگار دروغگو چیست؟

خواستگار دروغگو معمولا ویژگی‌ هایی دارد، یا نشانه‌هایی از خود بروز می‌دهد؛ که به راحتی قابل تشخیص است. در این بخش مقاله سعی کرده‌ ایم تمامی ویژگی‌های خواستگار دروغگو را ذکر کنیم. تا شما با آنها آشنا شوید و تن به ازدواج با این افراد ندهید.

???? ناهماهنگی در زبان و بدن | خواستگار دروغگو

یکی از ویژگی‌ های خواستگار دروغگو، این است که در زبان و بدن خود ناهماهنگی دارد. در این شرایط باید در رابطه با سوالات قبل از ازدواج و موقعیت‌های حساس به رفتار بدن و زبان او دقت داشته باشید. معمولا خواستگار دروغگو از خود داستان‌هایی را تعریف می‌کند، که در بسیاری از موارد وجود خارجی ندارد.

زمانی که متوجه شوید حرف‌های شخص مقابل با هم تناقض دارد، باید به صداقت و راستگویی او شک کنید. بهترین راه این است که زبان بدن را بشناسید تا در تشخیص چنین خواستگارانی عملکرد بهتری داشته باشید.

???? عدم پاسخگویی صریح و واضح

یکی از ویژگی‌ های خواستگار دروغگو، عدم پاسخگویی صریح و واضح می‌باشد. احتمالا خواستگارتون در این شرایط با پرسش‌های شما حساسیت نشان می‌دهد؛ و از پاسخ‌های صحیح و رک طفره می‌رود. معمولا افرادی که دروغ می‌گویند، سوالات شما را با سوالات دیگری جواب می‌دهند. و پاسخ‌هایی که فرد دروغگو می‌دهد طولانی و خسته کننده می‌باشد؛ و باعث سردرگمی شما می‌شود. در این شرایط بهتر است که حرف طرف مقابل را قطع کنید؛ دوباره سوال خود را تکرار کنید و بگویید که با پاسخ کوتاه منتظر جواب هستید.

???? اضطراب هنگام سخن گفتن | خواستگار دروغگو

اضطراب امر طبیعی در جلسه خواستگاری است. اما زمانی که سوال بسیار مهمی در جلسه خواستگاری پرسیده شود؛ یا موضوع بسیار حساس باشد، خواستگار دروغگو از خورد علائمی مانند: رنگ پریدگی، سرخ شدن و تعریق را نشان می‌دهد. در این شرایط بهتر است که به صداقت و راستگویی طرف مقابل شک کنید. زیرا زبان بدن او چیز دیگری به شما نشان داده است و با گفته های او متفاوت است.

آسیب های خواستگار دروغگو چیست؟ 

 

پاسخ مثبت به خواستگار دروغگو، در واقع ورود به رابطه سمی است. ازدواج یک امر حساس می‌باشد که در انتخاب شریک احساسی حتما باید با دقت بالایی عمل کنید. اما زمانی که از ویژگی‌های خواستگار دروغگو اطلاعی نداشته باشید و پاسخ سوالات او را صحیح بدانید. در زندگی مشترک با پشیمانی و آسیب‌های بسیار زیادی روبرو می‌شوید. به مرور زمان به دروغ‌های او پی خواهید برد و راهی جز تحمل نخواهید داشت. آسیب‌های خواستگار دروغگو نتیجه عدم شناخت قبل از ازدواج و ورود به رابطه سمی می‌باشد.

همچنین آسیب‌های خواستگار دروغگو بعد از ازدواج بیشتر نیز خواهد شد. و شاید خانم‌ها با پشیمانی بعد از ازدواج نیز روبرو شوند. به این منظور که شخصی که انتخاب کردن، هیچ شباهتی با شخص فعلی ندارد و به مرور زمان آسیب‌ها و مشکلات زندگی مشترک افزایش پیدا می‌کند. دائم خود را سرزنش خواهید کرد که چرا هنگام خواستگاری همسر خود را نشناخته‌اید. و حال باید با این فرد به چه شیوه ای اعتماد کنید.

کلام آخر

قصد ما در رابطه با توضیح ویژگی‌ های خواستگار دروغگو این بود که، موضوع ازدواج امر بسیار پیچیده و حساسی است که بهتر است که قبل از تصمیم جدی حتما به تمامی حرکات و رفتارهای شخص مقابل دقت داشته باشید. و به خاطر داشته باشید که قبل از ازدواج از مشاوره راهنمایی بگیرید. در غیر اینصورت شاید با ویژگی های متضاد خواستگار با خود اطلاعی نداشته باشید. که تنها با راهنمایی های روانشناس می‌توانید نسبت به ویژگی های این فرد آشنا شوید.

 مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواستگار دروغگو می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

خواستگار دروغگو چه ویژگی هایی دارد؟

به طور کلی خواستگار دروغگو ویژگی هایی مانند ناهماهنگی در زبان و بدن، اضطراب بسیار زیاد در پاسخ به سوالات و عدم پاسخگویی صریح و واضح دارد.

آسیب های خواستگار دروغگو چیست؟

خواستگار دروغگو سبب پشیمانی از ازدواج، بروز مشکلات روحی و روانی، ورود به رابطه سمی و بی اعتمادی می‌شود.



:: برچسب‌ها: خواستگار دروغگو و 3 ویژگی‌ خواستگار دروغگو ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد در نوجوانان یکی از مشکلات اساسی در جامعه و خانواده محسوب می‌شود. این مشکل به دلایل مختلفی بروز کرده و عوامل زیادی بر آن موثر هستند. گرفتار شدن در دام اعتیاد، مخصوصا در سنین پایین، نه تنها خود فرد را درگیر کرده بلکه مشکلات زیادی برای خانواده نیز ایجاد می‌کند. اعتیاد یکی از خطرات بزرگی است که سلامت و امنیت افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این مشکل، شامل هر گونه وابستگی روانی و جسمانی به ماده و یا رفتار خاصی است که فرد بعد از گذشت مدتی، نتواند آنرا کنترل کند. اعتیاد نوجوانان معمولا در مورد بازی های رایانه ای و همچنین مصرف مواد مخدر مختلف است. اعتیاد در هر موردی باید مورد پیگیری و درمان قرار گیرد. برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد در نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اعتیاد در نوجوانان

اعتیاد در نوجوانان

مطالعات و پژوهش های زیادی در مورد اعتیاد در نوجوانان انجام شده است؛ و بیشتر آنها حاکی از ریشه روانی این موضوع هستند. تقریبا 30 درصد از نوجوانانی که به اعتیاد گرفتار می‌شوند؛ دچار ناامیدی بوده و هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارند. والدین و همسالان در این مورد نقش اساسی داشته و باید به فرزند خود کمک کنند. از آنجایی که مغز نوجوان در حال شکل گیری و رشد است؛ اعتیاد آن می‌تواند تاثیرات غیرقابل جبرانی بر مغز آن داشته باشد؛ به همین دلیل باید از این موضوع پیشگیری کرده و اقداماتی را در این زمینه انجام داد.

دلایل بروز اعتیاد در نوجوانان

شناسایی علت دقیق اعتیاد در نوجوانان، بسیار مهم است؛ چراکه با توجه به آن، خانواده ها باید به فرزند خود برای ترک اعتیاد کمک کنند. نوجوانان به دلایل مختلفی به سراغ رفتارهای مخرب رفته و موجب آسیب به خود و دیگران می‌شوند. برخی از شایع ترین دلایل در این زمینه، شامل موارد زیر می‌شود.

????مشکلات روانی

با ابتلای نوجوان به برخی از مشکلات روانی مثل افسردگی، احتمال استفاده از مواد مخدر و یا حتی بازی های کامپیوتری، بیشتر می‌شود. نوجوانان معمولا از مهارت های لازم برای مواجهه با مشکلات مختلف و همچنین موقعیت ها، برخوردار نیستند. به همین دلیل برای تخلیه هیجانات منفی خود، از این روش ها استفاده می‌کنند. حتی اعتیاد در نوجوانان، به دلیل جلب توجه نیز، از خلاهای عاطفی و روانی او نشات می‌گیرد. نوجوانان در این سنین تغییرات زیادی را تجربه می‌کنند؛ به همین دلیل والدین باید دراین مورد حساس بوده، و نشانه ها را جدی بگیرند.

????والدین معتاد

یکی از اصلی ترین دلایل اعتیاد در نوجوانان، تقلید از والدین و یا حتی سابقه اعتیاد آنها است. در این شرایط، نوجوان به دلیل ارضای حس کنجکاوی و یا نشان دادن خود به عنوان یک بزرگسال، اعتیاد را شروع می‌کند. نوجوانان هنوز توانایی تفکیک مسائل مختلف از یکدیگر را نداشته و به دنبال راهی برای اثبات خود به دیگران هستند. به همین دلیل این روش را مناسب دانسته و به عواقب آن نمی‌اندیشند. بهتر است خانواده ها قبل از فرزندآوری اعتیاد خود را ترک کرده و در این مورد اطلاعات کسب کنند. 

پیامدهای اعتیاد در نوجوانان

فراموش نکنید که اعتیاد در نوجوانان با خطرات و عوارضی همراه است؛ که برخی از آنها تا پایان عمر، زندگی فرد را تحت تاثیر قرار خواهد داد. پیامدهای منفی اعتیاد در سنین نوجوانی، تشدید نیز می‌شود.چرا که این سن بسیار حساس بوده و افراد آسیب پذیرتر نیز هستند.

????مشکلات درسی و خانوادگی

با وابستگی نوجوان به مواد مخدر و یا موضوعات دیگر، او دیگر قادر به تمرکز بر مسائل درسی خود نیست. و یا دیگر برای او اهمیتی ندارد. او احتمالا با والدین خود در این مورد و یا مسائلی دیگر دچار اختلافاتی شده و مشکلاتی را تجربه می‌کند. یکی از مشکلات نوجوان با خانواده بر سر مسائل مالی است. چرا که او از خود استقلال مالی نداشته و برای تهیه مواد مخدر و حتی بازی های کامپیوتری، نیاز به پول دارد. به همین دلیل مجبور به انجام رفتارهای دیگر مثل دزدی و یا حتی نزاع با دیگران می‌شود. برای او تنها چیزی که اهمیت دارد؛ ارضای نیاز روانی است و به مسائل دیگر در اولویت دوم قرار می‌گیرند.

????بروز اختلالات روانی

اعتیاد در نوجوانان باعث ایجاد تغییراتی در ساختار و عملکرد مغز شده که همین موضوع باعث بروز اختلالات روانی مختلف می‌گردد. به طور کلی افرادی که سابقه اعتیاد دارند؛ بیشتر در معرض مشکلات روانی قرار دارند. حتی بعد از ترک مواد مخدر نیز این اثرات باقی خواهند ماند؛ و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. مراقبت های روانشناختی، نه تنها برای پیشگیری از ابتلای نوجوان به اعتیاد موثر هستند؛ بلکه از بروز مجدد آن جلوگیری کرده و عوارض جانبی آنرا کاهش می‌دهد. 

????مشکلات جسمانی

مشکلات جسمانی که نوجوان در اثر اعتیاد تجربه می‌کند؛ به نوع مواد مصرفی، میزان مصرف و حتی مدت زمان مصرف، بستگی دارد. اما به طور کلی اعتیاد به هر موضوعی، تاثیرات خود را بر بدن خواهد داشت. برخی از مشکلات جسمانی که اعتیاد در نوجوانان ایجاد می‌کند؛ شامل، نارسایی قلبی و کلیوی، مشکلات کبد، بروز مشکلاتی در زمینه یادگیری و فعالیت های شناختی، مشکلات تنفسی، تشنج و حتی در نهایت، کما و مرگ می‌شود. نوجوانان به دلیل هیجانات خود در این سنین، احتمالا هر بار مقدار بیشتری از مواد مخدر را مصرف کنند؛ که می‌تواند منجر به اوردوز گردد.

علائم اعتیاد در نوجوانان

با بروز برخی از نشانه ها، خانواده ها می‌توانند به اعتیاد در نوجوانان پی برده؛ از در این زمینه اقداماتی انجام دهند. این نشانه ها در بیشتر موارد، مشهود و قابل شناسایی هستند. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

????تغییر ناگهانی رفتار

????حساسیت و تحریک پذیری

????عدم انرژی و خستگی مفرط

????افت تحصیلی

????بی مسئولیتی

????تغییر در الگوی خواب و اشتها

????یافتن مواد مخدر در وسایل و اتاق نوجوان

راه های پیشگیری از اعتیاد در نوجوانان

اعتیاد در نوجوانان قابل پیشگیری و همچنین کنترل است. خانواده ها می‌توانند با راهکارهایی این موضوع را تا حد زیادی مدیریت کنند. از طرفی مدرسه و مکان های آموزشی نیز وظایفی دراین زمینه دارند که می‌توانند نوجوان را در این مورد آگاه کنند. در موارد زیادی، اعتیاد نوجوان به دلیل عدم داشتن اطلاعات در اسن زمینه و حتی فردی است که او را کمک کند.

????صحبت کردن با نوجوان

بهتر است در مورد اعتیاد و جنبه های مختلف آن با نوجوان صحبت کرده و برای اینکار زمان مناسبی را انتخاب کنید. به او نیز اجازه صحبت کردن بدهید و به سوالات او با صبوری پاسخ دهید. در شرایطی که خود وضعیت روحی خوبی ندارید و فرزند شما نیز آمادگی اینکار را ندارد ازحرف زدن در این مورد خودداری کنید. او را نصیحت نکرده و نه گفتن را به او بیاموزید. همچنین نظر او را جویا شده و دلایل منع مصرف را برای او شرح دهید. 

????کمک گرفتن از مشاور

اگر قادر به صحبت کردن با نوجوان نیستید و یا اعتیاد در نوجوانان، تبدیل به یک بحران شده است؛ می‌توانید از یک روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان با آموزش مهارت های مختلف به نوجوان وهمچنین خانواده های آنان، نه تنها از بروز اعتیاد جلوگیری کرده، بلکه برای ترک آن نیز کمک می‌کنند. به طور کلی حضور یک روانشناس در فرایند ترک اعتیاد ضروری است و افراد باید در کنار سم زدایی، اقدامات روانشناختی نیز انجام دهند.

سخن پایانی

نوجوانان سنین حساس را پشت سر می‌گذارند. روحیه هیجان طلب آنها و همچنین کنجکاوی در مورد مسائل مختلف، آنها را در معرض خطرات زیادی قرار می‌دهد. با آموزش های صحیح و همچنین برخورد مناسب با آنها می‌توان این موضوع را تا حد زیادی مدیریت کرد. خانواده ها نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند. آنها باید برای فرزند خود احساس راحتی و امنیت ایجاد کنند و همچنین از بروز تنش در خانواده جلوگیری کنند. کمک گرفتن در این زمینه از روانشناس نیز برای نوجوان تا حد زیادی موثر است.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد در نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اعتیاد در نوجوانان



:: برچسب‌ها: اعتیاد در نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علائم اعتیاد به هروئین با گذشت مدتی پس از مصرف آن به طور مکرر، مشهود خواهد شد. هروئین باعث بروز تغییراتی در مغز شده که هم در سلامت روان و هم در سلامت جسمانی موثر است. هروئین جزو مواد مخدر افیونی بوده که از خشخاش تهیه می‌شود. این ماده بسیار اعتیادآور است و معمولا به شکل های مختلفی وجود دارد. یکی از اشکال آن مانند پودر سفید یا قهوه ای است و نوع دیگر آن قیرسیاه وچسبناک است. همچنین این ماده به روش های مختلفی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده، اثربخشی بالایی داشته و به سرعت نشانه های آن در فرد مصرف کننده ظاهر می‌شود. در او ایجاد وابستگی کرده و عوارضی را ایجاد می‌کند. بهتر است افراد در این مورد اطلاعات کافی داشته تا از بروز مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به هروئین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: علائم اعتیاد به هروئین

علائم اعتیاد به هروئین

هروئین جزو اپیوئیدها بوده و در این خانواده جزو قوی ترین مواد مخدر است. علائم اعتیاد به هروئین ودیگر مواد این خانواده، شامل تغییرات رفتاری که زندگی فرد را به طور کلی دچار تغییر می‌کند. با اینکه بعد از مدتی نشانه های مصرف این ماده در افراد مشخص می‌شود؛ اما گاهی بدن نسبت به آن مقام شده و حتی نشانه ای ظاهر نمی‌شود. در چنین شرایط فرد فقط برای جلوگیری از بروز عوارض ترک هروئین مصرف کرده و هیچ لذتی تجربه نمی‌کند. در این مقاله به بررسی نشانه های مصرف این ماده و همچنین عوامل موثر بر آن خواهیم پرداخت.

نشانه های مصرف هروئین

به طور کلی اعتیاد و مصرف مواد مخدر نشانه هایی را در افراد ایجاد می‌کند. علائم اعتیاد به هروئین نیز هم جسمانی هستند و هم روانی. برخی از نشانه ها برای مدت زمان کوتاه و برخی دیگر برای طولانی مدت ادامه خواهند داشت. بعضی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????بی ثباتی خلق و خو

????افسردگی و انزوا

????بروز مشکلات مالی و خانوادگی

????بروز مشکلات جنسی

????اختلال در خواب و اشتها

????آثار سوزن وکبودی بر روی بدن

گاهی علائم تنفسی و همچنین ضعف و از دست دادن هوشیاری نیز ظاهر می‌شوند که برای برطرف کردن آنها افراد باید از پزشک کمک بگیرند.

مدت زمان ماندگاری هروئین در بدن

مدت زمان مصرف هروئین به روش های تزریق، استنشاق و دودکردن، متفاوت خواهد بود. همچنین اثربخشی آنها نیز متغیر است. زمان ماندگاری، به میزان دوز مصرفی و متابولیسم بدن بستگی داشته؛ اما به طور کلی تا مدت ها در بدن باقی می‌ماند. با مصرف مقادیر کم آن این ماده یک الی دو روز در بدن باقی می‌ماند. اما در صورت مصرف آن به صورت مکرر و طولانی مدت، با هر بار مصرف، اثر آن تا یک هفته باقی خواهد ماند.

عوارض مصرف هروئین

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ مصرف هروئین، برای طولانی مدت، علاوه بر ایجاد اعتیاد در فرد، عوارض زیادی را ایجاد می‌کند. با بروز علائم اعتیاد به هروئین، علاوه بر ایجاد تغییراتی در ساختار و عملکرد مغز، فرد اگر از روش تزریق برای مصرف این ماده استفاده کند؛ در معرض ابتلا به بیماری های عفونی شدید مثل HIV ، هپاتیت B و C قرار می‌گیرد.

سلامت روان فرد مختل شده و از لحاظ جسمانی نیز سیستم ایمنی ضعیفی خواهد داشت. بیماری های کبد، مشکلاتی عضلانی، بروز مشکلات قلبی، اختلال در سیستم گوارشی و…همگی از عوارض طولانی مدت مصرف این ماده هستند.

لوازم مورد استفاده برای مصرف هروئین

افرادی که به این ماده اعتیاد دارند؛ معمولا مجبور به حمل و نگهداری برخی از وسیله ها برای مصرف هروئین هستند. پس از علائم اعتیاد به هروئین به این ابزارها نیز می‌توان اشاره کرد. برخی از آنها شامل نی، سرنگ، قاشق سوخته، فویل آلمینیومی یا پوست آدامس، گلوله های پنبه یا گوش پاکن، بطری آب و یا درب بطری، لوله خودکار، کپسول های خالی دارو، بندکفش یا کش و پلاستیک های کوچک، می‌شوند. اطرافیان و یا خانواده با مشاهده این وسایل در اتاق، جیب و یا کیف افراد، باید رفتارهای او را زیر نظر گرفته و در این راستا اقدام کنند.

درمان وابستگی به هروئین

راه های زیادی برای یرطرف کردن علائم اعتیاد به هروئین و همچنین ترک آن وجود دارد. اما به طور کلی این ماده به دلیل خطرات زیادی که برای افراد ایجاد می‌کند؛ در زمان ترک نیز افراد را با مشکلات زیادی روبرو می‌کند. قطع ناگهانی مصرف، روش صحیحی نبوده و افراد باید برای ترک آن از یک پزشک متخصص و روانشناس کمک بگیرند.

????دارودرمانی

فرایند ترک هروئین باید با مصرف داروهایی همراه باشد. مصرف دارو در این دوران عوارض جانبی مصرف هروئین را تا حد زیادی کاهش خواهد داد. البته افراد برای مصرف دارو باید از پزشک کمک بگیرند و تحت نظر باشند. برخی از داروهایی که در این دوران برای افراد تجویز می‌شوند؛ شامل متادون، بوپرنورفین، نالوکسان و نالترکسون می‌شود.

متادون خود یک ماده افیونی بوده و برای ترک اعتیاد به مواد زیادی تجویز می‌شود. این ماده خود نیز می‌تواند اعتیاد آور باشد. به همین دلیل افراد باید در مورد مصرف آن حتما با پزشک مشورت کنند.

????رفتاردرمانی

رفتار درمانی و به طور کلی استفاده از روش های روانشناختی برای ترک اعتیاد به هروئین، ضروری خواهد بود. در واقع بخشی از وابستگی افراد معتاد، روانی است. به همین دلیل باید در این دوران از یک روانشناس کمک گرفته و اقدامات لازم را انجام دهند. ترک مواد مخدر آسان نیست و افراد پیامدهای روانی زیادی را تجربه می‌کنند.

به همین دلیل باید در این راستا به سلامت روان خود نیز اهمیت بدهند. برای مثال یکی از مشکلاتی که افراد مبتلا به اعتیاد تا مدت ها پس از ترک تجربه می‌کنند؛ افسردگی است. آنها می‌توانند با شرکت در جلسات گروه درمانی و همچنین گرفتن مشاوره ، این مشکل را حل نمایند.

????ترک اعتیاد در خانه

بسیاری از افراد به دلیل برخورداری از شرایط ویژه، ترک اعتیاد در خانه را انتخاب می‌کنند. اما اینکار شرایطی دارد که خانواده باید آنها را فراهم کنند. همچنین تحت نظر بودن در این دوران نیز بسیار مهم است. با اینکه افراد در کلینیک های ترک اعتیاد حضور ندارند؛ اما باید همواره از یک پزشک و روانشناس کمک گرفته، تا این دوران را راحت تر پشت سر بگذارند.

تشخیص اعتیاد به هروئین

با اینکه با اطلاع از علائم اعتیاد به هروئین می‌توان اعتیاد به این ماده را در افراد تشخیص داد؛ اما معمولا اعتیاد به مواد دیگر نیز علائمی تقریبا مشابه با این ماده داشته و یا حتی برخی از بیماری ها نیز باعث بروز چنین نشانه هایی در افراد می‌شوند. به همین دلیل باید برای تشخیص دقیق اعتیاد به این مواد از پزشک و همچنین انجام آزمایشاتی در این زمینه کمک گرفت. معمولا تست های اعتیاد در غالب آزمایش خون و یا ادرار هستند و دستور آنها توسط پزشک انجام می‌شوند.

سخن پایانی

افراد باید علائم اعتیاد به هروئین را جدی گرفته و به موقع برای آنها اقدام کنند. اعتیاد قابل ترک و درمان است. اما اگر افراد دیر متوجه این موضوع شده و یا در مورد آن کاری نکند؛ عوارض بدتری در انتظار افراد خواهد بود. ترک این ماده هم در کلینیک های ترک اعتیاد و هم در خانه امکامپذیر است. بهتر است در این مورد اطلاعات کسب کرده و به نشانه ها دقت کنید. در این زمینه باید از یک پزشک متخصص و روانشناس کمک گرفته و اقدامات خودسرانه بپرهیزید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد به هروئین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: علائم اعتیاد به هروئین



:: برچسب‌ها: علائم اعتیاد به هروئین ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کودک خجالتی معمولا از نظر والدین دشوار ساز است. والدین تمام تلاش خود را می‌کنند تا کودکشان از خجالتی بودن فاصله بگیرد. اما همه کودکان در دوره ای از زندگی کمرو هستند. و از قرار گیری در موقعیت های جدید احساس ناراحتی می‌کنند. خجالتی‌ بودن کودک در بسیاری از مواقع و موقعیت ها عادی است. اگر نگران این موضوع هستید که فرزندتان توانایی دوستی با کسی ندارد و نمی‌تواند با دیگران ارتباط بگیرد. و زمانی که این روند خجالتی بودن کودک ادامه دار باشد، باید حتما از روانشناس و مشاورین کودک‌ راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک خجالتی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: کودک خجالتی | 10 راه کار کمک به کودک خجالتی

کودک خجالتی کیست؟

به چه کودکانی خجالتی می‌گویند؟ خجالتی بودن کودک باعث آزار و اذیت شما می‌شود؟ به طور کلی کودک‌خجالتی به کسی گفته می‌شود که سرش را در میان جمع پنهان می‌کند و برای برقراری ارتباط با دیگران مقاومت می‌کند. حتی شاید به این نتیجه رسیده باشید که این رفتار کودک طبیعی است. این کودکان معمولا هنگام تعامل با افراد یا موقعیت های نا آشنا؛ اندکی مضطرب و بی قرار می‌شوند.

حتی در برخی از مواقع نیز گریه می‌کنند. اما به مرور زمان در این موقعیت ها راحت تر خواهد شد و عادت می‌کند. با تمامی این سختی ها باید به خاطر داشته باشید که کودک‌خجالتی رفتاری شرمنده کننده ندارد. حتی بسیاری از افراد خجالتی زندگی شاد و موفقی را تجربه می‌کنند. اما اگر خجالتی بودن کودک باعث آسیب به برقراری ارتباط و حتی یافتن دوست برای او شده است؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید.

علت خجالتی بودن کودک

کودک خجالتی به دلایل مختلفی این ویژگی را دارد. قبل از اینکه علت خجالتی بودن کودک را بگوییم؛ باید بدانید که این رفتار صفت منفی نیست. در این بخش مقاله علل بروز رفتار خجالتی بودن کودک را توضیح داده ایم.

???? وراثت | کودک خجالتی

یکی از دلایل رفتار کودک خجالتی، وراثت است. کارشناسان معتقد هستند که کم رویی و خجالتی بودن افراد، ریشه در وراثت افراد دارد. ترکیب ژن ها باعث شده که کودک به تحریک شدن حساسیت بیشتری نشان دهد. هرچه کودک نیز بزرگتر شود؛ حساسیت او بیشتر می‌شود و از طرف جامعه شخصیت خجالتی به خود می‌گیرد.

???? اضطراب جدایی

بیشتر کودکان دوره اضطراب جدایی را تجربه می‌کنند. که سن این اضطراب 6 ماهگی تا 3 سالگی است. این حالت معمولا به دلیل رفتن به مهد کودک جدید، سفر رفتن یکی از والدین و ترس از تنهایی در تاریکی است. در این شرایط باید اندکی صبر کنید و از کودک مراقبت کنید. تا کودک خجالتی رفتارش بهبود یابد.

???? روند رشد | کودک خجالتی

گاهی کودک در مرحله گذر از مرحله رشد است. اگر به طور ناگهانی نسبت به غریبه ها محتاط تر باشید؛ یا زمانی که از جلوی چشم کودک دور شوید؛ نگران می‌شود؛ احتمالا او دچار اضطراب جدایی  شده است. حتی این اضطراب درست زمانی بروز می‌کند که بیشتر کودکان مستقل و فعال هستند. اگر احساس می‌کنید که کودک خجالتی در حال عبور از مرحله رشد است؛ نگران نباشید. به مرور زمان تغییر رفتار صورت می‌گیرد.

راه کارهای کمک به کودک خجالتی

بیشتر والدین در تلاش برای رفع رفتارهای کودک خجالتی هستند. به همین دلیل برای کمک به والدین راه های بسیاری وجود دارد که در این مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? در حضور دیگران از خجالتی‌بودن کودک صحبت نکنید

یکی از راهکارهای کمک به کودک خجالتی، عدم صحبت راجع به آن در حضور دیگران است. اگر کودک بشنود که شما او را به عنوان فردی خجالتی‌می‌شناسید؛ ممکن است که ویژگی خود را منفی بشمارد و از دیگران بیشتر جدا شود.

???? به کودک نوپای خود برچسب خجالتی نزنید

هرگز به فرزند خود برچسب کودک خجالتی نزنید. شاید واقعا فرزند شما خجالتی نباشد! همیشه به فرزندان خود عنوان خجالتی ندهید. اگر انتظار داشته باشید که کودک رفتار‌خجالتی داشته باشد؛ بر رفتار او تاثیر گذاشته و از او رفتارهای کمرویی و اجتناب از جمع را مشاهده خواهید کرد. خجالتی بودن صفت منفی نیست و بسیاری از افراد خجالتی زندگی های موفقی دارند. اما هرگز بر فرزندان خود برچسب نزنید.

???? حق بدهید و کودک را درک کنید

به کودک خجالتی بگویید که به او حق می‌دهید و او را درک می‌کنید که چه احساسی دارد. مثلا زمانی که وارد اتاق پر سر و صدا می‌شوید؛ به او بگویید “خیلی سخته وقتی این همه صدا هست، مگه نه؟ ” و از این قبیل جمله ها استفاده کنید، زیرا با این رفتار به کودک می‌گویید که واکنش طبیعی دارد و باید احساس راحتی کند.

???? کودک خجالتی را تشویق کنید

هروقت متوجه شدید که کودک خجالتی در حال تلاش برای دوستی با کسی است؛ او را تشویق کنید. برای افزایش اعتماد به نفس کودک تلاش کنید و او را مورد تحسین قرار دهید. اگر بعد از چند دقیقه ای خجالتی بودن متوجه شدید که در حال لبخند است؛ حتما او را تشویق کنید.

???? اطرافیان را از وضعیت آگاه کنید

تمامی اطرافیان را از وضعیت کودک خجالتی آگاه کنید. همه آنها را آگاه کنید و ازشون صبر و شکیبایی بخواهید. و بخواهید که از فشار برای گفتگو بپرهیزند. 

???? از انتقاد و سرزنش پرهیز کنید

همیشه این انتقاد و سرزنش است که اعتماد به نفس کودک خجالتی را کم می‌کند. حتی زمانی که اظهار کنید در حال شوخی هستید، به خاطر داشته باشید که شرمنده کردن کودک در میان جمع و حتی در تنهایی او را منزوی تر می‌کند. این ویژگی کودک را بپذیرید و از سرزنش دیگران نیز جلوگیری کنید.

⚪ از موقعیت های اجتماعی دور نشوید

برای کودک خجالتی باید موقعیت های اجتماعی را فراهم کنید. او را از محیط های شلوغ دور نکنید تا راحت تر بتواند با دیگران ارتباط بگیرد. البته باید حضور در موقعیت های اجتماعی حساب شده باشد که کودک در معرض استرس نباشد.

???? حساب شده رفتار کنید

برای رفتار با کودک خجالتی باید حساب شده عمل کنید. بدون اعمال فشار از او بخواهید که در موقعیت های بازی قرار بگیرد. تا به مهارت های اجتماعی او افزوده شود. قبل از رسیدن کودکان دیگر در مهمانی ها حضور پیدا کنید تا کودک در محیط جدید به آرامش برسد.

???? راه های بدون تنش را امتحان کنید

برای کاهش رفتارهای کودک خجالتی باید راه های بدون تنش را امتحان کنید. حتما در نظر داشته باشید که برای معاشرت با فزندتان باید راه با استرس کمتری را امتحان کنید. فعالیت هایی را امتحان کنید که گروه های کوچک، محیط های آرام و آشنایی داشته باشد.

???? از روانشناس کمک بگیرید

برای رفع و کاهش رفتار کودک خجالتی، از روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان با رفتارهای آموزشی و راهکارهای مناسب به شما کمک می‌کند که با کودک خود رفتار مناسب تری داشته باشید. روانشناس کودک به شما کمک می‌کند تا بهترین راهکار را در برخورد با کودک‌خجالتی داشته باشید.

کلام آخر

والدین باید به خاطر داشته باشند که کودک خجالتی رفتار اشتباهی ندارد. و تنها به عنوان یک صفت باید این ویژگی کودک را قبول کنند. البته که کودک‌خجالتی صفت منفی ندارد. اما والدین باید تلاش کنند تا کودک احساس بهتری داشته باشد و همچنین استرس کمتری را تجربه کند. در این زمینه حتما از روانشناس کودک راهنمایی بگیرید. تا در تربیت کودک دچار اشتباه نشوید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک خجالتی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: کودک خجالتی | 10 راه کار کمک به کودک خجالتی



:: برچسب‌ها: کودک خجالتی | 10 راه کار کمک به کودک خجالتی ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار با دوست پسر برای دختران زیادی یک دغدغه محسوب می‌شود. نحوه رفتار با دوست پسر به عوامل زیادی بستگی دارد. دختران در روابط عاطفی همواره انتظار رفتار صحیح را از شریک خود دارند. اما برای دریافت واکنش درست از طرف دوست پسر، باید آنان نیز درست رفتار کنند. آداب معاشرت با دوست پسر، اصولی دارد که دختران باید در مورد آنها اطلاعات داشته و به آنها عمل کنند. باورهای اشتباه زیادی در این مورد وجود دارد که علاوه بر آسیب به رابطه به احساسات پسران نیز صدمه خواهد زد. فراموش نکنید که با رعایت برخی نکات و پایبندی به اخلاق می‌توانید رابطه ای پایدار و با کیفیت را تجربه کنید.

منبع: رفتار درست با دوست پسر و سیاست هایی که باید بدانید

رفتار با دوست پسر

در اولین قدم برای رفتار با دوست پسر، بهتر است افراد برای خود مرزهایی داشته باشند. گاهی دختران زیاده روی کرده و یا کمتر از انتظار برای رابطه انرژی می‌گذارند؛ که هردوی اینها آسیب زننده بوده و باعث دوری آنها از یکدیگر می‌شوند. دختران باید تعادل را رعایت کرده و احساسات خود را مدیریت کنند. در یک رابطه دو نفر نقش داشته و باید هر دو برای حفظ آن تلاش کنند. 

نحوه رفتار با دوست پسر

پسران نیز احساسات و خواسته هایی دارند که باید به آنها توجه شود. نیازی به انجام رفتارهای افراطی و یا توجه بیش از حد نیست. اما نباید آنها را نادیده گرفت. برخی از راهکارهایی که برای رفتار با دوست پسر می‌توان استفاده کرد؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????تحسین کردن او

قطعا همه افراد از اینکه مورد تحسین و تمجید واقع شوند؛ لذت می‌برند. برای اینکار باید به جزییات توجه کرده و هر رفتاری را که مایل به ادامه یافتن آن هستید؛ تحسین کنید. تعریف کردن فقط مختص به موفقیت های بزرگ نیست؛ بلکه باید در مورد انجام رفتارهای پیش پا افتاده نیز، واکنش مثبت نشان داد. تعریف تمجید در رفتار با دوست پسر، نتایج خوبی خواهد داشت که در رابطه شاهد آنها خواهید بود.

???? رفتار با دوست پسر و برقراری ارتباط چشمی

ارتباط چشمی، یکی از جنبه های مهم زبان بدن محسوب می‌شود که در رفتار با دوست پسر نیز موثر است. با برقراری ارتباط چشمی به طور غیر مستقیم می‌توانید به او نشان دهید که به او علاقه داشته و برایتان مهم است. نگاه های شما نباید خیره باشد و یا به طرف مقابل احساس ناامنی القا کند. اما همیشه هم نیاز به حرف زدن برای نشان دادن احساسات نیست. بلکه گاهی با نگاهی پرمعنی می‌توان به او فهماند که از او معاشرت با او لذت می‌برید.

????غافلگیر کردن او

غافلگیری یکی از روش های موثر برای رفتار با دوست پسر است که سبب ایجاد صمیمیت و علاقه بیشتر بین شما خواهد شد. هدیه دادن و یا جشن گرفتن همیشه نباید به دلیل یک مناسبت خاص باشد. بلکه گاهی با انجام رفتارهایی به صورت ناگهانی، تاثیر احساسات شما بیشتر خواهد شد. معمولا همه افراد از غافلگیر شدن لذت می‌برند. به همین دلیل با شناسایی علاقمندی آنها و یا شناخت بیشتر از طرف مقابل، می‌توانید به روش های مختلف او را شگفت زده کنید.

????رفتار با دوست پسر و حمایت از او

حمایت کردن از دیگران در زمینه های مختلف، سبب بروز همدلی و مهربانی خواهد شد. فراموش نکنید که پسران نیز در زمینه های مختلفی نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند. این حمایت همیشه مالی نیست و حمایت عاطفی تاثیر بیشتری در رفتار با دوست پسر خواهد داشت. باید به او نشان دهید که در هر زمینه ای کنار او هستید و برای تصمیم های مختلف به او کمک خواهید کرد. کمک کردن به دوست پسر برای رسیدن به اهدافش، یکی از گام های اساسی رابطه محسوب می‌شود که او را شیفته شما خواهد کرد.

رفتار با دوست پسر برای عاشق کردن او

برخی از دختران برای هدفمند ساختن رابطه و یا اطمینان خاطر خود، به دنبال روش هایی هستند که پسر را بیشتر به خود علاقمند و یا وابسته کنند. گاهی دلیل این رفتارها احساس ناامنی دختر در رابطه است. آنها همواره در حال تلاش برای ارتباط بیشتر و راه هایی برای رفتار با دوست پسر هستند تا صمیمت بیشتری را تجربه کنند. 

✅اهمیت دادن به ظاهر

اولین مولفه ای که در هر فردی مشخص می‌شود؛ ظاهر اوست. برخی از پسران نیز اهمیت زیادی به ویژگی های ظاهری می‌دهند. به همین دلیل دختران برای رفتار با دوست پسر خود، باید به خود برسند و به این نکته توجه کنند. البته همیشه دختران نسبت به پسران، وقت بیشتری برای رسیدگی به خود صرف می‌کنند. اما نباید در اینکار زیاده روی کرده و صرفا به دنبال گرفتن توجه باشند. آراستگی وتمیزی بسیار اهمیت دارد اما باید تعادل را رعایت کرد.

✅دوری از ریا و تظاهر

هیچ چیز مانند صداقت و روراستی نمی‌تواند یک پسر را جذب خود کند. برخی از دختران برای رفتار با دوست پسر، خود را بیشتر از آن چیزی که هستند که نشان می‌دهند. اینکار درست نیست. حقیقت بعد از مدتی در رابطه آشکار خواهد شد و همین باعث بروز اختلافات و تعارض می‌شود. بهتر است از همان ابتدا از ریا و تظاهر دوری کرده و صادق باشند.

✅اعتماد به نفس

اعتماد به نفس در رفتار با دوست پسر یکی از ویژگی های مورد علاقه اکثر افراد محسوب می‌شود. اعتماد به نفس داشتن در هرکاری منجر به موفقیت و پیشرفت خواهد شد. رابطه نیز از این قاعده مستثنی نیست. البته در صورت پایین بودن اعتماد به نفس دوست پسرتان ، شاید برخی رفتارها برای او ترسناک باشد. اما بهتر است به او فشار نیاورده و برای نشان دادن این ویژگی در خود، در مورد موفقیت ها، نقاط قوت و ضعف خود صحبت کنید.

✅اهمیت دادن به خود

وقتی شما به خود اهمیت داده و نیازهای خود را در اولویت قرار دهید؛ او نیز این رفتار را آموخته و به شما اهمیت می‌دهد. دوست داشتن خود یکی از روش هایی است که در رفتار با دوست پسر بسیار کاربردی خواهد بود. افرادی که خود را دوست داشته باشند؛ به دیگران اجازه نمی‌دهند تا آنها را اذیت کنند. با اینکار نه تنها از خودتان محافظت خواهید کرد؛ بلکه باعث جذاب تر دیده شدن توسط پسر نیز خواهد شد.

✅احترام به حریم خصوصی او

برخی از دختران بعد از ورود به رابطه تصور می‌کند که باید او را کنترل کرده و در مورد همه چیز پسر اطلاعات داشته باشند. اما برای رفتار با دوست پسر، باید به حریم خصوصی احترام گذاشته و از او انتظار نابجا نداشته باشید. برای مثال چک کردن گوشی او، تقض حریم شخصی است و قطعا پیامدهای خوبی در رابطه نخواهد داشت. اینکار سبب بروز بی اعتمادی می‌شود. پس برای علاقمند کردن او به خود باید به حریم شخصی او احترام گذاشته و دست از کنترلگری بردارید.

سخن پایانی

رفتار با دوست پسر، شامل طیف وسیعی از رفتارها می‌شود که دختران باید برای داشتن رابطه ای بهتر، آنها را در نظر بگیرند. طبیعی است که در روزهای اول رابطه به دلیل شناخت کم و یا وجود احساس خجالت، در مورد برخی از رفتارها و واکنش ها گیج شوید؛ اما فراموش نکنید که با گذشت زمان و گذراندن وقت بیشتر با یکدیگر، همه چیز بهتر خواهد شد.علاوه بر بکارگیری روش های بالا، می‌توانید در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرید و علاوه بر رابطه، بر ویژگی های شخصیتی خود نیز کار کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: رفتار درست با دوست پسر و سیاست هایی که باید بدانید ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اصول تربیت کودک باید بر اساس قوانین علمی باشد. شاید بزرگ کردن و تربیت کودکان، یکی از سخت ترین و لذت بخش ترین کارها در دنیا باشد. همانطور ممکن است والدین کمترین آمادگی ممکن را برای تربیت کودکان خود داشته باشند. و ندانند برای آموزش کودک خود از کجا شروع کنند. همه می خواهند که بهترین والدین برای کودک خود باشند اما با وجود توصیه های متناقضی که درمورد تربیت کودکان وجود دارد؛ این کار کمی سخت شده. اما در کل مهم است که بر روی ایجاد تعادل بین اولویت ها، مسئولیت ها و نیازهای کودکتان تمرکز کنید. جهت آشنایی با اصول تربیت کودک، حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. در این مقاله، ما راه های تربیت کودک را به شما معرفی کرده ایم.

منبع: اصول تربیت کودک | 14 روش تربیت کودک

اصول تربیت کودک

به زبان ساده تر، تربیت کودک یک فرایند آموزشی برای کودکان است. وقتی صحبت از تربیت بچه ها می‌شود، سبک های مختلفی به ذهن خطور می‌کند. با این حال، یک موضوع مشترک بین تمام روش های تربیتی کودکان وجود دارد؛ که بیش از هر استراتژی خاص دیگر کمک کننده می باشد. و آن هم مشارکت والدین در تربیت کودک است. به این منظور که والدین هر روشی برای تربیت کودک در نظر می گیرند، باید باهم مشارکت داشته باشند؛ و تفاوتی قائل نشوند. اصول تربیت کودک باید بر اساس پایه های علمی باشد. تربیت کودک از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر والدین بدون دقت و آگاهی با کودکان خود رفتار کنند؛ نتیجه خوبی نخواهند گرفت. حتما در برنامه تربیتی خود از روانشناس و مشاورین کودک راهنمایی بگیرید. 

روش ها و اصول تربیت کودک چگونه است؟

همانطور که گفته شد اصول تربیت کودک از اهمیت بالایی برخوردار است. و والدین باید از روش های نوین تربیتی آگاهی داشته باشند. در ادامه، چند نکته اصلی و راهکار مهم برای تربیت کودکان را شرح داده ایم.

???? عزت نفس فرزندتان را تقویت کنید

یکی از اصول تربیت کودک، تقویت عزت نفس است. بچه ها خودشان را از چشم والدینشان می بینند. لحن صدای شما، زبان بدن و هر بیانی که دارید، کودکتان را به خود جذب می‌کند. بنابراین گفتار و کردار والدین است که بیش از هر چز دیگری بر رشد عزت نفس کودک تاثیر می گذارد.

???? تمجید از دستاوردهای کودک | اصول تربیت کودک

تمجید از دستاوردها، از دیگر اصول تربیت کودک است. هرچند که دستاوردهایشان کوچک و کم اهمیت به نظر برسد، اما تعریف و تمجید شما باعث اعتماد به نفسشان می‌شود. اگر به بچه ها اجازه دهید برخی از کارهایشان را به طور مستقل انجام دهند؛ و سپس از آن ها تعریف کنید، موجب شناخت توانایی و قدرتشان می‌شود. در مقابل، تحقیر نظرات و یا مقایسه نامطلوب یک کودک با دیگری، باعث می‌شود که آن بچه احساس بی ارزشی کند.

???? محدودیت تعیین کنید و با نظم و انضباط سازگار باشید

قوانین در هر خانه ای ضروری است. هدف این کار، کمک به کودکان در انتخاب رفتارهای قابل قبول و یادگیری خود کنترلی است. کودکان برای تبدیل شدن به فردی مسئولیت پذیر، به این محدودیت ها، نظم و انضباط نیاز دارند. برخی از قوانین رایج در اصول تربیت کودک عبارت است از.

???? تلویزیون تا زمانی که تکالیف مهم انجام نشده روشن نمی‌شود.

????کتک زدن و نام بردن الفاظ زشت ممنوع است.

???? استفاده از رایانه یا تلفن همراه برای مدت طولانی یا بعد از ساعت خاصی ممنوع است.

???? برای کودکتان وقت کافی بگذارید | اصول تربیت کودک

در اصول تربیت کودک باید به میزان وقت کافی برای بازی با کودک نیز دقت کنید. امروزه به دلیل شاغل بودن پدر و مادر، اغلب سخت است که خانواده برای یک وعده غذایی دور هم جمع شود. چه برسد به اینکه بخواهند زمان با کیفیتی در کنار هم بگذرانند. اما به طور حتم کودکان نیاز دارند تا با والدین خود وقت بگذارند. می‌توانید صبح ها 10 دقیقه زودتر از خواب بلند شوید و قبل از سرکار رفتن با کودک خود صبحانه بخورید. یا شب ها بعد از شام به گردش و پیاده روی بروید. اگر شما توجهی که کودکتان می‌خواهد را به او ندهید، اغلب این کودک دچار بدرفتاری و مشکلاتی می‌شود که در طولانی مدت اثرات آن را مشاهده خواهید کرد.

???? الگوی خوبی باشید

کودکان همیشه آینه رفتارهای شما هستند. بنابراین در اصول تربیت کودک باید به الگوی مناسبی بودن، دقت زیادی داشته باشید. کودکان با تماشای والدین خود چیزهای زیادی در مورد نحوه رفتار یاد می‌گیرند. قبل از اینکه جلوی کودکتان رفتاری ناخوشایند انجام دهیدِ به این فکر کنید که آیا می‌خواهید کودکتان این رفتار را داشته باشد؟ توجه داشته باشید که دائما توسط کودک خود تحت نظر هستید. بنابراین ویژگی هایی که می‌خواهید کودکتان یاد بگیرد را الگو کنید. مثل: احترام، صمیمیت، صداقت، بردباری و…

???? ارتباط را در اولویت قرار دهید | اصول تربیت کودک

در اصول تربیت کودک حتما باید ارتباط را در اولویت اول قرار دهید. شما تنها به عنوان یدک کشی نام والیدن؛ نمی‌توانید از کودک خود انتظار داشته باشید، کاری را انجام دهد. آن ها هم به اندازه بزرگسالان شایسته توضیح هستند. اگر برای توضیح وقت نگذارید، کودک در مورد تمام ارزش ها و انگیزه های شما شک می‌کند. والدینی که با کودک خود استدلال می‌کنند، به آن ها اجازه می‌دهند که بدون قضاوت درک کنند و یاد بگیرند.

???? انتظارات خود را روشن کنید

اگر مشکلی وجود دارد، آن را به زبان بیاورید. احساسات خود را بیان کنید و از کودک بخواهید تا با شما همکاری کند. اگر انتظاری دارید بگویید و در مقابل، باید پذیرای پیشنهاد و انتقاد کودک خود باشید. کودکانی که در تصمیم گیری ها شرکت می‌کنند، انگیزه بیشتری برای حل مشکل و اجرای تصمیمات خواهند داشت. بنابراین در اصول تربیت کودک حتما انتظارات و خواسته های خود را روشن کنید. 

???? برای رفتار مناسب کودک پاداش در نظر بگیرید

در اصول تربیت کودک، پاداش را فراموش نکنید. تمجید از فرزندتان در زمان هایی که رفتار درستی از خود نشان می‌دهند، می‌تواند مهم تر از تنبیه او در هنگام رفتار ناخوشایند باشد. به آن ها بگویید متوجه کار درستشان شده اید و هدیه ای کوچک در نظر بگیرید. این تشویق حتی می‌تواند کلامی نیز باشد. شما می‌توانید درست کردن غذای مورد علاقه، بردن به مکان مورد علاقه یا خرید اسباب بازی را به عنوان تشویقی در نظر بگیرید.

???? به آن ها بیاموزید که شکرگذار باشند | اصول تربیت کودک

آموزش دادن به فرزندتان که چگونه شکرگذار باشند و چگونه این قدردانی را ابراز کنند، یکی از اجزای اصلی اصول تربیت کودک است. برای مثال: اگر اسباب بازی مورد علاقه اش را برای او خریدید، به او یاد بدهید تا از شما تشکر کند. یا اگر غذایی برای او پختید، به او یاد دهید که بعد از اتمام غذا از شما تشکر کند. این کار باعث می‌شود که نه تنها با شما، بلکه نسبت به کسانی که به او محبت می‌کنند یا کاری برای او انجام می‌دهند؛ قدردان باشد.

???? ثبات و استمرار داشته باشید

ثبات و استمرار از اصول تربیت کودک است. زمانی که قوانینی را در خانه شرح می‌دهید، هرگز نباید او را تغییر دهید. اغلب والدین برای برقراری آرامش در خانه و یا اتمام گریه فرزندان؛ قوانینی که خود تعیین کرده اند را زیر پا می‌گذارند. اما این رفتار کودک را تربیت می‌کند که در مقابل قوانین رعایت نکند. 

???? خط قرمز مشخص کنید

برای اصول تربیت کودک باید خط قرمز را در نظر بگیرید. حتما به خاطر داشته باشید که کودک نیاز به آموزش دارد تا متوجه شود که چه کاری اشتباه است و چه کاری درست. به همین دلیل شما به عنوان والدین باید به کودکان خود آموزش دهید که چه کارهایی پذیرفتنی و چه کارهایی غیر قابل قبول می‌باشد. 

???? هشدار را فراموش نکنید

در اصول تربیت کودک هرگز هشدار را فراموش نکنید. هشدار به طور کلی دو نوع است. در هشدار اول باید برنامه بعدی روزانه را به کودک اطلاع دهید. مثلا به او بگویید که نیم ساعت دیگه وقت خوابیدن است. در هشدار دوم نیز رفتار های نامناسب را به کودک گوشزد کنید. در واقع با هشدارها به کودک اطلاع خواهید داد که چه کاری نیازمند اصلاح است. 

???? آرامش را برای کودک فراهم کنید

کودک برای رشد نیازمند آرامش است. والدین نیز باید در اصول تربیت کودک آرامش را لحاظ کنند. به همین دلیل لازم است که محبت و علاقه خود را به کودک ابراز کنید. برای این کار حتما باید کودک را در آغوش بگیرید. و برای آرام کردن او تائید کلامی و غیر کلامی داشته باشید. 

???? کودک را کتک نزنید | اصول تربیت کودک

در اصول تربیت کودک، کتک جایگاهی ندارد. هر چقدر هم رفتار کودک بد و زشت باشد؛ نباید او را کتک بزنید. کودکان با کتک خوردن از والیدن می‌ترسند و دیگر آن ها را تکیه گاه خود تلقی نمی‌کنند. و کودک به شیوه ای رشد می‌کند که همه چیز را از والیدن پنهان می‌کند. 

کلام آخر

اصول تربیت کودک نیازمند روش علمی است. روانشناسان در این حیطه تحقیقات و آزمایش های مختلفی را انجام داده اند تا به نتیجه مناسبی از تربیت کودکان برسند. برای تربیت کودکان حتما از روانشناس و مشاورین راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول تربیت کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

از چه سنی باید به فکر اصول تربیت کودک باشیم؟

برای تربیت کودک نیازی نیست از سن خاصی شروع کنید. شما از بدو تولد کودک، لازم است تمام مواردی که مرتبط با سن و فهم او است به کودک بیاموزید.

چگونه کودک خود را تربیت کنیم؟

به یاد داشته باشید که کودکان از شما الگو می‌گیرند. بنابراین اگر به کودک چیزی بیاموزید اما خودتان به آن عمل نکنید، مطمئنا کودکتان هم به آن عمل نخواهد کرد. از طرفی هر کودک در شرایط خاص و سن مشخص، نیاز دارد تا به شیوه متنوعی تربیت شود. 

تنبیه و پاداش چه نقشی در تربیت کودکان دارند؟

تنبیه و پاداش یکی از مهم ترین مواردی هستند که باید در تربیت کودک خود رعایت کنید. به خصوص پاداش از اولویت بیشتری برخوردار است. زیرا کودکان علاقه بیشتری به انجام کارهای خوب و دریافت پاداش از خود نشان می‌دهند. تا اینکه شما به خاطر کار نامناسب کودک آن ها را تنبیه کنید.



:: برچسب‌ها: اصول تربیت کودک | 14 روش تربیت کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

والدین سهل گیر به والدینی گفته می‌شود که به فرزندان خود بسیار آسان می‌گیرند. این والدین باب میل فرزندان هستند؛ و تقریبا همه افراد علاقه دارند که در زندگی چنین والدینی را داشته باشند. اما اطلاعی ندارند که این شیوه تربیتی چه عواقب و پیامدهایی را برای خود فرد به همراه دارد. در این شیوه تربیتی والدین اعتقاد دارند که فرزندان باید آزادانه زندگی کنند و هر کاری که علاقه داشته باشند را انجام دهند. آنها با تنبیه کودک مخالف هستند و آنها را غرق در محبت خود می‌کنند.

کودکانی که با این سبک فرزند پروری رشد می‌کنند؛ به هیچ قانون و هدفی پایبند نیستند. اما اگر به خواسته های آنها پاسخ مناسبی داده نشود؛ با جیغ، داد و فریاد اعتراض خود را نشان می‌دهند. به طور کلی این والدین به عنوان فرزندان پر توقع و سرکش شناخته می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از روانشناس کودک راهنمایی بگیرید. 

منبع: والدین سهل گیر | 8 خصوصیات والدین سهل گیر

والدین سهل گیر

به طور کلی 4 سبک فرزند پروری داریم که 3 نوع ناسالم و یک نوع سالم است. والدین سهل گیر در سبک فرزند پروری ناسالم قرار دارند. حالا منظور از سبک فرزند پروری ناسالم والدین سهل گیر چیست؟ والدین سهل گیر تمایل دارند که رفتار سرشار از محبت و علاقه داشته باشند.

این والدین از فرزندان خود انتظار رفتارها بالغانه ندارند و مانند یک دوست رفتار می‌کنند. اعتقادی به تنبیه ندارند و همیشه طبق خواسته فرزندان خود رفتار می‌کنند. افرادی که با سبک فرزند پروی سهل گیرانه رشد کرده اند؛ هیچ قوانین مشخصی ندارند و بسیار پرتوقع هستند. این شیوه تربیتی آسیب های زیادی را به فرزندان وارد می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویژگی والدین سهل گیر و خصوصیات افراد با این سبک تربیتی صحبت کرده ایم.

ویژگی والدین سهل گیر

والدین سهل گیر ویژگی هایی دارند که در این بخش مقاله راجع به آن توضیح داده ایم.

???? به ندرت برای رفتارهای نامناسب فرزندان، تنبیه در نظر می‌گیرند.

???? برنامه ریزی، ساختار و اصول کمی ارائه می‌دهند.

????بیشتر شبیه به یک دوست هستند تا والدین.

???? از رشوه دادن مانند اسباب بازی، هدایا و غذا به عنوان وسیله برای وادار کردن کودک به رفتار استفاده می‌کنند.

???? قوانین و معیارهای رفتاری کمی تعیین می‌کنند. و هر قواعدی که دارند؛ با موقعیت های واقعی گاهی ناسازگار است.

????بر آزادی فرزندان به جای مسئولیت پذیری تاکید می‌کنند.

???? نظر فرزندان خود را در مورد تصمیمات مهم می‌پرسند.

???? معمولا نسبت به فرزندان خود بسیار مراقب و با محبت هستند.

????از فرزندان خود توقعی ندارند.

???? فرزندان خود را کنترل نمی‌کنند.

???? در کارهای خانه هیچ نظم و ترتیبی وجود ندارد.

????استقلال ندارند.

???? بیش از حد دموکراتند و اجازه می‌دهند فرزندان هر کاری را که می‌خواهند؛ انجام دهند.

???? فرزندانشان را به حال خود رها می‌کنند.

????در خانه آنها آزادی کامل حاکم است.

???? والدین از فرزندان خود انتظار رفتار معقول و متناسب با سن ندارند.

???? والدین در نظم و ترتیب یا تنبیه و تشویق جدی نیستند.

خصوصیات فرزندان با والدین سهل گیر

افرادی که با شیوه تربیتی والدین سهل گیر رشد کرده اند، خصوصیات و ویژگی های دارند. که نشات گرفته از رفتار والدین با آنها می‌باشد. این بخش مقاله را به خصوصیات فرزندان با والدین سهل گیر اختصاص داده ایم.

???? هوش هیجانی پایین دارند

افرادی که با شیوه تربیتی والدین سهل گیر رشد کرده اند، هوش هیجانی پایینی دارند. هوش هیجانی به منظور درک و کنترل هیجانات و احساسات است. هوش هیجانی باعث می‌شود تا فرزندان بتوانند با یکدیگر همدلی کنند و به خود انگیزه بدهند. با هوش هیجانی پایین افراد برای رسیدن به اهداف سخت تلاش نمی‌کنند و رفتارهای تکانشی و ناگهانی دارند. هوش هیجانی بالا بسیار در در موفقیت، کار و تحصیل کاربرد دارد.

???? مهارت های اجتماعی ضعیف

مهارت های اجتماعی ضعیف یکی از خصوصیات افراد با سبک تربیتی والدین سهل گیر است. این افراد از مهارت های اجتماعی کمی برخوردار هستند. همیشه خواسته های خود را مقدم می‌شمارند و در همدلی با دیگران بسیار ضعیف هستند. اگر شرایط بر خلاف میل آنها پیش بروند؛ توانایی کنترل و مدیریت هیجانات خود را ندارند. حتی دوستان زیادی ندارند و روابط خوبی با همسالان نخواهند داشت.

???? پرخاشگری

از دیگر ویژگی های سبک تربیتی والدین سهل گیر، پرخاشگری فرزندان است. به دلیل اینکه این فرزندان کنترل هیجانی ندارند، نحوه برخورد با مشکلات را نمی‌دانند؛ و به همین دلیل با هر چالشی به صورت پرخاشگرایانه رفتار می‌کنند. این فرزندان در محیط خانه، شرایط اجتماعی و مدرسه بسیار سرکشی می‌کنند. حتی مشکلات اجتماعی عدم رعایت قوانین گریبان گیر این افراد می‌شود.

???? اعتماد به نفس پایین

اعتماد به نفس پایین از دیگر خصوصیات افراد با سبک تربیتی والدین سهل گیر است. این افراد رفتار درست با مشکلات و اجتماع را ندارند. و به همین دلیل بخاطر عدم توانایی در برقراری ارتباط و حل مشکل؛ از اعتماد به نفس پایینی برخوردارند. و در نهایت دچار سرخوردگی می‌شوند. این افراد زود تسلیم می‌شوند و اشتباهات خود را توجیه می‌کنند. یا اینکه به گردن دیگران می‌اندازند. والدین باید برای افزایش اعتماد به نفس این افراد حتما به دنبال راه چاره باشند.

???? پیشرفت تحصیلی کم

یکی از خصوصیات و پیامدهای سبک تربیتی والدین سهل گیر، پیشرفت کم در حوزه تحصیلی است. به دلیل اینکه والدین از این افراد انتظاری نداشته اند؛ این فرزندان نحوه تلاش و کوشش را نمی‌دانند. به همین دلیل با افت تحصیلی مواجهه می‌شوند.

???? خود برتر بینی

خود برتر بینی از دیگر خصوصیات تربیتی افراد با والدین سهل گیر است. این والدین به دلیل اینکه همیشه فرزندان خود را برتر دانسته اند و به آنها گفته اند که در اولویت هستید؛ خودشان را برتر از دیگران می‌دانند.

???? انتقاد پذیری

از دیگر خصوصیات افراد با سبک تربیتی والدین سهل گیر، انتقاد پذیری است. این افراد انتقاد از سوی دیگران را نمی‌پذیرند و خودشان را برتر از دیگران می‌دانند. اگر اشتباهی از آنها سر بزند نمی‌پذیرند و گردن دیگران می‌اندازند. و به دلیل اینکه انتقاد پذیر نیستند، رشد فردی نیز نخواهند داشت.

???? عدم همدلی

افرادی که باوالدین سهل گیر رشد کرده اند، همدلی را آموزش ندیده اند. این افراد درکی از دنیای اطراف ندارند. و همین عدم درک و همدلی باعث کاهش ارتباطات و ضعف در مهارت های اجتماعی است.

روش های بهبود نحوه فرزند پروری والدین سهل گیر

به دلیل اینکه فرزندان تربیت شده با والدین سهل گیر، مشکلات و عواقب زیادی را در زندگی تجربه خواهند کرد، بهتر است که برای بهبود شیوه فرزند پروری تلاش کنیم. در این بخش مقاله راجع به روش های بهبود نحوه فرزند پروری والدین سهل گیر توضیح داده ایم.

???? سعی کنیم از روش های صحیح و مناسب برای تنبیه و تشویق استفاده کنید. تا فرزندان بین درست و نادرست تفاوت را متوجه شوند.

???? شنونده خوبی برای فرزندان خود باشید. اگر فرزند مشکلی را مطرح می‌کند؛ با او همدلی کنیم و به صحبت هایش به خوبی گوش دهیم.

???? در خانه قوانین مشخص کنید و به آنها نحوه اجرای این قوانین را توضیح دهید.

???? در رابطه با مشکلاتی که با فرزند دارید، صحبت کنید. و دلایل آنها را بپرسید.

???? در بحث و نظر سنجی های خانوادگی با یکدیگر شرکت کنید.

???? زمانی را برای تعامل درست و مثبت به فرزندان بدهیم. و سعی کنیم که رابطه صمیمی و با اقتداری برای فرزندان داشته باشیم.

کلام آخر

برای تربیت کودک والدین باید از روش های مناسبی استفاده کنند. شیوه تربیتی سالم را استفاده کنند تا کودک در تمامی زمینه ها پیشرفت کند. اما والدین سهل گیر به دلیل شیوه تربیتی ناسالمی که دارند، هرگز نمی‌توانند فرزندان خوبی را تربیت کنند. به همین دلیل باید این شیوه تربیتی را تغییر دهند. برای تغییر حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه والدین سهل گیر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: والدین سهل گیر | 8 خصوصیات والدین سهل گیر ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست خیانت یکی از موضوعات اضطراب آور همه زوج ها است. خیانت به دلایل مختلفی رخ می‌دهد و عوامل مختلفی بر آن موثر هستند. برخی از افراد نسبت به این موضوع، بسیار حساس شده و شرایط زندگی مشترک را برای خود و همسرشان سخت می‌کنند. یکی از ملزومات رابطه زناشویی اعتماد است و بدون آن افراد دچار مشکلات زیادی خواهند شد. با اینکه دقت به رفتارهای همسر و توجه به او لازم است؛ اما اینکه مدام او را زیر نظر گرفته و یا او را محدود کنیم، خود منجر به دوری و حتی خیانت خواهد شد. این نوع تست نیز، از موضوعاتی که هنوز نتایج آن قابل استناد و استفاده نیست. 

منبع: تست خیانت با چند روش ساده و علمی

تست خیانت

جالب است بدانید که هیچ گونه آزمونی در غالب تست خیانت، در روانشناسی و حتی علوم دیگر وجود ندارد. از آنجایی که این موضوع بسیار حساس است و همه آزمون ها دارای درصدی خطا هستند؛ نمی‌توان برای خیانت افراد از آزمایش و خطا استفاده کرد. همچنین رفتارها و روابط انسانی، به قدری پیچیده است که در مورد هیچ چیزی نمی‌توان با قطعیت نظر داد. از بین بردن زندگی زناشویی با یک تست به هیچ عنوان کار عقلانی نبوده و جز پشیمانی نتیجه ای نخواهد داشت.

چگونگی تست خیانت همسر

پیشنهاد می‌کنیم، افراد به جای استفاده از تست خیانت و روش های غیرمنطقی، به رفتارهای همسر خود دقت کرده و یا با او به طور مستقیم در این مورد صحبت کنند. شاید تمام رفتارهای همسر، درست به نظر برسد اما تست خیانت او مثبت شود. در این شرایط تنها فردی که باید در این مورد تصمیم بگیرد؛ خود شخصی است که در این مورد کنکاش کرده است. برخی از رفتارهایی که باید در نظر بگیرید؛ شامل موارد زیر می‌شوند. 

⭕میزان ابراز علاقه

یکی از نشانه های خیانت همسر، کم شدن میزان ابراز علاقه و اهمیت دادن است.در واقع می‌توانید از این موضوع به عنوان تست خیانت استفاده کنید و احساسات او را نسبت به خود بسنجید. افرادی که در حال خیانت به همسر خود هستند؛ معمولا دوگونه رفتار می‌کند. یا سعی می‌کنن بیشتر از قبل به همسر خود ابراز احساسات کنند تا او متوجه چیزی نشود و یا علاقه آنها فروکش می‌کند. سرد شدن و بی علاقگی زوجین نسبت به یکدیگر علامت هشداردهنده ای برای خیانت است.

⭕ تست خیانت | وقت گذرانی با یکدیگر

زوجین باید مدت زمانی را به یکدیگر اختصاص داده و با یکدیگر وقت بگذرانند. اگر همسر شما مدتی است که زمان کافی برای شما ندارد و یا از زیر بار تفریحات مشترک در می‌رود؛ بهتر است به تست خیانت فکر کنید. احتمالا او به بهانه های مختلف از خانه خارج شده و بیشتر از قبل تمایل دارد که تنها باشد. حتی در خانه نیز با شما صحبت نمی‌کند و یا به سردی پاسخ می‌دهد. زمان گذاشتن برای خانواده، از وظایف زوجین محسوب می‌شود و همین امر موجب افزایش صمیمیت نیز خواهد شد.

⭕کیفیت رابطه جنسی

یکی از اصلی ترین مولفه های تست خیانت، کیفیت رابطه جنسی زوجین و میل جنسی آنها نسبت به یکدیگر است. امروزه مشکلات جنسی، یکی از اصلی ترین دلایل جدایی و طلاق است. به همین دلیل این موضوع در مورد خیانت نیز نقش خواهد داشت. بسیاری از زوجین با گذشت مدتی از زمان رابطه، دیگر به این موضوع اهمیت نداده و یا آن را به طور کلی نادیده می‌گیرند. اگر همسر شما به طور ناگهانی دیگر تمایلی به برقراری رابطه جنسی با شما ندارد؛ بهتر است این نشانه را جدی گرفته و دلیل آن را شناسایی کنید.

⭕ تست خیانت | تغییر ناگهانی رفتار

شاید شما هم از تغییر رفتار همسر خود به صورت ناگهانی، دچار تعجب شده اید. حتی گاهی با وجود خوب بودن اوضاع و عدم وجود مشکل خاصی، او رفتارهای عجیبی از خود نشان می‌دهد. برای مثال بهانه گیری نسبت به موضوعات بی اهمیت و یا بزرگ جلوه دادن تفاوت های کوچک و رفتارهایی از این قبیل. این مورد می‌تواند تست خیانت قابل اعتمادی باشد. اگر افراد نتوانند هیچ توجیه مناسبی برای رفتارهای همسر خود پیدا کنند. طبیعی است که آنها دلایل مختلفی برای این موضوع بیاورند. اما باید با دید بازتری نسبت به این موضوع برخورد کرد.

⭕تست خیانت با توجه به ویژگی های شخصیتی

توجه داشته باشید که برخی از اوقات وجود مشکلات شخصیتی و یا بیماری های روان سبب بروز تعارضات مختلف می‌شود. بر اساس تحقیقات اخیر، افرادی که به این مشکلات دچار هستند؛ بیشتر احتمال دارد که به همسر خود خیانت کنند. تست خیانت در چنین شرایطی، تقریبا بی نتیجه خواهد بود. چرا که شما از نتایج آن و رفتارهای همسر خود، سردرگم می‌شوید. برای مثال فردی که دچار اختلال افسردگی است؛ میل جنسی را خود را تا حد زیادی از دست می‌دهد. اما شاید همسر خود را دوست داشته و به او خیانت نمی‌کند. اما رفتارهای او، این را نشان نمی‌دهد.

⭕اختلافات و دعواهای مداوم

با وجود خیانت همسر، بروز مشاجرات و اختلافات، بیشتر از همیشه خواهند شد. در همه روابط زناشویی مشکلاتی وجود دارند که نمی‌توان به کمک تست خیانت، آنها را توجیه کرد. فردی که در حال خیانت است؛ معمولا تحریک پذیر شده و همه چیز را تبدیل به بحران می‌کند. در واقع او یک چالش بزرگ را شکل می‌دهد و برای برطرف کردنش، هیچ تلاشی نمی‌کند. همسر باید این تله را شناسایی کرده و درگیر آن نشود.

نحوه برخورد با خیانت

مثبت شدن تست خیانت، یکی از بزرگ ترین ترس های زوجین است. افراد معمولا به عشق و علاقه رابطه خود را شروع کرده و اتمام این موضوع، برایشان سخت خواهد بود. اما حتی در صورت بروز این مشکل، می‌توان با استفاده از راهکارهایی، شرایط را بهبود بخشید و به زندگی مشترک ادامه داد. 

✅صحبت کردن با همسر

در قدم اول این موضوع را باهمسر خود مطرح کرده و دلیل آن را جویا شوید. حتی اگر بعد از تست خیانت، قصد جدایی از او را هم دارید؛ بازهم باید در مورد مشکلات با او حرف بزنید. توضیحات او را شنیده؛ بر این اساس برای زندگی مشترک خود تصمیم بگیرید. قطعا در میان گذاشتن این موضوع با همسر سخت خواهد بود. اما بهترین روش برای برخورد با این مشکل، در ابتدا همین است. اگر قادر به اینکار نیستید؛ از یک زوج درمانگر کمک بگیرید. 

✅کمک گرفتن از مشاور

یک روانشناس می‌تواند به شما در مورد عواقب استفاده از تست خیانت، هشدار داده و شما را از اینکار منع کند. اما اگر بعد از استفاده از این روش ها به مشاور مراجعه کنید؛ بازهم می‌توان جلوی بروز مشکلات بیشتری را گرفت. زوج درمانگر جنبه های دیگری از زندگی مشترک را به شما نشان خواهد داد. همچنین با آموزش تکنیک و مهارت هایی سبب بالابردن کیفیت رابطه شما در زمینه های مختلف می‌شود.

سخن پایانی

اگر به انجام تست خیانت و یا استفاده از راه هایی برای اطلاع از خیانت همسر خود هستید؛ باید بگوییم، این روش ها نه تنها نگرانی شما را از بین نبرده بلکه شما را دچار وسواس فکری در زمینه های مختلف خواهد کرد. باید در این زمینه به صورت احساسی تصمیم نگرفته و به نکات زیادی توجه داشته باشید. فراموش نکنید که اگر مورد خیانت قرار گرفتید؛ شما قربانی نیستید. احتمالا شما نیز در شرایطی کوتاهی کرده اید. به همین دلیل تصمیم گیری و قضاوت در این مورد تنها به عهده خود زوجین است و در این زمینه می‌توانند از یک روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: تست خیانت با چند روش ساده و علمی ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست پسر خسیس یک از چالش های رابطه محسوب می‌شود. همیشه در ابتدای رابطه، شناخت پیدا کردن از یکدیگر یکی از اقدامات لازم است. همچنین درون یک رابطه عاطفی انجام یک سری از رفتارها ضروری است. افراد باید در رابطه وقت و انرژی بگذارند و حتی گاهی هزینه بپردازند. این از وظایف دو طرف است و خساست هرکدام از آنها در هر یک از این موضوعات، سبب بروز تعارضاتی خواهد شد. اینکار باعث القای حس بی ارزشی و بی اهمیتی از طرف دوست پسر می‌شود که برای دختر ناراحت کننده خواهد بود. در این مقاله از جوانب مختلف این موضوع را بررسی می‌کنیم. 

منبع: دوست پسر خسیس و نحوه برخورد با پسری که خرج نمی کنه

دوست پسر خسیس

طبیعی است که افراد تمایل داشته باشند تا برای فردی که به آن علاقه دارند؛ وقت بگذارند و یا هزینه کنند. گاهی افراد در این مورد زیاده روی و افراط کرده و از طرف مقابل هم همین توقع را دارند. اما به دلیل شرایط اقتصادی و یا حتی از لحاظ اخلاقی، نباید به افراد از لحاظ مالی فشار آورد. دوست پسر خسیس، نه تنها باعث رنجش طرف مقابل می‌شود؛ بلکه در مواردی باعث آسیب به خود نیز خواهد شد. دختر، می‌تواند علت این موضوع را شناسایی کرده و در این باره اقداماتی انجام دهد. برای جلوگیری بروز خیانت دوست پسر کلیک کنید.

چرایی خسیس بودن دوست پسر

چرایی پدیدایی دوست پسر خسیس، به عوامل مختلفی بستگی دارد. افراد با دانستن این دلایل، شاید بتوانند برخورد موثرتری در این زمینه داشته باشند. به طور کلی برخی از دلایل بروز خساست در افراد می‌شود؛ شامل موارد زیر می‌شوند. .

????وضعیت مالی ضعیف و نداشتن مدیریت مالی

????کار و تلاش زیاد برای به دست آوردن پول

????تقلید از والدین

????ابتلا به برخی از اختلالات روانی مثل وسواس فکری عملی

نشانه های رفتاری دوست پسر خسیس

احتمالا در همان روزهای ابتدایی رابطه با بروز برخی از نشانه ها، متوجه رفتارهای دوست پسر خسیس، خواهید شد. نشانه های خساست، مشهود هستند و به راحتی می‌توان متوجه آنها شد. طبیعی است که فرد سعی در پنهان کردن این ویژگی خود داشته باشد. اما به طور کلی در شرایط زیادی از زیربار خرج کردن؛ در خواهد رفت. 

????برای بیرون رفتن پیش قدم نمی‌شود

دوست پسر خسیس، معمولا پیشنهادی برای بیرون رفتن و وقت گذراندن با یکدیگر نمی‌دهد. او همه چیز را از جنبه مالی آن نگاه می‌کند و به نظر او بیرون رفتن، هزینه ای الکلی است. حتی در مواردی تفریحاتی را توصیه می‌کند که هیچ هزینه ای برایش ندارد. برای مثال پیاده روی در پارک و یا رفتن به موزه ها و گالری های رایگان. او از شما انتظار دارد که بخشی از هزینه های را به عهده گرفته و یا سهم خود را پرداخت کنید.

????فراموش کردن کارت های بانکی به صورت مداوم

احتمالا دوست پسر خسیس، در اکثر موقعیت ها، کیف پول خود را فراموش کرده و یا پول کافی همراه ندارد. در واقع این بهانه ای است برای اینکه مخالفت خود را با بیرون رفتن و یا خرج کردن، نشان دهد. برای همه افراد پیش خواهد آمد که کارت های بانکی خود را فراموش کنند و موجودی کافی نداشته باشند. اما برای چنین فردی، این اتفاق بیشتر از حد معمول رخ می‌دهد و طبیعی نیست.

????صحبت کردن در مورد مسائل مالی

چنین فردی همواره در حال صحبت کردن در مورد مسائل مالی است. برای مثال اگر شما لباس جدیدی بپوشید؛ اولین سوال او، در مورد قیمت آن خواهد بود. دوست پسر خسیس، به هیچ چیز به اندازه پول اهمیت نمی‌دهد. به همین دلیل است که همواره در حال حساب و کتاب است. پرسیدن سوال هایی در زمینه مالی، رفتار صحیحی در رابطه نیست و جزو حریم خصوصی افراد محسوب می‌شود.

????هدیه نمی‌خرد

معمولا در روابط، افراد به مناسبت های مختلف و حتی بدون مناسبت خاصی، برای یکدیگر، هدیه می‌خرند. اینکار روشی برای ابراز علاقه است. اما دوست پسر خسیس، حتی در مورد محبت کردن نیز خساست نشان داده؛ و نه تنها هده ای نمی‌خرد، بلکه به صورت کلامی هم ابراز احساسات نخواهد کرد. همیشه هدیه خریدن به معنای، هزینه های گزاف و غیرضروری نیست؛ بلکه گاهی با هدیه های کوچک هم می‌توان افراد را خوشحال کرد. اما فرد خسیس اینگونه فکر نمی‌کند.

????اهمیت ندادن به ظاهر

دوست پسر خسیس، نه تنها برای شما هیچ هزینه ای نمی‌کند؛ بلکه حتی نمی‌تواند برای خود نیز خرج کند. برای مثال او همیشه یک دست لباس می‌پوشد و یا به آرایشگاه نمی‌رود. قطعا این رفتارها بعد از مدتی، سبب دوری و دلسردی افراد خواهد شد. اهمیت دادن به ظاهر در رابطه، یکی از جنبه های رعایت ادب و احترام است؛ که چنین افرادی، هیچ اهمیتی به آن نمی‌دهند.

????عدم استقلال مالی

برخی از افراد با اینکه خود دارای شغل و درآمد هستند؛ اما بازهم برای مسائل مالی به خانواده خود وابسته اند. همین موضوع باعث می‌شود تا در هزینه کردن، خساست به خرج دهند. دوست پسر خسیس، هیچ استقلال مالی از خود نداشته؛ و هوش اقتصادی نیز ندارد. مدیریت مسائل مالی، قطعا به معنی خساست نیست. اما برخی این دو را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند.

نحوه برخورد با دوست پسر خسیس

دختران معمولا در برخورد با دوست پسر خسیس خود دچار سردرگمی می‌شوند. از طرفی شاید به جدایی فکر کنند؛ اما باید احساسات خود را نیز در نظر بگیرند. قطعا نحوه رفتار با چنین افرادی، دارای اصولی است که با رعایت کردن آنها، شاید بتوان اوضاع را بهبود بخشید.

????صحبت کردن به صورت مستقیم

در قدم اول، باید به صورت مستقیم، با دوست پسر خسیس صحبت کنید. ناراحتی و نگرانی خود را ابراز کرده و از او نیز دلیل رفتارهایش را جویا شوید. از سرزنش و یا انتقاد کردن بپرهیزید. در واقع این گفتگو باید دو طرفه بوده و به او نیز اجازه صحبت کردن بدهید. بهتر است در تنهایی اینکار را انجام داده و این موضوع را در جمع مطرح نکنید.

????کمک گرفتن از مشاور

اگر صحبت های شما هیچ تاثیری در رفتارهای دوست پسر خسیس نداشت؛ بهتر است در این شرایط از یک روانشناس زوج کمک بگیرید. احتمالا او حتی در مورد مراجعه به مشاور نیز، مقاومت خواهد کرد. چرا که برای او هزینه بر است. اما باید شرایط را برای او توضیح داده و از او بخواهید برای ادامه رابطه تلاش کند. حتی مراجعه هریک از شما، به تنهایی نیز در روند رابطه موثر خواهد بود.

????پذیرفتن شرایط رابطه

به هر حال شما نمی‌توانید یک فرد را به طور کلی تغییر دهید. در این حالت چاره ای به جز پذیرفتن شرایط، باقی نمی‌ماند. حتی اجبار و فشارآوردن در مورد تغییر ویژگی های اخلاقی یا حتی شرایط، می‌تواند اوضاع را بدتر کند. به همین دلیل اگر به دوست پسر خسیس خود علاقه دارید؛ باید این خصوصیت او را نیز پذیرفته و این شرایط را مدیریت کنید.

پیامد های داشتن دوست پسر خسیس

فراموش نکنید که ماندن در چنین رابطه ای و معاشرت با دوست پسر خسیس برای طولانی مدت، پیامدهایی برای شما ایجاد خواهد کرد. بهتر است با در نظر گرفتن این نکات به ادامه و حفظ رابطه فکر کنید. برخی از مشکلاتی که اینگونه روابط خواهند داشت؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????لذت نبردن از رابطه

????دور شدن دختر و پسر از هم

????تاثیر پذیری دختر از پسر

سخن پایانی

فراموش نکنید که در بیشتر موارد احساس شما به یک دوست پسر خسیس، دلبستگی ناایمن است و سالم نیست. چرا که خساست بر دیگر جنبه های شخصیت وی نیز تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است به صورت کلی تر به این موضوع نگاه کرده و آینده را نیز در نظر بگیرید. در نهایت تصمیم گیری نهایی در مورد رابطه به عهده شما است. اما می‌توانید در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست پسر خسیس می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: دوست پسر خسیس و نحوه برخورد با پسری که خرج نمی کنه



:: برچسب‌ها: دوست پسر خسیس و نحوه برخورد با پسری که خرج نمی کنه ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 18 شهريور 1402 | نظرات ()