نوشته شده توسط : newmiiind

پشیمانی از طلاق به منظور این است که زوجین به این فکر می‌کنند که کاش در ازدواج به طور متفاوتی عمل می‌کردند. برخی اشتباهات بعد از طلاق و جدایی وجود دارد که زنان و مردان نسبت به آن احساس پشیمانی می‌کنند. تشخیص مشکلات و یافتن راه حل زمانی که در یک رابطه شکست خورده‌ اید؛ کار دشواری است. اما به مرور زمان پس از جدایی این حقایق آشکار می‌شود و بیشتر زوجین به این فکر می‌کنند که پشیمانی از جدایی رخ داده است. و دائم به این فکر می‌کنند که کاش زن و شوهر باقی می‌ماندند.

اما طلاق لزوما یک اشتباه نیست و گاهی یک موهبت است. بهتر است که قبل از جدایی و روبرو شدن با پشیمانی از جدایی حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید؛ تا با چنین شرایطی روبرو نشوید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: پشیمانی از طلاق | 5 علت پشیمانی بعد از طلاق

پشیمانی از طلاق چیست؟

به طور کل یکی از سخت ترین تصمیمات زندگی هر فردی طلاق است. زمانی که دو نفر تصمیم به ازدواج می‌گیرند؛ هرگز به جدایی و طلاق فکر نمی‌کنند. اما گاه شرایط به شیوه ای پیش می‌رود که جدایی و طلاق بهترین تصمیم می‌شود. همه افراد بعد از طلاق احساس خوبی ندارند و گاه پشیمانی از طلاق رخ می‌دهد. احساس نا امیدی، افسردگی، شکست و دلتنگی در این افراد رخ می‌دهد.

دائم به این فکر می‌کنند که کاش زندگی زناشویی خود را به شیوه بهتری مدیریت می‌کردند که این جدایی اتفاق نمی‌افتاد. پشیمانی از طلاق یکی از اتفاقات بسیار رایج است که برای برخی از افراد رخ می‌دهد. در این مقاله راجع به پشیمانی از جدایی صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پشیمانی از ازدواج کلیک کنید.

دلیل پشیمانی از طلاق چیست؟

پشیمانی از طلاق به دلایل گوناکونی بستگی دارد. در این بخش مقاله راجع به دلایل پشیمانی از جدایی توضیح داده ایم.

???? دید منفی جامعه | پشیمانی از طلاق

یکی از دلایل پشیمانی از طلاق، دید منفی جامعه است. در برخی از موارد افراد تصور می‌کنند که اگر طلاق بگیرند؛ جامعه دید منفی به آنها دارد. دیگر نمی‌توانند در زندگی به موفقیت برسند و پیشرفت کنند. به دلیل اینکه دید جامعه به افرادی که طلاق گرفته اند نامناسب است؛ باعث می‌شود که افراد مطلقه و جدا شده، تنش و فشار های روانی زیادی را تجربه می‌کنند.

???? فکر به شرایط فرزندان بعد از طلاق

یکی از مهم ترین دلایل پشیمانی از طلاق، فکر به شرایط فرزندان است. فرق بین رشد و تربیت فرزندانی که با پدر و مادر بزرگ شده اند، و کسانی که با والدین جدا زندگی کرده اند، بسیار زیاد است. به همین دلیل فکر به اینکه فرزندان بدون حضور هر دو والد رشد کنند، پشیمانی از طلاق را پدید می‌آورد.

حتی عده زیادی از افراد که زندگی سختی دارند؛ به دلیل حضور فرزند تن به ادامه زندگی می‌دهند. اما بعد از طلاق آسیب های زیادی به فرزندان وارد می‌شود. و دید جامعه نیز به چنین فرزندانی خوب نیست. و کودک طلاق محبت کافی و مناسبی را از والدین دریافت نمی‌کند.

???? شرایط نامناسب اقتصادی

محدودیت های مالی و فشار اقتصادی از دیگر دلایل پشیمانی از طلاق است. که این مشکل بیشتر برای خانم ها اتفاق می‌افتد. بیشتر خانم ها بعد از طلاق با شرایط اقتصادی بسیار بدی دست و پنجه نرم می‌کنند. اما آقایانی نیز هستند که پس از طلاق به دلیل پرداخت هزینه های جانبی؛ با مشکلات مالی روبرو می‌شوند.

???? دلتنگی | پشیمانی از طلاق

پشیمانی از طلاق دلیل دیگری به نام دلتنگی دارد. عده زیادی از افراد به دلیل این دلتنگی های مداوم از طلاق و جدایی پشیمان می‌شوند. زوجین پس از طلاق احساس دلتنگی را تجربه می‌کنند. این مساله به خودی خود دلیل بزرگی برای پشیمانی از طلاق است. 

???? تاثیر طلاق بر ازدواج بعدی

یکی از دلایل بزرگ دیگر پشیمانی از طلاق، تاثیر طلاق بر ازدواج بعدی است. بسیاری از محدودیت ها وجود دارند که افراد از ازدواج دوباره پشیمان می‌شوند. و نمی‌توانند تصمیمات جدی برای زندگی خود بگیرند. در واقع طلاق مانعی برای پیشرفت آنها می‌شود.

راهکارهای مناسب برای کنار آمدن با پشیمانی از طلاق

پشیمانی از جدایی به طور کل روان و زندگی شما را با آسیب روبرو می‌کند. به همین دلیل باید به جای افسوس به دنبال راهکارهای مناسب باشید. در این بخش مقاله راجع به راهکارهای مناسب برای کنار آمدن با پشیمانی بعد از طلاق توضیح داده ایم.

???? برای آرامش فرزند خود تلاش کنید

برای جلوگیری از پشیمانی از طلاق، باید به فکر آرامش فرزندان خود باشید. شما مسئول تربیت و رشد فرزندان خود هستید. بنابراین باید برای رشد آنها تلاش کنید و قوی باشید. به عنوان والد برای فرزندان خود آرامش بیافرینید و تلاش کنید تا فرزندان در کمبود محبت و بی توجهی غرق نشوند.

???? خود را سرزنش نکنید | پشیمانی از طلاق

پشیمانی از طلاق به دلیل سرزنش های مداوم اتفاق می‌افتد. بهتر است که خود را سرزنش نکنید. گاهی طلاق موهبت است و لازمه زندگی است. شاید با این کار به زندگی خود آرامش هدیه داده اید. جنبه های مثبت زندگی را نگاه کنید و برای آرامش خود تلاش کنید.

???? شرایط مالی را بهبود بخشید

پشیمانی از طلاق گاه به دلیل شرایط بد اقتصادی است. در این شرایط بهتر است که به دنبال کار و بهبود شرایط مالی باشید. و اگر هم کاری دارید، برای افزایش پول و درآمد تلاش کنید.

???? از روانشناس کمک بگیرید

برای رهایی از پشیمانی از طلاق حتما از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس با راهنمایی های مناسب و راهکارهای خوب به شما کمک می‌کند که این شرایط را بپذیرید و برای پیشرفت و آرامش خود تلاش کنید. گاهی شرایط به شیوه ای پیش می‌رود که پس از روان درمانی، بهترین تصمیم زندگی را طلاق می‌نامید. 

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ پشیمانی از طلاق به دلایل مختلفی بستگی دارد. افراد به شیوه های مختلفی از جدایی پشیمان می‌شوند. اما به جای پشیمانی بهتر است که به دنبال راهکارهایی برای پذیرش و کسب آرامش باشید. که روانشناس بهترین و مهم ترین راهکارها را برای شما ارائه می‌کند. بنابراین در این زمینه حتما از متخصصین راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: برچسب‌ها: پشیمانی از طلاق | 5 علت پشیمانی بعد از طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زشت شدن نوجوان معمولا در دوران بلوغ افزایش می‌یابد. نوجوانان در سنین بلوغ به دلیل تغییرات ظاهری، جسمانی و روانی احساس زشت بودن دارند. این تغییرات و احساس زشت شدن نوجوان نیاز به درک والدین و اطرافیان دارد. نوجوانان را قبل از سن بلوغ باید آماده کنید تا با تغییرات ظاهری و دوران بلوغ شوک وارد نشود. با آماده کردن نوجوان برای دوران بلوغ می‌توانید برای افزایش اعتماد به نفس او تلاش کنید. زیرا زشت شدن نوجوان در دوران بلوغ او را با افت تحصیلی، دوری از اجتماع، تنهایی و … مواجهه می‌کند. بهترین راه این است که برای کمک به نوجوان خود از روانشناس نوجوان راهنمایی بگیرید تا در روند زندگی با مشکل روبرو نشود. و دوران بلوغ او را از زندگی واقعی دور نکند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه زشت شدن نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: زشت شدن نوجوان | 5 روش زیبا شدن در نوجوانی

زشت شدن نوجوان

نوجوانان در دوران بلوغ احساس می‌کنند که زشت شده اند و ظاهر طبیعی خود را از دست داده اند. زشت شدن نوجوان به این دلیل است که احساس می‌کند دماغ او بزرگ شده است؛ پوست صافی ندارد و دست و پاهای درازی دارد. در این دوران نوجوان از نظر بدنی و جسمی دچار تغییراتی می‌شود و هورمون هایی که در بدن او ترشح می‌شود احساس خوبی را به او القا نمی‌کند. نوجوانان دوست دارند که در دوران مورد توجه دیگران باشند و همه به آنها توجه کنند. آنها هرگز دوست ندارند که معمولی باشند.

اما معمولا در این سن آنها با مشکلات روحی نیز مواجهه می‌شوند که کاهش اعتماد به نفس و افسردگی و استرس بی دلیل را به دنبال دارد. والدین برای تسکین روحیه و حال نوجوان باید روش های درک و مهارت گفت و گو با نوجوان را آموزش ببینند. تا نوجوان با افزایش اعتماد به نفس به سوی بزرگسالی قدم بردارد. در این راه حتما باید از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرند. در این مقاله راجع به زشت شدن نوجوان توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چطور در بلوغ زیبا باشیم؟

زشت شدن نوجوان امری طبیعی است که به دلیل تغییرات همه جانبه و تغییر قیافه به وجود می‌آید. و این دوران یکی از بحرانی ترین دوران نوجوانان است. در این راه باید از روانشناس راهنمایی بگیرید و اقدامات روانشناختی را فراموش نکنید. در ادامه راجع به اینکه چطور زیبا باشیم توضیح داده ایم.

???? ظاهر افراد را قضاوت نکنید | زشت شدن نوجوان

در دوران بلوغ به دلیل زشت شدن نوجوان، والدین نباید ظاهر آنها را مورد قضاوت قرار دهند. والدین باید الگوی رفتاری مناسبی داشته باشند و به صحبت های خود دقت کنند. به برخورد های خود دقت کنید زیرا طرز برخورد شما در روحیه و نگرش فرزندان نقش بسیار زیادی دارد. سعی کنید روند بلوغ را با آرامش سپری کنید تا نوجوان احساس حقارت و اعتماد به نفس کم نداشته باشد. در این دوران بیش از هر دوره دیگری والدین باید بر رفتار با فرزند دقت کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت افسردگی کلیک کنید.

???? به خاطر داشته باشید که زیبایی امر نسبی است

حتما در زشت شدن نوجوان باید به این موضوع دقت داشته باشید که زیبایی امر نسبی است. و این نگاه ما است که به زیبایی ها جان می‌بخشد. همه ما ممکن است که از نظر یک فردی زشت باشیم و از نظر فرد دیگر زیبا باشیم. این موضوع را دقت داشته باشید که ظاهر شما مختص خودتان است و زیبایی های خاص خود را دارد. بهتر است که حتما این موضوع را در نظر داشته باشید ظاهر شما دست خودتان نیست و یک امر ذاتی است.

???? تغییرات بلوغ موقتی است | زشت شدن نوجوان

زشت شدن نوجوانی امر طبیعی و البته گذرا است. در این دوران نوسانات خلقی، هورمونی و رشدی بسیار زیاد و با سرعت رخ می‌دهد. و ممکن است که در این دوران ظاهر برای خود شما دلچسب نباشد. باید صبور باشید و این دوران را برای خود گذری از کودکی به بزرگسالی تلقی کنید. والدین نیز باید در این دوران حواسشان به فرزندان خود باشد و به آنها آرامش تزریق کنند. همیشه لازم نیست که این ظاهر با شما بماند و به مرور زمان تغییر خواهید کرد. حتما در این دوران از روانشناس کمک بگیرد تا اعتماد به نفس شما سرکوب نشود.

???? به جای فکر به زشت شدن؛ نقاط مثبت خود را افزایش دهید

تمام فکر خود را نباید درگیر زشت شدن نوجوان کنید. به جای اینکه افکار منفی و نامناسبی داشته باشید؛ به توانایی ها و دستاوردهای خود تکیه کنید. نقاط مثبت را تقویت کنید تا ملاک ارزش گذاری خود را ظاهر نبینید. والدین باید در این مسیر استعداد های نوجوان خود را افزایش دهند و به آنها کمک کنند تا اعتماد به نفسشان افزایش یابد.

???? از روانشناس و مشاور کمک بگیرید | زشت شدن نوجوان

برای کنار آمدن با زشت شدن نوجوان، بهترین راه این است که از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس به خانواده و نوجوان آموزش می‌دهد که چگونه با این بحران کنار بیاید و والدین چگونه باید با نوجوانان خود کنار بیایند. نوجوانان در این دوران با حساسیت هایی روبرو هستند که احساس ضعف را به دنبال دارد. روانشناس به آنها کمک می‌کند تا مسیر رشد و توانایی های خود را در دست بگیرند و به جای تفکر به تغییرات خود؛ به پیشرفت فکر کنند.

کلام آخر

دوران بلوغ بسیار دوران پیچیده ای است و زشت شدن نوجوان نیز در این دوران اتفاق می‌افتد. زمانی که یک نوجوان در یک خانه رشد می‌کند؛ تمامی اعضای خانواده باید حواس خود را جمع کنند تا نوجوان احساس بد و ناخوشایند خود را فراموش کند. و با اعتماد به نفس کم روبرو نشود. به همین دلیل لازم است که تمامی اعضای خانواده با یکدیگر تلاش کنند تا نوجوان از این دوران به خوبی عبور کند. فراموش نکنید که کمک از روانشناس نوجوان، کمک بزرگی به رشد نوجوان خواهد کرد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زشت شدن نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.



:: برچسب‌ها: زشت شدن نوجوان | 5 روش زیبا شدن در نوجوانی ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

معده درد عصبی به حالتی گفته می‌شود که معده فرد تحت تاثیر افکار و احساسات شخص قرار می‌گیرد و بر اثر حالاتی مانند غم، نگرانی، اندوه، استرس، خشم، ترس و … شروع به رفلاکس کرده و محتویات معده را به سمت حلق هدایت می‌کنند. معده درد‌عصبی به دلیل حملات عصبی مانند نگرانی و خشم به وجود می‌آید. در این شرایط فرد در قسمت قفسه سینه خود احساس درد و سوزش عجیبی احساس می‌کند. یا معده فرد ترش می‌شود و درد می‌گیرد. مشکلات گوارشی که منشا عصبی و روانی دارند در حال افزایش بوده و افراد سرتاسر جهان به این معده‌درد دچار می‌شوند. اما حتما باید درمان این نوع معده درد را به پزشک بسپارید و از روانشناس نیز برای کنترل عصبانیت و خشم راهنمایی بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معده درد عصبی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: معده درد عصبی | 4 علت معده درد عصبی

معده درد عصبی چیست؟

مشکلاتی که برای روان و اعصاب افراد پیش می‌آید، به صورت غیر مستقیم بر جسم افراد تاثیر می‌گذارد. این مشکلاتی که برای اعصاب و روان به وجود می‌آید بر دستگاه گوارش و معده درد عصبی افراد تاثیر می‌گذارد. و زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف تر شود؛ شدت معده‌درد عصبی بیشتر خواهد شد.

معده درد عصبی در افراد زیر 40 سال و کودکان بیش از بقیه اتفاق می‌افتد. و شدت آن زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این درد به صورت پایدار نبوده و بعد از مدتی بهبود می‌یابد. و در مواقعی که تحریکات عصبی صورت بگیرد؛ دوباره اتفاق می‌افتد. اگر معده‌درد عصبی تحت درمان قرار نگیرد، فرد را در آینده با مشکلات گوارشی زیادی روبرو می‌کند. برای درمان حتما از روانشناس و پزشک گوارش راهنمایی بگیرید. 

معده درد عصبی چه نشانه هایی دارد؟

برای تشخیص دل درد عصبی نشانه هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم. اغلب افراد احساس می‌کنند که معده‌درد عصبی همراه با درد شدید و اذیت کننده است؛ اما همیشه به این شیوه نیست. در ادامه راجع به نشانه های معده‌درد عصبی توضیح داده ایم.

???? تکرر ادرار و تکرر مدفوع

???? احساس نفخ و گرما در شکم

????احساس سیر شدن سریع پس از خوردن غذا

???? معده درد عصبی و تنگی نفس

???? سوءهاضمه

????حالت تهوع

???? دفاع گاز تکرار شونده

???? لرزش و کشش عضلات

????احساس نگرانی و اضطراب

???? دلشوره

???? احساس گرفتگی

????پیچ خوردگی

???? گره خوردگی در شکم

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اضطراب بیماری کلیک کنید.

علت معده درد عصبی چیست؟

معده درد عصبی به دلایل مختلفی به وجود می‌آید که بارز ترین دلیل آن؛ خشم است. به طور کلی معده، روده و دستگاه گوارش انسان تحت تاثیر شرایط بسیار زیادی است. و هر رفتار و عملکرد شما در زندگی باعث تاثیر در روند دستگاه گوارش می‌شود. در این بخش مقاله راجع به علت معده‌درد عصبی صحبت کرده ایم.

???? اضطراب عملکردی

یکی از دلایل دل درد عصبی، اضطراب عملکردی است. این اضطراب زمانی رخ می‌دهد که قرار است در یک رخداد بزرگ شرکت کنید. در این شرایط دائم این استرس را تجربه خواهید کرد که به بهترین نحو شرایط پیش برود. اضطراب عملکردی در شرایطی مانند کنفرانس پیش می‌آید.

???? اضطراب اجتماعی | معده درد عصبی

یکی از دلایل دل درد عصبی، اضطراب اجتماعی است. استرس هایی که در جمع به افراد تحمیل می‌شود؛ در بروز معده‌درد عصبی موثر هستند. اضطراب هایی مانند حضور در مهمانی های بزرگ، ترس از روز اول مدرسه و … در غالب معده درد بروز می‌کنند.

???? هیجان بیش از اندازه

از دیگر دلایل معده درد عصبی، هیجان بیش از اندازه است. همه ما این هیجانات بیش از اندازه را بارها و بارها تجربه کرده ایم. در مراسم های مهم مانند خواستگاری، جشن فارغ التحصیلی، شهربازی، اتمام دوره سربازی و … روزهایی سرشار از هیجان است. که این هیجانات بیش از اندازه به طور مستقیم بر دستگاه گوارش ما تاثیر می‌گذارد.

???? استرس ناشی از ترس و نگرانی | معده درد عصبی

از دیگر دلایل دل درد عصبی، استرس ناشی از ترس و نگرانی است. این استرس ها در زمان هایی مانند موعد چک، قسط و وام رخ می‌دهد. گاهی این ترس ها و نگرانی ها خود را در غالب استرس به شما نشان می‌دهند و به طور مستقیم بر بروز معده درد نقش دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل خشم در زندگی کلیک کنید.

چگونه از معده درد عصبی پیشگیری کنیم؟

برای درمان معده درد عصبی لازم است که حتما برخی از رفتارهای عادی خود را تغییر دهید. و با روش های ساده از این درد ها پیشگیری کنید. در این بخش مقاله راجع به نحوه پیشگیری از معده‌درد عصبی توضیح داده ایم.

???? آب بنوشید

برای پیشگیری از دل درد عصبی، بهتر است که آب بنوشید. مصرف آب باعث کاهش دردهای معده می‌شود. روزانه آب فراوان مصرف کنید تا در صورت بروز هرگونه استرس و اضطرابی از معده‌درد عصبی پیشگیری کنید.

???? مصرف کافئین را قطع کنید

یکی از روش های پیشگیری از معده درد عصبی، این است که از مصرف کافئین پرهیز کنید. به طور کل کافئین در افزایش استرس و اضطراب فرد دخیل است. این استرس نیز باعث بروز معده‌درد عصبی می‌شود و روده فرد را نیز تحریک می‌کند.

???? مدیریت استرس و اضطراب | معده درد عصبی

برای جلوگیری از دل درد عصبی، باید نحوه مدیریت و کنترل استرس را جویا شوید. برای کنترل از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. همچنین از راهکارهای زیر نیز می‌توانید استفاده کنید.

???? استراحت و چرت زدن

???? مدیتیشن

????پیروی از رژیم غذایی مناسب

???? برنامه ریزی برای کنترل امور

???? تمرکز بر تنفس

????تنفس عمیق

???? ورزش سبک

???? سرگرمی برای خود با هر روشی که از بند استرس رها می‌شوید.

???? برای سلامت روده اقدام کنید

از دیگر روش هایی که برای پیشگیری از معده درد عصبی استفاده می‌شود؛ اقدام کردن برای سلامت روده است. با خوردن غذاهای حاوی فیبر و پروبیوتیک می‌توانید روده خود را تقویت کنید. پروبیوتیک ها با تاثیر بر عصب واگ به کاهش استرس و التهاب روده کمک می‌کند.

???? از دارو درمانی کمک بگیرید

برای درمان معده درد عصبی حتما باید از روانشناس راهنمایی بگیرید. داروی معده‌درد عصبی در داروخانه ها مانند قرص و شربت خوراکی موجود است. برای استفاده از این داروها حتما باید از پزشک راهنمایی بگیرید. و تجویز دارو حتما باید با دستور پزشک باشد.

کلام آخر

معده درد عصبی یکی از اتفاقاتی است که بیشتر افراد را به خود درگیر کرده است. این بیماری به واسطه اختلالات روانی مانند خشم و عصبانیت به اختلال جسمی تبدیل می‌شود. در این صورت حتما باید از روانشناس برای کنترل استرس و اضطراب کمک بگیرید. و از پزشک جهت دارو درمانی راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معده درد عصبی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

منبع: معده درد عصبی | 4 علت معده درد عصبی



:: برچسب‌ها: معده درد عصبی | 4 علت معده درد عصبی ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دروغگویی نوجوان به دلایل مختلفی بروز می‌کند. نوجوانان در سنین حساسی قرار دارند و احتمالا رفتارهایی از خود نشان می‌دهند که با هیچ منطقی توجیه پذیر نیست. فراموش نکنید که این رفتار طبیعی بوده و در همه  نوجوانان رخ می‌دهد. پس نیازی به نگرانی و یا پنهان کردن این موضوع نیست. معمولا والدین واکنش درستی نسبت به این موضوع نشان نداده و اوضاع را بدتر می‌کنند. اما حتی در صورت مطلع شدن از دروغگویی در او، باید عوامل مختلفی را در نظر گرفته و از راهکارهای موثرتری بهره گیرید. همچنین این رفتار موقتی بوده و با پایان این دوره معمولا این رفتار این ادامه نخواهد یافت. همچنین خود نوجوان نیز به رفتارهای اشتباه خود پی می‌برد. والدین باید در این مورد صبورانه برخورد کرده و از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغگویی نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو

دروغگویی نوجوان

با شروع سن بلوغ و نوجوانی، تغییرات زیادی در روحیات و حتی وضعیت جسمانی افراد ایجاد می‌شود. تصور می‌شود به دلیل اینکه نوجوانان در حال ورود به دنیای بزرگسالی هستند؛ از مهارت های لازم و کافی در روابط شان برخوردار نبوده و رفتارهای اشتباهی را از خود نشان می‌دهند. اما این موضوع با گذر از این دوران حل خواهد شد و نوجوانان نحوه برخورد درست با مشکلات را می‌آموزند. در این شرایط خانواده ها نیز نقش مهمی داشته و می‌توانند تا حد زیادی در شکل گیری و یا حتی برطرف شدن دروغگویی نوجوان، موثر باشند.

دلایل دروغگویی نوجوان

نوجوانان برای دروغ های خود، دلایل متعددی می‌آورند. با اینکه دروغگویی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست؛ اما به هر حال آنها این روش را برای برخورد با موقعیت های مختلف انتخاب می‌کنند. در برخی موارد این کار برای آنها تبدیل به عادت شده و حتی در مورد مسائل بی اهمیت نیز دروغ می‌گویند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

????ترس از والدین

یکی از اصلی ترین دلایل دروغگویی نوجوان، ترس از والدین است. والدین سخت گیر به دلیل وضع قوانین غیرمنطقی در خانه، فرزندان خود را مجبور به دروغگویی می‌کنند. با اینکه آنها به دلیل احساس نگرانی و محافظت از فرزندان خود دست به این کار می‌زنند؛ اما باید انتظار چنین پیامدهایی را نیز داشته باشند. همچنین برخی از والدین در برقراری ارتباط با فرزندشان، به شکل موثری عمل نکرده و نوجوانان نمی‌توانند به راحتی با والدین خود در مورد موضوعات مختلف صحبت کنند. به همین دلیل برای در شرایط مختلف دروغگویی را انتخاب کرده و اهمیتی به عواقب آن نمی‌دهند.

????پنهان کردن ضعف ها و اشتباهات

طبیعی است که نوجوانان در این سنین مرتکب خطاهای زیادی شوند. آنها تجربه کافی نداشته و گاهی به دلیل روحیه هیجان خواهی، مرتکب اشتباهاتی می‌شوند. آنها به دلیل اینکه این دردسرها و مشکلات را از خانواده خود پنهان کنند؛ به دروغگویی پناه برده و واقعیت را با اطرافیان در میان نمی‌گذارند. اما موضوع قطعا روزی آشکار خواهد شد؛ و مشکل بزرگتر از قبل باز می‌گردد. در چنین شرایطی دروغگویی نوجوان، مشکلات زیادی را ایجاد کرده و نه تنها خود بلکه دیگران را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

????استقلال طلبی

گاهی نوجوانان برای اینکه استقلال خود را در زمینه های مختلف حفظ کنند؛ دروغ می‌گویند. برای مثال برای اینکه خانواده به آنها اجازه بیرون رفتن با دوستان را بدهد؛ در این مورد پنهان کاری کرده و موضوعاتی را برای خانواده تعریف می‌کند؛ که واقعیت ندارند. همچنین وقتی والدین مدام در مورد مسائل مختلف از فرزند خود سوال می‌پرسند و یا می‌خواهند مچ او را بگیرند؛ دروغگویی نوجوان نیز بروز خواهد کرد. برای اطلاع از دلایل دیرآمدن نوجوان به خانه کلیک کنید.

????حفظ حریم خصوصی

فراموش نکنید که نوجوانان به حریم خصوصی احتیاج داشته و والدین نباید آنها را کنترل کنند. آنها برای حفظ حریم شخصی خود دروغ هایی به خانواده خود می‌گویند که در بیشتر موارد نیز به دلیل رفتارهای خود والدین است. برای مثال گوشی موبایل جزو حریم هر فردی محسوب می‌شود که افراد اجازه استفاده بدون اجازه از آن را ندارند. وقتی والدین قصد چک کردن موبایل فرزند خود را در این سنین دارند؛ او نیز برای جلوگیری از اینکار دورغ هایی گفته و یا پنهانکاری می‌کند. این مورد نیز یکی دیگر از دلایل دروغگویی نوجوان است. برای جلوگیری از بروز اعتیاد در نوجوان کلیک کنید.

انواع دروغگویی نوجوان

نوجوانان معمولا از سه نوع دروغ در رفتارهای خود استفاده می‌کنند. البته این تفاوتی در ماهیتی پنهانکاری نمی‌کند؛ اما به طور کلی والدین با شناختن این انواع، علت دروغگویی نوجوان خود را متوجه شده و راهکاری متناسب با آن انتخاب می‌کنند. رایج ترین انواع دروغ هایی که نوجوانان به والدین خود می‌گویند؛ شامل موارد زیر می‌شود. 

اجتنابی

دروغگویی برای حذف اطلاعات مهم

جلب توجه یا داستان سرایی

نشانه های دروغگویی نوجوان

همه افراد در حین دروغ گفتن، علائمی از خود بروز می‌دهند؛ که می‌توان به ساختگی بودن حرف های آنان پی برد. آنها هر قدر هم حرفه ای اینکار را انجام دهند؛ بازهم بدن ها بیانگر برخی از مسائل هست. برخی از نشانه های دروغگویی نوجوان، شامل موارد زیر می‌شود. مدام به اطراف نگاه می‌کند

در حرف زدن مکث کرده و فکر می‌کند

دست های خود را با چیزی مشغول می‌کند

نمی‌تواند داستانی را به صورت طولانی تعریف کند و به پاسخ های یک کلمه ای بسنده می‌کند

از تعریف کردن ادامه ماجرا سر باز زده و آن را به زمان دیگری موکول می‌کند

برخورد با دروغگویی نوجوان

نحوه برخورد با دروغگویی نوجوان، یکی از اصلی ترین دغدغه های والدین محسوب می‌شود. طبیعی است که آنان در این مورد نگران بوده و به دنبال راهی برای کمک به فرزند خود هستند. آنها باید برای جلوگیری از بروز رفتارهای اشتباه بیشتر در فرزند خود اقداماتی کرده و تلاش کنند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر می‌شود.

????ارتباط موثر با نوجوان

والدین باید از سخت گیری های بی مورد به نوجوان خود، پرهیز کرده و آزادی و استقلال کافی را به او بدهند. همچنین به حریم شخصی او احترام گذاشته و او را کودک تصور نکنند. والدین باید موقعیت هایی را برای صحبت کردن با فرزند خود فراهم کرده و به حرف های او نیز گوش دهند. همچنین او را نصحیت نکرده و با لحنی آرام دوستانه با او صحبت کنند. نوجوانان نیاز به آرامش داشته و باید فضایی امن و آرام در خانه برای آنها فراهم کنید.

????تعیین قوانین مشخص و واضح

سعی کنید در زمینه دروغگویی و همچنین مسائل دیگر، قوانین مشخص و واضحی برای فرزند خود تعیین کنید. گاهی نوجوانان به خوبی در مورد عواقب کاری که در حال انجام آن هستند؛ مانند دروغگویی مطلع نیستند. و یا والدین هیچگاه در این زمینه به آنها هشدار نداده اند. اما از آنها انتظار صداقت دارند. به همین دلیل بهتر است به صورت دقیق و مستقیم در این مورد با او صحبت کرده و نظر او را نیز بشنوید.

????صداقت والدین

بهترین روش برای برخورد با دروغگویی نوجوان، صداقت خود خانواده است. وقتی خانواده الگوی خوبی برای فرزند خود باشند؛ او نیز رفتارهای خود را از والدین آموخته و از دروغگویی اجتناب می‌کند. برخی از والدین خود در زمینه های مختلف و به افراد دیگر دروغ می‌گویند؛ اما از نوجوان خود انتظار دارند تا اینکار را انجام ندهد. والدین باید خود نیز در نحوه رفتارکردن دقت کرده و سپس از فرزندان خود متوقع باشند.

????علت دروغگویی را پیدا کنید

سعی کنید علت دروغگویی نوجوان را پیدا کنید. برای اینکار می‌توانید با نوجوان به صورت مستقیم صحبت کرده و یا از یک روانشناس کمک بگیرید. اینکار باعث می‌شود تا برخورد موثرتری با نوجوان خود داشته باشید. همچنین عامل زمینه ساز دروغگویی را برطرف کرده و از بروز رفتارهای اشتباه دیگر نیز جلوگیری کنید.

????عدم بروز واکنش های افراطی

برخی از والدین در مواجهه با دروغگویی نوجوان از خود واکنش های افراطی و پرخاشگرانه ای نشان می‌دهند که همین موضوع سبب بروز مشکلات بیشتری می‌شود. حتی در صورت مطلع شدن از دروغگویی بهتر است خونسردی خود را حفظ کرده و در ابتدا با روش هایی مثل شوخی این مورد را به او گوشزد کنید. همین رفتارهای تند باعث می‌شود که او مسائل بیشتری را از شما پنهان کند و یا نخواهد که با شما حرف بزند.

????کمک گرفتن از مشاور

یکی از موثرترین روش ها برای مواجهه با دروغگویی نوجوان، کمک گرفتن از مشاور است. گاهی رابطه نوجوان با خانواده به قدری سرد است که نوجوان ترجیح می‌دهد با فرد دیگری مشکلات خود را مطرح کند. روانشناس علت این مشکل را به صورت دقیق پیدا کرده و به نوجوان و خانواده او کمک می‌کند. همچنین روانشناس با ارائه تمریناتی به نوجوان باعث می‌شود تا او مهارت های مختلف را آموخته و دروغگویی خود را ترک نماید.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در متن بالا گفته شد؛ دروغگویی نوجوان تا حد زیادی طبیعی بوده و حاصل سخت گیری بیش از حد والدین است. البته در این زمینه هم نوجوان و هم خانواده او باید به کمک یکدیگر این مشکل را حل نمایند و از بروز پیامدهای آن جلوگیری کنند. عوامل زیادی براین موضوع موثر هستند. همچنین واکنش اطرافیان نیز بسیار در این مورد حائز اهمیت است. بهتر است والدین آگاهی خود را در این زمینه بالا برده و به کمک مشاور این مشکل را در فرزند خود حل کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغگویی نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو



:: برچسب‌ها: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دروغگویی نوجوان به دلایل مختلفی بروز می‌کند. نوجوانان در سنین حساسی قرار دارند و احتمالا رفتارهایی از خود نشان می‌دهند که با هیچ منطقی توجیه پذیر نیست. فراموش نکنید که این رفتار طبیعی بوده و در همه  نوجوانان رخ می‌دهد. پس نیازی به نگرانی و یا پنهان کردن این موضوع نیست. معمولا والدین واکنش درستی نسبت به این موضوع نشان نداده و اوضاع را بدتر می‌کنند. اما حتی در صورت مطلع شدن از دروغگویی در او، باید عوامل مختلفی را در نظر گرفته و از راهکارهای موثرتری بهره گیرید. همچنین این رفتار موقتی بوده و با پایان این دوره معمولا این رفتار این ادامه نخواهد یافت. همچنین خود نوجوان نیز به رفتارهای اشتباه خود پی می‌برد. والدین باید در این مورد صبورانه برخورد کرده و از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغگویی نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو

دروغگویی نوجوان

با شروع سن بلوغ و نوجوانی، تغییرات زیادی در روحیات و حتی وضعیت جسمانی افراد ایجاد می‌شود. تصور می‌شود به دلیل اینکه نوجوانان در حال ورود به دنیای بزرگسالی هستند؛ از مهارت های لازم و کافی در روابط شان برخوردار نبوده و رفتارهای اشتباهی را از خود نشان می‌دهند. اما این موضوع با گذر از این دوران حل خواهد شد و نوجوانان نحوه برخورد درست با مشکلات را می‌آموزند. در این شرایط خانواده ها نیز نقش مهمی داشته و می‌توانند تا حد زیادی در شکل گیری و یا حتی برطرف شدن دروغگویی نوجوان، موثر باشند.

دلایل دروغگویی نوجوان

نوجوانان برای دروغ های خود، دلایل متعددی می‌آورند. با اینکه دروغگویی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست؛ اما به هر حال آنها این روش را برای برخورد با موقعیت های مختلف انتخاب می‌کنند. در برخی موارد این کار برای آنها تبدیل به عادت شده و حتی در مورد مسائل بی اهمیت نیز دروغ می‌گویند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

????ترس از والدین

یکی از اصلی ترین دلایل دروغگویی نوجوان، ترس از والدین است. والدین سخت گیر به دلیل وضع قوانین غیرمنطقی در خانه، فرزندان خود را مجبور به دروغگویی می‌کنند. با اینکه آنها به دلیل احساس نگرانی و محافظت از فرزندان خود دست به این کار می‌زنند؛ اما باید انتظار چنین پیامدهایی را نیز داشته باشند. همچنین برخی از والدین در برقراری ارتباط با فرزندشان، به شکل موثری عمل نکرده و نوجوانان نمی‌توانند به راحتی با والدین خود در مورد موضوعات مختلف صحبت کنند. به همین دلیل برای در شرایط مختلف دروغگویی را انتخاب کرده و اهمیتی به عواقب آن نمی‌دهند.

????پنهان کردن ضعف ها و اشتباهات

طبیعی است که نوجوانان در این سنین مرتکب خطاهای زیادی شوند. آنها تجربه کافی نداشته و گاهی به دلیل روحیه هیجان خواهی، مرتکب اشتباهاتی می‌شوند. آنها به دلیل اینکه این دردسرها و مشکلات را از خانواده خود پنهان کنند؛ به دروغگویی پناه برده و واقعیت را با اطرافیان در میان نمی‌گذارند. اما موضوع قطعا روزی آشکار خواهد شد؛ و مشکل بزرگتر از قبل باز می‌گردد. در چنین شرایطی دروغگویی نوجوان، مشکلات زیادی را ایجاد کرده و نه تنها خود بلکه دیگران را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

????استقلال طلبی

گاهی نوجوانان برای اینکه استقلال خود را در زمینه های مختلف حفظ کنند؛ دروغ می‌گویند. برای مثال برای اینکه خانواده به آنها اجازه بیرون رفتن با دوستان را بدهد؛ در این مورد پنهان کاری کرده و موضوعاتی را برای خانواده تعریف می‌کند؛ که واقعیت ندارند. همچنین وقتی والدین مدام در مورد مسائل مختلف از فرزند خود سوال می‌پرسند و یا می‌خواهند مچ او را بگیرند؛ دروغگویی نوجوان نیز بروز خواهد کرد. برای اطلاع از دلایل دیرآمدن نوجوان به خانه کلیک کنید.

????حفظ حریم خصوصی

فراموش نکنید که نوجوانان به حریم خصوصی احتیاج داشته و والدین نباید آنها را کنترل کنند. آنها برای حفظ حریم شخصی خود دروغ هایی به خانواده خود می‌گویند که در بیشتر موارد نیز به دلیل رفتارهای خود والدین است. برای مثال گوشی موبایل جزو حریم هر فردی محسوب می‌شود که افراد اجازه استفاده بدون اجازه از آن را ندارند. وقتی والدین قصد چک کردن موبایل فرزند خود را در این سنین دارند؛ او نیز برای جلوگیری از اینکار دورغ هایی گفته و یا پنهانکاری می‌کند. این مورد نیز یکی دیگر از دلایل دروغگویی نوجوان است. برای جلوگیری از بروز اعتیاد در نوجوان کلیک کنید.

انواع دروغگویی نوجوان

نوجوانان معمولا از سه نوع دروغ در رفتارهای خود استفاده می‌کنند. البته این تفاوتی در ماهیتی پنهانکاری نمی‌کند؛ اما به طور کلی والدین با شناختن این انواع، علت دروغگویی نوجوان خود را متوجه شده و راهکاری متناسب با آن انتخاب می‌کنند. رایج ترین انواع دروغ هایی که نوجوانان به والدین خود می‌گویند؛ شامل موارد زیر می‌شود. 

اجتنابی

دروغگویی برای حذف اطلاعات مهم

جلب توجه یا داستان سرایی

نشانه های دروغگویی نوجوان

همه افراد در حین دروغ گفتن، علائمی از خود بروز می‌دهند؛ که می‌توان به ساختگی بودن حرف های آنان پی برد. آنها هر قدر هم حرفه ای اینکار را انجام دهند؛ بازهم بدن ها بیانگر برخی از مسائل هست. برخی از نشانه های دروغگویی نوجوان، شامل موارد زیر می‌شود. مدام به اطراف نگاه می‌کند

در حرف زدن مکث کرده و فکر می‌کند

دست های خود را با چیزی مشغول می‌کند

نمی‌تواند داستانی را به صورت طولانی تعریف کند و به پاسخ های یک کلمه ای بسنده می‌کند

از تعریف کردن ادامه ماجرا سر باز زده و آن را به زمان دیگری موکول می‌کند

برخورد با دروغگویی نوجوان

نحوه برخورد با دروغگویی نوجوان، یکی از اصلی ترین دغدغه های والدین محسوب می‌شود. طبیعی است که آنان در این مورد نگران بوده و به دنبال راهی برای کمک به فرزند خود هستند. آنها باید برای جلوگیری از بروز رفتارهای اشتباه بیشتر در فرزند خود اقداماتی کرده و تلاش کنند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر می‌شود.

????ارتباط موثر با نوجوان

والدین باید از سخت گیری های بی مورد به نوجوان خود، پرهیز کرده و آزادی و استقلال کافی را به او بدهند. همچنین به حریم شخصی او احترام گذاشته و او را کودک تصور نکنند. والدین باید موقعیت هایی را برای صحبت کردن با فرزند خود فراهم کرده و به حرف های او نیز گوش دهند. همچنین او را نصحیت نکرده و با لحنی آرام دوستانه با او صحبت کنند. نوجوانان نیاز به آرامش داشته و باید فضایی امن و آرام در خانه برای آنها فراهم کنید.

????تعیین قوانین مشخص و واضح

سعی کنید در زمینه دروغگویی و همچنین مسائل دیگر، قوانین مشخص و واضحی برای فرزند خود تعیین کنید. گاهی نوجوانان به خوبی در مورد عواقب کاری که در حال انجام آن هستند؛ مانند دروغگویی مطلع نیستند. و یا والدین هیچگاه در این زمینه به آنها هشدار نداده اند. اما از آنها انتظار صداقت دارند. به همین دلیل بهتر است به صورت دقیق و مستقیم در این مورد با او صحبت کرده و نظر او را نیز بشنوید.

????صداقت والدین

بهترین روش برای برخورد با دروغگویی نوجوان، صداقت خود خانواده است. وقتی خانواده الگوی خوبی برای فرزند خود باشند؛ او نیز رفتارهای خود را از والدین آموخته و از دروغگویی اجتناب می‌کند. برخی از والدین خود در زمینه های مختلف و به افراد دیگر دروغ می‌گویند؛ اما از نوجوان خود انتظار دارند تا اینکار را انجام ندهد. والدین باید خود نیز در نحوه رفتارکردن دقت کرده و سپس از فرزندان خود متوقع باشند.

????علت دروغگویی را پیدا کنید

سعی کنید علت دروغگویی نوجوان را پیدا کنید. برای اینکار می‌توانید با نوجوان به صورت مستقیم صحبت کرده و یا از یک روانشناس کمک بگیرید. اینکار باعث می‌شود تا برخورد موثرتری با نوجوان خود داشته باشید. همچنین عامل زمینه ساز دروغگویی را برطرف کرده و از بروز رفتارهای اشتباه دیگر نیز جلوگیری کنید.

????عدم بروز واکنش های افراطی

برخی از والدین در مواجهه با دروغگویی نوجوان از خود واکنش های افراطی و پرخاشگرانه ای نشان می‌دهند که همین موضوع سبب بروز مشکلات بیشتری می‌شود. حتی در صورت مطلع شدن از دروغگویی بهتر است خونسردی خود را حفظ کرده و در ابتدا با روش هایی مثل شوخی این مورد را به او گوشزد کنید. همین رفتارهای تند باعث می‌شود که او مسائل بیشتری را از شما پنهان کند و یا نخواهد که با شما حرف بزند.

????کمک گرفتن از مشاور

یکی از موثرترین روش ها برای مواجهه با دروغگویی نوجوان، کمک گرفتن از مشاور است. گاهی رابطه نوجوان با خانواده به قدری سرد است که نوجوان ترجیح می‌دهد با فرد دیگری مشکلات خود را مطرح کند. روانشناس علت این مشکل را به صورت دقیق پیدا کرده و به نوجوان و خانواده او کمک می‌کند. همچنین روانشناس با ارائه تمریناتی به نوجوان باعث می‌شود تا او مهارت های مختلف را آموخته و دروغگویی خود را ترک نماید.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در متن بالا گفته شد؛ دروغگویی نوجوان تا حد زیادی طبیعی بوده و حاصل سخت گیری بیش از حد والدین است. البته در این زمینه هم نوجوان و هم خانواده او باید به کمک یکدیگر این مشکل را حل نمایند و از بروز پیامدهای آن جلوگیری کنند. عوامل زیادی براین موضوع موثر هستند. همچنین واکنش اطرافیان نیز بسیار در این مورد حائز اهمیت است. بهتر است والدین آگاهی خود را در این زمینه بالا برده و به کمک مشاور این مشکل را در فرزند خود حل کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغگویی نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو



:: برچسب‌ها: دروغگویی نوجوان | روش برخورد با نوجوان دروغگو ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بوی بد واژن یکی از مشکلات زنان در دوره های مختلف است. این موضوع به دلایل مختلفی پیش می‌آید و گاهی می‌تواند نشانه ای برای بیماری های دیگر باشد. در اکثر موارد این موضوع طبیعی بوده و مشکل خاصی برای زنان ایجاد نمی‌کند. اما می‌تواند باعث کاهش اعتماد به نفس آنها در رابطه جنسی گردد. ناحیه تناسلی ما به طور کلی دارای برخی از باکتری هایی است که برای بدن ضروری هستند. اما گاهی این باکتری ها بوهای مختلفی در این ناحیه ایجاد کنند که در دوران قاعدگی، بارداری و یا بعد از رابطه جنسی متفاوت هستند. زنان باید نسبت به این موضوع حساس بوده و حتی برای از بین بردن این بو، به موقع اقدام کنند. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد واژن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بوی بد واژن را چطور از بین ببریم؟

بوی بد واژن

بوی بد واژن به صورت موقت، پدیده ای شایع است و به صورت خود به خود برطرف می‌شود. اما اگر این بو با نشانه های دیگری همراه شود و یا برای مدت زمان طولانی ادامه یابد؛ افراد باید علت آن را شناسایی کنند. واژن یکی از تمیز ترین نواحی بدن است؛ چرا که این اندام خود را به وسیله ترشحات خود، همیشه پاکیزه نگه می‌دارد. پس در صورت بروز بو و یا ترشحات غیرعادی، احتمالا مشکل جدی تری وجود دارد.

این موضوع علاوه بر تاثیر بر سلامت جسمی زنان، بر کیفیت رابطه جنسی نیز موثر خواهد بود. در این مقاله به بررسی دلایل و همچنین راه های درمانی این مسئله خواهیم پرداخت. 

علت بوی بد واژن

بوی بد واژن، به دلایل مختلفی بروز می‌کند. همانطور که گفته شد؛ این بو برای مدت زمان کوتاه، طبیعی بوده؛ و برطرف می‌شود. شناسایی علت دقیق آن برای انتخاب راه درمانی مناسب، حائز اهمیت است. همچنین این تشخیص باید توسط متخصص صورت گیرد و درمان آغاز شود. برخی از دلایل ایجاد این موضوع، شامل موارد زیر می‌شود. برای اطلاع از دلایل خارش واژن کلیک کنید.

????تعریق

در ناحیه تناسلی نیز غدد عرق وجود دارند و باعث تعریق می‌شوند. در صورتی که فرد برای طولانی مدت در مکانهای گرم قرار داشته باشد و از لباس های تنگ استفاده کند؛ قطعا عوارض آن را تجربه خواهد کرد. در این شرایط بوی بد واژن ناشی از تعریق است و با شستشو و استفاده از لباس های مناسب، برطرف خواهد شد. گرما و رطوبت شرایط رشد باکتری ها را فراهم کرده و حتی سرعت آن را افزایش می‌دهد. به همین دلیل با تعریق زیاد، افراد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های مختلف هستند.

????بوی بد واژن به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی

رعایت بهداشت فردی برای سلامت ناحیه تناسلی زنان، بسیار اهمیت دارد. برخی از زنان که پد بهداشتی خود را به موقع تعویض نمی‌کنند و یا موهای زائد این ناحیه را از بین نمی‌برند؛ دچار بوی بد واژن خواهند شد. همچنین شستشوی صحیح، استفاده از مواد بهداشتی استاندارد، تعویض به موقع باس زیر و… همگی جزو مواردی هستند که زنان باید آنها را رعایت کنند. با رعایت بهداشت و دوری از انجام رفتارهای پرخطر، زنان می‌توانند از بروز این مشکل جلوگیری کنند.

????عفونت واژن

یکی از شایع ترین نشانه های عفونت، بوی بد واژن است. در واقع بسیاری از زنان از طریق بوی واژن به عفونت خود پی می‌برند. عفونت به دلایل مختلفی ایجاد شده و علائم زیادی غیر از بو دارد. در این شرایط زنان علاوه بر بو متوجه ترشحات غیرعادی، سوزش، قرمزی و تورم و خارش نیز می‌شوند. برای درمان عفونت های واژن نیز افراد باید از متخصص کمک گرفته و از اقدام های خودسرانه جلوگیری کنند. 

انواع بوی بد واژن

بوی بد واژن بسته به دلیلی که ایجاد شده است؛ انواع مختلفی دارد. به همین دلیل شناسایی علت دقیق بو، اهمیت دارد. همچنین افراد باید به شدت و همچنین مدت زمان ماندگاری علائم نیز توجه داشته باشند. در این قسمت به توضیح انواع مختلف بو خواهیم پرداخت. برای آشنایی با درمان های مختلف عفونت واژن کلیک کنید.

????بوی مخمر

رشد بیش از اندازه مخمر در واژن سبب ایجاد بویی مثل آب جو و یا نان تخمیر شده می‌شود. مخمر در اثر نوعی از باکتری ایجاد می‌شود و از طرق مختلفی به واژن زنان منتقل می‌گردد. در این شرایط، ترشحات واژن پنیری شده و علائم با گذشت زمان شدیدتر می‌شوند. این ترشحات خود باعث ایجاد بوی بد واژن می‌شوند.

????بوی ماهی

بوی ماهی در اثر واژینوز باکتریایی ایجاد می‌شود که از شایع ترین عفونت ها در زنان است. افراد با ابتلا به این نوع باکتری، خارش و سوزش در این ناحیه را تجربه می‌کنند. البته این علائم در عفونت قارچی نیز مشاهده می‌شود. اما فقط در برخی موارد بوی بد واژن مانند بوی ماهی می‌شود. برقراری رابطه جنسی با وجود عفونت، بسیار دردناک و گاها غیرممکن خواهد شد. همچنین عوارض دیگری نیز برای افراد ایجاد می‌کند.

????بوی وایتکس

یکی دیگر از انواع بوی بد واژن، بوی وایتکس در این ناحیه است. این موضوع به دلیل وجود ادرار در واژن و یا خشک و کم آب شدن بدن ایجاد می‌شود. نوشیدن آب در سلامت جنسی افراد بسیار موثر خواهد بود. علاوه بر این افراد باید در مورد رفتارهای جنسی خود و همچنین رعایت بهداشت نیز نکاتی را رعایت کنند. گرچه با وجود توجه زیاد نیز بازهم احتمال بیماری های مختلف وجود دارد. اما باید تا حتی امکان از آنها پیشگیری کرد.

????بوی فلز

در طول دوران قاعدگی تغییراتی در اسیدی و بازی ناحیه تناسلی ایجاد شده که احتمالا بویی مانند فلز ایجاد می‌کند. بوی بد واژن در این شرایط مانند مس و قلع است. همچنین در بیشتر موارد با اتمام دوران قاعدگی، این بو نیز برطرف خواهد شد. افراد باید در دوران قاعدگی پدبهداشتی خود را به موقع تعویض کرده و در شست و شوی ناحیه تناسلی نیز نکاتی را رعایت کنند.

درمان بوی بد واژن

معضل اساسی زنان، برای برطرف کردن و درمان بوی بد واژن است. باید توجه داشته باشید که انجام روش های مختلف و غیراستاندارد، فقط اوضاع را بدتر خواهد کرد. به همین دلیل باید برای این مشکل، به پزشک مراجعه کرده و از او کمک بگیرید.

✅استفاده از لباس زیرهای مناسب

احتمالا در مدت زمان زیادی در روز، مجبور به پوشیدن لباس زیر هستیم. به همین دلیل در انتخاب نوع و حتی سایز آن بسیار دقت داشته باشیم. چرا که پوشیدن لباس زیر های تنگ از جنس الیاف پلاستیکی ومصنوعی، باعث تعریق بیشتر و جمع شدن باکتری ها می‌شوند.

این موضوع باعث بروز بوی بد واژن می‌گردد و مشکلات زیادی را برای زنان ایجاد می‌کند. به همین دلیل بهتر است از لباس زیرهایی با جنس نخی و الیاف طبیعی استفاده کرده و به صورت مرتب آن را عوض کنید. همچنین بعد از شستشو آنها را در معرض نورخورشید قرار داده به طور کامل تمیز شوند.

✅رعایت بهداشت فردی برای از بین بردن بوی بد واژن

شستشوی مداوم واژن، نه تنها ضروری نبوده؛ بلکه عوارض زیادی نیز دارد. مواد شیمیایی قوی، فلور طبیعی واژن را از بین برده و باعث بروز بوی بد واژن می‌شوند. استفاده از کاندوم، حتی نحوه شستشوی درست این ناحیه نیز در این مورد موثر هستند. در هنگام شستشو، دست خود را از جلو به عقب ببرید چرا که با انجام اینکار به صورت برعکس، باکتری های مقعد وارد واژن شده و سبب ایجاد عفونت می‌گردد.

✅اصلاح رژیم غذایی

یکی از دلایل بوی بد واژن می‌تواند رژیم غذایی نامناسب باشد. استفاده از یک رژیم غذایی متعادل از میوه ها، سبزیجات و غلات کامل و همچنین پروتئین های بدون چربی، سبب حفظ تعادل میزان اسیدی و بازی واژن می‌‌گردد و از بروز بوی بد واژن جلوگیری می‌کند.

برای مثال حتی مصرف سیر و پیاز نیز می‌تواند سبب بدبویی این ناحیه گردد. از طرف دیگر می‌توان با مصرف پروبیوتیک ها باکتری های مفید دستگاه گوارش و ناحیه تناسلی را حفظ کرده و از بروز عفونت های قارچی جلوگیری کرد. پروبیوتیک ها هم به طور طبیعی در برخی از مواد غذایی وجود دارندو هم می‌توان آنها را به صورت مکمل استفاده کرد.

سخن پایانی

به طور کلی بوی واژن در طول یک چرخه قاعدگی دچار تغییرات اندکی می‌شود. و در بیشتر موارد نیز مشکل ساز نیست. اما اگر برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا کرده و با علائم دیگری همراه باشد؛ باید برای درمان آن اقدام کرد. بوی بد واژن انواع مختلفی داشته که هرکدام از آنها به دلیل متفاوتی ایجاد می‌شوند؛ و درمان آنها نیز متفاوت خواهد بود. بهتر است در این زمینه با یک متخصص زنان مشورت کرده و برای بالابردن کیفیت رابطه جنسی خود نیز از روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد واژن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بوی بد واژن را چطور از بین ببریم؟



:: برچسب‌ها: بوی بد واژن را چطور از بین ببریم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استرس محیط کار یکی از چالش های زندگی امروزی است. شرایط استرس زا در زندگی همه افراد وجود دارد. همچنین افراد به دلایل مختلفی دچار اضطراب می‌شوند. نکته حائز اهمیت، کنترل آن و جلوگیری از بروز تاثیراتش بر جنبه های دیگر زندگی است. محیط کار، محلی است که زمان زیادی را در آن سپری می‌کنیم به همین دلیل باید شرایط آرام تری را برای خود محیا کنیم. تجربه استرس و اضطراب برای طولانی مدت در محل کار افراد را مستعد مشکلات زیادی می‌کند. تجربه استرس در محیط کار تا حدی طبیعی است و حتی گاهی عامل برانگیزاننده برای تلاش بیشتر است. بهتر است افراد خود را با شرایط محیط کاری هماهنگ کرده و برای بالابردن کیفیت سلامت روان خود اقداماتی را انجام دهند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس محیط کار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: استرس محیط کار

استرس محیط کار

میزان استرس محیط کار برای همه افراد و همه موقعیت های کاری یکسان نیست. افراد ظرفیت های مختلفی در برابر فشار کاری دارند. گرچه کارمندان در ابتدا شرایط را پذیرفته و مشغول به کار می‌شوند. اما از تاثیرات بلند مدتی که این اضطراب می‌تواند بر زندگی آنها داشته باشد؛ اطلاعی ندارند. این استرس نه تنها بر سلامت روانی و جسمانی افراد تاثیر می‌گذارد؛ بلکه بر روند کاری نیز موثر است. با وجود استرس راندمان افراد پایین آمده و آسیب پذیر می ‌شوند. 

دلایل استرس محیط کار

معمولا همه مشاغل ایراداتی دارند. هریک معایب و مزایایی داشته و افراد متناسب با شرایط خود آنها را انتخاب می‌کنند. این مشکلات برای افراد باعث بروز اضطراب شده و گاهی چند مورد از آنها به صورت همزمان اتفاق می‌افتند. برخی از دلایل استرس در محیط کار را در این قسمت ذکر خواهیم کرد.

????درآمد کم

یکی از اصلی ترین دلایلی که افراد به خاطر آن کار می‌کنند؛ درآمد است. ما برای ادامه زندگی خود نیاز به پول داریم که با کارکردن آن را تامین می‌کنیم. اما گاهی شرایط کاری ما حقوق دریافتی متناسب نیست و افراد تلاش زیادی برای دریافت مقدار پول کمی، می‌کنند. طبیعی است که این سبب استرس محیط کار شده و با گذشت زمان فرسودگی شغلی را ایجاد کند. البته افراد نباید با داشتن تجربه کاری کم، انتظار حقوق زیادی داشته باشند. اما به طور کلی کارفرمایان نیز باید در این مورد عادل باشند و مطابق با تلاشی که افراد می‌کنند؛ به آنها دستمزد دهند. حقوق کافی نقش مهمی در ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و همچنین کار مفید، ایفا می‌کند. 

????فشار کاری بالا

برخی از مشاغل به طور طبیعی استرس محیط کار بالاتری دارند. برای مثال فردی که جراح است؛ با اینکه حقوق بالایی به طور ماهیانه دریافت می‌کند؛ اما شغل او مربوط به جان انسان ها می‌شود و همچنین مجبور است ساعات زیادی را در یک ماه کار کند. فشار کاری بالا باعث می‌شود تا افراد از حقوق دریافتی خود هر قدر هم که بالا باشد؛ هیچ لذتی نبرند. این مورد نه تنها باعث بروز اضطراب زیادی می‌شود؛ بلکه سلامت جسمانی افراد را نیز بعد از مدتی تحت تاثیر قرار داده و آنها را بیمار می‌کند.

????عدم شایسته سالاری

شایسته سالاری در محیط کار ، به معنای اهمیت دادن بیشتر به فردی است که از دانش، تجربه و انگیزه بالاتری برخوردار است. امروزه در بیشتر فضاهای حرفه ای شاهد بروز تبعیض میان کارمندان هستیم؛ که همین مورد برای عده ای که تلاش هایشان نادیده گرفته می‌شود؛ استرس محیط کار را پدید می‌آورد. شایسته سالاری، یکی از اصول مهم حرفه ای است و سبب ایجاد انگیزه و رقابت سالم میان کارمندان می‌گردد.

????محیط ناسالم

محیط کار در روحیه افراد بسیار موثر است. توجه به عواملی که شاید بی اهمیت به نظر برسند؛ می‌تواند استرس محیط کار را تا حد زیادی کاهش دهد. برای مثال نور مناسب، صندلی های راحت، ابزار و وسایل استاندارد و ایمن، طراحی داخلی مناسب فضای کار و… همگی برای بهینه سازی محیط کار ضروری هستند. وقتی نور محل کار کافی نباشد؛ افراد زودتر خسته شده و احتمالا بازدهی آنها پایین می‌آید. این نمونه ای کوچک از ایجاد یک فضای مناسب برای کارکردن بدون تنش است. رشته ای تحصصی از روانشناسی به این موضوع اختصاص داده شده است که باعث بالارفتن راندمان کاری در هر محیطی می‌گردد.

روش مقابله با استرس محیط کار

بعد از شناسایی علت دقیق استرس محیط کار بهتر است هم خود افراد و هم کارفرمایان در این زمینه اقداماتی را انجام دهند. گاهی افراد هیچ تلاشی نکرده و تنها محل کار خود را ترک می‌کنند. اما این راه حل نهایی نیست؛ چرا که چنین فردی در هر محیطی دچار مشکل خواهد شد. برخی از راهکارهایی که افراد می‌توانند در این زمینه از آنها بهره گیرند؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

✅پیدا کردن عامل استرس

در قدم اول افراد باید دلیل استرس محیط کار را در خود پیدا کنند. برای مثال این سوال را از خود بپرسند که چه چیزی در این محیط آنها را اذیت می‌کند. سپس برای یافتن پاسخ این سوال متغیرهای مختلفی را تغییر داده و نتیجه را بررسی کنند. البته قطعا افراد به همه عوامل در محیط کار دسترسی ندارند و برای مثال نمی‌توانند حقوق خود را تغییر دهد. اما اگر درآمد نقش مهمی در انتخاب شغل برای آنها ایفا می‌کند؛ پس باید به دنبال مشاغلی با درآمد بیشتر باشند.

✅رعایت تعادل میان زندگی شخصی و کار

یکی از مهم ترین راهکارها برای جلوگیری از استرس محیط کار، رعایت تعادل میان زندگی شخصی و کار است. بسیاری از افراد مسائل کاری را وارد زندگی شخصی خود کرده به همین دلیل مشکلات بیشتری را تجربه می‌کنند. برای مثال ساعاتی را که باید به استراحت اختصاص دهند؛ به کار می‌پردازند و برای خود هیچ تفریح و استراحتی قائل نیستند. تفکیک کردن مسائل از یکدیگر مهارت بسیار مهمی است که افراد باید در مورد زندگی کاری خود از آن استفاده کنند.

✅ارتباط موثر با همکاران

داشتن ارتباط موثر با دیگر همکاران و حتی گاهی کمک گرفتن از آنها قدم مهمی در جهت کاهش استرس محیط کار است. افراد می‌توانند مسائل خود را با دیگران در میان گذاشته و نظر آنها را نیز در این زمینه بدانند. حتی گاهی با اینکار متوجه خواهید شد که تنها نیستید و دیگران نیز چنین مشکلی را دارند. از طرفی گاهی ارتباط برقرار نکردن با دیگر همکاران خود باعث بروز مشکلاتی می‌شود. به همین دلیل بهتر است با دیگران در محیط کار ارتباط برقرار کرده و عضوی از یک گروه شوید.

✅صحبت کردن با مدیر

اگر با هیچ روشی قادر به کنترل اوضاع و یا کاهش استرس محیط کار نبودید بهتر است در این زمینه با مدیر خود صحبت کنید. شاید او بتواند راهکاری به شما ارائه دهد و در این زمینه به شما کمک کند. برخی از مدیران بسیار انعطاف پذیر بوده و همواره در حال فراهم کردن شرایط بهتر برای کارمندان خود هستند. می‌توانید صادقانه مشکل خود را با او بیان کرده و از تجربیات او نیز استفاده کنید.

✅کمک گرفتن از مشاور

بهتر است همواره در زمینه مشکلاتی که در محل کار خود تجربه می‌کنید؛ با یک روانشناس مشورت کرده و از او کمک بگیرید. مشکلات محل کار می‌توانند تا حد زیادی بر روابط و زندگی شخصی ما تاثیر بگذارند و باعث بهبود و یا حتی بدتر شدن اوضاع شوند. استرس محل کار یکی از شرایطی است که می‌تواند به اختلالات روانی مختلفی منجر شود. به همین دلیل می‌توان با کمک مشاور از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کرد و همچنین توانایی های افراد را در زمینه های مختلف، بالا برد.

سخن پایانی

فراموش نکیند که کارکردن تنها یکی از جنبه های زندگی محسوب می‌شود و افراد باید به دیگر بخش های زندگی خود نیز اهمیت دهند. استرس محیط کار می‌تواند افراد را از دیگر فعالیت ها بازداشته و پیامدهای زیادی را ایجاد کند. بهتر است افراد برای مواجهه با عوامل اضطراب آور محل کار خود آماده بوده و نسبت به آنها واکنش درستی نشان دهند. همچنین از دیگران مثل همکاران، مدیر و همچنین یک روانشناس نیز کمک بگیرند. تجربه استرس برای طولانی مدت، افراد را مستعد بیماری های مختلف روانی و جسمانی می‌کند؛ به همین دلیل باید هر چه سریعتر در این زمینه اقداماتی صورت گیرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس محیط کار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: استرس محیط کار ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

پشیمانی بعد از عقد، برای عده زیادی از افراد اتفاق می‌افتد. معمولا شنیده‌اید که برخی از افراد بعد از عقد اظهار پشیمانی می‌کنند. اما به دلیل حفظ آبرو و خانواده پشیمانی خود را بروز نمی‌دهند. دلایل متفاوتی برای پشیمانی بعد از عقد وجود دارد که در هر فردی به شیوه گوناگون است.

این افراد دخالت‌های پدر و مادر در انتخاب همسر، عدم تفاهم، فرهنگ متفاوت و… را دلیل بر پشیمونی‌های خود می‌دانند. و برای ازدواج دچار شک و تردید شده اند. اما در بسیاری از موارد نیز پشیمانی گذرا است و با رفع سوء تفاهم‌ها رابطه زوجین بهبود می‌یابد. اما در بیشتر موارد تصمیم به ادامه رابطه یا پایان دادن به آن برای افراد آشفتگی ذهنی و همراه دارد. در چنین شرایطی حتما باید از یک زوج درمانگر راهنمایی بگیرید. 

منبع: پشیمانی بعد از عقد | 6 راهکار مواجهه با پشیمانی بعد از عقد

پشیمانی بعد از عقد چیست؟

همه ما بارها شاهد پشیمانی عده‌ای از افراد بعد از عقد هستیم. این افراد دلایل متفاوتی را ارائه می‌دهند تا پشیمانی خود را ابراز کند. اما در بسیاری از موارد به دلیل حفظ آبرو و اجبار خانواده تن به جدایی نمی‌دهند؛ و این ازدواج را قبول می‌کنند. شاید بارها نیز شنیده باشید که در جاهای مختلف از جمله “اگر سر عقد نیز پشیمان شدید، بازگردید” استفاده می‌کنند.

تصمیم برای رابطه جدی کار آسانی نیست. و گاهی با تصمیمات عجولانه خود یا حفظ چیزهای مختلف صدمات روحی و روانی زیادی به خود و رابطه وارد می‌کنیم. اما برای تصمیم گیری حتما از یک روانشناس و مشاور متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. تا شک و تردید شما با راهنمایی‌های درست، راه صحیح خود را پیدا کند.

دلیل پشیمانی بعد از عقد چیست؟

پشیمانی بعد از عقد همانطور که گفته شد، به عوامل و دلایل متفاوتی باز می‌گردد. که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? ازدواج بدون عشق

یکی از دلایل پشیمانی بعد از عقد، ازدواج بدون عشق می‌باشد. معمولا در ازدواج‌های سنتی این مورد بیشتر مشاهده می‌شود؛ و با پشیمانی بعد از عقد همراه هستیم. اغلب زوجینی که به سفارش دیگران با یکدیگر ازدواج می‌کنند، حسرت ازدواج بدون عشق را می‌خورند. حتی آنها با تلاش‌های مداوم برای دوست داشتن یکدیگر با شکست روبرو می‌شوند.

???? اجبار در ازدواج | پشیمانی بعد از عقد

از دیگر دلایل پشیمانی بعد از عقد، می‌توان به اجبار در ازدواج اشاره کرد. افرادی که برخلاف میل خود و بدون اختیاری که در انتخاب همسر داشتند، با پشیمانی بعد از عقد دست و پنجه نرم می‌کند. و دائم به این فکر می‌کنند که ای کاش به زمان عقب برمی‌گشتند؛ و همه چیز را تغییر می‌دادند.

???? عدم رابطه صمیمانه

عدم رابطه صمیمانه یکی دیگر از دلایل پشیمانی بعد از عقد می‌باشد. زمانی که شما و همسرتان هیچ رابطه‌ای با یکدیگر نداشته باشید؛ و تنها در یک خانه زندگی می‌کنید. و در هیچ شرایطی به یکدیگر نزدیک نمی‌شوید، رابطه سردی خواهید داشت. و عدم رابطه در زندگی زناشویی یکی از بارزترین دلایل پشیمانی بعد از ازدواج است.

???? عاشق شخص دیگر بودن

یکی از دلایل پشیمانی بعد از عقد، این است که زوجین عاشق شخص دیگری بودند. و پس از جدایی نتوانستند آنها را فراموش کنند. معمولا افرادی که نتوانند به عشق خود برسند، از صمیم قلب بعد از ازدواج خود پشیمان می‌شوند.

???? خیانت همسر | پشیمانی بعد از عقد

از دیگر دلایل پشیمانی بعد از عقد، خیانت همسر می‌باشد. یادآوری و تکرار مداومی که همسرتان به شما خیانت کرده است؛ شما را به مرور زمان از ازدواج با او پشیمان می‌کند. و به همین دلیل ذات خیانت شکست آسیب‌های مداوم به رابطه می‌باشد.

???? همسرتان بعد از عقد چیزی که نشان می‌داد نبود است

گاهی همسرتان با چیزی که قبل از عقد نشان می‌داده است نسبت به بعد از عقد متفاوت بوده است. که باعث پشیمانی بعد از عقد شما می‌شود. بارها در این شرایط به این فکر می‌کنید که اگر قبل از عقد چنین رفتاری را از خود نشان می‌داد، با او هرگز ازدواج نمی‌کردید.

علائم پشیمانی بعد از عقد

معمولا افرادی که به پشیمانی بعد از عقد دچار می‌شوند، از خود علائمی را نشان می‌دهند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کردیم.

???? معمولا این زوجین هیچ حرفی برای گفتن با یکدیگر ندارند.

???? فاصله بین آنها روز به روز بیشتر می‌شود.

????منفعلانه منتظر کمک هستید.

???? در رابطه با زندگی بدون همسرتان بسیار خیال پردازی می‌کنید.

???? دائم به این فکر می‌کنید که اگر فرد دیگری همسر شما بود شاید زندگی بهتری داشتید.

راهکارهای مواجهه با پشیمانی بعد از عقد

زمانی که با پشیمانی بعد از عقد مواجه می‌شوید؛ باید به دنبال راهکارهایی باشید. و حتما در این زمینه از روانشناس کمک بگیرید. در این بخش مقاله به شما راهکارهای مواجه با پشیمانی بعد از عقد را توضیح داده‌ ایم.

???? واقع بین باشید

یکی از راهکارهای مواجه با پشیمانی بعد از عقد، این است که واقع بین باشید. در این شرایط سعی کنید که انتظارات مالی و عاطفی خود را با توجه به شرایط و توانایی‌های همسرتان ذکر کنید. و واقع بینانه راجع به زندگی خود تصمیم بگیرید.

???? نقاط قوت را مرور کنید

یکی از روش‌ها و راهکارهای مواجهه و پشیمانی بعد از عقد، این است که نقاط قوت را مرور کنید. در این شرایط با خود بیندیشید که نقاط قوت طرف مقابل شما چگونه است؛ و سعی کنید در پذیرش آنها کوشا باشید. همچنین با تشویق و تقدیر نقاط قوت او را تقویت کنید.

???? حساسیت ها را کاهش دهید | پشیمانی بعد از عقد

کاهش حساسیت‌ها یکی از راهکارهای پشیمانی بعد از عقد می‌باشد. در این شرایط باید به اختلاف‌ها و حساسیت‌های بی‌مورد دامن نزنید. و با آموزش مهارت‌های ارتباطی در حل آنها کوشا باشید. 

???? کمالگرایی ممنوع

ممنوعیت در کمالگرایی یکی از روش‌های پشیمونی بعد از عقد می‌باشد. در این شرایط باید به این موضوع پی ببرید که هیچ فردی بدون نقص نیست. اگر همسر شما ایرادی دارد، نباید تصمیم به رهایی بگیرید. و به این فکر کنید که هرگز نمی‌توانید با کسی باشید که بی‌نقص باشد.

???? گذشته را فراموش کنید

یکی از راهکارهای پشیمانی بعد از عقد، این است که گذشته را به فراموشی بسپارید. اگر با توجه به مسائلی که در گذشته برای شما پیش آمده است، پشیمانی را احساس می‌کنید؛ بهتر است که تصمیم به فراموشی گذشته بگیرید. و برای زندگی مناسب و خوب به دنبال راهکار مناسب باشید.

???? از روانشناس راهنمایی بگیرید | پشیمانی بعد از عقد

یکی از روش‌ها و راهکارهای جلوگیری از پشیمانی بعد از عقد، این است که حتما از یک روانشناسان و متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. اگر مشکلات دوران عقد را حل نکنید؛ هرگز در زندگی مشترک موفق نخواهید بود. و احساس پشیمانی شما روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله گفته شد؛ پشیمانی بعد از عقد دلایل متفاوتی دارد. که برای هر فردی به شیوه گوناگونی بروز پیدا می‌کند. اما زمانی که ازدواج کرده‌اید، باید مشکلات خود را رفع کنید و سپس زیر یک سقف زندگی کنید. برای رفع مشکلات و ازدواج از یک درمانگر راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پشیمانی بعد از عقد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 تماس بگیرید.

منبع: پشیمانی بعد از عقد | 6 راهکار مواجهه با پشیمانی بعد از عقد



:: برچسب‌ها: پشیمانی بعد از عقد | 6 راهکار مواجهه با پشیمانی بعد از عقد ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دلتنگی برای همسر سابق همیشه روند طبیعی بعد از جدایی است. زمانی که زوجین از یکدیگر جدا می‌شود روندی به نام سوگ درمانی را سپری می‌کنند. آنها به دلیل اینکه سالهای زیادی در کنار یکدیگر گذرانده بودند؛ زمان های زیادی را با هم بوده اند و خاطرات بسیار زیادی با یکدیگر دارند، دائم در حال دلتنگی هستند. فشارهای جدایی و مرور خاطرات نیز باعث دلتنگی برای همسر سابق می‌شود.

اما حتما دوره سوگ درمانی را سپری کنید تا با این موضوع راحت تر کنار بیایید. جدایی از همسر سخت و دشوار است. اما برای کمک از خود باید این دوره را بگذرانید. در این راه حتما از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. اما برای بازگشت عجله نکنید. زمانی که از روانشناس کمک بگیرید؛ روند درمان با آسودگی بیشتری سپری می‌شود. و همین امر به شما کمک می‌کند که سلامت روان بیشتری را تجربه کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: دلتنگی برای همسر سابق | 9 راه کنار آمدن با دلتنگی برای همسر سابق

دلتنگی برای همسر سابق

جدایی هرگز برای هیچ فردی مساله راحتی نبوده است. افراد زیادی پس از سالها زندگی مشترک به این نتیجه رسیده اند که با یکدیگر تفاهم ندارند و باید جدا شوند. هر نوع جدایی چه طلاق و چه از دست دادن عزیزان پروسه سخت و طولانی پیش رو دارد. مرور خاطرات چند ساله، یادآوری علایق و … همگی باعث دلتنگی برای همسر سابق می‌شود. دلتنگی همیشه یکی از دردناک ترین مسائل در سپری کردن روند جدایی است. که همراه با عذاب، حال بد و ناراحتی است.

همیشه هنگام دلتنگی تمام روان شخص مقابل بهم می‌ریزد و تمامی فعالیت های روزانه او با مشکل روبرو می‌شود. به همین دلیل است که همیشه می‌گوییم باید از ابتدای روند جدایی از روانشناس راهنمایی بگیرید. اما در این بخش مقاله راهکارهایی را داده ایم که به چگونگی کنار آمدن با دلتنگی برای همسر قبلی به شما کمک می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چگونگی کنار آمدن با دلتنگی برای همسر سابق

دلتنگی برای همسر سابق و کنار آمدن با این موضوع امری سخت و دشوار است. در این شرایط باید تمام قدرت و توان خود را جمع کنید تا با این دلتنگی مقابله کنید. همیشه همین دلتنگی ها باعث بازگشت و شروع دوباره اشتباهات می‌شود. اما در این بخش مقاله راهکارهایی را برای کنار آمدن با دلتنگی برای همسر سابق ذکر کرده ایم.

???? در اقدام اول از روانشناس کمک بگیرید

اولین راه برای رفع دلتنگی برای همسر جدا شده، کمک از روانشناس است. این اقدام ضروری است و همه افرادی که جدایی را تجربه کرده اند باید از این روش استفاده کنند. دلتنگی، مرور خاطرات، یادآوری علایق و … همگی جزو مراحل طبیعی جدایی است که منجر به دلتنگی می‌شود. و تمامی افراد در این مراحل نیازمند راهنما هستند. روانشناس به شما کمک می‌کند که روند درمان را سپری کنید و سوگ مورد نیاز در این بازه زمانی را راحت تر سپری کنید.

???? تصمیم عجولانه ممنوع | دلتنگی برای همسر سابق

برای رفع دلتنگی برای همسر سابق، نباید تصمیم عجولانه بگیرید. برای جلوگیری از این کار از خودتان سوال کنید که به چه دلیل جدا شده اید؟ آیا جدال در کنار هم به دلتنگی می‌ارزید؟ سوالات این چنینی از خودتان بپرسید تا دلتنگی شما کاهش بیابد. در این شرایط هم منطقی تر فکر خواهید کرد و هم تصمیم عجولانه نخواهید گرفت.

???? همسر سابق را سرزنش نکنید

برای رفع دلتنگی برای همسر سابق، دست از سرزنش همسر سابق بردارید. زمانی که جدایی صورت می‌گیرد، دلتنگی طبیعی است. و همیشه این جدایی ها دو سر مقصر دارد. خود و همسر سابقتان هستید که تصمیم به جدایی گرفته اید. بنابراین بهتر است که با کمک راهکارهای مناسب از روانشناس؛ میزان سرزنش از همسر سابق را کاهش دهید. روانشناس به شما کنترل خشم و مدیریت را آموزش می‌دهد تا عملکرد بهتری داشته باشید.

???? دلیل طلاق را در جایی بنویسید | دلتنگی برای همسر سابق

یکی از دلایل دلتنگی برای همسر سابق، این است که دلایل طلاق خود را یادآوری نمی‌کنید. در این شرایط باید به این موضوع فکر کنید که دلیل طلاق شما چه بوده است؟ لیستی تهیه کنید و هر زمان که با دلتنگی برای همسر سابق روبرو شدید، این لیست را مرور کنید. رفتارها و کرداری که باعث جدایی شما شده است را تکرار کنید تا هم برای تصمیم گیری عجله نکنید و هم از شدت دلتنگی شما کم شود.

???? مراقب خودتان باشید

اولویت شما پیش از دلتنگی برای همسر سابق، مراقبت و توجه به خود است. شما در حال حاضر شخصی هستید که از لحاظ روحی و عاطفی شکست خورده اید. پذیرش این شکست به شما کمک خواهد کرد که به دنبال مراقبت از خود باشید. حال بد خود را بپذیرید و برای رهایی از این چالش ها، از روانشناس راهنمایی بگیرید. به سلامتی، پیشرفت و موفقیت خود فکر کنید. شما یک بار زندگی خواهید کرد! این موضوع را فراموش نکنید.

???? به خودتان زمان بدهید | دلتنگی برای همسر سابق

برای رفع دلتنگی برای همسر سابق باید به خود زمان بدهید. شدت دلتنگی در ابتدا بسیار زیاد است و باعث سردرگمی شما می‌شود. اما به مرور زمان که گرد و غبار بر خاطرات شما بنشیند؛ از میزان دلتنگی کم خواهد شد.

???? خودتان را مشغول کنید

یکی از روش های رفع دلتنگی برای همسر سابق، این است که مشغول به کار شوید. همیشه شغل و کارهای دیگر باعث سرگرمی شما می‌شود. در واقع زمانی برای دلتنگی نخواهید داشت. تمام زمان خود را در سر کار و یا مشغول به کارهای دیگر خواهید بود.

???? همسر سابق را ببخشید | دلتنگی برای همسر سابق

همیشه بخشش یکی از راهکارهای رهایی از تنفر و دلتنگی برای همسر سابق است. اگر همسر خود را مورد بخشش قرار دهید. کمتر با این موضوع روبرو خواهید شد. از احساسات منفی دور خواهید شد و کمتر به همسر سابق خود فکر خواهید کرد. برای آرامش روان و سلامت خودتان هم که شده همسر سابق را ببخشید.

???? با خودتان صادق باشید

برای رفع دلتنگی برای همسر سابق باید با خودتان صداقت داشته باشید. به این باور برسید که حال شما خوب نیست و نیازمند کمک از دیگران هستید. باید تحت درمان باشید تا مدیریت و کنترل احساسات را آموزش ببینید. عشق را از خودتان دور نکنید و برای دریافت آرامش دوباره تلاش کنید. قلبتان را عاری از نفرت کنید و برای کسب زندگی خب و آرام از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

کلام آخر

دلتنگی برای همسر سابق امری بسیار طبیعی است. لطفا خودتان را مورد سرزنش قرار ندهید و تصمیم عجولانه نگیرید. معمولا بعد از جدایی احساسات و عواطف انسان ها با مشکل روبرو می‌شود. همین امر موجب نگرانی و استرس بعد از جدایی می‌شود. بهتر است که روند درمان را پیش بگیرید و برای سوگ درمانی اقدام کنید. کمک روانشناس بهترین راه برای بهبودی حال شما است. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: دلتنگی برای همسر سابق | 9 راه کنار آمدن با دلتنگی برای همسر سابق



:: برچسب‌ها: دلتنگی برای همسر سابق | 9 راه کنار آمدن با دلتنگی برای همسر سابق ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترک سیگار به روند قطع مصرف دائم تنباکو و نیکوتین موجود در دخانیات اطلاق می‌شود. شاید در زبان عامیانه ترک سیگار تعریف ساده‌ ای باشد؛ اما از نظر پزشکی به معنای سم زدایی و رهایی از نیکوتین می‌شود. که این روند بسیار طولانی و دشوار است. بر اساس آمار انجمن آمریکا تنها در ایالات متحده آمریکا مصرف سیگار جان ۴۸۰ هزار نفر را می‌گیرد. حتی این آمار در سطح جهانی بیش از ۸ میلیون نفر در روز بوده است. آیا اطلاع داشتید که در هر سه دقیقه یک نفر به دلیل مصرف سیگار جان خود را از دست می‌دهد؟ افرادی که عادت به مصرف سیگار دارند؛ بیش از سایرین در معرض مرگ هستند.

مصرف دخانیات نه تنها فرد را درگیر مشکلات می‌کند، بلکه اطرافیان فرد نیز با مشکلات ریوی مانند بوی نامطبوع، آسم و… درگیر هستند. ترک سیگار یکی از رویداد های منحصر به فرد است که در یک روز اتفاق می‌افتد. و فردی که تصمیم به ترک‌سیگار می‌گیرد؛ وارد دوران ترک می‌شود. در این دوره شما سلامت خود و کیفیت طول عمرتان را بهبود می‌بخشید. به یاد داشته باشید که در ترک‌سیگار خلق و خوی افراد تغییر می‌کند. به همین دلیل برای مدیریت حال خود بهتر است که از یک روانشناس راهنمایی بگیرند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: ترک سیگار | 5 روش‌ موثر برای ترک سیگار

ترک سیگار

احتمالا افراد زیادی را مشاهده کرده ‌اید که قصد ترک سیگار دارند. اما دائم با شکست روبرو می‌شوند. همانطور که گفته شد؛ ترک‌سیگار کار دشوار و سختی است. اما در زبان عامیانه بسیار ساده ذکر می‌شود. افراد سیگاری بیش از دیگران در معرض مرگ هستند؛ به همین دلیل باید تمام تلاش خود را کنند تا این ماده را ترک کنند.

علاوه بر اینکه خود فرد در معرض مشکلات ریوی هست، دیگران، اطرافیان و خانواده خود را با چنین مشکلاتی روبرو می‌کند. علاوه بر این افراد همیشه بوی نا مطبوع می‌دهند و دیگران از این بو آزرده خاطر می‌شوند. برای ترک‌سیگار لازم است که حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا تغییرات خلق و خوی شما کنترل شود. در این مقاله راجع به تمامی جوانب سیگار صحبت کرده‌ ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چرا باید سیگار را ترک کنیم؟

ترک سیگار یکی از بهترین تصمیمات افراد سیگاری است. مصرف دخانیات یکی از اصلی ‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان می‌باشد. اغلب افراد سیگاری که خودسرانه اقدام به ترک می‌کنند، ۳ تا ۶ درصد موفق به ترک طولانی مدت می‌شوند. برای ترک‌سیگار دوران سختی رو سپری می‌کنند و باید با وسوسه بازگشت به مصرف مقابله کنند.

به علت اعتیاد آور بودن نیکوتین، افرادی که به ترک‌سیگار اقدام می‌کنند، علائمی مانند بی‌تابی، افسردگی، چاقی و اضطراب را تجربه می‌کنند. به همین دلیل تاکید بر این است که برای ترک حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. اما ترک آن می‌تواند خطر بروز بیماری ‌هایی که در ادامه اشاره کرده ایم را کاهش دهد.

???? سرطان ریه

???? بیماری سرخرگ کرونری

????سرطان پستان

???? آلزایمر

???? تنگی نفس

????سکته قلبی

???? مشکلات نعوظ و زناشویی

عوارض ترک سیگار چیست؟

درک سیگار عوارض جانبی دارد، که برای برخی از افراد می‌تواند بسیار شدید باشد. افرادی که به ترک سیگار اقدام می‌کنند، احساس می‌کنند که آنفولانزا دارند. و این به این دلیل است که سیستم بدن افراد تحت تاثیر قرار می‌گیرد. هنگامی که سیگار را ترک می‌کنید بدن با عدم وجود نیکوتین هماهنگ می‌شود. در این بخش مقاله عوارض ترک‌سیگار را توضیح داده ‌ایم.

???? خشکی دهان

???? مشکل در تمرکز

????اضطراب

???? بی‌خوابی

???? افسردگی

????یبوست

???? نا امیدی

???? عصبانیت

????میل شدید به نیکوتین

???? افزایش اشتها

???? سرفه

????افزایش وزن

???? گلودرد

???? سردرد

????حالت تهوع

???? گزگز شدن دست و پا

 

ترک سیگار چند روز طول می‌کشد؟

به طور کلی ترک سیگار ۲۱ روز یا سه هفته طول می‌کشد. در واقع سم زدایی بدن ۲۱ روز طول می‌کشد. به طور کلی ترک‌سیگار سه روز اول بسیار سخت است و فرد بالا ترین علائم نشانه‌ ها را دارد. در ادامه نشانه ‌های ترک‌سیگار را توضیح داده ‌ایم.

???? خارش بدن

???? مشکلات گوارشی

????بی‌ حوصلگی و کلافگی

???? افزایش وزن

???? خلق و خوی بد

????افسردگی

???? تحریک پذیری

???? عدم تمرکز

????اضطراب

???? بی‌ خوابی

???? گلودرد و سرفه

????بی‌ حالی و پر خوابی

???? تهوع

???? سرگیجه

????تعریق بیش از اندازه

???? عرق دست و پا

???? سوزش کف دست و پا

????وسوسه شدید برای مصرف دوباره سیگار حتی بوییدن دود

روش‌ های ترک سیگار

ترک سیگار روش‌ های متفاوتی دارد. که بر اساس توانایی ‌های خود فرد یکی از روش ‌ها باید استفاده شود. در این بخش مقاله راجع به روش‌ های ترک‌سیگار توضیح داده ‌ایم.

???? ترک سیگار با تقویم

یکی از روش ‌های ترک سیگار با تقویم می‌باشد. در این روش باید یک تقویم شخصی بسازید و با پزشکتان مشورت کنید. ترک سیگار به مدت ۲۱ روز زمان می‌برد و بهتر است که روز اول و آخر خود را مشخص کنید. و با کمک روانشناس به این روش بپردازید. روند درمان خود را  با کمک روانشناس و پزشک تکمیل کنید. و از قطع ناگهانی جدا خودداری کنید.

???? حمایت رفتاری داشته باشید

یکی از روش‌ های ترک سیگار این است که حمایت رفتاری داشته باشید. منظور از حمایت رفتاری این است که از یک مشاور پشتیبان و روانشناس برای ترک سیگار کمک بگیرید. با کمک از حمایتگر می‌توانید ترک سیگار را آسان‌ تر پیش ببرید. بر اساس تحقیقات گروه درمانی در کنار درمان‌ های شناختی، دارو درمانی و استفاده از NRT  می‌تواند به درمان سریع کمک کند.

???? دارو های حاوی نیکوتین

یکی از روش‌ های ترک سیگار استفاده از دارو های حاوی نکوتین می‌باشد. بوپروپیون و وارنیکلین دو داروی حاوی نیکوتین برای ترک سیگار هستند. که تاییدیه FDA گرفتند. این دارو به شکل قرص‌ های سفید رنگ است و تنها با تجویز پزشک به فروش می‌رسد. مصرف این قرص ‌ها باعث کاهش تمایل به سیگار می‌شود. هرگز به صورت خودسرانه و غیر قانونی نباید برای خرید اقدام کنید. زیرا این دارو ها بر مواد شیمیایی مغز اثر گذاشته و نقش مهمی در تقاضای نیکوتین دارد.

???? استفاده از درمان ‌های جایگزین

استفاده از درمان ‌های جایگزین نیز برای ترک سیگار وجود دارد. این دارو ها در برخی موارد ممکن است حتی پس از درمان فرد علاقه بیشتری به سیگار پیدا کند. این درمان ‌ها به شیوه ‌های مختلفی مانند طب سوزنی، هیپنوتیزم، درمان با لیزر سبز، آدامس و … وجود دارد.

???? استفاده از NRT

NRT یکی از روش ‌های محبوب برای ترک سیگار است. NRT در واقع نیکوتین جایگزین در آبنبات‌هاt آدامس‌ها و خوراکی‌ هایی هست که برای درمان ترک سیگار استفاده می‌شود. این روش باعث کاهش میل به سیگار و علائم ترک شده و به فرد کمک می‌کند تا روند درمان به خوبی پیش برود. این روش را پزشک باید بر حسب یک دز کنترل شده تجویز کند. و در حال حاضر ۵ نوع مورد تایید اف دی وجود دارد.

کلام آخر

روش ‌های متفاوتی برای ترک سریع سیگار وجود دارد. اما با هر روشی که شما دلتان می‌خواهد باید از یک حمایتگر مانند روانشناس راهنمایی بگیرید. ترک سیگار شما را بهبود می‌بخشد و همانطور جریان خون را بهتر می‌کند. اگر به فکر سلامت روان و جسم خود هستید سیگار را ترک کنید. و حتما در این راه از یک روانشناس متخصص راهنمایی بگیرید تا روند بهبودی به بهترین شکل پیش برود.  مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: ترک سیگار | 5 روش‌ موثر برای ترک سیگار



:: برچسب‌ها: ترک سیگار | 5 روش‌ موثر برای ترک سیگار ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()