نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه از راه دور یکی از انواع برقراری ارتباط عاطفی است. اکثر افراد ترجیح می‌دهند تا شریک خود را به صورت مداوم ببیند یا فاصله مکانی و زمانی کمی با او داشته باشند. اما گاهی شرایطی در رابطه ایجاد می‌شود که در آن افراد مجبور به تحمل دوری یکدیگر هستند. امروزه به لطف وسایل ارتباطی گسترده و فضای مجازی، افراد می‌توانند به راحتی با یکدیگر در ارتباط بوده و وقت بیشتری را با یکدیگر سپری کنند. زوجین باید قبل از ورود به چنین رابطه ای به خوبی در مورد آن فکر کرده و شرایط روانی و عاطفی را خود را نیز در نظر داشته باشند. از طرفی بهتر است خود را برای تجربه احساسات مختلف آماده کرده و بهانه گیری نکنند. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف این نوع رابطه خواهیم پرداخت.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: رابطه از راه دور | معایب رابطه لانگ دیستنس

رابطه از راه دور

رابطه از راه دور معمولا به دو شکل صورت می‌گیرد. یا افراد از همان ابتدای رابطه از یکدیگر دور هستند و این شرایط را می‌پذیرند و یا بعد از مدتی از شروع رابطه به دلیل شرایطی مجبور به دوری از یکدیگر می‌شوند. فراموش نکنید که ادامه چنین رابطه ای آسان نیست و معمولا باعث بروز مشکلات زیادی برای افراد می‌شود.

بهتر است اگر قصد ورود به چنین رابطه ای را دارید؛ به خوبی در مورد اطلاعات کسب کرده و برای آن آماده شوید. حتی گاهی با اینکه افراد در یک شهر و یا در نزدیکی یکدیگر زندگی می‌کنند؛ اما به طور منظم ملاقات نداشته و بیشتر به صورت تلفنی با یکدیگر در ارتباط هستند. 

مزایا و معایب رابطه از راه دور

رابطه از راه دور مزایا و معایب خود را دارد. به طور کلی اگر افراد به خوبی نتوانند خود را با شرایط سازگار کنند؛ به زودی دچار خستگی روانی شده و رابطه را پایان می‌دهند. این موضوع برای برخی سبب بدبینی و شکاکی نسبت به طرف مقابل می‌شود. از طرفی وقت و انرژی بیشتری نیاز دارد.

در این نوع رابطه معمولا تماس فیزیکی وجود ندارد به همین دلیل افراد باید محبت کلامی خود را بیشتر کرده تا نیازهای شریک خود را برطرف کنند. همچنین برای زوجینی که بعد از ازدواج مجبور برقراری رابطه از راه دور هستند؛ رابطه جنسی یکی از مشکلات آن است. اما به طور کلی در این نوع رابطه نیز افراد می‌توانند ارتباط خوبی را شکل داده و در کنار آن به امور خود نیز رسیدگی کنند.

چگونگی رابطه از راه دور

برقراری رابطه از راه دور با وسایلی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، فضای مجازی و… ممکن است. نکته حائز اهمیت آنجاست که افراد بتوانند از این وسایل به صورت خلاقه استفاده کرده و نیازهای طرف مقابل را برطرف کنند. فراموش نکنید که در این رابطه نیز باید تعهد و وفاداری داشته باشید و ندیدن شریک عاطفی مجوزی برای خیانت نیست. در این قسمت به توضیح برخی از نکاتی می‌پردازیم که باید در چنین رابطه ای رعایت کنید. 

????جلوگیری از تماس بیش از حد

برخی از افراد در چنین رابطه ای به دلیل شکاکی و یا عدم شناخت شریک خود به صورت مداوم او را چک کرده و انتظار دارند که او تمام وقت و انرژی خود را برای طرف مقابل بگذارد. فراموش نکنید که چنین چیزی حتی در روابط عادی نیز امکانپذیر نیست. بهتر است به طرف مقابل خود فضا داده و به او فشار وارد نکنید. رابطه خود را در حد معمول نگه داشته و بیش از حد با طرف مقابل تماس نگیرید.

????حد و مرزهای رابطه را مشخص کنید

هر رابطه ای قوانین خود را دارد. بهتر است برای رابطه از راه دور نیز حد و مرزهای مشخصی تعیین کرده و در مورد این موارد با شریک خود نیز صحبت کنید. گاهی افراد در مورد شرایط خود صحبت نکرده اما از طرف مقابل انتظار دارند که به آنها پایبند باشند. به همین دلیل در مورد همه جزئیات با طرف مقابل خود صحبت کرده و شما نیز به نیازهای طرف مقابل احترام بگذارید. 

????ارتباط منظم و خلاقانه

سعی کنید ارتباط خود را به صورت منظم حفظ کنید. حتی برای آن برنامه ای نیز در نظر داشته باشید. برای مثال هر روز صبح بخیر و شب بخیر گفته و یا گاهی پیام های صوتی و تصویری برای طرف مقابل بفرستید. همین قدم های کوچک نشان دهنده محبت و علاقه به طرف مقابل است. حتی در مورد راه های ارتباطی نیز خلاقیت داشته باشید. اینکار باعث می‌شود که رابطه یکنواخت نشده و افراد انگیزه بیشتری برای ادامه داشته باشند.

????انجام کارها به صورت همزمان

یکی از روش های دیگری که می‌توانید در رابطه از راه دور استفاده کنید؛ انجام کارها به صورت همزمان باعث می‌شود افراد احساس نزدیکی یشتری با یکدیگر داشته باشند. برای مثال زمان مشخصی را برای غذا خوردن و یا کافه رفتن تعیین کرده و اینکارها را به صورت همزمان انجام دهید. حتی می‌توانید در این حین با یکدیگر تماس تصویری برقرار کرده تا احساس یک قرار دو نفره را تجربه کنید.

????صداقت

صداقت یکی از اصول اساسی هر رابطه ای است. این مورد در رابطه از راه دور اهمیت بیشتری دارد چرا که افراد از یکدیگر دور بوده و احتمالا از شرایط هم اطلاعی ندارند. طرف مقابل را در جریان فعالیت های خود به صورت درست، قرار دهید. طبیعی است که طرف مقابل در مورد رفت و آمدهای شما حساس باشد؛ به همین دلیل در این مورد صادق بوده و دیگری را تحریک نکنید.

????در نظر داشتن برنامه زمانی

در رابطه از راه دور باید از برنامه زمانی یکدیگر اطلاع داشته باشید. در برخی موارد افراد در کشور یا حتی قاره ای دیگر هستند؛ به همین دلیل باید برای برقراری ارتباط با شریک خود از برنامه او اطلاع یابید. برای مثال او در چه زمانی برای صحبت کردن یا پیام دادن راحت تر است! این نکات باعث می‌شوند که رابطه بهتری را تجربه کنید.

????فرستادن هدیه

بهتر است در رابطه از راه دور، گاهی برای طرف مقابل هدیه هایی تهیه کرده و برای او بفرستید. به طور کلی هدیه دادن در رابطه باعث صمیمیت و محبت بیشتر بین زوجین می‌شود. برای مثال اگر مشغول خواندن کتابی هستید همان را برای شریک خود نیز تهیه کرده و آن را به صورت همزمان آغاز کنید. این موضوع باعث بروز اشتراکات وبحث های مختلفی میان افراد می‌شود.

رابطه از راه دور مناسب چه افرادی است؟

برای داشتن رابطه از راه دور در ابتدا باید شرایط روانی و ویژگی های شخصیتی خود را در نظر بگیرید. اما به طور کلی این رابطه برای افرادی که وابستگی ایمن دارند و از نظر روانی در ضعیت پایداری قرار دارند؛ مناسب است. افراد در چنین روابطی باید از مهارت های ارتباطی زیادی برخوردار بوده و انعطاف پذیر باشند. در غیر این صورت افراد احساس طردشدگی داشته و یا اضطراب زیادی را تحمل می‌کنند. 

سخن پایانی

فراموش نکنید که رابطه از راه دور نیاز به تلاش زیادی دارد. اما به طورکلی این نوع رابطه باعث می‌شود که افراد حتی در صورت دوری از فردی که به آن علاقمند هستند؛ بازهم ارتباط خود را حفظ کرده و بتوانند رابطه عاطفی برقرار کنند. بهتر است مثبت اندیشی خود را حفظ کرده اما رابطه را با برنامه و هدفمند پیش ببرید. زوجین می‌توانند برای مدیریت احساسات خود و همچنین داشتن ارتباطی بهتر نیز از یک روانشناس کمک گرفته و برای بالا بردن کیفیت رابطه با او مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: رابطه از راه دور | معایب رابطه لانگ دیستنس ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

همسر رفیق باز یکی از مشکلات رابطه زناشویی است که تاثیرات زیادی بر رابطه دارد. همه افراد قبل از ازدواج دوستانی دارند که احتمالا بعد از ازدواج نیز روابط خود را با آنان حفظ کرده و رفت و آمد می‌کنند. معاشرت با دوستان یکی از نیازهای مهم انسان است که باید به آن توجه کند. اما برخی در این مورد زیاده روی کرده و باعث بروز آسب هایی به زندگی مشترک خود می‌شوند.

معمولا این رفتار میان مردان بیشتر بروز می‌کند و نمی‌توانند تعادل را برای ارتباط با دوستان و خانواده خود حفظ کنند. بهتر است زوجین قبل از انجام هرکاری این نکته را در نظر داشته باشند که در زمان متاهلی باید نیازهای فرد دیگری را نیز در نظر داشته باشند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسر رفیق باز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد

 

همسر رفیق باز

معیارهای افراد در مورد میزان رفت و آمد با دوستان متفاوت است. اما به طور کلی فردی که تنها یک روز در هفته و یا در ماه را به دوستان خود اختصاص می‌دهد؛ همسر رفیق باز محسوب نمی‌شود. اما برخی بسیار در این مورد حساسیت نشان داده و حتی همسر خود را محدود می‌کنند. اما برخورد اشتباه در این مورد، اوضاع را بدتر می‌کند.

فراموش نکنید که نباید بعد از ازدواج تمام وقت خود را به همسر اختصاص داده و با دیگران قطع ارتباط کنید. بلکه باید در حد معمول ارتباط خود را با دوستان نیز حفظ کرده و حتی در این مورد با همسر خود توافق کنید. 

نشانه های همسر رفیق باز

قطعا همسر رفیق باز نشانه های بارزی دارد که به راحتی قابل تشخیص بوده و حتی قبل از ازدواج نیز می‌توان این مورد را پیش بینی کرد. این رفتارها قطعا بر زندگی شخصی افراد تاثیر گذاشته و باعث ناراحتی همسر می‌شود. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????گذراندن زمان و انرژی زیاد برای دوستان

اصلی ترین نشانه همسر رفیق باز، صرف زمان و انرژی زیاد برای دوستان است. چنین فردی آنقدر که به دوستان خود اهمیت می‌دهد؛ هسر خود را نادیده گرفته و به او توجهی نمی‌کند. این افراد معمولا تمام اوغات فراقت خود را با دوستان گذرانده و هیچ تفریح مشترکی با همسر خود ندارند. آنها حتی از نظر مالی نیز بیشتر برای دوستان خود ارزش قائل می‌شوند و حاضر نیستند این هزینه را برای زندگی مشترک بگذارند.

????اولویت قرار دادن دوستان

برای همسر رفیق باز، همیشه اولویت دوستان بوده و برای همسر خود  زمان کافی ندارند. آنها مدت زمان زیادی را با دوستان گذرانده و معمولا افرادی خونسردی نیز هستند. فرد متاهل باید اولویت خود را برای خانواده قرار داده و زمانی را نیز برای گذراندن با دوستانش اختصاص دهد. اما چنین افرادی کاملا برعکس عمل می‌کنند. آنها تنها برای مسائل ضروری به خانه آمده و حتی با همسر خود صحبت می‌کنند.

دلایل رفتارهای همسر رفیق باز

همسر رفیق باز در بیشتر موارد این رفتار را از دوران مجردی خود دارد. اما در موارد دیگر برخی از رفتارهای همسر و یا شرایط زندگی مشترک سبب بروز این گونه رفتارها می‌شود. بهتر است زوجین در ابتدا علت این موضوع را پیدا کرده و در قدم بعدی برای متوقف کردن آن، اقداماتی انجام دهند. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت.

◀توجه نکردن به همسر

در برخی موارد به دلیل اینکه همسر به فرد کم توجهی می‌کند و یا برای وقت گذرانی با او وقت نمی‌گذارد؛ فرد مجبور است دوستانی پیدا کرده تا نیازهای روانی و عاطفی خود را با آنها برطرف کند. در این شرایط هر دو فرد مقصر هستند. چراکه حتی واکنش مناسب در مقابل بی توجهی به همسر، رفیق بازی نیست. افراد بای در زندگی به یکدیگر محبت کرده و از روش های مختلف ابراز علاقه کنند.

◀ویژگی های شخصیتی

گاهی همسر رفیق باز به دلیل رفتارهای همسرش و یا حتی شرایط تربیتی والدین، این رفتارها را از خود نشان نمی‌دهد. بلکه او به طور ذاتی خوشگذران و هیجان طلب است و نمی‌تواند بر روی یک موضوع تمرکز کند. او حتی بعد از ازدواج نیز به دنبال تجربه کردن تفریحات دوران مجردی بوده و احتمالا این رفتارها تا پایان عمر نیز ادامه می‌یابند. در این وضعیت، تغییر دادن همسر کار دشواری است و بهتر است تنها این موضوع را کنترل کرد.

◀باورهای اشتباه در مورد زندگی مشترک و رابطه

برخی از افراد در مورد زندگی مشترک و رابطه زناشویی باور درستی ندارند و نمی‌توانند بعد از ازدواج به درستی با مشکلات و چالش ها برخورد کنند. برای مثال همسر رفیق باز بعد از ازدواج نیز انتظار دارد که همچنان زمان زیادی را با دوستانش گذرانده و همسر نیز این موضوع را درک کند. معمولا کسانی که قبل از ازدواج پختگی کمی دارند و یا در سنین پایین ازدواج می‌کنند؛ دچار چنین مشکلاتی می‌شوند.

نحوه برخورد با همسر رفیق باز

برای برخورد با همسر رفیق باز، راه های زیادی وجود دارد که تا حد زیادی موثر بوده و به افراد کمک می‌کند تا با این شرایط کنار بیایند. در قدم اول بهتر است علت این موضوع را پیدا کرده و متناسب با آن عمل کنند. برای اینکار افراد می‌توانند از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

????افزایش محبت نسبت به همسر

یکی از این راهکار افزایش محبت و عشق ورزی نسبت به همسر است. همانطور که گفته شد؛ گاهی همسر رفیق باز به دلیل اینکه از همسر خود توجهد کافی دریافت نمی‌کند؛ این رفتارها را از خود نشان می‌دهد. به طور کلی ازدواج و زندگی مشترک نیاز به صمیمیت و محبت دارد. اما بهتر است در این شرایط افراد بروز این رفتارها را افزایش داده تا همسر را نیز برای اینکار ترغیب کنند.

????وقت گذرانی بیشتر با همسر

اگر زوجین بتوانند زمان کافی را با یکدیگر بگذرانند و همچنین از راه های مختلف استفاده کنند؛ احتمالا کمتر به معاشرت با دوستان خود علاقه پیدا خواهند کرد. از طرفی حتی با وجود همسر نیز می‌توان با دوستان وقت گذراند. برای مثال از همسر بخواهید که دوستانش را به خانه دعوت کند و یا به صورت خانوادگی با آنها رفت و آمد کنید. در چنین شرایطی افراد هم از دوستان یکدیگر شناخت پیدا کرده و هم می‌توانند مدت زمان بیشتری با یکدیگر باشند.

????کمک گرفتن از مشاور

مراجعه به روانشناس و زوج درمانگر نیز می‌تواند در این زمان بسیار موثر باشد. افراد می‌توانند دلایل خود را برای رفیق بازی با مشاور مطرح کرده و از این طریق مشکل خود را حل کنند. روانشناس با ارائه راهکارهایی به هر دو نفر آنها را از این وضعیت نجات می‌دهد. بهتر است زوجین در این مورد همکاری کرده و برای زندگی مشترک خود تلاش کنند.

سخن پایانی

داشتن همسر رفیق باز یکی از شکایاتی است که زوجین مطرح می‌کنند. این موضوع دلایل زیادی داشته؛ اما به هر حال بر زندگی مشترک تاثیر می‌گذارد و موجب دوری زن و شوهر می‌شود. به همین دلیل آنها باید این موضوع را ریشه یابی کرده و در مورد آن اقداماتی انجام دهند. نمی‌توان این موضوعرا به گذر زمان مربوط کرد چرا که در بیشتر موارد، فرد به این رفتارها عادت کرده و حتی برای تغییر رفتار نیز انگیزه ای ندارد. برای کنترل این رفتار راهکارهای متعددی وجود دارد که در متن به آنها اشاره شد. همچنین زوجین می‌تواند از یک مشاور کمک گرفته و در این زمینه با او نیز مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسر رفیق باز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد



:: برچسب‌ها: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه با زن شوهردار از مشکلات امروزه جامعه است. که بسیاری از طلاق ها، جدایی ها و مشکلات زندگی در جوامع امروز به همین دلیل است. این رابطه خارج از چهارچوب است و باعث فروپاشی بنیان خانواده می‌شود. اما عده ای از خانم ها هستند که با این موضوع مشکلی ندارند و حتی آقایانی که با آنها وارد رابطه می‌شوند؛ هیچ دلیل برای اتمام رابطه نمی‌بینند.

معمولا خانم هایی که تن به چنین روابطی می‌دهند، خلا های جنسی و عاطفی را دارند تجربه می‌کنند. اما هرگز این موضوعات دلیل قانع کننده ای برای خیانت نیستند. یا حتی افرادی هستند که پریشانی روانی دارند و تنها به یک نفر راضی نیستند. به طور کل این موضوع بسیار پیچیده است و تنها راه درمان و فرار از چنین روابطی، کمک از روانشناس است.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با زن متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار

رابطه با زن شوهردار

چیزی که خیلی زیاد در جوامع امروزی مشاهده می‌شود، رابطه با زن شوهردار است. در تمامی مکان های عمومی یا خصوصی همیشه یک نفر وجود دارد که با زن شوهر دار رابطه دارد. اما چه مشکلاتی و اتفاقاتی رخ داده است که یک فرد به رابطه با زن شوهردار روی می‌آورد؟ یا اینکه خانم متاهل با چه چالش هایی روبرو است که با وجود همسر وارد رابطه دیگری می‌شود؟ تمامی این موضوعات بررسی شود تا برای ریشه کنی آن اقدام کرد. در غیر این صورت چنین روابط بدون چهارچوبی مانند قارچ رشد می‌کند و همه ما حداقل با یکی از آنها روبرو شده ایم.

اما معمولا این سوال پیش می‌آید که دلیل رابطه با زن شوهردار چیست؟ در این مقاله علت، عواقب و روش های قطع رابطه‌با زن شوهردار را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

علت رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن شوهردار به دلایل مختلفی وجود دارد. این رابطه غیر اخلاقی است و علت گوناگونی دارد. در این بخش مقاله راجع به علت رابطه‌با زن شوهردار صحبت کرده ایم.

???? عدم تعهد و وفاداری به زن شوهر دار

یکی از بزرگ ترین دلایل رابطه با زن شوهردار، عدم تعهد و وفاداری به زن شوهر دارد است. رابطه با یک فرد متاهل بیشتر در زمینه رفع نیازهای جنسی است. به همین دلیل اکثر آقایانی که وارد رابطه با خانم های متاهل می‌شوند، به دنبال رابطه جنسی هستند. اما هیچ تعهدی نیز به این خانم ها ندارند. معمولا پیش خود فکر می‌کنند؛ خانمی که به همسر خود تعهد ندارد؛ به من نیز تعهدی نخواهد داشت.

???? رابطه جنسی بدون دردسر | رابطه با زن شوهردار

یکی از دلایل رابطه با زن شوهردار، رابطه جنسی بدون دردسر است. عده ای از افراد به دلیل اینکه رابطه جنسی بدون دردسر را به تعهد و وفاداری ترجیع می‌دهند، تن به چنین روابط خارج از چهارچوبی می‌دهند. حتی زنان متاهلی که در زندگی زناشویی خود از رابطه جنسی راضی نیستند، برای رفع نیازهای خود وارد این روابط می‌شوند.

???? عدم مسئولیت پذیری

رابطه با زن شوهردار به دلیل عدم مسئولیت پذیری آقایون باب میل است. زمانی که یک مرد مجرد با دختر مجرد وارد رابطه می‌شود؛ مسئولیت پذیری شکل می‌گیرد. اما هنگامی که رابطه با زن شوهر دار وجود داشته باشد؛ مسئولیتی وجود نخواهد داشت. و مرد معمولا به عنوان سرگرمی به این رابطه نگاه می‌کند.

???? قرار ملاقات های راحت | رابطه با زن شوهردار

قرار ملاقات های راحت از دیگر دلایل رابطه با زن متاهل است. به دلیل اینکه خانم های متاهل آزادی بیشتری را تجربه می‌کنند؛ راحت تر از دختران مجرد می‌توانند قرار ملاقات داشته باشند.

عواقب رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن متاهل عواقب و معایب زیادی را به همراه دارد. با هر دلیل که با چنین افرادی وارد این رابطه شده اید؛ باید عواقب آن را نیز در نظر بگیرید. در این بخش مقاله راجع به عواقب رابطه با زن شوهردار توضیح داده ایم.

???? شاید بخشی از نقشه انقام زن شوهر دار باشید.

???? خیانت زن شوهر دار به احتمال زیاد شامل شما نیز خواهد شد.

???? زن شوهر دار هرگز به خاطر شما همسر خود را ترک نخواهد کرد.

???? رابطه با زن شوهر دار سست است و احتمال پایان رسیدن آن وجود دارد.

???? استرس لو رفتن رابطه همیشه باعث سلب آرامش شما می‌شود.

???? احساس گناه و عذاب وجدان را همیشه تجربه خواهید کرد.

راه های قطع رابطه با زن شوهردار

معمولا عذاب وجدان و حال بدی که افراد در رابطه با زن متاهل تجربه می‌کنند؛ آنها را به سوی قطع رابطه هدایت می‌کند. در این بخش مقاله راجع به روش های قطع رابطه با زن شوهر دار را توضیح داده ایم.

✨ با زن متاهل صحبت کنید

یکی از راه های قطع رابطه با زن شوهردار این است که با خانم متاهل صحبت کنید. برای این قضیه باید شرایط مناسبی را فراهم کنید تا بتوانید به صورت راحت و با آرامش با خانم صحبت کنید. او را آگاه کنید که قصد ادامه رابطه ندارید و دیگر نمی‌خواهید این رابطه را پیش ببرید.

✨ ارتباط خود را به کل قطع کنید

یکی از روش های قطع رابطه با زن شوهردار، این است که رابطه خود را به کل با او قطع کنید. زمانی که با او صحبت کردید و او را از تصمیم خود آگاه کردید؛ وقت آن رسیده که دیگر هیچ ارتباطی با او نداشته باشید. ارتباط خود را کامل قطع کنید و تمامی چیزهایی که مربوط به روابط شما با این خانم است را پاک کنید.

✨ بر تصمیم قاطعانه خود بمانید

برای قطع رابطه با زن شوهردار حتما باید تصمیم قاطعانه بگیرید. با خودتان رو راست باشید و خود را باور داشته باشید. که ادامه این رابطه درست است یا خیر؟ و سپس بر تصمیم خود پایبند باشید.

✨ شرکت در جمع های دوستانه

بعد از قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است که تنها نمانید. در جمع های خانوادگی و دوستانه شرکت کنید و احساسات منفی خود را رفع کنید. حتی می‌توانید مراقبه داشته باشید و به ورزش بپردازید. این تفریحات شما را از تنهایی و انزوا دور می‌کند.

✨ از روانشناس کمک بگیرید

برای قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است که از روانشناس راهنمایی بگیرید. بعد از اینکه تصمیم خود را گرفتید و قصد جدایی داشتید، بهتر است که حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. روانشناس به شما کمک می‌کند که به تصمیم خود پایبند باشید. همچنین احساسات خود را با روانشناس در میان بگذارید.

کلام آخر

اگر به شیوه منطقی نگاه کنیم، رابطه با زن شوهردار اشتباه است. و می‌تواند آسیب های بسیار زیادی به شما وارد کند. اما اگر یک بار وارد چنین رابطه ای شده اید؛ بهتر است که از روانشناس برای قطع رابطه کمک بگیرید. روانشناس کمک می‌کند که بر تصمیم خود پایبند باشید و از این روابط بدون چهارچوب خارج شوید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با زن متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار



:: برچسب‌ها: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کنار آمدن با بیماری یکی از مهارت های لازم در هنگام سختی و ناراحتی جسمانی است. طبیعی است که افراد در هنگام بیماری احساسات و حالات مختلفی را تجربه کنند. اما برای برخی کنار آمدن با این شرایط دشوار تر بوده و دچار مشکلات بیشتری می‌شوند. همچنین شدت بیماری نیز در این مورد موثر است. قطعا کنار آمدن و پذیرفتن سرطان بسیار پیچیده تر از یک سرماخوردگی است. روحیه و ظرفیت روانی افراد در این شرایط بسیار اهمیت دارد. گاهی تنها خط دفاعی در مقابل بیماری های مختلف، انگیزه است. افراد با داشتن اراده و همت می‌توانند هر بیماری را از بین ببرند و یا آن را تحت کنترل خود درآورند. همانطور که امروزه شاهد شکست سرطان توسط بسیاری از افراد هستیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با بیماری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: کنار آمدن با بیماری | 8 تکنیک کنار آمدن با سرطان

کنار آمدن با بیماری

با شروع فرایند یک بیماری افراد دچار احساساتی مانند، خشم، ناراحتی، انکار، بی قراری و…می‌شوند. توالی این مرارحل و همچنین مدت زمان هریک برای افراد مختلف متفاوت است. اما بعد از گذراندن آنها کنار آمدن با بیماری آسان تر شده و افراد می‌توانند روحیه خود را بازیابی کنند.

طبیعی است که در مواجهه با بیماری های مختلف دچار استرس و نگرانی شویم. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که این یک وضعیت موقت بوده و باید با وجود به آن به زندگی روزانه خود ادامه دهیم. بیماری ما دیگران را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. و همین موضوع می‌تواند انگیزه ای برای تلاش در جهت بهبودی باشد.

روش های کنار آمدن با بیماری

 

اما به طور کلی کنار آمدن با بیماری نیز اصولی دارد و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و یا بسیار در مورد آن حساسیت به خرج داد. خود فرد و اطرافیان او می‌توانند با انجام برخی از راهکارها این دوره ها راحت تر پشت سر بگذارند. در این قسمت به توضیح این موارد می‌پردازیم. 

????پنهان نکردن بیماری

برخی افراد با مطلع شدن از نوع و یا حتی شدت بیماری شان، سعی در پنهان کردن آن از اطرافیان دارند. اما بر اساس تحقیقات، اینکار تنها اوضاع را پیچیده تر می‌کند. با اینکار احساسات افراد سرکوب شده و آنها نمی‌توانند هیجانات خود را به درستی تخلیه کنند. به همین دلیل در برخی موارد شاهد خشمگینی افراد در حین بیماری شان هستیم. حتی این موضوع باعث شدت یافتن بیماری جسمانی نیز می‌گردد. چرا که حالات روحی ما بر وضعیت فیزیکی ما موثر است.

????بر نقاط قوت تمرکز کنید

با اینکه احتمالا به نظر فرد و یا خانواده او، دیگر هیچ نکته مثبتی در مورد کنار آمدن با بیماری، وجود ندارد و همه چیز روزبه روز بدتر می‌شود؛ اما قطعا جنبه های دیگری از زندگی فرد هست که هنوز تحت تاثیر بیماری قرار نگرفته و می‌تواند از آنها استفاده کند. احتمالا بیماری باعث ایجاد محدودیت هایی برای افراد می‌شود؛ اما نباید تنها آنها را مبنای تصمیم گیری قرار داد. اگر فرد بینش خود را نسبت به بیماری تغییر دهد؛ راحت تر آن را پذیرفته وحتی می‌تواند از آن بهره گیرد.

????ارتباطات خود را گسترش دهید

در هنگام ناخوشی برای کنار آمدن با بیماری، بهتر است ارتباطات خود را بیشتر از قبل کنید. با دوستان و خانواده خود معاشرت کرده و در جمع ها حضور یابید. اینکار باعث بالا رفتن احساس خودکارآمدی شده و همچنین برای مدتی ذهن شما را از بیماری منحرف می‌کند. از طرفی حمایت شدن از طریق شبکه های دوستان و خانواده، باعث ایجاد احساساتی مثبت در فرد بیمار می‌شود. او احساس می‌کند هنوز برای عده ای اهمیت دارد و باید با بیماری خود مقابله کند.

????توسل و توکل

یکی دیگر از راه حل های موثر برای کنار آمدن با بیماری، یاری خواستن از یک انرژی بزرگ تر و قدرتمند تر است.عده ای به معبود خود توکل کرده و از او توسل می‌جویند. اعتقادات و باورها باعث امیدواری می‌شوند و افراد با انگیزه بیشتری در راستای بهبودی تلاش می‌کنند. براساس تجربه افراد معتقد و مومن راحت تر با شرایط کنار آمده و در مقابل بیماری و ناراحتی ها انعطاف پذیرتر هستند.

????ورزش کردن

ورزش یکی از راهکارهای بسیار مفید برای کنار آمدن با بیماری است. فعالیت های بدنی مختلف، علاوه بر اینکه برای سلامت جسمانی مفید هستند؛ باعث احساس شادابی و نشاط نیز در افراد می‌شوند. اینکار فشار روانی را بر افراد کاهش داده و و وضعیت سلامتی آنها را بهبود می‌بخشد. با اینکه احتمالا گاهی بیماری فعالیت های بدنی ما را محدود می‌کند؛ اما انجام حرکاتی هرچند ساده نیز موثر واقع می‌شوند.

????بالا بردن روحیه

حتی اگر شرایط جسمانی شما بسیار بغرنج است و هیچ امیدی ندارید؛ بازهم بهتر است به خود روحیه داده و اعتماد به نفس خودرا بالا ببرید. اینکار به معنی نپذیرفتن بیماری تان نیست. با وجود عزت نفس می‌توانید نقصان حاصل از بیماری را جبران کرده و امید خود را به زندگی حفظ کنید. اینکار ساده نیست و نیاز به خودباوری و بهداشت روانی بالا دارد. اما با انجام تمرینات ساده ای و همچنین کمک گرفتن از روانشناس امکانپذیر است.

????یادگرفتن مهارت های جدید

در حالیکه در بستر بیماری هستید؛ احتمالا زمان بیشتری داشته و اوقات فراغت دارید. در این شرایط، برای کنار آمدن با بیماری، می‌توانید مهارت های تازه ای آموخته و خود را سرگرم کنید. استراحت، فرصت مناسبی است که از استعدادهای خود در جهت مثبت استفاده کنید. می‌توانید با کارهای ساده و پیش پا افتاده شروع کرده و به مرور آن را به جنبه های دیگر گسترش دهید.

????کمک گرفتن از روانشناس

از آنجایی که در هنگام کنار آمدن با بیماری احتمالا شرایط روحی بدی را سپری خواهید کرد؛ می‌توانید دغدغه ها و افکار خود را با فردی مطمئن مثل روانشناس درمیان بگذارید. این دوران ساده نیست و احتمالا خود را ضعیف و آسیب پذیر احساس می‌کنید. از طرفی به حمایت و مراقبت اطرافیان نیز نیاز دارید. روانشناس می‌تواند راه حل های پیش رو را به شما نشان داده و همچنین مهارت های لازم برای بالا بردن روحیه را نیز به شما بیاموزد.

پیامدهای مثبت و منفی کنار آمدن با بیماری

کنار آمدن با بیماری آثار مثبت و منفی زیادی بر زندگی افراد دارد. از طرفی افراد این شرایط را پذیرفته و سعی در بهبودی وضعیت جسمانی و روانی خود دارند و از طرف دیگر شاید دیگر هیچ تلاشی برای بهتر شدن نکنند. به همین دلیل افراد باید به صورت واقع بینانه و منطقی به بیماری خود نگاه کنند و از واکنش های افراطی بپرهیزند. بروز یک بیماری به معنی به پایان رسیدن دنیا نیست. زندگی پر از فرصت هایی است که حتی با وجود بیماری نیز می‌توان به آنها رسید.

سخن پایانی

افراد برای کنار آمدن با بیماری به شکل موثر باید هم به وضعیت جسمانی و هم سلامت روان خود اهمیت دهند. حفظ روحیه و انگیزه از عوامل مهمی در هنگام بیماری هستند که گاهی موثرتر از داروهای شیمیایی عمل می‌کنند. بهتر است بعد از مواجهه با بیماری آن را پذیرفته، اما آن را نادیده نگیریم. افراد می‌توانند علاوه بر استفاده از روش های بالا، از خدمات روانشناختی نیز استفاده کرده و به خود کمک کنند. اطرافیان نیز در این شرایط نقش پررنگی دارند و باید در کنار فرد بیمار باشند و از او حمایت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با بیماری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: کنار آمدن با بیماری | 8 تکنیک کنار آمدن با سرطان ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بهانه گیری کودک یکی از طبیعی ترین رفتارهای آنهاست. و البته که دلایل مختلف خود را نیز دارد. بهانه گیری کودک می‌تواند ناشی از عدم توانایی آنها در بیان احساسات و انتظارهایشان باشد. کودکان تمامی کلماتی که والدینشان بیان می‌کنند را به خوبی درک می‌کنند اما انتظارات خود را به خوبی نمی‌توانند بیان کنند. به همین دلیل شروع به داد، جیغ و فریاد می‌کنند.

البته به این موضوع توجه داشته باشید که کودکان در رده های سنی متفاوت، بهانه گیری های مختلفی نیز دارند. سن کودکی از 2 تا 11 سالگی می‌باشد که در این مقاله تمامی رده های سنی کودکان همراه با بهانه گیری های آنها را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودکان حتما از روانشناس کودک کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: بهانه گیری کودک | بهانه گیری کودک 1 تا 7 ساله

بهانه گیری کودک

احتمالا کودکانی را مشاهده کرده اید که دائم در حال جیغ و فریاد هستند. دلایل مختلفی در بهانه گیری کودکان وجود دارد؛ و والدین برای رفع آن حتما باید ابتدا علت را ریشه یابی کنند و سپس به دنبال راه چاره باشند. گاه بهانه گیری کودک برای نیازهای ساده ای مانند گرسنگی، تشنگی و … است. و رفع این موضوعات به راحتی قابل انجام است. اما زمانی که کودکان توانایی صحبت نداشته باشند، والدین برای تشخیص با مشکل روبرو می‌شوند. در این مقاله به علت و بهانه های مختلف کودک در رده های سنی گوناگون اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها همراه ما باشید.

علت بهانه‌گیری کودک چیست؟

بهانه گیری کودک علت های متفاوتی دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? عدم توانایی در بروز و بیان احساسات

???? خستگی

????تشنگی

???? گرسنگی

???? عدم بروز انتظارات

????ناکامی

???? ناراحتی از چیزی

???? ترس و اضطراب

????ناتوانی در بیان خواسته

???? مقاومت در برابر تغییر

???? بی حوصله شدن

????تحریک بیش از حد

???? نیاز داشتن به چیزی

???? احساس عدم راحتی

????بیماری یا درد

???? سردرگمی

???? ناراحی از پیروی به دستور شما

بهانه گیری کودک 1 ساله

بهانه گیری کودک 1 ساله معمولا به دلیل این است که گرسنه، تشنه و خسته است. یا اینکه کودک پوشک خود را خیس کرده است و با بهانه گیری نشان می‌دهد که باید جای او را تعویض کنید.

بهانه‌گیری کودک 2 ساله

در سن 2 سالگی شخصیت کودک به حالت منسجم در می‌آید. اما در این دوره سنی او توانایی تنظیم و تفکیک خواسته های خود را ندارد. و به طور کلی می‌توان مشخص کرد که کودک 2 ساله تکلیف مشخصی با خود ندارد. از بهانه گیری کودک 2 تا 3 ساله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

???? تردید

???? تضاد بین از دست دادن مادر و کسب استقلال

????سردرگمی

???? ناتوانی در پیدا کردن راه حل های مختلف

???? ترس از دست دادن

????گرفتاری و تنگنا

???? تحریک پذیری بالا

???? احساس ناکامی

بهانه گیری کودک 3 ساله

بهانه گیری کودک 3 ساله معمولا به دلیل حس استقلال و مالکیت است. در این سن کودک تنها در پاسخ به سوالات و درخواست های والدین پاسخ های سرشار از “نه” تحویل می‌دهد. و سعی در بروز احساس مالکیت و استقلال خود دارد. معمولا آنها از خواسته والدین سرپیچی می‌کنند و از عمد باعث ناراحتی دیگران می‌شوند. و بیشتر مواقع به دنبال پاسخ چرایی های زندگی است.

بهانه‌گیری کودک 4 ساله

بهانه گیری کودکان 4 ساله بیش از سنین دیگر است. دلایل متفاوتی در بهانه گیری آنها وجود دارد که در این بخش مقاله راجع به آن صحبت کرده ایم. کودک 4 تا 5 ساله به دلیل مشکلات جسمی و مورد نیاز مانند تشنگی، گرسنگی و… نیز با مشکل روبرو است. گاهی کودک به دلیل نیاز به توجهی که دارد، بهانه گیری می‌کند. کودک 4 ساله معمولا احساس ناکامی دارد و برای بیان احساسات خود دست به بهانه گیری می‌زند. این کودکان بسیار حساس هستند و آستانه تحمل پایینی دارند.

بهانه گیری کودک 5 تا 7 ساله

کودکان در سنین 5 تا 7 سالگی به دلیل ورود به مهد کودک بهانه های مختلفی می‌گیرند. آنها معمولا از والدین انتظار دارند که با آنها به خوبی برخورد شود و در مقابل ورود به مهد مقاومت می‌کنند. کودک 5 ساله همیشه علاقه به بازی دارد و زمانی که برای او قوانین شرح می‌شود، مقاومت می‌کند.

بهانه‌گیری کودک 7 ساله

بهانه گیری کودکان 7 ساله به دلیل تعیین مرز است. کودکان 7 ساله در تلاش هستند که مرزهایی بین خود و والدین مشخص کنند؛ و تا جای ممکن با آن کنار بیایند. آنها علاقه دارند تا چیزهای مورد علاقه و عدم علاقه خود را نشان دهند و به شیوه ای ثابت کنند. و در نهایت با چیزهایی که از او انتظار دارید مخالفت کند.

روش های مقابله با بهانه گیری کودک

بهانه گیری کودک گاهی به قدری کلافه کننده می‌شود که والدین به دنبال راهکار هستند. در این بخش مقاله روش های مقابله با بهانه‌گیری کودک را توضیح داده ایم.

???? زمان بهانه‌گیری از او فاصله بگیرید

زمان بهانه گیری کودک بهتر اگر توجه زیادی به خواسته های نامعقول او کنید، پر توقع می‌شود و انتظاراتش افزایش می‌یابد. و برای رفع نیازهای خود دائم در حال بهانه گیری خواهد بود. به همین دلیل جهت رفع بهانه گیری های او باید بی توجه باشید و موقعیت را ترک کنید.

???? با مهربانی برخورد کنید

هنگام بهانه گیری کودک باید با مهربانی برخورد کنید. اما زمانی که داد و فریاد خود را زده و الان آرام تر شده است. مهربانی با کودک باید همیشگی باشد؛ والدین در هر لحظه باید با کودکان خود مهربان باشند و محبت خود را نشان دهند. تا کودک مورد توجه و محبت والدین قرار بگیرد.

???? به کودک باج ندهید

برای ساکت کردن کودک بهتر است که هر کاری انجام ندهید. باید در تربیت کودک کوشا باشید و برای آرام کردن او هر کاری را انجام ندهید. به کودک بگویید که زمان گریه و فریاد متوجه حرف هایش نمی‌شوید. اگر علاقه دارد تا به خواسته هایش برسد؛ بهتر است که سکوت کند.

???? احساسات را به فرزندتان آموزش دهید

تکنیک های آرام سازی را به کودک آموزش دهید. تا هنگام عصبانیت و فریاد خود را کنترل کند. بهانه گیری کودک اگر بدون کنترل احساسات باشد؛ رشد خوبی نخواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه والدین سختگیر کلیک کنید.

???? به فرزندان خود صبر را آموزش دهید

یکی از تکنیک ها و راهکارهای جلوگیری از بهانه گیری کودک، آموزش صبر به آنها می‌باشد. اگر کودک دائم بهانه‌گیری کرد؛ به او بگویید صبر کن تا اول فلان کار رو انجام بدم. این کار را انجام دهید تا زمان بخرید. و به مرور زمان کودک آموزش می‌بیند که همیشه باید صبر داشته باشد.

???? برای بهانه های بی دلیل کودک مجازات مشخص کنید

منظور از مجازات برای بهانه گیری کودک، تنبیه مثبت است. در صورتی که تمامی نیازهای کودک را رفع کرده اید اما همچنان کودک در حال بهانه‌گیری است، بهترین راه تعیین مجازات و قوانین برای رفتارهای منفی است. تنبیه مثبت داشته باشید تا کودک هم چیزی را آموزش ببیند و هم از عواقب کار خود آگاه باشد. 

???? با مشاور و روانشناس کودک مشورت کنید

کمک از یک مشاوره و روانشناس بهترین توصیه برای جلوگیری از بهانه گیری کودک است. شاید دلیل بهانه‌گیری کودک اضطراب و استرس باشد و شاید ترومای بزرگی را پشت سر گذاشته باشد. باید مورد بررسی روانشناس قرار بگیرد تا با مشکلات بزرگتری روبرو نشود.

کلام آخر

در این مقاله راجع به بهانه گیری کودک در سنین مختلف توضیح دادیم. برای جلوگیری از بهانه‌گیری کودک حتما باید از روانشناس و مشاورین کودک کمک بگیرید. تا زمانی که شیوه تربیتی درستی را پیش نبرید؛ نمی‌توانید فرزند خوبی رشد دهید. به همین جهت از کمک روانشناس غافل نشوید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: بهانه گیری کودک | بهانه گیری کودک 1 تا 7 ساله ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بی محلی کردن یکی از ترفند های افراد برای نشان دادن ناراحتی و دلخوری شان است. اما به طور کلی رفتار بالغانه ای نیست. با اینکه بعد از بروز هر مشکلی، افراد به زمانی برای فکر کردن و مواجه شدن با آن نیاز دارند؛ اما با بی محلی کردن انگار مشکل را به طور کلی نادیده می‌گیرند. صحبت کردن در مورد مسائل مختلف با یکدیگر و به شکل موثر، یکی از مهارت های لازم برای هر فردی است. امروزه بیشتر شاهد بروز این رفتار در روابط زوجین هستیم. باور های غلطی در این زمینه وجود دارد که افراد را وادار به بی توجهی کردن نسبت به دیگران می‌کند. در واقع اینها تنها تصوارت افراد بوده و نادیده گرفتن، راه حل دائم یا بلند مدتی برای مشکلات نیست. 

برای دریافت مشاوره در زمینه بی محلی کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بی محلی کردن | چگونه سیاست بی محلی را پیاده کنیم؟

بی محلی کردن

عده ای معتقدند که بی محلی کردن تنها راه برای کسب احترام از دیگران است. نمی‌توان این جمله را به طور کامل رد کرد و یا حتی نمی‌توان کاملا به آن استناد کرد. چرا که قطعا روش های بهتری برای دریافت احترام از سوی دیگران وجود دارد.

همچنین گاهی شاهد این موضوع هستیم که با نادیده گرفتن دیگران، آنها بیشتر به سمت ما جذب می‌شوند. متاسفانه عوامل فرهنگی و شرایط اجتماعی سبب بروز این باورها می‌گردند. چرا که کم محلی کردن به دیگران مخصوصا اطرافیان ما رفتار صحیحی نیست. همه ما نیاز به توجه و محبت داریم و در صورت عدم وجود آن باید بر روابط خود با دیگران بیشتر کار کنیم.

دلایل بی محلی کردن افراد

اینکه چرا به دیگران کم محلی می‌کنیم و یا مورد بی محلی کردن، واقع می‌شویم؛ دلایل مختلفی خواهد داشت. اگر چه این دلایل در بیشتر موارد غیرمنطقی به نظر می‌رسند؛ اما گاهی موثر هستند و افراد از طریق آنها به نتایج دلخواه خود در رابطه می‌رسند. برای مثال دیگران متوجه می‌شوند که کار اشتباهی انجام داده اند و باید در رفتار خود تجدید نظر کنند. در این قسمت به توضیح چند نمونه از دلایل بی محلی کردن می‌پردازیم.

????جذاب به نظر رسیدن

معمولا دختران یا پسران در روابط خود برای جذابتر و دست نیافتنی تر به نظر رسیدن، از بی محلی کردن به طرف مقابل خود استفاده می‌کنند. این رفتار شاید برای مدتی باعث تلاش بیشتر طرفین در رابطه شود؛ اما با گذشت مدتی آنها ناامید شده و همچنین دلسرد می‌شوند. اگر این رفتار از قصد انجام شود و برای مدت زمان طولانی ادامه یابد؛ مشکلات زیادی را در رابطه ایجاد می‌کند. معمولا چنین افرادی همواره به دنبال گرفتن توجه هستند و باج گیری عاطفی می‌کنند.

????ویژگی های شخصیتی

برخی از افراد به طور ذاتی، برای موضوعات مختلف اهمیت کمتری قائل می‌شوند. در واقع آنها به طور عامدانه رفتار بی محلی کردن را از خود نشان نمی‌دهند. احتمالا بعد از مدتی متوجه خواهید شد که چنین افرادی نسبت به همه موضوعات اینگونه هستند و قصد ناراحت کردن شما را ندارند. به طور کلی ویژگی های شخصیتی، نقش زیادی در نحوه برخورد افراد با یکدیگر دارد. 

????وجود اختلافات و ناراحتی

یکی دیگر از دلایلی که افراد رفتار بی محلی کردن را از خود نشان می‌دهند؛ وجود اختلافات و ناراحتی است. افرادی که نمی‌توانند مشکلات خود را به طور مستقیم با دیگران مطرح کنند؛ سعی می‌کنند با بی محلی کردن آن را نشان دهند. وقتی رفتار افراد به صورت ناگهانی تغییر می‌کند؛ دیگران در این مورد کنجکاو شده و پیگیر موضوع پیش آمده می‌شوند. اما اگر دیگران به این حالت اهمیتی ندهند؛ فردی که در حال بی محلی است؛ بیشتری آسیب را می‌بیند.

اثرات بی محلی کردن

فراموش نکنید که بی محلی کردن به دیگران آثار و نتایجی خواهد داشت که باید انتظار بروز آنها را در روابط خود داشته باشید. همه افراد در مواجهه با این موضوع، یکسان برخورد نکرده و احتمال پدیدایی مشکلات بزرگتر نیز وجود دارد. به همین دلیل باید نسبت به آثار و نتایج کم محلی کردن به دیگران، آگاه باشید.

????دور شدن افراد از یکدیگر

وقتی افراد به طور مداوم از اطرافیان خود شاهد رفتارهای بی محلی کردن هستند؛ طبیعی است که اعتماد خود را نسبت به آنان از دست داده و از یکدیگر دور می‌شوند. افراد ترجیح می‌دهند با چنین فردی معاشرت نکرده  و برای سلامتر روان خود اهمیت قائل شوند. به همین دلیل کسانی که به طور مداوم از این واکنش استفاده می‌کنند؛ معمولا تنها هستند.

????کاهش اعتماد به نفس

یکی از آثار بی محلی کردن به دیگران، کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس آنهاست. افراد با استفاده از این رفتار، نه تنها به خود آسیب می‌زنند؛ بلکه باعث تخریب روحیه دیگران نیز می‌شوند. وقتی افراد مورد بی محلی قرار می‌گیرند مدام با خود فکر می‌کنند که مشکل از کجاست. آنها در خود به دنبال ایراداتی هستند که سبب بروز این رفتار شده است. همین موضوع به تدریج باعث بروز مشکلات زیادی در سلامت روان آنها می‌گردد.

????بروز مشکلات بزرگتر

وقتی افراد به جای مطرح کردن مشکلات شان با یکدیگر از بی محلی کردن استفاده می‌کنند؛ مشکلات نیز بزرگتر شده و پیامدهای بیشتری به بار می‌آورند. به همین دلیل شناسایی به موقع و دقیق مشکلات حائز اهمیت است. بی محلی راه حل محسوب نمی‌شود. اینکار باعث خواهد شد تا افراد در مورد اختلافات خود صحبت نکنند و یا آنها را با یکدیگر در میان نگذارند. افراد می‌توانند مشکلات خود را با کمک یکدیگر حل کنند؛ اما با اینکار تنها از هم فاصله می‌گیرند.

روش های جایگزین بی محلی کردن

فراموش نکنید که همیشه روش های موثرتری نسبت به بی محلی کردن وجود دارد. بهتر است در روابط خود از این رفتار استفاده نکرده و چالش های پیش آمده را با روش های موثرتری برطرف کنید. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????گفت و گوی مستقیم

بهترین راه برای برطرف کردن مسائل، گفتگوی مستقیم است. بهتر است به صورت آرام و محترمانه مشکل خود را بیان کرده و همچنین صحبت های طرف مقابل را بشنوید. حرف زدن با دیگران آدابی دارد که بهتر است برای تاثیر بیشتر سخنان تان از آنها استفاده کنید. بی محلی کردن به دیگران را کنار گذاشته و از روش های منطقی تری بهره گیرید. 

????کمک گرفتن از روانشناس

می‌توانید برای پیداکردن علت مشکلات به صورت ریشه ای تر، از روانشناس کمک گرفته و همچنین مهارت های مختلف را برای ارتباط با دیگران بیاموزید. درمانگر به شما کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و بر آنها کار کنید. همچنین برای صحبت کردن با دیگران نیز اعتماد به نفس کافی را کسب کرده و راحت تر با مشکلات خود مواجه می‌شوید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که با بی محلی کردن به دیگران، ضعف های شخصیتی و خلاهای عاطفی خود را به آنان نشان می‌دهید. در واقع اینکار، یکی از رفتارهای کنترلگرانه محسوب می‌شود که با آن به دیگران آسیب های زیادی وارد می‌کنید. این رفتار با نادیده گرفتن متفاوت است و پیامدهای متفاوتی نیز ایجاد می‌کند. با تعیین حد و مرزهایی در روابط خود با دیگران می‌توانید از بروز برخی از مشکلات جلوگیری کرده و از کم محلی کردن نیز استفاده نکنید. همچنین در این زمینه می‌توان از یک مشاور نیز کمک گرفت و از رفتارهای جایگزین استفاده کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه بی محلی کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: بی محلی کردن | چگونه سیاست بی محلی را پیاده کنیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ارگاسم دروغین عبارت است از وانمود کردن به ارضا شدن در رابطه جنسی. این رفتار بیشتر در خانمها رخ می‌دهد. اما مردان نیز شاید گاهی از این ترفند در روابط خود استفاده کنند. به ارگاسم رساندن همسر، از وظایف همسر در رابطه جنسی محسوب می‌شود. در واقع اگر افراد به طور مکرر در راوابط جنسی خود رگاسم را تجربه نکنند؛ احتمالا پیامد های بدی را تجربه خواهند کرد.

اما فراموش نکنید که شرایط بدنی افراد و همچنین چرخه پاسخ جنسی آنها متفاوت بوده؛ و نمی‌توان برای همه از یک روش خاص استفاده کرد. همچنین گاهی شرایط نیز بر روند رسیدن به اوج لذت جنسی، تاثیرگذار است و مشکل از عملکرد شما نیست. در این مقاله به بررسی دلایل و همچنین نشانه های این رفتار در رابطه جنسی خواهیم پرداخت. 

برای دریافت مشاوره در زمینه ارگاسم دروغین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ارگاسم دروغین خانم ها | راه های تشخیص تظاهر به ارگاسم

ارگاسم دروغین

تحقیقات حاکی از آنند از هر 10 خانم، 6 نفر آنها به ارگاسم دروغین دارند. این آمار نشان دهنده شیوع عدم ارگاسم و همچنین این رفتار میان خانم هاست. آنها به دلایل مختلفی، دست به این رفتار می‌زنند. بهتر است با وجود هر مشکلی در رابطه، زوجین در مورد آن با یکدیگر و همچنین یک مشاور صحبت کرده و مشکل را حل کنند.

این رفتار به هیچ عنوان راه حل مناسبی نبوده و بعد از مدتی دیگر کارساز نخواهد بود.هورمون هایی که بعد از تجربه ارضای جنسی در بدن ترشح می‌شوند؛ برای سلامتی ضروری بوده، افراد به آن نیاز دارند. پس نمی‌توان مشکل عدم ارگاسم را نادیده گرفت.

دلایل ارگاسم دروغین

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ هم مردان و هم زنان برای این رفتار خود دلایل مختلفی را بیان می‌کنند. اما به طورکلی انجام اینکار به هر دلیلی اخلاقی نبوده، و سبب آسیب به رابطه خواهد شد. یعنی نه تنها بر رابطه جنسی تاثیر داشته؛ بلکه رابطه خارج از اتاق خواب افراد را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. برخی از شایع ترین دلایل برای ارگاسم دروغین، شامل موارد زیر می‌شود.

????عدم صداقت و شفافیت در رابطه

به طور کلی زنان، یا دیرتر از مردان به ارگاسم رسیده و یا اصلا در رابطه ارگاسم را تجربه نمی‌کنند. برخی از آنها به دلایل دیگری به رابطه جنسی علاقمند هستند. اما در برخی موارد، به دلیل عدم صداقت و یا شفافیت در رابطه است که مجبور به ارگاسم دروغین می‌شوند. در واقع آنها نمی‌توانند به راحتی در این مورد با همسر خود صحبت کرده به همین دلیل، اینکار را ترجیح می‌دهند. اما قطعا بعد از مدتی همسر نیز متوجه این موضوع شده و همین باعث دوری آنها از یکدیگر می‌شود.

????ارگاسم دروغین | خودارضایی و پورنوگرافی

گاهی زنان به دلیل تماشای فیلم های پورن و یا اعتیاد به خودارضایی، ارگاسم دروغین را از خود نشان می‌دهند. خودارضایی در زنان باعث طولانی تر شدن مدت زمان ارگاسم خواهد شد. پورن نیز در فرد انتظارات و تصورات غیرواقعی ایجاد کرده و باعث می‌شود تا به عملکرد جنسی شریکش، راضی نشود. بهتر است افراد، رفتار خودارضایی و تماشای فسلم های پورن را مدیریت کند؛ چرا که تاثیرات بدی بر سلامت روان و همچنین زندگی جنسی آنها خواهد داشت. 

????ترس از عدم جذابیت

برخی از زنان به دلیل اینکه از حالات چهره و یا واکنش خود در حین ارگاسم می‌ترسند و یا تصور می‌کنند که جذاب نیست؛ از ارگاسم دروغین استفاده می‌کنند. ارگاسم یک واکنش غیرارادی است و نمی‌توان در مورد زیبا یا زشت به نظر رسیدن، تصمیم گیری کرد. همچنین در بیشتر موارد این فقط یک باور اشتباه میان زنان است و چهره های آنها در حین ارضا شدن، مورد توجه مردان نیست.

????ترس از خیانت همسر

دسته ای دیگر از زنان به دلیل وجود ترس از طردشدگی و یا خیانت همسر، ارگاسم دروغین را از خود نشان می‌دهند. آنها در حال تلاش برای القای حس قدرت و مردانگی در همسر خود هستند. ولی با اینکار خود را از تجربه ارگاسم به صورت طبیعی، محروم می‌سازند. حتی اگر هر کدام از طرفین در عملکرد جنسی دچار مشکل باشد؛ بازهم خیانت قابل توجیه نیست. و می‌تواند این مشکل را خود با روش های صحیح، حل کند.

???? ارگاسم دروغین | زودانزالی همسر

رفتار ارگاسم دروغین، میان زوج هایی که یکی از آنها به زودانزالی و یا مشکلات جنسی، مبتلاست؛ بسیار دیده می‌شود. در واقع یکی از آنها با نیت کمک به همسر خود و همچنین جلوگیری از سردی رابطه، به ارگاسم تظاهر کرده، تا همسر خود را راضی کند. اما بهتر است به جای اینکار، فرد به درمان و برطرف کردن این مشکل بپردازد؛ تا دو طرف از رابطه لذت ببرند.

????دردناک بودن رابطه

رابطه جنسی دردناک مخصوصا برای زنان، بسیار آزاردهنده است. به طور کلی رابطه جنسی نباید با درد همراه باشد و این احساس به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. برای مثال ابتلای زن به واژینیسموس و یا رابطه جنسی خشن باعث بروز درد در رابطه جنسی می‌شوند. در چنین شرایطی زنان برای رهایی از درد، با ارگاسم دروغین، رابطه را به پایان رسانده و از انجام مجدد آن اجتناب می‌کنند. 

????ارگاسم دروغین | حساس عدم امنیت

وجود احساس امنیت و همچنین امنیت روانی زوجین در حین رابطه جنسی، بر عملکرد و واکنش های آنان، بسیار موثر است. همچنین عوامل روانی برای زنان اهمیت بیشتری خواهد داشت. به همین دلیل در حین رابطه، کوچک ترین موضوعی آنها را دچار حواسپرتی و یا ترس می‌کند و باعث بروز ارگاسم دروغین می‌شود. بهتر است افراد شرایط آرامی برای رابطه جنسی فراهم کنند؛ . به شریک خود احساس آرامش دهند.

نشانه های ارگاسم دروغین

افراد با مشاهده برخی از نشانه ها متوجه رفتار ارگاسم دروغین شریک شان خواهند شد. ارضای جنسی، هم در مردان و هم در زنان، با نشانه هایی همراه است که هم خود فرد و هم شریک او، متوجه نزدیک بودن فرایند ارگاسم می‌شوند.

⭕بیان جملات طولانی

معمولا وقتی افراد شروع به بیان جملات طولانی و یا صحبت هایی در حین ارضای جنسی، می‌کنند؛ به معنای ارگاسم دروغین است. لذت ارگاسم به قدری است که افراد در آن لحظه یا سکوت می‌کنند و یا جمله خود را نیمه کاره رها می‌کنند. معمولا افراد با نزدیک شدن به ارگاسم با بیان یک کلمه، این را به همسر خود نشان می‌دهند و نیازی به توضیح اضافی نیست.

⭕ارگاسم دروغین | عدم ایجاد حس آرامش و رهایی بعد از رابطه

همه افراد بعد از ارگاسم، نوعی احساس رهایی و آرامش را تجربه می‌کنند. اما اگر همسرتان بعد از ارضا شدن، حالت کلافگی و بی‌قراری داشت؛ به معنای ارگاسم دروغین او بوده و او هیچ لذتی از رابطه نبرده است. بی حالی و خستگی و حتی درمواردی خوابیدن بعد از رابطه، از نشانه های ارضای جنسی است که در صورت مشاهده آنها باید به این موضوع شک کرد.

⭕واکنش های اغراق آمیز

گاهی افراد برای اینکه پارتنر خود را قانع کنند که در حال تجربه ارگاسم هستند؛ شروع به بروز واکنش های افراطی می‌کنند. ایجاد صداهای عجیب و غریب، حالات صورت مصنوعی، بیان جملات اغراق آمیز و… همگی از نشانه های ارگاسم دروغین هستند.حتی در مواردی سکوت کامل نیز نشان دهنده عدم ارگاسم است. شناسایی تمام این نشانه ها به شناخت شما از همسرتان بستگی دارد.

⭕ارگاسم دروغین | عدم لرزش عضلات و ضربان داشتن

معمولا یکی از نشانه های به ارگاسم، مخصوصا در زنان، لرزش خفیف در عضلات بدن و یا وجود ضربان در برخی نواحی، مثل شکم و مرطوب شدن واژن است. اما در صورت ارگاسم دروغین، فرد هیچ یک از این علائم را نداشته و صرفا به ارضای جنسی، تظاهر می‌کند.

سخن پایانی

رفتار ارگاسم دروغین، می‌تواند سبب تخریب رابطه شود. در یک رابطه جنسی خوب، باید هر دو نفر لذت برده و احساس رضایت داشته باشند. در غیر این صورت، ادامه رابطه برای هریک از آنها سخت می‌شود. داشتن یک رابطه جنسی با کیفیت و همچنین تجربه ارگاسم، به عوامل زیادی بستگی دارد. افراد باید در این زمینه اطلاعات کسب کرده و با همسر خود نیز در این مورد صحبت کنند. دریافت کمک از یک روانشناس جنسی نیز، در این زمینه موثر است.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارگاسم دروغین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ارگاسم دروغین خانم ها | راه های تشخیص تظاهر به ارگاسم ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دعوای بچه ها در مدرسه یکی از نگرانی های والدین و حتی مربیان آموزشی است. این موضوع به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. اغلب آن را اقتضای سن کودکان، تلقی می‌کنند. اما گاهی دلایل دیگری برای این دعوا ها وجود دارد که ریشه ای تر هستند و جنبه های دیگری از زندگی دانش آموز را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در بعضی موارد ایم دعواها منجر به عواقب بدی می‌شوند که نباید به سادگی از کنار آنها گذشت. کودکان به خاطر عوامل متعددی از خود ناسازگاری نشان می‌دهند. همچنین مخالفت خود را به شیوه های مختلفی بیان می‌کنند. به طور کلی دعوا کردن با هم سن و سالان رفتار مناسبی نبوده، هم والدین و هم معلمان باید در این زمینه اقداماتی را انجام دهند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه دعواکردن بچه ها در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دعوای بچه ها در مدرسه | روش برخورد با دعوای بچه ها در مدرسه

دعوای بچه ها در مدرسه

ابراز خشونت به صورت فیزیکی و در غالب دعوای بچه ها در مدرسه، از موضوعات قابل توجه برای شناسایی انواع رفتارهای آنان است. از آنجایی که بچه ها زمان زیادی را در مدرسه می‌گذرانند؛ باید در مورد واکنش های آنان نسبت به دیگران، حساسیت نشان داد و حتی با آنان برخورد کرد. اما نحوه برخورد با آنان بسیار مهم است.

چراکه گاهی رفتارهای اطرافیان است که سبب بروز این رفتارها می‌شود. افراد باید در ابتدا علت این موضوع را یافته و در قدم بعدی برای برطرف کردن آن تلاش کنند. همکاری خود دانش آموز نیز بسیار موثر است.

دلایل دعوای بچه ها در مدرسه

به طور کلی قلدری کردن و ابراز قدرت به روش های مختلف، احساس خوبی در افراد ایجاد می‌کند. این غریزه از سنین مدرسه و وقتی کودک با افراد هم سن و سال خود در یک مکان قرار می‌گیرد؛ بروز می‌کند. اما علاوه بر این، دلایل دیگری نیز برای دعوای بچه ها در مدرسه وجود دارد. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شود. 

????تخلیه هیجانات

کودکان در سنین مدرسه هنوز به طور کامل از مهارت تخلیه هیجانات برخوردار نیستند. به همین دلیل احساسات خود را به شیوه های نادرستی مثل گریه کردن، رفتارهای پرخاشگرانه نشان می‌دهند. به طور کلی احساساتی مثل شرم و عصبانیت باعث بروز دعوای بچه ها در مدرسه می‌شود. آنها شاید از اینکه در این دعوا هیچ شانسی ندارند هم مطلع باشند. اما تنها برای نشان دادن احساسات خود دعوا را آغاز می‌کنند.

????خلاهای عاطفی | دعوای بچه ها در مدرسه

کمبود توجه و محبت در بچه ها و همچنین برخی ازخلاهای عاطفی که آنها تجربه می‌کنند نیز از دلایل دعوای بچه ها در مدرسه است. این موضوع باعث ایجاد حس خود کم بینی در آنها شده و در غالب خشم و احساسات منفی بروز می‌کند. افراد در مقابل این هیجانات، دو نوع واکنش را انتخاب می‌کنند. آنها یا به خود آسیب می‌زنند و رفتارهای خودجرحی دارند و یا دیگران را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند.

????پایین بودن اعتماد به نفس

گاهی پایین بودن اعتماد به نفس به شکل پرخاشگری و دعوای بچه ها در مدرسه بروز می‌کند. آنها برای اینکه این موضوع را از دیگران پنهان کنند؛ برخلاف آن رفتار کرده و واکنش های تهاجمی از خود نشان می‌دهند. این شرم درونی باعث می‌شود بچه ها نتوانند خشم خود را کنترل کنند و تحمل آنها در مقابل مسائل کاهش می‌یابد.

????مشکلات خانوادگی

کودکانی که در محیط خانوادگی ناآرام زندگی می‌کنند؛ بیشتر از خود رفتارهای پرخاشگرانه نشان می‌دهند. از طرفی آنها با اینکار استرس و فشار درونی خود را تخلیه می‌کنند و از طرفی دیگر از رفتارهای والدین خود آموخته و آن را در مکان های مختلفی مثل مدرسه بروز می‌دهند. اختلافات خانوادگی تاثیرات بدی بر فرایند رشدی بچه ها دارد و در غالب دعوای بچه ها در مدرسه بروز می‌کند.

????وجود اختلالات یادگیری یا روانی

بر اساس تحقیقات انجام شده، کودکانی که مبتلا به اختلالات مختلف یادگیری یا روانی هستند؛ پرخاشگر تر و ناآرام تر بوده و احتمالا به دیگران آسیب می‌زنند. اگر این اختلالات به موقع تشخیص و درمان نشوند؛ مشکلات بیشتری را ایجاد می‌کنند. آنها یا بسیار منفعل و گوشه گیر شده و یا خشمگین و عصبی می‌گردند. گاهی دعوای بچه ها در مدسه از این مسئله نشات می‌گیرد. 

????وجود اختلالات یادگیری یا روانی

دوران بلوغ، سن حساسی است و افراد در این دوران تعارضات زیادی را تجربه می‌کنند. دعوای بچه ها در مدرسه در سنین بلوغ بیشتر شده و همچنین پیامدهای بزرگ تری دارد. آنها در این سنین بسیار تحریک پذیر بوده و کنترل هیجانات برای آنها سخت است. آنها نیاز به دیده شدن و پذیرفته شدن در گروه های مختلف را دارند به همین دلیل تحمل شرایط برای آنها دشوار می‌شود.

????میزان اضطراب بالا | دعوای بچه ها در مدرسه

میزان اضطرابی که بچه ها به دلایل مختلف تجربه می‌کنند؛ در دعوای بچه ها در مدرسه، اثرگذار است. دشواری موضوعات درسی، فشار خانواده و همسالان از نمونه هایی از موضوعات اضطراب آور برای بچه ها است. گاهی استرس و اضطراب در غالب چنین رفتارهایی خود را نشان می‌دهد که کاملا طبیعی است؛ اما نیاز به پیگیری دارد.

????عدم برخورداری از مهارت های ارتباطی

برخی از کودکان نحوه برقراری ارتباط به شکل درست، درخواست کردن، معذرت خواهی و حتی تشکر کردن را، نمی‌دانند. به همین دلیل برای حل کردن مشکلات خود به دعوا کردن و قلدری متوسل می‌شوند. این موضوع برای آنها دردسر ساز خواهد شد. به همین دلیل والدین و معلمین باید در مورد آداب معاشرت با دیگران و همچنین ارتباط موثر با آنها صحبت کرده و به آنها روش درست را بیاموزند.

راه های مقابله با دعوای بچه ها در مدرسه

دعوای بچه ها در مدرسه عواقب زیادی دارد که می‌تواند برای طولانی مدت باقی مانده و حتی بخشی از الگوی رفتاری آنها شود. به همین دلیل اطرافیان باید هرچه سریع تر بعد از شناسایی دلایل این موضوع، به بچه ها برای از بین بردن آنها کمک کنند.

◀صحبت کردن با آنها

در قدم اول، والدین و یا مسئولین مدرسه باید در این مورد با دانش آموز صحبت کرده و دلیل اصلی اینکار را از خود بچه ها جویا شوند. صحبت کردن با بچه ها اصولی دارد. در این شرایط آنها خود حساس و خشمگین هستند. به همین دلیل نباید با پرخاشگری با آنها رفتار کرد. توهین و سرزنش کردن نیز کمکی به آنها نمی‌کند. بهتر است با آرامش به حرف های آنان گوش کرده و در قدم بعدی واکنش درست را به آنها یادآوری کنید.

◀کمک گرفتن از مشاور مدرسه

مشاور مدرسه و یا روانشناس در مورد دعوای بچه ها در مدرسه می‌تواند نقش بزرگی ایفا کند. بچه ها شاید مایل باشند با شخص دیگری صحبت کنند و یا با او راحت تر باشند. روانشناس می‌تواند آسیب های روحی او را شناسایی کرده و همچنین به دلایل بروز چنین رفتارهایی پی ببرد. او با آموزش گام به گام مهارت های مختلف برقراری ارتباط و یا کنترل خشم، با گذشت زمان این مشکل را حل می‌کند.

◀تقویت مهارت های جسمانی

از آنجایی که یکی از دلایل دعوای بچه ها در مدرسه، خشم سرکوب شده و هیجانات منفی است؛ والدین می‌توانند از این انرژی در جهت مثبت استفاده کرده و فرزندان خود را تشویق به ورزش و فعالیت های جسمانی مختلف کنند. ثبت نام بچه ها در کلاس های ورزشی مختلف و تخلیه انرژی آنها از بروز رفتارهای نادرست در فضای مدرسه، پیشگیری می‌کند.

سخن پایانی

طبیعی است که بالارفتن میزان مشکلات و تنش های روانی، کودکان نیز از این وضعیت تاثیرگرفته و رفتارهای نامناسبی از خود نشان دهند. اما در مورد دعوای بچه ها در مدرسه، باید بسیار محتاط بود و علل آن را به درستی شناسایی کرد. این وضعیت می‌تواند عواقب بدی برای کودک و خانواده او داشته باشد؛ به همین دلیل پیشگیری از آن حائز اهمیت است. کمک گرفتن از روانشناس یکی از اقدامات ضروری در این شرایط است. والدین باید از فرزند خود حمایت کرده و به او کمک کنند تا این موضوع را پشت سر بگذارد.

برای دریافت مشاوره در زمینه دعواکردن بچه ها در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: دعوای بچه ها در مدرسه | روش برخورد با دعوای بچه ها در مدرسه



:: برچسب‌ها: دعوای بچه ها در مدرسه | روش برخورد با دعوای بچه ها در مدرسه ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از طلاق یک واکنش طبیعی در مورد این موضوع است. افراد به دلایل مختلفی به طلاق و جدایی فکر می‌کنند؛ اما به طور کلی عملی کردن آن کار ساده ای نیست. برای جدایی از همسر به عوامل مختلفی توجه داشت. همچنین نمی‌توان در این مورد عجولانه تصمیم گرفت. گاهی طلاق روشی موثر تر از ادامه زندگی مشترک است؛ اما به هر حال با مشکلاتی همراه بوده و افراد را می‌ترساند.

جدایی یکی از تصمیات بزرگ و مهم در زندگی محسوب می‌شود که احتمالا تاثیرات آن برای مدت زمان طولانی در زندگی باقی می‌مانند. از طرفی کاملا یک تصمیم شخصی بوده و هیچ کس نمی‌تواند به جای شما و بهتر از شما تصمیم بگیرد. بهتر است در این زمینه تنها از دیگران مشورت گرفته و در نهایت خودتان در این مورد تصمیم بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ترس از طلاق | از طلاق گرفتن می ترسم

ترس از طلاق

همیشه در زندگی مشترک، شرایطی پدید می‌آید که ادامه زندگی مشترک را برای افراد سخت می‌کند. از طرفی ترس از طلاق نیز مانع جدایی آنها می‌گردد. این مورد هم در مردان و هم در زنان وجود دارد؛ ولی افراد، واکنش های متفاوتی نسبت به آن نشان می‌دهند. این موضوع احساسات مختلفی را درون افراد برمی‌انگیزد و حتی گاهی آنها را منصرف می‌کند.

نمی‌توان به راحتی از کنار مشکلات زناشویی گذشت؛ از طرفی گاهی افراد همه تلاش خود را کرده اند؛ اما تلاش های آنان بی فایده بوده است. به همین دلیل شاید جدایی بهتر از ادامه این رابطه باشد. کمک گرفتن از یک مشاور می‌تواند تا حد زیادی در این زمینه به شما کمک کند. 

علل ترس از طلاق

ترس از طلاق به دلایل مختلفی در افراد بروز می‌کند. تجربه این شرایط اصلا خوشاید و راحت نیست. افراد احتمالا فشار و اضطراب زیادی را در این دوران تحمل می‌کنند. از طرفی باید در این مورد تصمیم گرفته و اوضاع را کنترل کنند. شاید حتی این دلایل برای اطرافیان منطقی به نظر نرسد؛ اما به هر حال موضوعی است که برای فرد اضطراب آور است. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شود.

????وابستگی از نظر مالی

گاهی افراد به دلیل اینکه از نظر مالی آمادگی کافی برای جدایی از همسر خود را ندارند؛ ترس از طلاق را تجربه می‌کنند. این مورد در میان زنان بیشتر است. گاهی تنها به همین دلیل است که افراد تا پایان عمر به زندگی مشترک خود ادامه داده و شرایط را می‌پذیرند.

مردان نیز به دلیل مهریه ای که باید در هنگام جدایی پرداخت کنند؛ دچار نگرانی می‌شوند. این موضوعات باعث می‌شود گاهی زوجین اصلا برای جدایی اقدام نکنند. مسائل مالی در زندگی مشترک اهمیت داشته؛ اما افراد باید تا حدی استقلال و درآمد کافی نیز داشته باشند.

????ترس از مورد قضاوت قرارگرفتن

در برخی از فرهنگ ها، تصور درستی از جدایی و زندگی بعد از طلاق وجود ندارد و همین موضوع سبب ترس از طلاق می‌شود. زنان و مردان از مورد قضاوت قرار گرفتن بعد از طلاق هراس داشته و گاهی نمی‌توانند این موضوع را تحمل کنند. در واقع بعد از طلاق مشکلات اصلی خود را نشان می‌دهند و حتی موجب پشیمانی افراد می‌گردند. این فشار گاهی از طرف خانواده و اطرافیان فرد نیز اعمال می‌گردد. فراموش نکنید که این موضوع فشار روانی بیشتری را به افراد تحمیل کرده و حتی موجب انزوای آنان می‌گردد.

????به خاطر فرزندان

فرزندان یکی از اصلی ترین دلایل ترس از طلاق هستند. والدین برای آینده فرزندان خود بسیار نگران بوده و حتی گاهی به این دلیل از طلاق منصرف می‌شوند. در این شرایط نه تنها خود والدین آسیب های زیادی را به بچه ها وارد می‌کنند؛ بلکه جامعه نیز با برچسب فرزند طلاق برای آنها موجب ایجاد فشارهای زیادی می‌شود.

همچنین موضوع حضانت و سرپرستی فرزندان نیز موضوع دیگری است والدین را نگران می‌کند. بهتر است در زمان طلاق به سن بچه ها و همچنین شرایط خود توجه داشته و با توجه به آن تصمیم گیری کنید.

????نداشتن حمایت عاطفی

برخی از زوجین تنها به این دلیل ترس از طلاق را تجربه می‌کنند؛ که هیچ کس از آنها حمایت نمی‌کند. در واقع برای جدایی قبل از هر چیز نیاز به یک شبکه حمایتی هست که به فرد در مراحل مختلف کمک کنند. این شبکه متشکل از خانواده و دوستانی هستند که فرد را از جنبه های مختلف برای طلاق آماده می‌کنند. می‌توانید قبل از تصمیم گیری قطعی در این زمینه با اطرافیان خود صحبت کرده و آنها را آماده کنید. از طرفی از حمایت آنان نیز اطمینان حاصل کنید.

راه های غلبه بر ترس از طلاق

اگر تصمیم شما برای این موضوع جدی است و تنها ترس از طلاق مانع شما می‌شود؛ می‌توانید از روش هایی استفاده کرده تا بر این ترس غلبه کرده و راحت تر با این موضوع مواجه شوید. فراموش نکنید که در این مسیر بهتر است از دیگران نیز کمک گرفته و همواره با دیگران همفکری کنید. استفاده از راهکارهای زیر باعث می‌شود تا عوارض جانبی طلاق به حداقل برسد.

????فکر کردن در مورد جوانب مختلف طلاق

در ابتدا بهتر است در مورد تمام احتمالات و همچنین جنبه های مختلف طلاق فکر کنید. احتمالا بعد از این تصمیم با اتفاقات زیادی روبرو خواهید شد؛ که بهتر است برای آنها آمادگی داشته باشید. دوراندیشی در این زمان بسیار موثر است اما این به معنی نشخوار فکری و فکر کردن زیاد در مورد آینده نیست. این مورد می‌تواند تا حد زیادی از ترس از طلاق بکاهد.

???? غلبه بر ترس از طلاق با کمک مشاور

یکی دیگر از روش هایی که بهتر است برای پیشگیری از بروز ترس از طلاق از آن استفاده کنید؛ کمک گرفتن از مشاور است. طبیعی است که در این شرایط نتوانید به طرز منطقی فکر و یا تصمیم بگیرید. اما روانشناس با پیدا کردن علت این ترس و همچنین ارائه راهکارهای عملی باعث کاهش اضطراب شما می‌شود. حتی می‌توانید با همسر و یا فرزند خود برای مشاوره اقدام کنید.

????مشورت با دیگران

طلاق یک تصمیم کاملا شخصی است و معمولا تاثیری بر روابط دیگران نیز ندارد. اما از آنجایی که بعد از جدایی احتمالا نیاز به حمایت اطرافیان خود داریم بهتر است در این مورد با آنها صحبت کرده و در مورد کمک های آنان اطمینان حاصل کنیم. برای مثال از خانواده خود بپرسیم که در صورت جدایی، آیا می‌توانیم برای مدتی در کنار آنها زندگی کنیم! و یا برای مراقبت از فرزند خود شاید به کمک دیگران نیاز داشته باشیم؛ که در این صورت باید از قبل آنها را مطل کنیم.

????توانمند سازی خود

برای پیشگیری از ترس از طلاق همچنین می‌توانیم به فکر شغل و مهارتی برای خود باشیم تا نگرانی ما به دلیل مسائل مالی برطرف شود. اما این توانمند سازی تنها به معنی تامین هزینه ها نیست. بلکه باید از لحاظ روانی نیز برای این موضوع آمادگی پیدا کرده و ظرفیت روحی خود را بالا ببریم. همچنین شرایط زندگی خود را به شکلی مدیریت کنیم که تنهایی قادر به انجام کارهای خود باشیم.

سخن پایانی

ترس از طلاق در مواردی در جهت مثبت عمل کرده و باعث می‌شود تا در مورد تصمیم خود بیشتر فکر کنیم و عوامل مختلفی را در نظر بگیریم. جدایی باعث به وجود آمدن شرایط دشواری برای افراد می‌شود. حضور فرزندان نیز در این دوران بسیار موثر بوده و باید آنان را نیز در نظر گرفت. بهتر است در قدم اول آینده نگری داشته و شرایط خود را در نظر بگیرید. در مرحله بعد از دیگرانی مثل یک روانشناس کمک گرفته و شرایط را برای او شرح دهید. او به شما در این زمینه کمک خواهد کرد تا تصمیم بهتری بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ترس از طلاق | از طلاق گرفتن می ترسم ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 25 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مراحل سوگ شامل پنج مرحله می‌شود که در شرایط مختلف آنها را تجربه می‌کنیم. مدت زمان دقیقی برای هر مرحله وجود ندارد اما معمولا ترتیب آنها یکسان است و بدون گذراندن یکی نمی‌توان به مرحله بعد رفت. برای همه ما شرایط سختی در زندگی روی می‌دهد که مواجهه با آنها آسان نیست و احتمالا دوران بدی را سپری می‌کنیم. اما همیشه شرایط یکسان نمی‌ماند و در نهایت چاره ای به جز پذیرفتن و کنارآمدن نداریم. با اینکه احتمالا در پایان این دوران شخص یا چیزی را از دست داده ایم که بسیار برایمان مهم بوده است؛ اما به طور کلی تجربه این دوران اجتناب ناپذیر است. دانشمندان مختلفی در این زمینه به تحقیق و پژوهش پرداخته اند و نظریات متفاوتی نیز ارائه داده اند. در این مقاله به بررسی سوگ و عوامل موثر بر آن می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه مراحل سوگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: مراحل سوگ بعد مرگ و از دست دادن نزدیکان

مراحل سوگ

کنارآمدن با ناراحتی و همچنین پشت سر گذراندن سختی ها برای هر فردی متفاوت است. افراد احتمالا احساسات مختلفی را تجربه کرده و همپنین استراتژی های متفاوتی نیز برای مواجهه با آن دارند. اما مراحل سوگ معمولا برای همه افراد یکسان است. کوبلر راس نظریه پرداز این مراحل عنوان می‌کند که شاید برخی از افراد در نهایت نتوانند با غم خود کنار بیایند از طرفی این مراحل با یکدیگر تداخل و همپوشانی های زیادی دارند.

همچنین برخی از افراد احتمالا همه مراحل سوگ را به طور کامل تجربه نکنند. اما قطعا افرادی که می‌توانند احساسات خود را مدیریت کنند؛ بعد از گذشت بحران، از حال روحی بهتری برخودار خواهند شد.

انواع مراحل سوگ

مراحل سوگ امروزه در دنیا از طرف افراد و همچنین نهادهای مختلف پذیرفته شده؛ با این حال همچنان برخی از افراد قادر به شناسایی احساسات مختلف در مورد خودشان نیستند و همین موضوع در شرایط مختلف، آنها را دچار مشکلات زیادی می‌کند. در این قسمت به توضیح مراحل مختلف سوگواری می‌پردازیم.

????انکار

انکار اولین مرحله از مراحل سوگ است و دقیقا قبل یا بعد از اتفاق ناگوار روی می‌دهد. انکار شامل احساس ترس، بی حسی عاطفی و شوک است. وقتی افراد عزیزی را از دست می‌دهند و یا اتفاق ناگواری برایشان روی می‌دهد؛ در ابتدا به راحتی نمی‌توانند آن را بپذیرند. طبیعی است که مغز ما به زمانی نیاز دارد تا واقعیت را پذیرفته و با آن کنار بیاید. در این دوران برای بهتر شدن حال روحی ما مدام دست به انکار زده و فرایند پردازش اطلاعات را کند می‌کند.

????خشم

واکنش خشم نسبت به اتفاقات ناگوار طبیعی است و تقریبا همه ما آن را تجربه می‌کنیم. خشم واکنش شدید و افراطی است که به دلیل مواجهه با احساسات دردناک بروز می‌کند. در این شرایط احتمالا خود و یا دیگران را مقصر دانسته و سعی در جبران داریم. اما گاهی جبران امکانپذیر نیست. بهتر است در این دوران احساسات خود را سرکوب نکرده و به روش درست آن را بروز دهیم. تحریک پذیری، انزوا، تنهایی، گریه کردن و آشفتگی از ویژگی های بارز این مرحله است.

????چانه زنی

چانه زنی سومین مرحله از مراحل سوگ است که نسبت به سایر مراحل کوتاه تر بوده و زودتر به پایان می‌رسد. در این مرحله فرد به صورت مداوم با دیگران و حتی با خودش کلنجار می‌رود تا شاید بتواند اوضاع را به حالت قبل برگرداند. شاید حتی تلاش ما به خاطر آن فرد نیز نباشد بلکه برای خودمان است. ما به هرروشی متوسل می‌شویم تا از درد خود بکاهیم. افراد معمولا در این شرایط به دنبال نیرویی بزرگ تر و یا مهم تر هستند تا به آنها کمک کند.

????افسردگی

بعد از گذراندن تمام مراحل ذکر شده؛ افکار افراد آرام گرفته و یک شروع به بررسی دقیق شرایط می‌کنند. در این مرحله افراد فشار روانی زیاد و غم را تجربه می‌کنند. آنها فقدان را به صورت عمیق تر و گسترده تر احساس کرده و احتمالا رفتارهای خصمانه ای از خود بروز می‌دهند.

از طرفی افسردگی باعث انزوا و گوشه گیری افراد شده و عملکرد آنها را در جنبه های مختلف زندگی تحت تاثیر قرار می‌دهد. این دوران طبیعی است اما نباید به آن اجازه طولانی شدن داد. برای اطلاع از نشانه های دلتنگی برای همسر سابق کلیک کنید.

????پذیرش

اخرین مرحله از مراحل سوگ، پذیرش است. در این مرحله افراد با عبور احساسات و مراحل مختلف، شرایط را پذیرفته و با آن کنار می‌آیند. در این برهه دیگر تلاش نمی‌کنیم و یا حتی ناراحت نیستیم. مقابل واقعیت مقاومت نکرده و آن را مواجه می‌شویم. این مرحله برای برخی از افراد سریعتر رخ می‌دهد. چراکه آنها از سلامت روانی بالاتری برخوردار بوده و می‌توانند مسائل را از یکدیگر تفکیک کنند.

عوامل موثر بر گذراندن مراحل سوگ

همانطور که گفته شد؛ گذراندن مراحل سوگ برای همه افراد یکسان نیست. افراد بسته به شرایط روانی و همچنین تجربیاتی که در زندگی کسب می‌کنند با شرایط سخت کنار می‌آیند. مدت زمان گذراندن این مراحل و همچنین شدت آنها به برخی از موارد زیر مربوط می‌شود.

????نحوه از دست دادن

حادثه ای که در اثر آن دچار احساس ناراحتی و فقدان می‌شویم؛ بسیار اهمیت دارد. در برخی مواقع اصلا انتظار چنین حادثه ای را نداشته ایم و یا این شرایط به طرز ناگواری رخ داده است. برای مثال شخصی که بیماری صعب العلاجی دارد و برای مدت زمان طولانی در بستر بیماری بوده است احتمالا اطرافیان به از دست دادن آن فکر کرده اند. اما فردی که به طور ناگهانی می‌میرد و یا بدون دلیل ما را رها می‌کند؛ شرایط سخت تری را به وجود می‌آورد. 

????میزان نزدیکی

طبیعی است که در اثر فقدان عزیزانمان بیشتر احساس ناراحتی می‌کنیم. هرچه نسبت به فرد به ما نزدیکتر باشد و یا احساسات قوی تری نسبت به آن داشته باشیم؛ احتمالا بعد از دست دادن آن فشار روانی بیشتری را متحمل می‌شویم.

????کیفیت سلامت روان افراد

به طور کلی افرادی که از وضعیت روانی بهتری برخودار هستند؛ بهتر می‌توانند با شرایط بحرانی روبرو شوند. از اهمیت برخورداری از بهداشت روانی در چنین مواقعی مطلع می‌شویم. به همین دلیل بهتر است به سلامت روان خود اهمیت داده و خود را برای شرایط سخت آماده کنیم.

برای چه اتفاقاتی مراحل سوگ را طی می‌کنیم؟

برخی تصور می‌کنند که مراحل سوگ را تنها در مرگ اطرافیان پشت سر می‌گذاریم. اما این موضوع می‌تواند برای هر از دست دادنی باشد. برای مثال حتی طلاق و جدایی از شریک عاطفی نیز نیاز به سوگواری دارد. از دست دادن یک شغل، مرگ حیوان خانگی یا گم شدن او، ابتلا به یک بیماری سخت و… همگی برای ما شرایطی را ایجاد می‌کند که نیاز به ناراحتی و افسردگی دارد.

اهمیت گذراندن مراحل سوگ در سلامت روان

گذراندن مراحل سوگ برای حفظ سلامت روان مهم و ضروری است. همانطور که ما نیاز به استراحت و شادی و دیگر احساسات داریم؛ غم نیز یکی از هیجانات مهم است. ما بدون تجربه ناراحتی نمی‌توانیم احساس خوشحالی کنیم. یا حتی قدردان دارایی های خود باشیم. به همین دلیل بسیار مهم است که چنین وضعیتی را تجربه کرده و از احساسات خود در مراحل مختلف آگاه باشیم. اگر این وضعیت را به درستی پشت سر نگذاریم احتمالا تا پایان عمر افکاری به صورت حل نشده و نامفهوم در وجود ما باقی می‌مانند.

سخن پایانی

مراحل سوگ احتمالا فراز و نشیب های زیادی خواهد داشت. همچنین افراد به دلایل مختلفی آن را تجربه می‌کنند. نمی‌توان به دلیل تجربه احساس ناراحتی شخصی را مقصر دانست و یا آن را سرزنش کرد. همچنین هیچ مدت زمان مشخصی نیز نمی‌توان برای آن در نظر گرفت.

در این شرایط اطرافیان می‌توانند نقش مهمی در پشت سرگذاشتن این دوران داشته باشند. فرد به حمایت دیگران نیاز داشته و باید خود نیز انگیزه و اراده داشته باشد. همچنین افراد می‌توانند برای طی کردن این مراحل از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. درمانگر به آنها برای پذیرش و حتی شناسایی احساسات مختلف کمک می‌کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مراحل سوگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: مراحل سوگ بعد مرگ و از دست دادن نزدیکان



:: برچسب‌ها: مراحل سوگ بعد مرگ و از دست دادن نزدیکان ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1402 | نظرات ()