نوشته شده توسط : newmiiind

شوخی با همکار از موضوعاتی است که بسیاری از افراد در مورد آن مردد بوده و نمی‌دانند که درست است یا اشتباه! به طور کلی در برقراری ارتباط با دیگران، شوخی کردن می‌تواند بسیار کمک کننده باشد و کمی به شما و طرف مقابل احساس راحتی بدهد. البته به طور کلی شوخی کردن اصولی دارد که در صورتی که رعایت نشوند؛ با بی احترامی اشتباه گرفته می‌شود. مخصوصا در محیط کار، که یک فضای حرفه ای بوده و باید حد و مرزها جدی تر گرفته شوند. از این رو بسیار اهمیت دارد که روش های شوخی کردن با همکار را آموخته و از آن به درستی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شوخی با همکار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

شوخی با همکار تا چه اندازه درست است؟

 

برخی معتقدند که در محیط کار باید کاملا جدی و خشک بوده؛ شوخی کردن تا هیچ اندازه ای در این فضا اصلا مجاز نیست. در صورتی که استفاده این روش چه توسط مدیران و چه کارمندان، منجر به تلطیف فضا شده؛ در صورتی که درست و به جا باشد. از طرفی احساس صمیمیت بیش از حد با همکاران و بیان کردن هر نوع شوخی نه تنها شما را به یکدیگر نزدیک تر نمی‌کند؛ بلکه باعث خراب شدن رابطه کاری و دوستانه شما نیز می‌گردد. البته که این بدان معنا نیست که اصلا با همکاران خود شوخی نکنید. بلکه باید این فاصله را حفظ کرده و آن را به روش درستی انجام دهید. در ادامه بیشتر در مورد مرز باریکی که در این مورد وجود دارد؛ توضیح خواهیم داد و روش درست آن را بیان می‌کنیم.

شوخی های نادرست و بیجا با همکار

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که از شوخی های بیجای همکارتان دچار احساس بدی شده باشید؛ اما نتوانید آن را متوقف کرده و در این مورد با او صحبت کنید. برخی از افراد با همکار خود هیچ حد و مرزی نداشته و خود را مجاز به بیان کردن هرنوع شوخی می‌دانند. در صورتی که با اینکار نه تنها به دیگران احساس ناامنی و بی اعتمادی می‌دهید؛ بلکه ارتباط حرفه ای خود را نیز خدشه دار خواهید کرد. شوخی ها خود انواع مختلفی و دارند که طرز بیان شدن آنها نیز تاثیر زیادی در حسی که ایجاد می‌کند؛ خواهد داشت.

از این رو در محیط کار باید پیش از بیان کردن هر نوع شوخی، باید به خوبی در مورد آن فکر کنید. برای مثال بیان کردن شوخی های جنسی در محیط کار اصلا کار درستی نیست. و یا اگر شوخی شما عملی بوده و نیاز به لمس کردن طرف مقابل دارد نیز، بهتر است از آنها استفاده نکنید.

البته که گاها انجام چنین کارهایی در خارج از محل کار نیز کار درستی نیست؛ اما چنین شوخی هایی گاها می‌توانند آینده شغلی شما را به طور کلی از بین ببرند.

چطور با همکاری که شوخی های ناجور می‌کند؛ برخورد کنیم؟

اما چطور باید با چنین شوخی های در محل کار برخورد کرده و واکنش نشان داد؟ همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ شوخی با همکار در محل کار، رفتار پر ریسکی است. مخصوصا اگر شناخت زیادی از همکار خود نداشته و به تازگی وارد این محیط شده باشید. در بیشتر موارد افراد در رودروایسی قرار گرفته و سکوت می‌کنند.

اما این رفتار باعث ادامه یافتن شوخی های بی ادبانه خواهد شد. اما زمانی که در مقابل چنین رفتارهایی کاملا جدی و خشک رفتار کرده و یا به طور مستقیم به او بگویید که چنین شوخی هایی شما را ناراحت می‌کنند؛ او دیگر به این کار ادامه نمی‌دهد. در صورتی که این شوخی ها همچنان ادامه یافتند؛ بهتر است در مورد آنها با مدیر مجموعه صحبت کنید برای اطلاع از راه های برخورد با کسی که مسخره میکنه کلیک نمایید.

شوخی های مفید با همکار

از طرفی شوخی با همکار می‌تواند یخ او را آب کرده و باعث شود تا احساس راحت تری در محیط کارش داشته باشد. تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده اند؛ حاکی از آنند که شوخی کردن با دیگر همکاران حتی می‌تواند راندمان کاری را بیشتر کرده و در افراد انگیزه بیشتری برای کارکردن ایجاد کند. در صوتی که شوخی ها به درستی انتخاب شوند.

در مورد مسائلی با همکارتان شوخی کنید که کاری هستند و هردوی شما در مورد آن باخبر هستید. از طرفی اینکار را تنها یک یا دوبار در روز انجام دهید و به طور مکرر در مورد همه چیز شوخی نکنید. در حین کار کردن کاملا جدی بوده و اجازه دهید تا دیگران نیز تمرکز کافی داشته باشند.

اما زمانی که ارباب رجوع ندارید و یا حتی موقع رفت و آمد به محل کارتان، با همکار خود شوخی کنید.

نکاتی در ارتباط با شوخی با همکار

 

در مورد شوخی با همکار نکاتی وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها، هیچ حد و مرزی را رد نکرده و اصول اخلاقی را رعایت می‌کنید؛ در این قسمت به توضیح این نکات خواهیم پرداخت. برای آشنایی با راهکارهایی برای کاهش استرس محیط کار کلیک نمایید.

حفظ کردن روابط خود

منظور از حفظ کردن رابطه خود، به این معناست که بین روابط خود در بیرون از محل کار و درون آن، تمایز قائل شوید. برخی از شوخی ها را در بیرون از محل کار مجاز هستید تا با همکار خود انجام دهید؛ اما بهتر است در محیط کار از انجام آنها پرهیز نمایید.

اتکا کردن به کار

هیچگاه فراموش نکنید که به این دلیل در محیط کار هستید که کار کنید و نه شوخی. از این رو کار باید اولویت شما باشد. تفریح و سرگرمی را برای زمان استراحت گذاشته و زمان مناسبی را برای شوخی با همکار انتخاب کنید.

رعایت کردن اعتدال

در شوخی با همکار  اعتدال را رعایت کرده و زیاده روی نکنید. زمانی که بیش از حد در یک زمان کوتاه شوخی می‌کنید؛ دیگران از دست شما کلافه شده و از شما فاصله می‌گیرند.

سنجیدن میزان جنبه همکار

قبل از شوخی با همکار، جنبه او را بسنجید و مطمئن شوید که ظرفیت شوخی کردن را دارد. برخی از افراد به طور کلی از شنیدن هیچ گونه شوخی لذت نمی‌برند. به همین دلیل فاصله خود را با آنها حفظ نمایید.

داشتن شوخی های محترمانه

در شوخی با همکار از شوخی هایی استفاده کنید که به دور از هرگونه تحقیر و تمسخر باشند. شوخی های قومیتی، جنسی و بی ادبانه برای محیط کار مناسب نیستند؛ حتی اگر از جنبه طرف مقابل خود مطمئن باشید.

سخن پایانی

شوخی کردن یکی از راه های ارتباطی با دیگران است. اما در مورد شوخی با همکار، موضوع کمی متفاوت خواهد شد. چرا که در یک محیط حرفه ای، افراد باید جدی بوده و تمرکز کافی داشته باشند. از این رو شوخی های بیجا و بیش از حد می‌تواند روابط کاری افراد را متزلزل کرده و افراد را دچار مشکل کند. از این رو بهتر است اگر مایل به انجام اینکار در محیط کار هستید؛ حتما از متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شوخی با همکار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: شوخی با همکار



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بیزاری درمانی یک روش روانشناختی برای بیزار کردن فرد از انجام یک عادت مخرب است که تنها باید توسط متخصصین انجام شود. چرا که این یک روش حساس بوده و اگر افراد در این زمینه به صورت خودسرانه عمل کنند؛ قطعا دچار مشکلات بیشتری خواهند شد. این روش زیر مجموعه رفتاردرمانی است که مبتنی بر شرطی سازی بوده و از این طریق منجر به ترک عادت می‌گردد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در صورتی که از بد بودن یک رفتار آگاه هستید؛ اما بازهم آن را انجام می‌دهید و یا همه تلاش های شما برای انجام ندادن آن ناموفق بوده است. در چنین شرایطی معمولا متخصصین بعد از امتحان کردن روش های مختلف، بیزاری درمانی را پیشنهاد می‌کنند. در این زمینه بهتر است حتما با یک متخصص مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بیزاری درمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

انزجار درمانی به چه معناست؟

انزجاری درمانی یا بیزاری درمانی یک روش شرطی سازی معکوس است که در آن یک عادت را از طریق مرتبط کردن با چیزی ناخوشایند ، از بین می‌برند. در بیشتر موارد این روش را برای ترک الکل به کار می‌گیرند. اما برای عادات دیگر نیز کاربرد دارد. همانطور که زمانی که یک کودک عادت به جویدن ناخن هایش دارد؛ از لاکی تلخی برای ناخن های او استفاده کرده و از این طریق باعث می‌شوند تا او به صورت خودجوش دیگر اینکار را نکند. البته که بحث های زیادی بر سر این روش درمانی وجود دارد و هنوز بسیاری از درمانگران از آن استفاده نمی‌کنند. اما به طور کلی در بسیاری از موارد موثر بوده است. در ادامه بیشتر در مورد چگونگی انجام و تاثیرات آن توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از راه های درمان اعتیاد به الکل کلیک نمایید.

چگونگی انجام بیزاری درمانی

 

همانطور که در شرطی سازی کلاسیک یک رفتار یا واکنش خاص به فرد آموزش داده می‌شود؛ انزجار درمانی کاملا برعکس آن بوده و منجر از بین رفتن یا کمرنگ شدن یک عادت رفتاری می‌شود. در ادامه در مورد روش های مختلف بیزاری درمانی بیشتر توضیح خواهیم داد.

دارودرمانی

اصلی ترین روش انزجار درمانی ، استفاده از دارو است. در این حالت زمانی که فردی نمی‌تواند اعتیاد به الکل و یا رفتاری دیگر را ترک کند؛ به فرد دارویی داده می‌شود تا در حین انجام آن کار دچار نشانه های جسمانی شدید گردد. این واکنش بدن در ذهن او آموخته شده و تصور می‌کند که هربار به سراغ انجام آن کار برود؛ بدن او چنین واکنشی خواهد داشت. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که زمانی که یکبار با خوردن یک غذا مسموم می‌شوید؛ دیگر تمایلی به خوردن آن غذا به صورت مجدد نخواهید داشت.

استفاده از شوک الکتریکی در بیزاری درمانی

با اینکه معمولا شوک الکتریکی زمانی استفاده می‌شود که بدن فرد دیگر به داروها واکنش نشان نداده و یا او مبتلا به روانپریشی شدید است؛ اما گاهی به عنوان یک تنبیه نیز در انزجار درمانی از آن استفاده می‎شود. این روش بر عصب های مغز تاثیر گذاشته و منجر به تغییر رفتار می‌گردد.

شوک فیزیکی

استفاده از دارو در انزجار درمانی ، خود یک نوع شوک فیزیکی محسوب می‌شود. اما با روش های دیگر نیز می‌توان به افراد شوک فیزیکی وارد نمود. برای مثال زمانی که افراد مبتلا به وسواس موکنی هستند؛ باید یک نوار پلاستیکی را دور دست خود انداخته و هر بار که اینکار را انجام می‌دهند؛ آن را کشیده و ضربه ای به دست خود وارد کنند. با اینکار آنها درد را تجربه کرده و حتی دستشان کبود می‌شود. همین درد مانع از آن می‌شود که آنها دوباره آن کار را انجام دهند.

تصویر سازی منفی از طریق تجسم با بیزاری درمانی

این روش به دلیل سختی آن کارایی کمتری دارد. چرا که افراد کمتر احتمال دارد که زمانی که می‌خواهند یک عادت آسیب زننده را انجام دهند؛ صحنه ها وحشتناک را تجسم کرده و یا به عواقب آن فکر کنند. اما با تمرین ذهن به انجام اینکار عادت می‌کند.

القا کردن شرمندگی به فرد

در این حالت فرد باید بعد از انجام رفتار مشخص دچار احساس گناه شده و شرمنده شود. معمولا بیشتر افراد از لحاظ روانی چنین حالتی را تجربه می‌کنند؛ اما عامل بازدارنده قوی محسوب نمی‌شود.

آیا انجام انزجار درمانی در خانه امکانپذیر است؟

برای از بین بردن برخی از عادات، مانند ناخن جویدن و یا وسواس موکنی می‌توان از روش های مختلف بیزاری درمانی در خانه استفاده نمود. اما زمانی که افراد بخواهند از دارو درمانی استفاده کرده و یا مصرف الکل را ترک کند؛ باید حتما از متخصص کمک بگیرند. چرا که بعد از مصرف دارو، فرد احتمالا حال بدی را از نظر جسمی تجربه خواهد کرد که حتما با تحت نظر متخصص باشد. برای اطلاع از راه های مقابله با ناخن جویدن کودک کلیک نمایید.

چه کسانی باید از روش بیزاری درمانی استفاده کنند؟

 

نمی‌توان برای از بین بردن همه عادات از انزجار درمانی استفاده نمود. از طرفی این روش بر روی برخی از افراد کارساز نیست. به همین دلیل است که باید پیش از آغاز این روش، حتما با متخصص مشورت نمایید. استفاده از این روش، برای افراد زیر ضروری است.

افرادی که از مواد دیگری غیر از الکل هم استفاده می‌کنند

  • برای ترک سیگار
  • افرادی که مبتلا به اختلالات اشتها هستند
  • کسانی که عادت به ناخن جویدن دارند
  • ابتلا به رفتارهای خودآزاری و پرخاشگرانه
  • کسانی که به انجام برخی از رفتارهای جنسی نامناسب اعتیاد دارند

میزان تاثیر انزجار درمانی چقدر است؟

بیشتر تحقیقاتی که در مورد بیزاری درمانی انجام شده اند؛ حاکی از آنند که این روش درمانی تاثیرات کوتاه مدت دارد. برای مثال در مورد ترک اعتیاد به الکل که بیزاردرمانی بیشترین نقش را دارد؛ تنها تا یک الی سه ماه بعد از ترک افراد میلی به مصرف الکل ندارند. در واقع این روش منجر به ترک دائمی نمی‌گردد.

در مطالعه ای دیگر مشخص شد که 69 درصد از شرکت کنندگان یک سال پس از درمان با این روش توانسته بودند که همچنان به سراغ عادت خود نروند.

انتقادات وارده بر انزجار درمانی

انتقادهای زیادی به روش انزجار درمانی می‌شود. همانطور که گفته شد؛ بحث های زیادی در این مورد وجود دارد. بیشتر منتقدین معتقدند که این روش یک نوع تنبیه غیراخلاقی محسوب شده و نمی‌تواند آثار بلند مدت هم داشته باشد. از طرفی این روش در گذشته برای درمان همجنسگرایی استفاده می‌شد که منجر به بروز مشکلات زیادی برای این افراد گردید. از این رو امروزه دیگر کمتر از این روش استفاده می‌شود.

سخن پایانی

با اینکه انزجار درمانی تاثیر زیادی بر ترک عادات نامناسب دارد؛ اما در بیشتر موارد اثرات آن کوتاه مدت بوده و برای مدت زمان طولانی کارساز نیست. همچنین برای استفاده از روش دارودرمانی در این رویکرد درمانی ، افراد حتما باید از متخصص کمک بگیرند. به همین دلیل بهتر است در این مورد حتما با روانشناس مشورت کرده و از انجام اینکار به صورت خودسرانه بپرهیزید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بیزاری درمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: بیزاری درمانی یا انزجار درمانی چطور عمل می کند؟



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تغذیه مناسب برای مدرسه از اهمیت زیادی برخوردار بوده و معمولا هم موضوعی است که توسط خانواده‌ها بسیار کم شمرده می‌شود. چرا که امروزه والدین هر دو شاغل بوده و زمان کافی برای درست کردن یا گذاشتن یک میان وعده سالم و خانگی، برای کودک شان، اختصاص نمی‌دهند. آنها معمولا پولی به کودک می‌دهند تا او در مدرسه خودش خوراکی خریداری کرده و بخورد. در صورتی که بیشتر خوراکی هایی که در بوفه های مدارس عرضه می‌شوند؛ ناسالم و غیر تازه بوده و بر سلامت کودک تاثیر مخرب دارد. به همین دلیل بهتر است والدین در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و حتی با یک مشاوره کودک نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تغذیه مناسب برای مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تغذیه مناسب برای مدرسه به چه صورت است؟

 

خوشبختانه در مورد تغذیه مناسب برای مدرسه ، تنوع زیادی وجود داشته و والدین می‌توانند خلاقیت زیادی از خود نشان دهند. تنها نیاز است که کمی زمان بیشتری به اینکار اختصاص دهند. در این قسمت به توضیح برخی از خوراکی هایی خواهیم پرداخت که والدین می‌توانند برای فرزندان خود آماده کنند. برای اطلاع از شرایط فرستادن کودک به مهد کودک کلیک نمایید.

استفاده از انواع توت

بیشترین چیزی که هم آماده کردن آن ساده بوده و هم میان کودکان محبوب است؛ میوه های مختلف هستند. از این میان، انواع توت ها حاوی ترکیبات فلاونوئیدی هستند که منجر به افزایش جریان خون در مغز کودک شده و یادگیری و حافظه را در آنها بهبود می‌بخشد. انواع توت ها مثل زغال اخته، توت فرنگی و شاه توت.

مرکبات | تغذیه مناسب برای مدرسه

یکی دیگر از انواع تغذیه مناسب برای کودک ، مرکبات هستند که سرشار از ویتامین های مختلف بوده و با ارتقای سلامت مغز، رابطه مستقیم دارند .

خوردن شکلات تلخ و کاکائو

مصرف کاکائو در دانش آموزان منجر به کاهش خستگی ذهنی شده؛ جریان خون را به مغز افزایش داده و منجر به افزایش حافظه می‌گردد. به طور کلی همه افراد شکلات خوردن را دوست دارند و منجر به نشاط آنها می‌شود. پس بهتر است حتما شکلات را در تغذیه مدرسه آنها قرار دهید.

استفاده های آجیل های مختلف | تغذیه مناسب برای مدرسه

آجیل ها یک میان وعده عالی برای دانش آموزان محسوب می‌شوند. چرا که سرشار از فیبر و پروتئین هستند و چربی بدن آنها را تامین می‌کنند.

تخم مرغ

از دیگر انواع تغذیه مناسب برای مدرسه، می‌توان به تخم مرغ اشاره نمود. والدین هم می‌توانند تخم مرغ را در قالب صبحانه پیش از مدرسه به دانش آموز بدهند و هم آن را تبدیل به لقمه ای خوشمزه کرده و برای میان وعده او بگذارند.

استفاده از سبزیجات قرمز، سبز و نارنجی | تغذیه مناسب برای مدرسه

شاید خوردن سبزیجات به تنهایی برای دانش آموز، خوشایند نباشد؛ از این رو می‌توانید آنها را تبدیل به سالادهای مختلفی کنید و یا در کنار خوراکی های دیگر مثل تخم مرغ قرار دهید. کلم پیچ، جعفری، اسفناج، ریحان، نخود فرنگی، تره فرنگی، کاهو، هویج، کلم بروکلی، فلفل سبز و… همگی از سبزیجاتی هستند که توصیه می‌شود دانش آموزان حتما آنها را مصرف نمایند. برای آشنایی بیشتر با انواع غذاهای اشتها آور برای کودکان کلیک نمایید.

خوردن غلات کامل

اگر قصد گذاشتن شیرینی، نان، بیسکوییت و از این قبیل خوراکی ها را برای مدرسه کودک دارید؛ به ترکیبات موجود در آنها دقت نمایید. بهتر است حتما از غلات کاملی مثل نان یا پاستای سبوس دار، بلغور جو دو سر، ذرت بو داده، کینوا یا برنج قهوه ای و… استفاده نمایید.

اهمیت و فواید تغذیه مناسب برای مدرسه

از آنجایی که دانش آموزان معمولا زمان زیادی را در مدرسه می‌گذرانند و در این زمان نیاز به خوراکی هایی دارند؛ توجه کردن به تغذیه مناسب برای مدرسه از اهمیت زیادی برخوردار است. او با استفاده از این خوراکی ها تنها نباید احساس گرسنگی خود را از بین ببرد. بلکه با انرژی خود را برای درس خواندن و فعالیت بدنی نیز فراهم کرده و به نوع این تغذیه نیز اهمیت دهد. از این رو باید خود دانش آموز را نیز از این مسئله مطلع نمود. برخی از فواید توجه کردن به تغذیه مناسب برای مدرسه، شامل موارد زیر است.

  • رشد و نمو کودک
  • تاثیر بر عملکرد تحصیلی او
  • پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف
  • تامین کردن انرژی آنها برای فعالیت
  • شکل گیری یک عادت سالم غذایی

خوراکی های نامناسب برای مدرسه

علاوه بر شناخت انواع تغذیه مناسب برای مدرسه، باید با خوراکی های مضر نیز آشنا شوید. مخصوصا اگر سن آنها کمتر بوده و یا دانش آموزان دبستانی هستند. این بدین معنا نیست که به طور کلی مانع از خوردن این خوراکی ها شوید؛ بلکه بهتر است دانش آموزان در سن رشد، به ندرت از این خوراکی ها استفاده نماید. برای آشنایی با انواع غذای سالم و ناسالم برای کودکان کلیک نمایید.

تنقلات مثل چیپس، پفک و…

استفاده از نوشیدنی های گازدار مثل نوشابه و دلستر

خوردن فست فودهایی مثل پیتزا، ژامبون و سوسیس

خوردن نوشیدنی های سرد و مضر

نکاتی در زمینه تغذیه مناسب برای مدرسه

معمولا در برخی از دانش آموزان مقاومتی را در مورد خوردن تغذیه در مدرسه می‌بینیم که در طولانی مدت می‌تواند آثار بدی داشته باشد. از این رو در این قسمت نکاتی را ذکر خواهیم کرد که به وسیله آنها می‌توانید در دانش آموز ایجاد انگیزه کنید.

  • میوه ها و خوراکی های دانش آموز را تزئین کرده و از لحاظ بصری در او انگیزه ایجاد کنید تا خوراکی هایش را بخورد.
  • آنها را در دست کردن خوراکی هایشان، مشارکت دهید.
  • آنها را مجبور به خوردن همه خوراکی هایشان نکرده و از این بابت به آنها فشار وارد نکنید.
  • در این مورد حتما با یک مشاوره تغذیه نیز مشورت نمایید.

کودکان هر چند ساعت یکبار باید میان وعده بخورند؟

 

دانش آموزان به طور متوسط هر یک و نیم الی دو ساعت نیازی به خوردن یک میان وعده سالم و سبک دارند تا دچار افت قند نشده و انرژی لازم برای یادگیری را داشته باشند. در واقع آنها باید در هر زنگ تفریح حتما چیزی سبک و مفید مصرف کنند.

انواع لقمه هایی که می‌توانید برای کودکان در مدرسه بگذارید

والدین گاهی در مورد تغذیه مناسب برای مدرسه دچار سردرگمی شده و نمی‌دانند که چه لقمه هایی می‌توانند برای فرزند خود بگذارند. در این قسمت برخی از این ساندویچ های ساده و خوشمزه را ذکر کرده ایم.

✨کره آجیل ها به همراه سیب یا موز

✨ساندویچ نان و پنیر به همراه میوه های مختلف و یا گردو

✨حمص به همراه آووکادو و خامه

✨ساندویچ پنیر موزارلای گریل شده و به همراه گوجه فرنگی

✨درست کردن توپ های شکلاتی به صورت خام

✨پودینگ چیا با کره بادام زمینی یا مربای توت فرنگی

✨درست کردن مافین تخم مرغی به همراه سبزیجات، پنیر و زیتون

✨ساندویچ تخم مرغ آب پز

✨سالاد مرغ با سیب، گردو و گوجه

✨ساندویچ بوقلمون

✨ساندویچ تن ماهی

✨فرنچ تست سوخاری

سخن پایانی

تغذیه مناسب برای مدرسه مسئله مهمی است که در بیشتر موارد والدین آن را دست کم گرفته و خود کودک نیز به این دلیل که از آن مطلع نیست؛ همواره ترجیح می‌دهد تا اسنک های مضر بوفه مدرسه را بخورد. در صورتی که هر دوی آنها در دراز مدت شاهد پیامدهای این موضوع خواهند بود. از این رو بهتر است در این مورد حتما از متخصص کمک گرفته و همراه با خود فرزند در این مورد اقدام کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تغذیه مناسب برای مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: 7 نوع تغذیه مناسب برای مدرسه کودک و نوجوان



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علائم اعتیاد به ب۲ شامل طیف وسیعی از نشانه‌ها در بخش های مختلف هستند که به راحتی دیگران را متوجه خواهند کرد. این دارو تاثیر مستقیمی بر سیستم عصبی مرکزی داشته و خاصیت آرام‌بخشی و خواب آوری دارد. از این رو با مصرف این دارو فرد سریعا نشانه هایی را از خود بروز می‌دهد؛ که می‌توان به راحتی متوجه مصرف این دارو شد. از طرفی این دارو برای درمان اعتیاد تجویز می‌شود و خود خاصیت اعتیادآوری دارد.

بسیار شاهد این موضوع هستیم که کسانی که از این دارو برای ترک‌اعتیاد استفاده می‌کنند؛ به زودی به این دارو نیز وابستگی پیدا می‌کنند. به همین دلیل پیش از انتخاب این دارو به عنوان روشی برای ترک اعتیاد، بهتر است با یک متخصص در این مورد مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد قرص ب2 می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 علائم اعتیاد به ب2 کدام اند؟

از آنجایی که قرص ب2 یا بوپرنورفین بعد از مدتی خود منجر به اعتیاد می‌گردد؛ با بروز نشانه هایی همراه است و که هم سلامت جسمانی و هم روانی را درگیر می‌کنند. در این قسمت به علائم اعتیاد به ب2 در بخش های مختلف، اشاره خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با تست ب2 کلیک نمایید.

اعتیاد جسمانی

یکی از اصلی ترین علائم اعتیاد به ب2 ، وابستگی جسمانی است. در این حالت فرد دوز مصرفی خود را به صورت خودسرانه افزایش داده و هربار احساس نیاز بیشتری به مصرف پیدا می‌کند. یکی از دیگر نکاتی که در مورد اعتیاد جسمانی وجود دارد؛ این است که فرد بعد از قطع مصرف این دارو نشانه های سندروم ترک را از خود بروز می‌دهد.

وابستگی روانی | علائم اعتیاد به ب۲

اما در مورد قرص بوپرنورفین، علاوه بر وابستگی جسمانی، اعتیاد روانی نیز مطرح است. بدین صورت که فرد احساس می‌کند بدون مصرف این دارو دیگر نمی‌تواند به کارهای روزمره اش رسیده و عملکرد خوبی داشته باشد. در صورت اعتیاد، افراد بدون مصرف این دارو، احساس اضطراب و عدم اعتماد به نفس کرده و حتی گوشه گیر و منزوی نیز می‌شوند.

ابتلا به اختلالات روانی

مصرف قرص ب2 می‌تواند منجر به ابتلا به اختلالات روانی نیز بشود. برای مثال افرادی که به این قرص اعتیاد پیدا کرده اند؛ به مرور زمان نشانه هایی مثل ابتلا به اختلالات اضطرابی، اختلال در تمرکز و حافظه، اختلالات خلقی مثل افسردگی و همچنین کاهش تونایی های شناختی و عملکردی را از خود نشان می‌دهند.

بروز تغییرات رفتاری و اجتماعی | علائم اعتیاد به ب۲

بروز تغییراتی در رفتارهای اجتماعی نیز از دیگر علائم اعتیاد به ب2 است. در این حالت فرد ممکن است رفتارهای نامطلوبی در جمع از خود نشان داده و دچار انزوا، انحراف از اعضای خانواده و دوستان، افت عملکرد تحصیلی و شغلی، نقص در توانایی تصمیم گیری و بروز مشکلات مالی، می‌شود.

تغییر در خلق و خو

معمولا مصرف قرص ب2 می‌تواند منجر به تغییرات در خلق و خوی افراد شده و همانطور که گفته شد؛ حتی اختلالات خلقی نیز ایجاد کند. برای مثال فرد دچار افسردگی شده و یا رفتارهای پرخاشگرانه و واکنش های غیرمعمولی از خود نشان می‌دهد.

تغییراتی در بدن | علائم اعتیاد به ب۲

تغییرات جسمانی که از اولین علائم اعتیاد به ب2 هستند؛ شامل اختلال در خواب، سردرد، دل درد، افزایش یا کاهش وزن، بروز مشکلات گوارشی، حالت تهوع و استفراغ و ابتلا به اختلالات جنسی می‌شود.

بالا بردن دوز مصرفی به صورت مکرر

با اعتیاد به ب2 به تدریج، شاهد بروز رفتارهای بالا بردن دوز مصرفی به صورت سرخود و به صورت مکرر هستیم. از طرفی فرد احتمالا تمام انرژی و پولش را ضرف خرید و مصرف این دارو می‌کند. از طریق چنین نشانه هایی می‌توانیم متوجه شویم که فرد در مراحل اولیه اعتیاد است.

عوارض بوپرنورفین

 

اعتیاد به ب2 یا بوپرنورفین، مشکلات زیادی را برای جسم و روان افراد به وجود می‌آورد. برخی از این عوارض که گاها هم جبران ناپذیر بوده و برای مدت زیادی زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

⭕احساس خستگی مفرط

⭕سرد شدن پوست و مرطوب شدن آن

⭕کوچک شدن مردمک چشم ها

⭕تجربه بیهوشی و اغما

⭕خارش بدن

⭕تورم و التهاب در صوت، زبان و گلو

⭕احساس سرگیجه شدید

⭕بروز مشکلات تنفسی

تاثیرات این قرص بر اسپرم

مصرف قرص بوپرنورفین از طرق مختلفی می‌تواند بر کیفیت اسپرم ها در مردان تاثیر بگذارد. برای مثال با تغییر در میزان تستوسترون در مردان، اسپرم آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. همچنین مصرف چنین داروهایی تعداد اسپرم ها را کاهش داده و حرکت آنها را کند می‌کند. این موارد می‌تواند قدرت باوری مردان را نیز دچار مشکل کنند.

تاثیر قرص ب2 بر کبد | علائم اعتیاد به ب۲

تحقیقات حاکی از آنند که مصرف قرص ب2 می‌تواند منجر به افزایش سطح آنزیم های کبدی شده که این موضوع باعث فشار زیادی به این عضو می‌گردد. به همین دلیل در صورتی که فرد به بیماری های کبدی مبتلاست باید پیش از مصرف با متخصص مشورت کند.

نحوه مصرف قرص ب2

معمولا ب2 را یکبار در روز و به صورت خوراکی استفاده می‌کنند. اما در مورد دوز و میزان مصرف، افراد حتما باید با پزشک مشورت نمایند. از طرفی در صورتی که یک دوز این دارو را فراموش کردید؛ بهتر است مصرف آن را به نوبت بعدی موکول کرده و دوز مصرفی خود را دوبرابر نکنید.

قرص ب2 را از کجا باید تهیه کرد؟

این قرص را نمی‌توان بدون نسخه از داروخانه ها تهیه کرد. بلکه این دارو به صورت قانونی، تنها در مراکز ترک اعتیاد و با کارت ملی عرضه می‌گردد. اما متاسفانه بسیاری از داروخانه ها نیز این دارو را دارند که البته کیفیت بالایی نداشته و مصرف خودسرانه آن اصلا عواقب خوبی ندارد.

ترک قرص ب2 | علائم اعتیاد به ب۲

همانطور که گفته شد؛ این دارو اعتیادآور است و در صورتی که افراد به مصرف آن وابستگی پیدا کنند؛ باید به دنبال درمان باشند. ترک این قرص نیز نیاز به دوره سم زدایی دارد و افراد می‌توانند این دوره را در خانه نیز سپری کنند. تنها نکته ای که حائز اهمیت است؛ این است که در این دوران حتما تحت نظر یک پزشک و یک روانشناس باشند.

تداخل دارویی قرص ب2 با داروهای دیگر

از آنجایی که قرص ب2 با برخی دیگر از داروها تداخل دارد؛ بهتر است قبل از شروع مصرف آن، در صورتی که داروی خاصی مصرف می‌کنید؛ حتما این موضوع را با متخصص درمیان گذاشته و به صورت خودسرانه در این مورد عمل نکنید. برخی از داروهایی که مصرف آنها همزمان با قرص ب2 منجر به تداخل می‌شود؛ شامل موارد زیر هستند.

  • آنتی اسیدها
  • بیس فسفونات ها
  • لوودوپا
  • داروهای تیروئید

پاکسازی بدن از قرص ب2

 

قرص ب2 به دلیل اینکه حاوی مورفین است؛ می‌تواند در نتیجه تست های اعتیاد اختلال ایجاد کند. در واقع بسیاری از افراد برای منفی کردن تست اعتیاد خود از این قرص استفاده می‌کنند. اما در آزمایشات بیشتر می‌توان به وجود این دارو در ادرار پی برد و اعتیاد فرد مشخص می‌شود. از این رو به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغاتی که در این زمینه وجود دارد؛ از این دارو استفاده نکنید. برای آشنایی با راه های منفی کردن تست اعتیاد کلیک نمایید.

سخن پایانی

از آنجایی که این دارو در بیشتر موارد برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بیشتر افراد پیامدهای ناشی از آن را جدی نگرفته و تصور می‌کنند که به صورت خودسرانه می‌توانند از آن استفاده کنند. در صورتی که مصرف این دارو و اعتیاد به آن می‌تواند بسیار مشکل ساز باشد. به همین دلیل پیش از شروع مصرف، حتما با متخصص مشورت کرده و به دوز تجویزی برای خود پایبند بمانید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم اعتیاد قرص ب2 می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علائم اعتیاد به ب۲ 



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهاجرت و دوری از خانواده امروزه تبدیل به یکی از شرایطی شده که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. به دلیل افزایش چشمگیر آمار مهاجرت در کشور ما که احتمالا یا خودمان در این وضعیت هستیم و یا باید با یکی از دوستان و اعضای خانواده مان خداحافظی کنیم. به همین دلیل باید به یکی از اصلی ترین مشکلات و سختی های آن که زندگی دور از خانواده است؛ فکر کنیم و برای آن آماده باشیم. بسیاری این موضوع را دست کم گرفته و به آن اهمیتی نمی‌دهند. در صورتی که دقیقا همین موضوع برایشان دردسرساز شده و گاها منجر به بازگشت به وطن می‌گردد. به همین دلیل بهتر است در این زمینه پیش از مهاجرت و یا حتی بعد از آن، با یک مشاور مشورت کنید. برای دریافت خدمات مشاوره خارج از کشور کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهاجرت و دوری از خانواده می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سختی مهاجرت و دوری از خانواده یک شبه از بین نمی‌رود

سختی مهاجرت و دوری از خانواده یا همان غم غربت، موضوعی نیست که یه سرعت از بین برود. حتی نمی‌توانید برای آن یک علت مشخص هم پیدا کنید. شاید فردی اصلا از لحاظ روانی به خانواده خود وابستگی نداشته باشد؛ اما با حضور در مکانی جدید؛ چنین حسی را تجربه کرده و دچار دلتنگی شدید می‌شود. از طرفی این احساس منجر به بروز مشکلات زیادی برای مهاجرین نیز می‌گردد. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای جلوگیری از بروز افسردگی بعد از مهاجرت کلیک کنید.

زندگی دور از خانواده چگونه است؟

برخی تصور می‌کنند که یکی از پیش پا افتاده ترین مصائب مهاجرت دوری و دلتنگی است و چالش های بزرگ تری در انتظار آنان خواهد بود. در صورتی که یکی از اصلی ترین و بزرگ ترین مشکلات، نداشتن پشتیبان و حامی در مکانی جدید است. حتی شاید خودتان از پس مشکلات مختلف برآیید؛ اما بازهم این حس تنهایی برشما غلبه کرده و مانع از لذت بردن از این دستاورد می‌گردد.

چه مشکلاتی ممکن است برایتان ایجاد شود؟

با انتخاب مهاجرت و دوری از خانواده به عنوان سبک زندگی، باید انتظار بروز مشکلاتی را داشته باشید. بیشتر افراد در روزهای اول مهاجرت دچار اضطراب زیادی شده و گاها افسردگی را نیز تجربه می‌کنند. احساس ترس و ناامنی و از طرفی مشکلات مالی نیز از مسائلی هستند؛ که افراد مهاجر را درگیری خواهند کرد. اما بیشتر این موضوعات بعد از مدتی از بین رفته و برای آنها راه حل وجود دارد. به همین دلیل نباید به خود سخت گرفت. برای غلبه بر ترس از مهاجرت کلیک نمایید.

انواع مهاجرت و دوری از خانواده

نوع مهاجرت نیز بر احساساتی که افراد تجربه می‌کنند؛ تاثیردارند. افراد می‌توانند برای تحصیل، سرمایه گذاری، کار، پناهندگی، شروع کسب و کار و… مهاجرت کنند. اما فشاری که یک پناهنده از لحاظ روانی تجربه می‌کند؛ هیچگاه مانند یک دانشجو نیست. از این رو بهتر است به دلیل مهاجرت خود بیشتر فکر کرده و بدانید که با چه هدفی می‌خواهید زندگی دور از خانواده را تجربه کنید.

در زمان مهاجرت و دوری از خانواده چه کنیم؟

 

تجربه احساسات مختلف و گاها ضد و نقیض موضوعی اجتناب ناپذیر در زمان دوری از خانواده است. از این رو به هر روشی که مهاجرت کنید؛ احتمالا چنین حالتی را تجربه کرده و باید بدانید که چطور باید با آن برخورد کنید. در این قسمت به توضیح برخی از این روش ها خواهیم پرداخت.

کمک گرفتن از روانشناس

اولین و مهم ترین اقدامی که باید در زمان زندگی دور از خانواده بکنید؛ کمک گرفتن از یک متخصص است. حتما با یک روانشناس که هموطن شماست؛ صحبت کنید و بهداشت روانی خود را بالا ببرید. زمانی که از لحاظ روانی در وضعیت خوبی قرار داشته باشید؛ می‌توانید با هرچالشی روبرو شوید.

در ارتباط ماندن با دوستان و خانواده

حتما با دوستان و خانواده خود در ارتباط مانده و به طور مکرر با آنها صحبت کنید. احتمالا انجام چنین کاری به دلیل اختلاف ساعتی، دشوار خواهد بود. اما برنامه ریزی کرده و زمانی را به اینکار اختصاص دهید.

ورزش کردن

یکی دیگر از اقدامات موثر در این زمان، ورزش کردن است. ورزش و فعالیت بدنی باعث می‌شود تا وضعیت بدن تان سریعتر با شرایط جدید وقف پیدا کرده و بتوانید زودتر شرایط را بپذیرید.

پیدا کردن دوستان جدید حضور در گروه های مختلف

ارتباط خود را تنها به خانواده و دوستان قدیمی تان محدود نکنید؛ بلکه در محیط جدید نیز دوستانی پیدا کرده و ارتباط تان را گسترش دهید. با وجود دوستانی در محیط جدید؛ کمتر احساس تنهایی خواهید کرد.

نگذارید غم غربت مانع از لذت بردن از تجربه های جدید شود

با مهاجرت کردن و قرارگیری در یک محیط جدید، تجربه های جدید زیادی در انتظار شما خواهد بود. اما گاهی احساسات بد ناشی از مهاجرت و دوری از خانواده باعث می‌شود تا نتوانید به اندازه کافی لذت برده و تجربه کنید. به همین دلیل است که بهتر است سریعا اقدامات لازم را انجام داده و کمک دریافت کنید.

توصیه هایی برای زندگی دور از خانواده

 

علاوه بر راهکارهایی که در قسمت قبلی در مورد آنها توضیح داده شد؛ روش های دیگری نیز برای غلبه بر غم غربت وجود دارد؛ که مهاجرین می‌توانند از آنها استفاده نمایند. برخی از این توصیه ها که برای بیشتر افراد کارساز هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

  • در ابتدا مانند یک گردشگر رفتار کرده و سپس نقش مهاجر را بپذیرید
  • مواجهه افراطی با مشکلات داشته باشید
  • در مکان جدید، فهرستی از مکان ها و کارهای جالب تهیه کنید
  • امتحان کردن غذاهای محلی مکان جدید
  • از روش هایی استفاده کنید تا مکان جدید به شما حس خانه بدهد
  • اجازه ندهید که این موضوع مانع از پیشرفت تان شود
  • در خانه کلاس آشپزی برگزار کرده و مبادله اجتماعی تمرین کنید
  • برای شبیه شدن به فرهنگ جدید، احساس گناه نکنید
  • خاطرات تان را ثبت کنید
  • مهارت ها و فعالیت های جدید را یادبگیرید
  • هر روز زمانی را به خودتان اختصاص دهید
  • هدیه هایی برای هموطنان خود فرستاده و با آنها برنامه های سفر ترتیب دهید
  • کمی از فضای مجازی فاصله بگیرید

سخن پایانی

گاهی مهاجرت کردن و زندگی دور از خانواده، موضوعی اجتناب ناپذیر است. از طرفی مهاجرت در هر شرایطی سختی های خودش را دارد. به همین دلیل اگر قصد انجام چنین کاری را دارید؛ باید پیش از هرچیز از آمادگی روانی خود مطمئن بوده و تلاش کنید تا خود را برای آن آماده کنید. برای اینکار بهتر است حتما از یک متخصص کمک بگیرید و از روش هایی که در بالا به آنها اشاره شد نیز استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهاجرت و دوری از خانواده می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مهاجرت و دوری از خانواده



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فرزند پرتوقع می‌تواند مشکلات زیادی را در فضای خانواده ایجاد نماید. امروزه به دلیل فرهنگ فرزندسالای بسیار شاهد این موضوع هستیم که فرزندان انتظارات زیادی از والدین خود داشته و به همین دلیل هم فشار زیادی به خانواده می‌آورند. البته که این کاملا به فضایی برمی‌گردد که فرزندان در آن بزرگ می‌شوند. اما خوشبختانه قابل کنترل بوده و می‌توان از طریق روش‌های تربیتی آن را برطرف نمود. از طرفی داشتن کمی روحیه بلندپروازی بد نیست. اما نباید باعث شود تا او زیاده خواه شده و تنها از شما متوقع باشد. در این زمینه بهتر است از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزند پرتوقع می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

انتظارات فرزند چیست؟

در ابتدا باید به این موضوع بپردازیم که انتظارات آنها چیست و تا چه اندازه منطقی است! به هرحال طبیعی است که آنان باید توقعاتی از والدین خود داشته باشند و والدین نیز موظف‌ند آنها را عملی کنند. اما زمانی که این انتظارات بیش از حد شده و غیرمنطقی باشند؛ باید با فرزند به طور جدی برخورد کرد. برخی از انتظارات طبیعی که فرزندان باید از خانواده خود داشته باشند؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با ویژگی‌های والدین سهل گیر کلیک نمایید.

  • اینکه مورد علاقه و محبت والدین باشند
  • آنها تمایل دارند که دیگران به آنها احساس نیاز کنند
  • باید مورد احترام قرار گیرند
  • آنها باید احساس کنند تا قدرت زیادی دارند
  • احساس تعلق و اینکه جزوی از خانواده است
  • نیازهای اولیه و اساسی آنها برطرف گردد

چرا برخی از فرزندان پرتوقع هستند؟

 

در بخش قبلی در مورد توقعات طبیعی فرزندان از والدین صحبت کردیم. در صورتی که فرزند چنین توقعاتی داشته باشد؛ اصلا پرتوقع محسوب نشده و باید آنها را ارضا نمود. اما در این قسمت قصد داریم تا در مورد دلایل شکل گیری  انتظاراتی صحبت کنیم؛ که کاملا زیاده خواهی بوده و باید با آنها برخورد شود. برخی از این دلایل، شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با برخی از اشتباهات تربیتی والدین کلیک نمایید.

خانواده انتظارات بالایی از آنها دارد

یکی از دلایل بروز توقعات بیش از حد از والدین، سخت گیری و انتظارات زیاد والدین است. در واقع فرزندان این موضوع را از خانواده خود می‌آموزند و از طرفی زمانی که مورد چنین سخت گیری هایی قرار می‌گیرند؛ مبتلا به کمالگرایی شده، و باعث می‌شود تا فرزند از دیگران نیز توقعات بالایی داشته باشند. برای آشنایی با نشانه های رفتاری والدین کمال طلب کلیک نمایید.

حمایت ها و محبت های افراطی | فرزند پرتوقع

طبیعتا زمانی که فرزند همواره مورد محبت و حمایت های افراطی والدین قرار می‌گیرد؛ بی مسئولیت شده و همواره از دیگران انتظار برآورده کردن خواسته هایش را دارد. والدین اینکار را از روی دلسوزی انجام داده و تصور می‌کنند که محبت کردن است. در صورتی که تنها در حال تربیت کردن یک فرزند پرتوقع هستند.

پاداش دادن بیجای والدین

گاهی والدین  چنین رفتارهایی را در فرزند خود تقویت و تشدید می‌کنند. چرا که زمانی که فرزند در مقابل آنها رفتارهای اشتباهی دارد؛ به او پاداش داده و او را تقویت می‌کنند. اما نمی‌دانند که بعد از مدتی این توقعات زیاد گریبانگیر خودشان نیز خواهد شد.

معاشرت خانواده با افراد و خانواده های سطح بالا | فرزند پرتوقع

در معاشرت و رفت و آمد با دیگران باید اختلاف طبقاتی را نیز در نظر داشت. با اینکه معاشرت کردن با افرادی که کمی از ما بالاتر از ما هستند؛ باعث پیشرفت و ترقی ما از لحاظ فکری می‌گردد؛ اما این ذهنیت را در فرزندان ایجاد می‌کند که شما هم باید مانند آنها باشید. از این رو ممکن است بعد از مدتی فشار زیادی به شما بیاورند تا از آنها در زمینه های مختلف تقلید کنید. برای مثال ماشینی مشابه با ماشین آنان بخرید و یا خانه ای در نزدیکی آنها بخرید و توقعاتی از این قبیل.

چطور با فرزند پرتوقع برخورد کنیم؟

 

اما چطور باید با چنین فرزندی برخورد کرد؟ فراموش نکنید که در صورتی که نتوانید که در زمان درست و با روش مناسب با فرزند پرتوقع خود برخورد کنید؛ احتمالا چالش های زیادی را در خانواه تجربه کرده و در نهایت از یکدیگر دور خواهید شد. برخی از راهکارهای مناسب برای این شرایط، شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع سبک های فرزندپروری کلیک نمایید.

شناختن فرزند

در ابتدا تلاش کنید تا خصوصیات اخلاقی و ویژگی های شخصیتی فرزند خود را بشناسید. چرا که گاهی این موضوع، اقتضای سن فرزند محسوب شده و هنوز تحت تاثیر دیگران است. از این رو نباید به آنها خرده گرفت. با آنها به آرامی صحبت کرده و تلاش کنید به این روش آنها را قانع کنید و شرایط را برای آنها توضیح دهید.

کار کردن روی اعتماد به نفس کودک | فرزند پرتوقع

انتظار و توقعات زیاد؛ گاها از کمبود اعتماد به نفس نشات می‌گیرند. از این رو روی اعتماد به نفس فرزند کار کرده و و تلاش کنید تا به او بیاموزید که عزت نفس و احساس خودارزشمندی خود را معطوف به محیط خود نداند. همچنین تنها از خودش توقع داشته باشد و تلاش خود را بیشتر کند.

شما الگوی خوبی برای او باشید

همانطور که گفته شد؛ گاهی فرزندان این موضوع را از شما می‌آموزند و تقلید می‌کنند. از این رو شما به عنوان والدین توقعات خود را کم کرده و منطقی باشید تا فرزند نیز این موضوع را از شما بیاموزد.

روی نقاط قوت او تمرکز کنید | فرزند پرتوقع

یکی دیگر از راه های برخورد با فرزند پرتوقع ، تمرکز کردن بر روی نقاط قوت فرزند است. از این بابت به او احساس گناه نداده و تلاش کنید تا رفتارهای مثبت او را تشویق کنید. زیاده خواهی گاهی باعث می‌شود تا فرزند تلاش خود را بیشتر کرده و خودش به خواسته هایش برسد. از این رو این روحیه را در او به طور کامل سرکوب نکنید.

به طور واضح به او نه بگویید

اگر دیدید که فرزند پرتوقع همواره از شما خواسته های زیاد و غیرمنطقی دارد؛ به طور واضح به او نه بگویید و بیان کنید که قادر به برآورده کردن خواسته هایش نیستید. اینکار باعث می‌شود تا او با واقعیت کنار آمده و سطح انتظاراتش را کاهش دهد.

تسلط بر خود | فرزند پرتوقع

ممکن است در این مسیر دچار سخت گیری ها و جبه گیری های نامناسبی شوید. همین رفتارها به انتظارات فرزند دامن زده و باعث بدتر شدن آنها می‌شود. از این رو برخودتان مسلط بوده و تلاش کنید تا حد امکان با آرامش با او برخورد کنید.

سخن پایانی

در بسیاری از موارد شاهد این موضوع هستیم که یک فرزند پرتوقع به دلیل زیاده خواهی اش، کل کانون خانواده را به فرط نابودی می‌کشاند. چرا که هرچه برای او فراهم می‌کنید؛ ناسپاس است و بیشتر می‌خواهد. از این رو سعی کنید برخورد درستی با او داشته و حتی از یک متخصص نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرزند پرتوقع می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: فرزند پرتوقع



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مکانیسم انکار یا Defense mechanism of denial یکی از انواع مکانیسم های‌دفاعی است که اولین بار فروید در این مورد نظریه پردازی کرد. از نظر او ما به طور ناخودآگاه در مواجه با یک اتفاق، احساس، خاطره یا تجربه، از مکانیسم هایی استفاده می‌کنیم تا بتوانیم اضطراب کمتری را تجربه کنیم. در مورد انکار، شاید برای شما هم پیش آمده باشد که نخواهید و یا نتوانید که یک موضوع را باور کنید. شاید اطرافیان تصور کنند که شما در حال تظاهر هستید و یا این موضوع نشانه ضعف در شماست. در صورتی که این اتفاق کاملا ناخودآگاه است و اصلا شما در آن نقشی ندارید. انسانها در شرایط مختلف، از مکانیسم های مختلفی استفاده می‌کنند؛ که انکار یکی از شایع ترین آنهاست. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مکانیسم انکار می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

مکانیسم انکار چیست؟

زمانی که شما تحمل درک و یا رویارویی یک اتفاق ناگوار را نداشته باشید؛ از مکانیسم انکار استفاده خواهید کرد. شما تلاش می‌کنید تا ذهنیت خود را در مورد آن موضوع حفظ کرده و تمایل ندارید تا چیزی برخلاف آن را باور کنید. در واقع با اینکار در حال بستن چشم تان بر روی واقعیت هستید. شاید اینکار به شما کمک کند تا کمی از بار روانی موضوع کاسته شده و ناراحتی و استرس کمتری را تجربه کنید. اما در دراز مدت این موضوع به شرایط دیگر نیز کشیده شده و در شما واقعیت های بیشتری را انکار خواهید کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع مختلف عقده روانی کلیک نمایید.

نشانه های بروز مکانیسم انکار در افراد

 

مکانیسم انکار نیز مانند سایر مکانیسم های دفاعی با بروز نشانه هایی در افراد همراه است که رواندرمانگر به راحتی می‌تواند در طی جلسات درمان متوجه آنها بشود. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • نپذیرفتن وقوع یک اتفاق
  • فرد حتی تمایلی به صحبت کردن در مورد آن اتفاق نیز ندارد
  • تلاش می‌کند تا رویداد را به شکل دیگری توجیه نماید
  • مسئولیت پذیر نیست
  • اصرار و پافشاری بر یک موضوع با وجود پیامدهای منفی آن
  • پرداختن به مسائل مختلف را به عقب می‌اندازد
  • تمایلی به فکر کردن ندارد
  • نظرات دیگران را رد می‌کند
  • برای رفع مشکل تلاشی نمی‌کند
  • احساس درماندگی دارد

فراموش نکنید که تشخیص این مکانیسم از روی نشانه ها برعهده درمانگر است و هر فردی که این نشانه ها را دارد؛ لزوما در حال انکار کردن نیست.

انواع مکانیسم انکار

مکانیسم انکار خود به اشکال مختلفی دارد. در این قسمت به توضیح این انواع پرداخته ایم.

انکار در مورد واقعیت: این نوع ساده ترین و ابتدایی ترین است که در آن فرد واقعیتی را مثل مرگ فرزندش انکار می‌کند. این مکانیسم ممکن است مدت ها طول بکشد و یا طی مدت زمان کوتاهی برطرف گردد.

انکار در مورد تقصیرها: در این حالت فرد تقصیر و یا مسئولیتی را انکار می‌کند. در این حالت او واقعیت را پذیرفته است اما مسئولیت خود را نمی‌پذیرد. برای مثال مرگ مادرش را به دلیل قصور پزشکی می‌داند.

کوچک شماری: با این روش، فرد تلاش می‌کند تا اتفاقی که افتاده است را بسیار کوچک و بی ارزش تلقی کند. برای مثال فردی که از همسرش کتک می‌خورد؛ می‌گوید که اتفاق نیافتده و این موضوع برایم عادی شده است.

چرا افراد از مکانیسم انکار استفاده می‌کنند؟

همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم؛ فروید، مبدع مکانیسم های دفاعی، معتقد است که افرا از مکانیسم دفاعی استفاده می‌کنند تا اضطراب خود را کاهش دهند. اما این موضوع دلایل دیگری نیز می‌تواند داشته باشد. این دلایل، شامل موارد زیر می‌باشند.

برای اینکه اضطراب خود را کاهش دهند

نمی‌توانند حقیقت را آنطور که هست درک کنند

از پذیرش واقعیت امتناع می‌کنند

مایلند تا از بروز پیامدهای دردناک جلوگیری نمایند

اینکار برایشان تبدیل به یک عادت رفتاری شده است

مثال های عینی در استفاده از مکانیسم انکار

در این قسمت قصد داریم تا برای هریک از دلایل یک مثال عینی بیاوریم تا راحت تر متوجه استفاده از مکانیسم انکار در شرایط مختلف بشوید.

از دست ندادن یک موقعیت: برای مثال فرد مصرف مواد مخدر را انکار می‌کند تا شغل و یا خانواده اش را از دست ندهد.

تلاش برای نپذیرفتن واقعیت: مرگ عزیزانش را نمی‌پذیرد چرا که باید متحمل درد و رنج زیادی گردد.

خلاص شدن از عذاب وجدان: تقصیرها را برگردن فرد دیگری می‌اندازد تا از عذاب وجدان ناشی از آن راحت شود.

 انکار کردن روابط: در روابط عاطفی، طرف مقابل خود را نادیده می‌گیرد تا محبت بیشتری از سمت او جلب کند.

تاب نیاوردن تروما: کسانی که مورد سواستفاده و یا تجاوز واقع شده اند؛ از این مکانیسم استفاده می‌کنند.

 تحمل نداشتن برای تجربه احساسات بد: درمانگران دچار این حالت می‌شوند تا بتوانند احساسات بدی را که روزانه تجربه می‌کنند؛ فراموش کنند.

 ابتلا به اختلالات روانی: افرادی که مبتلا به اختلالات روانی یا شخصیتی هستند نیز از انکار استفاده می‌کنند.

چطور استفاده از مکانیسم انکار را کاهش دهیم؟

 

استفاده از مکانیسم انکار ناخودآگاه بوده و افراد هیچ کنترلی روی این موضوع ندارند؛ اما از آنجایی که ممکن است این موضوع شدت گرفته و فراگیر شود؛ بهتر است افراد تمریناتی را انجام دهند و از این حالت پیشگیری نمایند. برخی از این راهکارها که حتما باید با کمک روانشناس انجام شوند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

واکنش آرام تر

لزومی ندارد تا در سریع ترین حالت ممکن افکار، احساسات و هیجانات خود را بروز دهید. چرا که در این حالت ممکن است دچار خودسانسوری شده و واقعیت را انکار کنید. همواره قبل از واکنش نشان دادن، در ابتدا کمی فکر کنید.

تمرین ذهن آگاهی

ذهن آگاهی و زندگی در زمان حال به افراد کمک می‌کند تا کنترل بیشتری روی افکار و احساسات شان داشته باشند.

نوشتن افکار

همچنین نوشتن افکار نیز باعث می‌شود تا آنها قابل مشاهده شده و بتوانید دوباره به همان شکلی هستند؛ آنها را مرور کنید. هر روز زمانی را به نوشتن افکارتان اختصاص داده و سعی کنید حتی در مورد اتفاقات پیش پا افتاده نیز بنویسید.

سخن پایانی

انسان به طور ذاتی تمایل دارد تا همه چیز همانطور که خودش می‌خواهد ببیند؛ به همین گاهی به طور ناخودآگاه دچار انکار شده و واقعیت را برای خود تغییر می‌دهد. اما عدم رویارویی با واقعیت و نپذیرفتن آن خود منجر به بروز مشکلات زیادی می‌گردد. از این رو بهتر است افراد برای رسیدن به پذیرش و کنترل این موضوع، حتما از روانشناس کمک گرفته و با او مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مکانیسم انکار می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مکانیسم انکار چطور عمل می کند؟ 



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علائم ظاهری تحریک مردان در مراحل اولیه چرخه پاسخ جنسی رخ داده و می‌تواند بیانگر بسیاری از موضوعات باشد. در برخی موارد، افراد تلاش می‌کنند تا تحریک شدن خود را از دیگری پنهان کرده و این موضوع را بروز ندهند. اما برخی از واکنش های غیرارادی بدن، کاملا نشان دهنده این موضوع هستند. در واقع با توجه به این نشانه ها، می‌توان متوجه شد که مرد آماده برقراری رابطه جنسی است. البته که حتی با وجود این نشانه ها، همچنان نیاز به تحریک بیشتر وجود داشته و دو نفر باید برای برقراری رابطه جنسی آمادگی لازم را داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با این نشانه ها و اطلاع از این که آقا در چه مرحله ای قرار دارد؛ می‌توانید از یک مشاوره جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم ظاهری تحریک مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

علائم ظاهری تحریک مردان کدام اند؟

تحریک شدن به صورت طبیعی پیش از رابطه جنسی، از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که برخی از افراد بعد از گذشت مدتی از رابطه، احساس می‌کنند که دیگر از لحاظ جنسی توسط پارتنر خود تحریک نشده و میل جنسی زیادی نسبت به او ندارند. از این رو ممکن است از روش های دیگر مانند قرص خوردن برای تحریک جنسی استفاده می‌کنند.

نکته ای که حائز اهمیت است؛ این است که پیش از رابطه جنسی، مراحلی وجود دارد که باید به ترتیب طی شوند تا فرد بتواند عملکرد خوبی در سکس داشته باشند. در ادامه بیشتر در مورد این مراحل و نشانه های ناشی از آنها توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با نقاط تحریک پذیر مردان کلیک نمایید.

علائم اولیه تحریک مردان و چرخه پاسخ جنسی

 

اولین علائم ظاهری تحریک مردان در چرخه پاسخ جنسی، میل آنها به سکس است که آن را یا به صورت مستقیم بیان کرده و یا از نشانه ها می‌توان متوجه آن شد. مردان در بیشتر موارد از لحاظ بصری تحریک شده و با دیدن تصاویر و صحنه هایی برانگیخته می‌شوند. البته روش تحریک هر فردی متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

همچنین این برانگیختگی تا مدت زمان مشخصی ادامه می‌یابد و در طول زمان نیز دچار تغییر می‌کند. برای مثال ممکن است تصویر یا رفتاری که فرد را برای مدتی تحریک می‌کرده؛ دیگر برای او جذاب نبوده و نمی‌تواند با آن به برانگیختگی جنسی برسد.

اما پیش از تحریک، نیاز به میل جنسی وجود دارد و افراد بدون میل جنسی، به هیچ عنوان نمی‌توانند و تمایلی به برانگیخته شده ندارند. برخی از نشانه های اولیه که به معنی تحریک شدن مردان هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

  • منقبض شدن عضلات بدن
  • بیشتر شدن ضربان قلب
  • برافروخته شدن پوست
  • سفت شدن نوک سینه
  • بیشتر شدن جریان خون در بدن به ویژه ناحیه تناسلی
  • متورم شدن بیضه ها
  • ترشح شدن مایع روان کننده طبیعی بدن از بیضه ها

مرحله بعدی شهوانی شدن و نعوظ مردان

بعد از تحریک جنسی، نعوظ اتفاق افتاده و آلت تناسلی مردان سفت می‌شود. این بدان معناست که مردان آمادگی ورود به رابطه جنسی را داشته و حتی می‌توانند دخول داشته باشند. البته که کیفیت نعوظ مردان نیز بسیار مهم است. در برخی از موارد، در صورت ابتلا به برخی بیماری ها، نعوظ پیش از شروع فعالیت جنسی از بین رفته و یا در حین رابطه این شرایط ایجاد می‌شود. یکی دیگر از علائم ظاهری تحریک مردان در این مرحله، شامل بالا رفتن ضربان قلب در آنهاست.

بالا رفتن ضربان قلب: پس از نعوظ، ضربان قلب بالا رفته و خون بیشتری در رگ ها جریان می‌یابد. به همین دلیل است که صورت افراد سرخ شده و بیضه ها نیز تا حدی متورم می‌شوند.

به ارگاسم رسیدن

بیشتر مردان تصور می‌کنند که به ارگاسم رسیدن و انزال، آخرین مرحله فعالیت جنسی است. در صورتی که فعالیت جنسی نباید در این مرحله به طور ناگهانی متوقف شود. بلکه زوجین باید بعد از ارگاسم همچنان پس نوازی و عشق بازی را ادامه داده تا حالت جسمانی آنها عادی شود. این مرحله با خروج مایع منی از آلت تناسلی همراه است. گاهی حتی پیش از انزال، مایعی به نام پیشاب از آلت تناسلی خارج شده که حاوی اسپرم زیادی نیست. لذت ارگاسم تنها تا چند ثانیه باقی می‌ماند. برای آشنایی با راه های افزایش زمان انزال در مردان کلیک نمایید.

مرحله فرونشینی و تجربه آرامش بعد از انزال

در مرحله فرونشینی در چرخه پاسخ جنسی، آلت تناسلی مردان از حالت نعوظ خارج شده و ضربان قلب پایین می‌آید و تورم بیضه ها نیز کمتر می‌شود. در این مرحله علائم ظاهری تحریک مردان، به مرور کاهش یافته و یا به طور کامل از بین می‌روند.

برخی دیگر از علائم ظاهری تحریک مردان

علاوه بر مواردی که به آنها اشاره شد؛ علائم ظاهری تحریک مردان، شامل موارد دیگری هستند که راحت تر می‌توان متوجه آنها شد. برخی از این نشانه ها را در این قسمت ذکر کرده ایم. برای اطلاع از لزوم شناخت بدن همسر کلیک نمایید.

◀بزرگ شدن مردمک چشم: به دلیل هیجان زیاد در مرحله تحریک، سایز مردمک چشم مردان افزایش می‌یابد.

◀متمرکز شدن بر روی لب ها: مردان معمولا در حالت برانگیختگی، بیشتر روی لب های شما متمرکز شده و تمایل دارند تا آن را لمس کرده و یا ببوسند.

◀تماس فیزیکی و لمس بدن: همچنین آنها در این شرایط تمایل دارند تا شما را در آغوش گرفته، لمس کرده و ببوسند.

◀آرام شدن لحن صحبت کردن: مردان لحن صحبت کردن خود را آرام تر کرده تا بتوانند طرف مقابل خود را نیز تحریک کنند.

◀تماشای تمامی قسمت های بدن: از آنجایی که مردان از طریق آنچه که می‌بینند تحریک می‌شوند؛ نمی‌توانند با شما تماس چشمی طولانی برقرار کرده و تمایل دارند تا به تمام بدن شما نگاه کنند.

◀مضطرب شدن: آنها همچنین در این مرحله کمی مضطرب هم می‌شوند. این استرس بیشتر به دلیل عملکرد آنان است و تلاش زیادی هم می‌کنند تا آن را پنهان کنند.

راه هایی برای افزایش علائم ظاهری تحریک مردان

 

اگر تمایل دارید تا علائم ظاهری تحریک مردان را تشدید کرده و کیفیت رابطه جنسی خود را افزایش دهید؛ نیز می‌توانید از روش های زیر استفاده نمایید.

استفاده از شگردهای زنانه: در اینجا منظور از شگردهای زنانه، دلبری کرده و انرژی گذاشتن برای شروع رابطه جنسی از طرف شماست.

پوشیدن لباس های زیبا: همانطور که بارها به آن اشاره کردیم؛ ظاهر برای مردان اهمیت زیادی دارد. از این رو تلاش کنید تا لباس های زیبا برای خواب پوشیده و حتی آرایش کنید.

رعایت بهداشت شخصی: پیش از شروع رابطه جنسی مسواک زده و دوش گرفته و لباس های تمیز بپوشید. همچنین موهای زائد بدن خود را نیز از بین ببرید.

شما برای رابطه پیش قدم شوید: مردان نیاز دارند تا در برخی موارد، شما برای رابطه جنسی پیش قدم شوید. از این رو گاهی شما نیز اینکار را انجام دهید.

تحریک کردن مردان در روشنایی: مردان را به این موضوع عادت ندهید تا همواره شما را در تاریکی ببینند. روشنایی به آنها کمک می‌کند تا بدن شما را بهتر دیده و زودتر تحریک شوند.

نشان دادن لذت خود: میزان لذت خود را از طرف مقابل پنهان نکرده و این موضوع را به وضوح به آنها نشان دهید.

سخن پایانی

معمولا تصور می‌شود که مردان همواره آمادگی برقراری رابطه جنسی بوده و تحریک آنها به سرعت اتفاق می‌افتد. در صورتی که همیشه اینطور نیست و آنها نیز باید مراحلی را از لحاظ روانی و جسمانی طی کنند تا به مرحله برانگیختگی برسند. از این رو بهتر است از این مراحل مطلع شده و به آنها کمک کنید؛ تا رابطه جنسی بهتری را تجربه نمایید. همچنین در این زمینه می‌توانید از مشاور جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم ظاهری تحریک مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علائم ظاهری تحریک مردان



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درجا زدن در زندگی احساسی است که بسیاری از افراد، آن را تجربه می‌کنند. برای همه ما پیش آمده احساس کنیم که دیگر نمی‌توانیم پیشرفت کنیم و یا تلاش های ما هیچ نتیجه ای در پی نخواهند داشت. این احساس، عامل بازدارنده ای است که می‌تواند بعد از مدتی به طور کلی ما را فلج کند. چرا که همواره احساس می‌کنیم که در حال درجا زدن هستیم و زحمات ما نتیجه ای در پی ندارد. اما نکته اینجاست که این تنها یک تفکر منفی و یا تله ذهنی است که تنها باعث عقب راندن ما شده و هیچ نتیجه ای ندارد. چرا که هر قدمی که شما برمی‌دارید؛ ثمره ای داشته که برای مشاهده آن به زمان نیاز است. از این رو باید صبوری کرد و ناامید نشد. اما اگر چنین احساسی دارید؛ بهتر است حتما از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درجا زدن در زندگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درجا زدن در زندگی به چه معناست؟

بسیاری تفکر درجا زدن در زندگی را به یک تله و یا دور باطل تشبیه می‌کنند که زمانی که در آن گیر می‌افتادید؛ احتمالا تا مدتی احساس افسردگی و ناراحتی داشته و مشکلات زیادی را تجربه خواهید کرد. از بسیاری از افرادی که دچار بی انگیزگی و یا حتی افسردگی شده اند؛ می‌شنویم که می‌گویند؛ احساس می‌کنم دارم درجا میزنم و به هیچ جا نمی‌رسم. برای همه ما در دوره ای از زندگی این حالت ایجاد شده و بعد از مدتی هم برطرف می‌گردد

معمولا تجربه چنین احساسی موقت است. اما اگر ماندگار شده و با نشانه های دیگری نیز همراه شود؛ می‌تواند پیش زمینه ای برای بسیاری از اختلالات روانی باشد. از این رو پیگیری این موضوع، از اهمیت زیادی برخوردار است. برای آشنایی با نشانه های ناامیدی از زندگی کلیک نمایید.

علائمی که بیانگر درجا زدن در زندگی هستند

 

اگر در مورد احساس درجا زدن در زندگی مطمئن نیستید و یا به دنبال فردی می‌گردید که مستقیم به شما بگوید که آیا در حال درجا زدن هستید یا خیر؛ توجه کردن به این نشانه ها می‌تواند برای شما بسیار کمک کننده باشد. البته که شاید با خواندن این نشانه ها مهر تاییدی به احساسات خود زده و بگویید؛ پس من قطعا در حال درجا زدن در زندگی هستم و دیگر هیچ امیدی به آینده ندارم. اما با استفاده از این نشانه ها باید؛ جلوی پیشروی این احساس را در خود گرفته و حتما برای درمان جدی اقدام نمایید. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

احساس کسلی

زمانی که احساس درجا زدن در زندگی دارید؛ طبیعتا زودتر خسته شده و دیگر تمایلی برای ادامه دادن یک کار یا فعالیت نخواهید داشت از این رو همواره احساس کسلی و خستگی کرده و یا تصور می‌کنید که ناکارآمد شده اید.

تمایلی به تجربه چالش های جدید ندارید

معمولا افرادی که دچار احساس درجا زدن در زندگی می‌کنند؛ همواره زود قضاوت کرده و حتی اگر چالش و موقعیت جدیدی هم برای آنها ایجاد شود؛ به سمت آن نخواهند رفت. چرا که تصور می‌کنند که فایده ای ندارد.

احساس گیجی داشتن

با داشتن احساس درجا زدن در زندگی ، افراد احساس گیجی کرده و دقیقا نمی‌دانند که باید چه کنند. آنها خود را در میان تصمیمات زیادی می‌بینند که قدرتی برای انتخاب آنها نداشته و نمی‌دانند که باید چه کنند.

استرس و اضطراب

طبیعتا داشتن چنین افکاری اضطراب آور بوده و باعث می‌شود تا افراد فشار روانی زیادی را تجربه کنند. آنها احساس می‌کنند تا از دیگران عقب افتاده اند و به اندازه آنها عملکرد خوبی در زندگی ندارند. به همین دلیل دچار استرس و اضطراب می‌شوند.

احساس می‌کنید چیزی غلط است

با داشتن این افکار، افراد همواره خود را مقصر دانسته؛ و احساس می‌کنند که حتما کار اشتباهی انجام داده اند که نتیجه مطلوبی کسب نکرده اند. این حالت ممکن است آنها را دچار وسواس فکری و نشخوار ذهنی نیز بکند.

تجربه احساس بلاتکلیفی

احساس درجا زدن در زندگی باعث می‌شود تا افراد احساس بلاتکلیفی نکرده و ندانند که باید چه اقدامی انجام دهند. اگر این کار هم نتیجه ای نداشته باشد؛ چه؟ این تمام چیزی است که در ذهن آنها در حال گردش است.

ترس از تغییر دارید

از آنجایی که این احساس در آنها باعث تلاش نکردن  و سکون فکری می‌شود؛ بعد از مدتی متوجه خواهند شد که ترس از تغییر داشته و حتی دیگر نمی‌خواهند تا چیزی را در زندگی خود تغییر دهند.

دچار بی ثباتی عاطفی و روانی هستید

بی ثباتی عاطفی و روانی نیز یکی دیگر از نشانه های ناشی از این حالت در افراد است. افراد تلاش می‌کنند که تا راه های مختلفی را برای خارج شدن از این حالت امتحان کنند و نتایج متفاوتی نیز می‌گیرند. از این رو همواره احساسات متضادی را تجربه خواهند کرد.

افرادی که درگیر درجا زدن در زندگی هستند؛ چه ترس هایی دارند؟

معمولا احساس درجا زدن در زندگی منجر به شکل گیری برخی از ترس ها در زندگی نیز می‌شود. همین ترس ها هستند که باعث بروز استرس و اضطراب شده و گاها واکنش های مختلفی را در افراد برمی‌انگیزنند. برخی از این ترس ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از اصول موفقیت در زندگی کلیک نمایید.

  • ترس از تنها شدن
  • ترس از شکست
  • از انجام کارهای جدید می‌ترسند
  • همواره ترس از وقوع یک اتفاق ناگوار را دارند
  • ترس از آسیب دیدن دارند
  • از قضاوت دیگران می‌ترسند
  • ترس از کافی یا خوب نبودن

چطور از درجا زدن در زندگی جلوگیری کنیم؟

 

از آنجایی که احساس درجا زدن در زندگی ما را تبدیل به یک فرد ترسو و منفعل می‌کند و مشکلات زیادی در زندگی شخصی و اجتماعی را به وجود می‌آورد؛ بسیار اهمیت دارد که از این مسئله جلوگیری کرده و یا بر آن غلبه کنیم. برای جلوگیری از احساس پوچی در زندگی کلیک نمایید.

مسئولیت پذیر باشید: بیشتر شاهد بروز این احساس در افراد بی مسئولیت هستیم. چرا که آنان تنها دیگران را مقصر ناکامی های خود می‌دانند و همه چیز را به عوامل بیرونی ربط می‌دهند.

شناسایی کردن نقاط ضعف خود: نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و آنها را بپذیرید. این بدان معنا نیست که دست روی دست گذاشته آنها را اصلاح نکنید. بلکه باید بپذیرید که نمی‌توانید کامل باشید و همواره نتیجه خوبی به دست آورید.

قبول کردن پروژه های سخت و چالش برانگیز: مدام خود را در معرض چالش های مختلف قرار داده و از موقعیت های جدید نترسید.

داشتن استانداردهای بالا: برای خودتان استانداردها بالا و هدف های بزرگی قرار دهید. چرا که در این صورت تلاش بیشتری کرده و به زودی ناامید نمی‌شوید.

کمک گرفتن از روانشناس: حتما از روانشناس کمک گرفته و از بروز پیامدهای احتمالی جلوگیری نمایید. چرا که بسیاری تحت تاثیر این افکار دچار افسردگی شده و یا حتی افکار خودکشی دارند.

سخن پایانی

شاید تصور کنید که داشتن چنین افکاری، خیلی مهم نبوده و یا کاملا طبیعی است. شاید در دوره های مختلفی از زندگی تان تحت تاثیر خستگی این احساس را داشته باشید و تصور کنید که اشکالی ندارد. اما اگر برای مدت زمان طولانی دچار این احساس شدید و تحت تاثیر آن هیچ اقدام مفیدی نمی‌کنید؛ باید حتما به طور جدی در این مورد اقدام کرده و از متخصص کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درجا زدن در زندگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: درجا زدن در زندگی 



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شوهرم دیر میاد خونه از این موضوع ناراحتم! این جمله را امروزه از زبان زنان زیادی می‌شنویم. چرا که می‌توانیم بگوییم که در عصر حاضر وقت گذرانی به صورت جداگانه در میان زوجین به موضوع شایع تری نسبت به گذشته تبدیل شده است. از طرفی مردان برای این موضوع کمی خود را آزادتر می‌دانند. به همین دلیل احتمالا ساعت ها بیرون از خانه، به دلایل مختلف وقت گذرانده و در این مورد هم با همسر خود صحبت نمی‌کنند. معمولا اولین چیزی که به ذهن زنان در این شرایط خطور می‌کند؛ خیانت است. در صورتی که دلایل دیگری نیز در این مورد وجود داشته و البته انجام اینکار توسط مردان پیامدهای بسیار بدی به همراه دارد. از این رو بهتر است در ابتدا با کمک روانشناس، دلیل این موضوع را پیدا کرده و در مرحله بعدی اقدامات لازم را انجام دهید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن شوهر به خانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا شوهرم دیر میاد خونه ؟

 

احتمالا این سوالی است که از خودتان و یا درمانگرتان می‌پرسید. طبیعتا این موضوع عادی نبوده و زنگ خطری در مورد وجود مشکلی در رابطه است. به همین دلیل باید هرچه سریع‌تر علت این موضوع را پیدا کرده و در این مورد کاری کنید. البته به این معنی نیست که شما مقصرید و یا شایسته این رفتار هستید. بلکه در این شرایط که احتمالا همسرتان در حال فاصله گرفتن است؛ شما باید تلاش بیشتری کرده و مقابله به مثل نکنید. برخی از دلایل عمده ای که برای این موضوع مطرح می‌شوند؛ شامل موارد زیر است. برای اطلاع از دلایل شک به خیانت همسر کلیک نمایید.

شما مدام در حال شکایت کردن و غر زدن هستید

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که همسر علاقه‌ای به حضور در خانه ندارد؛ این است که احتمالا شما مدام در حال شکایت کردن و غر زدن در مورد همه چیز هستید. شاید شرایط واقعا برای شما آزارنده باشد؛ اما اعتراض به شرایط موجود نیز زمانی دارد. زمانی که همسرتان بعد از یک روز طولانی و خسته کننده به خانه می‌آید؛ دیگر تحمل شنیدن حرف های ناخوشایند را نداشته و می‌خواهد زمانی را استراحت کند و یا حرف های خوشایندی مثل ابراز علاقه از شما بشنود. اگر تمایل دارید تا شنیده شوید و یا مشکلی را حل کنید؛ باید زمان مناسبی را انتخاب کنید.

حجم کاری او زیاد است | شوهرم دیر میاد خونه

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود تا شوهر تا دیر وقت بیرون از خانه باشد؛ اضافه کاری و یا حجم کاری بالای اوست. امروزه به دلیل مشکلات اقتصادی، مردان باید بیشتر کار کرده و درآمد بالاتری داشته باشند. از این رو مجبور هستند تا دو شغل داشته و یا در شغل خود اضافه کاری کنند. او با اینکار در تلاش است تا آرامش و رفاه بیشتری را برای شما فراهم کند. از این رو باید قدردان او باشید.

استرس و اضطراب بالایی دارد

از آنجایی که معمولا مردان، کم حرف تر از زنان هستند و تمایلی به صحبت کردن ندارند؛ زمانی که استرس و اضطراب بالایی را تجربه می‌کنند؛ مایل نیستند که به خانه رفته و این موضوع را با همسر خود در میان بگذارنند. حتی شاید جای خاصی هم نروند و یا کاری نکنند؛ اما ساعات طولانی در خیابان ها راه رفته و یا رانندگی می‌کنند تا این موضوع را به همسر خود منتقل نکنند. یا شاید هم محرک اضطراب آوری مانند فرزند در خانه هست و از رویارویی با آن امتناع می‌کنند. این بدان معنا نیست که آنها به فرزند خود علاقه ای ندارند. بلکه نمی‌خواهند در مقابل آنها ناراحت و یا شرمنده باشند. از این رو زمانی به خانه می‌روند که آنها خوابیده اند.

در حال خیانت کردن به شماست | شوهرم دیر میاد خونه

تا اینجا در مورد دلایل خوشبینانه ای صحبت کردیم. اما شاید او واقعا در حال خیانت به شماست. البته که تنها نشانه خیانت، دیر به خانه آمدن نیست و از طریق رفتارهای دیگر نیز می‌توانید متوجه این موضوع بشوید. اما به طور کلی مردی که در حال خیانت است؛ باید زمان بیشتری را در خارج از خانه بگذراند. برای آشنایی با نشانه های خیانت در مردان کلیک نمایید.

اجتماعی تر و برونگراتر از شماست

اجتماعی و برونگرا بودن شوهر نیز در این مورد بی تاثیر نیست. به طور کلی او انرژی بیشتری داشته و نیاز دارد تا دوستان خود را بیشتر ملاقات کرده و یا حتی به مکان های مختلفی برود. برای مثال بعد از سرکار به باشگاه می‌روند و یا همراه با دوستانشان به تماشای فوتبال می‌نشینند.

در حال جبران ایام جوانی اش است | شوهرم دیر میاد خونه

برخی از کسانی که زود ازدواج کرده اند و یا زندگی مشترک برایشان تکراری و خسته کننده شده است؛ نیز ممکن است زمان بیشتری را خارج از خانه بمانند. آنها تصور می‌کنند که باید جوانی کرده و تا جایی که می‌توانند لذت ببرند.

از انجام کارهای خانه فرار می‌کند

اگر شما فردی هستید که بخش اعظمی از کارهای خانه را بردوش همسرتان می‌اندازید؛ باید بگوییم که جای تعجب ندارد که او برای فرار از این مسئولیت دیرتر به خانه آمده و تمایلی برای انجام آن کارها از خود نشان ندهد.

شوهرم دیر میاد خونه چیکار کنم؟

 

اما در این مورد چه می‌توان کرد؟ بیشتر زنان واکنش تهاجمی را انتخاب کرده و بعد از مدتی هم به طور کلی منفعل شده و تلاشی برای حل این مشکل نمی‌کنند. اما برخی از اقدامات موثری که در این زمان می‌توانید انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

دلیل این موضوع را از او بپرسید

در ابتدا به طور مستقیم از خود او دلیل اینکار را جویا شوید. در صورتی که او حاضر به توضیح دادن نبود و یا تمایلی به حرف زدن نداشت و بهانه های پیش پا افتاده آورد؛ به سراغ روش های بعدی بروید. حین صحبت کردن با او نشان دهید که مایل به شنیدن دلایل او هستید و واکنش بدی نشان نخواهید داد.

به صورت مداوم ساعت را چک نکنید | شوهرم دیر میاد خونه

چک کردن مداوم ساعت و یا نگاه کردن به آن، باعث بازگشت همسرتان نشده و مشکلی را حل نمی‌کند. به جای اینکار برنامه ریزی کنید تا در نبود او به کارهای خودتان رسیده و یا خود را سرگرم کنید. حداقل از زمانی که دارید به درستی استفاده کنید.

مشکل را پیدا کنید

به جای تمرکز بر مشکل، بر راه حل تمرکز کرده و تلاش کنید تا مشکلی را که باعث دیر آمدن شوهرتان می‌شود را پیدا کنید.

در این مورد غر نزنید | شوهرم دیر میاد خونه

اگر به این دلیل به همسر خود غر زده و این موضوع را به او یادآوری کنید؛ او به جای تغییر رفتار با شما لج کرده و همه چیز بدتر خواهد شد. از طرفی با غر زدن چیزی درست نمی‌شود؛ تنها احتمالا مشاجرات بیشتری شکل می‌گیرد.

از یک روانشناس کمک بگیرید

در این مورد حتما از یک روانشناس کمک گرفته و تلاش کنید تا مشکل پیش آمده را به صورت اصولی حل کنید. حتی از همسر خود هم بخواهید تا در جلسات شرکت کند. به کمک روانشناس می‌توانید در این مورد به توافق رسیده و مشکل را حل کنید.

سخن پایانی

بیشتر زنان در مواجهه با چنین موقعیتی، بدترین احتمال را در نظر گرفته و همسر خود را متهم به خیانت می‌کنند. در صورتی که همانطور که مشاهده کردید؛ دلایل دیگری نیز برای این موضوع وجود دارد و البته می‌توان آن را حل نمود.بهتر است در ابتدا در این مورد با همسر خود صحبت کرده و در قدم بعدی از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن شوهر به خانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: شوهرم دیر میاد خونه



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1403 | نظرات ()