نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از مادر و تجربه احساس ناامنی در کنار اصلا موضوع طبیعی نیست. چرا که مادران اولین و اصلی ترین مراقبان ما هستند و نباید از آنها بترسیم و یا در کنار آنها دچار استرس و اضطراب شویم. در بیشتر موارد این خود مادران هستند که منجر به شکل گیری چنین احساسی در فرزندان خود می‌شوند. البته ترسیدن از مادر در سنین کودکی تا حدی طبیعی است. اما زمانی که این حالت ادامه دار  شده و افراد تا زمان بزرگسالی نیز از مادر خود بترسند؛ دیگر تنها مادر مقصر نیست. از طرفی حتما باید در این مورد کاری کرد. رابطه بین مادر و فرزند از اهمیت زیادی برخوردار بوده و پیش زمینه بسیاری از موضوعات در زندگی است. از این رو کسب اطلاعاتی در این زمینه و برطرف کردن آن نیز مهم است. در این زمینه افراد می‌توانند از مشاور نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از مادر به چه معناست؟

در ابتدا شاید کمی عجیب به نظر برسد که بشنوید یک نفر از مادر خود همچنان می‌ترسد. اما باید بدانید که بسیاری از افراد این حس را تجربه کرده و تنها آن را به شکل های مختلفی بروز می‌دهند. این ترس همواره با احساس ضعف در مقابل مادر و یا حتی احترام همراه نیست. در برخی موارد افراد این احساس را به شکل خشم نشان داده که معطوف به مادر و یا دیگران است. در واقع احساس ترس از وجود مادر حتی بدون اینکه او کاری کند؛ مسئله ای بسیار ریشه ای است که به دلایل مختلفی ایجاد می‌گردد. به همین دلیل باید به این موضوع به صورت عمیق پرداخته شود. برای اطلاع از دلایل دعوا با مادر کلیک نمایید.

علت بروز ترس از مادر

 

در بیشتر موارد افراد تنها ترس از مادر را تجربه می‌کنند؛ اما دلیل آن را نمی‌دانند. از آنجایی که این احساس از دوران کودکی درون آنها شکل گرفته است؛ تصور می‌کنند که شکل درست رابطه بین مادر و فرزند باید به همین صورت باشد. در صورتی که احساس ترس نباید حس غالب میان این دو نفر باشد. در این قسمت به توضیح برخی از دلایلی می‌پردازیم که منجر به بروز ترس از مادر می‌گردند.

مادری که شخصیت سلطه گر دارد

یکی از اصلی ترین دلایلی که منجر به شکل گیری ترس از مادر می‌گردد؛ شخصیت سلطه گر آنان است. همه چیز باید باب میل یک مادر کنترلگر باشد. همه اعضای خانواده برای هر کاری باید از او اجازه گرفته و یا امور را تحت نظر آنها انجام دهند. با اینکار کودک از همین دوران تصور می‌کند که باید برای هرچیزی از مادر اجازه گرفته و قادر به انجام کارهای به تنهایی نیست.

تداعی شدن خاطرات دردناک | ترس از مادر

زمانی که مادران برای تربیت فرزندان خود از دوران کودکی، از روش های خشونت آمیز و شدید استفاده می‌کنند؛ این موضوع برای فرزندان شان تبدیل به تروما شده و در آینده همواره با تداعی شدن خاطرات دردناک دوران کودکی، احساس ترس می‌کنند.

سبک تربیتی اشتباه مادر

یکی دیگر از دلایل بروز ترس از مادر ، استفاده از روش های تربیتی اشتباه است. در این حالت شاید خود مادر نیز اطلاعات کافی نداشته و یا عواقب رفتار خود را نداند. اما این موضوع مانند یک چرخه تکرار شده به بین نسل های مختلف منتقل می‌گردد. برای مثل کمالگرا بودن در مورد فرزند، سرزنش رفتارهای اشتباه، کتک زدن کودک برای تنبیه و… از روش های اشتباه محسوب می‌شوند.

ابتلای فرزند به اختلالات شخصیتی | ترس از مادر

گاهی این خود فرزند است که به مشکلات شخصیتی مبتلا بوده و به همین دلیل دچار ترس از مادر می‌گردد. برای مثال یک فرزند وابسته رفتارهای ناپخته و احساسی بدی دارد. او حتی در زمان بزرگسالی نیز باید در کنار پدر و مادر خود زندگی کرده و جدا شدن از آنها و زندگی به صورت مستقل برایش دشوار است. به همین دلیل است که احساسی که نسبت به والدین خود دارد؛ ترس و وابستگی بیمارگونه است.

برای غلبه بر ترس از مادر چه کنیم؟

از آنجایی که احساس ترس از مادر اصلا سالم نیست و تاثیرات بدی بر شخصیت  زندگی افراد دارد؛ به همین دلیل باید با استفاده از روش هایی علت دقیق آن را پیدا کرده و برطرف نمود. البته که در بیشتر موارد انجام چنین کاری به تنهایی ممکن نیست و افراد باید در این زمینه حتما از متخصص کمک بگیرند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های برخورد با مادر و پدر سمی کلیک نمایید.

روبرو شدن با ترس ها

بهترین اقدامی که در مورد احساس ترس از مادر می‌توان انجام داد؛ روبرو شدن با ترس هاست. در واقع زمانی که شما از مادرتان می‌ترسید؛ سعی می‌کنید همواره گوش به فرمان او بوده و یا از ارتباط مستقیم با او اجتناب کنید. اما با اینکار همه چیز را بدتر خواهید کرد. باید سعی کنید با این موضوع و حتی خود او مواجه شده و نه بگویید. در واقع خواسته های خود را در اولویت قرار داده و سعی کنید تا اختیار زندگی خود را تا حد امکان به دست بگیرید.

صحبت کردن با مادر به طور مستقیم | ترس از مادر

اگر رفتارهای غیرمستقیم شما در مورد ترس از مادر جواب نداد؛ با او به طور مستقیم در این مورد صحبت کرده و بگویید که باید بیشتر روی رابطه تان با یکدیگر کار کنید. شما حداقل تا زمانی مجبور به زندگی با خانواده خود هستید؛ حتی شاید تا پایان عمر. از این رو باید ارتباط خود را با آنها درست کرده تا بتوانید آرامش بیشتری را تجربه نمایید.

کمک گرفتن از روانشناس

گاهی در مورد ترس از مادر ، کاری از دست شما برنمی‌آید. یا حداقل اینطور احساس می‌کنید. در این شرایط است که باید از روانشناس کمک گرفته و مشکل خود را با او مطرح کنید. روانشناس خانواده با شنیدن حرف های همه افراد و بدون قضاوت به شما کمک خواهد کرد.

بزرگترین ترس مادرها چیست؟

 

این نکته را فراموش نکنید که مادرها هم ترس هایی در مورد فرزند خود دارند. در واقع این همیشه شما نیستید که قربانی شده و ترس از مادر را تجربه می‌کنید. بلکه او نیز برای رفتارهای اشتباه خود دلیلی داشته و درگیر مسائلی است. در واقع رفتارهای غلط او در رابطه با شما، از همین ترس ها ناشی می‌شود و تا حدی می‌توان گفت که سر مهربانی است. بزرگ ترین ترس آنها از دست دادن و دوری از شما به عنوان فرزند است. به همین دلیل است که گاهی باید بیشتر آنها را درک کرده و حتی به آنها کمک کنید. برای آشنایی بیشتر با دلیل استرس مادرانه کلیک نمایید.

سخن پایانی

همانطور که به آن اشاره شد؛ ترس از مادر موضوعی عمقی در شخصیت افراد بوده و به همین راحتی نمی‌توان بر آن غلبه کرد. در واقع طبیعی است که نتوانید این ترس را از بین برده و رابطه بهتری با مادر خود داشته باشید. در چنین شرایطی باید حتما از روانشناس کمک گرفته و به صورت اصولی این مشکل را برطرف نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از مادر



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

افکار ناکار آمد می‌توانند بسیار تاثیرگذار بوده و به طور کلی دیدگاه ما را نسبت به همه چیز تغییر دهند. امروزه تحت تاثیر سبک زندگی، استرس و اضطرابی که افراد تجربه می‌کنند؛ افکار منفی زیادی به سمت ذهن آنها هجوم آورده و حتی در مواردی آنها را فلج می‌کند. همه ما گاهی چنین حالتی را تجربه می‌کنیم؛ اما نکته حائز اهمیت این است که آگاه باشیم که این افکار تنها ذهن ما را مسموم می‌کنند و هیچ کاربرد دیگری ندارند. برخی تصور می‌کنند که با فکر کردن بیش از حد به احتمالات مختلف و یا مسائل منفی در حال انجام کار مفیدی هستند. در صورتی که چنین افکاری در عمل هیچ مشکلی را حل نمی‌کنند. از این رو بهتر است این افکار را شناسایی کرده و حتما در مورد آنها از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌ افکار ناکار آمد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

افکار ناکار آمد به چه معنا هستند؟

تقریبا می‌توانیم بگوییم که افکار ناکار آمد همان تله های روانی هستند که با یک محرک کوچک آغاز شده و مانند یک چرخه تکرار شونده به صورت مداوم تکرار می‌شوند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که زمانی که در یک موقعیت اضطراب آور قرار می‌گیرید؛ شروع به فکر کردن کرده و نمی‌توانید افکار زیادی را که به سمت هجوم می‌آورند را کنترل کنید. این افکار در بیشتر موارد منفی بوده و حتی باعث بروز نشانه های جسمانی نیز در شما می‌شوند. در ادامه بیشتر در مورد محتویات این افکار توضیح خواهیم داد.

انواع افکاری که حال ما را خراب میکنند

 

افکار ناکار آمد به طور کلی جزو افکار منفی هستند؛ اما در دسته بندی های مختلفی جای می‌گیرند. شاید حتی خودتان نیز متوجه این موضوع نباشید که مسائلی که در حال فکر کردن به آنها هستید؛ چقدر مخرب و از طرفی بیهوده هستند. این افکار تنها حال شما را خراب کرده  و هیچ تاثیر دیگری ندارند. در ادامه به توضیح انواع این افکار خواهیم پرداخت. برای اطلاع از چگونگی خوش بینی کلیک نمایید.

ذهن خوانی کردن

یکی از اصلی ترین خطاهای شناختی که جزو افکار ناکار آمد محسوب می‌شوند؛ ذهن خواهی کردن است. در این حالت افراد تلاش می‌کنند تا به طور مداوم به افکار دیگران فکر کرده و حتی آنها را به خودشان نسبت دهند. برای مثال می‌گویند حتما فلانی دارد در مورد لباس من فکر می‌کند و یا احتمالا او از من خوشش نیامده است.

پیشگویی کردن | افکار ناکار آمد

یکی دیگر از انواع افکار ناکار آمد ، پیشگویی کردن در مورد آینده است. فکر کردن در مورد آینده به این دلیل که نقاط مبهم زیادی دارد؛ افراد را می‌ترساند. برخی از افراد بیش از حد درگیر این موضوع شده و در مورد اتفاقاتی که در آینده می‌افتد؛ پیشگویی های منفی دارند. برای مثال حتما در توی راه ماشینم خراب میشه یا احتمالا قراره این امتحان رو بیوفتم.

تله فکری فاجعه سازی

در فاجعه سازی، افراد یک تفکر منفی را بیش از حد برای خود بزرگ کرده و از کاه، کوه می‌سازند. چنین افرادی یک اتفاق کوچک و پیش پا افتاده را بیش از حد بزرگ کرده و آن را برای خود تبدیل به یک فاجعه می‌کنند. برای جلوگیری از بروز بی هدفی در زندگی کلیک نمایید.

استفاده از روش برچسب زنی | افکار ناکار آمد

از دیگر افکار ناکار آمد ، می‌توانیم به برچسب زنی نیز اشاره نماییم. در برچسب زنی، افراد دچار قضاوت و سوگیری های منفی می‌شوند. برای مثال اگر در یک امتحان یک بار مردود شوید؛ تصور می‌کنید که به طور کلی بی استعداد هستید  و یا به خودتان برچسب تنبلی می‌زنید. در صورتی که این موضوع کاملا طبیعی بوده و با کمی تلاش بیشتر می‌توانید موفق شوید.

بدبینی و ندیدن جنبه های مثبت مسائل

افرادی که درگیر افکار ناکار آمدی مثل بدبینی هستند؛ هیچگاه نمی‌توانند به جنبه های مثبت یک اتفاق فکر کرده و همواره نیمه خالی لیوان را می‌بینند. این موضوع منجر به ایرادگیری و بهانه آوردن شده و به طور کلی ذهنیت افراد را خراب می‌کند.

داشتن فیلتر منفی برای هرچیزی | افکار ناکار آمد

داشتن فیلتر منفی با بدبینی کمی متفاوت است. در این حالت افراد، در اولین مرحله تنها موضوعات منفی را می‌بینند. شاید به مرور متوجه نکات مثبت نیز بشوند؛ اما اولین برداشت آنها همواره منفی است. برای جلوگیری از بروز پوچی در زندگی کلیک نمایید.

تعمیم دادن به صورت افراطی

افکار ناکار آمد باعث می‌شود تا یک موقعیت منفی را به طور کلی به همه مسائل و موقعیت های تعمیم دهید. برای مثال زمانی که در یک رابطه عاطفی شکست می‌خورید؛ تصور می‌کنید که همه افراد مانند شریک عاطفی شما هستند و دیگر هرگز نمی‌خواهید که وارد رابطه شوید.

تفکر سیاه و سفید | افکار ناکار آمد

داشتن تفکر سیاه و سفید یا صفر و صدی باعث می‌شود که تصور کنید هیچ حد وسطی وجود نداشته و به صورت افراطی رفتار کنید. برای مثال در روابط عاطفی خود بیش از اندازه به طرف مقابل محبت می‌کنید و در صورتی که یک اشتباه کوچک از طزف مقابل ببینید؛ به طور کلی او را کنار می‌گذارید.

بایدها و چهارچوب های سخت گیرانه

وجود باید ها و نباید های زیاد و سخت گیرانه در ذهن نیز باعث می‌شود تا دچار افکار ناکار آمد شوید. این حالت باعث می‌شود تا ذهن شما در قید و بندهای زیادی قرار گرفته و نتواند به صورت آزادانه به مسائل بیشتری فکر کند. برای مثال در روابط با دیگران به خودتان می‌گویید که باید او اول مرا دعوت کند و یا طرف مقابل باید اول نظر من را در مورد غذا بپرسد و افکاری از این قبیل.

در مورد افکار ناکار آمد چه باید کرد؟

فراموش نکنید که خلاصی از افکار ناکار آمد ، کار دشواری است. اما غیر ممکن نبوده و با استفاده از روش ها مختلفی می‌توانید اینکار را انجام دهید. برخی از روش های موثر در این زمینه شامل موارد زیر هستند.

شناسایی کردن این افکار: در ابتدا باید از افکار ناکار آمد خود مطلع شده و بدانید که در حال فکر کردن به صورت بیهوده ای هستید.

به چالش کشیدن تله های فکری: در مرحله بعدی این افکار را به چالش کشیده و شروع به سوال کردن از خود کنید.

تمرین کردن: در زمانی که چنین افکاری دارید؛ قطعا کنترل کردن آنها کار دشواری است و نیاز به تمرین کردن دارید. پس در مرحله اول شناسایی و به چالش کشیدن را تمرین کنید.

ثبت و نوشتن مراحلی که در ذهن خود طی می‌کنید: سپس جدولی طراحی کرده و شروع به ثبت این افکار، واکنش خودتان، هیجانی که تجربه کرده اید و موقعیت، کنید.

کمک گرفتن از روانشناس: از آنجایی که چنین افکاری در دراز مدت مشکلات زیادی را برای شما ایجاد خواهند کرد؛ حتما در این زمنیه از یک روانشناس کمک بگیرید.

پیامدهای ناشی از افکار ناکار آمد

 

افکار ناکار آمد باعث می‌شود و دیگر نتوانید به مسائل مهم تر فکر کرده و همچنین احتمالا دچار وسواس فکری خواهید شد. در واقع بعد از مدتی به صورت اجبارگونه احساس می‌کنید که باید در مورد این مسائل فکر کنید. همین موضوع پیش زمینه ای برای ابتلا به انواع اختلالات روانی مثل، وسواس، نشخوار فکری، افسردگی و… است. گاهی شاهد بروز نشانه های جسمانی مختلف نیز خواهیم بود که در نهایت تبدیل به بیماری های سایکوسوماتیک می‌شوند.

سخن پایانی

احتمالا خودتان نیز از تجربه افکار ناکار آمد خوشحال نبوده و بارها تلاش کردید تا آنها را متوقف کنید. اما خلاصی از چنین افکاری دشوار است. از این رو بهتر است در مرحله اول تنها از این موضوع آگاهی یافته و سعی کنید از موقعیت هایی که برایتان استرس آور هستند؛ دوری کنید. همچنین حتما به صورت ریشه ای این موضوع را پیگیری کرده و از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌ افکار ناکار آمد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: افکار ناکار آمد 



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فيلم ترسناک براي بچه ها مي‌تواند شرايط بدي را ايجاد نمايد. بيشتر افراد تصور مي‌کنند که به خاطر خانواده است که کودک به تماشاي اين فيلم ها تمايل پيدا مي‌کند؛ در صورتيکه گاها اصلا خانواده از اين موضوع مطلع نشده و فرزند با همسالان و يا کودکان بزرگتر از خود چنين فيلم‌هايي را مشاهده مي‌کند. به هر دليلي که کودک به سراغ تماشاي چنين فيلم هايي رفته باشد؛ احتمالا به زودي شاهد بروز پيامدهاي ناشي از آن در خانواده خواهيد بود. از اين رو بهتر است در اين مورد به درستي فرزندان خود را آگاه کرده و از روانشناس نيز کمک بگيريد. براي دريافت مشاوره کودک کليک نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فيلم ترسناک براي بچه ها مي توانيد با برترين متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

تاثير فيلم ترسناک براي بچه ها

 

تحقيقات زيادي در مورد فيلم ترسناک براي بچه ها و يا بزرگسالان انجام شده است. اما همچنان نظرات مختلفي در اين مورد وجود داشته و حتي برخي معتقدند که بهتر است کودکان از سن کم چنين فيلم هايي را ببينند. در صورتي که در بيشتر موارد شاهد عواقب خوبي نيستيم. از طرفي اين تاثيرات در سنين مختلف، خود را به شکل هاي گوناگوني نشان مي‌دهد. براي اطلاع از دلايل شکل گيري ترس از سايه در کودکان کليک نماييد.

تاثير بر کودکان سه تا پنج ساله

اين کودکان هنوز قادر به تشخيص واقعيت از خيال نبوده و به همين دليل بيشترين تاثير تماشاي يک حيوان يا شخصي در تاريکي را در اين سنين مي‌بينيم.

کودکان شش تا هشت ساله | فيلم ترسناک براي بچه ها

کودکان در اين سنين بيشتر بين واقعيت با خيال تمايز قائل مي‌شوند. آنها بيشتر به تماشاي کارتون هاي ابرقهرماني و حتي با مضمون ترس علاقه مند شده و خواهان هيجان بيشتري هستند.

کودکان نه تا دوازده ساله

در اين سن ترس آنها نسبت به موضوعات خيالي باز کمتر مي‌شود. در اين دوران آنان بيشتر از خطرات دنياي واقعي مانند مرگ و از دست دادن مي‌ترسند.

تاثير بر نوجوانان | فيلم ترسناک براي بچه ها

احساسات نوجوانان نسبت به فيلم هاي ترسناک نيز مانند کودکان نه تا دوازده ساله است با اين تفاوت که در اين سنين ترس از وقايع طبيعي و جنگ نيز اضافه مي‌شود.

در اثر تماشا فيلم ترسناک براي بچه ها شاهد بروز برخي از نشانه ها هستيم که تقريبا در ميان همه بچه ها مشترک هستند و ممکن است به مرور زمان بروز کنند. در اين قسمت در مورد برخي از آنها توضيح خواهيم داد.

بروز مشکلات رواني

منظور از ابتلا به مشکلات رواني در اثر تماشاي فيلم ترسناک براي بچه ها ، شکل گيري استرس و فوبياهاي مختلف است. بسياري از فوبياهايي که حتي در افراد بزرگسال نيز وجود دارد؛ ناشي از فيلم هاي ترسناکي است که در کودکي ديده اند.

اختلال در خواب | فيلم ترسناک براي بچه ها

در بيشتر موارد شاهد اين موضوع هستيم که بعد از تماشاي چنين فيلم هايي، کودکان حداقل براي چندين روز به درستي نمي‌توانند بخوابند.

ابتلا به شب ادراري

آنها از شدت استرس دچار شب ادراري شده که همين موضوع مي‌تواند روي اعتماد به نفس آنها تاثير بگذارد.

بروز مشکلاتي در اشتها | فيلم ترسناک براي بچه ها

در اغلب موارد، شاهد بروز پرخوري عصبي هستيم که در نهايت منجر به اضافه وزن خواهد شد.

بيش فعال شدن

گاهي کودکان در اثر استرس و اضطراب، بيشتر فعاليت کرده و در واقع از اين روش به عنوان يک واکنش دفاعي استفاده مي‌کنند.

بروز رفتارهاي پرخاشگرانه

در اثر تماشاي چنين فيلم هايي ميزان خشم در کودکان، به طور قابل توجهي افزايش يافته و آنها تحت تاثير اين موضوع شروع به پرخاشگري مي‌کنند. براي اطلاع از نحوه برخورد با کودک پرخاشگر کليک نماييد.

تقليد کردن از صحنه هاي فيلم ترسناک

مخصوصا در سنين پايين تر، کودکان با مشاهده برخي از حرکات، دست به تقليد زده و در زندگي روزمره احتمالا تلاش مي‌کنند در موقعيت هاي مختلف شما را بترسانند و يا مشابه با شخصيت هاي داستان رفتار نمايند.

بروز خلل در مورد مهارت حل مساله

تماشاي فيلم ترسناک براي بچه ها اين توهم را ايجاد مي‌کند که مي‌توانند براي حل کردن مسائل خود از خشونت استفاده نمايند.

چطور وحشت و ترس ناشي از فيلم ترسناک را در بچه ها از بين ببريم؟

اگر به طور اتفاقي و يا از سر ناآگاهي، کودکان چنين فيلم هايي بودند و دچار مشکلات ناشي از اين موضوع شدند؛ همچنان جاي جبران وجود داشته و مي‌توان تا حدي اين مشکل را حل کرد. برخي از راهکارهايي که در اين زمان، بايد از آنها استفاده نماييد؛ شامل موارد زير مي‌باشند. براي پيشگيري از بروز لکنت زبان کودکان کليک نماييد.

  • مواجهه با عامل ترس
  • صحبت در مورد ترس
  • فراهم کردن امنيت و آرامش کودک
  • پرت کردن حواس کودک
  • تماشاي پشت صحنه فيلم هاي ترسناک
  • استفاده از روش هايي مثل گريم و بازي

چرا بچه ها دوست دارند فيلم ترسناک ببينند؟

در مواردي شاهد اين موضوع هستيم که خود آنها تمايل زيادي به تماشاي فيلم هاي ترسناک دارند و حتي زماني که شما هم مانع آنها مي‌شويد؛ به صورت پنهاني اينکار را انجام مي‌دهند. براي اين موضوع دلايل مختلفي وجود دارد؛ که شامل موارد زير مي‌شود.

?تمايل دارند تا شجاع و بالغ به نظر برسند

?دوست ندارند تا ضعيف به نظر برسند. مخصوصا در مورد پسرها

?تحت تاثير صحبت هاي همسالان و يا حتي بچه هايي که بزرگتر هستند

توصيه هايي به والدين در مورد فيلم ترسناک براي بچه ها

 

اگر به هر دليلي کودکان چنين فيلم هايي را تماشا کردند؛ اشکالي ندارد، فراموش نکنيد که نحوه برخورد شما با اين موضوع از اهميت بيشتري برخوردار است. چرا که واکنش شما مي‌تواند بيشتر او را ترسانده و يا حتي باعث لجبازي گردد. در اين قسمت به ذکر برخي از توصيه هايي پرداخته ايم که مي‌توانند در اين شرايط کمک کننده باشند. براي اطلاع از راه هاي درمان فوبيا ها کليک نماييد.

  • او را به دليل احساساتش مسخره يا سرزنش نکنيد
  • به آنها کمک کنيد تا فيلم هايي متناسب با سن خود ببينند
  • قبل از تماشاي فيلم و رتبه بندي و محتواي فيلم ها را مورد بررسي قرار دهيد
  • به آنها کمک کنيد تا با ترس خود مواجه شده و آن را بپذيرند
  • قوانين ايمني و محافظت از خود را به آنها بياموزيد
  • پاسخ منطقي به ترس آنها بدهيد
  • با روانشناس کودک نيز مشورت نماييد
  • از روش هايي مانند ورزش کردن استفاده نماييد تا هيجان آنها تخليه شود

سخن پاياني

هرچقدر هم که از کودکان محافظت کنيد؛ به هر حال آنها در فرايند رشدي خود با شرايط اضطراب آور مواجه خواهند شد. از اين رو اين موضوع اجتناب ناپذير بوده و به جاي سرزنش کردن آنها بهتر است به شکل درستي با آنها برخورد نماييد. در مرحله اول حتما به آنها احساس آرامش و امنيت داده و حتما از يک روانشناس نيز کمک دريافت کنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فيلم ترسناک براي بچه ها مي توانيد با برترين متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

منبع: فيلم ترسناک براي بچه ها چرا خوب نيست؟



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فیلم ترسناک برای بچه ها می‌تواند شرایط بدی را ایجاد نماید. بیشتر افراد تصور می‌کنند که به خاطر خانواده است که کودک به تماشای این فیلم ها تمایل پیدا می‌کند؛ در صورتیکه گاها اصلا خانواده از این موضوع مطلع نشده و فرزند با همسالان و یا کودکان بزرگتر از خود چنین فیلم‌هایی را مشاهده می‌کند. به هر دلیلی که کودک به سراغ تماشای چنین فیلم هایی رفته باشد؛ احتمالا به زودی شاهد بروز پیامدهای ناشی از آن در خانواده خواهید بود. از این رو بهتر است در این مورد به درستی فرزندان خود را آگاه کرده و از روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فیلم ترسناک برای بچه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تاثیر فیلم ترسناک برای بچه ها

 

تحقیقات زیادی در مورد فیلم ترسناک برای بچه ها و یا بزرگسالان انجام شده است. اما همچنان نظرات مختلفی در این مورد وجود داشته و حتی برخی معتقدند که بهتر است کودکان از سن کم چنین فیلم هایی را ببینند. در صورتی که در بیشتر موارد شاهد عواقب خوبی نیستیم. از طرفی این تاثیرات در سنین مختلف، خود را به شکل های گوناگونی نشان می‌دهد. برای اطلاع از دلایل شکل گیری ترس از سایه در کودکان کلیک نمایید.

تاثیر بر کودکان سه تا پنج ساله

این کودکان هنوز قادر به تشخیص واقعیت از خیال نبوده و به همین دلیل بیشترین تاثیر تماشای یک حیوان یا شخصی در تاریکی را در این سنین می‌بینیم.

کودکان شش تا هشت ساله | فیلم ترسناک برای بچه ها

کودکان در این سنین بیشتر بین واقعیت با خیال تمایز قائل می‌شوند. آنها بیشتر به تماشای کارتون های ابرقهرمانی و حتی با مضمون ترس علاقه مند شده و خواهان هیجان بیشتری هستند.

کودکان نه تا دوازده ساله

در این سن ترس آنها نسبت به موضوعات خیالی باز کمتر می‌شود. در این دوران آنان بیشتر از خطرات دنیای واقعی مانند مرگ و از دست دادن می‌ترسند.

تاثیر بر نوجوانان | فیلم ترسناک برای بچه ها

احساسات نوجوانان نسبت به فیلم های ترسناک نیز مانند کودکان نه تا دوازده ساله است با این تفاوت که در این سنین ترس از وقایع طبیعی و جنگ نیز اضافه می‌شود.

در اثر تماشا فیلم ترسناک برای بچه ها شاهد بروز برخی از نشانه ها هستیم که تقریبا در میان همه بچه ها مشترک هستند و ممکن است به مرور زمان بروز کنند. در این قسمت در مورد برخی از آنها توضیح خواهیم داد.

بروز مشکلات روانی

منظور از ابتلا به مشکلات روانی در اثر تماشای فیلم ترسناک برای بچه ها ، شکل گیری استرس و فوبیاهای مختلف است. بسیاری از فوبیاهایی که حتی در افراد بزرگسال نیز وجود دارد؛ ناشی از فیلم های ترسناکی است که در کودکی دیده اند.

اختلال در خواب | فیلم ترسناک برای بچه ها

در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که بعد از تماشای چنین فیلم هایی، کودکان حداقل برای چندین روز به درستی نمی‌توانند بخوابند.

ابتلا به شب ادراری

آنها از شدت استرس دچار شب ادراری شده که همین موضوع می‌تواند روی اعتماد به نفس آنها تاثیر بگذارد.

بروز مشکلاتی در اشتها | فیلم ترسناک برای بچه ها

در اغلب موارد، شاهد بروز پرخوری عصبی هستیم که در نهایت منجر به اضافه وزن خواهد شد.

بیش فعال شدن

گاهی کودکان در اثر استرس و اضطراب، بیشتر فعالیت کرده و در واقع از این روش به عنوان یک واکنش دفاعی استفاده می‌کنند.

بروز رفتارهای پرخاشگرانه

در اثر تماشای چنین فیلم هایی میزان خشم در کودکان، به طور قابل توجهی افزایش یافته و آنها تحت تاثیر این موضوع شروع به پرخاشگری می‌کنند. برای اطلاع از نحوه برخورد با کودک پرخاشگر کلیک نمایید.

تقلید کردن از صحنه های فیلم ترسناک

مخصوصا در سنین پایین تر، کودکان با مشاهده برخی از حرکات، دست به تقلید زده و در زندگی روزمره احتمالا تلاش می‌کنند در موقعیت های مختلف شما را بترسانند و یا مشابه با شخصیت های داستان رفتار نمایند.

بروز خلل در مورد مهارت حل مساله

تماشای فیلم ترسناک برای بچه ها این توهم را ایجاد می‌کند که می‌توانند برای حل کردن مسائل خود از خشونت استفاده نمایند.

چطور وحشت و ترس ناشی از فیلم ترسناک را در بچه ها از بین ببریم؟

اگر به طور اتفاقی و یا از سر ناآگاهی، کودکان چنین فیلم هایی بودند و دچار مشکلات ناشی از این موضوع شدند؛ همچنان جای جبران وجود داشته و می‌توان تا حدی این مشکل را حل کرد. برخی از راهکارهایی که در این زمان، باید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر می‌باشند. برای پیشگیری از بروز لکنت زبان کودکان کلیک نمایید.

  • مواجهه با عامل ترس
  • صحبت در مورد ترس
  • فراهم کردن امنیت و آرامش کودک
  • پرت کردن حواس کودک
  • تماشای پشت صحنه فیلم های ترسناک
  • استفاده از روش هایی مثل گریم و بازی

چرا بچه ها دوست دارند فیلم ترسناک ببینند؟

در مواردی شاهد این موضوع هستیم که خود آنها تمایل زیادی به تماشای فیلم های ترسناک دارند و حتی زمانی که شما هم مانع آنها می‌شوید؛ به صورت پنهانی اینکار را انجام می‌دهند. برای این موضوع دلایل مختلفی وجود دارد؛ که شامل موارد زیر می‌شود.

◀تمایل دارند تا شجاع و بالغ به نظر برسند

◀دوست ندارند تا ضعیف به نظر برسند. مخصوصا در مورد پسرها

◀تحت تاثیر صحبت های همسالان و یا حتی بچه هایی که بزرگتر هستند

توصیه هایی به والدین در مورد فیلم ترسناک برای بچه ها

 

اگر به هر دلیلی کودکان چنین فیلم هایی را تماشا کردند؛ اشکالی ندارد، فراموش نکنید که نحوه برخورد شما با این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است. چرا که واکنش شما می‌تواند بیشتر او را ترسانده و یا حتی باعث لجبازی گردد. در این قسمت به ذکر برخی از توصیه هایی پرداخته ایم که می‌توانند در این شرایط کمک کننده باشند. برای اطلاع از راه های درمان فوبیا ها کلیک نمایید.

  • او را به دلیل احساساتش مسخره یا سرزنش نکنید
  • به آنها کمک کنید تا فیلم هایی متناسب با سن خود ببینند
  • قبل از تماشای فیلم و رتبه بندی و محتوای فیلم ها را مورد بررسی قرار دهید
  • به آنها کمک کنید تا با ترس خود مواجه شده و آن را بپذیرند
  • قوانین ایمنی و محافظت از خود را به آنها بیاموزید
  • پاسخ منطقی به ترس آنها بدهید
  • با روانشناس کودک نیز مشورت نمایید
  • از روش هایی مانند ورزش کردن استفاده نمایید تا هیجان آنها تخلیه شود

سخن پایانی

هرچقدر هم که از کودکان محافظت کنید؛ به هر حال آنها در فرایند رشدی خود با شرایط اضطراب آور مواجه خواهند شد. از این رو این موضوع اجتناب ناپذیر بوده و به جای سرزنش کردن آنها بهتر است به شکل درستی با آنها برخورد نمایید. در مرحله اول حتما به آنها احساس آرامش و امنیت داده و حتما از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فیلم ترسناک برای بچه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: فیلم ترسناک برای بچه ها چرا خوب نیست؟



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ویژگی های نوجوان شامل طیف وسیعی از صفات جدیدی است که احتمالا هیچگاه شاهد بروز آنها در فرد نبوده اید. دوران‌بلوغ و نوجوانی می‌تواند مانند طوفانی به طور کلی زندگی افراد را دگرگون کرده و منجر به بروز تغییرات دائمی در آنها گردد. البته این بدان معنا نیست که دیگر هیچگاه امکان تغییر این ویژگی ها وجود نداشته و یا اصلا در دوران بزرگسالی تغییری حاصل نمی‌شود. اما به طور کلی گفته می‌شود که ویژگی های اخلاقی افراد در این دوران است که تثبیت می‌گردد. نوجوانان در این دوران نیاز به توجه و مراقبت بیشتری دارند؛ از این رو حتما باید اطلاعات لازم را در این مورد داشته باشید. حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز در این زمینه کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ویژگی های نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ویژگی های نوجوان در روانشناسی

در علم روانشناسی، نظریات مختلفی در مورد ویژگی های نوجوان و به طور کلی دوره بلوغ وجود دارد. این موضوع، نشان از اهمیت این دوران در شکل گیری شخصیت افراد خواهد داشت. در این حوزه، نوجوان تغییر و تحولات عمده ای را در بخش های زیر خواهد داشت. برای آشنایی با دلایل سرکشی نوجوان کلیک نمایید.

  • تحولات جسمی این دوران که ناشی از فعالیت بیشتر غده هیپوفیز بوده و باعث بهانه گیری و پرخاشگری در نوجوانان می‌گردد
  • تغییرات جنسی و شکل گیری هویت جنسی آنان و حتی مطلع شدن از میل جنسی خود به همجنس یا غیر همجنس
  • ویژگی های عاطفی
  • تحولات فکری
  • تغییرات شناختی
  • ویژگی های اجتماعی نوجوانان
  • تغییرات اخلاقی
  • رشد معنوی
  • کمتر شدن علاقه نوجوانان به درس خواندن و بروز افت تحصیلی

اهمیت توجه به ویژگی های نوجوان

 

در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که والدین، نوجوان خود را حتی به خاطر این تغییر و تحولات، سرزنش هم می‌کنند. با اینکه خود نوجوان نیز از تغییر ناگهانی که در روند زندگی اش بروز کرده است؛ شوکه شده و نمی‌داند که چه رفتاری از خود نشان دهد. ریشه بسیاری از واکنش های او همین سردرگمی و گیجی است. به همین دلیل است که توجه به ویژگی های نوجوان و شناخت آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. در صورتی که والدین نشانه های این خصوصیات را شناخته و حتی به نوجوان خود کمک کنند؛ کمتر احتمال دارد که او در زمینه های مختلف دچار مشکل شده و حتی با سلامت بیشتری از این دوران گذر خواهد کرد. برای اطلاع از نحوه رفتار صحیح با نوجوان کلیک نمایید.

انواع خصوصیات نوجوانان | ویژگی های نوجوان

 

معمولا بیشتر نوجوان ها به ویژگی های مشترکی داشته و به راحتی می‌توان متوجه شد که او در حال گذر از این دوران است. در این قسمت قصد داریم تا به توضیح برخی از این خصوصیات نوجوانان، بپردازیم.

رشد کردن از نظر عقلی

طبق نظر روانشناسان، تفکر انتزاعی در افراد از دوران نوجوانی آغاز می‌شود؛ که آنها را قادر به استدلال علمی و درک بسیاری از اعمال می‌کند که تا پیش از آن ناتوان بودند. در این دوران استعداد و توانمندیها اختصاصی تر شده و نوجوانان بیشتر بر روی یک موضوع خاص متمرکز می‌شود. برای اطلاع از روش های استعدادیابی نوجوانان و جوانان کلیک نمایید.

برخورداری از استقلال فکری | ویژگی های نوجوان

بسیاری از رفتارهای نوجوان به این دلیل است که به دنبال استقلال شخصیتی بوده و تلاش می‌کند تا خود را از دیگران جدا بکند و یا به آنها نشان بدهد که دیگر بزرگ شده است. از طرفی در این دوران احتمالا او دیگر نظر خودش را در مورد مسائل مختلف خواهد داشت و تابع نظر والدین و یا خواهر و برادرهایش نیست. او شروع به انتقاد کردن و زیر سوال بردن نظرات اطرافیانش کرده و دیگر خودش صاحب سبک خواهد شد.

تمایل به ابراز وجود کردن

یکی دیگر از ویژگی های نوجوان در این دوران این است که تمایل به ابراز وجود کردن داشته و می‌خواهد که دیده شود. این موضوع را می‌توان در طرز لباس پوشیدن و نوع صحبت کردن آنها نیز دید. اینکار به آنها حس سازگاری و راحتی بیشتری داده و باعث می‌شود تا نیازهای خود را نیز بیان کنند.

عدم برخورداری از تعادل عاطفی | ویژگی های نوجوان

بی ثباتی عاطفی و روانی نیز از دیگر ویژگی های نوجوان است. خلق آنها ساعت به ساعت تغییر کرده و رفتارهای ضد و نقیضی از خود نشان می‌دهند. این موضوع تا حدی به دلیل برهم خوردن تعادل هورمون ها نیز هست. اما به طور کلی باید بدانید که چنین حالاتی طبیعی هستند و نباید به این دلیل آنها را سرزنش نمایید.

بی نظم بودن

از آنجایی که نوجوان در این دوران آشفتگی درونی زیادی را احساس می‌کند؛ در ظاهر و محیط بیرونی او نیز احتمالا شاهد بی نظمی های زیادی خواهیم بود. او در این دوران مشغله های فکری زیادی داشته و بیقرار است. از این رو نمی‌تواند به افکار و حتی رفتار خود نظم داده و محیط خود را مدیریت نماید.

هویت یابی | ویژگی های نوجوان

از دیگر ویژگی های نوجوان در این دوران می‌توان به هویت یابی اشاره کرد که در واقع یکی از اصلی ترین و بارز ترین خصوصیات نوجوانان است. آنان در این زمان با سوالات اساسی مانند من کیستم؟ آیا ادامه تحصیل بدهم یا نه؟ به چه چیزهایی باید اعتقاد داشته باشم و… مواجه می‌شود و احساسات مختلفی را در راه پاسخ به این سوالات تجربه می‌کنند.

روحیه سرکشی در آنها

در این زمان، بسیار شاهد این موضوع هستیم که آنها دچار سرکشی و جسارت شده و رفتارهای بی پروایانه ای از خود بروز می‌دهد. البته این رفتارها بیشتر با این هدف است که آنها شخصیت خود را از والدین شان جدا کرده و نشان بدهند که دیگر بزرگ شده اند. برای مثال شروع به مصرف مواد مخدر و الکل در این سن، به این دلیل ایجاد می‌شود و یا آنها زودتر از سن قانونی رانندگی کرده و رفتارهای پرخطر این چنینی از خود نشان می‌دهند. برای آشنایی با علت سیگار کشیدن نوجوان کلیک نمایید.

توجه کردن بیش از حد به ظاهر | ویژگی های نوجوان

یک از نظریاتی که در مورد دوران نوجوانی وجود دارد؛ این است که آنان در این دوران، خود را مرکز جهان می‌دانند. در واقع تصور می‌کنند که همه نگاه ها و توجه ها به سمت آنهاست. به همین دلیل بیش از حد روی وضع ظاهری خود حساس شده و به آن اهمیت می‌دهند. آنها همه تلاش خود را می‌کنند تا بی نقص به نظر رسیده و نظر دیگران برایشان بسیار مهم است.

از طرفی آنان به دلیل تغییرات جسمی عمده ای که داشته اند؛ احتمالا تا حدی اعتماد به نفس خود را از دست داده و به همین دلیل تلاش می‌کنند تا کمی بهتر به نظر برسند.

تاثیرپذیری افراطی از همسالان

تاثیرپذیری نوجوانان در این سن از همسالان شان به قدری است که دوستان خود را تبدیل به پادشاهان ذهنی کرده و از آنها بیشتر از والدین اطلاعت می‌کنند. این موضوع تا حدی نگران کننده است. چرا که اگر نوجوان دوستان بدی داشته باشد؛ او نیز گرفتار دردسرهای زیادی خواهد شد.

دور دانستن اتفاقات بد از خود

یکی از خصوصیات عجیب نوجوانان در این سنین، این است که اتفاقات بد را از خود دور دانسته و به همین دلیل بیش از حد جسورانه رفتار می‌کنند. برای مثال تصور می‌کنند هرگز درگیر اعتیاد نخواهند شد. از طرفی زمانی که اتفاق بدی برای آنها رخ می‌دهد؛ همواره از خود سوال می‌کنند که چرا من؟

سخن پایانی

همه ما تا حدی با ویژگی های نوجوان در این دوران آشنا هستیم. اما موضوعی که وجود دارد این است که به جای درک نوجوان و حمایت از او، او را به خاطر رفتارهای عجیب و غریبش مورد سرزش قرار داده و سرکوب می‌کنیم. اما زمانی که از اهمیت و حساسیت این موضوع مطلع باشیم؛ بیشتر نوجوان را درک کرده و به او کمک خواهیم کرد. در این مورد بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ویژگی های نوجوان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ویژگی های نوجوان که باید بشناسید



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

سندرم ترنر یا دیس ژنی گنادی یک اختلال کروموزومی است که در بیشتر موارد، شاهد بروز آن در میان دختران هستیم. از آنجایی که این اختلال ناشی از یک ناهنجاری کروموزومی است؛ نوزادان دختر با آن متولد شده و باید باقی زندگی خود را با آن  بگذرانند. چرا که هیچ راه درمانی هنوز برای این سندرم وجود نداشته و تنها می‌توان نشانه ها را در سنین مختلف کنترل نمود. معمولا از زمان تولد و یا حتی پیش از آن متوجه ابتلای کودک به یک سندرم کروموزومی می‌گردند. از این رو اگر به موقع اقدام شود؛ می‌توان تا حد زیادی به فرد کمک نمود. در این زمینه بهتر است از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سندرم ترنر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سندرم ترنر چیست؟

در دخترانی که با سندرم ترنر متولد می‌شوند؛ به جای دو کروموزوم ایکس یکی وجود دارد و یا یکی از دو کروموزوم ناقص است. حتی ممکن است در زمان تولد هم متوجه این موضوع نشوند؛ اما تقریبا از حدود پنج سالگی، به وضوح می‌توان نشانه های این سندرم را در فرزند دختر مشاهده کرد. این سندرم بعد از سندرم داون شایع ترین اختلال کروموزمی است که حتی نوزادان دختر را می‌تواند در معرض مرگ هم قرار دهد. اما در بیشتر موارد علاوه بر نشانه های ظاهری، کودک دختر به زودی تخمدان های خود را از دست داده و دیگر توانایی باروری نخواهد داشت.

ظاهر آنها همچنان زنانه است؛ اما در معرض بیماری های مختلفی قرار می‌گیرند. حتی گاهی قبل از سن بلوغ مجبور به خارج کردن تخمدان های خود هستند و هیچگاه به بلوغ جنسی نمی‌رسند. در ادامه بیشتر در مورد پیامدهای ناشی از این سندرم و نشانه های آن توضیح خواهیم داد.

نشانه های ابتلا به سندرم ترنر

 

سندرم ترنر با بروز نشانه های ظاهری زیادی همراه است که به محض بروز می‌توان متوجه آنها شد. این علائم شامل موارد زیر هستند.

  • قد کوتاه
  • نارسایی در تخمدان ها و نازا شدن
  • نقص قلبی
  • مسدود بودن شریان های ریوی
  • ابتلا به ناهنجاری های کلیوی
  • بروز عقب ماندگی ذهنی
  • ابتلا به مشکلات شنوایی
  • شکل غیرعادی چشم ها مثل افتادگی پلک
  • بروز ناهنجاری های اسکلتی
  • بالا بودن فشار خون
  • بروز مشکلات بینایی
  • ابتلا به بیماری های خودایمنی
  • پهن بودن قفسه سینه
  • شکل غیرعادی فک و دهان
  • خط رویش مو پایین تر از حالت عادی است
  • نوک پستان ها بیش از حد از هم فاصله دارند
  • بین گردن و شانه پوستی مانند پرده وجود دارد

انواع مختلف سندرم ترنر

سندرم ترنر می‌تواند به دو شکل مختلف بروز کند. در نوع کلاسیک، یک کروموزم ایکس به طور کلی وجود ندارد. اما در نوع دیگر آن که به ترنر موزاییک معروف است؛ یکی از کروموزوم های ایکس به صورت ناقص وجود دارند.

تشخیص ابتلا به سندرم ترنر

با اینکه نشانه های ابتلا به سندرم ترنر بسیار واضح هستند؛ اما تشخیص ابتلا به این سندرم کار ساده ای نیست. چرا که این نشانه ها می‌توانند در سایر اختلالات کروموزومی نیز بروز کنند. از طرفی این سندرم در سالهای اولیه زندگی بروز کرده و در برخی ار افراد می‌تواند کمی طولانی تر باشد. در ادامه به راه های تشخیص این اختلال در سالهای مختلف زندگی خواهیم پرداخت.

 دوران جنینی

در دوران جنینی با استفاده از آزمایش خون مادر و یا سونوگرافی می‌توان به ابتلای جنین به سندرم ترنر پی برد. این روش در غربالگری دی ان ای وجود دارد و متخصصین می‌توانند متوجه آن شوند. در سونوگرافی چنین حالاتی را می‌توان در جنین مشاهده کرد.

?مایعات بیش از حد پشت گردن تجمع می‌یابند

?بروز ناهنجاری های قلبی

?دیده شدن کلیه های غیرعادی

با وجود چنین علائمی در سونوگرافی، متخصصین برای اطمینان بیشتر پیشنهاد آزمایش آمینوسنتز و کاریوتایپ را می‌دهند که در موارد نادری ممکن است کاریوتایپ افراد نیز کاملا طبیعی باشد. اما با آزمایش های بیشتر اگر قبل از سه ماهگی باشد؛ به مادر این امکان داده می‌شود تا برای سقط جنین تصمیم گیری کند.

نوزادی

بعد از تولد نوزاد نیز می‌توان از طریق کاریوتایپ خون محیطی و بررسی کروموزمی به این موضوع پی برد. در دوران نوزادی، معمولا کودک چنین نشانه هایی دارد.

_داشتن گردنی پهن

_گوش های نوزاد کوچک تر از حد طبیعی هستند

_کوتاهی قد

_عریض بودن سینه ها

_گسترده بودن نوک سینه ها

_کند بودن روند رشد نوزاد

_ابتلا به مشکلات قلبی

_شکل باریک و رو به بالای نوزاد

_بلند بودن سقف دهان و باریک بودن آن

_کوتاه بودن انگشتان

_کوچک بودن فک و پایین بودن آن

_خط مو در پشت سر آنها کوتاه تر از حد معمول است

کودکی

از بارزترین نشانه های ابتلا به سندرم ترنر در دوران کودکی، کند بودن فرایند رشدی، یادگیری سخت و کوتاه قد بودن است. همچنین قبل از رسیدن به سن بلوغ، کودک دچار نارسایی تخمدان شده و مشکلات قاعدگی و عدم رشد جنسی را تجربه می‌کند.

بزرگسالی

این حالت بسیار نادر است که فرد به سن بزرگسالی برسد، اما همچنان ابتلا به سندرم ترنر در آن تشخیص داده نشود. از طرفی با استفاده از آزمایش خون در این دسته از دختران، تنها می‌توان متوجه پایین بودن سطح استروژن در آنها شد. اما با استفاده از کاریوتایپ راحت تر می‌توان به تشخیص قطعی در این مورد رسید.

میزان شیوع سندرم ترنر

میزان شیوع ابتلا به سندرم ترنر در جهان تقریبا یک در 2500 نوزاد است. در بیشتر موارد این نوزادان قبل از تولد سقط می‌شوند. در واقع کمتر احتمال دارد که جنین با ابتلا به این سندرم، متولد شود.

علت بروز سندرم ترنر

 

سه علت عمده می‌توان برای ابتلا به سندرم ترنر در نظر گرفت. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از خطرات ناشی از بارداری در سن بالا کلیک نمایید.

مونوزومی: در صورت اختلال یا کامل نبودن کروموزوم ایکس در مادر، چنین حالتی به فرزند او نیز منتقل می‌شود.

موزاییکس: این حالت، در حین تقسیم سلولی در دوران جنینی رخ می‌دهد.

ناهنجاری کروموزوم ایکس: زمانی که کروموزوم ایکس در مادر یا پدر دچار اشکال باشد؛ فرزند آنها نیز دچار مشکل خواهند شد.

روش های درمان سندرم ترنر

با اینکه به طور کلی نمی‌توان این سندرم را درمان نمود؛ اما با استفاده از روش هایی می‌توان به افراد مبتلا کمک کرد تا زندگی طبیعی تری داشته باشند. برخی از این راه ها شامل موارد زیر هستند.

هورمون درمانی

منظور از هورمون درمانی، تزریق هورمون رشد در دوران نوزادی و کودکی و دریافت هورمون استروژن در دوران بلوغ و بزرگسالی است. هورمون رشد به استخوان ها کمک کرده و درمان با هورمون استروژن از 10 الی 12 سالگی باید آغاز شود تا رشد سینه ها و رحم و تخمدان ها کامل گردد.

درمان در دوران بارداری

افراد مبتلا به این سندرم، به ندرت می‌توانند به طور طبیعی باردار شوند. از این رو باید قبل از دوران بارداری خود درمان هایی را آغاز کرده و بدن خود را آماده کند.

سخن پایانی

با اینکه بیشتر نوزادان مبتلا به این سندرم پیش از تولد از بین رفته و به طور کلی به دنیا نمی‌آیند؛ اما بازهم مهم است که نشانه های این سندرم را شناخته و در صورت تشخیص، اقدامات لازم را سریعا آغاز نمایید. در این زمینه بهتر است حتما با یک متخصص مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سندرم ترنر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: سندرم ترنر (علائم و طول عمر بیماران ترنر)



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آرام کردن خانه در فصل امتحانات از اهمیت بالایی برخوردار بوده و می‌تواند در روحیه فرزندان موثر باشد. در هر مقطعی، دانش آموزان و دانشجویان در ایام امتحان نیاز به آرامش و مکانی مناسب برای مطالعه دارند. بسیاری از آنها رفتن به کتابخانه را انتخاب کرده و یا حتی در محیط های شلوغ هم می‌توانند درس بخوانند. اما برخی دیگر نیاز به تمرکز بیشتری داشته و نیاز دارند تا در خانه و اتاق خود درس بخوانند. از این رو وظیفه والدین است که این محیط را برای آنان فراهم نمایند. با انجام چند اقدام ساده در خانه می‌توان به فرزند برای درس خواندن کمک کرد و مشوق او بود. برای دریافت مشاوره تحصیلی تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرام‌کردن خانه در فصل امتحانات می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آرام کردن خانه در فصل امتحانات چگونه است؟

با شروع فصل امتحانات دانش آموزان استرس زیادی گرفته و گاها به همین دلیل است که عملکرد آنها افت پیدا می‌کند. حال اگر در این شرایط، فضای خانه نیز برای درس خواندن آنها مهیا نباشد؛ استرس آنها بیشتر شده و دچار مشکلات بیشتری می‌گردند. از طرفی معمولا والدین نیز از فرزند خود متوقع هستند تا این دوران را با موفقیت پشت سر بگذارد. در صورتیکه همکاری لازم را با او ندارند. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا با والدین در این مورد صحبت کرده و راهکارهای لازم را به آنها بدهیم. برای اطلاع از دلایل فرار از درس خواندن کلیک نمایید.

روش های مختلف آرام کردن خانه در فصل امتحانات

 

در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که دلیل افت تحصیلی دانش آموزان، به وضعیت خانه و مسائل خانوادگی آنها برمی‌گردد. در برخی موارد حتی در ایام عادی هم خانه آرامش لازم را برای درس خواندن یا استراحت کردن دانش آموز را ندارد. اما معمولا در دوران امتحانات، دانش آموزان زمان بیشتری را در خانه گذرانده و بیشتر برای درس خواندن فرصت دارند. از این رو بهتر است حداقل در این فرصت از روش های آرام کردن خانه در فصل امتحانات استفاده کرده و این فرصت را در اختیار او قرار دهید.

فراموش نکنید که ما در حال متهم کردن والدین نیستیم. گاهی این خود دانش آموز است که تمرکز و وقت لازم را به درس خواندن اختصاص نمی‌دهد. اما شما می‌توانید با فراهم کردن شرایط در خانه این بهانه را از او بگیرید. برای اطلاع از راه های ایجاد انگیزه برای درس خواندن کلیک نمایید.

مدیریت کردن زمان

یکی از اولین مراحل آرام‌کردن خانه در فصل امتحانات، آموزش آنها در مورد مدیریت زمان و برنامه ریزی است. این بدان معنا نیست که شما برای آنها برنامه ریزی کنید. بلکه باید به آنها یادآوری کنید که زمان محدودی در اختیار داشته و باید متناسب با حجم مطالب، مراقب زمان هم باشند.

استرس ندادن به فرزند | آرام کردن خانه در فصل امتحانات

برخی از خانواده ها برای اینکه فرزند خود را ترغیب به درس خواندن بکنند؛ به آنها استرس و اضطراب زیادی وارد کرده و از لحاظ روانی آنها را در شرایط سختی قرار می‌دهند. به همین دلیل است که برخی از دانش آموزان تمایلی به مطالعه در خانه ندارند. آنها به دلیل فشارهایی که خانواده به آنها می‌آورد؛ به طور کلی علاقه خود را به درس از دست داده و یا نمی‌خواهند که اینکار را در خانه انجام دهند.

جلوگیری از بروز تنش های خانوادگی

قطعا در همه خانواده ها مشکلاتی وجود دارند. اما در این دوران بهتر است سعی کنید آرامش خود را حفظ کرده و به مشکلات دامن نزنید. این بدان معنا نیست که به احساسات خود نپردازید و یا آنها را سرکوب کنید. تنها سعی کنید حل کردن مشکلات خانوادگی را به زمان دیگری موکول کنید. چرا که دانش آموز در این دوران به قدر کافی استرس دارد و آسیب پذیر است. برای

تشویق کردن تلاش فرزندان | آرام کردن خانه در فصل امتحانات

یکی دیگر از راه های آرام‌کردن خانه در فصل امتحانات، تشویق کردن تلاش دانش آموزان است. معمولا خانواده ها نتیجه محور بوده و منتظرند تا نتیجه را ببینند و سپس فرزند خود را تشویق کنند. در صورتی که همین که آنان در حد توان خود تلاش می‌کنند؛ کافی و با ارزش است. زمانی که آنها شاهد تشویق های شما باشند؛ بیشتر تلاش خواهند کرد.

توجه به تغذیه، استراحت و تفریح دانش آموز

توجه کردن به تغذیه، استراحت و تفریح دانش آموز نیز بخشی دیگر از آرام‌کردن خانه در فصل امتحانات است. آنها در این دوران نیز نیاز به استراحت و تفریح داشته و باید زمان کافی را به آنها اختصاص دهند. چرا که در صورتیکه دانش آموز تمام وقت خود را صرف درس خواندن کند؛ به زودی خسته شده و دیگر احتمالا نمی‌تواند تلاش مستمری داشته باشد.

او را از شکست نترسانید | آرام کردن خانه در فصل امتحانات

گاهی والدین به جای آرام کردن خانه در فصل امتحانات، استرس بیشتری در این دوران به فرزند خود وارد می‌کنند و آنهم تنها به این خاطر است که از فرزند خود توقعات بیش از حد دارند. به طور مداوم او را از شکست خوردن در امتحانات ترسانده و حتی او را تهدید می‌کنند. طبیعتا در این حالت نه تنها نتیجه خوبی حاصل نمی‌شود؛ بلکه دانش آموز تنها استرس بیشتری را تجربه می‌کند.

با او همراهی کنید

برای آرام کردن خانه در فصل امتحانات ، باید به او نشان دهید که با او همراه هستید. برخی از خانواده ها توقع دارند که زندگی و تفریحات آنها مانند گذشته بوده و همچنان فرزند نیز بتواند عملکرد خوبی در امتحانات داشته باشد. در صورتی که باید شما نیز در مورد مسائلی مثل ساعت خوابیدن، تغذیه، تفریح و… با او همراهی کنید.

رفت و آمدها را محدود کنید | آرام کردن خانه در فصل امتحانات

معمولا خانواده هایی که خود فرزندی محصل دارند؛ از زمان امتحانات آگاه بوده و در این دوران به خانه دیگران نرفته و یا مهمانی ترتیب نمی‌دهند. اما در صورتی که فردی مایل بود تا در این دوران به خانه شما بیاید؛ بهتر است به صورت مستقیم و مودبانه این موضوع را با او درمیان بگذارید. و حضور در مهمانی ها و دورهمی را به زمان دیگری موکول کنید.

ضرورت آرام کردن خانه در فصل امتحانات

 

اهمیت آرام کردن خانه در فصل امتحانات تنها برای گرفتن نمرات بالاتر و پیشرفت تحصیلی نیست. بلکه شما با اینکار به فرزند خود نشان می‌دهید که برایش ارزش قائلید و تلاش خود را می‌کنید تا استرس و اضطراب او را کاهش دهید. اینکار روحیه دانش آموزان را به طور قابل توجهی بالا برده و منجر به بهتر شدن روابط خانوادگی می‌گردد.

سخن پایانی

برای آرام کردن خانه در فصل امتحانات ، همه اعضا باید با یکدیگر همکاری داشته و تلاش کنند. قطعا تلاش و اراده خود دانش آموز نیز در این زمینه موثر است. گاها همه شرایط برای دانش آموز فراهم بوده، اما او خودش تمایلی به درس خواندن نشان نمی‌دهد. از این رو برای ترغیب او برای درس خواندن باید به عوامل مختلفی توجه داشته باشید. در این زمینه حتما با متخصص مشورت کرده و از او کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرام‌کردن خانه در فصل امتحانات می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: آرام کردن خانه در فصل امتحانات



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

با همسرم حرفی نداریم و این موضوع واقعا اذیت کننده است! طبیعتا زمانی که با همسر خود در سکوت کامل هستید؛ فشار روانی زیادی به شما وارد می‌شود. چرا که ما از طرف مقابل انتظار داریم که با ما به عنوان همسر صحبت کرده و همه چیز را در میان بگذارد. از طرفی تصور می‌کنیم که سکوت کردن همیشه به این معناست که طرف مقابل از دست مان ناراحت است و یا مشکلی دارد. اگرچه که یکی از اصلی ترین دلایل همین است. اما این شرایط به دلایل مختلفی ایجاد شده و باید حتما اقدامات لازم در مورد آن صورت گیرد. چرا که زوجین باید بتوانند در مورد همه چیز با یکدیگر صحبت کنند. پیشنهاد می‌کنیم در این مورد حتما از روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا با همسرم حرفی نداریم؟

از آنجایی که به طور طبیعی زنان تمایل بیشتری به صحبت کردن و درمیان گذاشتن همه چیز دارند؛ تحمل سکوت شوهر خود را نداشته و سریعا نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. اما دقیقا نمی‌دانند که علت آن چیست! از طرفی تا حدی می‌توان گفت که حرف نزدن زوجین با یکدیگر نشانه هشداردهنده ای است. در واقع این حالت بیانگر وجود مشکلی بزرگتر در رابطه بوده که احتمالا برای مدت زمان طولانی حل نشده باقی مانده است. اگر در این شرایط قرار گرفتید؛ در ابتدا سعی کنید تا در ذهن خود و یا حتی با صحبت کردن با طرف مقابل به این سوالات پاسخ دهید. برای اطلاع از راه های شناخت مردان کلیک نمایید.

  • چه مشکلی میان شماست؟
  • آیا در زمان و مکان مناسبی برای صحبت کردن هستید؟
  • خوتان شنونده خوبی هستید؟
  • موضوع مشترکی برای صحبت کردن دارید؟
  • کم حرفی جزوی از شخصیت اوست یا به تازگی اینطور شده است؟

در صورت سکوت شوهر باید چه کرد؟

 

بعد از اینکه توانستید علت را پیدا کنید؛ احتمالا سر صحبت باز شده و حداقل دیگر تا مدتی شاهد چنین حالتی نخواهید بود. اما در صورتی که این سکوت ادامه دارد شد؛ بازهم می‌توانید در سکوت هم ارتباط خود را با همسر خود حفظ کنید. برخی از مردان به طور ذاتی ساکت تر از دیگران هستند و احتمالا به مرور به این موضوع عادت می‌کنید. از طرفی می‌آموزید که تنها راه ارتباط برقرار کردن، صحبت کردن نیست. برخی از روش هایی که در چنین شرایطی می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از دلایل بدرفتاری زن با شوهر کلیک نمایید.

سکوت کردن در کنار یکدیگر

اگر می‌بینید هرچه تلاش می‌کنید؛ بازهم همسر تمایلی به صحبت کردن ندارد؛ شما هم در کنار او سکوت کرده وبه کارهای خود برسید. شاید او واقعا خسته است و حوصله حرف زدن را ندارد. اما در ابتدا از او سوال کنید تا از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

بازی کردن | با همسرم حرفی نداریم

در صورت سکوت شوهر ، می‌توانید با او بازی کنید. برای بازی کردن نیازی به حرف زدن نیست و یا حتی شاید خود بازی باعث شود تا بیشتر با یکدیگر گفتگو کنید. بازی کردن باعث تقویت روحیه تان نیز می‌گردد.

انجام فعالیت های مشترک در سکوت

علاوه بر بازی کردن می‌توانید فعالیت های دیگری را نیز در سکوت انجام دهید. برای مثال با یکدیگر آشپزی کنید و یا ظرف ها را بشویید. برای اینکار باید به طور مستقیم از شوهر خود درخواست کنید تا به شما کمک کند.

کتاب خواندن | با همسرم حرفی نداریم

یکی دیگر از فعالیت های مفید در حین سکوت شوهر، مطالعه کتاب های مختلف است. با اینکار هم از زمان خود به خوبی استفاده کرده و هم چیزهای جدیدی آموخته اید. حتی اینکار را می‌توانید به شوهر خود نیز پیشنهاد دهید.

پرسیدن از روز و فعالیت ها

در صورت سکوت شوهر از روز او سوال کرده و در مورد فعالیت های معمولی صحبت کنید. برخی از زوجین تصور می‌کنند که برای حرف زدن با یکدیگر حتما باید موضوع خاصی داشته باشند. در صورتیکه حتی صحبت کردن در مورد مسائل معمولی نیز لازم بوده و می‌تواند به رابطه کمک کند.

تعامل کردن با یکدیگر بدون کلام | با همسرم حرفی نداریم

نگاه محبت آمیز به همسر، بغل کردن و بوسیدن او، برقراری رابطه جنسی و… همگی از راه های مختلف تعامل بدون کلام هستند. با استفاده از این رفتارهای می‌توانید همچنان رابطه خوبی با یکدیگر داشته اما صحبت نکنید. حتی می‌توان گفت که سکوت، این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد که از روش های دیگری برای برقراری ارتباط استفاده نمایید.

چگونه با سکوت شوهر مقابله کنیم؟

 

از آنجایی که سکوت شوهر و حرف نزدن با یکدیگر برای مدت زمان طولانی پیامدهای زیادی داشته و زوجین را از یکدیگر بسیار دورتر می‌کند؛ بهتر است افراد از بروز آن پیشگیری کرده و جلوی این شرایط را بگیرند. در این قسمت به توضیح راهکارهایی می‌پردازیم که در این زمینه موثر هستند. برای جلوگیری از بروز طلاق عاطفی کلیک نمایید.

فهماندن مسئولیت ها

تفهیم مسئولیت در اینجا به معنی تعیین نقش های زن و مرد در ازدواج است. این موضوع باعث می‌شود تا افراد به اهمیت صحبت کردن پی برده و حتی اگر حرفی هم برای گفتن نداشته باشند؛ تلاش کنند تا ارتباط درستی با همسر خود برقرار نمایند.

داشتن گفتگوی صادقانه | سکوت شوهر

یکی دیگر از راه هایی که از بروز سکوت شوهر پیشگیری می‌کند؛ داشتن گفتگوی صادقانه با اوست. در واقع زمانی که شوهر شاهد این موضوع باشد که شما همه چیز را به صورت شفاف و کامل با او درمیان می‌گذارید؛ او نیز بیشتر ترغیب می‌شود تا در مورد مسائل مختلف با شما صحبت کند. از این رو باید تلاش کنید تا اعتماد او را جلب کرده و در مورد مسائل مختلف با او صادق باشید.

گوش کردن به صورت فعال

زمانی که شوهر ، شما را شنونده خوبی بداند و از صحبت کردن با شما لذت ببرد؛ او نیز تمایل پیدا می‌کند تا با شما صحبت کند. به طور کلی گوش کردن فعالانه یکی از مهارت های اساسی برای زندگی مشترک است که هر دو طرف باید آن را تمرین کنند. با گوش کردن با دقت، می‌توانید همسر خود را بهتر درک کرده و حتی در مورد مسائل بیشتری با او صحبت کنید.

باهم قرارهای ملاقات ترتیب بدهید | سکوت شوهر

شما باید بتوانید همان شور و شوق اولیه رابطه را با همسر خود حفظ کنید. در روزهای ابتدایی رابطه که زوجین با یکدیگر به قرار ملاقات می‌روند؛ حرف های زیادی برای گفتن داشته و کمتر احتمال دارد که سکوت کنند. از این رو هرچند وقت یکبار با یکدیگر قراری را تنظیم کرده و به بیرون بروید و دوباره درباره خاطرات و مسائل مختلف صحبت کنید. انجام این قبیل کارها به تداوم رابطه کمک زیادی خواهد کرد. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک نمایید.

سخن پایانی

طبیعتا زمانی که متوجه می‌شوید که هیچ حرفی با همسر خود ندارید و یا همسرتان با شما صحبت نمی‌کند؛ حال بدی را تجربه خواهید کرد. اما این بدان معنا نیست که رابطه شما رو به پایان است و دیگر نمی‌توان در مورد آن کاری کرد. بلکه با انجام اقداماتی می‌توان از این موضوع پیشگیری کرده و یا حتی این سکوت را شکست. از طرفی راه هایی به غیر از صحبت کردن نیز برای ارتباط با همسر وجود دارد. در این زمینه بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: با همسرم حرفی نداریم



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قدردانی از همسر و تشکر کردن از او به بهانه های مختلف، می‌تواند تاثیر شگفت انگیزی بر رابطه زناشویی شما داشته باشد. حتی اگر کاری را بدون هیچگونه توقعی هم انجام دهید؛ اما بازهم از لحاظ روانی نیاز به تشکر و قدردانی خواهید داشت. از طرفی زمانی که به طور واضح و مکرر از همسر خود تشکر کنید؛ او نیز بیشتر ترغیب خواهد شد تا به شما محبت کند. برخی تصور می‌کنند که تشکر کردن تنها مختص به افراد غریبه است و در مورد همسر نیازی به تشکر نیست. چرا که او در حال عمل کردن به وظیفه اش است. حتی اگر او کاری پیش پا افتاده نیز انجام داده است؛ بازهم بهتر است از او تشکر کرد و مراتب قدردانی را به او نشان داد. اگر اینکار برایتان دشوار است و یا آن را بلد نیستید؛ می‌توانید از یک مشاور نیز در این زمینه کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قدردانی از همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

قدردانی از همسر به چه معناست؟

می‌توان گفت که قدردانی از همسر به بهانه های مختلف، یکی از ابتدایی ترین اقداماتی است که می‌توانید برای طرف مقابل خود انجام دهید. از طرفی همین کار پیش پا افتاده تاثیرات مثبتی در دراز مدت در رابطه شما خواهد شد. تشکر کردن و نشان دادن اشتیاق خود از کاری که همسر برایتان انجام داده است؛ نه تنها نوعی احترام گذاشتن است؛ بلکه تاثیرات جمعی نیز دارد. شاید در ابتدا کمی برایتان دشوار باشد؛ یا عجیب به نظر برسد. اما زمانی که خودتان را عادت بدهید تا برای مسائل کوچک هم تشکر کنید؛ طرف مقابل نیز این رفتار را از شما آموخته و او نیز به صورت مرتب از شما تشکر خواهد کرد. برای اطلاع از راه های ابراز عشق در خانواده کلیک نمایید.

چگونگی قدردانی از همسر

 

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ برخی از افراد اصلا نمی‌دانند که چطور باید از همسر خود قدردانی کنند. به طور کلی همه ما از دوران کودکی تا حدی مراتب تشکر کردن را آموخته ایم؛ اما این موضوع در رابطه با همسر کمی متفاوت می‌شود. در این قسمت قصد داریم تا در مورد روش هایی توضیح دهیم که قدردانی از همسر را برای شما آسان کرده و تمرین خوبی برای شما خواهد بود.

قدردانی برای کارهای روزمره

برخی تصور می‌کنند که تنها برای کارهای بزرگ باید از همسر خود تشکر کنند. و یا تشکر آنها تنها محدود به مناسبت های خاص مانند تولد و سالگرد ازدواج می‌شود. در صورتی که باید برای برخی از اقدامات روزمره نیز از همسر تشکر کرد. برای مثال به این دلیل که او در کارهای خانه و یا مراقبت از فرزند به شما کمک می‌کند.

علت قدردانی را به او بگویید

فراموش نکنید زمانی که در همسر قدردانی می‌کنید؛ علت را نیز به او بگویید. در واقع او باید بداند که به چه دلیل در حال تشکر کردن از او هستید. این موضوع بیانگر صداقت شما نیز هست.

از تلاش همسر نیز تشکر کنید و نه فقط نتیجه کارهای او

گاهی یک نفر عادت دارد تا تنها به نتیجه توجه کرده و در صورتی که به هدف دلخواه نرسد؛ کل فرایند را زیر سوال ببرد. در صورتی که گاهی همسر تقصیری در این مورد نداشته و تمام تلاش خود را به کار گرفته است. از این رو بهتر است از او به خاطر تلاش ها و زحماتش نیز تشکر کنید. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از تحقیر همسر کلیک نمایید.

برای قدردانی از همسر خلاقیت به خرج دهید

بهتر است در مورد قدردانی از همسر، از خودتان خلاقیت به خرج دهید. برای مثال همواره یک جمله کوتاه و تکراری نگویید. از جملات و کلمات محبت آمیز جدید استفاده کرده و همسر را غافلگیر کنید.

حتی در شرایط بد هم بابت نکات مثبت قدردان باشید

حتی زمانی که اوضاع برای همسرتان خیلی خوب نیست و یا اصلا کاری برای شما انجام نداده است هم به دنبال نکات مثبت در او بوده و قدردان باشید. برای مثال زمانی که به شما می‌گوید که از سرکار دیرتر برمی‌گردد؛ به  او بگویید که ممنون که به خاطر من تلاش و کار بیشتری می‌کنی.

نوشتن یادداشت های تشکر و محبت آمیز

حتی می‌توانید برای قدردانی همسر یادداشت های محبت آمیزی برای او نوشته و برای او بگذارید. این یادداشت ها می‌توانند در قالب پیامک هم برای او باشند. اما به طور کلی به او یادآوری کنید که کارهایش را میبینید و برایتان ارزشمند است.

در جمع از همسرتان قدردانی کنید

گاهی قدردانی از همسر را در جمع انجام دهید. با اینکار او احساس غرور بیشتری کرده و لذت می‌برد. همچنین دیگران نیز می‌توانند این روش را از شما آموخته و تاثیر تشکر کردن را در زندگی مشترک متوجه شوند.

برای قدردانی هدیه بدهید

یکی دیگر از راه های قدردانی از همسر ، هدیه دادن به اوست. برای مثال، برای تشکر از کاری که او برایتان انجام داده است؛ گل و یا هدیه ای کوچک تهیه کرده و به او بدهید.

کم کردن انتظارات خود

در مواردی بهترین راه قدردانی کردن؛ کم کردن انتظارات و توقعات تان از طرف مقابل است. او نیاز به استراحت داشته و همواره نمی‌تواند مطابق با میل شما پیش رود. از این رو سعی کنید تا زمان هایی این فرصت را به او بدهید.

جملاتی برای تشکر از همسر

جملاتی که در قدردانی از همسر می‌توانند معجزه کنند؛ شامل موارد زیر می‌باشند. این جملات را می‌توانید در غالب نوشته برای او ارسال کرده و یا به طور کلامی به طرف مقابل بگویید.

از تو سپاس گذارم که باعث شدی هر روز احساس کنم خوشبخت ترین انسان روی زمین هستم.

عزیزم تو اولین و تنها فردی هستی که توانست قلب من را لمس کند. از تو سپاسگذارم بابت همه کارهایی که برای من کردی.

همسر مهربانم، مهربانی و مراقبت تو از ما یکی از راه های خوشبختی ماست.

عشق من، از تو ممنونم که در تاریک ترین لحظات زندگی ام همچون نوری بر من تابیدی

تاثیرات قدردانی از همسر

 

قدردانی از همسر نه تنها می‌تواند محبت او را نسبت به شما افزایش دهد؛ بلکه به طور کلی اعضای خانواده را به یکدیگر نزدیک تر کرده و باعث می‌شود تا احترام را از یکدیگر بیاموزند. از طرفی همین روش های ساده می‌تواند صمیمیت را بین افراد را بیشتر کرده و رابطه طولانی تری را تضمین کند. از این رو نباید از تاثیر این اقدام غافل شد.

سخن پایانی

در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که زوجین بعد از مدتی دیگر خود را ملزم به تشکر کردن از یکدیگر نمی‌کنند. اما تشکر و قدردانی نوعی احترام محسوب می‌شود که هیچگاه نباید عادی شود. از طرفی تاثیرات زیادی بر کیفیت رابطه زوجین دارد. اما نیاز به تمرین و تکرار دارد و هر دو نفر باید روش های مختلفی را برای تشکر کردن امتحان کرده و در این زمینه از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قدردانی از همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: قدردانی از همسر



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تعبیر خواب شیر دادن به بچه می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد. به طور کلی گفته می‌شود که خواب ها زمانی معنادار و یا قابل تفسیر خواهند بود که در نزدیکی سحر اتفاق افتاده و از طرفی بر اساس اتفاقاتی که در طول روز افتاده اند؛ نباشند. چرا که از دیدگاه روانشناسی، خواب ها دریچه ای برای ورود به ضمیر ناخودآگاه افراد هستند و در نزدیک سحر که خواب افراد در عمیق ترین حالت خود است؛ می‌توان از اطلاعات این لایه از مغز آگاهی پیدا کرد. در حالت عادی، دسترسی به این بخش بسیار دشوار و گاها غیر ممکن است. اما به وسیله خواب، می‌توان تا حدی به آن ورود پیدا کرد. به همین دلیل برای تفسیر خواب ها بهتر است افراد از متخصص مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب شیر دادن به نوزاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تعبیر خواب شیر دادن به بچه از نظر معبرین مختلف

 

معبرین و دانشمندان مختلف در مورد تعبیر خواب نظریات مختلفی دارند. هریک از آنها در مورد تعبیر خواب شیر دادن به بچه نیز تفسیرهایی را مطرح کرده اند که بسته به شرایط خواب می‌توان از آنها استفاده نمود. در این بخش به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت. برای آشنایی با انواع تعبیر خواب زایمان طبیعی کلیک نمایید.

جابر مغربی

از نظر جابر مغربی اگر در خواب در حال شیر دادن به فرزند شخص دیگری بودید؛ فارغ از اینکه مجرد هستید یا متاهل، به این معنا خواهد بود که در آینده ای نه چندان دور دروازه نور و روشنایی به قلب شما باز خواهد شد و خستگی های روحی و جسمی شما برطرف می‌گردد.

اما از نظر این معبر، تعبیر خواب شیر دادن به بچه ، همیشه هم خوشایند نبوده و اگر فرد در خواب ببیند که به افراد زیادی در حال شیر دادن است؛ به این معنی است که احتمالا به زودی یکی از اعضای خانواده خود را از دست خواهد داد.

ابن سیرین | تعبیر خواب شیر دادن به بچه

ابن سیرین نیز تعبیر خواب شیر دادن به بچه را به شکل های مختلفی انجام می‌دهد. برای مثال او معتقد است که اگر زنی در خواب ببیند که از پستان های خودش در حال شیر خوردن است؛ بدین معنا خواهد بود که به زودی دچار غم و ناراحتی می‌شود. همچنین اگر زن یا دختری در خواب ببیند که در حال شیر دادن به نوزاد فرد دیگری است؛ به معنی ورود امید به زندگی او و کم شدن خستگی های جسمانی و روانی اش است.

حضرت یوسف

حضرت یوسف تعبیر خواب شیر دادن به بچه را نمادی از احساسات پاک و مادرانه می‌داند که به مفاهیم پاک و خالصانه افراد برمی‌گردد. ایشان دیدن این خواب را خوش یمن دانسته و آن را به معنی افزایش رزق و روزی و برکت می‌دانند.

امام جعفر صادق (َع) | تعبیر خواب شیر دادن به بچه

امام صادق (ع) نیز تعابیر مختلفی را برای خواب شیر دادن به بچه در نظر می‌گیرند که بیشتر آنها نتیجه خوبی در بر دارند. برای مثال ایشان معتقدند  که با دیدن این خواب در آینده نزدیک عشق و محبت خالص به سراغ افراد خواه آمد. و یا حتی می‌تواند نشانه ای از فرزند دار شدن باشد.

ابراهیم کرمانی

از نظر ابراهیم کرمانی تعبیر خواب شیر دادن به بچه در مردان ، به معنی مواجهه با غم و اندوه و یا حتی به زندان رفتن و ابتلا به یک گرفتاری در آینده نزدیک است.

مطیعی تهرانی | تعبیر خواب شیر دادن به بچه

مطیعی تهرانی نیز تعابیر خوبی را برای خواب شیر دادن به بچه در نظر می‌گیرند. البته او در جایی تعبیر خواب شیر دادن به نوزاد پسر را بسیار خوب و پر خیر و برکت دانسته و در جایی دیگر آن را نشانه ای از وقوع غم و ناراحتی به زودی می‌داند.

تعبیر خواب شیر دادن به بچه در روانشناسی

 

حتی در علم روانشناسی نیز تعبیر خواب شیر دادن را نمادی از موضوعات مختلف می‌دانند. به طور کلی در این رشته نیز برخی از دانشمندان در مورد تعبیر خواب نظریه پردازی کرده و بر تاثیر مفهوم خواب بر ناخودآگاه و سلامت روانی افراد تاکید دارند. همانطور که در بخش ابتدایی هم به آن اشاره کردیم؛ خواب ها می‌توانند اطلاعات مفیدی در مورد محتویات ناخودآگاه در اختیار ما گذاشته و برای تحلیل وضعیت روانی افراد مفید باشند. از این رو می‌توانیم در برخی از موارد از آنها کمک بگیریم. در این قسمت در مورد نظریات دو تن از پیشگامان این عرصه، توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با روش های ورود به ضمیر ناخود آگاه کلیک نمایید.

کارل گوستاو یونگ

یونگ با تحقیقات متعدد در این زمینه، معتقد است که دیدن خواب شیر دادن به نوزاد نمادی از محبت و دوستی، عشق و علاقه فراوان، احساس مسئولیت و مراقبت از خود و دیگران است. همچنین این خواب را به معنی داشتن غرایز و احساسات مادرانه نیز می‌داند.

آنلی بیتون

آنلی بیتون نیز اینطور تعبیر خواب شیر دادن به بچه را بیان می‌کند که نشان دهنده سعادت و خوشبختی بوده و فرد زندگی خوب و خوشی را در پیش خواهد داشت. برای آشنایی با روش درمانی روانکاوی کلیک نمایید.

تعبیر خواب شیر دادن به بچه در حالات مختلف

در مورد تعبیر خواب شیر دادن به بچه باید به جزئیات دیگری که در خواب وجود دارد نیز توجه داشت. وقتی از شیر دادن به بچه صحبت می‌کنیم؛ همه افراد، طبیعی ترین حالت آن که مادری در حال شیر دادن به فرزندش هست را به یاد می‌آورند. در صورتی که ممکن است افراد این خواب را در حالات دیگری نیز ببیند. برای مثال:

شیر دادن به بچه دیگران: در این حالت احتمالا شما مسئولیت سنگینی را به دوش گرفته اید که با استرس و اضطراب زیادی برایتان همراه است.

خواب شیر دادن به نوزاد نارس: با دیدن این خواب، احتمالا شما در واقعیت احساس آشفتگی و پریشانی زیادی کرده و استرس و نگرانی تمام وجودتان را فراگرفته است.

تعبیر خواب شیر دادن به نوزاد دختر یا پسر: شیر دادن به نوزاد دختر در بیشتر موارد تعبیر خوبی داشته و به معنی زیاد شدن رزق و روزی است. تعبیر خواب شیر دادن به نوزاد پسر نیز در بیشتر موارد چنین تعبیری داشته و تنها کتاب جامع تعبیر خواب است  که این  خواب را نشانه غم و اندوه می‌داند.

شیر دادن فرد مرده به نوزاد: این خواب نشانه ای هشدار دهنده است که فرد باید بیشتر جوانب احتیاط را رعایت کرده و دقت کند.

شیر دادن به نوزادی که دندان دارد: این خواب در برخی موارد تعبیر خوبی داشته و در برخی موارد برای آن تعبیر منفی در نظر گرفته می‌شود. بستگی به شرایط خواب بینده و جزئیات خواب دارد.

شیر دادن به نوزادان دوقلو: این خواب تعبیر خوبی نداشته و به این معناست که در حال کوتاهی کردن برای زندگی تان هستید و خودتان را نادیده می‌گیرید.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید؛ در بیشتر موارد نمی‌توان هیچ تعبیر قطعی را برای خواب ها در نظر گرفت. معبرین مختلف، تفسیرهای متفاوتی داشته و از طرفی جزئیات خواب نیز در این مورد موثر هستند. از این رو بهتر است در حین تعبیر خواب شیر دادن به بچه، به نکات مختلفی توجه داشته و حتما از متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب شیر دادن به نوزاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: تعبیر خواب شیر دادن به بچه



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 دی 1403 | نظرات ()